Δωρεάν Δοκιμή

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Ζωντανή συνομιλία για την αυτοκινητοβιομηχανία

Impress your customers and increase their satisfaction.

 • ✓ No setup fee   
 • ✓ Customer service 24/7    
 • ✓ No credit card required    
 • ✓ Cancel any time
Used by
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
Header Animation
Helpdesk software

Το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι λαμπρό.

Με τις τεχνολογικές προόδους της αυτοκινητοβιομηχανίας να εξελίσσονται ραγδαία, οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων επικεντρώνονται στον εκσυγχρονισμό της εξυπηρέτησης των πελατών τους και στις online πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ένας αυξανόμενος αριθμός πελατών πραγματοποιεί αρχικά online έρευνα αγοράς προτού μπει αυτοπροσώπως σε μια έκθεση.

Η ιστοσελίδα μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων δεν είναι απλά ένα μέρος που μπορείτε να βρείτε μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας. Είναι πλέον ένας βελτιστοποιημένος ψηφιακός εκθεσιακός χώρος, με όλα τα προνόμια και τις επιλογές που παρέχει ένας φυσικός εκθεσιακός χώρος.

Και όπως ακριβώς και στον φυσικό εκθεσιακό χώρο, οι επισκέπτες και οι πελάτες σας πρέπει να καλωσορίζονται και να καθοδηγούνται από προσιτούς, φιλικούς και καταρτισμένους βοηθούς.

Πώς μπορείτε λοιπόν να ενισχύσετε τις online πωλήσεις σας και να αυξήσετε τα αποτελέσματα της ικανοποίησης των πελατών και τον χρόνο απόκρισης;

Η λύση που ψάχνετε είναι η ζωντανή συνομιλία

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Τι είναι η ζωντανή συνομιλία;

Ολόκληρο το ταξίδι των πελατών γίνεται ψηφιακό. Λόγω των smartphone και άλλων “έξυπνων” συσκευών, οι χρήστες είναι “Ενεργοί” οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ιδιαίτερα η νεότερες γενιές.

Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι ένα συναισθηματικό και προσωπικό θέμα για πολλούς πελάτες. Από το πρώτο αυτοκίνητο έως και το πιο πρόσφατο, οι πελάτες χρειάζονται χρόνο και εξετάζουν προσεκτικά όλες τις επιλογές πριν αποφασίσουν για το όχημα των ονείρων τους.

Οι σύγχρονοι καταναλωτές θέλουν έξυπνη online υποστήριξη και εξατομικευμένη προσέγγιση όταν σκέφτονται να αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο.

Με το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας, μπορείτε να τους βοηθήσετε στην πορεία και να τους επηρεάσετε σημαντικά στη λήψη των αποφάσεών τους. 

LiveAgent Live Chat Demo

Στο παρελθόν, η συνομιλία ήταν αρκετά βασική. Καθώς οι απαιτήσεις των πελατών και οι online αγοραστικές συνήθειες άλλαξαν, το λογισμικό υποστήριξης ζωντανών συνομιλιών σημείωσε σημαντική πρόοδο.

Αυτό που ήταν μια από τις επιλογές επικοινωνίας με μια επιχείρηση είναι τώρα μια προσδοκία και ο πιο δημοφιλής δίαυλος.

Πώς ξεκινάμε;

Κάθε συνομιλία ξεκινά κάνοντας απλώς κλικ στο κουμπί ζωντανής συνομιλίας. Ορισμένες φορές αναφέρεται ως widget ζωντανής συνομιλίας, είναι ένα μικρό συννεφάκι ενσωματωμένο σε μια ιστοσελίδα, συνήθως στην κάτω δεξιά γωνία.

Το πιο συνηθισμένο σημείο τοποθέτησης είναι στην αρχική σελίδα ή στις σελίδες προϊόντων, αλλά σας συνιστούμε να την τοποθετήσετε στις σελίδες που έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ή έχουν κάποια στρατηγική αξία.

Προσαρμόστε το κουμπί συνομιλίας στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών - LiveAgent
Παράδειγμα κουμπιού συνομιλίας για αντιπροσωπεία αυτοκινήτων (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Αντί να τηλεφωνούν ή να επισκέπτονται αντιπροσώπους και να κλείνουν ραντεβού για να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο, οι πελάτες μπορούν να συνομιλήσουν με έναν ζωντανό εκπρόσωπο online.

Οι αντιπροσωπείες μπορούν επίσης να παρέχουν στους πελάτες πληροφορίες που ενδέχεται να μην γνωρίζουν ή να αναμένουν (για παράδειγμα, μια αντιπροσωπεία μπορεί να σας πει εάν η εγγύηση ενός κατασκευαστή καλύπτει ένα συγκεκριμένο όχημα ή εάν έχετε αρκετές πιθανότητες να πάρετε δάνειο για ένα αυτοκίνητο).

Λειτουργία συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο στο σύστημα καρτελών του γραφείου βοήθειας - LiveAgent
Παράδειγμα συνομιλίας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Η αίσθηση του να οδηγείτε το νέο σας αυτοκίνητο αναδεικνύει τα συναισθήματα που συνδέονται με την ελευθερία.

Για να ταιριάζει με αυτό το συναίσθημα, το LiveAgent προσφέρει την ελευθερία να προσαρμόσετε ένα widget συνομιλίας ώστε να ταιριάζει με την εικόνα και το στυλ του brand σας και να κάνει την ιστοσελίδα σας οπτικά δυναμική και έντονη.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πιο δημοφιλή προσχεδιασμένα πρότυπα από τη συλλογή κουμπιών συνομιλίας ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο εικονίδιο συνομιλίας.

Συλλογή κουμπιών συνομιλίας στο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας - LiveAgent
Παράδειγμα της συλλογής κουμπιών συνομιλίας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Κάθε επιλογή είναι πλήρως προσαρμόσιμη για να προβάλλεται σε κινητά, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τη συνοχή του design σας σε οποιαδήποτε συσκευή.

Είναι καλή ιδέα να οργανωθείτε και να ετοιμάσετε μια γραπτή απάντηση, την οποία θα ακολουθεί η ομάδα υποστήριξης συνομιλίας σας όταν ένας πελάτης ζητήσει βοήθεια μέσω της συνομιλίας.


Το κάναμε πιο εύκολο για εσάς και ετοιμάσαμε ορισμένα πρότυπα εδώ.

Πώς η ζωντανή συνομιλία συμπληρώνει το τηλέφωνο, την υποστήριξη μέσω email και τις πωλήσεις;

Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα πελατών είναι ότι δεν μπορούν να λάβουν άμεση απάντηση όταν επικοινωνούν με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου ή email.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να σημαίνει απώλεια πελατών και πτώση των πωλήσεων.

Οι παράγοντες κυμαίνονται από ανεπαρκή μέλη του προσωπικού έως έλλειψη κατάλληλου λογισμικού γραφείου βοήθειας.

Σε σύγκριση με το τηλέφωνο και το email, η εφαρμογή ζωντανής συνομιλίας μπορεί να περιορίσει τις προκλήσεις στα θέματα υποστήριξης του πελάτη.

Οι εκπρόσωποι συνομιλίας μπορούν να παρέχουν άμεση υποστήριξη στους πελάτες μέσω ζωντανής συνομιλίας και σε πραγματικό χρόνο. Βάζουμε τέλος στην αναμονή απάντησης.

Δεν είναι μόνο αυτό. Οι εκπρόσωποι μπορούν πλέον να χειριστούν πολλές συνομιλίες ταυτόχρονα. Στα παραδοσιακά τηλεφωνικά κέντρα, οι εκπρόσωποι υποστήριξης διαχειρίζονται είτε τηλέφωνα είτε email, αλλά σπάνια και τα δύο.

Για να αποφύγετε τον υπερβολικό φόρτο εργασίας της ομάδας υποστήριξης σας, μπορείτε να κάνετε διανομή των συνομιλιών και να επιλέξτε μία από τις τρεις αυτόματες οδηγίες διαδρομής:

 • Τυχαία ανάθεση
 • Κλήσεις προς όλους
 • Μέγιστη χρήση
Διανομή συνομιλίας
Παράδειγμα διανομής συνομιλίας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Για να μειώσετε τον φόρτο εργασίας, μπορείτε να ορίσετε χαμηλότερη ή υψηλότερη προτεραιότητα για έναν συγκεκριμένο εκπρόσωπο, χρόνο δρομολόγησης, χρόνο αδράνειας ή ακόμη και χρόνο που χρειάζεται για την οργάνωση.

Σε περίπτωση που τα αιτήματα συνομιλίας γίνουν πάρα πολλά, μπορείτε να δημιουργήσετε μέγιστο αριθμό αναμονής στην “ουρά”. Όταν φτάσετε το όριο “ουράς” αναμονής, το κουμπί συνομιλίας αλλάζει αυτόματα τη διαθεσιμότητά του σε λειτουργία offline ή είναι εντελώς κρυμμένο από την ιστοσελίδα σας. 

Κάνοντας κλικ στο κουμπί offline, οι πελάτες θα ενεργοποιήσουν και θα συμπληρώσουν τη φόρμα πριν από τη συνομιλία. Μόλις η ομάδα σας επιστρέψει σε πλήρη λειτουργία, θα έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και θα μπορεί να επικοινωνήσει με τον πελάτη.

Λειτουργία μέγιστου αριθμού αναμονής (ουράς) στο σύστημα καρτελών του γραφείου βοήθειας - LiveAgent
Παράδειγμα κουμπιού offline (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα των εκπροσώπων σας και να διασφαλίσετε ότι θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Και για να έχετε μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, ενσωματώνοντας τις κλασικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με πελάτες και να μειώσετε τον κίνδυνο να έχετε μηνύματα που δεν απαντήθηκαν. 

Συνοψίζοντας, η ζωντανή συνομιλία είναι μια πιο οικονομικά αποδοτική μέθοδος επικοινωνίας από το τηλέφωνο ή το email για τους εξής λόγους:

 • Μειωμένος μέσος χρόνος αναμονής
 • Πιο “ξεκούραστοι” πελάτες
 • Μειωμένος όγκος εισερχόμενων μηνυμάτων
 • Αυξημένη αφοσίωση
 • Βελτιωμένο design ιστοσελίδας

Race ahead of your competition

Try LiveAgent

Οφέλη της ζωντανής συνομιλίας για τους εμπόρους αυτοκινήτων

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός κλάδος. Συνεπώς, εκτός από τα προϊόντα και τις τιμές, μπορείτε να δείξετε την εκτίμηση που έχετε στους πελάτες σας μέσω της εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρετε.

My definition of ‘innovative’ is providing value to the customer

Mary Barra – CEO of General Motors

Το ταξίδι των πελατών μπορεί να χωριστεί σε πέντε διαφορετικά στάδια:

 1. Συναίσθηση
 2. Προσωπική έρευνα
 3. Συμβουλές
 4. Αγορά
 5. Διατήρηση

Για να φτάσετε από το στάδιο 1 έως το στάδιο 5, πρέπει να προσφέρετε στους πελάτες σας άμεση επικοινωνία με την ομάδα σας, ειδικά στα πρώτα στάδια του κύκλου πωλήσεων.

Η σύνδεση με τους πελάτες μέσω ζωντανής συνομιλίας είναι μια βολική λύση για την επίλυση των προβλημάτων τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους μέσω του καναλιού των πωλήσεων.

Καθοδηγώντας τους πελάτες σας μέσω αυτών των σταδίων, θα κατανοήσετε τις ανάγκες τους και θα λάβετε πολυάριθμα οφέλη ως αντάλλαγμα.

Benefits of Live Chat and How to Use It

Ας δούμε τα τέσσερα κορυφαία πλεονεκτήματα της χρήσης της ζωντανής συνομιλίας για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Συγκεντρώστε δυνητικούς πελάτες


Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σας ενδέχεται να μην είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πελάτες σας δεν θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας. Ακόμα και όταν είστε offline, οι πελάτες σας θα πρέπει να έχουν την επιλογή να σας στέλνουν μηνύματα.

Προσθέστε μια φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα σας και επιτρέψτε στους πελάτες να επιλέξουν το τμήμα με το οποίο θέλουν να επικοινωνήσουν. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να συγκεντρώσετε πολύτιμους δυνητικούς πελάτες, ακόμη και αν η επιχείρησή σας είναι κλειστή και να τους χρησιμοποιήσετε αργότερα στη στρατηγική μάρκετινγκ μέσω email.

Λειτουργία φορμών επικοινωνίας στο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας - LiveAgent
Παράδειγμα φόρμας επικοινωνίας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Μειωμένο ποσοστό “εγκατάλειψης”

Δημιουργήστε δυναμικές προσκλήσεις συνομιλίας σε στρατηγικές σελίδες, όπως η σελίδα πληρωμής ή η σελίδα τιμολόγησης, για να αποσπάσετε αφοσίωση και να αυξήσετε τις μετατροπές της ζωντανής συνομιλίας.

Οι δυναμικές προσκλήσεις συνομιλίας είναι αυτοματοποιημένες, εμφανίζονται αναδυόμενα μηνύματα που σας επιτρέπουν να στοχεύσετε συγκεκριμένα είδη πελατών, να προσαρμόσετε τις προσφορές σας ή να προτείνετε παρόμοια προϊόντα. Οι δυναμικές προσκλήσεις συνομιλίας μπορούν να τα κάνουν όλα.

Μπορούν να δημιουργηθούν πολλές προσκλήσεις συνομιλίας για διάφορες ομάδες πελατών, όπως για παράδειγμα, τους νέους και τους συχνούς πελάτες.

Συλλογή προσκλήσεων συνομιλίας στο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας - LiveAgent
Παράδειγμα συλλογής προσκλήσεων συνομιλίας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Σε συνδυασμό με μια επισκόπηση συνομιλίας, μπορείτε να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση της πλατφόρμας της συνομιλίας σας, όπως το πόσοι επισκέπτες βρίσκονται στην ουρά, τους διαθέσιμους εκπροσώπους ή τον χρόνο που αφιερώνουν οι πελάτες κατά την περιήγηση σε συγκεκριμένες σελίδες.

Με τις πληροφορίες που συλλέγονται, μπορείτε να προσεγγίσετε δυναμικά και να προσκαλέσετε πελάτες σε συνομιλία.

Προσχέδιο-παρακολούθηση ιστοσελίδας-επισκόπηση συνομιλίας
Παράδειγμα επισκόπησης συνομιλιών (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Για παράδειγμα, εάν έχετε μια αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, γνωρίζετε πόσο χρονοβόρα και κουραστική είναι για τους πιθανούς αγοραστές να βρουν το σωστό άτομο στην σωστή ιστοσελίδα. Αλλά με την ζωντανή συνομιλία, μπορείτε να αποφύγετε τον μεσολαβητή, για να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε απευθείας με τους δυνητικούς σας πελάτες.

Η ενσωμάτωση πολλαπλών χαρακτηριστικών σε μία στρατηγική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε το ποσοστό “εγκατάλειψης” του καλαθιού αγορών και να συγκεντρώσετε δυνητικούς πελάτες για τον αγωγό πωλήσεων.

Βελτιωμένα αναλυτικά ποσοστά μετατροπών

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να γνωρίζετε τα πραγματικά δεδομένα μετατροπής από τη ζωντανή σας συνομιλία. Με το LiveAgent, μπορείτε. Ενεργοποιώντας την ενσωματωμένη παρακολούθηση παραγγελίας το πρόσθετο (plugin) σάς επιτρέπει να μετράτε τη συνολική επίδραση της ζωντανής συνομιλίας στις μετατροπές. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε καλύτερη κατανόηση των εσόδων που δημιουργεί η ζωντανή συνομιλία. 

 Ενσωματωμένη παρακολούθηση της συνομιλίας
Παράδειγμα ενσωματωμένης παρακολούθησης της συνομιλίας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εάν θέλετε να ελέγξετε τις προσπάθειες της εξυπηρέτησης πελατών, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 11 αναφορές εξυπηρέτησης πελατών. Τα αποτελέσματα μπορούν να αποκαλύψουν ευκαιρίες βελτίωσης.

Αναφορές στο λογισμικό γραφείου βοήθειας - LiveAgent
Παράδειγμα αναφορών (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Καλλιεργήστε μακροχρόνιες σχέσεις

Με το LiveAgent, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα φόρουμ κοινότητας και γνωσιακή βάση, όπου οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άρθρα, σχόλια ή ακόμη και να συνεισφέρουν. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παρέχετε υποστήριξη ακόμη και για τους πελάτες που προτιμούν το self-service.

Προσχέδιο-Φόρουμ
Παράδειγμα ενός φόρουμ κοινότητας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Ενισχύστε την συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η μη αξιοποίηση της δύναμης που έχουντα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην αύξηση της απόδοσης της επένδυσης είναι ένα λάθος που κάνουν πολλές εταιρείες.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα πάντα στις μέρες μας και είναι πολύ λογικό να έχουν ένα εργαλείο συνομιλίας που μπορούν να χρησιμοποιούν για να συνδεθούν με την αντιπροσωπεία σας.

Ενσωματώστε τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον πίνακα ελέγχου σας στο LiveAgent και απαντήστε σε κάθε αναφορά, ανάρτηση ή κριτική.

Add new fuel to your customer service

Try LiveAgent

Βασικά χαρακτηριστικά ζωντανής συνομιλίας για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων

Κάθε εκπρόσωπος συνομιλίας παίζει ουσιαστικό ρόλο στην εμπειρία των πελατών. Οι προσπάθειές τους, το επαγγελματικό πρότυπο συμπεριφοράς τους και οι αλληλεπιδράσεις οδηγούν τελικά σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Etiquette in Live Customer Support

Αν και το μάρκετινγκ ενδέχεται να μην εμπλέκεται άμεσα, μια ικανοποιητική εμπειρία καταναλωτή είναι επωφελής για το lead generation marketing (την μετατροπή των επισκεπτών μιας σελίδας σε άτομα με σημαντική πιθανότητα να γίνουν πελάτες). Εάν οι πελάτες λάβουν άριστη εξυπηρέτηση, είναι πιο πρόθυμοι να κοινοποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Ακόμα κι αν οι εκπρόσωποι συνομιλίας εστιάζουν αυστηρά στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών, η εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο χρήσης της ζωντανής συνομιλίας και τα χαρακτηριστικά της για τη δημιουργία μιας αξέχαστης και εξατομικευμένης εμπειρίας είναι πολύ σημαντική.

Λόγω της ανώνυμης φύσης της συνομιλίας, οι εκπρόσωποι μπορεί μερικές φορές να γίνουν αμελείς και να μην δώσουν προσοχή στο γεγονός στην άλλη πλευρά βρίσκεται ένας άλλος άνθρωπος. Η ανθρώπινη αλληλεπίδραση είναι αυτή που διαφοροποιεί τη ζωντανή συνομιλία από το chatbot.

Οπότε, ποια χαρακτηριστικά είναι ιδανικά για την εξατομικευμένη εμπειρία των πελατών;

Προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο

Ικανοποιήστε τους πελάτες με γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, ακόμη και πριν πατήσουν αποστολή. Πώς; Με την προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο, οι εκπρόσωποι μπορούν να δουν τι γράφει ο πελάτης σε πραγματικό χρόνο και να προετοιμάσουν την απάντησή τους.

Πληκτρολόγηση σε πραγματικό χρόνο
Παράδειγμα προβολής πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Online επισκέπτες

Η προετοιμασία εκ των προτέρων είναι πάντα μια καλή στρατηγική. Παρακολουθήστε τησυμπεριφορά των online επισκεπτών σας, από ποια χώρα προέρχονται ή ποια είναι η διεύθυνση IP τους και αξιοποιήστε τις πληροφορίες που αποκτήθηκαν από μια συνομιλία.

Online λειτουργία ιστορικού καρτελών στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών - LiveAgent
Παράδειγμα online επισκεπτών (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Βιντεοσυνομιλία

Μια λειτουργία που ενσωματώνει πραγματικά τη φιλοσοφία της προσωπικής αλληλεπίδρασης. Εάν θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας μια online εμπειρία μέσα από το κατάστημα, η λύση είναι η βιντεοσυνομιλία.

Τοποθετήστε ένα κουμπί ζωντανής βιντεοσυνομιλίας στην ιστοσελίδα σας και χρησιμοποιήστε το για να περιηγηθείτε μαζί με τους πελάτες σας.

Βιντεοσυνομιλία σε πραγματικό χρόνο από το πρόγραμμα περιήγησης
Παράδειγμα βιντεοσυνομιλίας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Προκαθορισμένες και τυποποιημένες απαντήσεις

Αυτές οι απαντήσεις σώζουν τους εκπροσώπους από πιθανά γραμματικά σφάλματα και διατηρούν σταθερό το στυλ συνομιλίας. Οι προκαθορισμένες απαντήσεις και οι τυποποιημένες αποκρίσεις σε συνήθεις ερωτήσεις πελατών εξοικονομούν χρόνο, αλλά και την προσπάθεια να συντάξετε μια νέα απάντηση σε κάθε ερώτηση.

Πολύγλωσσα widgets συνομιλίας

Εάν έχετε να κάνετε με διεθνή πελατεία, μπορείτε να παρέχετε πολύγλωσση υποστήριξη.

Διαμορφώστε το widget συνομιλίας στην βασική προτιμώμενη γλώσσα του πελάτη σας και δρομολογήστε μια επικοινωνία σε έναν συγκεκριμένο εκπρόσωπο που είναι ικανός να μιλήσει τη γλώσσα.

Widgets που προσαρμόζονται στη γλώσσα στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών - LiveAgent
Παράδειγμα πολυγλωσσικού widget συνομιλίας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Έρευνα πριν τη συνομιλία

Πριν ξεκινήσετε μια συνεδρία συνομιλίας, οι εκπρόσωποί σας μπορούν να ζητήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη με την έρευνα πριν τη συνομιλία.

Ζωντανή συνομιλία για την αυτοκινητοβιομηχανία
Παράδειγμα έρευνας πριν από τη συνομιλία (κάντε κλικ για μεγέθυνση)


Έρευνα μετά τη συνομιλία 

Υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Μετά από κάθε συνεδρία, οι πελάτες μπορούν να βαθμολογήσουν την απόδοση του εκπροσώπου, να αφήσουν σχόλια ή να ζητήσουν το κείμενο της συνομιλίας.

Λειτουργία κατάταξης εκπροσώπων στο λογισμικό γραφείου βοήθειας - LiveAgent
Παράδειγμα κατάταξης εκπροσώπων (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Μια έρευνα μετά τη συνομιλία μεταφέρει το μήνυμα ότι η αντιπροσωπεία σας εκτιμά τις απόψεις της πελατειακής σας βάσης.

Εσωτερική συνομιλία

Διατηρήστε την επικοινωνία ανοιχτή και εσωτερικά. Ακόμη και οι εκπρόσωποι χρειάζονται βοήθεια μερικές φορές και με την εσωτερική συνομιλία, μπορούν να επικοινωνήσουν με άλλους εκπροσώπους στέλνοντάς τους ένα προσωπικό μήνυμα, όλα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.

Προσχέδιο-Εσωτερική συνομιλία
Παράδειγμα εσωτερικής συνομιλίας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Accelerate your customer service

Try LiveAgent

Θα πρέπει να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας;

Οι εσωτερικοί υπάλληλοι γνωρίζουν τα περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ωστόσο, ορισμένες αντιπροσωπείες ενδέχεται να μην έχουν το μπάτζετ γι’ αυτό ή να μην έχουν καθόλου τμήμα εσωτερικών πελατών.

Κατά προτίμηση, θέλετε οι πελάτες σας να εξυπηρετούνται από τον άμεσο υπάλληλό σας, όπως ακριβώς και στον κλασικό εκθεσιακό σας χώρο.

Η βασική δυνατότητα της ζωντανής συνομιλίας είναι η ταχύτητα. Οι πελάτες περιμένουν μια γρήγορη ανταπόκριση και αν αυτό δεν είναι δυνατό, ίσως είναι καλύτερα να το αναθέσετε σε τρίτους.

Πριν αναθέσετε τη ζωντανή συνομιλία σε μια εξωτερική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, το σημαντικό μέρος είναι η μέτρηση της αποτελεσματικότητας της εξυπηρέτησης πελατών σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις μετρήσεις απευθείας από τον λογαριασμό σας στο LiveAgent.

Ακόμα και όταν κάνετε ανάθεση σε εξωτερικούς εκπροσώπους ζωντανής συνομιλίας, εξακολουθείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα αρχεία των πελατών σας, χάρη στα γενικά εισερχόμενα μηνύματα.

Ζωντανή συνομιλία για την αυτοκινητοβιομηχανία
Παράδειγμα γενικών εισερχομένων μηνυμάτων(κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Υποστηρίζεται από ένα ενσωματωμένο CRM (Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων), κάθε συνεδρία συνομιλίας ή μήνυμα μετατρέπεται σε καρτέλα και αποθηκεύεται σε ένα μέρος.

Η ομάδα εξωτερικής ανάθεσης μπορεί να λειτουργήσει ως επέκταση της αντιπροσωπείας σας χωρίς να παραμελήσει τους πελάτες σας. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί από τους εξωτερικούς υπαλλήλους στη συνομιλία είναι εξαιρετικοί εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών και ειδικοί στο αντικείμενο που τους ανατίθεται.

Σύνοψη

Το βασικό μήνυμα παραμένει το ίδιο – πρέπει πάντα να υπάρχει κάποιος για να απαντήσει στις ερωτήσεις των πελατών. Εάν μπορείτε να το κάνετε σε πολλές πλατφόρμες και με αστραπιαία ταχύτητα, θα ανταμειφθείτε με μια πιστή πελατειακή βάση και την καλύτερη απόδοση επένδυσης από οποιονδήποτε δίαυλο επικοινωνίας.

Πώς να ενσωματώσετε τη ζωντανή συνομιλία σε ιστοσελίδα αντιπροσωπείας αυτοκινήτων;

Η ενσωμάτωση δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία σε κώδικα ή να είστε ειδικευμένος προγραμματιστής για να ενσωματώσετε ζωντανή συνομιλία στην ιστοσελίδα σας.

Όταν εγγραφείτε και λάβετε στοιχεία για τον λογαριασμό σας στο LiveAgent, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να αντιγράψετε και να επικολλήσετε έναν σύντομο κώδικα HTML.


Αυτό ήταν! Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε επιπλέον λογισμικό.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ενσωματωθείτε με λογισμικό τρίτων για να βελτιώσετε την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών, μπορείτε να το κάνετε μέσω των Native ή Zapier.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας της ζωντανής συνομιλίας

Καμία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη και φερέγγυα χωρίς τις κατάλληλες λειτουργίες ασφαλείας.

Η προστασία δεδομένων και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση που θέλει να θεωρείται αξιόπιστη, φερέγγυα και να προσελκύει μια πιστή πελατειακή βάση.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του LiveAgent θα προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και προστασία δεδομένων για την επιχείρηση και τους πελάτες σας.

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που παρέχει το LiveAgent:

Respond at a lighting speed

Try LiveAgent

Ενημερωμένες πηγές

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας, μεταβείτε στη σελίδα ακαδημίας για επιπλέον πληροφορίες ή ρίξτε μια ματιά στο portal της εξυπηρέτησης πελατών.

Ζωντανή συνομιλία ως μέρος ενός συστήματος γραφείου βοήθειας omnichannel (με όλα τα κανάλια επικοινωνίας)

Οι καταναλωτές δεν δεσμεύονται μόνο σε ένα κανάλι επικοινωνίας και συχνά μεταπηδούν από το ένα στο άλλο.

Η ζωντανή συνομιλία είναι ένα μόνο μέρος ενός πολυσύνθετου συστήματος γραφείου βοήθειας που περιλαμβάνει καρτέλες, τηλεφωνικό κέντρο, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε μια συνομιλία μέσω τηλεφωνικής κλήσης, συνεχίστε με email και καταλήξτε σε μια συνομιλία – όλα μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον.

LiveAgent Product Tour

Το ολοκληρωμένο γραφείο βοήθειας για τους εμπόρους αυτοκινήτων και τα χαρακτηριστικά του ενδυναμώνουν την υποστήριξη πελατών σας για να επιτύχετε υψηλότερη παραγωγικότητα και αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Εγγραφείτε σήμερα και δείτε μια αύξηση στα έσοδα και την ικανοποίηση.

Look under the hood and discover all that LiveAgent has to offer

Try LiveAgent

FAQ

What is live chat software?

Live chat software is a communication channel that the automotive industry can utilize and enhance its customer service efforts. It is a web-based instant messaging app in the form of a customizable chat button.

How live chat complements phone, email support, and sales?

Phone and email are unable to match the speed of service that live chat can. Compared to the phone call and email support, chat agents can handle multiple chats simultaneously and set up automatic route distribution, all in real-time. This leads to - reduced average waiting time, lowest-customer effort, decreased volume of incoming messages, increased engagement, and improved website design.

Benefits of live chat for car dealers

To show value to the customer during the five stages of the sales cycle, car dealerships can benefit from utilizing live chat. The four leading benefits: leads capture, decreasing bounce rate, improving conversion analytics, the formation of long-lasting relationships, enhanced social media presence.

Key live chat features for car dealerships

By following the rules of chat etiquette, agents can deliver a positive and personalized experience. Not only that, but they can generate hot leads with features like real-time typing-view, online visitors, video chat, predefined answers, canned responses, multi-language chat, pre-chat survey, internal chat, or agent ranking.

Should you outsource your live chat support?

Track the customer service metrics before deciding to outsource your live chat operatives. If the results of the reports lead to outsourcing, you can still have access to your customers' profiles, all stored in the universal inbox.

How to integrate live chat to your automotive dealership website?

No additional software is required. Just sign up and login into your LiveAgent account. From there, you have to copy and paste an HTM code and integrate your live chat button on your website. If you want to enhance your customer service capabilities, you can integrate with other service systems.

Live chat security features

LiveAgent provides combined security features for the data protection and cybersecurity of its users: BAN IPs, 2-step verification, HTTPS Encryption, Multiple Data Centers, GDPR, API security

logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
logo esky color
slido green

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×

Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo