Αξιολόγηση ζωντανής συνομιλίας Tawk.to

Compare Αξιολόγηση ζωντανής συνομιλίας Tawk.to with other in: How Αξιολόγηση ζωντανής συνομιλίας Tawk.to is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
742 reviews

Το Tawk.to είναι ένα λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που κερδίζει δημοτικότητα χάρη στο μοντέλο τιμολόγησης δωρεάν για όλους και τις προαιρετικές λειτουργίες επί πληρωμή. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε εάν η ζωντανή συνομιλία και οι δυνατότητές της μπορούν να ανταγωνιστούν επιτυχώς με…

Pricing
Starting from:
$ δωρεάν   το μήνα
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Alexander Šípka

Editor's rating

Alexander Šípka
Overall rating
4.3
Εμπειρία χρήστη
4
Τιμή
4
Υλοποίηση
5

Key takeaways

Pros

  • Είναι εντελώς δωρεάν
  • Εξαιρετική διεπαφή και εύκολη ενσωμάτωση
  • Βασικές αλλά πολύ χρήσιμες δυνατότητες

Cons

  • Πρέπει να πληρώσετε για να καταργήσετε το branding του Tawk.to
  • Μπορεί να είναι ακριβό αν επιλέξετε να το Tawk.to να χειρίζεται τις συνομιλίες σας

Ξεκινώντας με τη ζωντανή συνομιλία του Tawk.to

Το Tawk.to είναι ένα λογισμικό ζωντανής συνομιλίας με διαθέσιμη μόνο μια δωρεάν έκδοση. Ναι, καλά διαβάσατε, δεν υπάρχουν καθόλου διαθέσιμα υποχρεωτικά προγράμματα επί πληρωμή. Η εταιρεία έχει κερδίσει δημοτικότητα χάρη στην καλά σχεδιασμένη ζωντανή συνομιλία της που επικεντρώνεται στο να βοηθά τις επιχειρήσεις να επικοινωνούν καλύτερα με τους πελάτες τους. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο ένα μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας. Το Tawk.to εστιάζει ιδιαίτερα στη βελτίωση των επιχειρήσεων και στη βοήθεια τους στην επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων με τις υπηρεσίες.

Το Tawk.to έχει μια πολύ απλή διαδικασία εγγραφής που απαιτεί μόνο το όνομα, το email και τον κωδικό πρόσβασής σας στο πρώτο βήμα. Το δεύτερο βήμα σάς ρωτά για τον ιστότοπό σας και σας ζητά να ονομάσετε τη συνομιλία σας, καθώς και την επιλογή να δώσετε το όνομα του ιστότοπού σας. Είναι μια από τις πιο γρήγορες διαδικασίες εγγραφής και υλοποίησης που μπορείτε να αποκτήσετε με το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας.

Διαδικασία υλοποίησης Tawk.to

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να ενσωματώσετε τον κώδικα ζωντανής συνομιλίας σας σχεδόν αμέσως, επειδή θα έχετε την επιλογή κατά τη διαδικασία εγγραφής. Η υλοποίηση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον κώδικα στον ιστότοπό σας ή να επιλέξετε μια ενοποίηση με δημοφιλείς υπηρεσίες κατασκευής ιστού. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη συμπεριφορά του widget ζωντανής συνομιλίας αργότερα στην εφαρμογή. Μετά από αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση στη διεπαφή και να εξοικειωθείτε με την εφαρμογή web του Tawk.to.

Κώδικας ζωντανής συνομιλίας Tawk.to για τον ιστότοπό σας

Η διεπαφή θα παρουσιαστεί με έναν οδηγό με δυνατότητα παράβλεψης, αλλά συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να το δουν. Η διεπαφή χρήστη δεν είναι δύσκολη στην πλοήγηση χωρίς αυτόν τον οδηγό, αλλά ο οδηγός είναι πολύ σύντομος και πολύ καλοφτιαγμένος, και αξίζει τον κόπο να τον δοκιμάσετε. Τα τελευταία βήματα του οδηγού θα σας δώσουν την επιλογή να κάνετε λήψη εφαρμογών Tawk.to για κινητές συσκευές μέσω ενός κωδικού QR, που είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη.

Κωδικός QR εφαρμογής Tawk.to για κινητά

Με όλα αυτά τα βήματα ολοκληρωμένα, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη ζωντανή συνομιλία Tawk.to αμέσως. Η διεπαφή είναι πολύ καλά μελετημένη. Είναι απλή και είναι εύκολη στην πλοήγηση ανά πάσα στιγμή. Το μενού στην αριστερή πλευρά χρησιμεύει ως το κύριο σημείο πρόσβασης σε όλες τις υποενότητες και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα κύρια εργαλεία στον επάνω πίνακα ελέγχου. Υπάρχει επίσης ένα εύχρηστο κουμπί ειδοποίησης στο κάτω μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με ενημερώσεις.

Ειδοποιήσεις Tawk.to

Προτού φτάσουμε στο δοκιμαστικό μέρος αυτής της αξιολόγησης, θα ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στις δυνατότητες που έχετε με την εφαρμογή ζωντανής συνομιλίας του Tawk.to και πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο Tawk.to, αλλά η ίδια η εφαρμογή προσφέρει μια καλύτερη επισκόπηση ολόκληρου του συνόλου των λειτουργιών και επιλογών ζωντανής συνομιλίας.

Χαρακτηριστικά και διεπαφή χρήστη

Το Tawk.to δεν είναι η πιο πλούσια ζωντανή συνομιλία, αλλά δεδομένου ότι είναι μια εντελώς δωρεάν λύση, το σύνολο χαρακτηριστικών είναι υπεραρκετό. Μπορείτε να περιμένετε λειτουργίες παρακολούθησης που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις συνομιλίες σας, καθώς και περισσότερες από 45 παραλλαγές γλώσσας για τη ζωντανή συνομιλία σας. Το Tawk.to προσφέρει επίσης τις προαναφερθείσες εφαρμογές για κινητά για εύκολη συνομιλία εν κινήσει, καθώς και την υποστήριξη των Συντομεύσεων, που είναι ουσιαστικά τυποποιημένα μηνύματα.

Tawk.to προσθήκη συντομεύσεων (τυποποιημένα μηνύματα)

Η μετάβαση στις ρυθμίσεις συνομιλίας Tawk.to αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και επιλογές που δεν αναφέρονται στον κύριο ιστότοπο της ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε να ορίσετε ενεργοποιημένα μηνύματα, ειδοποιήσεις email και webhook. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές προσαρμογής κάτω από την καρτέλα widget συνομιλίας και μπορείτε να προσαρμόσετε και να αλλάξετε σχεδόν κάθε λειτουργικότητα συμπεριφοράς widget που είναι διαθέσιμη.

Ρυθμίσεις widget συνομιλίας Tawk.to

Το σύνολο χαρακτηριστικών Tawk.to προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά, γι’ αυτό φροντίστε να ελέγξετε όλες τις ρυθμίσεις για να ανακαλύψετε κάθε χαρακτηριστικό. Τώρα θα ρίξουμε μια ματιά στη ζωντανή συνομιλία του Tawk.to και τις λειτουργίες σε δράση. Η δοκιμή ρίχνει μια ματιά τόσο στην εμπειρία του πελάτη όσο και στην εμπειρία του αντιπροσώπου με το Tawk.to. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα.

Απόδοση ζωντανής συνομιλίας και εμπειρία χρήστη

Το widget ζωντανής συνομιλίας Tawk.to φαίνεται υπέροχο στον ιστότοπο. Επέλεξα τη βασική ρύθμιση με μια απλή αλλαγή χρώματος. Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό ως πελάτης, το widget θα σας ζητήσει να ελέγξετε πρώτα το κέντρο εξυπηρέτησης για διαθέσιμες απαντήσεις. Αυτή είναι μια αρκετά καλή λειτουργία, καθώς μπορεί να μειώσει το φόρτο συνομιλίας στους αντιπροσώπους και να ενθαρρύνει τους χρήστες να βρουν πρώτα απαντήσεις μόνοι τους. Ανεξάρτητα από αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνομιλία και να παραλείψετε αυτήν την επιλογή.

Widget συνομιλίας Tawk.to στον ιστότοπο

Μόλις γράψετε το μήνυμά σας και πατήσετε το κουμπί αποστολής, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο Tawk.to την οποία σίγουρα δεν θα χάσετε. Έχει έναν πολύ ξεχωριστό ήχο κλήσης και δεν θα σταματήσει μέχρι να απαντήσει κάποιος στη συνομιλία. Αυτό μας δίνει επίσης την πρώτη ματιά στη διεπαφή συνομιλίας από την πλευρά του αντιπροσώπου και φαίνεται αρκετά καλό με την πρώτη ματιά. Μια μικρή ενόχληση έρχεται με τη μορφή ενός κουμπιού CTA που προτρέπει τους πελάτες να προσθέσουν μια δωρεάν ζωντανή συνομιλία από το Tawk.to στον ιστότοπό τους. Δεν θα ήταν μεγάλη υπόθεση αν δεν έκανα συχνά κλικ σε αυτό αντί για το πραγματικό πεδίο συνομιλίας κάτω από αυτό.

Προβολή πελάτη και αντιπροσώπου ζωντανής συνομιλίας Tawk.to

Οι δυνατότητες συνομιλίας από την πλευρά των πελατών είναι αρκετά σημαντικές, αλλά να θυμάστε ότι έχουμε να κάνουμε με μια δωρεάν λύση. Ορισμένες από τις άλλες λύσεις επί πληρωμή δεν προσφέρουν καν αυτές τις επιλογές ως πρότυπο. Στο Tawk.to, ορισμένες από τις επιλογές περιλαμβάνουν αξιολόγηση συνομιλίας, συνημμένα και emoji, και όλα αυτά συνδυασμένα παρέχουν στους πελάτες συνομιλίας σας όλα όσα χρειάζονται για να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

Emoji ζωντανής συνομιλίας Tawk.to

Το ίδιο και καλύτερο συμβαίνει στην πλευρά του αντιπροσώπου της συνομιλίας. Ανακάλυψα μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Whisper. Αυτό το χαρακτηριστικό λειτουργεί ουσιαστικά ως σημείωση για άλλους αντιπροσώπους. Μπορείτε να το γράψετε απευθείας στο παράθυρο συνομιλίας και οι πελάτες δεν θα το δουν. Οι υπόλοιπες λειτουργίες στην πλευρά του αντιπροσώπου είναι σχεδόν ίδιες με αυτές του πελάτη, εκτός από το ότι μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες πληροφορίες πελατών στις οποίες έχει πρόσβαση το Tawk.to.

Λειτουργία κρυφών μηνυμάτων ζωντανής συνομιλίας Tawk.to

Η ζωντανή συνομιλία Tawk.to σάς ενημερώνει για τις περισσότερες ενέργειες που κάνουν οι πελάτες κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν ελαχιστοποιήσουν ή μεγιστοποιήσουν το παράθυρο συνομιλίας. Μια εκπληκτική, αλλά πολύ ευπρόσδεκτη προσθήκη είναι η προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο. Αν και αυτή η δυνατότητα είναι γνωστή και χρησιμοποιείται συχνά στα περισσότερα λογισμικά συνομιλίας, δεν είναι τυπική δυνατότητα για καθένα από αυτά. Το Tawk.to είναι δωρεάν και το διαθέτει, κάτι που είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.

Προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο Tawk.to

Συνολικά, η ζωντανή συνομιλία του Tawk.to είναι ένα εντυπωσιακά καλό εργαλείο, δεδομένου ότι είναι δωρεάν. Κατά τη χρήση του, δεν συνάντησα κάτι εμφανώς ενοχλητικό ή λάθος με αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε να αφαιρέσετε την branding του Tawk.to από τη ζωντανή συνομιλία σας, αλλά δεν είναι τόσο ενοχλητικό ούτε ορατό, συν ότι είναι ωραίο να δίνετε κάτι σε αντάλλαγμα για το δωρεάν λογισμικό με τόσο διακριτικό τρόπο. Ολόκληρο το σύνολο εργαλείων λειτουργούσε χωρίς σφάλματα και δεν μπορώ να πω ότι υπήρχαν προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπιστούν.

Τιμολόγηση

Το Tawk.to είναι εντελώς δωρεάν και δεν προσφέρει καθόλου προγράμματα τιμολόγησης. Ωστόσο, υπάρχουν δύο επιλογές επί πληρωμή για όσους ενδιαφέρονται νόμιμα να τις αποκτήσουν και καμία από αυτές δεν αναβαθμίζει τη λειτουργικότητα συνομιλίας ή προσθέτει νέες δυνατότητες με σημαντικό τρόπο. Επικεντρώνονται σε δύο πράγματα: Μπορείτε να αφαιρέσετε το branding του Tawk.to από το widget συνομιλίας σας με 19$ το μήνα ή μπορείτε να αφήσετε το Tawk.to να χειρίζεται όλη την επικοινωνία ζωντανής συνομιλίας σας με μόλις 1$ την ώρα (συνολικά 728$ το μήνα). Εάν επιλέξετε την τελευταία επιλογή, το Tawk.to μπορεί να είναι πολύ ακριβό.

Συμπέρασμα

Το Tawk.to είναι ένα εξαιρετικό, δωρεάν λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που καταφέρνει να ξεπεράσει πολλές λύσεις επί πληρωμή εκεί έξω. Το σύνολο χαρακτηριστικών είναι περιορισμένο, αλλά προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε, επομένως δεν θα νιώσετε ότι δεν έχετε αρκετά εργαλεία σε κανένα σημείο. Αν και πρέπει να πληρώσετε για να καταργήσετε το branding του Tawk.to, δεν είναι εξαιρετικά ορατή και προσωπικά δεν μου αποσπά την προσοχή. Συνολικά, το Tawk.to είναι μια εξαιρετική λύση και δεν θα το μετανιώσετε.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις σε Android

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκαλείται από ορισμένους κατασκευαστές smartphone Android που χρησιμοποιούν λειτουργίες εξοικονόμησης δεδομένων που ενδέχεται να αποκλείουν τις ειδοποιήσεις θέτοντας ορισμένες εφαρμογές σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Φροντίστε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεών σας και να επιτρέψετε στην εφαρμογή Tawk.to να σας εμφανίζει ειδοποιήσεις. Επιπλέον, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις επιλογές εξοικονόμησης μπαταρίας ή εξοικονόμησης δεδομένων και να μάθετε εάν δεν εμποδίζουν οποιαδήποτε επικοινωνία από το Tawk.to.

Το widget δεν εμφανίζεται με το πρόσθετο WordPress

Η πιο κοινή λύση είναι να ενεργοποιήσετε τα cookie τρίτων στο πρόσθετο Tawk.to WordPress. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του πρόσθετου Tawk.to και ανοίξτε τις Ρυθμίσεις λογαριασμού. Μπορείτε να βρείτε έναν σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει στις επιλογές cookie για κάθε δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης. Μόλις κάνετε τις αλλαγές, φροντίστε να ανανεώσετε τη σελίδα σας για να δείτε τις αλλαγές.

 

Product reviews

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo