Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Zoho Desk

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Zoho Desk
Compare Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Zoho Desk with other in: How Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Zoho Desk is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
8332 reviews

Το Zoho Desk προσφέρει πέντε επίπεδα συνδρομής συνολικά, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν προγράμματος, μιας έκδοσης με έκπτωση για μικρές ομάδες και ενός πακέτου για επιχειρήσεις. Παρόλο που το δωρεάν επίπεδο είναι διαθέσιμο, δεν μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Pricing
Starting from:
7   το μήνα
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4.2
Εμπειρία χρήστη
4.5
Τιμή
4
Ενσωμάτωση
4

Key takeaways

Pros

  • Προσιτό
  • Χρήσιμη υποστήριξη πελατών
  • Διαθέσιμη απομακρυσμένη υποστήριξη

Cons

  • Τα προγράμματα μπορεί να γίνουν πολύ ακριβά
  • Δεν διαθέτει ορισμένες λειτουργίες εξατομίκευσης
  • Μπορεί να είναι εκνευριστικό στη ρύθμιση

Ξεκινώντας με τις λειτουργίες κοινωνικών μέσων του Zoho Desk

Η εγγραφή στο Zoho Desk ήταν πανεύκολη. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνω ήταν να συμπληρώσω τα στοιχεία του λογαριασμού μου και να προσθέσω τα στοιχεία της φανταστικής επιχείρησής μου. Μετά από αυτό, το Zoho Desk μου έστειλε ένα email για να επιβεβαιώσει τον λογαριασμό μου και ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω.

Zoho Desk - δημιουργία λογαριασμού

Ως πρώτο βήμα, το Zoho Desk μου έδωσε την επιλογή είτε να συμπληρώσω όλες τις πρόσθετες λεπτομέρειες και να διαμορφώσω ολόκληρο τον λογαριασμό μου είτε να αφήσω αυτήν τη διαδικασία για αργότερα. Η φιλική προς τα μάτια προσέγγιση της διεπαφής με οδήγησε να συμπληρώσω αμέσως περίπου το 50% και μετά προχώρησα στη δοκιμή του λογισμικού.

Η πρώτη ματιά στο UI του Zoho Desk ήταν ευχάριστη. Ένα αναδυόμενο παράθυρο με ένα συναρπαστικό γραφικό που με καθοδήγησε σε νέες προσθήκες στο λογισμικό ήταν μια ωραία πινελιά. Μπορούσα να το παραλείψω, αλλά του έριξα μια ματιά μόνο και μόνο λόγω της ελκυστικής εμφάνισης. Ωστόσο, μπορώ να δω πώς τα κομμένα χέρια στην εικόνα θα μπορούσαν να τρομάξουν μερικούς ανθρώπους.

Zoho Desk - Αναδυόμενη περιγραφή

Από την αρχή, δεν ήμουν σίγουρος τι έπρεπε να κάνω. Αποφάσισα να μην κάνω μανιωδώς κλικ σε όλες τις καρτέλες στην οθόνη, γι’ αυτό επέλεξα να διαβάσω έναν απλό οδηγό βάσης γνώσεων σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης της ενότητας κοινωνικών μέσων του Zoho Desk. Ωστόσο, νομίζω ότι οι άνθρωποι με περισσότερη υπομονή από εμένα μπορούν να το καταλάβουν μόνοι τους χωρίς πρόβλημα. Αλλά παρεκκλίνω.

Ο οδηγός με οδήγησε στο εικονίδιο Ρύθμιση στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας προορισμού. Στην ενότητα Κανάλια, επέλεξα Κοινωνικά, κάτι που με πήγε στην Ενότητα Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Zoho Desk - ρύθμιση module μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πατώντας το κουμπί Ξεκινήστε με οδήγησε σε μια σελίδα όπου μπορούσα να επιλέξω είτε να δημιουργήσω είτε να εισαγάγω την επωνυμία μου. Και επειδή η Pumpkins Inc. δεν είχε προηγούμενα δεδομένα στην πλατφόρμα του Zoho Desk, χρησιμοποίησα την επιλογή Δημιουργία επωνυμίας.

Zoho Desk - δημιουργία επωνυμίας

Η δημιουργία μιας επωνυμίας ήταν πολύ εύκολη, καθώς δεν υπήρχαν πολλά να δημιουργηθούν από την αρχή. Για μένα, αυτό ήταν πολύ καλό, κυρίως επειδή δεν αισθάνθηκα κατακλυσμένος από τους τόνους των διαμορφώσεων. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνω ήταν να ανεβάσω ένα λογότυπο, να ονομάσω την επωνυμία μου και να συνδέσω ένα τμήμα με αυτό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια περιγραφή επωνυμίας εδώ αν θέλετε. Πατήστε Αποθήκευση και είστε έτοιμοι.

Zoho Desk - ανέβασμα λογότυπου επωνυμίας

Και από εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα για μένα. Αφού προσπάθησα να αποθηκεύσω αυτήν την απλή διαμόρφωση, με εξέπληξε ένα μήνυμα σφάλματος, το οποίο δεν βρίσκεις εύκολα στο Google.

Zoho Desk - εσωτερικό σφάλμα διακομιστή

Προσπάθησα αρκετές φορές με ένα κενό περίπου 10 λεπτών μεταξύ κάθε προσπάθειας, νομίζοντας ότι το σφάλμα μπορεί να σχετίζεται με υπερφορτωμένους διακομιστές. Και, προς απογοήτευσή μου, τίποτα δεν άλλαξε.

*Εμπειρία υποστήριξης

Έτσι, αποφάσισα να επικοινωνήσω με την υποστήριξη. Συνδέθηκα με έναν αντιπρόσωπο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εξήγησα εν συντομία το πρόβλημά μου και μου είπαν να περιμένω μέχρι να μιλήσουν με το εσωτερικό τμήμα υποστήριξης. Μετά από λίγα λεπτά, μου πρότειναν να αφαιρέσω κενά από την επωνυμία μου. Αυτό δεν βοήθησε, οπότε η επόμενη πρόταση ήταν να δημιουργήσω την επωνυμία μου χωρίς λογότυπο, μόνο με το όνομα, το τμήμα και την περιγραφή. Αυτό φαινόταν να κάνει το κόλπο, γι ‘αυτό ευχαρίστησα το άτομο με το οποίο συνομιλούσα και άφησα μια χαμογελαστή κριτική, ως καλή κριτική. Την επόμενη μέρα εξεπλάγην ευχάριστα όταν έλαβα μια μεταγραφή συνομιλίας στο email μου.

Όσον αφορά τη ρύθμιση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μόλις είχα έτοιμο το εμπορικό σήμα, το Zoho Desk πρότεινε τη σύνδεση της επιχειρηματικής σελίδας μου στο Facebook, το Instagram και τους λογαριασμούς Twitter.

Zoho Desk - συνδέστε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με το Κέντρο Λογαριασμού του Meta, σκέφτηκα ότι θα ήταν ευκολότερο να συνδέσω το Instagram αφού συνδέσω τον λογαριασμό μου στο Facebook. Έτσι ξεκίνησα από εκεί.

Το μόνο που χρειαζόμουν ήταν να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στο Facebook σε ένα αναδυόμενο παράθυρο.

Σύνδεση του Zoho Desk με το Facebook

Στην πρώτη μου προσπάθεια έλαβα ένα σφάλμα, αλλά δεν σταμάτησα εκεί.

Zoho Desk - δεν είναι δυνατή η επεξεργασία του αιτήματος

Δοκίμασα άλλη μια φορά και ιδού! Μετά από αυτό, διαμόρφωσα τις ρυθμίσεις αυτόματης μετατροπής και πάτησα Αποθήκευση.

Zoho Desk - Η σελίδα Facebook συνδέθηκε επιτυχώς

Η σύνδεση των λογαριασμών μου Instagram και Twitter ήταν ακριβώς η ίδια, απλά χωρίς περαιτέρω σφάλματα.

