Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Re:amaze

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Re:amaze
Compare Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Re:amaze with other in: How Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Re:amaze is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
242 reviews

Το Re:amaze προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει ακόμη και την ενσωμάτωση του Twitter. Μάθετε τι άλλο κάνει καλά στην κριτική μας παρακάτω.

Pricing
Starting from:
$ 29   το μήνα
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.2
Εμπειρία χρήστη
4.5
Τιμή
3
Ενσωμάτωση
5

Key takeaways

Pros

  • Εξαιρετικά γρήγορες και εύκολες ενσωματώσεις με κανάλια κοινωνικής δικτύωσης
  • Εξαιρετική διεπαφή
  • Εξαιρετικές δυνατότητες οργάνωσης καρτελών
  • Χωρίς σφάλματα, χωρίς προβλήματα

Cons

  • Οι καρτέλες δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τη λειτουργικότητα κάθε καναλιού κοινωνικής δικτύωσης
  • Δεν είναι η φθηνότερη διαθέσιμη λύση

Ξεκινώντας με τις λειτουργίες κοινωνικών μέσων Re:amaze

Το Re:amaze σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε με μια δωρεάν δοκιμή, ώστε να μην χρειάζεται να επιλέξετε ένα πρόγραμμα αμέσως. Μόλις εισαγάγετε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής, το Re:amaze θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε αυτό που χρειάζεστε. Μου έδωσε επιλογές για τη ρύθμιση συνομιλίας, email, SMS/MMS, συχνών ερωτήσεων ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επέλεξα την επιλογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς σε αυτό θα εστιάσουμε σε αυτήν την κριτική. Υπάρχει επίσης η επιλογή να παραλείψετε εντελώς αυτό το μέρος της ρύθμισης.

Re:amaze - ας ξεκινήσουμε

Στο επόμενο βήμα, αφού επιλέξετε τη ρύθμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να ενσωματώσετε το Facebook, το Instagram και το Twitter. Και οι τρεις ενσωματώσεις είναι πολύ εύκολο να ολοκληρωθούν. Η ενσωμάτωση του λογαριασμού Facebook είναι αρκετά τυπική, όπως και η ενσωμάτωση στο Twitter. Η ενσωμάτωση του Instagram μου έδωσε μερικές έξυπνες επιλογές για την εισαγωγή μηνυμάτων και ειδοποιήσεων. Και οι τρεις ενσωματώσεις χρειάζονται κυριολεκτικά δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθούν και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Re:amaze - ρύθμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Όταν τελειώσετε και συνεχίσετε στο επόμενο βήμα, το Re:amaze θα σας υπενθυμίσει ότι όλες οι ρυθμίσεις λειτουργιών είναι διαθέσιμες για προσαρμογή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Μετά από αυτό, θα μεταφερθείτε κατευθείαν στο σύστημα καρτελών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μπορείτε να αρχίσετε να εξοικειώνεστε με αυτό. Το Re:amaze ανακτά αυτόματα τα μηνύματά σας, κάτι που είναι υπέροχο. Οι περισσότερες άλλες λύσεις λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν αυτήν την επιλογή, αλλά δεν λειτουργεί πάντα αξιόπιστα.

Re:amaze - καρτέλες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η οργάνωση καρτελών στο Re:amaze είναι άριστη και γίνεται αρκετά αναλυτική. Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τις καρτέλες όχι μόνο βάσει των καναλιών τους, αλλά καθένα από τα κανάλια έχει τις δικές του υποκατηγορίες για εύκολη οργάνωση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να ταξινομήσετε καρτέλες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να δείτε μόνο αυτά που θέλετε. Οι υποκατηγορίες οργάνωσης καρτελών περιλαμβάνουν την εκκρεμούσες, τις εγγεγραμμένες, τις ανεπίλυτες, τις μη εκχωρημένες, τις επιλυμένες, τις αρχειοθετημένες, τις συμμετέχουσες και άλλα.

Re:amaze - οργάνωση καρτελών

Λειτουργικότητα και χαρακτηριστικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Re:amaze

Το Re:amaze προσφέρει ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε κάθε πρόγραμμα, καθώς και άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με την επικοινωνία με τους πελάτες. Οι ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνδέονται άμεσα με το σύστημα καρτελών Re:amaze, το οποίο προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες οργάνωσης και εύκολη κατηγοριοποίηση των καρτελών με βάση τόσο τα κανάλια όσο και την κατάσταση της καρτέλας. Οι περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης μεταφέρονται από το σύστημα καρτελών και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στις καρτέλες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές περιλαμβάνουν λειτουργίες διαχείρισης καρτελών ή λειτουργίες επικοινωνίας επίσης.

Re:amaze - προσθήκη νέας επαφής

Εκτός από τις δυνατότητες καρτελών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε επίσης να βασιστείτε σε άλλα πράγματα. Ένα από αυτά είναι οι λειτουργίες αυτοματισμού, οι οποίες περιλαμβάνουν πρότυπα απόκρισης, ροές εργασιών, λειτουργίες πρόθεσης πελατών και μια ποικιλία από bots. Το Re:amaze προσφέρει επίσης δυνατότητες αναφοράς για συνομιλίες και μηνύματα, καθώς και ροές εργασιών, ετικέτες και απόδοση του προσωπικού. Τα τελευταία τρία είναι διαθέσιμα μόνο σε πιο ακριβά προγράμματα.

Re:amaze - επισκόπηση αναλυτικών στοιχείων

Εμπειρία χρήστη στις λειτουργίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Re:amaze

Το να δουλεύεις με το Re:amaze φαίνεται στην αρχή σαν κάτι λίγο από όλα. Είναι ένα υπέροχο σύστημα που φαίνεται να τα κάνει όλα τέλεια. Το πρώτο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι δεν έλαβα καμία ειδοποίηση για εισερχόμενο μήνυμα Messenger. Έπρεπε να ανανεώσω το σύστημα και να αναζητήσω μη αυτόματα τυχόν ειδοποιήσεις στα εισερχόμενα. Μόλις το βρήκα, τα πράγματα έγιναν πάλι καλύτερα με τη διεπαφή μέσα στην καρτέλα. Αργότερα ανακάλυψα ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις χειροκίνητα, κάτι που φαίνεται να είναι μια περίεργη επιλογή. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η λειτουργικότητα θα πρέπει να λειτουργεί αυτόματα.

Re:amaze - διεπαφή στο εσωτερικό της καρτέλας

Η εμπειρία απάντησης είναι πολύ ευχάριστη. Θα μπορούσα να κάνω κλικ για να προσθέσω αρχεία και συνημμένα ή να τα σύρω και να τα αποθέσω απευθείας στο μήνυμα. Είχα επίσης την επιλογή να εισαγάγω πρότυπα απόκρισης, emoji και να επιλέξω μια αλλαγή κατάστασης που θα ισχύει όταν απαντώ σε ένα μήνυμα. Δεν είναι το πιο πλούσιο σύνολο λειτουργιών που έχω δει ποτέ σε ένα σύστημα καρτελών εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά παρέχει κυρίως όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά.

Re:amaze - σημείωση εντός καρτέλας

Η εμπειρία απάντησης είναι πολύ ευχάριστη. Θα μπορούσα να κάνω κλικ για να προσθέσω αρχεία και συνημμένα ή να τα σύρω και να τα αποθέσω απευθείας στο μήνυμα. Είχα επίσης την επιλογή να εισαγάγω πρότυπα απόκρισης, emoji και να επιλέξω μια αλλαγή κατάστασης που θα ισχύει όταν απαντώ σε ένα μήνυμα. Δεν είναι το πιο πλούσιο σύνολο λειτουργιών που έχω δει ποτέ σε ένα σύστημα καρτελών εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά παρέχει κυρίως όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά.

Re:amaze - χαρακτηριστικά απάντησης

Η λειτουργικότητα παραμένει η ίδια σε όλες τις καρτέλες, ανεξάρτητα από το αν προέρχονται από το Facebook, το Instagram ή το Twitter. Αυτό είναι καλό από τη μία, γιατί αφαιρεί κάθε σύγχυση από την απάντηση και σας επιτρέπει να αισθάνεστε άνετα στην ίδια ροή εργασίας σε κάθε καρτέλα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανεξάρτητα από την πηγή της. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι το Re:amaze ξεχνά ότι κάθε δίκτυο μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσφέρει ένα διαφορετικό σύνολο λειτουργιών, οι οποίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλά εάν τοποθετηθούν στο σύστημα καρτελών κοινωνικών μέσων του Re:amaze.

Re:amaze - καρτέλα instagram

Η λειτουργικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Re:amaze είναι γενικά αρκετά καλή και προσφέρει μια σταθερή και αξιόπιστη ροή εργασίας χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, το Re:amaze πιθανότατα δεν θα σας καταπλήξει όσο θα περιμένατε. Οι ενσωματώσεις είναι εξαιρετικά εύκολες στην εκτέλεση, ωστόσο η εμπειρία καρτελών μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να είναι λίγο αδιάφορη σε σύγκριση με ορισμένες άλλες λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ιδιαίτερα λειτουργική, το αντίθετο. Το Re:amaze φαίνεται απλά να μην έχει κάτι που θα πούμε «ουάου».

Τιμολόγηση Re:amaze

Το Re:amaze προσφέρει τρία κύρια προγράμματα τιμολόγησης και δύο επιπλέον προγράμματα που απευθύνονται σε νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες. Κάθε πρόγραμμα προσφέρει λειτουργικότητα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση στις ενσωματώσεις Facebook, Instagram και Twitter ανεξάρτητα από το ποια θα επιλέξετε. Το κύριο πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσετε κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων είναι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που διαφέρουν σε καθένα από τα προγράμματα τιμολόγησης του Re:amaze. Ας ρίξουμε μια ματιά και ας δούμε τι θα πάρετε.

Basic

Το πρόγραμμα Basic κοστίζει 29$ το μήνα ανά μέλος της ομάδας με μηνιαία χρέωση ή 27,5 $ το μήνα ανά μέλος ομάδας με ετήσια χρέωση. Λαμβάνετε απεριόριστα εισερχόμενα email, ζωντανή συνομιλία, κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημόσιες και εσωτερικές συχνές ερωτήσεις, αυτοματοποίηση ροής εργασιών, πρότυπα απόκρισης, ενοποίηση ιστότοπου, chatbots, προληπτικά μηνύματα, βασικές αναφορές, προθέσεις πελατών και πολλά άλλα.

Pro

Το πρόγραμμα Pro κοστίζει 49$ το μήνα ανά μέλος της ομάδας με μηνιαία χρέωση ή 46,55$ το μήνα ανά μέλος της ομάδας με την ετήσια χρέωση. Λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες από το πρόγραμμα Basic, καθώς και πολλούς λογαριασμούς επωνυμίας, ζωντανή προβολή επισκεπτών ιστότοπου, προηγμένες αναφορές, κανάλια SMS και φωνής, προσαρμοσμένο φιλοξενούμενο domain, προσαρμόσιμη εμφάνιση email, σελίδα κατάστασης και πολλά άλλα.

Plus

Το πρόγραμμα Plus κοστίζει 69$ το μήνα ανά μέλος της ομάδας με μηνιαία χρέωση ή 65,55$ το μήνα ανά μέλος της ομάδας με την ετήσια χρέωση. Λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες από τα προηγούμενα προγράμματα, καθώς και ζωντανή κοινή χρήση οθόνης, τμήματα, αναφορές απόδοσης προσωπικού, βάρδιες προσωπικού και ημέρες διακοπών, προσαρμόσιμους ρόλους προσωπικού, αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών, βιντεοκλήσεις εντός συνομιλίας, προαιρετική κλασική λειτουργία συνομιλίας, συχνές ερωτήσεις ιστορικό επεξεργασίας άρθρου και πολλά άλλα.

Starter

Το πρόγραμμα Starter κοστίζει 59$ το μήνα, με διαθέσιμη μόνο μηνιαία χρέωση. Προσφέρει όλες τις δυνατότητες από το πρόγραμμα basic για απεριόριστα μέλη της ομάδας και σε σταθερή τιμή. Ωστόσο, έρχεται με όριο 500 απαντημένων συνομιλιών το μήνα.

Enterprise

Το πρόγραμμα Enterprise προσφέρει προσαρμοσμένες τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Στοχεύει στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που απαιτούν επεκτασιμότητα.

Συμπέρασμα

Το Re:amaze προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έχει ακόμη και ενσωμάτωση με το Twitter, κάτι που δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο νομίζετε. Η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι εξαιρετικά γρήγορη και απλή και το Re:amaze προσφέρει έναν πολύ καλό ενσωματωμένο οδηγό που θα σας βοηθήσει να φροντίσετε πολύ εύκολα τη ρύθμιση. Οι καρτέλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης εξαιρετικές, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι κάτι τους λείπει. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει να θεωρήσετε αυτήν την πολύ ικανή λύση ως το αποκλειστικό σας λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Δεν μπορώ να συνδέσω τη σελίδα μου στο Facebook με το Re:amaze

Αυτό το πρόβλημα προκαλείται συνήθως από ρόλους χρηστών που ορίζονται στη σελίδα σας στο Facebook Business. Θα μπορείτε να συνδέσετε τη σελίδα σας μόνο εάν έχετε πλήρη πρόσβαση διαχειριστή. Αυτός είναι ο πιο πιθανός λόγος για τον οποίο δεν θα δείτε τη σελίδα σας στο Facebook Business στην ενσωμάτωση Re:amaze. Πρέπει να ελέγξετε τους ρόλους της σελίδας σας και να βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει στο Re:amaze όλα τα απαραίτητα δικαιώματα για τη διαχείριση της σελίδας σας.

Το Re:amaze δεν λαμβάνει σχόλια ή άμεσα μηνύματα στο Instagram

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο Instagram. Βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό, διαφορετικά το Re:amaze δεν θα μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας. Ελέγξτε ξανά τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στην εφαρμογή Instagram. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Κέντρο Λογαριασμών για να δείτε εάν ο λογαριασμός σας είναι Επαγγελματικός λογαριασμός.

Product reviews

Αναζητάτε ένα εργαλείο chatbot για την εταιρεία σας; Ελάτε μαζί μας για μια λεπτομερή κριτική του Freshchat chatbot για να δείτε αν είναι ένα εργαλείο για τις ανάγκες σας.

Αξιολόγηση Freshchat chatbot

Το εργαλείο Freshchat βελτιώνει την εμπειρία των πελατών προσφέροντας άμεση βοήθεια και εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω chatbot, τυποποιημένων απαντήσεων και λεπτομερών αναλυτικών στοιχείων. Στον ιστότοπο του Freshchat μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και η διαδικασία είναι φιλική προς το χρήστη και γρήγορη. Η εξερεύνηση του εργαλείου μπορεί να ξεκινήσει μετά την εγγραφή.

Τα πρότυπα email αιτήματος σχολίων μπορούν να σας βοηθήσουν να αλληλεπιδράσετε και να δημιουργήσετε σημαντικές συνδέσεις με πιθανούς και υπάρχοντες πελάτες

Πρότυπο email αιτήματος σχολίων

Τα πρότυπα email αιτήματος σχολίων μπορούν να σας βοηθήσουν να αλληλεπιδράσετε και να δημιουργήσετε σημαντικές συνδέσεις με πιθανούς και υπάρχοντες πελάτες

Εμπνευστείτε από τα 10 πρότυπα απολογητικών email που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την απώλεια πελατών και να διατηρήσετε την καλή αφοσίωση των πελατών σας στην επιχείρησή σας.

Πώς να Γράψετε ένα Απολογητικό Email

Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ μπορούν να χρησιμοποιήσουν PDF και βίντεο για επικοινωνία και προβολή επιτυχημένων περιπτώσεων πελατών. Μια μελέτη περίπτωσης είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους παροχής κοινωνικής απόδειξης για την υψηλής ποιότητας προσφορά υπηρεσιών ή προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους ή να ξεπεράσουν εμπόδια.

Ποια είναι τα σημεία αναφοράς υποστήριξης μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρουν; Βρείτε τις απαντήσεις και μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας.

Σημεία αναφοράς υποστήριξης μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η υποστήριξη πελατών μέσω κοινωνικών δικτύων διαφέρει ανάλογα με τη βιομηχανία, με την υγειονομική περίθαλψη και τις εταιρείες SaaS να έχουν λιγότερες αποκρίσεις σε σχέση με το λιανικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι χρόνοι απόκρισης της υποστήριξης πελατών μεσω κοινωνικων δικτύων διαρκούν περίπου 3-12 ώρες, ενώ η πύλη πελατών έχει τους μεγαλύτερους χρόνους απόκρισης. Η μέση πρώτη ανάλυση είναι 24 ώρες ενώ ο χρόνος πλήρους επίλυσης είναι 48 ώρες. Ο μέσος χρόνος χειρισμού για ερωτήματα μεσω κοινωνικών δικτύων είναι πέντε λεπτά.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo