Η σωστή εφαρμογή για επιχειρήσεις

Πλήρως επεκτάσιμο, ευέλικτο και προσαρμόσιμο στις ανάγκες σας.

 • ✓ Χωρίς χρέωση εγκατάστασης    
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7   
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Δημιουργήστε περισσότερα έσοδα

Δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες πελατών που αυξάνουν τα έσοδα.

97%

Βελτιώστε την ικανοποίηση

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με αστραπιαίες απαντήσεις.

16×

Ενισχύστε την αξία των πελατών

Κάντε περισσότερες πωλήσεις διατηρώντας τους πελάτες σας πιστούς στην εταιρεία σας.

Business background

Λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για επιχειρήσεις

Γίνετε μέλος της ευρείας γκάμας επιτυχημένων επιχειρήσεων του LiveAgent και βασιστείτε στο πιο εξελιγμένο και #1 λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις το 2020. Μείνετε πιο κοντά στους πελάτες σας και βοηθήστε τους γρηγορότερα με το LiveAgent.

 • Software Advice front runner 2022 award badge
 • Capterra Shortlist badge 2022
 • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022
Person holding gift

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με ευκολία

Γνωρίζουμε ότι η ενσωμάτωση μιας τόσο σύνθετης λύσης όπως το LiveAgent απαιτεί συγκεκριμένες διαδικασίες και κανόνες που πρέπει να πληρούνται στις περισσότερες επιχειρήσεις. Με τη λύση μας μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε αντιπροσώπους με βάση τον απαιτούμενο φόρτο υποστήριξης, την εποχικότητα ή τις εσωτερικές αλλαγές δομής. Δώστε τη δυνατότητα στους καλύτερους αντιπροσώπους σας να ανταμειφθούν τη σωστή στιγμή και αφήστε τους άλλους να ξεκουραστούν όταν υπάρχουν λιγότερα αιτήματα. Κάντε τους πελάτες και τους αντιπροσώπους σας χαρούμενους και ικανοποιημένους με τα οφέλη του λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης που παρέχουμε.

Υλοποίηση χωρίς προβλήματα

Το LiveAgent λειτουργεί σε ξεχωριστό πίνακα ελέγχου και βελτιστοποιεί δεδομένα από πολλές πηγές επιχειρήσεων σε ενιαία συγκεντρωτικά εισερχόμενα. Είτε πρόκειται για ιστότοπους, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πύλη πελατών, email ή υποστήριξη τηλεφωνικού κέντρου, το LiveAgent διευκολύνει την υλοποίηση κάθε καναλιού σε συγκεκριμένο τμήμα της εταιρείας. Μπορείτε επίσης να βοηθηθείτε με προηγμένες δυνατότητες, όπως έτοιμα μηνύματα για εξοικονόμηση χρόνου.

Woman on phone in shopping cart
Real-time typing feature in Customer service software - LiveAgent

Προσαρμόστε τον πίνακα ελέγχου σας

Οι επιχειρήσεις συνήθως έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για δυνατότητες και προσαρμογές βάσει των εσωτερικών πολιτικών και διαδικασιών τους. Έχουμε αναπτύξει το λογισμικό του κέντρου εξυπηρέτησης έχοντας αυτό κατά νου και προσφέρουμε προσαρμόσιμη λύση που θα ανταποκρίνεται στην προτιμώμενη ροή εργασίας σας και όχι το αντίστροφο. Επιπλέον, οι μεγάλες επιχειρήσεις λαμβάνουν συχνά την απόδοση επένδυσής τους από το LiveAgent γρήγορα με τη δυνατότητα προβολής πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο, η οποία τους επιτρέπει να προετοιμάσουν την απάντηση γρηγορότερα.

Ενεργητική επικοινωνία σε προσιτή τιμή

Απλοποιήστε την επικοινωνία με μια υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που είναι το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας. Ενισχύστε τους αντιπροσώπους υποστήριξής σας με τη δυνατότητα προσέγγισης πελατών σε πολλές συσκευές με προσκλήσεις ενεργητικής συνομιλίας. Οι επιχειρηματικές προσφορές δεν διεξάγονται πλέον σε τοπική κλίμακα. Επεκταθείτε σε παγκόσμιο επίπεδο, προσαρμόστε τα widget σας και καλωσορίστε διεθνείς πελάτες στην προτιμώμενη γλώσσα τους.

LiveAgent - Live chat as a part of the help desk software

Οι χαρούμενοι πελάτες είναι οι καλύτεροι πελάτες

Προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς από τις περισσότερες από τις δημοφιλείς λύσεις κέντρων εξυπηρέτησης.

Πώς θα επωφεληθεί η επιχείρηση σας από την εφαρμογή του LiveAgent;

Αυξήστε την ικανοποίηση

Δώστε στους πελάτες σας την ελευθερία να επικοινωνήσουν μαζί σας σε οποιοδήποτε κανάλι τους αρέσει – είτε πρόκειται για ζωντανή συνομιλία, email, τηλέφωνο ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βελτίωση με τα δεδομένα

Χρησιμοποιήστε αναλυτικά στοιχεία για να παρακολουθείτε την απόδοσή σας, να εντοπίζετε επαναλαμβανόμενα προβλήματα και να δημιουργήσετε ενεργές πληροφορίες και σχέδια βελτίωσης.

Βελτιώστε την παραγωγικότητα

Παρέχετε ταχύτερη υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, διαδραστικής τεχνολογίας φωνητικής απόκρισης (ΔΦΑ) και μοναδικών πληροφοριών CRM.

Woman in front of the desk with several light bulbs

Αποτελεσματική κατανομή πόρων

Η σωστή κατανομή και διαχείριση των πόρων είναι ζωτικής σημασίας για τη γενική ευημερία οποιασδήποτε εταιρείας. Το LiveAgent σας παρέχει την ευελιξία να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών με βάση τις ανάγκες σας, την τρέχουσα σεζόν ή χρονική περίοδο του έτους. Ποτέ μην δεσμεύετε την επιχείρησή σας με αυστηρούς κανόνες. Το LiveAgent σας δίνει τη δυνατότητα να αποφασίσετε πού να επενδύσετε το χρόνο και τα οικονομικά σας. Η απόδοση της επένδυσης του κέντρου εξυπηρέτησης για τις επιχειρήσεις μπορεί να φανεί γρήγορα με τη μορφή αυξημένης ευτυχίας και πίστης των πελατών.

Προηγμένες δυνατότητες αυτοματισμού

Οι επαναλαμβανόμενες εργασίες και δραστηριότητες γίνονται γρήγορα βαρετές και καταναλώνουν χρόνο & πόρους. Οι αντιπρόσωποι υποστήριξής σας θα πρέπει να επικεντρώνονται στην αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων και να παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη εκεί. Αυτές οι μικρές, αλλά εξαιρετικά απαραίτητες εργασίες μπορούν να γίνουν μέσω ισχυρών δυνατοτήτων αυτοματισμού, όπως έτοιμα μηνύματα, κανόνες χρόνου, προκαθορισμένες απαντήσεις ή ακόμη και ΣΕΥ. Κάντε την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη με το κατάλληλο κέντρο εξυπηρέτησης για επιχειρήσεις.

Person coding advanced features
Ultimate omni-channel help desk software experience

Απρόσκοπτη επίλυση αιτημάτων πελατών

Οι πελάτες αναμένουν ότι τα προβλήματά τους θα επιλυθούν άμεσα και χωρίς εμπόδια, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που έχουν χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες. Η παροχή απρόσκοπτης εμπειρίας σε όλα τα ψηφιακά κανάλια σας για αυτά φέρνει θετικό αντίκτυπο στην εταιρεία και την επιχείρησή σας γενικά. Αφήστε το λογισμικό του κέντρου εξυπηρέτησης να συνδυάσει όλα τα σημεία σας σε ένα συγκεντρωτικό φάκελο εισερχομένων και να εστιάσετε στα σημαντικά πράγματα. Ξεκινήστε τη συζήτηση σε ζωντανή συνομιλία, συνεχίστε με email και ολοκληρώστε το πρόβλημα μέσω κλήσης, όλα από το ίδιο μέρος.

Η καλύτερη επιλογή της αγοράς

Το δωρεάν πρόγραμμα του LiveAgent προσφέρει δωρεάν γνωσιακή βάση μεταξύ άλλων λειτουργιών. Με πρόγραμμα επί πληρωμή, μπορείτε να αποκτήσετε ακόμα περισσότερα σε μια λογική τιμή.

Δοκιμή 30 ημερών
Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
και πολλά άλλα
$9 μήνας

Small επιχείρηση

 • Απεριόριστο ιστορικό καρτελών
 • 3 διευθύνσεις email
 • 3 φόρμες επικοινωνίας
 • 1 κλειδί API
$29 μήνας

Medium επιχείρηση

 • Όλα στο πρόγραμμα Small και επιπλέον
 • 10 διευθύνσεις email
 • 3 κουμπιά ζωντανής συνομιλίας
 • Διαχείριση τμημάτων
0$ μήνας

Δωρεάν

 • Ιστορικό καρτελών 7 ημερών
 • 1 διεύθυνση email
 • 1 κουμπί συνομιλίας
 • 1 φόρμα επικοινωνίας

Εξοικονομήστε περισσότερα με το LiveAgent

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα με τον υπολογιστή μας και επιλέξτε το σωστό σύστημα κέντρου εξυπηρέτησης για την ομάδα υποστήριξης πελατών σας.

Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Σχετικά Άρθρα μεΕπιχείρηση
Βελτιστοποιήστε τον λειτουργικό χρόνο και τους πόρους για την εκπαίδευση και τις ΜΚΟ χρησιμοποιώντας το LiveAgent για τον αποτελεσματικό εξορθολογισμό των προσωπικών δραστηριοτήτων.

Λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για εκπαιδευτικά ιδρύματα & ΜΚΟ

Αυτοματοποιήστε τις εργασίες σας, βελτιώστε την ικανοποίηση των πελατών και γίνετε ηγέτης στην εξυπηρέτησή τους με την ενσωμάτωση του LiveAgent.

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να βρουν μόνοι τους τις απαντήσεις που ψάχνουν. Το λογισμικό συχνών ερωτήσεων του LiveAgent σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκπληκτικά portal πελατών.

Αξιοποιήστε το λογισμικό των συχνών ερωτήσεων για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών

Προσαρμόστε το portal αυτοεξυπηρέτησης της επιχείρησής σας στην ταυτότητά της και κάντε τη γνωσιακή βάση και τις συχνές ερωτήσεις μέρος του brand σας, προσαρμόζοντας τη γνωσιακή βάση με ένα θέμα που ταιριάζει καλύτερα στην εταιρική σας εικόνα και στον προσαρμοσμένο CSS, μεταξύ άλλων.

Βελτιώστε την ταχύτητα απόκρισης κατά 26% με το LiveAgent. Οι πελάτες σας θα είναι ευχαριστημένοι και οι πωλήσεις σας θα αυξηθούν. Δοκιμάστε το LiveAgent σήμερα.

Θέλετε να αυξήσετε τις ταχύτητες απόκρισης;

Το εργαλείο υβριδικής ροής καρτελών αυξάνει την ταχύτητα απόκρισης στα προβλήματα των πελατών μέσω διαφορετικών καναλιών και εξοικονομεί χρόνο στους αντιπροσώπους έως 15 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως, εξαλείφοντας την ανάγκη αναζήτησης πληροφοριών πελατών και προηγούμενων επικοινωνιών.

Το δωρεάν λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου του LiveAgent σάς επιτρέπει να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στην εφαρμογή μας για κινητά. Απολαύστε απεριόριστο ιστορικό καταγραφής κλήσεων.

Χρειάζεστε δωρεάν λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου;

Η εταιρία προσφέρει διάφορες λύσεις για την υποστήριξη των επιχειρήσεων, ενώ οι πελάτες χρησιμοποιούν πύλες αυτοεξυπηρέτησης και συσκευές για πρόσβαση σε αυτές. Η αξιολόγηση των πυλών πελατών μέσω διαφορετικών μετρικών είναι σημαντική, όπως η CSAT, η NPS και η CES. Επίσης, η εξυπηρέτηση πελατών είναι σημαντική.

Το δωρεάν λογισμικό ζωντανής συνομιλίας του LiveAgent σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε και να μετατρέπετε αποτελεσματικά τους επισκέπτες ιστότοπων σε πελάτες. Χρησιμοποιήστε το ταχύτερο widget συνομιλίας.

Χρειάζεστε δωρεάν λογισμικό ζωντανής συνομιλίας;

Η χρήση λογισμικού ζωντανής συνομιλίας βελτιώνει την ικανοποίηση των πελατών, ενώ αυξάνει τους χρόνους απόκρισης, την παραγωγικότητα και την απόδοση επένδυσης (ROI) των αντιπροσώπων. Το 38% των καταναλωτών προτιμά να έχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν εφαρμογή ζωντανής συνομιλίας της εταιρείας μας, η οποία διαθέτει προσαρμόσιμο widget και γλωσσικά.

Με το λογισμικό υποστήριξης τεκμηρίωσης του LiveAgent, μπορείτε με ευκολία να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη γνωσιακή βάση με υποστήριξη τεκμηρίωσης, που θα διευκολύνει την αυτοεξυπηρέτηση.

Δημιουργήστε μια γνωσιακή βάση και υποστήριξη τεκμηρίωσης με ευκολία

Το LiveAgent είναι ένα λογισμικό υποστήριξης τεκμηρίωσης που βελτιώνει τη ροή εργασιών και την ικανοποίηση πελατών. Προσφέρει εσωτερική και εξωτερική γνωσιακή βάση και διατηρεί το περιεχόμενο οργανωμένο. Κοστίζει μεταξύ 9 και 49 δολαρίων ανά μήνα.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo