Αμέτρητοι τρόποι βελτίωσης με
ένα εργαλείο

Μειώστε το φόρτο καρτελών με τη βοήθεια του LiveAgent.

 • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης    
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7    
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
helpdesk software animation
Use case scenarios

Υπερφορτωμένοι; Μειώστε το φόρτο των καρτελών με το LiveAgent!

Ξοδεύετε υπερβολικά μεγάλο μέρος του χρόνου σας ασχολούμενοι με αιτήματα πελατών αντί να ασχολείστε με άλλα σημαντικά πράγματα; Δεν είστε μόνοι!

Η μείωση του φορτίου των καρτελών είναι μια πρόκληση, ωστόσο, με τα κατάλληλα εργαλεία και τον πάροχο καρτελών, μπορείτε να οργανώσετε το χάος, να αναθέσετε ευθύνες και να παρακολουθείτε όλα τα εισερχόμενα αιτήματα πελατών.

 • Software Advice front runner 2022 award badge
 • Capterra Shortlist badge 2022
 • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022
Ultimate omni-channel help desk software experience

Σωτήριο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης

Το λογισμικό του κέντρου εξυπηρέτησης μπορεί να μειώσει το φόρτο των καρτελών μέσω προηγμένων λειτουργιών όπως: Knowledge base Γνωσιακή βάση Πρόσθετα μέσων κοινωνικής δικτύωσης Εγγενής ζωντανή συνομιλία Call center Ενσωματωμένο τηλεφωνικό κέντρο

Γιατί είναι σημαντικό να μειωθεί ο φόρτος των καρτελών;

Increase productivity

Βελτιώνει την παραγωγικότητα

Καθώς μειώνεται ο φόρτος των καρτελών σας, οι αντιπρόσωποι υποστήριξης θα μπορούν να επικεντρώνονται σε πιο σύνθετες εργασίες. Η ροή εργασίας τους θα είναι πιο αποτελεσματική και θα είναι πιο παραγωγικοί.

Decrease load times

Μειώνει τους χρόνους αναμονής

Καθώς μειώνεται ο φόρτος των καρτελών σας, οι αντιπρόσωποί σας θα μπορούν να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα σε εισερχόμενα ερωτήματα. Ως εκ τούτου, θα μπορούν να ανταποκριθούν σε περισσότερες καρτέλες από ό,τι πριν.

Prevent burnouts

Αποτρέπει την εξάντληση

Όταν οι αντιπρόσωποι αντιμετωπίζουν έναν ατελείωτο κύκλο εισερχόμενων ερωτημάτων χωρίς φως στο τούνελ, είναι σίγουρο ότι θα εξαντληθούν.

Ready to switch to LiveAgent

Βελτιώνει την ικανοποίηση

Οι πελάτες είναι ανυπόμονοι και θέλουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους το συντομότερο δυνατό. Καθώς οι χρόνοι επίλυσης καρτελών μειώνονται, η ικανοποίηση των πελατών αυξάνεται.

Οι χαρούμενοι πελάτες είναι οι καλύτεροι πελάτες

Προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς από τις περισσότερες από τις δημοφιλείς λύσεις κέντρων εξυπηρέτησης.

Πώς να μειώσετε το φόρτο των καρτελών με το LiveAgent

Καρτέλες μέσω email

Το ισχυρό σύστημα καρτελών του LiveAgent βελτιστοποιεί όλα τα ερωτήματα από τα email, τη ζωντανή συνομιλία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τηλεφωνικό σας κέντρο και τη γνωσιακή βάση σε ένα συγκεντρωτικό φάκελο εισερχομένων, στον οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι οι αντιπρόσωποι ταυτόχρονα. Το σύστημα καρτελών μας μέσω email θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όλα τα εισερχόμενα αιτήματα email και να τα μετατρέψετε αυτόματα σε καρτέλα.

LiveAgent: Ticketing Software Demo | Live Agent03:21Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Live Agent
LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Ζωντανή συνομιλία σε πραγματικό χρόνο

Μειώστε το φόρτο των καρτελών με το προηγμένο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας του LiveAgent. Δώστε στους πελάτες και τους επισκέπτες του ιστότοπού σας την επιλογή να λάβουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους συνομιλώντας μαζί σας σε πραγματικό χρόνο και να επιτύχετε γρήγορη και εύκολη επίλυση καρτελών.

Κλήσεις φωνητικές και μέσω βίντεο

Δημιουργήστε ένα εικονικό τηλεφωνικό κέντρο ως μέρος της λύσης του κέντρου εξυπηρέτησης παντός καναλιού. Το LiveAgent συγκεντρώνει τις τηλεφωνικές κλήσεις από τον ιστότοπό σας ή το σταθερό σας δίκτυο σε ένα μόνο μέρος. Φτιάξτε σύνθετα δέντρα ΔΦΑ για να δρομολογήσετε κλήσεις κατάλληλα και να μειώσετε το φόρτο των καρτελών.

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ενσωματώστε τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας με το LiveAgent και απαντήστε σε σχόλια του Facebook και του Instagram, ιδιωτικά μηνύματα στο Facebook Messenger ή Tweets που αναφέρουν την εταιρεία σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του LiveAgent.

Web icon

Αυτοματισμός

Χρησιμοποιήστε προηγμένες δυνατότητες αυτοματισμού, όπως έτοιμες απαντήσεις ή κανόνες αυτοματισμού για να εξοικονομήσετε χρόνο και να είστε πιο αποτελεσματικοί. Όταν βελτιώνετε την παραγωγικότητα του αντιπροσώπου σας, οι χρόνοι επίλυσης καρτελών βελτιώνονται επίσης, και με τη σειρά του, ο φόρτος των καρτελών μειώνεται.

Gamification

Η λειτουργία gamification του LiveAgent ενθαρρύνει τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των αντιπροσώπων και, με τη σειρά του, βελτιώνει την παραγωγικότητα. Καθώς οι αντιπρόσωποι σας ανταγωνίζονται για επίπεδα, βραβεία και ανταμοιβές, ο φόρτος των καρτελών θα μειωθεί σημαντικά. Και δεν θα μοιάζει με δουλειά!

Αναλυτικά δεδομένα

Μειώστε το φόρτο των καρτελών αναλύοντας ποια κανάλια δημιουργούν τις περισσότερες καρτέλες. Ορίστε περισσότερους αντιπροσώπους σε κατάλληλα τμήματα ως ενισχύσεις όταν χρειάζεται. Το LiveAgent θα σας δώσει μια πλήρη επισκόπηση των προσπαθειών εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ προσδοκιών και πραγματικότητας.

Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent

 • “Είναι τόσο πλούσιο σε λειτουργίες και υπερτρεί κατά πολύ της πενταετούς συνδρομής μου στο zendesk. Έτσι άλλαξα. Πολύ καλή προσθήκη για μένα ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης.” Albert

 • Δοκίμασα πρώτα το Zendesk, αλλά μετά από ώρες προσπάθειας και κατανοώντας το μοντέλο τιμών, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν για μένα. Αντ ‘αυτού, άρχισα να χρησιμοποιώ το LiveAgent και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το σύστημα διαμορφώθηκε ακριβώς όπως το θέλω και δεν έχω βρει ακόμη κάτι που δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω. Η ίδια η υποστήριξη είναι εξαιρετική και συνήθως απαντά στις ερωτήσεις σας σε λίγα λεπτά. ” Erik

 • “Μετακομίσαμε στο LiveAgent από το ZenDesk … και δεν θα ξαναεπιστρέψουμε … Διαθέτει εκπληκτικά προσιτή τιμή και πάντα εξυπηρετική ομάδα υποστήριξης που είναι εκεί για να μας βοηθήσει 24×7. Δεύτερον, το προηγμένο επίπεδο αυτοματισμού έχει κυριολεκτικά αντικαταστήσει την ανάγκη μας για Zapier, καθώς υπάρχει καλός αριθμός ενσωματώσεων. Επιπλέον, δίνουν τόσα πολλά ψευδώνυμα email για να γίνει η σύνδεση πολύ εύκολα. ” Aaron

 • “Κι εμείς και οι πελάτες μας αντιμετωπίζαμε συχνά προβλήματα με το ZenDesk. Εξετάζοντας τις διαφορετικές επιλογές, επιλέξαμε το LiveAgent με βάση τις κριτικές των χρηστών και την τιμή του.Adam

 • “Χρησιμοποιούσα το ZenDesk για χρόνια και ήμουν κουρασμένος από τα μηνύματα” τύπου αιτήματος ” και ότι δεν μπορούσα να επισυνάψω αρχεία στα email μου, αλλά μόνο να στείλω συνδέσμους. Αυτά που μου αρέσουν στο LiveAgent: στέλνει email (όχι αιτήματα), μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία, να οργανώσετε τη ροή των email πιο εύκολα από ό, τι στο ZenDesk, να συνομιλήσετε και να διαχειριστείτε email από το ίδιο παράθυρο. Επίσης, το LiveAgent υποστηρίζει υπολογιστικά φύλλα στα email του και διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης. ” Vlad

 • “Κάναμε μετάβαση σε αυτό το σύστημα μετά από πολλά χρόνια χρήσης του ZenDesk. Οι λειτουργίες είναι καταπληκτικές: φόρμες επικοινωνίας, live συνομιλία, βάσεις δεδομένων, ενσωμάτωση με κοινωνικά δίκτυα – όλα σε μία υπηρεσία και όλες αυτές οι ενότητες είναι καλά μελετημένες και αλληλεπιδρούν ικανοποιητικά μεταξύ τους. Ένα σημείο που μου άρεσε είναι ότι η υπηρεσία λειτουργεί σταθερά ακόμη και σε πλατφόρμες για κινητά (μετά το ZenDesk αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς). ” Olga

 • “Δοκιμάσαμε διάφορες λύσεις όπως το Zendesk, το Freshdesk και άλλα. Στη συνέχεια, βρήκαμε το LiveAgent. Εξαιρετικό εργαλείο, καλή σχέση ποιότητας-τιμής, ευκολία στη χρήση, εξαιρετική υποστήριξη και βοήθεια στην εφαρμογή. Και τώρα, μετά από αρκετά χρόνια χρήσης, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή ως εργαλείο υποστήριξης που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει.”Michal

 • “Έχω χρησιμοποιήσει πολλά άλλα συστήματα υπηρεσίας βοήθειας στο παρελθόν όπως το LiveZilla, το Zopim, το Zendesk, το Freshdesk, το Desk.com κ.λπ. Το LiveAgent τα έχει κερδίσει με κάθε τρόπο λόγω της τιμολόγησης, των χαρακτηριστικών, της υποστήριξης πελατών και των λειτουργιών για κινητά. ” Harrison

  Harrison

Τι κάνει το LiveAgent το κατάλληλο εργαλείο για τη μείωση του φόρτου των καρτελών;

Most reviewed and number 1

Με τις περισσότερες κριτικές και #1 σε βαθμολογία

Το LiveAgent υπήρξε το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης με τις περισσότερες κριτικές και #1 για τις μικρές επιχειρήσεις το 2019-2020.

Preferred by 21k businesses

Προτιμάται από 21.000 επιχειρήσεις

Πάνω από 21.000 επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους έχουν επιλέξει το LiveAgent για τις ανάγκες υποστήριξης των πελατών τους.

Packed with features

Εξοπλισμένο με 180+ δυνατότητες

Με 180+ δυνατότητες, 40+ ενσωματώσεις και ατελείωτες προσαρμογές, το εργαλείο προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Cloud based and secure help desk

Βασισμένο στο cloud και ασφαλές

Πλήρως βασισμένο στο cloud, ασφαλές, εύκολο στη ρύθμιση και στη χρήση. Ξεκινήστε με το LiveAgent μέσα σε λίγα λεπτά.

Διαφανείς και προσιτές τιμές

Αποκτήστε την επαγγελματική λύση κέντρου εξυπηρέτησης σε σταθερή μηνιαία τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Εγγραφείτε σε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες.

Τι περιμένετε; Ξεκινήστε να μειώνετε τους φόρτους των καρτελών σήμερα!

Δοκιμή 30 ημερών
Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
και πολλά άλλα
$9 μήνας

Small επιχείρηση

 • Απεριόριστο ιστορικό καρτελών
 • 3 διευθύνσεις email
 • 3 φόρμες επικοινωνίας
 • 1 κλειδί API
$29 μήνας

Medium επιχείρηση

 • Όλα στο πρόγραμμα Small και επιπλέον
 • 10 διευθύνσεις email
 • 3 κουμπιά ζωντανής συνομιλίας
 • Διαχείριση τμημάτων
0$ μήνας

Δωρεάν

 • Ιστορικό καρτελών 7 ημερών
 • 1 διεύθυνση email
 • 1 κουμπί συνομιλίας
 • 1 φόρμα επικοινωνίας

Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Σχετικά Άρθρα μεΜειώστε το φόρτο των καρτελών
Εξερευνήστε μια επιλογή από τα καλύτερα λογισμικά ζωντανής συνομιλίας στην αγορά. Επιλέξτε το ιδανικό λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για τον ιστότοπό σας και ανεβάστε την εξυπηρέτηση πελατών στο φεγγάρι.

Λογισμικό Ζωντανής συνομιλίας

Με τη χρήση προληπτικών προσκλήσεων συνομιλίας, μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή των πελατών και να τους μετατρέψετε σε επισκέπτες που πληρώνουν. Προσαρμόστε τα μηνύματα σας για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία στον ιστότοπό σας και καλέστε τους πελάτες να συνομιλήσουν με αυτόματα μηνύματα για να τους μετατρέψετε σε πελάτες.

Θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το Customerly σε μια διαφορετική λύση; Ρίξτε μια ματιά στο LiveAgent και δείτε τα πλεονεκτήματα. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.

Θέλετε να μεταβείτε από το Customerly στο LiveAgent;

LiveAgent is a help desk software with global-class support used by companies like Huawei, BMW, Yamaha, and the University of Oxford. It offers three different plans and a free trial for 14 days. Customers who use it report positive feedback, saying that it saves time and offers higher return rates and better customer service. It provides improved satisfaction and increased productivity for businesses that use it through its simplicity, rich functionality, and helpful support team available 24/7.

Το LiveAgent είναι μια λύση γραφείου βοήθειας που συνδέει πολλά κανάλια σε ένα περιβάλλον. Θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το LivePerson στο LiveAgent; Σας καλύπτουμε απόλυτα.

Θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το Liveperson;

Το κατάλληλο επιχειρηματικό πρόγραμμα μπορεί να αυξήσει την απόδοση της επένδυσης και να εξοικονομήσει χρήματα. Επίσης, η υποστήριξη πολλών γλωσσών στο λογισμικό του γραφείου βοηθάει στην επικοινωνία με πελάτες και την αύξηση της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης. Το LiveAgent προσφέρει λειτουργικότητα σε πίνακα ελέγχου, ζωντανή συνομιλία, γνωσιακή βάση και τηλεφωνικό κέντρο.

Θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το Aircall σε μια άλλη λύση; Ρίξτε μια ματιά στο LiveAgent και δείτε τα οφέλη. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.

Μεταφέρεστε από το AirCall στο LiveAgent;

Μεταφέρετε αντιπροσώπους, διαχειριστές, τελικούς χρήστες και πελάτες ευκολότερα. Μεταφέρετε ετικέτες, καρτέλες, πεδία χρήστη και πεδία καρτελών.

Θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το Front σε μια άλλη λύση; Ρίξτε μια ματιά στο LiveAgent και δείτε τα οφέλη. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμαστική σας περίοδο σήμερα.

Θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το Front;

Το LiveAgent είναι μια οικονομική λύση που βοηθάει στην υποστήριξη μέσω διαφορετικών καναλιών και βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών. Είναι εντυπωσιακό και απλό στη χρήση, επιταχύνει την επικοινωνία με τους πελάτες και βελτιώνει την ικανοποίησή τους. Έχει λάβει θετικές αξιολογήσεις από διάφορες εταιρείες και βελτιώνει τις πωλήσεις και το ποσοστό μετατροπής πελατών.

Το LiveAgent βοηθά τη βιομηχανία λιανικής να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησης πελατών. LiveAgent - μια παντοδύναμη λύση που ικανοποιεί κάθε πελάτη.

Λογισμικό Βοήθειας Γραφείου για τη Λιανική βιομηχανία

The use of proactive chat invitations can improve the customer buying experience and investment return. Customer commitment models are critical for long-term business success. LiveAgent provides a center for efficient customer service, supporting over 40 languages and offering various communication options. It also features a real-time viewing of keyboard typing and standardized telephone scenarios.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo