Πολύτιμο σε κάθε κλάδο

Ανακαλύψτε πώς το LiveAgent βελτιώνει την αυτοκινητοβιομηχανία σας.

  • ✓ Χωρίς χρέωση εγκατάστασης    
  • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7   
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Ενισχύστε την προώθηση

Δημιουργήστε ένα θετικό CX που θα κάνει τους πελάτες σας να μιλούν γι' αυτό.

24%

Μειώστε τους χρόνους απόκρισης

Βελτιώστε τα ποσοστά πρώτης απόκρισης με αυτόματη δρομολόγηση καρτελών.

37%

Μειώστε τον όγκο των καρτελών

Μειώστε την εισροή καρτελών υποστήριξης με γνωσιακή βάση.

Industry background

Λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για την αυτοκινητοβιομηχανία

Φορέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και προχωρήστε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας με το LiveAgent – το καλύτερο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης και ζωντανής συνομιλίας.

  • Software Advice front runner 2022 award badge
  • Capterra Shortlist badge 2022
  • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Δημιουργήστε εξατομικευμένες εμπειρίες αγορών παρέχοντας υποστήριξη σε διάφορα κανάλια, όπως τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απαντήστε σε ερωτήσεις πελατών σχετικά με τα οχήματά σας σε πραγματικό χρόνο, σαν να ήσασταν φυσικά στον εκθεσιακό χώρο.

Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά των επισκεπτών του ιστότοπού σας, ξεκινήστε μια συνομιλία, παρέχετε άψογη υποστήριξη, δημιουργήστε εμπιστοσύνη και εξασφαλίστε τη συμφωνία.

Προσαρμοσμένη υποστήριξη πελατών

Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, καθώς και οι ανάγκες του /της είναι διαφορετικές. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε τις προσδοκίες στην αρχή παρά να δίνετε λανθασμένες πληροφορίες. Το LiveAgent για εμπόρους αυτοκινήτων σας δίνει πολλές επιλογές για να έρθετε σε επαφή με τους μελλοντικούς πιστούς πελάτες σας – είτε μέσω ζωντανής συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο που τοποθετείται στον ιστότοπό σας, του ενσωματωμένου τηλεφωνικού κέντρου ή των κλασικών μηνυμάτων. Με όλες αυτές τις διαφορετικές επιλογές μπορείτε να τα καταφέρετε.

Automotive illustration
Car with two guys illustration

Δώστε αστραπιαίες απαντήσεις

Όπως τα αυτοκίνητα που πουλάτε στους πελάτες σας γίνονται όλο και πιο γρήγορα, έτσι και οι πελάτες θέλουν να έχουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους ακόμα πιο γρήγορα. Τα κλασικά e-mail αποτελούν μέρος της ιστορίας, όπως τα αυτοκίνητα που ήταν κατασκευασμένα με ατμομηχανή. Το LiveAgent για εμπόρους αυτοκινήτων μπορεί να σας δώσει απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο με λίγα μόνο κλικ. Το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να τοποθετήσετε ένα λογαριασμό LiveAgent στον ιστότοπό αυτοκινήτων σας. Ξέρετε τι είναι ακόμα καλύτερο; Με την προβολή σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να δείτε τι πληκτρολογούν οι πελάτες σας ακόμη και πριν πατήσουν το κουμπί enter. Λοιπόν, δεν είναι πολύ γρήγορο;

Φτάστε στην 1η θέση πιο γρήγορα

Ο ανταγωνισμός σας δεν σταματά ποτέ. Λοιπόν, για να είμαστε ειλικρινείς, ο ανταγωνισμός γενικά δεν σταματά ποτέ. Φτάστε στην 1η θέση ως νικητές και ικανοποιήστε τον πελάτη σας με ένα εξαιρετικό λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης γιατί “Ο νικητής τα παίρνει όλα”. Γίνετε αυτοί, που θα κερδίσουν τώρα. Μην σταματήσετε, συνεχίστε με το LiveAgent για εμπόρους αυτοκινήτων.

woman and man celebrating winning throphy-illustration

Προσωπική καθοδήγηση για τη διαδρομή των πελατών σας

Οι πελάτες περνούν χρόνο και εξετάζουν προσεκτικά κάθε επιλογή προτού αποφασίσουν να αγοράσουν ένα νέο όχημα. Επιταχύνετε τη μελλοντική επιτυχία της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων σας με ζωντανή συνομιλία. Προσφέρετε στους πελάτες σας με ένα νέο μοντέλο στρατηγικής επικοινωνίας και ενημερώστε τους ότι είστε εδώ γι’ αυτούς 24/7.

Κλείστε μια επίδειξη σε μια μέρα που σας βολεύει περισσότερο

Προγραμματίστε μία επίδειξη

Μιλήστε με έναν διευθυντή πωλήσεων του LiveAgent

Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές και προγραμματίστε μια κλήση ένας -προς-ένα με έναν από τους αντιπροσώπους επιτυχίας των πελατών μας, για να δείτε πώς το LiveAgent μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Τι θα μάθετε κατά τη διάρκεια της επίδειξης

  • Πώς να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους με το LiveAgent
  • Ποιο πλάνο είναι κατάλληλο για εσάς βάσει των επιχειρηματικών σας στόχων
  • Πώς λειτουργεί το LiveAgent
  • Απαντήσεις σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με την τιμολόγηση, την εξυπηρέτηση, τις ενσωματώσεις και τις δυνατότητες

και πολλά ακόμα…

“Προσεγγίστε κάθε πελάτη με την ιδέα να τον βοηθήσετε να λύσει ένα πρόβλημα ή να επιτύχει έναν στόχο, όχι να πουλήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.” – Brian Tracy

Andrej Saxon, Διευθυντής πωλήσεων

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Εξοικονομήστε περισσότερα με το LiveAgent

Αναλύστε και συγκρίνετε το LiveAgent με διαφορετικές λύσεις υποστήριξης πελατών και επιλέξτε μία με τις πιο συναφείς λειτουργίες για τον κλάδο σας και την καλύτερη τιμή.

Πάνω από 21.000 επιχειρήσεις δεν μπορεί να κάνουν λάθος

Δείτε τις ιστορίες επιτυχίας και τις μαρτυρίες μας και ανακαλύψτε τον θετικό αντίκτυπο της εφαρμογής του λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης στην αυτοκινητοβιομηχανία

Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα

FAQ

Γιατί μια αυτοκινητοβιομηχανία πρέπει να διαθέτει λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης;

Στην αυτοκινητοβιομηχανία, οι αντιπρόσωποι πρέπει να επιλύουν αποτελεσματικά τα προβλήματα των πελατών. Το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης βοηθά να το κάνουν αυτό και να παρακολουθούν το ιστορικό των ζητημάτων και τον τρόπο επίλυσής τους. Με αυτόν τον τρόπο, μια αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να διατηρήσει τους πελάτες της.

Γιατί πρέπει η εταιρεία αυτοκινήτων σας να επιλέξει το LiveAgent ως λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης;

Το LiveAgent είναι ένα πολύ ευέλικτο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κέντρου εξυπηρέτησης που να ταιριάζει στις ανάγκες της εταιρείας σας. Διαθέτει μια απλή και εύκολη στη χρήση διεπαφή και διαθέτει πολλές δυνατότητες, διευκολύνοντας τη διαχείριση όλων των εισερχόμενων αιτημάτων.

Πώς μπορεί η αυτοκινητοβιομηχανία σας να επωφεληθεί από το LiveAgent;

Το LiveAgent είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης με πολλές δυνατότητες και ευέλικτα πλάνα τιμολόγησης που ταιριάζουν σε όλα τα είδη επιχειρήσεων. Το κύριο πλεονέκτημα του LiveAgent είναι ότι είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον.

Related Articles to Aυτοκινητοβιομηχανία
Βρείτε ποιες εναλλακτικές επιλογές για ticketing είναι οι καλύτερες και συγκρίνετε ανά τιμή, κατάταξη, και χαρακτηριστικά. Το νέο λογισμικό σας για ticketing περιμένει!

Είστε έτοιμοι για ένα νέο σύστημα καρτελών;

Η διαθεσιμότητα ακόμα περισσότερων ενσωματώσεων και λειτουργιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον τομέα της αυτοεξυπηρέτησης είναι αντικείμενο συγκρίσεων που μπορείτε να κάνετε στο Capterra. Βρείτε την καλύτερη λύση για εσάς για τα κέντρα τηλεφωνικής υποστήριξης και τους τομείς της ζωντανής συνομιλίας και αυτοεξυπηρέτησης.

Το LiveAgent προσφέρει προηγμένες ενσωματωμένες λειτουργίες που σας βοηθούν να διαχειριστείτε τα αιτήματα πελατών από ένα κοινόχρηστο φάκελο εισερχομένων με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Τα καλύτερα κοινόχρηστα εισερχόμενα

Η δημιουργία συνοπτικού τίτλου και αποφυγή υπερβολικών λεπτομερειών σε διαδικασία ανάπτυξης επακολουθού email συνάντησης είναι σημαντική. Το LiveAgent είναι ίσως μια λύση για αύξηση της ταχύτητας απόκρισης στα ερωτήματα των πελατών μέσω email, με αυτοματοποίηση και ανάλυση πλατφόρμων, διασφαλίζοντας τη ροή εργασίας και διανομής ερευνών πελατών σε αντιπροσώπους.

Η δωρεάν δοκιμή LiveAgent σας βοηθά να προσεγγίσετε τους αιτούντες. Ταξινομήστε την επικοινωνία σας κατά προτεραιότητα και μην χάσετε ποτέ πληροφορίες σχετικά με τους αιτούντες.

Λογισμικό Βοήθειας Γραφείου για τη Βιομηχανία Ανθρώπινου Δυναμικού

Το LiveAgent είναι ένα λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης που βασίζεται στο cloud και επιτρέπει στην εταιρεία σας να αντιμετωπίζει άμεσα τις ανησυχίες των πελατών, να αναπτύσσει νέες σχέσεις και να εκσυγχρονίζει ολόκληρη τη διαδικασία υποστήριξης. Εάν η εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού σας επιθυμεί να διαχειρίζεται τους πελάτες της με τη βοήθεια ενός λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης ή συστήματος καρτελών, το LiveAgent μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Βελτιώστε την ταχύτητα απόκρισης κατά 26% με το LiveAgent. Οι πελάτες σας θα είναι ευχαριστημένοι και οι πωλήσεις σας θα αυξηθούν. Δοκιμάστε το LiveAgent σήμερα.

Θέλετε να αυξήσετε τις ταχύτητες απόκρισης;

Το LiveAgent είναι μια λύση εξυπηρέτησης πελατών πλούσια σε δυνατότητες που αυτοματοποιεί, αναλύει και συνδέει πλατφόρμες ώστε να βελτιώσετε την ταχύτητα απόκρισης στα ερωτήματα των πελατών σας μέσω email, ενώ όλες οι έρευνες πελατών συγκεντρώνονται σε έναν πίνακα ελέγχου και διανέμονται αυτόματα μεταξύ των αντιπροσώπων σας, διασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα ροής εργασίας.

Το Liveagent προσφέρει περισσότερες επιλογές όταν πρόκειται για παροχή υποστήριξης πελατών. Είναι η απόλυτη λύση για την επιχείρησή σας. Επιλέξτε ένα από τα τρία επί πληρωμή πλάνα μας ή επιλέξτε ξεχωριστές δυνατότητες.

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση για το Vision;

Το LiveAgent είναι μια από τις λίγες λύσεις help desk που καλύπτουν όχι μόνο τα κανονικά κανάλια επικοινωνίας, αλλά και τις κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram, με την ενσωμάτωση του Viber να δρομολογείται. Αυτό προσφέρει καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες και ενισχύει την παρουσία στο διαδίκτυο.

Το LiveAgent συνδυάζει εξαιρετική ζωντανή συνομιλία, καρτέλες και αυτοματισμό για να παρέχει εξαιρετική υποστήριξη. Αυξήστε τις πωλήσεις σας με το LiveAgent σήμερα.

Κολλήσατε; Αυξήστε τις πωλήσεις με το LiveAgent!

Το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών της LiveAgent βοηθά τις εταιρείες να αυξήσουν τις πωλήσεις παρέχοντας εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Επίσης, μπορεί να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών, τη διατήρηση των πελατών, εξοικονομεί χρόνο και μειώνει το κόστος που σχετίζεται με την υποστήριξη πελατών.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo