Το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων
Blog

Το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων

Andrej Csizmadia

Andrej Csizmadia


Τελευταία τροποποίηση την May 15, 2022 σε 8:27 pm

Ανεξάρτητα από την ποιότητα των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών σας ή την εμπειρία και την ικανότητα του προσωπικού σας, θα προκύψουν προβλήματα και οι πελάτες θα κάνουν παράπονα. Δεν μπορείτε να τα παραβλέψετε όταν είστε στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τα ίδια τα παράπονα μπορούν να επηρεάσουν την επιχείρησή σας με έναν από τους δύο τρόπους – μπορούν είτε να βλάψουν τη φήμη και την εικόνα της επωνυμίας σας είτε μπορούν να σας βοηθήσουν να καθιερωθείτε ως ηγέτης στην κατηγορία σας. Όλα εξαρτώνται από το πώς τα χειρίζεστε.

Για να διασφαλίσετε τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών, ακόμη και όταν υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να χειρίζεστε κάθε παράπονο πελάτη με προσοχή και επιμελώς και να το παρακολουθείτε μέχρι να λάβετε θετικά σχόλια και να επιλύσετε το πρόβλημα. Μπορείτε να απλοποιήσετε όλη αυτή τη διαδικασία με ένα κατάλληλο λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων.

Ας δούμε ποιο είναι το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων εξυπηρέτησης πελατών και ας βρούμε τις καλύτερες λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Τι είναι το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων;

Το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων είναι μια λύση που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε όλες τις εντός και εκτός σύνδεσης συνομιλίες πελατών. Αντί να περάσετε από ένα γεμάτο φάκελο εισερχόμενων email προσπαθώντας να μάθετε εάν έχετε επιλύσει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα πελάτη ή όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων γραφείου υποστήριξης και να έχετε μια σαφή επισκόπηση κάθε καρτέλας και συνομιλίας. Αυτό το λογισμικό καταγράφει και κατηγοριοποιεί τις εισερχόμενες συνομιλίες από την αρχή μέχρι το τέλος και σας δίνει τη δυνατότητα να τις διαχειρίζεστε με ευκολία.

Ένα κορυφαίο λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων θα συγκεντρώνει καρτέλες από όλα τα κανάλια – email, ζωντανή συνομιλία, ακόμη και φωνητική συνομιλία – και θα σας τα παρουσιάζει μέσω ενός ενιαίου, ενοποιημένου εισερχομένου. Αυτή η απλή λύση θα εξορθολογίσει τις επικοινωνίες σας και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε όλα τα ζητήματα πελατών χωρίς να παραβλέψετε κανένα.

Πώς λειτουργεί το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων;

Το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων αποτελεί συχνά αναπόσπαστο μέρος του λογισμικού σας ζωντανής συνομιλίας στη σουίτα του κέντρου εξυπηρέτησης. Ενεργοποιείται μόλις ένας πελάτης ξεκινήσει μια συνομιλία μαζί σας μέσω του widget συνομιλίας του ιστότοπού σας ή μέσω email, για παράδειγμα. Μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί με μη αυτόματο τρόπο εάν κάποιος πελάτης επικοινωνήσει μαζί σας μέσω καναλιού που δεν υποστηρίζεται από το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων.

Συνήθως, μια “ανοικτή” συνομιλία θα ανατεθεί στον καταλληλότερο εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος θα αποκτήσει πληροφορίες από τις γνώσεις με βάση τον πελάτη με τον οποίο έχει να κάνει συγκεκριμένα. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα από την οποία προέρχονται, από πού προέρχονται, προηγούμενες αλληλεπιδράσεις με την επιχείρησή σας και πολλά άλλα.

Η συνομιλία θα επισημανθεί ως “σε εκκρεμότητα” μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα. Ενώ εκκρεμεί η συνομιλία, οι εκπρόσωποι πωλήσεων μπορούν να ενημερώσουν το λογισμικό με νέα δεδομένα και στοιχεία εισαγωγής σχετικά με τον πελάτη, το παράπονο και οποιαδήποτε ενέργεια έχει γίνει για την επίλυσή του μέχρι εκείνο το σημείο.

Μόνο όταν ο εκπρόσωπος λάβει επιβεβαίωση από τον πελάτη ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί, μία καρτέλα θα επισημαίνεται ως “κλεισμένη”.

Οφέλη από τη χρήση λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων

Το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων θα ωφελήσει την επιχείρησή σας με περισσότερους από έναν τρόπους. Μπορεί να είναι χρήσιμο σε μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με περιορισμένους πόρους, καθώς και σε εκατομμύρια εταιρείες με εκατοντάδες καθημερινές καρτέλες.

Βελτιώστε τους χρόνους απόκρισης

Πάνω από το 90% των πελατών πιστεύουν ότι οι άμεσες απαντήσεις (μέσα σε 10 λεπτά ή λιγότερο) είναι ζωτικής σημασίας για την εξυπηρέτηση πελατών. Αν τους αφήσετε να περιμένουν, θα αυξήσει την απογοήτευσή τους και θα τους στείλει στους ανταγωνιστές σας.

Έχοντας μια σαφή επισκόπηση όλων των εισερχόμενων συνομιλιών και καρτελών, μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες και να αυξήσετε σημαντικά τους χρόνους απόκρισής σας.

Απευθυνθείτε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες

Η παράβλεψη μίας μόνο καρτέλας ή/και παραπόνου μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις. Οι αγοραστές στο Διαδίκτυο είναι πάντα πιο πρόθυμοι να αφήσουν μια κακή κριτική παρά μια θετική, και θα τους δίνετε μόνο επιπλέον λόγο για να το κάνουν. Επιπλέον, πάνω από το 94% των πελατών μπορεί να αποθαρρυνθεί από το να συναλλάσσεται μαζί σας με βάση μια μεμονωμένη αρνητική κριτική, επομένως θα χάνετε τρέχοντες και υποψήφιους πελάτες καθυστερώντας τις απαντήσεις σας.

Με το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων εξυπηρέτησης πελατών, θα μπορείτε να αποφύγετε αυτό το είδος προβλήματος. Η λύση θα διασφαλίσει ότι κάθε πελάτης θα γίνεται αντιληπτός και θα επικοινωνεί χωρίς εξαίρεση.

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα

Το να κατακλύζεστε από ερωτήσεις πελατών και ανοιχτές καρτέλες μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σας. Αλλά με τη βοήθεια ενός online λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων, μπορείτε να θέσετε γρήγορα προτεραιότητες στις καρτέλες, να τις εκχωρήσετε στα μέλη του προσωπικού που μπορούν να τις χειριστούν και να εξασφαλίσετε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα αποφεύγοντας τα σημεία συμφόρησης.

Οι καλύτερες λύσεις λογισμικού παρακολούθησης 25 προβλημάτων (+10 δυνατότητες και πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα)

Το εταιρικό λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων υποτίθεται ότι βελτιώνει τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες σας και σας βοηθά να παρακολουθείτε όλες τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες. Ωστόσο, δεν είναι κάθε λογισμικό στο ίδιο επίπεδο. Ενώ ορισμένες λύσεις μπορούν να αποφέρουν αμέτρητα οφέλη που βελτιώνουν πραγματικά τις λειτουργίες σας, άλλες θα προκαλέσουν μόνο χάος.

Έτσι, για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε τη σωστή λύση, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων υποστήριξης πελατών που αξίζουν τον κόπο. Οι παρακάτω λύσεις έχουν προηγμένες δυνατότητες και λειτουργίες, μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε οποιονδήποτε ιστότοπο και προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ενσωματώσεις που τις καθιστούν ακόμη πιο αποτελεσματικές. Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 25 εργαλεία λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων.

1. LiveAgent 

Το LiveAgent είναι ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο λογισμικό παρακολούθησης ζητημάτων, δημοφιλές σε εταιρείες διαφόρων μεγεθών και σε πολλούς κλάδους. Μερικοί από τους πιο διάσημους πελάτες τους είναι οι Yamaha, Forbes, Huawei, NASCAR και πολλοί άλλοι. Συχνά αξιολογείται ως το #1 λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων, δεν θα κάνετε λάθος επιλέγοντας το LiveAgent ως τη λύση εξυπηρέτησης πελατών που προτιμάτε.

Έχει εκτεταμένες δυνατότητες και οι χρήσιμες ενσωματώσεις του το κάνουν πολύ πιο ισχυρό. Είτε θέλετε να το ενσωματώσετε σε άλλο λογισμικό CRM, λύσεις μάρκετινγκ, chatbots, συνεργάτες VoIP ή συστήματα διαχείρισης χρέωσης, θα μπορείτε να το κάνετε εύκολα.

Το LiveAgent θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε όλα τα κανάλια υποστήριξής σας, παρέχοντας στην ομάδα σας μια ενοποιημένη πλατφόρμα και μια σαφή επισκόπηση όλων των εισερχόμενων καρτελών και μηνυμάτων. Είτε προέρχονται από τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το email, τις τηλεφωνικές κλήσεις, τις φόρμες επικοινωνίας, τα φόρουμ ή οποιοδήποτε άλλο μέρος, όλα θα ταξινομηθούν εξαιρετικά στα ενοποιημένα εισερχόμενά σας.

Συγκεντρωτικά εισερχόμενα από το LiveAgent

Οι καρτέλες επισημαίνονται αυτόματα για να αυξηθεί η ορατότητα, επομένως θα βλέπετε με σαφή επισήμανση καρτέλες “Νέες”, καρτέλες “Απαντημένες”, “Ανοιχτές” και “Κλεισμένες” καρτέλες στον πίνακα ελέγχου του κέντρου υποστήριξης. Κάθε αίτημα υποστήριξης λαμβάνει το μοναδικό αναγνωριστικό του αριθμό, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε μια συγκεκριμένη συνομιλία μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμη και μετά την επισήμανση “κλεισμένη”.

Οι αντιπρόσωποι σας μπορούν να απολαμβάνουν την αυτόματη διανομή καρτελών, διασφαλίζοντας ότι κανένα μέλος του προσωπικού δεν είναι υπερφορτωμένο ή έχει πολύ χρόνο εργασίας. Μπορείτε να μεταφέρετε κλήσεις με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε να προγραμματίσετε διαλείμματα και να βεβαιωθείτε ότι κάθε αντιπρόσωπος έχει όλα όσα χρειάζεται για να παρέχει απρόσκοπτη υποστήριξη.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απρόσκοπτες ενσωματώσεις
 • Υποστήριξη παντός καναλιού
 • Αναλυτικά προφίλ πελατών
 • Πλήρες ιστορικό συνομιλιών
 • Αυτόματη δρομολόγηση και κλιμάκωση
 • Αριθμοί αναφοράς καρτελών
 • Εμφανείς φάσεις καρτελών
 • Μεταφορά κλήσεων
 • Προγραμματισμένα διαλείμματα
 • Κανόνες δρομολόγησης και κλιμάκωσης

Υπέρ

 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Ολοκληρωμένες δυνατότητες
 • Ισχυρές λειτουργίες
 • Διαισθητικό

Κατά

 • Η αφθονία των χαρακτηριστικών μπορεί να προκαλέσει σύγχυση
 • Δεν υπάρχει ενσωμάτωση WhatsApp
Παρακολουθήστε κάθε πρόβλημα από ένα μέρος

Το LiveAgent είναι μακράν το πιο δημοφιλές λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων. Έχει ένα γενναιόδωρο δωρεάν επίπεδο με δυνατότητες καρτελών, αλλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για να ζήσετε την πραγματική του ισχύ. Το πρόγραμμα Καρτέλα είναι διαθέσιμο για 15$/μήνα ανά αντιπρόσωπο, το πρόγραμμα Καρτέλα + Συνομιλία για 29$/μήνα ανά αντιπρόσωπο και το πρόγραμμα All-Inclusive για 39$/μήνα ανά αντιπρόσωπο.

Track issues easily and precisely

Give yourself and your customers a relief by properly tracking all issues. Help them on any channel and keep their satisfaction high.

2. HappyFox

Το HappyFox είναι ένα από τα πιο γνωστά λογισμικά κέντρου υποστήριξης που διατίθενται, με εξαιρετική λειτουργικότητα διαχείρισης καρτελών. Επιτρέπει στις ομάδες να προσφέρουν ζωντανή υποστήριξη μέσω του widget ζωντανής συνομιλίας του και το chatbot με τεχνητή νοημοσύνη θα σας κάνει διαθέσιμους 24/7/365, ακόμα και κατά τη διάρκεια των εθνικών εορτών και των ρεπό σας.

Μπορεί να είναι κατάλληλο για μια επιχείρηση οποιουδήποτε μεγέθους, αρκεί να έχετε το μπάτζετ για αυτό.

Το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων έχει εξορθολογίσει όλες τις διαδικασίες σχετικά με τα αιτήματα υποστήριξης. Κατά κύριο λόγο, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να απολαμβάνουν ομαλή αυτοεξυπηρέτηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό γνωσιακής βάσης του HappyFox για να αναπτύξετε λεπτομερείς σελίδες Συχνών Ερωτήσεων και εύστοχα άρθρα για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να επιλύσουν οι ίδιοι προβλήματα χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν την ομάδα υποστήριξης πελατών σας.

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε εσωτερικές γνωσιακές βάσεις για να βεβαιωθείτε ότι το προσωπικό σας διαθέτει άφθονους καίριους πόρους που θα τους βοηθήσουν να κάνουν τη δουλειά τους πιο αποτελεσματικά.

Εάν οι πύλες αυτοεξυπηρέτησης πελατών δεν αρκούν, το chatbot της HappyFox είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει και να απαντήσει σε μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης παρέμβασης. Εάν απαιτείται μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση, όλα τα ερωτήματα των πελατών μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στους αντιπροσώπους υποστήριξής σας με τη μορφή εύκολα διαχειρίσιμων καρτελών.

Πίνακας ελέγχου HappyFox
Πίνακας ελέγχου HappyFox Πηγή: HappyFox

Το HappyFox θα προσθέσει αυτόματα ετικέτες στις καρτέλες και θα τις χωρίσει σε μοναδικές κατηγορίες, όπως πωλήσεις, υποστήριξη πελατών, χρέωση και άλλες. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ουρές καρτελών για να δώσετε προσοχή πρώτα στα πιο επείγοντα αιτήματα υποστήριξης.

Εκχωρήστε καρτέλες με βάση τον φόρτο εργασίας του αντιπροσώπου, συνεργαστείτε στα παρασκήνια, χρησιμοποιήστε τυποποιημένες απαντήσεις, εφαρμόστε μαζικές ενέργειες, συγχρονίστε όλα τα κανάλια υποστήριξης και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Chatbot με τεχνητή νοημοσύνη
 • Εκτεταμένη πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Προηγμένα φίλτρα αναζήτησης
 • Προσαρμοσμένες ουρές καρτελών
 • Ιδιωτικές σημειώσεις
 • Πολυγλωσσικές δυνατότητες
 • Αυτόματες αναθέσεις
 • Έξυπνοι κανόνες
 • Αυτόματη κατηγοριοποίηση
 • Καρτέλες πολλαπλών καναλιών

Υπέρ

 • Προηγμένες δυνατότητες
 • Βελτιστοποιημένες ροές εργασίας
 • Εξαιρετικός αυτοματισμός

Κατά

 1. Ακριβό
 2. Όχι τόσες ενσωματώσεις όπως άλλες λύσεις

Το HappyFox έχει προγράμματα τιμολόγησης που μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες και το μέγεθος της ομάδας σας. Μπορεί να πληρώσετε περίπου 29$/μήνα ανά αντιπρόσωπο με το πρόγραμμα Mighty, περίπου 49$/μήνα ανά αντιπρόσωπο με το πρόγραμμα Fantastic, 69$/μήνα ανά αντιπρόσωπο με το πρόγραμμα Enterprise και 89$/μήνα ανά αντιπρόσωπο με το πρόγραμμα Enterprise Plus. Είναι προς το συμφέρον σας να ζητήσετε μια επίδειξη και να επικοινωνήσετε με την HappyFox για να καθορίσετε τις ανάγκες σας και να μάθετε την ακριβή τιμή που αναμένεται να πληρώσετε.

3. Zoho Desk 

Το Zoho Desk είναι από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις κέντρου εξυπηρέτησης με εξαιρετικά εργαλεία λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων. Διαθέτει προσιτή τιμή και προηγμένα χαρακτηριστικά που το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για μια εταιρεία οποιουδήποτε μεγέθους.

Σας παρέχει μια ενοποιημένη πλατφόρμα για να βλέπετε και να διαχειρίζεστε όλα τα αιτήματα υποστήριξης πελατών από φόρμες κοινωνικής δικτύωσης, email, συνομιλίας, τηλεφώνου και ιστού. Αντί να μεταβαίνετε από το ένα κανάλι στο άλλο, τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτη επικοινωνία μέσω μιας αποκλειστικής πλατφόρμας.

Πίνακας ελέγχου ZohoDesk
Ενιαίο λογισμικό καρτελών από το Zoho Desk Πηγή: Zoho Desk

Οι αντιπρόσωποι σας θα μπορούν να δουν όλες τις προηγούμενες καρτέλες και συνομιλίες, κάτι που θα τους επιτρέψει να παρέχουν μια πιο εξατομικευμένη υπηρεσία που μπορεί να μειώσει τον χρόνο επίλυσης καρτελών.

Το Zoho Desk διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες αυτοματισμού. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις ροές εργασίας, να ορίσετε διαφορετικές ΣΕΥ, να δημιουργήσετε κανόνες ανάθεσης και πολλά άλλα. Απολαύστε λεπτομερείς αναλύσεις και αναφορές και βελτιώστε την εξυπηρέτηση πελατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πολυκαναλική εξυπηρέτηση
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών
 • Αποκλειστικές ΣΕΥ
 • Αυτοματοποιημένη δρομολόγηση
 • Ενδελεχείς πληροφορίες και αναφορές
 • Εικονικός βοηθός Zia με τεχνητή νοημοσύνη
 • Δημιουργία προσαρμοσμένου κέντρου εξυπηρέτησης

Υπέρ

 • Μια τέλεια προσθήκη σε άλλες λύσεις Zoho
 • Εύκολα προσαρμόσιμο
 • Ευέλικτο

Κατά

 • Περιορισμένα στοιχεία gamification
 • Διαφορετικά επίπεδα υποστήριξης με διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης

Μπορείτε να αποκτήσετε τη βασική λειτουργικότητα του Zoho Desk με τη δωρεάν έκδοσή του. Ωστόσο, θα απολαμβάνετε καλύτερη υποστήριξη και προηγμένες δυνατότητες μόνο με συνδρομές επί πληρωμή. Το Zoho Desk είναι διαθέσιμο για 12€/μήνα ανά αντιπρόσωπο (~14,59$) με το Standard πρόγραμμά του, για 20€/μήνα ανά αντιπρόσωπο (~24$) με το Professional πρόγραμμά του και 30 €/μήνα ανά αντιπρόσωπο (~36$) με το Enterprise πρόγραμμά του.

4. Accelo

Το Accelo είναι μια όλα-σε-ένα λύση ServOps που βασίζεται σε cloud και έχει σχεδιαστεί έχοντας κατά νου τις ανάγκες των επιχειρήσεων παροχής εξυπηρέτησης. Κατάλληλη για εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους, αυτή η λύση λογισμικού θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές επικοινωνίες με ευκολία.

Διαθέτει πληθώρα εργαλείων και δυνατοτήτων για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης του πελάτη, του έργου και των οικονομικών.

Όσον αφορά τα διαδικτυακά εργαλεία λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων, σίγουρα θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε όλες τις επικοινωνίες. Τα χαρακτηριστικά αυτοματοποίησής του είναι ασύγκριτα. Όλα τα email υποστήριξης δρομολογούνται αυτόματα στο σωστό μέλος του προσωπικού/τμήμα για να διασφαλιστεί ότι καμία καρτέλα δεν χάνεται.

Τα email από σημαντικούς πελάτες σας παρακολουθούνται και ενσωματώνονται με καίρια άρθρα γνωσιακής βάσης για να κρατούν όλα τα μέλη της ομάδας σας ενήμερα ενώ λειτουργούν ως σημείο αναφοράς.

Οθόνη υπολογιστή που δείχνει τον πίνακα ελέγχου Accelo
Πίνακας ελέγχου πολλών οθονών και αναφορών Πηγή: Accelo

Όλες οι καρτέλες που απαιτούν προσοχή επισημαίνονται κατάλληλα για να βελτιωθεί η ορατότητα και να διασφαλιστεί ότι η ομάδα σας τις παραακολουθεί. Οι κρίσιμες καρτέλες, οι παλιές καρτέλες, αυτές που δεν έχουν εκχωρηθεί και αυτές που έχουν καθυστερήσει πολύ, επισημαίνονται αυτόματα και οργανώνονται για να εμφανίζουν όλες τις βασικές πληροφορίες που απαιτούνται για την επίλυσή τους.

Ο ενοποιημένος πίνακας εργαλείων είναι εύκολα ορατός σε όλο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό και παρέχει λεπτομερείς αναφορές και αναλυτικά στοιχεία. Οι διευθυντές μπορούν να αποκτήσουν πληροφορίες για τον αριθμό των θεμάτων σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, το μέσο χρόνο που χρειάστηκε για την επίλυσή τους, ακόμη και τις χρεώσιμες και μη χρεώσιμες ώρες που έχει αφιερώσει ένα μέλος του προσωπικού για την ενεργή επίλυσή τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προγραμματισμός ομάδας
 • Πίνακας ελέγχου αναφορών
 • Αυτόματοι ενεργοποιητές
 • Εισερχόμενα ομάδας
 • Αναφορές πελατών
 • Γνωσιακή βάση
 • Δεκάδες ενσωματώσεις
 • Εφαρμογή για κινητά
 • Επιλογές προσαρμογής
 • Παρακολούθηση απόδοσης

Υπέρ

 • Πληθώρα δυνατοτήτων
 • Χρήσιμες ενσωματώσεις
 • Διορατικές αναφορές

Κατά

 • Απότομη καμπύλη εκμάθησης

Το Accelo δεν διαθέτει δωρεάν λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων, αλλά είναι διαθέσιμη μια δωρεάν δοκιμή. Το πρόγραμμα Service που συνοδεύει την παρακολούθηση και την αναφορά προβλημάτων κοστίζει 39$/μήνα ανά χρήστη και το πρόγραμμα Όλα-Σε-Ένα με όλα τα ServOps του Accelo κοστίζει 79$/μήνα ανά χρήστη.

5. Agile CRM 

Το Agile CRM είναι μια πλατφόρμα κέντρου εξυπηρέτησης κατάλληλη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ως λύση που βασίζεται σε cloud, είναι συμβατή με όλες τις συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα και ενσωματώνεται απρόσκοπτα με δεκάδες εφαρμογές, ιστότοπους και παρόχους υπηρεσιών τρίτων. Λειτουργεί αβίαστα με εξέχοντα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές Google, Twilio, Amazon SES, WooCommerce, Shopify και αμέτρητες άλλες πλατφόρμες και λύσεις.

Ως λύση CRM, σας βοηθά σε κάθε μέρος του ταξιδιού απόκτησης και διατήρησης πελατών. Προσφέρει διαχείριση επαφών, παρακολούθηση πωλήσεων, αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και πολλά άλλα.

