Δωρεάν VoIP

Τι είναι το δωρεάν VoIP;

Το Free VoIP σημαίνει δωρεάν Πρωτόκολλο φωνής μέσω Διαδικτύου. Το δωρεάν λογισμικό VoIP επιτρέπει στους χρήστες του Διαδικτύου να πραγματοποιούν δωρεάν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία VoIP. Το καλύτερο όσον αφορά τις κλήσεις VoIP είναι ότι υποστηρίζουν απεριόριστες βιντεοκλήσεις και ηχητικές κλήσεις ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Έτσι, είτε ενδιαφέρεστε για κλήσεις σε εθνικό επίπεδο είτε για κλήσεις σε όλο τον κόσμο, το δωρεάν VoIP σπάει όλα τα όρια και παρέχει δωρεάν εγχώριες και διεθνείς κλήσεις στην κινητή συσκευή σας. Η ομορφιά του δωρεάν VoIP είναι ότι επιτρέπει στους ανθρώπους να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς ένα πραγματικό τηλέφωνο. Αυτές οι εφαρμογές VoIP συχνά περιλαμβάνουν αριθμούς χωρίς χρέωση για διάφορα ιδρύματα και μεμονωμένους χρήστες.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω δωρεάν το VoIP;

Για να χρησιμοποιήσετε το VoIP για δωρεάν εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις, θα χρειαστείτε μια σύνδεση στο διαδίκτυο και μια εφαρμογή που θα χρησιμεύει ως πρόσθετο κανάλι επικοινωνίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε σταθερή υπηρεσία Διαδικτύου και μία από τις εφαρμογές VoIP που έχουν σχεδιαστεί για κλήσεις Διαδικτύου. Διασφαλίζοντας αυτά τα δύο στοιχεία, θα μπορείτε να δημιουργήσετε ενοποιημένες επικοινωνίες με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας. Δεν απαιτείται πραγματική συσκευή τηλεφώνου.

Τηλεφωνικό κέντρο VoIP LiveAgent

Υπάρχει δωρεάν υπηρεσία VoIP για κατοικίες;

Αν και οι υπηρεσίες VoIP συνδέονται συνήθως με κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές συσκευές που εξοπλίζουν τις τοπικές και διεθνείς εταιρείες με απεριόριστες δυνατότητες κλήσεων, το VoIP για κατοικίες γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Σήμερα, οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν από διάφορες δωρεάν οικιακές υπηρεσίες VoIP που τους επιτρέπουν να απολαμβάνουν δωρεάν VoIP χρησιμοποιώντας τους αριθμούς σταθερού τηλεφώνου τους.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω δωρεάν VoIP στο σπίτι;

Η εγκατάσταση δωρεάν λογισμικού επιτραπέζιου υπολογιστή VoIP ή μιας εφαρμογής επιτραπέζιου υπολογιστή στο σπίτι μπορεί να είναι ευκολότερη από όσο νομίζετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα πέντε απλά βήματα:

 • Δοκιμάστε το δίκτυο και τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές.
 • Αποκτήστε το πιο κατάλληλο δωρεάν λογισμικό κλήσεων VoIP.
 • Ρυθμίστε τις εφαρμογές VoIP για επιτραπέζιους υπολογιστές.
 • Προσαρμόστε τη διεπαφή κλήσεων και τον επιτραπέζιο υπολογιστή.
 • Δοκιμάστε τις νέες σας γραμμές VoIP.

Υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες VoIP για επιχειρήσεις;

Οι επιχειρηματικές υπηρεσίες VoIP είναι αρκετά δημοφιλή εργαλεία επικοινωνίας και οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν από πολλούς διαφορετικούς παρόχους επιχειρηματικών VoIP. Αυτές οι εταιρείες παροχής VoIP προσφέρουν ένα δωρεάν εργαλείο επιχειρηματικής επικοινωνίας VoIP σε εταιρείες που θέλουν να εφαρμόσουν μια επιχειρηματική λύση VoIP που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν όλη την επικοινωνία που σχετίζεται με την εργασία σε ένα μέρος. Οι επιχειρήσεις συχνά χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες για γενικές επιχειρηματικές επικοινωνίες, διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες, καταγραφή κλήσεων κατά παραγγελία για μελλοντική χρήση ή ακόμα και αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS και άμεσων μηνυμάτων με προσαρμοσμένες εφαρμογές. Χρησιμοποιούνται είτε για εξερχόμενες κλήσεις, είτε για εισερχόμενες κλήσεις ή και για τα δύο ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Ποιες είναι οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VoIP;

Δεν υπάρχει καμία καλύτερη δωρεάν υπηρεσία VoIP, διότι όλα τα εργαλεία λογισμικού συνοδεύονται από ένα μοναδικό προηγμένο σύνολο χαρακτηριστικών που προσφέρει διαφορετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, όταν επιλέγετε έναν δωρεάν πάροχο VoIP, είναι απαραίτητο να δώσετε προσοχή σε αυτά τα τρία χαρακτηριστικά:

Βασικοί κανόνες κλήσης

Όλοι οι πάροχοι έχουν διαφορετικούς κανόνες και οδηγίες για τη χρήση των δωρεάν υπηρεσιών VoIP τους, επομένως είναι καλύτερο να ελέγξετε τους βασικούς κανόνες κλήσεων σε πολλούς παρόχους προτού λάβετε την τελική απόφαση.

Βάση πελατών

Μια εκτεταμένη βάση πελατών υποδηλώνει πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που απολαμβάνουν τη χρήση δωρεάν υπηρεσιών VoIP. Όσο περισσότερους πελάτες έχει ένας πάροχος, τόσο καλύτερες δυνατότητες μπορείτε να περιμένετε.

Κριτικές πελατών

Ελέγχετε πάντα τις κριτικές πελατών προτού αποφασίσετε ποιον πάροχο θα επιλέξετε. Οι προηγούμενες εμπειρίες πελατών είναι η καλύτερη ένδειξη του πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους οι πάροχοι VoIP.

Κριτικές του LiveAgent

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο δωρεάν πάροχο VoIP για την επιχείρησή σας

Η εύρεση ενός δωρεάν παρόχου VoIP που θα είναι ο καλύτερος για όλους τους τύπους επιχειρήσεων είναι σχεδόν αδύνατη, καθώς όλες οι εταιρείες έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αναζητούν σε μια υπηρεσία VoIP. Να επιλέγετε πάντα έναν πάροχο VoIP με βάση τις απαιτήσεις, τον προϋπολογισμό και τις δυνατότητές σας. Αν και το LiveAgent δεν προσφέρει υπηρεσία VoIP, υποστηρίζει μεγάλο αριθμό τρίτων παρόχων VoIP. Χρησιμεύει ως ένα αξιόπιστο λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου που μπορεί να χειριστεί τους περισσότερους τύπους κλήσεων, που υποστηρίζεται από μια ποικιλία λειτουργιών κλήσεων, όπως Διαδραστική φωνητική απόκριση, δρομολόγηση κλήσεων ή ιστορικό κλήσεων. Η σύνδεση οποιουδήποτε παρόχου VoIP με το LiveAgent είναι μια εύκολη διαδικασία που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.

Οι κύριοι περιορισμοί του δωρεάν VoIP για επιχειρήσεις

Μερικοί από τους μεγαλύτερους περιορισμούς που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις όταν χρησιμοποιούν υπηρεσίες από δωρεάν παρόχους VoIP που συνδέονται με:

 • Σχέδια κλήσεων – Οι πάροχοι δωρεάν VoIP συνήθως προσφέρουν μόνο μερικά προγράμματα κλήσεων που συνοδεύονται από τις βασικές δυνατότητες του VoIP, γεγονός που μπορεί να κάνει τις επιχειρήσεις να δυσκολεύονται να βρουν μια ευέλικτη και προσαρμόσιμη λύση που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.
 • Χρήστες ανά μήνα – Δεδομένου ότι οι εταιρείες δωρεάν VoIP έχουν πολλούς πελάτες, πρέπει να περιορίσουν τον αριθμό των χρηστών κάθε πελάτη ανά μήνα. Αυτά τα περιορισμένα χαρακτηριστικά μπορούν να αφήσουν τις μεγαλύτερες εταιρείες να αναρωτιούνται πώς να παρέχουν βασικά χαρακτηριστικά στους πελάτες και τους υπαλλήλους τους.
 • Χρόνος – Η ταχύτητα ενός δωρεάν παρόχου τηλεφωνικών υπηρεσιών VoIP εξαρτάται όχι μόνο από την ποιότητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο αλλά και από το πόσο γεμάτοι είναι οι διακομιστές. Δεδομένου ότι πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν δωρεάν λύσεις VoIP, οι επιχειρήσεις μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους.
 • Γραφείο – Οι πάροχοι δωρεάν VoIP προσφέρουν βασικές λειτουργίες κλήσεων που συνδέονται με την τοποθεσία του γραφείου, έτσι ώστε οι εταιρείες να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους εκτός εάν είναι φυσικά παρόντες στα γραφεία τους.

Choose the best VoIP provider for your needs

LiveAgent's robust call centrum offers integrations with numerous VoIP providers. The setup takes only a few minutes!

Frequently asked questions

Τι είναι το δωρεάν VoIP;

Το δωρεάν VoIP επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν μέσω επιτραπέζιων τηλεφώνων, κινητών τηλεφώνων ή υπολογιστών χωρίς χρέωση. Οι δωρεάν λύσεις τηλεφωνικών υπηρεσιών VoIP είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου που θέλουν να συνδεθούν με άτομα μακριά και των επιχειρήσεων που θέλουν να παρέχουν υψηλής ποιότητας υποστήριξη πελατών στους πελάτες τους.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω δωρεάν το VoIP;

Για να χρησιμοποιήσετε το VoIP δωρεάν, θα χρειαστείτε πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω καλωδίου Ethernet ή ασύρματου δικτύου. Θα χρειαστείτε επίσης μία από τις εφαρμογές VoIP που έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενούν φωνητικές κλήσεις, να προσφέρουν λύσεις τηλεδιάσκεψης υψηλής ευκρίνειας (HD) ή να στέλνουν μηνύματα. Το LiveAgent παρέχει επιλογές διαχείρισης τηλεφωνικού συστήματος για χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν ένα τηλεφωνικό κέντρο.

Υπάρχει δωρεάν υπηρεσία VoIP για κατοικίες;

Η δωρεάν υπηρεσία VoIP για κατοικίες είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα επιτραπέζια τηλέφωνά τους για να έρθουν σε επαφή με πελάτες ή συνεργάτες. Πολλοί πάροχοι VoIP προσφέρουν δωρεάν οικιακές υπηρεσίες και σχέδια για επιχειρήσεις.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω δωρεάν VoIP στο σπίτι;

Για να ρυθμίσετε ένα δωρεάν VoIP στο σπίτι, θα χρειαστεί να:

 1. Δοκιμάστε το δίκτυο και τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.
 2. Αποκτήστε δωρεάν λογισμικό κλήσεων VoIP.
 3. Ρυθμίστε το λογισμικό VoIP.
 4. Δοκιμάστε τις νέες σας γραμμές VoIP.

Υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες VoIP για επιχειρήσεις;

Πολλοί πάροχοι δωρεάν VoIP προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σε επιχειρήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα παρόχων τηλεφωνικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις που παρέχουν στους επιχειρηματικούς πελάτες τους μοναδικές δυνατότητες, όπως σχέδια εξοικονόμησης κόστους, πλατφόρμα συσκέψεων και ακόμη και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Ορισμένες από αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες προσφέρουν βασικές περιορισμένες δυνατότητες, αλλά επιτρέπουν επίσης πιο εξελιγμένη διαχείριση κλήσεων με τοπικά και διεθνή προγράμματα κλήσεων επί πληρωμή.

Ποιες είναι οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VoIP;

Μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών δωρεάν υπηρεσιών VoIP σάς επιτρέπει να επιλέξετε μόνο από τους καλύτερους παρόχους VoIP. Οι καλύτεροι πάροχοι προσφέρουν ευέλικτους κανόνες κλήσεων, έχουν μια καθιερωμένη και ικανοποιημένη πελατειακή βάση, καθώς και πολλές θετικές κριτικές.

Ποιοι είναι οι κύριοι περιορισμοί του δωρεάν VoIP για τις επιχειρήσεις;

Οι δωρεάν εφαρμογές VoIP και οι λύσεις λογισμικού ενδέχεται να έχουν επίσης ορισμένα μειονεκτήματα, όπως περιορισμένα προγράμματα κλήσεων, περιορισμένο αριθμό χρηστών ανά μήνα, πιο αργές συνδέσεις, απαιτούμενη παρουσία στο γραφείο ή έλλειψη ποιότητας υπηρεσιών. Η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρεσιών δεν προσφέρει δυνατότητες όπως απεριόριστη αποστολή γραπτών μηνυμάτων, απεριόριστη συνομιλία, υποστήριξη προσαρμοσμένης εφαρμογής και επιλογές ενσωμάτωσης.

Πίσω στο Γλωσσάρι Δημιουργία ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμού

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo