Πολύτιμο σε κάθε κλάδο

Ανακαλύψτε πώς το LiveAgent βελτιώνει την επιχείρησή των eSports σας.

 • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Ενισχύστε την προώθηση

Δημιουργήστε ένα θετικό CX που θα κάνει τους πελάτες σας να μιλούν

24%

Μειώστε τους χρόνους απόκρισης

Βελτιώστε τα ποσοστά πρώτης απόκρισης με αυτόματη δρομολόγηση καρτελών.

37%

Μειώστε τον όγκο των καρτελών

Μειώστε την εισροή καρτελών υποστήριξης με γνωσιακή βάση.

Industry background

Λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για διαδικτυακά παιχνίδια & διαδικτυακά αθλήματα

Με γνώμονα τη ζήτηση των καταναλωτών, την τεχνολογική καινοτομία και τις νέες στρατηγικές διανομής, οι αγορές διαδικτυακών παιχνιδιών & διαδικτυακών αθλημάτων αναπτύσσονται ραγδαία. Μετατρέπονται από μια εξειδικευμένη επιχείρηση σε μια κύρια μορφή ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο. Με το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης του LiveAgent, βασικοί παίκτες του eGaming και του eSports – συμπεριλαμβανομένων προγραμματιστών και εκδοτών παιχνιδιών, εταιρειών ροής, ιδιοκτητών ομάδων και επιρροών – μπορούν να αυξήσουν την υποστήριξη των πελατών τους, να βελτιώσουν την εμπειρία για τις κοινότητες των παικτών τους, να βελτιώσουν την επικοινωνία των χρηστών και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
 • GetApp Category Leader 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
video game controller headphones boy and girl

Τι είναι τα διαδικτυακά παιχνίδια και τα διαδικτυακά αθλήματα;

Τα διαδικτυακά παιχνίδια και τα διαδικτυακά αθλήματα ορίζονται συνήθως με παρόμοιο τρόπο και οι δύο όροι συχνά επικαλύπτονται. Τα διαδικτυακά αθλήματα (επίσης γνωστά ως ηλεκτρονικά αθλήματα, ή ανταγωνιστικά τυχερά παιχνίδια) είναι οργανωμένοι διαγωνισμοί βιντεοπαιχνιδιών για πολλούς παίκτες μεταξύ επαγγελματιών παικτών, ενώ το διαδικτυακό παιχνίδι (ηλεκτρονικό παιχνίδι) πραγματοποιείται εκτός των επίσημα εγκεκριμένων διαγωνισμών και εξυπηρετεί αποκλειστικά σκοπούς ψυχαγωγίας. Με την υποστήριξη των ηλικιών 25-40, η βιομηχανία διαδικτυακών αθλημάτων και διαδικτυακών παιχνιδιών έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την έκθεση Global Esports Market Report, τα παγκόσμια έσοδα των διαδικτυακών αθλημάτων θα αυξηθούν σε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, ενώ το συνολικό κοινό των διαδικτυακών αθλημάτων θα αυξηθεί σε 495,0 εκατομμύρια άτομα. Η Έκθεση Esports Ecosystem αποκάλυψε επίσης ότι η παγκόσμια αγορά διαδικτυακών αθλημάτων προβλέπεται να ξεπεράσει τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2023.

Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις διαδικτυακών παιχνιδιών και διαδικτυακών αθλημάτων να επωφεληθούν από το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης;

Βελτιώστε την υποστήριξή σας

Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά των επισκεπτών του ιστότοπού σας και επικοινωνήστε ενεργητικά μαζί τους. Απαντήστε σε τυχόν ερωτήσεις που έχουν και εξασφαλίστε νέες συμφωνίες.

Μειώστε τον όγκο των καρτελών

Μειώστε τον αριθμό εισερχόμενων καρτελών υποστήριξης παρέχοντας μια ολοκληρωμένη πύλη αυτο-υποστήριξης που είναι προσβάσιμη 24/7/365.

Ενισχύστε την αφοσίωση

Αναπτύξτε την διαδικτυακή σας κοινότητα δημιουργώντας φόρουμ κοινότητας που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες σας να καθοδηγούν συζητήσεις και να θέτουν ερωτήσεις.

Παρέχετε άριστη εξυπηρέτηση ως μέρος της εμπειρίας παιχνιδιού

Διαχειριστείτε τις κοινότητες των παικτών σας χωρίς κόπο και παρέχετε εξαιρετική υποστήριξη χρηστών με μια ισχυρή λύση λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης για τις επιχειρήσεις διαδικτυακών παιχνιδιών και διαδικτυακών αθλημάτων.

social notifications - illustration

Πολυκαναλική υποστήριξη χρηστών

Ανεξάρτητα από τα κανάλια που χρησιμοποιούν οι παίκτες για να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών – email, τηλέφωνο, διαδικτυακές φόρμες, ζωντανή συνομιλία ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όλα τα αιτήματα υποστήριξης θα μεταφερθούν αυτόματα σε καρτέλες και θα αποθηκευτούν με ασφάλεια σε συγκεντρωτικά εισερχόμενα. Όλες οι καρτέλες είναι εύκολα προσβάσιμες από ένα πίνακα ελέγχου για να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες από την ομάδα του κέντρου εξυπηρέτησης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα συγκεντρωτικά εισερχόμενα

Ισχυρές δυνατότητες έκδοσης καρτελών

Για να εξασφαλίσει γρήγορη και αποτελεσματική ανάλυση καρτελών, το LiveAgent προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ισχυρών δυνατοτήτων διαχείρισης καρτελών, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων επιλογών διανομής καρτελών, αυτοματισμού ροής εργασίας, αυτοματοποιημένων απαντήσεων και προτύπων, διαχείρισης ΣΕΥ, εργαλείων ομαδικής συνεργασίας, εύκολης διαχείρισης ευθύνης, ανίχνευσης σύγκρουσης, διαχωρισμού και συγχώνευσης καρτελών, ενσωματωμένο CRM με πληροφορίες πελατών, αναφορές, αναλυτικά στοιχεία και πολλά άλλα.

Create Ticket in LiveAgent
quick quality customer service through live chat

Ζωντανή συνομιλία σε πραγματικό-χρόνο

Διαχειριστείτε εύκολα τα αιτήματα υποστήριξης σε πραγματικό χρόνο ενεργοποιώντας τη ζωντανή συνομιλία. Παρέχετε στους παίκτες άμεση υποστήριξη εν κινήσει χωρίς να διακόψετε την εμπειρία παιχνιδιού τους. Η εγγενής ζωντανή συνομιλία του LiveAgent – με το γρηγορότερο widget συνομιλίας στην αγορά – περιλαμβάνει τόσο κοινές όσο και μοναδικές λειτουργίες, όπως πολλές επιλογές δρομολόγησης συνομιλίας, προληπτικές προσκλήσεις συνομιλίας, παρακολούθηση επισκεπτών στο διαδίκτυο και πολλά άλλα.

Ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ενσωματώστε εύκολα τις σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας στο κέντρο εξυπηρέτησης και μείνετε σε επαφή με χρήστες που επικοινωνούν μέσω κοινωνικών καναλιών. Το LiveAgent συνδέεται απρόσκοπτα με Facebook, Twitter και Instagram. Οι ενσωματώσεις σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε και να απαντάτε σε όλα τα μηνύματα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα σχόλια και τις αναφορές σας από τον πίνακα διαχείρισης του κέντρου εξυπηρέτησης χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών.

How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent
LiveAgent knowledge base

Γνωσιακή βάση και Συχνές Ερωτήσεις

Δημιουργήστε μια γνωσιακή βάση με συχνές ερωτήσεις για να παρέχετε στους χρήστες έναν ισχυρό πόρο αυτοεξυπηρέτησης όπου μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα τις απαντήσεις που αναζητούν. Το LiveAgent διαθέτει εξελιγμένα εργαλεία δημοσίευσης περιεχομένου που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα χρήσιμο περιεχόμενο και να ενισχύετε τους παίκτες να βοηθούν τον εαυτό τους, ακόμα και όταν η ομάδα υποστήριξής σας δεν είναι συνδεδεμένη.

Πύλη αυτοεξυπηρέτησης πελατών

Βελτιώστε την εμπειρία αυτοεξυπηρέτησης των χρηστών σας με μια ολοκληρωμένη πύλη πελατών που περιλαμβάνει ένα φόρουμ χρηστών όπου οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν και να αλληλοβοηθούνται, να μοιράζονται συμβουλές και κόλπα παιχνιδιού, καθώς και τις δικές τους εμπειρίες. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια συλλογή σχολίων και προτάσεων για να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις προσδοκίες των παικτών.

woman behind computer organizing support documentation

Περισσότερες λειτουργίες κέντρου εξυπηρέτησης για τη βελτίωση της υποστήριξης των χρηστών και τη διατήρηση της παραγωγικότητας της ομάδας σας

Βελτιώστε κάθε αίτημα υποστήριξης σε μια απλή ροή εργασίας για την ομάδα σας δημιουργώντας ταυτόχρονα μια εξατομικευμένη εμπειρία υποστήριξης για τους χρήστες σας.

customer filter - illustration

Αυτόματη διανομή καρτελών με βάση τους προκαθορισμένους κανόνες σας για να διασφαλίσετε ότι οι χρήστες είναι πάντα συνδεδεμένοι με τους σωστούς αντιπροσώπους. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη δρομολόγηση καρτελών.

IT ticketing system - Canned responses in LiveAgent

Απαντήστε ταχύτερα σε αιτήματα και υποστηρίξτε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα με προκαθορισμένες απαντήσεις και πρότυπα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα τυποποιημένα μηνύματα.

woman designing website

Δημιουργήστε και προσαρμόστε πύλες υποστήριξης πολλαπλών επωνυμιών η καθεμία με τη δική της μοναδική σχεδίαση, ρυθμίσεις και περιεχόμενο. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πολλαπλή βάση γνώσεων.

customer FAQ - illustration

Ενεργοποιήστε ένα widget αναζήτησης που δημιουργεί αυτόματα προτάσεις σχετικού περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο στη βάση γνώσεων σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα widget αναζήτησης.

Mobile application - illustration

Εγκαταστήστε εγγενείς εφαρμογές Android ή iOS για να απαντάτε σε ερωτήματα των χρηστών ενώ βρίσκεστε μακριά από το γραφείο σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις εφαρμογές για κινητά.

connected world map

Επιτρέψτε στους χρήστες και τους αντιπροσώπους υποστήριξης να χρησιμοποιούν τη μητρική τους γλώσσα. Το LiveAgent υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή 40+ γλώσσες. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πολύγλωσση υποστήριξη.

Τι κάνει το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης τη σωστή επιλογή;

Με τις περισσότερες κριτικές και #1 σε βαθμολογία

Το LiveAgent είναι το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης με τις περισσότερες κριτικές και #1 για τις μικρές επιχειρήσεις το 2019-2020.

Προτιμάται από 21.000 επιχειρήσεις

Περισσότερες από 21.000 επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους έχουν επιλέξει το LiveAgent για τις ανάγκες υποστήριξης των πελατών τους.

Εξοπλισμένο με 180+ δυνατότητες

Με 180+ δυνατότητες, 40+ ενσωματώσεις και ατελείωτες προσαρμογές, το εργαλείο προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες της βιομηχανίας των eSports και του eGaming έχουν ήδη οφέλη από τη χρήση του λογισμικού καρτελών του LiveAgent. Γιατί να γίνετε μέλος τους; Επιλέξτε από 4 διαφορετικά προγράμματα – συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν – με απλή και διαφανή τιμολόγηση. Πληρώστε ανάλογα με τη χρήση, χωρίς σταθερά συμβόλαια ή κρυφές χρεώσεις, υποβαθμίστε ή αναβαθμίστε το πρόγραμμα σας όποτε το χρειάζεστε.

Δοκιμή 30 ημερών
Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
και πολλά άλλα
$9 μήνας

Small επιχείρηση

 • Απεριόριστο ιστορικό καρτελών
 • 3 διευθύνσεις email
 • 3 φόρμες επικοινωνίας
 • 1 κλειδί API
$29 μήνας

Medium επιχείρηση

 • Όλα στο πρόγραμμα Small και επιπλέον
 • 10 διευθύνσεις email
 • 3 κουμπιά ζωντανής συνομιλίας
 • Διαχείριση τμημάτων
0$ μήνας

Δωρεάν

 • Ιστορικό καρτελών 7 ημερών
 • 1 διεύθυνση email
 • 1 κουμπί συνομιλίας
 • 1 φόρμα επικοινωνίας

Εξοικονομήστε περισσότερα χρήματα με το LiveAgent

Αναλύστε και συγκρίνετε το LiveAgent με διαφορετικές λύσεις υποστήριξης πελατών και επιλέξτε μία με τις πιο συναφείς λειτουργίες για τον κλάδο σας και την καλύτερη τιμή.

Σχετικά Άρθρα μεΛογισμικό εξυπηρέτησης πελατών για επιχειρήσεις διαδικτυακών παιχνιδιών #038; διαδικτυακών αθλημάτων
Logismiko Thlefwnikou Kentrou Exerxomenwn Klhsewn

Το ιδανικό λογισμικό εξερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Το λογισμικό εξερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων του LiveAgent σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε εξερχόμενες κλήσεις σε υποψήφιους αγοραστές, υποψήφιους πελάτες ή τρέχοντες πελάτες. Δοκιμάστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ωθήστε την επιχείρησή σας σε νέα επίπεδα.

Εξερευνήστε μια συλλογή λογισμικών καρτελών που χρησιμοποιούνται περισσότερο στην αγορά. Επιλέξτε το ιδανικό εργαλείο καρτελών και ανεβάστε εξαιρετικά την εξυπηρέτηση πελατών.

Λογισμικό καρτελών

Το LiveAgent είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο επικοινωνίας με πελάτες που βοηθά στην κατηγοριοποίηση και παρακολούθηση των αναγκών τους. Παρέχει εσωτερικές καρτέλες και σημειώσεις για ομαδική επικοινωνία.

Σκέφτεστε το CloudTalk για την υποστήριξη πελατών του τηλεφωνικού σας κέντρου; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση τηλεφωνικού κέντρου CloudTalk

Το LiveAgent παρέχει λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με πελάτες. Προσφέρει εναλλακτικές λ

Αυξήστε την αφοσίωση των πελατών με εξατομικευμένη υποστήριξη σε όλα τα κανάλια. Αφήστε τους πελάτες σας με μια υπέροχη αίσθηση κάθε φορά που αλληλεπιδρούν με την επιχείρησή σας.

Αυξήστε την αφοσίωση με το LiveAgent

Η εξατομίκευση του περιεχομένου και των μηνυμάτων είναι ουσιαστική για την αύξηση της αφοσίωσης των πελατών. Οι πελάτες επιθυμούν εξατομικευμένες εμπειρίες και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο γι' αυτές.

Το LiveAgent προσφέρει προηγμένες ενσωματωμένες λειτουργίες που σας βοηθούν να διαχειριστείτε τα αιτήματα πελατών από ένα κοινόχρηστο φάκελο εισερχομένων με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Τα καλύτερα κοινόχρηστα εισερχόμενα

Η δημιουργία ενός πελατοκεντρικού προσανατολισμού είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. Το LiveAgent είναι το απόλυτο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης που βελτιώνει την υποστήριξη πελατών.

Ελέγξτε την ικανότητα σας στην πληκτρολόγηση με το δωρεάν τεστ πληκτρολόγησης του LiveAgent. Μάθετε σε λίγα λεπτά ποια είναι η ταχύτητα πληκτρολόγησής σας και εξασκηθείτε δωρεάν για να τη βελτιώσετε.

Τεστ Ταχύτητας Πληκτρολόγησης

Η εκπαίδευση εξυπηρέτησης πελατών είναι κρίσιμη, περιλαμβάνοντας τη διαχείριση προσδοκιών και την αποτελεσματική επικοινωνία. Αποφυγή αρνητικών φράσεων και ενεργητική ακρόαση βελτιώνει την εμπειρία των πελατών.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

Start Free Trial x