Για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά σας στο χειρισμό των καρτελών, το Agile CRM δημιουργεί ομάδες κέντρου εξυπηρέτησης που διασφαλίζουν ότι κάθε πελάτης έχει έναν αποκλειστικό εκπρόσωπο πωλήσεων που είναι εξοικειωμένος με αυτά, τα προηγούμενα προβλήματα και τις προτιμήσεις αλληλεπίδρασης.

Πίνακας ελέγχου Agile που εμφανίζει στοιχεία επικοινωνίας και χρονοδιάγραμμα
Πίνακας ελέγχου Agile που εμφανίζει στοιχεία επικοινωνίας και χρονοδιάγραμμα Πηγή: Agile CRM

Αυτή η δυνατότητα είναι ευεργετική για το γρηγορότερο κλείσιμο των καρτελών και τη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων.

Το Agile CRM έχει εκτεταμένες επιλογές αυτοματισμού, μια από τις πιο χρήσιμες είναι οι τυποποιημένες απαντήσεις. Για να σας βοηθήσουν να επιλύσετε προβλήματα πιο γρήγορα, οι πελάτες σας θα λάβουν αυτόματες απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεν απαιτούν έναν εκπρόσωπο για να επιλυθούν.

Μπορείτε να εκχωρήσετε ετικέτες σε κάθε καρτέλα για να τις ταξινομήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και, στη συνέχεια, να αυτοματοποιήσετε τις ροές εργασιών που θα εκχωρήσουν καρτέλες με ετικέτα σε συγκεκριμένα τμήματα και μέλη της ομάδας. Βοηθά τους αντιπροσώπους να βρίσκουν ανοιχτές καρτέλες με ευκολία, να αναλύουν την απόδοση της ομάδας και να παρακολουθούν όλες τις σχετικές μετρήσεις για ζητήματα υποστήριξης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών
 • Ετικέτες
 • Διαχείριση γνωσιακής βάσης
 • Ομάδες υποστήριξης
 • Ανάλυση απόδοσης
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Έξυπνη προβολή
 • Συστάσεις που δημιουργούνται από το σύστημα

Υπέρ

 • Απρόσκοπτες ενσωματώσεις
 • Όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για τη διαχείριση πελατών
 • Δωρεάν online λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων

Κατά

 • Έλλειψη επιλογών προσαρμογής
 • Δύσκολα κατανοητές επιλογές αυτοματισμού

Το Agile CRM διαθέτει μια γενναιόδωρη δωρεάν έκδοση για έως και δέκα χρήστες κατάλληλη για νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα Starter κοστίζει 14,99$/μήνα ανά χρήστη (8,99 $ εάν εγγραφείτε στο διετές πρόγραμμα). Το πρόγραμμα Regular θα σας κοστίσει 49,99$/μήνα ανά χρήστη (29,99 $ με το διετές πρόγραμμα) και το πρόγραμμα Enterprize θα σας κοστίσει 79,99$/μήνα ανά χρήστη (47,99 $ με το διετές πρόγραμμα).

6. Apptivo 

Το Apptivo διαθέτει εκτεταμένες λειτουργίες, δίνοντας τη δυνατότητα σε μια επιχείρηση οποιουδήποτε μεγέθους να βελτιστοποιήσει σχεδόν οποιαδήποτε εργασία. Το ισχυρό του κέντρο εξυπηρέτησης συνοδεύεται από μια εφαρμογή όλα-σε-ένα για κινητά που εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση και αποτελεσματικότητα. Είναι το τέλειο εργαλείο για τη διαχείριση δυνητικών πελατών και πελατειακών σχέσεων.

Με την Εφαρμογή Apptivo Cases, θα αποκτήσετε πληροφορίες για όλα τα προβλήματα και τις ερωτήσεις πελατών και μπορείτε να παρακολουθείτε τις καρτέλες από τη στιγμή που ανοίγουν έως και μετά το κλείσιμο.

Μπορείτε να οργανώσετε όλες τις καρτέλες σύμφωνα με τις αντίστοιχες κατηγορίες ή τα επίπεδα προτεραιότητάς τους και να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν θα ξεφύγει. Δρομολογήστε εύκολα τα ερωτήματα στα σωστά μέλη της ομάδας, εμπλουτίστε τις συνομιλίες με αρχεία Dropbox και Google Drive και απολαύστε την απλότητα της βελτιωμένης ροής ειδήσεων που προσφέρει ένα λεπτομερές ιστορικό συνομιλιών για τη διευκόλυνσή σας. Όλες αυτές οι δυνατότητες διασφαλίζουν ότι όποιος χειρίζεται μια συνομιλία έχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για την επίλυση ενός προβλήματος.

Παράδειγμα υποβληθέντος ζητήματος σφάλματος προγράμματος περιήγησης στο Apptivo
Παράδειγμα υποβληθέντος ζητήματος σφάλματος προγράμματος περιήγησης στο Apptivo Πηγή: Apptivo

Το Apptivo προσφέρει χρήσιμες τυποποιημένες απαντήσεις που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της υποστήριξης, διαθέτει παρακολούθηση δραστηριότητας που βοηθά τους υπαλλήλους σας να παραμείνουν οργανωμένοι και διαθέτει μια Εφαρμογή Κέντρου Επικοινωνίας που κάνει τη διαχείριση της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες ακόμα πιο εύκολη.

Η ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων εντός της εφαρμογής σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με πελάτες σε πραγματικό χρόνο για να μειώσετε τους χρόνους απόκρισής σας. Τα εξουσιοδοτημένα μέλη του προσωπικού μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έναν ενημερωμένο πίνακα ελέγχου που προσφέρει αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο και σας δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε κάθε καρτέλα και συνομιλία για καλύτερη ικανοποίηση των πελατών.

Η ουρά κλήσεων της εφαρμογής σάς βοηθά να παρακολουθείτε όλες τις εισερχόμενες ζωντανές κλήσεις και τα φωνητικά μηνύματα, αναθέτοντας κάθε συνομιλία σε έναν εκπρόσωπο με βάση τον χρόνο αδράνειας του.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτόματη δρομολόγηση συνομιλιών
 • Βελτιωμένη ροή ειδήσεων
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Κλήση συνδιάσκεψης
 • Αναλύσεις και αναφορές σε πραγματικό χρόνο
 • Αναγνώριση καλούντος (KYC)
 • Υπηρεσία τηλεφωνητή
 • Παρακολούθηση δυνητικών πελατών
 • Ιστορικό πελατών
 • Διαχείριση όλων των καναλιών

Υπέρ

 • Προσιτό
 • Εύκολα προσαρμόσιμο
 • Γεμάτο δυνατότητες

Κατά

 • Μπορεί να μοιάζει υπερβολικό στην αρχή
 • Αργή απόδοση κατά καιρούς

Το Apptivo είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων με προσιτό πρόγραμμα τιμολόγησης. Το κάπως περιορισμένο πρόγραμμα Starter είναι δωρεάν, το πρόγραμμα Premium κοστίζει 12$/μήνα ανά χρήστη και το Ultimate πρόγραμμα 20$/μήνα ανά χρήστη.

Save time by choosing LiveAgent

Leverage the power of multichannel help desk software by LiveAgent and be helpful to your customers on any place.

7. Atlassian Jira 

Το Jira Service Management είναι μια πολύτιμη λύση για όλες τις ανάγκες υποστήριξης πελατών σας. Προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα, είναι εύκολο να ενσωματωθεί και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Το λογισμικό καρτελών μπορεί να είναι τόσο χρήσιμο στα τμήματα πληροφορικής και ανθρώπινου δυναμικού σας όσο και στη νομική ομάδα σας.

Είναι έτοιμο για χρήση αμέσως, έτσι δεν θα χάσετε χρόνο για να το διαμορφώσετε και να το ρυθμίσετε ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει και να αρχίσει να υποστηρίζει τους πελάτες σας.

Πίνακας ελέγχου Jira για προγραμματισμό και παρακολούθηση
Πίνακας ελέγχου Jira για προγραμματισμό και παρακολούθηση Πηγή: Jira

Το Jira διαθέτει ενσωμάτωση Halp, ώστε να μπορείτε να μετακινήσετε τις συνομιλίες, τα email, τις αλληλεπιδράσεις του Slack και του Microsoft Teams σε ένα ενιαίο, συγκεντρωτικό φάκελο εισερχομένων.

Για να ενθαρρύνετε την αυτοεξυπηρέτηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Jira για να αναπτύξετε μια εκτεταμένη γνωσιακή βάση και να βοηθήσετε τους πελάτες σας να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Χρησιμοποιώντας το Halp, μπορείτε να μετατρέψετε τις συνομιλίες Jira σε καρτέλες, να τις κατηγοριοποιήσετε και να έχετε μια σαφή επισκόπηση όλων των αιτημάτων υποστήριξης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χρήσιμες ενσωματώσεις
 • Έτοιμο για άμεση χρήση
 • Ενοποιημένα εισερχόμενα
 • Αμφίδρομος συγχρονισμός στο Slack και στο Microsoft Teams
 • Προσαρμόσιμες φόρμες καρτελών
 • Ζητήματα σύνδεσης
 • Αναφορές και μετρήσεις
 • Διαχείριση ΣΕΥ

Υπέρ

 • Εύχρηστο
 • Ενισχύει τη συνεργασία
 • Αποτελεσματικό

Κατά

 • Περιορισμένες δυνατότητες
 • Μπορεί να προκαλέσει σύγχυση

Μια δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη, αλλά θα έχετε την καλύτερη λειτουργικότητα Jira μέσω των προγραμμάτων συνδρομής. Το πρόγραμμα Standard κοστίζει 20$/μήνα ανά χρήστη, το πρόγραμμα Premium 40$/μήνα ανά χρήστη και το πρόγραμμα Enterprise έχει προσαρμόσιμη τιμολόγηση.

8. Axosoft 

Το Axosoft έχει σχεδιαστεί κυρίως για ομάδες DevOps που εργάζονται για τη βελτίωση των υπηρεσιών τους. Είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο παρακολούθησης σφαλμάτων και διαχείρισης έργου που μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως λύση που βασίζεται στο cloud όσο και ως εσωτερική λύση.

Με τη βοήθεια αυτής της πλατφόρμας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι προγραμματιστές σας έχουν βελτιστοποιημένες διαδικασίες και μπορούν να προσφέρουν λύσεις λογισμικού χωρίς σφάλματα, πλήρως λειτουργικές.

Δεδομένου ότι η αποστολή του Axosoft είναι να βελτιώσει την παράδοση του έργου και να εξασφαλίσει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών σας, διαθέτει μια σειρά λειτουργιών που μπορούν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες σας σε κάθε επίπεδο. Ως λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων, κάνει θαύματα για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εκπροσώπων των πελατών σας και την αύξηση της απόδοσής τους.

Όλα τα εξωτερικά και εσωτερικά email μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε καρτέλες, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό τους και να παρακολουθείτε οποιοδήποτε ζήτημα ή ερώτημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τυποποιημένες απαντήσεις για να χειριστείτε απλούστερες ερωτήσεις και οι εκπρόσωποι πωλήσεών σας μπορούν να παρέμβουν ανά πάσα στιγμή και να αναλάβουν τη συζήτηση.

Δημιουργία σελίδας Wiki στο Axasoft
Δημιουργία σελίδας Wiki στο Axasoft Πηγή: Axasoft

Για να προσφέρετε περισσότερη ευκολία στους πελάτες και τους αγοραστές σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Axosoft για να δημιουργήσετε πλήρεις σελίδες αυτοεξυπηρέτησης που είναι γεμάτες με χρήσιμες πληροφορίες. Αναπτύξτε σελίδες Wiki, οργανώστε τις ανά έργο και συνδέστε τις για γρήγορες επισκοπήσεις.

Αυτό που κάνει το Axosoft μοναδικό είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να δημιουργούν και να επεξεργάζονται μόνοι τους καρτέλες μόλις εγγραφούν στην πύλη πελατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Σελίδες Wiki
 • Προσαρμοσμένη πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Εύκολη δημιουργία καρτελών μέσω email
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Ασφάλεια αιχμής
 • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών
 • Απεριόριστοι δωρεάν λογαριασμοί πύλης

Υπέρ

 • Προσαρμόσιμο
 • Εκτεταμένες επιλογές αυτοεξυπηρέτησης
 • Λεπτομερείς σελίδες Wiki

Κατά

 • Απότομη καμπύλη εκμάθησης
 • Όχι τόσες πολλές δυνατότητες όπως άλλες λύσεις

Το κόστος ενός λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων όπως το Axosoft εξαρτάται από το μέγεθος της ομάδας σας. Για ένα λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων που βασίζεται σε cloud για έως και δέκα χρήστες, θα πληρώνετε 210$/μήνα (αν εγγραφείτε στο ετήσιο πρόγραμμα.) Εάν θέλετε μια εσωτερική λύση, το Axosoft θα σας κοστίσει 2.500$ για μια ομάδα έως δέκα άτομα.

9. Claritysoft 

Το Claritysoft είναι ένα απλό λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων που μπορεί να ανεβάσει την εξυπηρέτηση πελατών σας στο επόμενο επίπεδο. Διαθέτει μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες που θα εξορθολογίσουν τη ροή εργασίας σας και θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις σχέσεις με τους πελάτες με ευκολία.

Διαθέτει μια διαισθητική, φιλική προς το χρήστη διεπαφή που διευκολύνει την εξοικείωση και διευκολύνει τον χειρισμό της καμπύλης εκμάθησης.

Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία αυτοματισμού που θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε τις υπηρεσίες υποστήριξής σας και να χειριστείτε όλες τις καρτέλες με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Λόγω της πληθώρας ενσωματώσεων τρίτων, το Claritysoft θα λειτουργεί άψογα με σχεδόν οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα λογισμικά και συστήματα σας, είτε χρησιμοποιείτε το Google Calendar, το Zapier, το Kuebix κ.λπ.

Διαχείριση επαφών Clarity
Διαχείριση επαφών Clarity Πηγή: Clarity

Θα αποκτήσετε πληροφορίες για όλες τις αλληλεπιδράσεις υποστήριξης πελατών μέσω ενός κεντρικού πίνακα ελέγχου που εξουσιοδοτεί τους αντιπροσώπους μέσω της διαθεσιμότητας πληροφοριών. Δείτε το ιστορικό δραστηριοτήτων, το ιστορικό αγορών, τις προηγούμενες καρτέλες και άλλες σχετικές πληροφορίες πελατών για να βοηθήσετε τους αντιπροσώπους να χειρίζονται τις καρτέλες με μεγαλύτερη ευκολία. Μπορείτε να απλοποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε, οργανώνετε, βάζετε προτεραιότητες και χειρίζεστε όλες τις καρτέλες και τις συνομιλίες και να απολαύσετε πιο χαρούμενους, πιο ικανοποιημένους πελάτες.

Το Clariysoft είναι ένα CRM γεμάτο δυνατότητες που μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργία και τη διαχείριση δυνητικών πελατών, να βελτιώσει τις μετατροπές πελατών και να προωθήσει την καλύτερη αφοσίωση στην εταιρεία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτόματη δρομολόγηση καρτελών
 • Εξατομικευμένες ενημερώσεις για την κατάσταση των καρτελών
 • Επιλογές προσαρμογής
 • Διαδικτυακές φόρμες καρτελών
 • Σύνδεση καρτέλας με πρόβλημα
 • Αυτόματη επίλυση καρτελών
 • Προσαρμοσμένες αναφορές
 • Αναλύσεις απόδοσης
 • Διαισθητική διεπαφή

Υπέρ

 • Απλό στη χρήση
 • Ευέλικτο
 • Εύκολα προσαρμόσιμο

Κατά

 • Κάποια καθυστέρηση στη φόρτωση σελίδων
 • Η εφαρμογή για κινητά θέλει δουλειά

Η Claritysoft διαθέτει τρία επίπεδα συνδρομής: Professional με 39$/μήνα ανά χρήστη, Accelerator με 49$/μήνα ανά χρήστη και Enterprise με 69$/μήνα ανά χρήστη.

10. Commence 

Το Commence είναι μια λύση CRM που βασίζεται στο cloud και είναι προσαρμοσμένη σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μπορεί να βοηθήσει με την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, τη διαχείριση έργων, τη διαχείριση δυνητικών πελατών και φυσικά τη διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες μέσω της λειτουργικότητας του κέντρου υποστήριξης.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναλάβετε τον έλεγχο του κύκλου πωλήσεών σας και να προγραμματίσετε συναντήσεις, να καταγράψετε τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες και να δημιουργήσετε ρεαλιστικές προβλέψεις. Το Commence προσφέρει στους αντιπροσώπους χρήσιμα προκατασκευασμένα πρότυπα για αυτοματοποίηση μάρκετινγκ με προσαρμόσιμο μπάτζετ και στοχευμένες καμπάνιες.

Αλλά είναι το κέντρο εξυπηρέτησης που μπορεί να αποδειχθεί το πιο χρήσιμο για μια μικρομεσαία επιχείρηση. Ο κεντρικός πίνακας ελέγχου παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για όλες τις εργασίες σας που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, όλα τα εισερχόμενα email, τις άλυτες καρτέλες εξυπηρέτησης και πολλά άλλα.

Commence οπτικοποίηση CRM
Commence οπτικοποίηση CRM Πηγή: Commence

Με το Commence, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με όλους τους προμηθευτές, πελάτες, χρήστες υπηρεσιών και συναδέλφους και να εξασφαλίσετε εύκολη συνεργασία και βελτιστοποιημένη επικοινωνία.

Οι διευθυντές θα μπορούν να επιβλέπουν τον φόρτο των καρτελών κάθε μέλους της ομάδας, τον μέσο χρόνο διεκπεραίωσης και το μέσο ποσοστό επίλυσης. Όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονται με τρόπο που είναι εύκολο να αφομοιωθούν και ακόμη πιο εύκολο να ενεργήσει κανείς – βελτιώνοντας την απόδοση και αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πίνακας ελέγχου σε πραγματικό χρόνο
 • Ειδοποιήσεις
 • Εύκολη ενσωμάτωση email
 • Ενσωμάτωση QuickBooks
 • Ιστορικό καρτελών εξυπηρέτησης
 • Εύκολη εσωτερική επικοινωνία
 • Διορατικές αναλύσεις
 • Πύλη πελατών

Υπέρ

 • Διαισθητικό
 • Ευέλικτο
 • Βελτιστοποιημένο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Κατά

 • Διατίθεται μόνο στα Αγγλικά

Το Commence διαθέτει τέσσερις επιλογές συνδρομής και η τιμή θα εξαρτηθεί από τη σουίτα λογισμικού που θα επιλέξετε. Το CRM πωλήσεων είναι διαθέσιμο με 29$/μήνα ανά χρήστη, το CRM μάρκετινγκ με 39$/μήνα ανά χρήστη, το CRM διαχείρισης έργου με 50$/μήνα ανά χρήστη και το CRM εξυπηρέτησης πελατών με 65$/μήνα ανά χρήστη.

11. Deskpro

Το Deskpro είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής λύση λογισμικού κέντρου υποστήριξης που υπάρχει στον κλάδο για περισσότερα από 15 χρόνια. Απολαμβάνει εξαιρετικής φήμης μεταξύ των χρηστών του και έχει αποδειχθεί ότι είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών – από νεοφυείς επιχειρήσεις μέχρι Fortune 500s.

Θα λαμβάνετε αυτόματα καρτέλες υποστήριξης κάθε φορά που ένας πελάτης επικοινωνεί μαζί σας μέσω οποιουδήποτε από τα κανάλια που είναι συνδεδεμένα στο Deskpro – είτε πρόκειται για email, ζωντανή συνομιλία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τηλέφωνο. Η όλη διαδικασία είναι απλοποιημένη τόσο για τους πελάτες σας όσο και για τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσαρμόσιμη πύλη σας για να δημιουργήσετε απλές διαδικτυακές φόρμες με προσαρμοσμένα πεδία και να τις χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε όλες τις σχετικές πληροφορίες που χρειάζεστε. Από εκεί, τα δεδομένα συλλέγονται και ενσωματώνονται αυτόματα σε καρτέλες, οι οποίες παρέχουν λεπτομερή προφίλ πελατών και ιστορικό.

Ενοποιημένος πίνακας ελέγχου DeskPro
Ενοποιημένος πίνακας ελέγχου DeskPro Πηγή: DeskPro

Όλοι οι αντιπρόσωποι σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στα ενοποιημένα εισερχόμενα και να έχουν μια επισκόπηση όλων των ανοιχτών, εκκρεμών και κλειστών καρτελών. Το Deskpro επιτρέπει την απρόσκοπτη εσωτερική επικοινωνία και τη συνεργασία για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και να σας βοηθήσει να χειριστείτε τις καρτέλες πιο γρήγορα. Όλοι οι αντιπρόσωποι θα έχουν σαφείς πληροφορίες για το προηγούμενο ιστορικό συνομιλιών και θα μπορούν να συνεργάζονται για μια συγκεκριμένη καρτέλα όταν χρειάζεται.

Οι καρτέλες που δεν έχουν εκχωρηθεί ή επιλυθεί ακόμη επισημαίνονται με σαφήνεια για να εξασφαλιστεί αυξημένη ορατότητα. Αυτές που είναι καθυστερημένες θα ενεργοποιήσουν ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις για να υπενθυμίσουν στους αντιπροσώπους να τις παρακολουθήσουν.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ενσωματωμένος μεταφραστής Microsoft
 • Εγγενείς εφαρμογές iOS και Android
 • Ενοποιημένα εισερχόμενα
 • Εύκολη συνεργασία
 • Ιστορικό μηνυμάτων
 • Επισημάνσεις καρτελών
 • Βελτιωμένη ορατότητα καρτελών
 • Αναφορές με δυνατότητα πραγματοποίησης
 • Ισχυρός αυτοματισμός

Υπέρ

 • Εξαιρετική υποστήριξη
 • Πολυγλωσσικές δυνατότητες
 • Φιλικό προς το χρήστη

Κατά

 • Επιτρέπει διπλές εγγραφές
 • Η αφθονία των χαρακτηριστικών μπορεί να είναι υπερβολική

Το Deskpro είναι διαθέσιμο ως λύση βασισμένη στο cloud και εσωτερική εγκατάσταση, επομένως τα επίπεδα συνδρομής του έχουν σχεδιαστεί αντίστοιχα. Εάν επιλέξετε τη λύση που βασίζεται στο cloud, θα χρειαστεί να πληρώσετε 30$/μήνα ανά αντιπρόσωπο. Εάν επιλέξετε την εσωτερική λύση, θα πληρώνετε 1.740$ ετησίως ανά πέντε αντιπροσώπους.

12. DoneDone

Το DoneDone είναι μια απλή λύση για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα παρά την απλότητά της. Ιδανικό για νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες των πελατών και να παρακολουθείτε στενά όλα τα έργα, τα ζητήματα, τις καρτέλες και τις λίστες υποχρεώσεων.

Τα εισερχόμενα του DoneDone απλοποιούν τις εσωτερικές επικοινωνίες και σας επιτρέπουν να συνεργάζεστε, να εκχωρείτε και να επιλύετε όλους τους τύπους καρτελών πελατών με ευκολία.

Η λύση καλύπτει όλες τις βάσεις και παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σας. Δεν συνοδεύεται από όλες τις λειτουργίες κάποιου πιο γεμάτου με δυνατότητες λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων κέντρου εξυπηρέτησης, αλλά οι δυνατότητες που διαθέτει είναι ισχυρές, αποτελεσματικές και προσιτές.

DoneDone πίνακας ελέγχου λογισμικού παρακολούθησης
DoneDone πίνακας ελέγχου λογισμικού παρακολούθησης Πηγή: DoneDone

Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε εργασίες και συνομιλίες για να ενεργοποιήσετε την επικοινωνία κλειστού βρόχου. Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες αναφοράς για να παρακολουθείτε βασικές μετρήσεις απόδοσης και στόχους και παρακολουθείτε πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες σας με την επιχείρησή σας. Δώστε προτεραιότητα στις καρτέλες, λάβετε μια σαφή επισκόπηση των ημερομηνιών λήξης του έργου, ενεργοποιήστε τις αυτόματες απαντήσεις και πολλά άλλα.

Το DoneDone ενσωματώνεται με όλο το ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικό και πλατφόρμες, επομένως για να βιώσετε τις πραγματικές του δυνατότητες, συνδυάστε το με Zapier, Google Drive, GitHub, Slack και άλλες λύσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προσαρμοσμένες ροές εργασίας
 • Πρότυπα ζητημάτων
 • Αποθηκευμένες απαντήσεις
 • Προτεραιότητα καρτελών
 • Αυτόματες απαντήσεις
 • Χρήσιμες ενσωματώσεις
 • Αναφορές
 • Φιλικό προς κινητά

Υπέρ

 • Βελτιστοποιημένο για κινητά
 • Απλό
 • Σαφές

Κατά

 • Χωρίς προηγμένες λειτουργίες
 • Κάπως ξεπερασμένη σχεδίαση

Το DoneDone μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για επιχειρήσεις με μπάτζετ, καθώς προσφέρεται σε πολύ προσιτή τιμή. Το πρόγραμμα Collaborate ανέρχεται σε μόλις 4$/μήνα ανά χρήστη και το πρόγραμμα Outreach σε 8$/μήνα ανά χρήστη.

Give LiveAgent chance

Start today with 14-day free trial and discover all that LiveAgent offers from universal inbox, to live chat and call center. Did we also say your customers can use customer portal?

13. Freshdesk 

Το Freshdesk είναι από τις πιο ισχυρές λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων που διατίθενται στην αγορά. Παρέχει τεχνολογία αιχμής και εξαιρετικές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες. Κατάλληλο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, είναι εύκολα επεκτάσιμο, πλήρως προσαρμόσιμο και εξαιρετικά ευέλικτο.

Με δεκάδες ενσωματώσεις, το Freshdesk μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε κανάλι ή πλατφόρμα σε ελάχιστο χρόνο. Σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους αντιπροσώπους σας να παρακολουθούν όλα τα παράπονα και τις καρτέλες των πελατών χωρίς προβλήματα.

Ανοιχτές καρτέλες στο FreshDesk
Ανοιχτές καρτέλες στο FreshDesk Πηγή: Freshdesk

Φιλτράρετε τις καρτέλες με βάση την προθεσμία τους, τον τύπο περιστατικού ή άλλες συγκεκριμένες ιδιότητες για να δημιουργήσετε μια λίστα προτεραιότητας και να χειριστείτε εύκολα τα ερωτήματα των πελατών. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης του Freshdesk για να βελτιώσετε την αυτοματοποίηση, χρησιμοποιήστε τυποποιημένες απαντήσεις για να απαντήσετε σε απλούστερες ερωτήσεις, συνεργαστείτε με συναδέλφους σε πιο περίπλοκες καρτέλες και πολλά άλλα.

Τα συστήματα ανίχνευσης σύγκρουσης θα εμποδίσουν πολλούς αντιπροσώπους να εργάζονται σε μία μόνο καρτέλα (εκτός εάν είναι απαραίτητο), ενώ οι έξυπνες ειδοποιήσεις θα παρέχουν γρήγορες ενημερώσεις καρτελών. Μπορείτε να συγχωνεύσετε μια στοίβα καρτελών σε μία εάν πρόκειται για το ίδιο ζήτημα και βασιστείτε στην έκδοση καρτελών εξυπηρέτησης πεδίου για να δρομολογήσετε συνομιλίες στα σωστά τμήματα και μέλη της ομάδας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ανίχνευση σύγκρουσης
 • Έξυπνες ειδοποιήσεις
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Δεκάδες ενσωματώσεις
 • Συγχώνευση καρτελών
 • Φιλτράρισμα καρτελών
 • Προσαρμοσμένη προβολή καρτελών
 • Δυνατότητες AI
 • Έκδοση καρτελών εξυπηρέτησης πεδίου
 • Διορατικές αναφορές

Υπέρ

 • Εύκολα επεκτάσιμο
 • Γεμάτο δυνατότητες
 • Ισχυρό AI

Κατά

 • Απότομη καμπύλη εκμάθησης

Το Freshdesk έχει μια δωρεάν Sprout έκδοση με απεριόριστους αντιπροσώπους αλλά κάπως περιορισμένες δυνατότητες. Αν θέλετε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο, θα πρέπει να εγγραφείτε σε μία από τις τέσσερις επί πληρωμή εκδόσεις του: Blossom με 15$/μήνα ανά αντιπρόσωπο, Garden με 35$/μήνα ανά αντιπρόσωπο, Estate με 49$/μήνα ανά αντιπρόσωπο ή Forest με 99$/μήνα ανά αντιπρόσωπο.

14. Front 

Το Front έχει να κάνει με το να προσφέρετε στους πελάτες σας μια εξατομικευμένη εμπειρία. Αντί να εκχωρεί καρτέλες, δρομολογεί αυτόματα όλες τις ερωτήσεις των πελατών στα σωστά μέλη της ομάδας και τους αναθέτει σχετικές ετικέτες για να διασφαλίσει ότι οι αντιπρόσωποί σας δεν θα τις παραβλέψουν.

Συλλέγει όλα τα αιτήματα υποστήριξης από μια ποικιλία διαφορετικών καναλιών και τα παρουσιάζει μέσω ενός ενοποιημένου πίνακα ελέγχου. Έτσι, είτε τα αιτήματα προέρχονται από email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζωντανή συνομιλία ή SMS, θα έχετε μια σαφή επισκόπηση όλων αυτών μέσω ενός ενοποιημένου εισερχομένου.

Ορίστε κανόνες που θα καθορίσουν ποιο μέλος θα χειριστεί ποιο αίτημα πελάτη, θα διαχειριστεί ΣΕΥ, θα δημιουργήσει αυτόματες ροές εργασίας και θα απολαύσει την αυτόματη εξισορρόπηση φορτίου, διασφαλίζοντας ότι κανένα μέλος της ομάδας δεν θα εξουθενωθεί. Η συνεργασία είναι πιο εύκολη και με το Front, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να @αναφέρετε ένα μέλος της ομάδας για να αρχίσετε να εργάζεστε μαζί για ένα θέμα.

Πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία Front
Πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία Front Πηγή: Front

Για ταχύτερες απαντήσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε πρότυπα μηνυμάτων που περιέχουν όλες τις σχετικές πληροφορίες για τους πελάτες σας που ρωτούν για επαναλαμβανόμενα ζητήματα.

Ενσωματώνεται με αμέτρητες λύσεις τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των HubSpot, Gmail, Asana, Facebook, GitHub και πολλών άλλων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτόματη εκχώρηση καρτελών
 • Αυτόματες ετικέτες
 • Ενοποιημένα εισερχόμενα
 • Προσαρμοσμένες ενσωματώσεις
 • Αυτόματες ροές εργασίας
 • Πρότυπα μηνυμάτων
 • Ισχυρά αναλυτικά στοιχεία
 • Αυτόματη εξισορρόπηση φορτίου

Υπέρ

 • Εύχρηστο
 • Προσαρμόσιμο
 • Εύκολη συνεργασία

Κατά

 • Ο πίνακας ελέγχου μοιάζει ογκώδης

Εάν θέλετε να αποκτήσετε το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων Front, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα από τα τέσσερα προγράμματα του: Starter με 9$/μήνα ανά αντιπρόσωπο, Plus με 24$/μήνα ανά αντιπρόσωπο, Prime με 49 $/μήνα ανά αντιπρόσωπο ή Enterprise με 79$/μήνα ανά αντιπρόσωπο.

Το Groove είναι η καλύτερη λύση εάν θέλετε να μειώσετε τους χρόνους απόκρισης και να δημιουργήσετε μια πιο χαρούμενη πελατεία. Είναι μια ενοποιημένη πλατφόρμα για τη μετατροπή, τη διαχείριση και την υποστήριξη των πελατών σας σε κάθε βήμα της διοχέτευσης πωλήσεων.

Προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα ζωντανής συνομιλίας που θα σας συνδέσει με τους πελάτες σας σε πραγματικό χρόνο και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε προσοδοφόρες σχέσεις με κάθε επισκέπτη του ιστότοπου (δυνητικός υποψήφιος πελάτης). Το widget ζωντανής συνομιλίας μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή πλατφόρμα, είτε χρησιμοποιείτε Salesforce, Twitter, Trello, Mailchimp, Shopify ή κάτι εντελώς διαφορετικό.

15. Groove 

Μπορείτε να διασφαλίσετε την ανάληψη ευθυνών αναθέτοντας ανοιχτές συνομιλίες σε συγκεκριμένα μέλη του προσωπικού, να αφήνετε εσωτερικές σημειώσεις για συνεργασία στο παρασκήνιο και να προσαρμόσετε τα δικαιώματα εισερχομένων με διαφορετικές ρυθμίσεις απορρήτου με βάση το επίπεδο πρόσβασης που έχει κάθε αντιπρόσωπος.

Οι εκπρόσωποι της εξυπηρέτησης πελατών σας μπορούν να επισημανθούν ως “εκτός” όταν δεν μπορούν να χειριστούν εισερχόμενα αιτήματα υποστήριξης, κάτι που θα δρομολογήσει όλες τις συνομιλίες σε άλλα διαθέσιμα μέλη της ομάδας. Η ανίχνευση σύγκρουσης θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν δύο εκπρόσωποι για τον ίδιο πελάτη και κάθε συνομιλία θα επισημαίνεται ως “ανοιχτή”, “σε εκκρεμότητα” ή “κλειστή”, ανάλογα με την κατάστασή της.

Ενοποιημένα εισερχόμενα Groove
Ενοποιημένα εισερχόμενα Groove Πηγή: Groove

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 30+ ενσωματώσεις 
 • Αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών
 • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών
 • Εσωτερικές σημειώσεις
 • Κατάσταση αντιπροσώπου
 • Μαζικές ενέργειες
 • Πολλαπλά εισερχόμενα
 • Αναβολή συνομιλιών σε εκκρεμότητα
 • Αναίρεση αποστολής
 • Ανίχνευση σύγκρουσης

Υπέρ

 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Εκτεταμένη λειτουργικότητα
 • Λεπτομερής παρακολούθηση email

Κατά

 • Οι συχνές ενημερώσεις θα μπορούσαν να διαταράξουν την τοποθεσία της λειτουργίας
 • Η εύρεση “κλειστών” αιτημάτων μπορεί να είναι δύσκολη

Το Groove έχει πολλά προγράμματα τιμολόγησης: Starter, στα 9 $/μήνα ανά χρήστη, Plus, που κοστίζει 19$/μήνα ανά χρήστη, Pro 29 $/μήνα ανά χρήστη και το Εταιρικό πρόγραμμα που έχει ευέλικτη τιμολόγηση ανάλογα με τις ανάγκες σας και το μέγεθος της ομάδας σας.

16. Halo Service Desk

Το Halo Service Desk είναι ιδανικό για εταιρείες με μεγάλα σχέδια επέκτασης, καθώς είναι εύκολα επεκτάσιμο, σχεδιασμένο να αναπτύσσεται μαζί σας. Το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων θα σας βοηθήσει να χειριστείτε όλα τα αιτήματα υποστήριξης με ευκολία και αποτελεσματικότητα, είτε λαμβάνετε ένα μόνο αίτημα την ημέρα είτε χιλιάδες από αυτά σε μηνιαία βάση.

Ως πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud, δίνει τη δυνατότητα στην απομακρυσμένη ομάδα σας να συνεργάζεται απρόσκοπτα, σαν να βρίσκονται όλοι σε ένα μέρος.

Προσφέρει λειτουργία ζωντανής συνομιλίας που σας κρατά συνδεδεμένους με τους πελάτες σας 24/7. Με την εφαρμογή του για κινητά, μπορείτε να παραμείνετε διαθέσιμοι εν κινήσει και να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τους πελάτες σας ακόμα και όταν είστε μακριά από το γραφείο σας.

Για να παρακολουθείτε όλα τα ζητήματα και τις καρτέλες, μπορείτε να συνδέσετε τη ζωντανή συνομιλία, το email και το τηλεφωνικό σας σύστημα στο Halo Service Desk. Συνδέοντας το τηλεφωνικό σύστημα, μπορείτε να έχετε αυτόματα πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες που σχετίζονται με τον αριθμό του καλούντος και να μετατρέψετε όλες τις κλήσεις σε εργασίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πίνακας ελέγχου Halo Service Desk
Πίνακας ελέγχου Halo Service Desk Πηγή: Halo Service Desk

Οι καρτέλες μέσω email διαθέτουν αυτόματες αναθέσεις και αντιστοίχιση λέξεων-κλειδιών για τη δρομολόγηση συνομιλιών σε συγκεκριμένα μέλη της ομάδας, διασφαλίζοντας γρήγορη επίλυση.

Το Halo Service Desk είναι ευέλικτο και εύχρηστο. Προωθεί την ομαδική συνεργασία και επικοινωνία και ενσωματώνεται απρόσκοπτα με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες και συστήματα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ζωντανή συνομιλία
 • Ενσωμάτωση τηλεφωνικού συστήματος
 • Λογοδοσία καρτελών
 • Προτεραιότητα καρτελών
 • Εφαρμογή για κινητά
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Υποστήριξη παντός καναλιού
 • Πίνακας ελέγχου σε πραγματικό χρόνο

Υπέρ

 • Ευέλικτο
 • Βελτιστοποιημένο
 • Αξιόπιστο

Κατά

 • Η εφαρμογή για κινητά θέλει δουλειά
 • Έλλειψη επιλογών επισήμανσης καρτελών

Το Halo Service Desk διαθέτει ευέλικτη τιμολόγηση ανάλογα με τον αριθμό των αντιπροσώπων που θα το χρησιμοποιούν. Εάν έχετε έως και δέκα αντιπροσώπους, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων με 55£/μήνα ανά αντιπρόσωπο (~74$/μήνα ανά αντιπρόσωπο). Εάν έχετε περισσότερους από 150 χρήστες, θα πληρώνετε 29 £/μήνα ανά χρήστη (~39$/μήνα ανά χρήστη).

17. HelpDesk 

Το HelpDesk είναι ένα δημοφιλές σύστημα καρτελών που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες εταιρείες σε διάφορους κλάδους και εξειδικευμένες εταιρείες. Το πιο κατάλληλο για νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι μια απλή λύση που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης πελατών σας.

Διαθέτει πολλές χρήσιμες ενσωματώσεις, ώστε να μπορείτε εύκολα να συγχρονίζετε τα περισσότερα από τα τρέχοντα κανάλια υποστήριξής σας και να διαχειρίζεστε email ή αιτήματα πελατών μέσω διαδικτυακών φορμών στο HelpDesk.

Για να παρακολουθείτε όλες τις εισερχόμενες καρτέλες, μπορείτε εύκολα να τις ομαδοποιήσετε σε μοναδικές κατηγορίες και λίστες καρτελών και να τις αντιστοιχίσετε με συγκεκριμένες ετικέτες και φίλτρα. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις ροές εργασίας, να στείλετε τυποποιημένες απαντήσεις με βάση λέξεις-κλειδιά και να αυτοματοποιήσετε τις αναθέσεις καρτελών για να βεβαιωθείτε ότι το κατάλληλο μέλος του προσωπικού λαμβάνει τη σωστή καρτέλα.

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις και μηνύματα κάθε φορά που σας αποστέλλεται νέα καρτέλα, επομένως δεν χρειάζεται να παραμένετε συνδεδεμένοι και να χάνετε χρόνο κάνοντας σύνδεση στο HelpDesk κάθε λεπτό για να δείτε εάν έχουν φτάσει νέες καρτέλες.

Helpdesk προβολή όλων των καρτελών
Πίνακας ελέγχου καρτελών Helpdesk Πηγή: HelpDesk

Οι αντιπρόσωποι σας μπορούν να χρησιμοποιούν πολλαπλά εισερχόμενα και να συνεργάζονται σε μία μόνο καρτέλα μέσω προσωπικών σημειώσεων και μηνυμάτων.

Το HelpDesk προσφέρει διορατικές αναφορές για να παρουσιάσει τους μέσους χρόνους απόκρισης της ομάδας σας, την ικανοποίηση των καρτελών και ακόμη και τις ώρες αιχμής των καρτελών σας.

Το λογισμικό είναι πλήρως προσαρμόσιμο. Μπορείτε να απαντήσετε σε μηνύματα χρησιμοποιώντας το domain name που προτιμάτε, να εξατομικεύσετε τα πρότυπα email σας και να συμπεριλάβετε μοναδικές υπογραφές αντιπροσώπου, ώστε οι πελάτες σας να γνωρίζουν με ποιον μιλούν ανά πάσα στιγμή.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πολλαπλά εισερχόμενα
 • Ιδιωτικές σημειώσεις και μηνύματα
 • Προσαρμοσμένες λίστες καρτελών
 • Αυτοματοποιημένες εργασίες
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Προσαρμόσιμα πρότυπα email
 • Ειδοποιήσεις για νέες καρτέλες
 • Εξαιρετικές αναφορές
 • Προσαρμόσιμα αιτήματα ανατροφοδότησης
 • Υπογραφές αντιπροσώπων

Υπέρ

 • Φιλικό προς το χρήστη
 • Βελτιωμένος σχεδιασμός
 • Απλό και αποτελεσματικό

Κατά

 • Δεν υπάρχουν ενσωματώσεις
 • Χωρίς προηγμένες λειτουργίες

Εάν δεν είστε σίγουροι αν το HelpDesk είναι για εσάς, μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και να δοκιμάσετε μόνοι σας το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων. Έχει τρία επίπεδα συνδρομής και αφού ολοκληρωθεί η δωρεάν δοκιμή σας, μπορείτε να λάβετε το πρόγραμμα Starter με 4$/μήνα ανά αντιπρόσωπο, το πρόγραμμα Team με 19$/μήνα ανά αντιπρόσωπο ή το πρόγραμμα Enterprise με προσαρμοσμένη τιμολόγηση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

18. HelpScout 

Το HelpScout είναι ένα απλό, μινιμαλιστικό λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων γεμάτο με μια ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών που θα εξορθολογίσουν τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες σας. Χρησιμοποιείται από πάνω από 10.000 εταιρείες σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και βελτιστοποιώντας πολλές καθημερινές εργασίες.

Έχει μια πληθώρα χρήσιμων ενσωματώσεων για την εξυπηρέτησή σας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο, συνδυάστε το με τα HubSpot, Salesforce, Jira, Mailchimp, WooCommerce, Campfire, Facebook και άλλες εφαρμογές τρίτων.

Με το HelpScout, θα λάβετε ένα ενοποιημένο φάκελο εισερχομένων γεμάτο με συνεργατικές λειτουργίες που θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη. Θα έχετε μια σαφή επισκόπηση όλων των αιτημάτων υποστήριξης από διαφορετικά κανάλια και μπορείτε να τα οργανώσετε με όποιον τρόπο προτιμάτε.

HelpScout πίνακας ελέγχου εισερχομένων
HelpScout πίνακας ελέγχου εισερχομένων Πηγή: HelpScout

Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά εισερχόμενα για διαφορετικές ομάδες, να προσθέσετε ετικέτες σε συνομιλίες και να συμπεριλάβετε ιδιωτικές σημειώσεις για ευκολότερη συνεργασία. Οι αποθηκευμένες απαντήσεις και η ανίχνευση σύγκρουσης θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τις υπηρεσίες σας, ενώ οι αυτοματοποιημένες ενέργειες και οι μαζικές αποκρίσεις θα αναλάβουν τις περισσότερες κοινές εργασίες.

Το HelpScout σάς επιτρέπει ακόμη και να ξεκινήσετε έναν αποκριτικό ιστότοπο κέντρου εξυπηρέτησης και να επιτρέψετε στους πελάτες σας να βρίσκουν τις πληροφορίες που αναζητούν χωρίς να στέλνουν αιτήματα υποστήριξης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη πολλαπλών καναλιών
 • Προηγμένη ασφάλεια
 • Εγγενείς εφαρμογές iOS και Android
 • Αυτοματοποιημένες ροές εργασίας
 • Αφθονία ενσωματώσεων
 • Ιστότοπος κέντρου εξυπηρέτησης
 • Προσαρμόσιμος σχεδιασμός
 • Προληπτικά μηνύματα
 • Αναλυτικά στοιχεία πελατών
 • Διορατικές αναφορές

Υπέρ

 • Εύκολες ενσωματώσεις
 • Εκτεταμένη εξατομίκευση
 • Απλό

Κατά

 • Χωρίς φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας
 • Ανελαστική ομαδοποίηση καρτελών

Το HelpScout προσφέρει το πρόγραμμα Standard με 20$/μήνα ανά χρήστη, το πρόγραμμα Plus με 35$/μήνα ανά χρήστη και ένα Εταιρικό πρόγραμμα με προσαρμοσμένη τιμολόγηση με βάση τις απαιτήσεις σας.

Still being lost?

Choosing the best issue tracking software can be difficult task to complete given many available solutions on the market. Try LiveAgent now and see the positive impact it can bring to your business and customer satisfaction

19. HubSpot 

Το HubSpot είναι ένας διάσημος προγραμματιστής λογισμικού με μεγάλη ποικιλία λύσεων λογισμικού που μπορούν να βελτιώσουν το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και την υποστήριξη πελατών. Το κέντρο εξυπηρέτησης και το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων έχουν εξαιρετικές δυνατότητες, ειδικά όταν συνδυάζονται με άλλες λύσεις του HubSpot.

Τα εργαλεία καρτελών σάς επιτρέπουν να παραμένετε οργανωμένοι και να παρακολουθείτε όλες τις εισερχόμενες ερωτήσεις πελατών, ανεξάρτητα από το κανάλι από το οποίο προέρχονται. Όλες οι συνομιλίες θα είναι άμεσα ορατές και θα είναι εύκολα προσβάσιμες σε ολόκληρη την ομάδα σας μέσω ενός ενοποιημένου πίνακα ελέγχου.

HubSpot Service Hub - εργαλείο προβλημάτων και παρακολούθησης
HubSpot Service Hub – εργαλείο προβλημάτων και παρακολούθησης Πηγή: HubSpot Service Hub

Οι δυνατότητες αυτοματισμού του HubSpot θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο σε κουραστικές εργασίες και θα σας επιτρέψουν να εστιάσετε σε πιο απαιτητικούς πελάτες με πιο σύνθετα ζητήματα. Βασιζόμενο σε δεδομένα πελατών και πληροφορίες έκδοσης, το HubSpot θα δημιουργήσει καρτέλες αυτόματα και θα τις δρομολογήσει στο σωστό τμήμα και μέλη της ομάδας για να αποφευχθούν συγκρούσεις αντιπροσώπων και να αποτραπεί η παράβλεψη των καρτελών.

Μπορείτε εύκολα να αναθέσετε κατόχους καρτελών, να προσθέσετε ετικέτες στα στάδια καρτελών και να δώσετε προτεραιότητα σε αιτήματα για να χειριστείτε πρώτα τα πιο επείγοντα θέματα. Όλες οι καρτέλες περιέχουν σχετικές πληροφορίες πελατών, προηγούμενο ιστορικό συνομιλιών, λεπτομέρειες προϊόντος και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αποστολή email σε όλη την ομάδα
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Αυτοματοποίηση
 • Αναλυτικές αναφορές
 • Βαθμολογία ικανοποίησης πελατών
 • Δρομολόγηση αντιπροσώπων
 • Ανίχνευση σύγκρουσης
 • Εξατομικευμένος αγωγός εργασίας
 • Διαχείριση ΣΕΥ
 • Chatbots 

Υπέρ

 • Ολοκληρωμένες λειτουργίες
 • Εξαιρετικές αναφορές
 • Εύκολη ρύθμιση

Κατά

 • Οι κλειστές καρτέλες δεν ανοίγουν ξανά αυτόματα εάν απαντήσει ένας πελάτης
 • Ο τεράστιος όγκος των πληροφοριών των πελατών μπορεί να είναι υπερβολικός

Το HubSpot έχει γενναιόδωρες δωρεάν προσφορές και το λογισμικό καρτελών είναι ένα από τα δωρεάν εργαλεία εξυπηρέτησης. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποκτήσετε την πλήρη λειτουργικότητα αυτού του λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομή επί πληρωμή. Μπορείτε να αποκτήσετε το Service Hub με το πρόγραμμα Starter με $45/μήνα, με το Professional πρόγραμμα με $360/μήνα ή με το πρόγραμμα Enterprise με $1.200/μήνα.

20. Issuetrak 

Το Issuetrak είναι ένα εύκολα διαμορφώσιμο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης που μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες της ομάδας σας. Διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες αυτοματισμού που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο σε κουραστικές εργασίες και σας επιτρέπουν να εστιάσετε στην κύρια επιχείρησή σας.

Οι πελάτες σας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω email, βελτιστοποιημένης διαδικτυακής πύλης ή τηλεφώνου και όλα τα αιτήματα υποστήριξης μετατρέπονται αμέσως σε καρτέλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Οδηγούνται αυτόματα στα κατάλληλα τμήματα και τυχόν καθυστερημένες καρτέλες θα μεταφερθούν αυτόματα για να διασφαλιστεί η έγκαιρη επίλυση. Η ομάδα σας μπορεί να βελτιώσει τη συνεργασία συμπεριλαμβάνοντας σημειώσεις και συνημμένα στις καρτέλες και να εργαστεί για την επίλυσή τους από κοινού.

Παράδειγμα κλιμάκωσης Issuetrak
Παράδειγμα κλιμάκωσης Issuetrak Πηγή: Issuetrak

Με το Issuetrak, μπορείτε εύκολα να αναπτύξετε μια εμπεριστατωμένη γνωσιακή βάση για να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες του ιστότοπου να επιλύουν τα προβλήματά τους μόνοι τους, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Αν και απλό, το Issuetrak είναι μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης προβλημάτων που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά για την ομάδα υποστήριξης πελατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτόματη δρομολόγηση καρτελών
 • Κλιμάκωση εκπρόθεσμων καρτελών
 • Προσαρμόσιμες φόρμες καρτελών
 • Γρήγορες αναφορές
 • Ιδιωτικές σημειώσεις
 • Συνημμένα
 • Λειτουργικότητα πολλαπλών καναλιών
 • Ισχυρή γνωσιακή βάση

Υπέρ

 • Ελαφρύ
 • Πλήρως προσαρμόσιμο
 • Συχνές ενημερώσεις

Κατά

 • Η επισκόπηση των ανοιχτών καρτελών μπορεί να προκαλέσει σύγχυση
 • Φαίνεται ξεπερασμένο

Το κόστος χρήσης του Issuetrak εξαρτάται από τις μοναδικές σας ανάγκες και το μέγεθος της ομάδας σας, καθώς το λογισμικό είναι πλήρως προσαρμόσιμο. Μπορεί να πληρώσετε πάνω από 100$/μήνα ανά χρήστη.

21. LiveChat

Το LiveChat είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτει προηγμένες δυνατότητες καρτελών. Θα σας βοηθήσει να χειριστείτε όλα τα ζητήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν κατά τη διάρκεια μιας μεμονωμένης αλληλεπίδρασης ζωντανής συνομιλίας.

Τα αιτήματα υποστήριξης πελατών σας από το widget ζωντανής συνομιλίας, το email και τις φόρμες καρτελών θα είναι όλα ορατά σε κάθε μέλος της ομάδας μέσα σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να δημιουργήσετε μία καρτέλα ενώ επικοινωνείτε με έναν πελάτη μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Μπορείτε εύκολα να αντιστοιχίσετε ετικέτες σε καρτέλες και να προσθέσετε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και πληροφορίες για να διασφαλίσετε ότι κάθε αντιπρόσωπος που έχει πρόσβαση σε μια συνομιλία μπορεί να έχει το απαραίτητο πλαίσιο που απαιτείται για την παροχή ανώτερης υποστήριξης.

Παράδειγμα widget συνομιλίας LiveChat
Παράδειγμα widget συνομιλίας LiveChat Πηγή: LiveChat

Οι πελάτες σας μπορούν να υποβάλουν σχόλια και κριτικές σχετικά με την υποστήριξη που έχουν λάβει, ενώ μπορείτε να συλλέξετε αναλυτικές αναφορές και να παρακολουθήσετε την απόδοση της ομάδας σας.

Για ευκολότερη συνεργασία, μπορείτε να συμπεριλάβετε προσωπικά μηνύματα στις συνομιλίες που θα είναι ορατά στους αντιπροσώπους αλλά όχι στους πελάτες σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ενοποιημένα εισερχόμενα
 • Απλή φόρμα καρτέλας
 • Αναλυτικές πληροφορίες πελατών και ζητημάτων
 • Προσωπικά μηνύματα εντός της συνομιλίας
 • Προσαρμοσμένες ετικέτες
 • Φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας
 • Αυτόματες υπενθυμίσεις για σχόλια
 • Αναφορές
 • Ικανοποίηση καρτελών

Υπέρ

 • Υποστήριξη σε περισσότερες από 45 γλώσσες
 • Κλεφτή ματιά σε μηνύματα
 • Εύκολη συνεργασία καρτελών

Κατά

 • Αργή φόρτωση κατά καιρούς
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι κάπως περιορισμένη

Το πρόγραμμα Starter του LiveChat κοστίζει 16$/μήνα ανά αντιπρόσωπο, το πρόγραμμα Team κοστίζει 33$/μήνα ανά αντιπρόσωπο και το πρόγραμμα Business κοστίζει 50$/μήνα ανά αντιπρόσωπο. Το πρόγραμμα Enterprise είναι διαθέσιμο για μεγαλύτερους οργανισμούς και η τιμολόγησή του θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

22. ProProfs Help Desk  

Το ProProfs είναι ένα λογισμικό επίλυσης καρτελών που μπορεί να αυτοματοποιήσει σχεδόν κάθε πτυχή της υποστήριξης πελατών σας. Ενισχύει τη συνεργασία, μειώνει την τριβή και εξασφαλίζει απρόσκοπτη επικοινωνία με τους πελάτες.

Ως λύση μεμονωμένου σημείου επαφής, θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι δεν θα αγνοηθεί κανένα αίτημα για καρτέλες και υποστήριξη πελατών. Έχει μια βελτιωμένη, οικεία εμφάνιση και δεν διαθέτει ουσιαστικά καμία καμπύλη εκμάθησης. Μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα όλα τα εισερχόμενα αιτήματα και να αποκτήσετε πληροφορίες για μια λεπτομερή βάση δεδομένων συμβάντων ανά πάσα στιγμή.

Πίνακας ελέγχου εισερχομένων του ProProfs Help Desk
Πίνακας ελέγχου εισερχομένων του ProProfs Help Desk Πηγή: ProProfs

Οι αντιπρόσωποι σας μπορούν να απολαμβάνουν κοινόχρηστα, αποκλειστικά εισερχόμενα για να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη συνεργασία και να επιταχύνουν την επίλυση των καρτελών. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τον αριθμό των καρτελών που έχουν εκχωρηθεί σε κάθε αντιπρόσωπο, να δρομολογείτε καρτέλες σε μέλη του προσωπικού με μικρότερο φόρτο εργασίας, να εκχωρείτε ετικέτες και να χρησιμοποιείτε τα προσωπικά μηνύματα για καλύτερη συνεργασία.

Στείλτε έρευνες σχολίων, παρακολουθήστε αξιολογήσεις και συλλέξτε αναφορές και πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Κοινόχρηστα εισερχόμενα
 • Εμπεριστατωμένη γνωσιακή βάση
 • Βάση δεδομένων συμβάντων
 • Αποκλειστικά εισερχόμενα
 • Αυτόματη δρομολόγηση
 • Ιδιωτικά μηνύματα
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Έρευνες ανατροφοδότησης
 • Ζωντανή συνομιλία
 • 50+ ενσωματώσεις 

Υπέρ

 • Οικείο περιβάλλον χρήστη (παρόμοιο με το Gmail)
 • Εύχρηστο

Κατά

 • Οι καρτέλες κατανέμονται τυχαία σε ελεύθερους αντιπροσώπους
 • Καμία ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Μια πολύ περιορισμένη δωρεάν έκδοση του ProProfs Help Desk είναι διαθέσιμη. Για να απολαύσετε την πλήρη λειτουργικότητά του, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση είτε στο πρόγραμμα Essentials με 10$/μήνα ανά αντιπρόσωπο είτε στο πρόγραμμα Premium με 15$/μήνα ανά αντιπρόσωπο.

23. Vision Help Desk 

Το Vision Help Desk είναι ένα λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης πολλών καναλιών που ενώνει εύκολα όλα τα αιτήματα υποστήριξης που λαμβάνετε μέσω email, τηλεφώνου, συνομιλίας, Facebook και Twitter. Διαθέτει εκτεταμένες επιλογές αυτοματισμού που μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια κατά την επίλυση καρτελών πελατών.

Βασιστείτε σε κριτήρια που βασίζονται σε κανόνες για να αυτοματοποιήσετε τις ροές εργασίας και να εκχωρήσετε καρτέλες στα πιο κατάλληλα μέλη της ομάδας. Για να διασφαλίσετε τις έγκαιρες απαντήσεις, μπορείτε να ορίσετε πολλούς κανόνες κλιμάκωσης και κανόνες SLA, ακόμη και να ορίσετε συγκεκριμένες εργάσιμες ώρες.

Διαχείριση περιστατικών Vision Help Desk
Διαχείριση περιστατικών Vision Help Desk Πηγή: Vision Help Desk

Αναπτύξτε κανόνες ειδοποίησης για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email όταν συμβαίνουν ορισμένα συμβάντα και αυτοματοποιήστε εύκολα πολλές λειτουργίες καρτελών με ένα μόνο κλικ.

Αυτό που κάνει το Vision Help Desk μοναδικό είναι οι προηγμένες λειτουργίες του που στοχεύουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας. Το Blabby, για παράδειγμα, είναι ένα εργαλείο ιδιωτικής συνεργασίας που ενισχύει την ομαδική εργασία και την επικοινωνία. Στοιχεία gamification, όπως αποστολές και επίπεδα επιτεύγματος αντιπροσώπων που μπορούν να τονώσουν το ηθικό και να βελτιώσουν την απόδοση. Λίγες άλλες λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων έχουν τόσο μοναδικές δυνατότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών
 • Δρομολόγηση καρτελών
 • Πολλαπλοί κανόνες κλιμάκωσης
 • Πολλαπλοί κανόνες ΣΕΥ
 • Ώρες λειτουργίας
 • Προσαρμοσμένοι κανόνες ειδοποίησης
 • Στοιχεία gamification
 • Εργαλεία συνεργασίας

Υπέρ

 • Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός
 • Απλοποιημένη πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Μοναδικές δυνατότητες gamification

Κατά

 • Μπορεί να είναι χαοτικό για νέους χρήστες
 • Δεν διαθέτει κάποιες προηγμένες δυνατότητες

Το Vision Help Desk είναι διαθέσιμο σε πέντε προγράμματα συνδρομής: Starter Help Desk με 12$/μήνα ανά αντιπρόσωπο. Pro Help Desk με 20$/μήνα ανά αντιπρόσωπο, Satellite Help Desk με 24$/μήνα ανά αντιπρόσωπο, Pro Service Desk με 32$/μήνα ανά αντιπρόσωπο και Ent Service Desk με 48$/μήνα ανά αντιπρόσωπο.

24. Vivantio 

Το Vivantio είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων που θα λάβει την απλή εξυπηρέτηση πελατών σας και θα τη μετατρέψει σε παράδειγμα αποτελεσματικότητας. Έχει μια πληθώρα εξελιγμένων δυνατοτήτων, όλες διαθέσιμες σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή.

Ως ένα ολοκληρωμένο CRM, θα σας δώσει μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των λειτουργιών εξυπηρέτησης πελατών σας. Κάθε αίτημα υποστήριξης που λαμβάνετε θα δημιουργεί αυτόματα μία καρτέλα. Κάθε καρτέλα θα εκχωρηθεί σε μια συγκεκριμένη κατηγορία που ταιριάζει με τα προϊόντα/υπηρεσίες που έχει αγοράσει ο πελάτης από εσάς.

Προβολή πίνακα ελέγχου Vivantio
Προβολή πίνακα ελέγχου Vivantio Πηγή: Vivantio

Για να διασφαλίσετε ότι κάθε πελάτης σας λαμβάνει την εξατομικευμένη προσοχή που του αξίζει, το Vivantio έχει μερικές λύσεις. Επιτρέπει στις ομάδες να δημιουργούν κεντρικές ΣΕΥ και κατά παραγγελία ΣΕΥ για τους βασικούς πελάτες τους. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αποκλειστικές σελίδες αυτοεξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός συγκεκριμένου πελάτη.

Το Vivantio διαθέτει εξαιρετικές ενσωματώσεις και παρέχει εύκολη παρακολούθηση και επίλυση καρτελών, βελτιώνοντας την εμπειρία και τα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εύκολη αυτοεξυπηρέτηση
 • Προσαρμόσιμες ΣΕΥ
 • Εξαιρετικές ενσωματώσεις
 • Αυτοματοποίηση παρακολούθησης καρτελών
 • Ειδικές κατηγορίες πελατών
 • Προσαρμοσμένες φόρμες και πεδία
 • Αναλυτικά αρχεία πελατών

Υπέρ

 • Ενσωματωμένη διαχείριση αποκτημάτων και γνώσης
 • Καθολική αναζήτηση
 • Προηγμένες δυνατότητες

Κατά

 • Χρειάζεται αναβάθμιση στο πρόγραμμα Enterprise για ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών
 • Διαθέτει μια απότομη καμπύλη εκμάθησης

Η Vivantio έχει δύο προγράμματα συνδρομής: Το πρόγραμμα Teams, που ξεκινά από 52$/μήνα ανά χρήστη και το πρόγραμμα Enterprise, που ξεκινά από 82$/μήνα ανά χρήστη.

25. Zendesk 

Το Zendesk μπορεί να είναι η ιδανική λύση για νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών τους. Είναι ένα απλό στη χρήση λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων που μπορεί να ταιριάζει σε κάθε εταιρική κουλτούρα.

Διαθέτει ένα σύστημα αυτοματοποιημένης έκδοσης καρτελών που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια και να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών. Το chatbot που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη μπορεί εύκολα να χειριστεί τις περισσότερες ερωτήσεις και να επιλύσει καρτέλες και ζητήματα πριν καν φτάσουν σε έναν εκπρόσωπο πελάτη.

Εάν ένας πελάτης ζητήσει να μιλήσει με έναν αντιπρόσωπο, το bot θα δρομολογήσει αμέσως τη συνομιλία σε έναν διαθέσιμο αντιπρόσωπο. Μπορεί ακόμη και να στείλει σχετικά άρθρα που ο πελάτης θα μπορούσε να ελέγξει ενώ περιμένει για ζωντανή υποστήριξη.

Υποστήριξη πελατών και συνομιλίες στο Zendesk
Υποστήριξη πελατών και συνομιλίες στο Zendesk Πηγή: Zendesk

Το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων θα σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι και να διασφαλίσετε ότι διαχειρίζεστε κάθε καρτέλα που λαμβάνετε. Τα κοινόχρηστα εισερχόμενα καθιστούν όλα τα αιτήματα υποστήριξης από τα κοινωνικά δίκτυα, το email και το τηλέφωνό σας ορατά σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και αυτή η ρύθμιση προωθεί την επικοινωνία και τη συνεργασία.

Κάθε καρτέλα μπορεί να εμπλουτιστεί με σχετικά δεδομένα πελατών και παρέχει στους αντιπροσώπους όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να παρέχουν προηγμένη εξυπηρέτηση.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτόματη δρομολόγηση
 • Προσαρμοσμένοι ρόλοι αντιπροσώπων
 • Chatbot με τεχνητή νοημοσύνη
 • Εξαιρετικές πύλες αυτοεξυπηρέτησης
 • Ενημερώσεις καρτελών σε πραγματικό χρόνο
 • Ιστορικό πλήρους εξυπηρέτησης
 • Διορατικές αναλύσεις
 • Σύστημα καρτελών ανοιχτού κώδικα

Υπέρ

 • Εύκολη παρακολούθηση προβλημάτων
 • Εξαιρετικές ενσωματώσεις
 • Ενισχύει τη συνεργασία

Κατά

 • Ακριβό σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα
 • Τα χαρακτηριστικά έτοιμα για χρήση είναι κάπως περιορισμένα

Η πλατφόρμα Zendesk είναι διαθέσιμη δωρεάν, αλλά με μάλλον περιορισμένες δυνατότητες. Κάντε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Professional για 15$/μήνα ανά αντιπρόσωπο ή στο Enterprise πρόγραμμα για 59$/μήνα ανά αντιπρόσωπο για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πιο ισχυρές λειτουργίες του.

You have made it to the end (almost)!

Pfew, it's been kind of a journey so far. We are happy to tell you that the next right thing is just one click away. Try LiveAgent with 14-day free trial and sense the difference.

Κορυφαίες 5 λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων

Οι 25 λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων που αναφέρονται παραπάνω είναι μακράν οι καλύτερες εκεί έξω. Προσφέρουν εξαιρετική λειτουργικότητα, απρόσκοπτες ενσωματώσεις, προηγμένες δυνατότητες και τα περισσότερα από αυτά είναι προσιτά, ακόμη και για επιχειρήσεις με περιορισμένο μπάτζετ.

Ωστόσο, εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας, καθώς ο τεράστιος όγκος των μοναδικών επιλογών είναι τόσο χαοτικός, έχουμε επιλέξει τις κορυφαίες 5 λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων που είναι βέβαιο ότι θα ανταποκρίνονται (αν δεν υπερβαίνουν) στις προσδοκίες.

Οι κορυφαίες επιλογές μας είναι:

 1. LiveAgent – ​​το καλύτερο συνολικά, με προηγμένες δυνατότητες και ισχυρές ενσωματώσεις
 2. Zoho Desk – καλύτερο για εταιρείες με περιορισμένο μπάτζετ
 3. HubSpot – καλύτερο για όσους χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο CR
 4. Freshdesk – καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις
 5. HappyFox – καλύτερο για εταιρείες που αναζητούν τις απλούστερες λύσεις

Αυτές οι πέντε λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων ξεπερνούν τον ανταγωνισμό και προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τον κλάδο και την κατηγορία σας. Μπορούν να ενισχύσουν την εσωτερική επικοινωνία, να προωθήσουν τη συνεργασία και να εξασφαλίσουν τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.

Όλα είναι απίστευτα εύκολο να ρυθμιστούν εξαρχής. Όλα έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και διαθέτουν εξαιρετικές ενσωματώσεις που τα κάνουν ακόμα πιο ισχυρά.

Η επιλογή οποιασδήποτε από αυτές τις λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων θα προσφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα, θα βελτιώσει την απόδοσή σας και θα εξασφαλίσει μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη.

Είναι προς το συμφέρον σας να δοκιμάσετε καθένα από αυτά και να δείτε ποιο ταιριάζει καλύτερα στην εταιρεία σας.

 

Γυναίκα που κρατά το χειριστήριο παιχνιδιών PlayStation στα χέρια

Συμπέρασμα

Οι λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις λειτουργίες υποστήριξης πελατών και να παρέχετε προηγμένη εξυπηρέτηση πελατών, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να αποδειχθούν απαραίτητα για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησής σας στις σημερινές ασταθείς αγορές και μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας ισχυρή φήμης της εταιρείας σας.

Αυτά τα εργαλεία μπορούν να βελτιώσουν κάθε πτυχή της εξυπηρέτησης σας χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και τις αμέτρητες χρήσιμες ενσωματώσεις τους. Μπορούν να εξορθολογίσουν τις ροές εργασίας σας, να αυτοματοποιήσουν τις καθημερινές εργασίες, να μειώσουν τους χρόνους απόκρισης, να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών σας και να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη αφοσίωση στην επωνυμία μεταξύ των πελατών σας.

Με μια κατάλληλη λύση λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων, δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα όριο στο τι μπορείτε να κάνετε.

Ωστόσο, πρέπει να βρείτε μια λύση υψηλής ποιότητας που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα σας. Εάν κάνετε μια κακή επιλογή, το λογισμικό θα απογοητεύσει μόνο τους πελάτες σας και θα κατακλύσει τους αντιπροσώπους σας με παράπονα.

Επομένως, επιλέξτε προσεκτικά το λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων και απολαύστε όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει.

Connect the dots with LiveAgent

Track each customer interaction from start to finish across different channels. With LiveAgent, providing context-rich, personalized, and knowledgeable service is easy.

FAQs

What do issue tracking tools do?

Issue tracking tools are designed to help you track and manage all customer support requests with ease. They collect all support requests (tickets) from different communication channels and present them to you clearly, so as to ensure that you don’t overlook an issue or forget to respond to a customer.

What are the key features of an issue tracking software solution?

It depends on what you’re looking to get from this piece of software. For most users, key features include excellent automation, easy tagging, and seamless collaboration. Automation helps you save time on tedious tasks such as ticket assignments or question routing, tagging helps you categorize tickets by urgency or type, while collaboration improves your team’s collective efforts. Without these three features, issue tracking software wouldn’t be quite as useful. Multichannel support is another key feature that will help you compile tickets from all sites and channels into a unified inbox.

What are the benefits of issue tracking software?

Issue tracking software brings countless benefits. It can help you save time, boost efficiency, decrease your response latency, improve collaboration, and ensure greater customer satisfaction. It streamlines your customer support and helps you give attention to every single lead and client. Advanced customer support can have an immense impact on your competitiveness and improve your bottom line.

Which issue tracking tool is the best?

There are countless high-quality issue tracking tools you can use. Many come with sophisticated features and capabilities that can improve your customer service. While every company is different and requires unique solutions, our top pick is the LiveAgent issue tracking software. It delivers superior functionalities at competitive prices, it’s easy to use, and has every feature that an issue tracking tool may need.

How much does an issue tracking software cost?

The cost of an issue tracking tool can vary significantly from one solution to another. Standalone tools will always come at a much lower price than software suites and bundles. Price ranges will vary significantly based on the features you choose, and you can expect to pay anywhere from just $4/mo per agent to well over a few hundred dollars per agent.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.