Πριν ξεκινήσουμε κατευθείαν να δοκιμάσουμε πώς λειτουργεί το Zoho Desk ως κέντρο εξυπηρέτησης κοινωνικής δικτύωσης, ας συζητήσουμε μερικές από τις λειτουργίες και τις δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Λειτουργικότητα και δυνατότητες μέσων κοινωνικής δικτύωσης Zoho Desk

Το Zoho Desk ενσωματώνεται με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης – Facebook, Instagram και Twitter. Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Zoho Desk για να παρέχετε υποστήριξη πελατών σε WhatsApp, Telegram, Line και WeChat. Μπορείτε να συνδέσετε αυτά τα κανάλια στον λογαριασμό σας στο Zoho Desk και να λαμβάνετε όλες τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες, όπως σχόλια, αναφορές και άμεσα μηνύματα ως καρτέλες υποστήριξης.

Επιπλέον, όταν ανοίγετε μία καρτέλα στον πίνακα αντιπροσώπων, μπορείτε να παρακολουθείτε το χρονοδιάγραμμα της καρτέλας, να διαβάσετε προτεινόμενα άρθρα και ακόμη και να συσχετίσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επίλυσή της. Μπορείτε επίσης να δρομολογήσετε αυτόματα καρτέλες με σχετικές δεξιότητες σε αντιπροσώπους με το συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων. Εκτός από αυτό, μπορείτε να ρυθμίσετε αυτοματοποιημένες αναθέσεις καρτελών με βάση λέξεις-κλειδιά ή εκ περιτροπής.

Όταν επικοινωνείτε με πελάτες, μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα από τον υπολογιστή σας ή το cloud. Παρόλο που μπορείτε να εφαρμόσετε μακροεντολές, δεν υπάρχουν προκατασκευασμένες, κάτι που ήταν λίγο απογοητευτικό. Από την άλλη πλευρά, μου άρεσε η επιλογή Απομακρυσμένης υποστήριξης. Το Zoho Desk προσφέρει ακόμη και απομακρυσμένη βοήθεια επαυξημένης πραγματικότητας εάν αναβαθμίσετε το πρόγραμμα σας.

Zoho Desk - ξεκινήστε μια συνεδρία με έναν πελάτη

Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες επεκτάσεις από το Marketplace του Zoho Desk.

Zoho Desk - marketplace

Εμπειρία χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Zoho Desk

Η δοκιμή της υποστήριξης μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Zoho Desk ήταν πολύ απλή. Στην επιχειρηματική μου σελίδα στο Facebook, δημοσίευσα μια κατάσταση και είχα ένα σχόλιο “πελάτη” σε αυτήν. Έλαβα αμέσως μια ειδοποίηση και μία καρτέλα υποστήριξης μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον πίνακα αντιπροσώπων.

Zoho Desk - ειδοποίηση καρτελών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ο τίτλος της καρτέλας ήταν ο ίδιος με τον τίτλο της ανάρτησης. Και όταν την άνοιξα, μπορούσα να δω τις πληροφορίες του σχολιαστή, όπως τη συσκευή από την οποία σχολίασαν, ποιο κανάλι χρησιμοποιούσαν κ.λπ.

Zoho Desk - διεπαφή καρτελών

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε την αποτελεσματικότητα στο κέντρο επικοινωνίας σας, μπορείτε να ζητήσετε από τους αντιπροσώπους σας να χρησιμοποιούν το χρονόμετρο που συνοδεύει κάθε καρτέλα. Μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο, ώστε οι συνάδελφοι και οι διευθυντές τους να μπορούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν τον χρόνο που αφιερώνουν στις καρτέλες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εσωτερικά σχόλια τα οποία μπορείτε να ορίσετε είτε σε ιδιωτικά είτε να εμφανίζονται στο Κέντρο βοήθειας. Επιπλέον, όταν επιλύετε μία καρτέλα, μπορείτε να τη μετατρέψετε απευθείας σε άρθρο βάσης γνώσεων.

Για να επισημάνω ορισμένους τομείς όπου το Zoho Desk υστερεί κατά τη γνώμη μου, η διεπαφή καρτελών μου φάνηκε λίγο απλή και μη διαισθητική. Και παρόλο που μπορείτε να προσθέσετε GIF και emoji σε αναρτήσεις που δημιουργείτε με το Zoho, δεν φαίνεται ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όταν απαντάτε σε πελάτες μέσω καρτελών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι λίγο ατυχές καθώς θα μπορούσε να προσθέσει στοιχεία εξατομίκευσης στην επικοινωνία.

Εκτός από αυτά, αν δεν σας πειράζουν τα μικροσκοπικά εικονίδια και το μικρό γκρίζο κείμενο αντί για κουμπιά, δεν υπάρχουν πολλά για κριτική.

Τιμολόγηση Zoho Desk

Το Zoho Desk προσφέρει πέντε επίπεδα τιμολόγησης, το καθένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Στη σελίδα τιμολόγησης του Zoho Desk, εξηγούν πολύ καλά τι περιέχει κάθε πρόγραμμα, οπότε μου πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβω ποιες περιλαμβάνουν ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ποιες προσφέρουν μόνο επιλογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Στο τμήμα ανάλυσης επιπέδων τιμολόγησης, δεν πρόκειται να συζητήσω το δωρεάν επίπεδο, καθώς δεν επιτρέπει ούτε τις εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων ούτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Express

Αυτό είναι κάπως μειωμένο επίπεδο για τις μικρές επιχειρήσεις. Με 7€ ανά αντιπρόσωπο το μήνα που χρεώνεται κάθε μήνα ή 9€ ετησίως, μπορείτε να συνδέσετε 1 επωνυμία στο Facebook, το Instagram και το Twitter. Αυτό το πακέτο τιμολόγησης δεν περιλαμβάνει επιλογές άμεσων μηνυμάτων.

Standard

Με 14€ ανά αντιπρόσωπο το μήνα που χρεώνεται κάθε μήνα ή 20€ ετησίως, μπορείτε να δημιουργήσετε 1 επωνυμία και να τη συνδέσετε στο Facebook, το Instagram και το Twitter. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε WhatsApp, Line, WeChat και Telegram για να διευρύνετε τις πολυκαναλικές σας δυνατότητες.

Professional

Όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ενσωμάτωση άμεσων μηνυμάτων, αυτή η βαθμίδα είναι ίδια με την προηγούμενη. Ωστόσο, έχει άλλες εκτεταμένες και πρόσθετες λειτουργίες, όπως κοινή χρήση καρτελών, παρακολούθηση χρόνου δραστηριότητας, ιδιωτικές επεκτάσεις και πολλά άλλα. Αυτό το πακέτο τιμολόγησης κοστίζει 23€ ανά αντιπρόσωπο το μήνα με μηνιαία χρέωση ή 35€ ετησίως.

Enterprise

Η πιο ακριβή βαθμίδα τιμολόγησης του Zoho Desk κοστίζει 40€ ανά αντιπρόσωπο το μήνα που χρεώνεται κάθε μήνα ή 50€ ετησίως. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πακέτο, μπορείτε να δημιουργήσετε 2 επωνυμίες και να τις συνδέσετε στο Facebook, το Instagram και το Twitter. Ωστόσο, οι πρόσθετες επωνυμίες είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε το WhatsApp, το Line, το WeChat και το Telegram στον λογαριασμό σας στο Zoho Desk.

Συμπέρασμα

Το Zoho Desk είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εάν η πολυκαναλική υποστήριξη και η ισχυρή παρουσία της επωνυμίας είναι σημαντικές για εσάς, το Zoho Desk μπορεί να είναι η σωστή λύση τόσο για μικρότερες όσο και για μεγαλύτερες ομάδες.

Η προσβασιμότητα του Zoho Desk είναι αξιέπαινη, καθώς διαθέτει πολλαπλές επιλογές τιμολόγησης, επομένως ακόμη και επιχειρήσεις με μικρότερο προϋπολογισμό μπορούν να αντέξουν οικονομικά να το χρησιμοποιήσουν. Από την άλλη πλευρά, αν χρειαστεί να δημιουργήσετε περισσότερες από μία επωνυμίες, γίνεται πολύ ακριβό πολύ γρήγορα. Η εγκατάσταση είναι εύκολη. Ωστόσο, παρόμοια με την εμπειρία μου, μπορεί να είναι λίγο βαρετό με κωδικοποιημένα σφάλματα και μπορεί να καταλήξετε να ανανεώνετε τη σελίδα ξανά και ξανά.

Μόλις ρυθμίσετε και συνδέσετε τα πάντα, είναι λίγο πολύ μια ομαλή εμπειρία. Το UI είναι, αν και λίγο βασικό, ομαλό και αντιδραστικό. Και αν δεν σας πειράζει να μην μπορείτε να επικοινωνείτε χρησιμοποιώντας GIF και emoji, θα απολαύσετε τη χρήση του.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Δεν μπορώ να συνδέσω μια σελίδα με την επωνυμία μου.

Μερικές φορές δεν είναι δυνατή η σύνδεση μιας σελίδας επωνυμίας στο Zoho Desk. Σε μια τέτοια περίπτωση, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο του ερωτηματικού δίπλα στο όνομα της σελίδας. Εμφανίζεται μια επεξήγηση εργαλείου που εξηγεί γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στη σελίδα. Όπως περιγράφεται στην εξήγηση, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στο Facebook και επανασυνδέστε τη σελίδα στο Zoho Desk.

Λαμβάνω ένα μήνυμα σφάλματος εσωτερικού διακομιστή κατά τη δημιουργία μιας επωνυμίας.

Αν αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, δοκιμάστε πρώτα να δημιουργήσετε την επωνυμία σας χωρίς λογότυπο. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε να αφαιρέσετε κενά από την επωνυμία σας. Και τα δύο μαζί θα πρέπει να επιλύσουν το πρόβλημα.

 

Δυσκολεύομαι να δημιουργήσω περισσότερους από έναν λογαριασμούς στο Facebook.

Χρησιμοποιώντας το επίπεδο Enterprise του Zoho Desk, μπορείτε να συνδέσετε πολλούς λογαριασμούς Facebook, Twitter ή Instagram. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στο Zoho Desk, μεταβείτε στην επιλογή Ρύθμιση στην επάνω δεξιά γωνία και στο μενού Κανάλια, κάντε κλικ στην επιλογή Κοινωνικά. Εκεί, κάντε κλικ στην επιλογή Νέα επωνυμία. Συμπληρώστε τα πάντα και πατήστε Αποθήκευση.

Product reviews

Σκέφτεστε το CloudTalk για την υποστήριξη πελατών του τηλεφωνικού σας κέντρου; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση τηλεφωνικού κέντρου CloudTalk

Οι ρυθμίσεις προφίλ και εφαρμογής σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη γλώσσα, τις συντομεύσεις και τη συμπεριφορά της εφαρμογής σας, καθώς και τις ρυθμίσεις ήχου. Το CloudTalk προσφέρει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης, το Starter, το Essential, το Expert και το προσαρμοσμένο πρόγραμμα. Κάθε πρόγραμμα προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες κλήσεων και κοστίζει διαφορετικά.

Σκέφτεστε το Zendesk για την υποστήριξη πελατών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών κοινωνικών μέσων Zendesk

Η καρτέλα εξυπηρέτησης μέσω κοινωνικών δικτύων στο Zendesk παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με επαφές πελατών και επιτρέπει την αλληλεπίδραση με το στοιχείο. Το σύστημα συμπληρώνει αυτόματα ορισμένες πληροφορίες και υποστηρίζει την αποστολή τυποποιημένων μηνυμάτων. Εμπειρία χρήστη αποκτήθηκε με προσομοίωση καταστάσεων χρήσης στο Twitter και το Facebook, αλλά επισημαίνεται η πιθανότητα εμφάνισης καθυστερήσεων στην επεξεργασία μηνυμάτων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Spokeo; Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για να μάθετε πώς λειτουργεί και πώς απέδωσε στις δοκιμές μας.

Αξιολόγηση Spokeo

Το Spokeo είναι μια υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου, ονόματος, διεύθυνσης κατοικίας και email που παρέχεται μέσω διαδικτυακού ιστότοπου και εφαρμογής για Android. Η τιμή ξεκινά από $19,95 τον μήνα, υπάρχει δωρεάν δοκιμή αλλά όχι δωρεάν έκδοση. Έχει πάνω από 2206 κριτικές, βαθμολογία 2,3 σε αξιόπιστα πόρταλ αξιολογήσεων. Προσφέρει δυνατότητες αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου, αναζήτησης με όνομα, επιπλέον χαρακτηριστικά και επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo