Αναζητάτε ένα
κέντρο εξυπηρέτησης για το WordPress;

Το LiveAgent είναι η καλύτερη επιλογή, προσφέροντας 140+ λειτουργίες και 40+ ενσωματώσεις.

  • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης
  • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
  • ✓Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
  • ✓Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Αναβαθμίστε την υποστήριξη πελατών σας με τα plugin για WordPress help desk & live chat του LiveAgent

Η παροχή εξαιρετικής υποστήριξης πελατών είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, βοηθά τις επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές, και κρατά τους πελάτες πιστούς. 

Αν εργάζεστε σε ιστότοπο WordPress, η παροχή γρήγορης και αποτελεσματικής υποστήριξης είναι πολύ ευκολότερη με το plugin για WordPress help desk και live chat του LiveAgent. Επικοινωνήστε προληπτικά με τους δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες, προσφέρετε άμεση υποστήριξη, βελτιώστε την ικανοποίηση πελατών, και ενισχύστε τη μετατροπή.

  • Software Advice front runner 2022 award badge
  • Capterra Shortlist badge 2022
  • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022

Είναι το LiveAgent το κατάλληλο plugin για helpdesk για WordPress και live chat για την επιχείρησή σας;

Η επιλογή του κατάλληλου plugin για WordPress help desk δεν χρειάζεται να είναι μία πιεστική εργασία. Με το plugin του LiveAgent, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα live chat widget στον WordPress ιστότοπο ή blog σας. Με ευρύ φάσμα συνηθισμένων και μοναδικών χαρακτηριστικών live chat, τα οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε:

real-time typing view

Το ταχύτερο και πλήρως προσαρμοστικό chat widget για να ενισχύσετε τον ιστότοπό σας

Εφόσον οι καταναλωτές σήμερα έχουν υψηλές προσδοκίες για την ταχύτητα υποστήριξης, κατασκευάσαμε το ταχύτερο live chat widget την αγορά που προβάλλεται μονάχα σε 2,5 δευτερόλεπτα. Εξάλλου, προσαρμόζεται πλήρως εύκολα – ώστε να ορίσετε με λεπτομέρεια την εμφάνιση και το ύφος του chat widget ώστε να φαίνεται κομμάτι του ιστοτόπου σας.

Live chat - Proactive chat invitations

Προληπτικές προσκλήσεις chat για να προσελκύσετε και να μετατρέψετε περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες

Βελτιώστε την αφοσίωση προληπτικά προσκαλώντας τους δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες σας σε συνομιλία με τους εκπροσώπους σας ενώ κοιτούν τον ιστότοπό σας. Ορίστε προσκλήσεις για chat σε συγκεκριμένα URLs – όπως τις σελίδας τιμών ή ολοκλήρωσης αγοράς – και ενισχύστε τις μετατροπές όσο ποτέ. Το LiveAgent επίσης εξασφαλίζει ότι οι προληπτικές προσκλήσεις εμφανίζονται μόνο όταν έχετε αρκετούς συνδεδεμένους εκπροσώπους.

Shared customer information - LiveAgent

Έξυπνη δρομολόγηση chat για τη διασφάλιση γρήγορης και ακριβούς επικοινωνίας

Το LiveAgent δρομολογεί τα εισερχόμενα chats στ κατάλληλο μέλη της ομάδας σας και προσαρμόζει δυναμικά την διαθεσιμότητα του chat καθώς συνδέονται και αποσυνδέονται οι εκπρόσωποί στις βάρδιες τους. Επιπλέον, η προηγμένη δρομολόγηση του chat εξασφαλίζει ότι τα chats ανατίθενται σε εκπροσώπους που είχαν προηγούμενες επικοινωνίες με τους συγκεκριμένους πελάτες για πιο ακριβή και ενημερωμένη επικοινωνία.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Online παρακολούθηση της συμπεριφοράς των επισκεπτών του ιστοτόπου

Παρακολουθήστε ποιος βλέπει τον ιστότοπό σας, πως κινείται σε αυτόν, και για πόση ώρα. Με τις κατάλληλες πληροφορίες – όπως σελίδα επισκέπτη, πηγή σύστασης, χώρα, και χρόνο – μπορείτε να τον προσκαλέστε προληπτικά σε chat όποτε θεωρείτε ότι χρειάζεται για να εξασφαλίσετε ότι η πρόσκλησή σας θα τον αφορά.

What is live chat software

Προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο για να έχετε έτοιμες απαντήσεις ακόμα πιο γρήγορα

Εντυπωσιάστε τους πελάτες με τους οποίους συνομιλείτε απαντώντας τους ακόμη γρηγορότερα με την μαγεία της ‘προβολής πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο’. Δείτε τι πληκτρολογεί ο επισκέπτης στο άλλο άκρος της συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο προτού το στείλει, και ξεκινήστε να σκέφτεστε την απάντηση. Ετοιμάστε την απάντησή σας πριν υποβληθεί η ερώτηση και ενθουσιάστε τους πελάτες σας με την γρήγορή εξυπηρέτησή σας.

Three agents providing support via voice

Εσωτερικό chat για να επικοινωνείτε με συναδέλφους όταν χρειάζεστε λίγη βοήθεια

Δεν έχετε άμεση απάντηση ή λύση για το πρόβλημα ενός πελάτη; Επικοινωνήστε αμέσως με τους συναδέλφους σας με το εσωτερικό chat όποτε χρειαστείτε βοήθεια από άλλα μέλη της ομάδας. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε τους συναδέλφους σας σε μία συνεδρία στο chat, να τους στείλετε μηνύματα ή να γράψετε σημειώσεις, ορατές μόνο σε εσάς και άλλους εκπροσώπους.

Γιατί πρέπει α προσφέρετε υποστήριξη μέσω live chat στους πελάτες σας

Τάση της παγκόσμιας αγοράς

Το Live chat συνεχίζει να αναπτύσσεται σαν κανάλι επικοινωνίας. Η παγκόσμια αγορά λογισμικού live chat αναμένεται να φτάσε την αξία των $997 δισεκατομμυρίων μέχρι το 2023.

Ενισχύστε την ικανοποίηση πελάτη

Το Live chat έχει τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης από κάθε άλλο κανάλι εξυπηρέτησης πελατών με 73%, έναντι 61% για email και 44% για την τηλεφωνική υποστήριξη.

Αυξήστε τις πωλήσεις και την αφοσίωση

Το 79% των επιχειρήσεων λένε ότι η παροχή υποστήριξης πελατών μέσω live chat είχε θετική επίδραση στις πωλήσεις, τα κέρδη και την αφοσίωση των πελατών.

Macros, Attachments and Notes

Λύση που τα περιλαμβάνει όλα

180 λειτουργίες, 40+ ενσωματώσεις, και πολυάριθμες επιλογές διαμόρφωσης.

 Ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης ticket με αυτοματισμό, εικονικό τηλεφωνικό κέντρο εισερχόμενων & και εξερχόμενων κλήσεων ενσωματωμένο στο help desk σας, ενσωματωμένο live chat, ενσωμάτωση κοινωνικών δικτύων και δυνατότητες αυτοβοήθειας που περιλαμβάνου πύλη πελατών, γνωσιακή βάση, και forums πελατών – τα έχουμε όλα σε ένα εργαλείο με κοινόχρηστο inbox.

Help desk με βάση το cloud για όλες τις ανάγκες της υποστήριξης των πελατών σας

Επιπλέον, το λογισμικό help desk & live chat του LiveAgent έχει σαν βάση το cloud. Αφού το help desk είναι μία από τις πιο βαριές εφαρμογές της υποστήριξης πελατών, το να έχετε μία λύση με βάση το cloud είναι καλύτερη επιλογή για πολλούς λόγους.

Δεν χρειάζεται κάποια λήψη που θα σας ταλαιπωρήσει, διαχειρίζεται και αποθηκεύει δεδομένα σε απομακρυσμένους διακομιστές και δεν παραφορτώνει την βάση δεδομένων σας, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και αν δεν λειτουργεί ο ιστότοπός σας.

help desk software by LiveAgent
LiveAgent - call center software trusted by leading companies

Οι πιο χαρούμενοι πελάτες είναι μονάχα ένα κλικ μακριά, δοκιμάστε το!

Γνωρίζατε ότι το LiveAgent ήταν το #1 σε βαθμολογία λογισμικό help desk για μικρές επιχειρήσεις το 2019 και το 2020; 

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. 

Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα

FAQ

Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό help desk;

Το καλύτερο λογισμικό help desk βοηθά την επιχείρησή σας να διαχειρίζεται αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και αναθέτει αυτόματα τον εκπρόσωπο υποστήριξης στον στον πελάτη μέσω ενσωματωμένου λογισμικού.

Σε τι χρησιμοποιείται το λογισμικό help desk;

Το λογισμικό help desk χρησιμοποιείται συνήθως για εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών ώστε να βοηθήσει την οργάνωση και την διαχείριση των εισερχόμενων αιτημάτων με χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.

Πώς μπορώ να ενσωματώσω το LiveAgent στο WordPress;

Για να ενσωματώσετε το LiveAgent στο WordPress, πρέπει να εγκαταστήσετε το plugin του LiveAgent.

Related Articles to Help desk για WordPress
Lp - Gorgias Enallaktiki

Lp - Gorgias Enallaktiki

Το LiveAgent είναι μια οικονομική λύση που βοηθά στη διαχείριση αιτημάτων υποστήριξης μέσω διαφορετικών καναλιών. Προτείνεται ως εναλλακτική λύση στο Kayako με βελτιωμένη λειτουργικότητα και προστιθέμενη αξία για τους πελάτες. Οι εκπρόσωποι μας μπορούν να προσφέρουν καλύτερη, ταχύτερη και ακριβέστερη υποστήριξη, ενώ η χρήση του LiveAgent αύξησε τον χρόνο απόκρισης κατά 60% και το ποσοστό μετατροπής πελατών κατά 325%.

Το LiveAgent είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το HubSpot Service Hub. Ανακαλύψτε τον καθολικό χώρο εισερχόμενων πολλαπλών καναλιών και το γρηγορότερο widget συνομιλίας στην αγορά.

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση για το Service Hub;

Πολλοί χρήστες μετακινούνται από το ZenDesk στο LiveAgent. Ο λόγος είναι η ποιότητα της υποστήριξης, οι προσιτές τιμές και οι πολλές ενσωματώσεις. Οι χρήστες αναφέρουν επίσης ότι το προηγμένο επίπεδο αυτοματισμού καθορίζει τις ενέργειές τους χωρίς την ανάγκη για Zapier και οι λειτουργίες επικοινωνίας είναι εξαιρετικές.

Ψάχνετε για εναλλακτική λύση του ConnectWise; Ανακαλύψτε το εξαιρετικό σύστημα καρτελών του LiveAgent που υποστηρίζεται από εκπληκτικές δυνατότητες και ενσωματώσεις.

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση για το ConnectWise;

Το LiveAgent βοηθά τις επιχειρήσεις να παρέχουν καλύτερη, ταχύτερη και ακριβέστερη υποστήριξη στους πελάτες τους. Η ομάδα υποστήριξης ανταποκρίνεται γρήγορα και παρέχει ταχύτατες λύσεις. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν το LiveAgent βλέπουν αύξηση στην ικανοποίηση των πελατών και στις πωλήσεις τους.

Lp - Helpcrunch Enallaktiki 2

Lp - Helpcrunch Enallaktiki 2

LiveAgent είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει λογισμικό VoIP, τηλεφωνικά συστήματα, λογισμικό αυτοεξυπηρέτησης και άλλα. Περιλαμβάνει επίσης συστήματα διαχείρισης παραπόνων, πύλες πελατών και διαχείριση email. Η εταιρεία προσφέρει ένα πρόγραμμα συνεργατών και έχει βραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν μια δωρεάν δοκιμή με το LiveAgent.

Το LiveAgent είναι πιο οικονομικό σε σύγκριση με άλλες λύσεις κέντρων εξυπηρέτησης και διαθέτει περισσότερες από 175 δυνατότητες κέντρου εξυπηρέτησης και περισσότερες από 40 ενσωματώσεις. Δείτε περισσότερα.

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση για το LiveHelpNow;

Το LiveAgent είναι μια πολυκαναλική λύση κέντρου εξυπηρέτησης που μπορεί να διαχειριστεί αιτήματα από πολλά κανάλια συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram, Twitter, Viber και WhatsApp. Προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7-30 ημερών και μπορεί να μεταφέρει τα παλιά δεδομένα του κέντρου υποστήριξης. Επιπλέον, προσφέρει περισσότερες από 175 βασικές και προηγμένες λειτουργίες και 24/7 εξυπηρέτηση πελατών.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo