Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης NapoleonCat

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης NapoleonCat
Compare Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης NapoleonCat with other in: How Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης NapoleonCat is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
151 reviews

Η πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης NapoleonCat προσφέρει εργαλεία που βοηθούν τις επιχειρήσεις να παρέχουν υποστήριξη και να ενθαρρύνουν τη δέσμευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτήν την αξιολόγηση, θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τα μειονεκτήματά του.

Pricing
Starting from:
$ 31   το μήνα
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4.3
Εμπειρία χρήστη
4.5
Τιμή
4
Ενσωμάτωση
4.5

Key takeaways

Pros

  • Φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός
  • Επιλογές αυτοματισμού
  • Λεπτομερείς αναφορές και αναλυτικά στοιχεία

Cons

  • Λείπουν ειδοποιήσεις
  • Μπορεί να γίνει ακριβό

Ξεκινώντας με το NapoleonCat

Η εγγραφή στο NapoleonCat είναι πολύ εύκολη. Μόλις συμπληρώσετε τις βασικές πληροφορίες, το λογισμικό σας ζητά να συνδέσετε αμέσως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνέδεσα τις σελίδες μου στο Facebook και στο Twitter παρέχοντας απλώς τα διαπιστευτήριά μου. Με το Instagram, έπρεπε πρώτα να διαμορφώσω τα δικαιώματα του NapoleonCat. Ωστόσο, αυτό μου πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

NapoleonCat - συνδέστε τα προφίλ που διαχειρίζεστε

Αφού το έκανα αυτό, τα προφίλ μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν έτοιμα.

Από εκεί, το δεύτερο βήμα που πρότεινε το NapoleonCat ήταν να παρακολουθήσω τους ανταγωνιστές μου. Ως δείγμα, επέλεξα τη σελίδα του NapoleonCat στο Facebook. Στη συνέχεια πάτησα το κουμπί Έναρξη χρήσης NapoleonCat.

NapoleonCat - παρακολουθήστε τους ανταγωνιστές σας

Η ρύθμιση ήταν απίστευτα εύκολη και γρήγορη. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα οδηγήθηκα στο ταμπλό μου, συνοδευόμενο από ένα αναδυόμενο παράθυρο χαιρετισμού.

NapoleonCat - αναδυόμενο παράθυρο χαιρετισμού

Λειτουργικότητα και λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης NapoleonCat

Το NapoleonCat διαθέτει μια πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών και δυνατοτήτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την παρουσία της επωνυμίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αποθηκεύει όλες τις αλληλεπιδράσεις των πελατών σας σε ένα φάκελο εισερχομένων όπου μπορείτε να τις κατηγοριοποιήσετε περαιτέρω.

NapoleonCat- εισερχόμενα

Το NapoleonCat, φυσικά, σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τον τύπο αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες που θέλετε να λαμβάνετε στα εισερχόμενά σας.

NapoleonCat - διαμόρφωση εισερχομένων

Μόλις έρθει ένα νέο DM ή σχόλιο, προστίθεται αυτόματα στις καρτέλες Νέο και στις καρτέλες Εργασίες στα εισερχόμενα.

Εκτός από τη διαχείριση της επικοινωνίας με τους πελάτες, το NapoleonCat σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε αναρτήσεις στα συνδεδεμένα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

NapoleonCat- ρύθμιση χρονοδιαγράμματος αναρτήσεων

Αυτή η λύση προσφέρει επίσης διαφορετικές αναφορές και αναλυτικά στοιχεία με δυνατότητα λήψης. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες αναφορές ή να τις προγραμματίσετε για αργότερα. Φυσικά, έχετε την επιλογή να εξαγάγετε αυτά τα δεδομένα. Το NapoleonCat σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό με τη μορφή φύλλου Excel ή αρχείου PNG.

NapoleonCat - αναφορές και αναλύσεις

Κάνοντας κλικ στην επιλογή Αυτόματη εποπτεία στο αριστερό μενού, μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτοματοποίηση για τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το NapoleonCat σάς επιτρέπει να διαμορφώνετε κανόνες αυτοματισμού από την αρχή ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προκατασκευασμένα πρότυπα.

NapoleonCat - κανόνες αυτόματης εποπτείας

Το τελευταίο χαρακτηριστικό για το οποίο θέλω να μιλήσω εν συντομία είναι οι προτάσεις χαρακτηριστικών του NapoleonCat. Εδώ, μπορείτε να δείτε ποιες λειτουργίες βρίσκονται σε εξέλιξη και μπορείτε να προτείνετε τι θέλετε να δείτε να προσθέτουν, καθώς και τι έχει ήδη κυκλοφορήσει. Μου άρεσε γιατί παρέχει διαφάνεια και επιτρέπει στους πελάτες του NapoleonCat να αισθάνονται ότι αποτελούν μέρος της διαδικασίας δημιουργίας λογισμικού.

NapoleonCat - προτάσεις χαρακτηριστικών

Εμπειρία χρήστη μέσων κοινωνικής δικτύωσης NapoleonCat

Το λογισμικό του NapoleonCat είναι πολύ αντιδραστικό. Έβαλα ένα δείγμα συνδρομητή να γράψει ένα μήνυμα στην επιχείρησή μου και να αντιδράσει σε μια ανάρτηση στο Facebook. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις εμφανίστηκαν αμέσως στη διεπαφή του NapoleonCat.

Μια μικρή λεπτομέρεια που μου έλειπε ήταν ένα είδος καρτέλας ειδοποιήσεων. Αυτή που σας ενημερώνει ότι έχετε ένα νέο μήνυμα δυνατά και ξεκάθαρα. Ωστόσο, σίγουρα δεν χάλασε την εμπειρία μου.

NapoleonCat - αλληλεπιδράσεις στη διεπαφή

Κάνοντας κλικ σε κάθε αλληλεπίδραση, μπορείτε να την ανοίξετε και να την διαχειριστείτε περαιτέρω. Το NapoleonCat σας επιτρέπει να απαντήσετε σε αυτή ή να απαντήσετε και να αρχειοθετήσετε. Έχει ακόμη και έναν μεταφραστή ενσωματωμένο, ο οποίος μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

NapoleonCat - απάντηση στην αλληλεπίδραση

Η απάντηση είναι πολύ γρήγορη στη διεπαφή χρήστη του αντιπροσώπου, καθώς και στον πελάτη. Εκτός από την αποστολή απλού κειμένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε GIF και emoji και να προσθέσετε φωτογραφίες και αρχεία από τον υπολογιστή σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε εσωτερικές σημειώσεις σε κάθε συνομιλία και να στείλετε αλληλεπιδράσεις μέσω email χρησιμοποιώντας το κουμπί Αποστολής. Μπορείτε να εκχωρήσετε έναν χρήστη στην αλληλεπίδραση ή το σύστημα το κάνει αυτόματα για εσάς. Μου θυμίζει πολύ το σύστημα καρτελών.

Κάνοντας κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο μήνυμα του πελάτη, μπορείτε να αντιστοιχίσετε ετικέτες, καθώς και συναίσθημα στην αλληλεπίδραση. Αυτό όχι μόνο σας βοηθά να οργανώσετε την επικοινωνία με τους πελάτες σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε πιο λεπτομερείς και προσαρμοσμένες αναφορές.

NapoleonCat - αντιστοιχίστε ετικέτες μηνυμάτων

Κάνοντας κλικ σε ένα μικρό σημάδι παλμού δίπλα στις τρεις τελείες, μπορείτε να δείτε ένα αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων με χρονικές σημάνσεις.

NapoleonCat- δεδομένα αλληλεπίδρασης με χρονικές σημάνσεις

Τιμολόγηση

Το NapoleonCat έχει 2 κύριες βαθμίδες συνδρομής και η τιμή τους εξαρτάται από τον αριθμό των προφίλ που θέλετε να συνδέσετε και τον αριθμό των χρηστών που θα έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο NapoleonCat. Παρακάτω, θα συζητήσω τις φθηνότερες εκδόσεις και των δύο επιπέδων, επομένως έχετε κατά νου ότι με βάση τη δική σας διαμόρφωση, η τιμή μπορεί να είναι υψηλότερη.

Standard

Με 31$/μήνα με μηνιαία χρέωση, μπορείτε να δημιουργήσετε 3 προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να έχετε έναν χρήστη συστήματος. Με χρέωση ετησίως, η τιμή φτάνει τα 25,82$/μήνα. Αυτό το επίπεδο σάς επιτρέπει να συνδέετε έως και 10 προφίλ και 3 χρήστες με πρόσθετο κόστος. Μπορείτε να προγραμματίσετε το περιεχόμενό σας, να εκχωρήσετε εισερχόμενα μηνύματα σε διάφορα μέλη της ομάδας και να εργαστείτε με αναλυτικά στοιχεία.

Pro

Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να συνδέσετε 3 προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έναν χρήστη συστήματος με 76$/μήνα με μηνιαία χρέωση ή 63,31$/μήνα που χρεώνονται ετησίως. Το πιο δημοφιλές επίπεδο του NapoleonCat έχει όριο 100 προφίλ κοινωνικών μέσων και 30 χρήστες, επομένως είναι κατάλληλο για μεγαλύτερες ομάδες με υψηλότερη αφοσίωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες από το Standard πακέτο, καθώς και προσθήκες όπως αναζήτηση εισερχομένων, αυτόματη εποπτεία, αναφορές απόδοσης ομάδας, 2FA, εκπαίδευση ενσωμάτωσης 1-με-1 και πολλά άλλα.

Προσαρμοσμένη

Ξεκινώντας από 465$/μήνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του NapoleonCat για να δημιουργήσετε ένα πλήρως προσαρμοσμένο επίπεδο. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες από το πακέτο Pro, εκτός από το ότι οι περισσότερες δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Συμπέρασμα

Το NapoleonCat είναι ένα διαισθητικό και αντιδραστικό λογισμικό διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αν και θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι αυτό είναι όλο, μπορώ να δω ότι χρησιμοποιείται ως μια αξιόπιστη πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών. Οι πολλές δυνατότητες και ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός το καθιστούν μια εξαιρετική λύση για κάθε επιχείρηση που προσπαθεί να αυξήσει την αφοσίωση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόλο που τίποτα δεν υπάρχει χωρίς ελαττώματα, το NapoleonCat δεν υστερεί καθόλου. Διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που μπορείτε να βρείτε στα περισσότερα συστήματα καρτελών, γεγονός που το τοποθετεί πάνω από ένα απλό εργαλείο προγραμματισμού αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Δυσκολεύομαι να συνδέσω λογαριασμούς κοινωνικών μέσων με το NapoleonCat.

Ελέγξτε πρώτα τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας για κάθε λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, δοκιμάστε να αποσυνδέσετε και να επανασυνδέσετε τους λογαριασμούς στο NapoleonCat. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κλικ στο κουμπί Αποσύνδεση δίπλα στον λογαριασμό που θέλετε να αποσυνδέσετε. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και εξουσιοδοτήστε το NapoleonCat να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Σύνδεση.

 

Οι αναρτήσεις που προγραμμάτισα δεν εμφανίζονται.

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μερικά πράγματα. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το NapoleonCat εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένο με τον εν λόγω λογαριασμό κοινωνικών μέσων. Εάν είναι συνδεδεμένο, ελέγξτε την κατάσταση προγραμματισμένης ανάρτησης. Στην περίπτωση “Απέτυχε”, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το περιεχόμενο ή τη μορφοποίηση της ανάρτησης. Μπορείτε να δοκιμάσετε να επεξεργαστείτε και να επαναπρογραμματίσετε την ανάρτηση. Όταν η ανάρτηση επισημαίνεται ως “Σε εκκρεμότητα”, μπορεί απλώς να μπει στην ουρά για μεταγενέστερη δημοσίευση.

Product reviews

Τα πρότυπα email αιτήματος σχολίων μπορούν να σας βοηθήσουν να αλληλεπιδράσετε και να δημιουργήσετε σημαντικές συνδέσεις με πιθανούς και υπάρχοντες πελάτες

Πρότυπο email αιτήματος σχολίων

Τα πρότυπα email αιτήματος σχολίων μπορούν να σας βοηθήσουν να αλληλεπιδράσετε και να δημιουργήσετε σημαντικές συνδέσεις με πιθανούς και υπάρχοντες πελάτες

Σκέφτεστε το Zoho Desk για την υποστήριξη πελατών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Zoho Desk

Το Zoho Desk προσφέρει πέντε επίπεδα τιμολόγησης, με διαφορετικές λειτουργίες και ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα πακέτα στοιχίζουν ανάλογα με την πληροφόρηση που παρέχουν, ενώ το πιο οικονομικό είναι σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις. Όλα τα επίπεδα περιλαμβάνουν σύνδεση στο Facebook, το Instagram και το Twitter, με ορισμένα να προσφέρουν επιπλέον ενσωματώσεις όπως το Whatsapp, το Line, το WeChat και το Telegram. Η υψηλότερη βαθμίδα παρέχει πρόσθετες λειτουργίες, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης δύο επωνυμιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αποθηκεύστε τα πρότυπα απάντησης σε θετικά μηνύματα ανατροφοδότησης για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως τυποποιημένα μηνύματα και απαντήστε στα σχόλια των πελατών σας με αυτοπεποίθηση.

Πρότυπα απάντησης σε θετικά μηνύματα ανατροφοδότησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ανατροφοδότηση από τους πελάτες είναι σημαντική για μια επιχείρηση καθώς παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ικανοποίησή τους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας. Επιπλέον, αυτή η ανατροφοδότηση μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών, με βάση τα αδύνατα σημεία που ενδέχεται να προκύψουν από τα σχόλια των πελατών.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo