Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Guru

Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Guru
Compare Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Guru with other in: How Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Guru is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
1641 reviews

Το Guru είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό βάσης γνώσεων που μπορεί να σας προσφέρει μερικές από τις καλύτερες λειτουργίες. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες της βάσης γνώσεων Guru στην κριτική μας.

Pricing
Starting from:
$ 10   το μήνα
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: 1

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Εμπειρία χρήστη
5
Τιμή
4
Ενσωμάτωση
5

Key takeaways

Pros

  • Εξαιρετικός συντάκτης άρθρων
  • Εύκολη στη χρήση διεπαφή
  • Εύκολη πλοήγηση
  • Φθηνό με δωρεάν επιλογή

Cons

  • Ειδικό λογισμικό βάσης γνώσεων

Ξεκινώντας με το Guru

Το Guru προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν πρώτα. Μπορείτε να εγγραφείτε με μια απλή φόρμα εγγραφής που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες, καθιστώντας τη διαδικασία λιγότερο περίπλοκη. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, θα λάβετε ένα email με έναν σύνδεσμο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας. Μόλις επιβεβαιωθεί, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία της εταιρείας σας και να αποφασίσετε ποιος θα είναι ο κύριος στόχος της χρήσης της εφαρμογής Guru. Ένα άλλο βήμα σας προσκαλεί να επιλέξετε ένα τμήμα και τον ρόλο σας στην εταιρεία. Στο τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να επιλέξετε μια κλήση επίδειξης ή να την απορρίψετε.

Καλώς ορίσατε στην οθόνη Guru

Μόλις ολοκληρώσετε όλα τα βήματα, μπορείτε είτε να ξεκινήσετε την περιήγηση στο προϊόν είτε να παραλείψετε εντελώς αυτό το βήμα. Ο οδηγός είναι αρκετά καλοφτιαγμένος και σας δείχνει τον νέο σας πίνακα ελέγχου, τις ενσωματώσεις Guru και μερικά άλλα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Μόλις τελειώσετε με αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να ρίχνετε μια ματιά στη διεπαφή χρήστη, η οποία έχει σχεδιαστεί εξίσου καλά με τον οδηγό “Ξεκινήστε“. Το Guru παρέχει χρήσιμες συμβουλές εργαλείων σε όλη τη διεπαφή. Μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω τους εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με συγκεκριμένες λειτουργίες.

Guru - όλες οι συλλογές

Η διεπαφή είναι ένας συνδυασμός μαύρου και λευκού, με το μαύρο να δίνει έμφαση στις επιλογές πλοήγησης, ενώ το λευκό προορίζεται για τον χώρο εργασίας. Η αντίθεση δημιουργεί μια καλή εμπειρία χρήστη με εύκολη πλοήγηση. Δεν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές μενού, κάτι που είναι υπέροχο γιατί κάνει τη ροή εργασίας πολύ πιο εύκολη, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Το κύριο μενού είναι τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά, χωρίς άλλες διαθέσιμες επιλογές μενού αλλού, κάνοντας την πλοήγηση ακόμα πιο απλή. Μόλις κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε επιλογή μενού, θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη ενότητα της εφαρμογής Guru. Η εύρεση της επιλογής για τη σύνταξη άρθρων είναι πολύ εύκολη, καθώς το Guru δεν προσφέρει άλλα εργαλεία επικοινωνίας και μπορείτε να τη θεωρήσετε μια ειδική εφαρμογή βάσης γνώσεων.

Guru - χρήστες, ομάδες και συλλογές

Οι επιλογές μενού περιλαμβάνουν την αρχική οθόνη, τη βιβλιοθήκη, τις εργασίες, τα αναλυτικά στοιχεία, τη διαχείριση καρτών, τις ρυθμίσεις ομάδας και τις συλλογές. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στο Guru, αν θέλετε. Η διεπαφή παρέχει επίσης εύχρηστες κάρτες, οι οποίες συνήθως περιέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις του Guru ή χρήσιμους οδηγούς που εξηγούν ορισμένες λειτουργίες.

Guru - η βιβλιοθήκη μου

Εμπειρία χρήστη και δυνατότητες

Μόλις κάνετε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία κάρτας” στην επάνω δεξιά γωνία, θα έχετε δύο επιλογές για να ξεκινήσετε να γράφετε το πρώτο σας άρθρο. Μπορείτε είτε να ξεκινήσετε να γράφετε μια νέα κάρτα εντελώς από την αρχή είτε να δημιουργήσετε ένα πρότυπο. Υπάρχει επίσης μια επιλογή να βρείτε έμπνευση για τη δημιουργία των καρτών ή των προτύπων σας επισκεπτόμενοι την κοινότητα του Guru. Δοκίμασα και τις δύο επιλογές – τη δημιουργία μιας νέας κάρτας και τη δημιουργία ενός προτύπου, και λειτουργούν σχεδόν το ίδιο με κάποιες μικρές διαφορές.

Guru - δημιουργία κάρτας

Μόλις κάνετε κλικ σε μία από τις δύο επιλογές, θα μεταφερθείτε στον επεξεργαστή άρθρων Guru. Φαίνεται πολύ ευχάριστο, με μεγάλη εστίαση στο κενό τμήμα γραφής και μια μη παρεμβατική γραμμή εργαλείων τοποθετημένη στην κορυφή της διεπαφής. Οι επιλογές μορφοποίησης κειμένου είναι πολύ καλές, δεν είναι πάρα πολλές ή πολύ λίγες, δημιουργώντας μια ωραία ισορροπία. Το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου υποστηρίζει επίσης συντομεύσεις πληκτρολογίου και μπορείτε να καλέσετε μια μικρότερη γραμμή εργαλείων με τις ίδιες επιλογές όταν επισημαίνετε ένα κομμάτι κειμένου.

Guru - δημιουργία άρθρου γνωσιακής βάσης

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κλασικά, όπως συνημμένα και πολυμέσα – εικόνες, βίντεο, συνδέσμους και κομμάτια κώδικα. Μπορείτε επίσης να εμβαθύνετε και να προσαρμόσετε τα άρθρα σας με σημάδια, χρώματα κειμένου, iframes, επισημάνσεις, λίστες και άλλα. Συνολικά, οι επιλογές είναι πολύ καλές και προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες προσαρμογής. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το Guru, δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε βαρετά ή διαφορετικά μη ενδιαφέροντα άρθρα.

Guru - παράδειγμα μορφοποίησης κειμένου

Μόλις ολοκληρώσετε τη σύνταξη, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε ρυθμίσεις συλλογής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατηγοριοποίηση και τις ετικέτες για να αποθηκεύσετε το άρθρο σας όπου ανήκει, να προσθέσετε πίνακες και ετικέτες, καθώς και να επιλέξετε τη συλλογή όπου θα αποθηκευτεί το άρθρο. Τα τελευταία βήματα είναι οι ρυθμίσεις επαλήθευσης και η πρόσβαση. Μπορείτε να ορίσετε έναν επαληθευτή και ένα διάστημα επαλήθευσης για το άρθρο. Είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το περιεχόμενό σας ενημερωμένο.

Guru - ρυθμίσεις κάρτας

Μπορείτε να βρείτε τα τελικά άρθρα σας στο μενού Συλλογές. Όλες οι συλλογές που δημιουργείτε ταξινομούνται όμορφα για εύκολες αναζητήσεις. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα άρθρα σας ανά πάσα στιγμή και να αντιγράψετε εύκολα έναν σύνδεσμο σε οποιοδήποτε από τα άρθρα σας. Συνολικά, το λογισμικό βάσης γνώσεων Guru προσφέρει εκπληκτική λειτουργικότητα και εξαιρετική ευκολία στη χρήση.

Τιμολόγηση λογισμικού βάσης γνώσεων Guru

Το Guru προσφέρει τρία προγράμματα τιμολόγησης, με ένα από αυτά να χωρίζεται σε δύο επιλογές με βάση τον αριθμό των χρηστών. Κάθε πρόγραμμα εστιάζει σε διαφορετική ομάδα-στόχο και προσφέρει ένα διαφορετικό σύνολο χαρακτηριστικών. Σε γενικές γραμμές, τα προγράμματα φαίνονται πολύ προσιτά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε καθένα από αυτά και ας δούμε τι μπορείτε να πάρετε για τα χρήματά σας.

Δωρεάν/Starter

Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να είναι δικό σας δωρεάν εάν δεν υπερβείτε το όριο των τριών χρηστών. Εάν χρειάζεστε περισσότερους από τρεις χρήστες, το πρόγραμμα κοστίζει είτε 6$ το μήνα ανά χρήστη μηνιαίως ή 5$ το μήνα ανά χρήστη ετησίως. Οι κορυφαίες δυνατότητες περιλαμβάνουν μια επέκταση προγράμματος περιήγησης, εφαρμογές Slack & Microsoft Teams, προγραμματισμένη επαλήθευση περιεχομένου και πολλά άλλα.

Builder

Το πρόγραμμα Builder θα σας κοστίσει 12$ το μήνα ανά χρήστη μηνιαίως ή 10$ το μήνα ανά χρήστη ετησίως. Προσφέρει τα πάντα, από το πρόγραμμα Δωρεάν/Starter και προσθέτει προηγμένες άδειες, ανακοινώσεις, αναλυτικά στοιχεία, ανίχνευση διπλότυπου περιεχομένου, αυτοματοποιημένη γνώση εντός του πλαισίου, προσαρμοσμένο branding και πολλές άλλες δυνατότητες.

Enterprise

Το πρόγραμμα Enterprise δεν έχει συγκεκριμένες πληροφορίες τιμολόγησης και απαιτεί να επικοινωνήσετε με τις πωλήσεις για προσαρμοσμένη τιμολόγηση. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει ευελιξία, επομένως υποθέτω ότι μπορείτε να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά σας από ολόκληρο το σύνολο λειτουργιών. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί επίσης να περιλαμβάνει προτάσεις περιεχομένου με τεχνητή νοημοσύνη, premium υποστήριξη και καθορισμένες υπηρεσίες CSM και υλοποίησης.

Συμπέρασμα

Το Guru προσφέρει μια πολύ καλά ολοκληρωμένη λειτουργικότητα βάσης γνώσεων με ένα εξαιρετικό και πολύ χρήσιμο σύνολο χαρακτηριστικών. Ολόκληρη η εφαρμογή παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας που αποτελείται από μια διαισθητική, οπτικά ελκυστική διεπαφή χρήστη, καθώς και εύχρηστες επιλογές πλοήγησης. Παρέχει επίσης ένα πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας άρθρων με πολλές επιλογές μορφοποίησης κειμένου και πρόσθετες δυνατότητες. Η τιμολόγηση είναι επίσης κάτι παραπάνω από προσιτή για αυτό που παίρνετε και μπορείτε πάντα να επεκτείνετε το σύνολο των δυνατοτήτων σας, εάν το χρειαστείτε. Συνολικά, το Guru είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό βάσης γνώσεων που δεν θα σας απογοητεύσει.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Οι εικόνες εμφανίζονται με σφάλμα στο Guru

Αυτό το εύκολα επιλύσιμο ζήτημα μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, όπως προβλήματα σύνδεσης. Η επαναφόρτωση της εικόνας σε οποιαδήποτε κάρτα Guru θα λύσει το πρόβλημα. Εάν όχι, ελέγξτε αν η εικόνα σας φιλοξενείται από το Guru. Συχνά, τα άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στην προβολή Guru δεν θα μπορούν να δουν μια εικόνα που φιλοξενείται στην εφαρμογή. Δοκιμάστε να επεξεργαστείτε δικαιώματα ή να ανεβάσετε ξανά την εικόνα. Εάν το πρόβλημα παραμένει, φροντίστε να επικοινωνήσετε με το Guru για να λάβετε βοήθεια από την ομάδα υποστήριξής τους.

Προβλήματα με την παράδοση προσκλήσεων Guru

Το Guru δεν έχει επί του παρόντος άμεσο αντίμετρο για αυτό το πρόβλημα, αλλά πιθανότατα προκαλείται από μέτρα εσωτερικής ασφάλειας. Δεδομένου ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να παρακαμφθούν, η μόνη λύση που απομένει είναι οι χρήστες που δεν έλαβαν τις προσκλήσεις τους να μεταβούν απευθείας στο app.getguru.com και να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email στην οποία έπρεπε να λάβουν την πρόσκληση.

Product reviews

Σκέφτεστε το NapoleonCat για την υποστήριξη πελατών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ρίξτε μια ματιά στην αξιολόγηση μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης NapoleonCat

Το NapoleonCat είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή για διαχείριση κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, όπου μπορείτε να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας μέσα από την πλατφόρμα, να στέλνετε email, να παρακολουθείτε τις στατιστικές σας και πολλά άλλα. Η τιμή της εφαρμογής εξαρτάται από τον αριθμό των προφίλ και των χρηστών σας, με φθηνότερες εκδόσεις διαθέσιμες για χρήστες με μικρότερο αριθμό προφίλ.

Σκέφτεστε το Tidio για την υποστήριξη πελατών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών κοινωνικών μέσων Tidio

Το Tidio είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας για την οποία υπάρχουν τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν επιλογής. Το πρόγραμμα Communicator και το πρόγραμμα Chatbots προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες από τη δωρεάν έκδοση, όπως απεριόριστες ζωντανές συνομιλίες και έως και 5 χειριστές. Το Tidio+ είναι το ακριβότερο πρόγραμμα και αυξάνει σημαντικά την τιμή αλλά προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Σκέφτεστε το Zoho Desk για την υποστήριξη πελατών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Zoho Desk

Το Zoho Desk προσφέρει πέντε επίπεδα τιμολόγησης, με διαφορετικές λειτουργίες και ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα πακέτα στοιχίζουν ανάλογα με την πληροφόρηση που παρέχουν, ενώ το πιο οικονομικό είναι σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις. Όλα τα επίπεδα περιλαμβάνουν σύνδεση στο Facebook, το Instagram και το Twitter, με ορισμένα να προσφέρουν επιπλέον ενσωματώσεις όπως το Whatsapp, το Line, το WeChat και το Telegram. Η υψηλότερη βαθμίδα παρέχει πρόσθετες λειτουργίες, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης δύο επωνυμιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo