Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Connecteam

Compare Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Connecteam with other in: How Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Connecteam is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
453 reviews

Η δυνατότητα βάσης γνώσεων του Connecteam δεν είναι ο καλύτερος υποψήφιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς άχρηστη. Προσπαθεί να φέρει κάτι νέο, και είναι απίστευτα φθηνή ταυτόχρονα. Συνεχίστε να διαβάζετε και μάθετε περισσότερα για το τι κάνει το Connecteam κάτι…

Pricing
Starting from:
$ 29   το μήνα
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Alexander Šípka

Editor's rating

Alexander Šípka
Overall rating
3.8
Εμπειρία χρήστη
3
Τιμή
5
Υλοποίηση
3.5

Key takeaways

Pros

  • Μια μοναδική (αλλά κακώς μελετημένη) δυνατότητα προεπισκόπησης
  • (Μερικές) Καλοσχεδιασμένες διεπαφές
  • Τρομερά, εξαιρετικά, απίστευτα φθηνό

Cons

  • Κακώς σχεδιασμένες δυνατότητες και διεπαφή στη βάση γνώσεων
  • Ο επεξεργαστής του άρθρου είναι ενοχλητικά μικρός

Ξεκινώντας με το Connecteam

Το Connecteam είναι μια εφαρμογή διαχείρισης με χαρακτηριστικά λογισμικού βάσης γνώσεων που εστιάζει σε χρήστες τηλεφώνων. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν εφαρμογές smartphone για διάφορες περιστάσεις. Το Connecteam περιλαμβάνει λειτουργίες επικοινωνίας, εργαλεία ανθρώπινου δυναμικού, έρευνες, λειτουργίες διαχείρισης εργατικού δυναμικού και μερικά ακόμη. Ας ρίξουμε μια ματιά στην απόδοση της βάσης γνώσεων Connecteam και πώς είναι να εργάζεσαι με αυτή.

Η έναρξη με το Connecteam ξεκινά με μια κλασική δοκιμαστική εγγραφή, εκτός εάν θέλετε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή αμέσως. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, το Connecteam θα σας καθοδηγήσει στη ρύθμιση. Μπορείτε να προσθέσετε το όνομα της εταιρείας σας, τον ρόλο, τον αριθμό των εργαζομένων και την κύρια χρήση του Connecteam. Υπάρχει επίσης η επιλογή με δυνατότητα παράβλεψης για να προσθέσετε ένα λογότυπο και τον αριθμό τηλεφώνου σας για λήψη της εφαρμογής Connecteam για κινητά (αν το θέλετε). Η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί μόλις λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να εξοικειώνεστε με τη διεπαφή στη web εφαρμογή.

Διασύνδεση Connecteam

Ο σχεδιασμός της διεπαφής έχει σχεδιαστεί λογικά και επιτρέπει τη διαισθητική πλοήγηση, αλλά ορισμένα εικονίδια μπορεί να φαίνονται λίγο ξεπερασμένα και σίγουρα πρέπει να ανανεωθούν. Ανεξάρτητα από αυτό, η διεπαφή φαίνεται και είναι υπέροχη στη χρήση, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για οποιοδήποτε λογισμικό. Έχετε πολλές γρήγορες ενέργειες διαθέσιμες απευθείας στον εισαγωγικό πίνακα ελέγχου, όπως αποστολή ενημερώσεων, προσθήκη χρηστών, έναρξη συνομιλιών και δημιουργία φορμών. Η διεπαφή περιλαμβάνει το κύριο μενού στην αριστερή πλευρά, με όλα τα εργαλεία ορατά αμέσως, επομένως δεν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη αναζήτηση για να φτάσετε εκεί που χρειάζεστε. Μπορείτε να βρείτε τη βάση γνώσεων κάτω από την ενότητα επικοινωνίας στο μενού.

Πίνακας ελέγχου Connecteam

Όταν εισάγετε τη βάση γνώσεων στο Connecteam, πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί. Αυτή είναι ουσιαστικά η εισαγωγική βάση γνώσεων που έχει συσταθεί. Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε το όνομα για τη βάση γνώσεών σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να εργάζεστε. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τον πρώτο σας φάκελο, ο οποίος ήδη αποκαλύπτει ότι το Connecteam προσφέρει μερικές καλές δυνατότητες οργάνωσης. Αφού αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους δημοσίευσης – για Smart Groups (χρήστες που ταιριάζουν με τα κριτήρια που έχετε επιλέξει) ή για Επιλεγμένους χρήστες (επιλέγετε άτομα που θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν την κατηγορία). Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε παραλήπτες, ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και, τέλος, να επιβεβαιώσετε τις ρυθμίσεις.

Εμπειρία χρήστη και δυνατότητες

Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν η διεπαφή στη βάση γνώσεων Connecteam. Το πρώτο και το πιο σημαντικό πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να βρω την επιλογή να αρχίσω να γράφω νέα άρθρα. Μιλάω σοβαρά, δεν υπήρχε επιλογή να δημιουργηθεί ένα νέο άρθρο ορατή πουθενά, ακόμα και μετά από διεξοδική προβολή ολόκληρου του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη. Τελικά, ανακάλυψα ότι πρέπει πρώτα να κάνετε κλικ στο φάκελο της βάσης γνώσεων, να κάνετε κλικ στην Επεξεργασία, να κάνετε κλικ στο φάκελο στον οποίο θέλετε να προσθέσετε το άρθρο και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο Προσθήκη κειμένου. Αυτό είναι αδιανόητο, και μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση ενός χρήστη που αναζητά έναν τρόπο να προσθέσει ένα νέο άρθρο στα γρήγορα (με μια προθεσμία να τρέχει πίσω).

Δημιουργήστε φάκελο για το άρθρο της γνωσιακής βάσης σας στο Connecteam

Το Connecteam εστιάζει στους χρήστες smartphone, επομένως η διεπαφή της βάσης γνώσεων ωθεί έντονα την εφαρμογή για κινητά, γεγονός που μας φέρνει στο δεύτερο ζήτημα – το πρόγραμμα επεξεργασίας άρθρων της βάσης γνώσεων. Το πρόγραμμα επεξεργασίας άρθρων βάσης γνώσεων είναι απίστευτα μικρό, τοποθετημένο σε ένα στενό παράθυρο όπου το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης είναι γεμάτο με μια αναπαράσταση του πώς φαίνεται το άρθρο σας σε smartphone. Αυτό είναι αναμφίβολα ένα χρήσιμο πράγμα που πρέπει να δούμε και δεν θυμάμαι να το έχω δει σε πολλές εξέχουσες λύσεις λογισμικού βάσης γνώσεων, αλλά γιατί πρέπει να καταλαμβάνει το μισό του παραθύρου; Αφαιρεί την εστίαση από τη γραφή και ουσιαστικά γεμίζει χώρο όπου θα μπορούσαν να είναι πιο χρήσιμες λειτουργίες. Αν και δεν είναι αδύνατο να γραφτεί εδώ, σίγουρα μοιάζει περιοριστικό και εντελώς περιττό. Η επιλογή προεπισκόπησης smartphone είναι μια εξαιρετική προσθήκη, ωστόσο θα πρέπει να είναι προαιρετική, όχι υποχρεωτική, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να την ελαχιστοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε απευθείας στο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Δημιουργία νέου άρθρου γνωσιακής βάσης στο Connecteam

Επιπλέον, χαλάει άσχημα τη ροή εργασίας όταν εργάζεστε με μέσα. Καθώς ανεβάζετε φωτογραφίες, δεν προσαρμόζονται στο μέγεθος του συντάκτη του άρθρου. Έτσι, ενώ έχετε γραμμένες μερικές γραμμές περιορισμένου κειμένου, η εικόνα θα εκτείνεται ανάλογα και θα είναι πραγματικού μεγέθους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μετακινηθείτε για ένα λεπτό μέχρι να φτάσετε στο δεξί άκρο της. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός του με μη αυτόματο τρόπο μέσω γωνιακών σημείων στην εικόνα, αλλά χρειάζονται χρόνια για να φτάσετε εκεί εάν εργάζεστε με μέσα μεγάλης ανάλυσης. Επιπλέον, η εικόνα δεν κλιμακώνεται με την αρχική της αναλογία διαστάσεων στην οθόνη προεπισκόπησης του smartphone, επομένως φαίνεται ότι την τεντώσατε κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Απλά δεν είναι καθόλου καλό.

Πρόβλημα με την κλιμάκωση της εικόνας σε προεπισκόπηση smartphone

Εκτός αυτού, τα χαρακτηριστικά είναι εντάξει, αλλά θα έλεγα ότι λείπουν κάποια πράγματα. Οι τυπικές επιλογές μορφοποίησης και επεξεργασίας κειμένου υπάρχουν όπως μπορείτε να δείτε στα στιγμιότυπα οθόνης. Δεν θα είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσετε ένα καλά δομημένο έγγραφο στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Υποστηρίζει μέσα, πίνακες, κουκκίδες και μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς για να δημιουργήσετε κεφαλίδες. Δεν υπάρχουν ούτε ρυθμίσεις SEO, αλλά το Connecteam προσφέρει μόνο μια εσωτερική βάση γνώσεων, επομένως δεν έχει νόημα να τις έχετε, καθώς τα πάντα μπορούν να βρεθούν απευθείας από τους χρήστες της εφαρμογής. Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δεν φαίνεται να λείπουν και πολλά σημαντικά πράγματα.

Τιμολόγηση

Τώρα φτάνουμε επιτέλους στο καλό μέρος του Connecteam, τα προγράμματα τιμολόγησης. Το Connecteam προσφέρει τρία προγράμματα τιμολόγησης και επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα ειδικά για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις. Κάθε πρόγραμμα διαφέρει σε χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις, και όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν μια βάση γνώσεων. Η τιμολόγηση μπορεί να μην φαίνεται τόσο φθηνή όσο με την πρώτη ματιά, αλλά το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να έχετε έως και 30 χρήστες με κάθε πρόγραμμα. Αυτό καθιστά μερικά από τα προγράμματα φθηνά έως και 0,90$ για κάθε χρήστη, κάτι που βασικά δεν το έχουμε ξανακούσει. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε πρόγραμμα.

Small Business

Αυτό είναι το δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει πλήρη πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς λειτουργίες, σε όλους τους κόμβους, «όλα όσα χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση» και είναι δωρεάν εφ’ όρου ζωής.

Basic

Το πρόγραμμα Basic κοστίζει 29$ το μήνα για τους πρώτους 30 χρήστες. Τα σημαντικότερα σημεία αυτού του προγράμματος περιλαμβάνουν ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες, αποδείξεις ανάγνωσης μηνυμάτων συνομιλίας, σχόλια και αντιδράσεις ανάρτησης, πληροφορίες ανάρτησης, μέσα, συνημμένα αρχείων, προσαρμοσμένες επαφές εργασίας στον κατάλογο, έρευνες και μια βάση γνώσεων.

Advanced

Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 49$ το μήνα για τους πρώτους 30 χρήστες. Παίρνετε τα πάντα από το πρόγραμμα Basic και πολλά άλλα. Τα κυριότερα σημεία σε αυτό το σχέδιο περιλαμβάνουν το smart groups και δικαιώματα διαχειριστή, “αποφασίζει ποιος μπορεί να κάνει τι στη συνομιλία”, αποδείξεις ανάγνωσης μηνυμάτων συνομιλίας, έναρξη συνομιλίας από οπουδήποτε στην πλατφόρμα, ζωντανές δημοσκοπήσεις σε αναρτήσεις, προσαρμόσιμα χρώματα φόντου αναρτήσεων, προσαρμόσιμο πεδίο χρήστη εμφανίζεται στον κατάλογο, ανώνυμες έρευνες και αντιγραφή βάσεων γνώσης.

Expert

Το πρόγραμμα Expert κοστίζει 99$ το μήνα για τους πρώτους 30 χρήστες. Περιλαμβάνει τα πάντα από το πρόγραμμα Advanced. Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος περιλαμβάνουν επεξεργάσιμα προφίλ χρηστών, κοινή χρήση συνδέσμων εντός εφαρμογής, προγραμματισμό αναρτήσεων, καρφίτσωμα αναρτήσεων, μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης βάσης γνώσεων, ειδοποιήσεις σύνδεσης νέων συσκευών, αυτοματοποίηση διαδικασιών και διαχείριση πολλών υποκαταστημάτων/τοποθεσιών.

Συμπέρασμα

Για να συνοψίσουμε ολόκληρη την αξιολόγηση – το Connecteam δεν είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό βάσης γνώσεων. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο. Χρειάζεται κάποιες σοβαρές βελτιώσεις αν θέλει να ανταγωνιστεί τους άλλους. Το Connecteam προσπαθεί να φέρει κάτι ενδιαφέρον, δηλαδή την προεπισκόπηση άρθρου smartphone. Αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη για τον προγραμματισμό άρθρων, αν δεν έπαιρνε τόσο περίοπτη θέση στον επεξεργαστή και αν πρόσφερε την επιλογή εναλλαγής σε διάφορα μεγέθη οθόνης. Συνολικά, έχει κρυμμένες προοπτικές το λογισμικό βάσης γνώσεων στο Connecteam και θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν με μερικές μεγαλύτερες ενημερώσεις. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι η τιμολόγηση είναι απλά απίστευτη χάρη στα μεγάλα όρια χρήστη. Δεν θα ψάχνετε αλλού για ένα φθηνότερο λογισμικό βάσης γνώσεων.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα νέο άρθρο γνωσιακής βάσης στο Connecteam;

Αφού ενεργοποιήσετε τη βάση γνώσεών σας, δημιουργήστε τον πρώτο σας φάκελο (θα είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε μετά την ενεργοποίηση). Όταν τελειώσετε με αυτό, κάντε κλικ στο φάκελο και επιλέξτε Επεξεργασία. Στη συνέχεια, κάντε κλικ σε έναν Φάκελο όπου θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο άρθρο και θα δείτε την επιλογή προσθήκης νέου κειμένου. Επιλέξτε αυτήν την επιλογή και μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε το άρθρο σας.

Οι εικόνες στα άρθρα εμφανίζονται τεντωμένες στην προεπισκόπηση του smartphone

Αυτό είναι απλώς ένα οπτικό σφάλμα που συμβαίνει όταν οι χρήστες αλλάζουν χειροκίνητα το μέγεθος των εικόνων στο πρόγραμμα επεξεργασίας της βάσης γνώσεων. Ενώ η εικόνα στην οθόνη του smartphone μπορεί να φαίνεται τεντωμένη, η εικόνα διατηρεί την αναλογία διαστάσεων της, παρόλο που δεν μπορείτε να την δείτε πλήρως στο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Πώς μπορώ να αλλάξω το μέγεθος των εικόνων στα άρθρα της γνωσιακής βάσης μου;

Η βάση γνώσεων Connecteam δεν διαθέτει δυνατότητα αυτόματης αλλαγής μεγέθους εικόνας, επομένως αυτό πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Εάν οι εικόνες που προσθέσατε στα άρθρα της γνωσιακής βάσης σας είναι πολύ μεγάλες, πρέπει απλώς να κάνετε κλικ σε αυτές και να χρησιμοποιήσετε τα σημεία στις γωνίες για να αλλάξετε το μέγεθός τους ανάλογα.

Product reviews

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo