Τα 25 καλύτερα λογισμικά πύλης πελατών
Blog

Τα 25 καλύτερα λογισμικά πύλης πελατών

Oliver Stasinszky

Oliver Stasinszky


Τελευταία τροποποίηση την March 29, 2022 σε 1:23 pm

Είναι το 2022 και ζούμε σε έναν κόσμο ψηφιακών τεχνολογιών. Ποτέ δεν ήταν πιο κρίσιμο για τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν μια πιο εξατομικευμένη, πελατοκεντρική προσέγγιση. Χάρη στην άνοδο των τελευταίων, πιο προηγμένων τεχνολογικών λύσεων, οι σύγχρονες εταιρείες έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους για τον χειρισμό των αναγκών εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών.

Ωστόσο, η ενσωμάτωση διαφόρων τεχνολογικών εργαλείων στις επιχειρηματικές διαδικασίες σας μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στις τρέχουσες λειτουργίες σας. Ευτυχώς, τα καλύτερα εργαλεία λογισμικού πύλης πελατών έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώνονται απρόσκοπτα στα υπάρχοντα συστήματά σας.

Το πιο σημαντικό, αυτά τα εργαλεία δεν είναι περίπλοκα στη ρύθμιση και δεν απαιτούν συγκεκριμένες απαιτήσεις συστήματος. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό, έχουμε αναπτύξει μια λίστα με τις 25 καλύτερες λύσεις λογισμικού πύλης πελατών.

Όλα τα εργαλεία που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εισερχόμενη και εξερχόμενη επικοινωνία σας με τους πελάτες σας, να τους παρέχουν την εξυπηρέτηση πελατών που τους αξίζει και πολλά άλλα. Αυτές είναι σήμερα οι καλύτερες λύσεις στην αγορά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για κάθε εργαλείο, τις καλύτερες δυνατότητες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τιμές και πολλά άλλα.

Τι είναι το λογισμικό πύλης πελατών;

Ένα λογισμικό πύλης πελατών είναι ένα εργαλείο λογισμικού πύλης πελατών που λειτουργεί ως πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης. Η πύλη παρέχει στους πελάτες σας πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας 24/7/365. Μπορεί να είναι είτε μια διαδικτυακή εφαρμογή είτε ένας ιστότοπος που προσφέρει ασφαλή χώρο αποθήκευσης στην πύλη του πελάτη για την κοινή χρήση και διανομή σημαντικών πληροφοριών και εγγράφων.

Αυτό το εργαλείο λογισμικού επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργούν πολλαπλές αποκλειστικές πύλες υποστήριξης, να δημιουργούν επιλογές λογισμικού φόρουμ κοινότητας και να διατηρούν το προσωπικό τους ενήμερο.

Οι διαδικτυακές πύλες αυτοεξυπηρέτησης και τα φόρουμ κοινότητας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τις εταιρείες να παρέχουν μια ασφαλή πύλη πελατών που μπορεί να χρησιμεύσει ως ψηφιακή πύλη για την βάση των καταναλωτών τους.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε λογισμικό πύλης πελατών στην επιχείρησή σας;

Για χρόνια, οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν πολλές διαφορετικές λύσεις συνεργασίας και επικοινωνίας για να επιτρέψουν τη ροή δεδομένων μέσα στους οργανισμούς τους. Αυτές οι λύσεις ονομάζονται intranets και επιτρέπουν στις εταιρείες να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για αποτελεσματική συνεργασία με το κοινό -στόχο τους. Ωστόσο, τα intranets είναι πιο κατάλληλα για το χειρισμό εσωτερικών λειτουργιών.

Τα προβλήματα προκύπτουν όταν μια εταιρεία χρειάζεται να επεκτείνει την ίδια λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα και για εξωτερικές επιχειρηματικές διαδικασίες, και εκεί παίζει σημαντικό ρόλο ένα λογισμικό πύλης πελατών. Ας δούμε πώς η χρήση λογισμικού πύλης πελατών μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Βελτιωμένη συνεργασία και επικοινωνία με τους πελάτες

Ένα λογισμικό πύλης πελατών είναι ουσιαστικά μια ψηφιακή πύλη με πολλές επιλογές αυτοεξυπηρέτησης που οι πελάτες, οι αγοραστές, οι υπάλληλοι και οι προμηθευτές σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται όταν τις χρειάζονται.

Είναι μια ασφαλής πύλη που παρέχει υποστήριξη πελατών 24/7 και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να απολαμβάνουν μειωμένο όγκο αιτημάτων υποστήριξης. Η προσφορά μιας πύλης πελατών μπορεί να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών και να βελτιώσει την προσωπική σύνδεση με την εταιρεία σας, γεγονός που εγγυάται μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Βελτιωμένη προσβασιμότητα

Ο στόχος ενός λογισμικού πύλης πελατών είναι να παρέχει στην καταναλωτική σας βάση εύκολη πρόσβαση σε σχετικές πληροφορίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την εσωτερική σας γνωσιακή βάση για να χρησιμεύσει ως πηγή πληροφοριών για την διαδικτυακή σας κοινότητα.

Χρησιμοποιήστε το για να αναπτύξετε το φόρουμ της κοινότητάς σας όπου οι καταναλωτές σας μπορούν να αξιοποιήσουν διάφορες επιλογές για τη λήψη σχετικών πληροφοριών. Το φόρουμ της κοινότητάς σας πρέπει να περιλαμβάνει:

 • Άρθρα γνωσιακής βάσης, συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων και συχνές ερωτήσεις
 • Πρότζεκτ πελατών
 • Συλλογικές υπηρεσίες
 • Επιλογές κοινής χρήσης εγγράφων
 • Επιλογές κοινής χρήσης αρχείων
 • Δωρεάν πρόσβαση στον πελάτη

Χτίσιμο αφοσίωσης των πελατών

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του λογισμικού πύλης πελατών είναι η προσαρμόσιμη διεπαφή του. Είναι γεμάτο με επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε και να εξατομικεύσετε τη διεπαφή χρήστη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης.

Η δημιουργία, ενημέρωση και διαχείριση και ακριβείς πληροφορίες θα οδηγήσει σε αυξημένη αφοσίωση και διατήρηση πελατών.

Βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών

Ίσως το μεγαλύτερο όφελος από τη χρήση λογισμικού πύλης πελατών είναι η ευκαιρία να ανεβάσετε την εξυπηρέτηση πελατών σας στο επόμενο επίπεδο. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι περισσότερο από το 70% των καταναλωτών αναμένουν άνευ προηγουμένου επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών.

Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης το γεγονός ότι οι καταναλωτές έχουν διαφορετικές προτιμήσεις όσον αφορά τα κανάλια επικοινωνίας. Άλλοι προτιμούν τη ζωντανή συνομιλία, άλλοι επιθυμούν τηλεφωνικές συνομιλίες, ενώ άλλοι προτιμούν το email.

Όπως και να το πάρετε, οι σύγχρονοι καταναλωτές προτιμούν να επικοινωνούν με εταιρείες μέσω του προτιμώμενου καναλιού τους. Το πιο σημαντικό, θέλουν να το κάνουν μόνοι τους, όποτε και όπως θέλουν.

Αυξημένη ανταπόκριση

Οι σύγχρονοι καταναλωτές θα εκτιμήσουν μια εταιρεία που τους παρέχει 24/7/365 πρόσβαση σε μια πύλη πελατών στην οποία μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται.

Οι πελάτες σας θα μπορούν να λαμβάνουν υποστήριξη πελατών εκτός των ωρών εργασίας. Αυτό μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμο τόσο για τους πελάτες σας όσο και για τη συνεργασία με πελάτες. Αν λάβουμε υπόψη ότι η εξ αποστάσεως εργασία αυξάνεται (το 16% των εταιρειών είναι πλέον πλήρως απομακρυσμένες), η αυξημένη ανταπόκριση καθίσταται ζωτικής σημασίας.

Σύγκριση των κορυφαίων 5 λογισμικών πύλης πελατών

Κέντρο επικοινωνίαςΚατάταξη στο CapterraΒασισμένο στο διαδίκτυοΔωρεάν έκδοσηΔωρεάν δοκιμήΑρχική τιμή
LiveAgent4.7/5 (περίπου 1.000 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Huddle4.3/5 (περίπου 2.500 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙΟΧΙ$19 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Zendesk4.5/5 (περίπου 1.600 αξιολογήσεις)ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$14 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
SmartVault 4.6/5 (περίπου 660 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΟΧΙ$65 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Onehub4.5/5 (περίπου 570 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΝΑΙ19,95$ /μήνα
Ημερομηνία 27 Μαΐου

Οι καλύτερες δυνατότητες λογισμικού πύλης πελατών

Με τόσες πολλές λύσεις λογισμικού πύλης πελατών στη διάθεσή τους, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την επιλογή μιας λύσης που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών τους. Ίσως αυτή η λίστα με τις καλύτερες δυνατότητες λογισμικού πύλης πελατών να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Γνωσιακή βάση

Μια λύση λογισμικού πύλης πελατών θα πρέπει να είναι πλήρως κλιμακούμενη με διαισθητική διεπαφή και φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες που θα βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα αποθετήρια γνώσεων.

Ωστόσο, είναι σημαντικό η λύση σας να υποστηρίζει πολλαπλές γνωσιακές βάσεις και να σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εσωτερικές και εξωτερικές γνωσιακές βάσεις χωρίς περιορισμούς.

Προσαρμογή γνωσιακής βάσης

Επιλέξτε ένα εργαλείο λογισμικού που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πολλαπλή γνωσιακή βάση με τη σελίδα συχνών ερωτήσεων και διαφορετικές κατηγορίες που θα περιλαμβάνουν επίσης σχετικά άρθρα στον κλάδο σας, καθώς και έναν επεξεργαστή WYSIWYG.

Φόρουμ κοινότητας

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται εσωτερικά/δημόσια φόρουμ κοινότητας με πλήρως προσαρμόσιμες κατηγορίες και βελτιστοποίηση SEO με βάση λέξεις -κλειδιά και φράσεις. Το λογισμικό της πύλης πελατών σας θα πρέπει να παρέχει τέτοιες δυνατότητες αλλά με τρόπο που να ταιριάζει με τη σχεδιαστική σας αισθητική.

Φόρουμ πελατών στην πύλη υποστήριξης - LiveAgent

Διαχείριση και παρακολούθηση καρτελών

Το τέλειο λογισμικό πύλης πελατών θα πρέπει να είναι πλήρως διαφανές με ενιαία εισερχόμενα που θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να αναλάβουν δράση. Θα ήταν ακόμη καλύτερα αν η λύση σας περιλάμβανε ένα υβριδικό σύστημα καρτελών με επιλογές υποβολής καρτελών και ιστορικού καρτελών.

Ένα κατάλληλο σύστημα παρακολούθησης καρτελών επιτρέπει στους πελάτες σας να διαχειρίζονται μόνοι τους τις καρτέλες και τα αιτήματά τους. Με την αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών, οι πελάτες σας μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο επίλυσης, να εξετάζουν τις καρτέλες που έχουν υποβληθεί, να βλέπουν προηγούμενες καρτέλες και πολλά άλλα.

Καρτέλες σε λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Επιλέξτε λογισμικό που περιλαμβάνει μια επιλογή για να ορίσετε τους δικούς σας κανόνες, όπως κανόνες δράσης, κανόνες χρόνου, κανόνες ΣΕΥ. Με ένα τέτοιο λογισμικό, μπορείτε να παρακολουθείτε τις μεταφορές, να αναβάλλετε ή να αλλάζετε προτεραιότητα καρτελών, να παρακολουθείτε την επίλυση και να διαγράφετε καρτέλες αποτελεσματικά.

Ζωντανή συνομιλία

Η ζωντανή συνομιλία είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα λογισμικό πύλης πελατών. Είναι εύκολα ενσωματώσιμο και ενθαρρύνει τους πελάτες να επικοινωνήσουν με τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας εάν δεν μπορούν να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Σημειώσεις εντός της συνομιλίας του λογισμικού Livechat

Ενσωματώστε τη ζωντανή συνομιλία με τη γνωσιακή σας βάση για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του αυτοματισμού και των καρτελών μέσω email για να παρέχετε στους πελάτες σας την υποστήριξη πελατών που τους αξίζει. Το LiveAgent είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό πύλης πελατών με ενσωματωμένη επιλογή ζωντανής συνομιλίας που σας επιτρέπει να:

 • Επιλέξτε ένα κουμπί συνομιλίας για να οργανώσετε καλύτερα τις επικοινωνίες σας
 • Προσαρμόσετε τα παράθυρα συνομιλίας σας
 • Ενσωματώσετε ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό σας
 • Στείλετε προσκλήσεις ενεργητικής συνομιλίας για να κάνετε τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες πιο γρήγορες και πιο αποτελεσματικές
 • Δημιουργήσετε έρευνες μετά τη συνομιλία
 • Παρακολουθήσετε την τρέχουσα επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας για να δείτε πόσοι συνδεδεμένοι επισκέπτες υπάρχουν στον ιστότοπό σας

Ενσωματωμένο CRM

Ένα λογισμικό πύλης πελατών θα πρέπει να διαθέτει ένα ενσωματωμένο CRM για να παρέχει στους αντιπροσώπους σχετικές πληροφορίες πελατών, προηγούμενα ερωτήματα, παραγγελίες και αλληλεπιδράσεις σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας.

Σύστημα καρτελών CRM - LiveAgent

Ένα ενσωματωμένο CRM είναι μια εξαιρετική επιλογή που σας βοηθά να αποκτήσετε τον έλεγχο των επικοινωνιών των πελατών σας. Το πιο σημαντικό, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε όλες τις πληροφορίες των επαφών σας προσθέτοντας όσα πεδία επαφών χρειάζονται.

Πόσο κοστίζει το λογισμικό πύλης πελατών;

Τέλος, πριν αποφασίσετε ποιο λογισμικό πύλης πελατών να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την τιμολόγηση. Το πόσο κοστίζει μια συγκεκριμένη λύση λογισμικού εξαρτάται από τα διαθέσιμα προγράμματα τιμολόγησης.

Ορισμένες λύσεις λογισμικού βασίζουν τις τιμές τους σε ένα προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης, ενώ άλλες χρησιμοποιούν μοντέλα τιμολόγησης freemium. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες όπως το κόστος του χρήστη ανά μήνα ή μήνα ανά χρήστη. Εάν η επιχείρησή σας έχει συγκεκριμένες ανάγκες, η λύση με προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Κορυφαίοι 25 πάροχοι

1. LiveAgent

Από όλες τις λύσεις λογισμικού πύλης πελατών, το LiveAgent είναι ίσως η καλύτερη, πιο αποτελεσματική λύση πύλης πελατών στην αγορά. Εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται μια λύση για να προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη σε απίστευτες ταχύτητες, το LiveAgent θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα επιλογή σας.

Αυτό το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών που βασίζεται στο cloud βοηθά τις εταιρείες να χειριστούν αυξημένο όγκο καρτελών, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν πολλαπλές πύλες πελατών και γνωσιακές βάσεις. Το πιο σημαντικό, περιλαμβάνει επίσης έναν πλήρως προσαρμόσιμο επεξεργαστή WYSIWYG που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν οδηγούς και άρθρα, φόρουμ κοινότητας, ενημερωτικές σελίδες Συχνών Ερωτήσεων και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πολλαπλές πύλες πελατών και εσωτερικές και εξωτερικές γνωσιακές βάσεις
 • Κοινωνικά μέσα, τηλεφωνικό κέντρο, καρτέλες μέσω email και ενσωματώσεις ζωντανής συνομιλίας
 • Ισχυροί κανόνες αυτοματισμού
 • 24/7 υποστήριξη πελατών/χρηστών
 • Widget πολύγλωσσης συνομιλίας για υποστήριξη σε πολλές γλώσσες
 • Συχνές ερωτήσεις, φόρουμ, άρθρα σχετικά με το SEO, σχόλια
 • Παρακολούθηση καρτελών πολλαπλών καναλιών
 • Απεριόριστοι χρήστες και πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης
 • Ενσωματωμένο CRM

Υπέρ

 • Ευκολία στη χρήση και εξαιρετική λειτουργικότητα
 • Ιδανικό για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις
 • Διαισθητική διεπαφή
 • Υποστήριξη για κινητά

Κατά

 • Λείπει η ενσωμάτωση WhatsApp
 • Έχει καμπύλη μάθησης

Τιμή

Το LiveAgent προσφέρει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης:

 • Δωρεάν
 • Καρτέλα: $15/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Καρτέλα+Συνομιλία: $29/αντιπρόσωπο/μήνα
 • All-inclusive: $39/αντιπρόσωπο/μήνα

Περιλαμβάνεται δωρεάν δοκιμή 14 ημερών στο επίπεδο All-Inclusive. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Try it out

Leverage the full power of LiveAgent client portal software.

2. SuiteDash

Το SuiteDash δεν είναι μόνο ένα συνηθισμένο λογισμικό πύλης πελατών, αλλά μια ολόκληρη πλατφόρμα βασισμένη στο cloud και πλήρως ενσωματωμένη. Αυτή η λύση λογισμικού είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ενώ πολλές εταιρείες δυσκολεύονται να βρουν πολλές λύσεις για να χρησιμοποιήσουν, το SuiteDash ξεπερνά αυτήν την πρόκληση με ευκολία.

Παρέχει πρόσβαση σε όλες τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες δυνατότητες, εργαλεία και επιλογές για την αποτελεσματική διαχείριση των αναγκών εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών. Εάν η λύση όλα-σε-ένα είναι αυτό που ψάχνει η εταιρεία σας, το SuiteDash μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και της εξυπηρέτησης πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πλήρως εξοπλισμένη πύλη πελατών και CRM
 • Διαχείριση εργασιών και πρότζεκτ
 • Διαισθητικό εργαλείο συνεργασίας και κοινής χρήσης αρχείων
 • Επαναλαμβανόμενες, τιμολογήσεις και εκτιμήσεις πληρωμών συνδρομής
 • Εργαλείο μάρκετινγκ στάγδην και email
 • Μηνύματα που συμμορφώνονται με το απόρρητο
 • Ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη πελατών σε πραγματικό χρόνο
 • Συμβατό με το GDPR και το HIPAA

Υπέρ

 • Εξαιρετική λύση για τον εξορθολογισμό των επικοινωνιών
 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτοματισμού
 • Αποκριτική υποστήριξη πελατών
 • Διαδραστικός πίνακας ελέγχου

Κατά

 • Ορισμένες λειτουργίες δεν είναι διαισθητικές
 • Ο αυτοματισμός της ροής εργασίας μπορεί να είναι άβολος

Τιμή

Το SuiteDash προσφέρει τρία προγράμματα τιμολόγησης:

 • Το πρόγραμμα Start: $19/μήνα
 • Το πρόγραμμα Thrive: $49/μήνα
 • Το πρόγραμμαPinnacle: $99/μήνα

Κάθε πρόγραμμα τιμολόγησης συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα για να ξεκινήσει η δοκιμή.

3. Monday.com

Το Monday.com είναι ένα λογισμικό πύλης πελάτη με ενσωματωμένο CRM για να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειρίζονται τα δεδομένα των πελατών με πολύ πιο αποτελεσματικό και οργανωμένο τρόπο, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν και να εντοπίζουν όλες τις αλληλεπιδράσεις και διαδικασίες πελατών σε ξεχωριστά νήματα.

Η λύση έρχεται με την επιλογή να δημιουργήσετε πλήρως προσαρμόσιμους πίνακες ελέγχου, έτσι ώστε η ομάδα υποστήριξης πελατών σας να έχει μια σαφή και οργανωμένη εικόνα όλων των επιχειρηματικών ευκαιριών, των επιδόσεων, των διαδικασιών, των πωλήσεων και ούτω καθεξής. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε την πρόοδό σας με τους πελάτες/αγοραστές σας και είναι η κατάλληλη λύση για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πίνακες ελέγχου με δυνατότητα κοινής χρήσης με πρόσβαση σε πελάτες
 • Ειδοποιήσεις ημερομηνίας λήξης και αυτόματες υπενθυμίσεις
 • Αυτοματοποιημένη ανάθεση εργασιών και προγραμματισμός
 • Διαδικτυακή δημιουργία δυνητικών πελατών και συγκέντρωση
 • Φόρουμ κοινότητας, οδηγοί πελατών, σεμινάρια και διαδικτυακά σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων Συχνών Ερωτήσεων
 • Γρήγορη ενσωμάτωση και υιοθέτηση πλατφόρμας
 • Χώρος αποθήκευσης αρχείων

Υπέρ

 • Ευκολία χρήσης
 • Τα premium προγράμματα περιλαμβάνουν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο
 • Οι δωρεάν δοκιμές περιλαμβάνουν απεριόριστους πίνακες και χρήστες

Κατά

 • Οι ιχνηλάτες χρόνου είναι ασταθείς και χρειάζονται βελτίωση
 • Λείπουν ορισμένες ενσωματώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Η αναφορά θα μπορούσε να είναι πιο ισχυρή

Τιμή

Το Monday.com προσφέρει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης:

 • Βασικό: $ 25/3 χρήστες/μήνα
 • Στάνταρ: $39/3 χρήστες/μήνα
 • Επαγγελματικό: $59/3 χρήστες/μήνα
 • Εταιρικό: Προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης

Οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω βασίζονται σε τρεις χρήστες. Εάν υπάρχουν περισσότεροι από τρεις χρήστες, η τιμή θα αυξηθεί.

4. Nifty

Το Nifty είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο διαχείρισης πρότζεκτ που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και να μετατραπεί σε πύλη πελατών πραγματικού χρόνου, πλήρους λειτουργίας. Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν το Nifty για να συνδυάσουν τη συνεργασία, την επικοινωνία και τη διαχείριση πελατών κάτω από μια στέγη και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα της ομάδας, την εξυπηρέτηση πελατών και πολλά άλλα.

Το εργαλείο μπορεί να μειώσει τους κύκλους ανάπτυξης πρότζεκτ, αλλά η μεγαλύτερη δύναμη του είναι ο συνδυασμός αυτοματισμού, επικοινωνίας και συνεργασίας σε μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα. Είναι μια τέλεια λύση για εταιρείες που χρειάζονται αλληλεπιδράσεις πελατών και πελατών, συμπεριλαμβανομένων των ενδιαφερόμενων μερών του πρότζεκτ και των οργανωτικών στόχων, που οργανώνονται σε ένα μέρος και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πίνακας ελέγχου χαρτοφυλακίου έργου για την οργάνωση έργων ανά φάκελο, πελάτες, τμήμα ή ομάδα
 • Αυτόματος προγραμματισμός και ανάθεση εργασιών
 • Ενσωματωμένος αυτοματισμός για αποστολή αυτόματων προσκλήσεων, δημιουργία εγγράφων, παρακολούθηση της προόδου και ολοκλήρωση εργασιών και ορόσημα της λίστας παρακολούθησης
 • Άδεια πελάτη
 • Επισκοπήσεις έργου, ανοιχτό API, εξαρτήσεις εργασίας και ορόσημο και επαναλαμβανόμενες εργασίες
 • Ενσωμάτωση λειτουργιών όπως οδηγοί βίντεο, σεμινάρια και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Υπέρ

 • Προηγμένα χαρακτηριστικά
 • Πολύ φιλικό προς το χρήστη
 • Δεν περιλαμβάνεται απότομη καμπύλη μάθησης
 • Όλα τα προγράμματα τιμολόγησης περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών

Κατά

 • Η διαδικασία ενσωμάτωσης χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες εντός εφαρμογής
 • Η ταχύτητα σπριντ χρειάζεται βελτίωση
 • Η λειτουργία εργασίας/ορόσημων χρειάζεται καλύτερη πλοήγηση

Τιμή

Το Nifty προσφέρει τέσσερις επιλογές τιμολόγησης:

 • Starter: $39/μήνα
 • Επαγγελματικό: $79/μήνα
 • Επιχειρηματικό: $124/μήνα
 • Enterprise: Προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης

5. Kahootz

Ενώ το Kahootz έχει μια ουσιαστική καμπύλη εκμάθησης και απαιτεί λίγη συμβουλευτική από ΙΤ, εκπαίδευση και τεχνογνωσία, το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών σας θα αποκτήσει ένα φιλικό προς το χρήστη, ισχυρό εργαλείο για ασφαλή επικοινωνία και συνεργασία σε περιβάλλον βασισμένο στο cloud. Επιτρέπει στις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης να δημιουργήσουν χώρους εργασίας και να παρέχουν στους πελάτες ένα εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας εγκαίρως.

Η μεγαλύτερη δύναμη του Kahootz είναι το απίστευτο επίπεδο ασφάλειας. Το λογισμικό παρέχει πολλές δυνατότητες ασφάλειας και προστασίας για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή. Το πιο σημαντικό, προσφέρει επιλογές για ανεξάρτητο έλεγχο των διαπιστευτηρίων ασφαλείας – κάτι που καθιστά το Kahootz μια τέλεια λύση για κυβερνήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις κ.ο.κ.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προηγμένη διαχείριση εγγράφων με έγκριση, άμεση επεξεργασία και ροές εργασιών ελέγχου έκδοσης
 • Εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες έρευνες για τη συλλογή σχολίων πελατών
 • Φιλικές προς τον πελάτη και ελκυστικές βάσεις δεδομένων που τους επιτρέπουν να αφήνουν τις ψήφους τους σε βελτιώσεις προϊόντων/υπηρεσιών
 • Στοιχεία ελέγχου διαχείρισης περιεχομένου πελάτη
 • Διαδικτυακή κοινότητα με ιστολόγια, άρθρα και φόρουμ
 • Χαρακτηριστικά εξατομίκευσης και προσαρμογής

Υπέρ

 • Ευκολία χρήσης
 • Εξαιρετική υποστήριξη για κινητά
 • Εξαιρετική λύση για απομακρυσμένη εργασία
 • Εξάλειψη των περιττών email για εξοικονόμηση χρόνου
 • Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Κατά

 • Οι ειδοποιήσεις μέσω email τείνουν να κάνουν τα εισερχόμενα ακατάστατα
 • Η βάση δεδομένων στερείται αρχειοθέτησης
 • Δεν είναι κατάλληλη λύση για μικρές επιχειρήσεις

Τιμή

 • Starter: £5/χρήστη/μήνα
 • Επαγγελματικό: £10.50/χρήστη/μήνα
 • Enterprise: £10/χρήστη/μήνα

6. Zendesk

Το Zendesk είναι ένα γνωστό λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών που βασίζεται στο cloud και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν πύλες πελατών και πελατών με ένα ευρύ φάσμα επιλογών αυτοεξυπηρέτησης. Αγοράζοντας το Zendesk Suite, αποκτάτε πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, όπως δυνατότητες συζήτησης, συνομιλίας, οδηγού και υποστήριξης.

Το Zendesk είναι μια εξαιρετική λύση όλα-σε-ένα για εταιρείες που χρειάζονται πλήρη υποστήριξη πελατών, συμπεριλαμβανομένης μιας πύλης πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προηγμένη διαχείριση εργασιών
 • Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Εργαλεία συνεργασίας
 • Ανάλυση συναισθημάτων
 • Προηγμένη αναφορά
 • Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών μέσω της δυνατότητας Οδηγού με πρόσθετες επιλογές αυτοεξυπηρέτησης
 • Σύστημα ζωντανής συνομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων για εξυπηρέτηση πελατών σε πραγματικό χρόνο
 • Ενσωμάτωση της αγοράς Zendesk
 • Σύστημα διαχείρισης καρτελών

Υπέρ

 • Γρήγορη και αξιόπιστη πλατφόρμα όλα-σε-ένα
 • Εύκολη ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές
 • Εύκολη παρακολούθηση καρτελών και συνομιλιών

Κατά

 • Περίπλοκη σελίδα ρυθμίσεων με πάρα πολλές επιλογές
 • Λίγο ακριβό λογισμικό σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες λύσεις
 • Ορισμένες λειτουργίες χρειάζονται βελτίωση (συγχώνευση καρτελών κ.λπ.)

Τιμή

Η τιμή κυμαίνεται από 19 $-99 $/χρήστη/μήνα. Όλες οι τιμές χρεώνονται ετησίως και περιλαμβάνουν δωρεάν δοκιμή.

7. Clinked

Το Clinked είναι μια εξαιρετική λύση για εταιρείες που χρειάζονται έναν αποτελεσματικό τρόπο για να διατηρήσουν και να διαχειριστούν τη συνεχή συνεργασία και επικοινωνία με τους πελάτες τους. Είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων. Επιτρέπει στις ομάδες υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών σας να αλληλεπιδρούν άμεσα με τους πελάτες, να μοιράζονται τις σχετικές πληροφορίες, να παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια και υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρει το Clinked είναι τα χαρακτηριστικά συνεργασίας του, ειδικά σχεδιασμένα για εξυπηρέτηση πελατών και αντιπροσώπους υποστήριξης. Εάν οι πελάτες σας προτιμούν ιδιωτικές συνομιλίες, το Clinked είναι ο τρόπος για να παρέχετε εξατομικευμένες υπηρεσίες και να τους επιτρέπετε να παρέχουν σχόλια, πρόσβαση σε πληροφορίες στο διαδίκτυο, συνομιλία με την υποστήριξη πελατών σας και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης αρχείων (ανάλογα με το πρόγραμμα)
 • Πρόσθετες δυνατότητες υποστήριξης πελατών, όπως ομαδική συνομιλία, ζωντανές συζητήσεις, κοινόχρηστο ημερολόγιο, υπενθυμίσεις και άλλα
 • Ιδιωτικές συνομιλίες πελατών σε πολλές τοποθεσίες
 • Ισχυρή υποστήριξη και βελτιστοποίηση για κινητά

Υπέρ

 • Άμεσες επιλογές επικοινωνίας και συνεργασίας
 • Ανταποκρινόμενη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών
 • Απλή διεπαφή με διαφανείς επιλογές
 • Φανταστική γκάμα χαρακτηριστικών

Κατά

 • Το λογισμικό δεν διαθέτει λειτουργία ορθογραφικού ελέγχου
 • Χρειάζεται περισσότερες επιλογές προσαρμογής
 • Δεν υπάρχουν ενσωματώσεις σε άλλες λύσεις λογισμικού

Τιμή

Το Clinked διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης:

 • Starter: $83/μήνα
 • Συνεργασίας: $209/μήνα
 • Premium: $416/μήνα
 • Εταιρικό: Προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης

8. Onehub

Το Onehub σχεδιάστηκε για να είναι ένα κλασικό εργαλείο λογισμικού κοινής χρήσης αρχείων που βασίζεται στο cloud για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Εκτός από πολλές δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων, υπάρχουν επιπλέον επιλογές που καθιστούν το Onehub άξιο της λίστας μας. Όσον αφορά την αντιστοίχιση των αναγκών της πύλης του πελάτη σας, μπορείτε να βασιστείτε σε φανταστικές δυνατότητες, όπως προσαρμογή χώρου εργασίας, παρακολούθηση δραστηριοτήτων, επικοινωνία και συνεργασία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προσαρμογή χώρου εργασίας
 • Κοινή χρήση και διαχείριση αρχείων Dropbox
 • Ταυτόχρονη μεταφόρτωση πολλαπλών αρχείων
 • Ρύθμιση άδειας για αυξημένη ασφάλεια
 • Δείτε τις προεπισκοπήσεις αρχείων και επιτρέψτε αλληλεπιδράσεις πελατών με το περιεχόμενό σας
 • Συμμετοχή πελατών μέσω εργασιών, σχολίων, ενημερώσεων και ειδοποιήσεων
 • Αυτόματη αριθμητική ευρετηρίαση

Υπέρ

 • Διαδικτυακή και κινητή υποστήριξη
 • Ενσωμάτωση του Google Docs
 • Ασφαλές και προστατευμένο σύστημα κοινής χρήσης αρχείων

Κατά

 • Η κοινή χρήση αρχείων μπορεί να διαρκέσει έως και αρκετές ώρες
 • Προβλήματα πρόσβασης
 • Το περιβάλλον χρήστη δεν διαθέτει ορισμένες βασικές λειτουργίες

Τιμή

Το Onehub προσφέρει τρία μοντέλα τιμολόγησης:

 • Ομάδα: $29.95/μήνα
 • Επιχείρηση: $99.95/μήνα
 • Enterprise: Προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης

9. Huddle

Το Huddle είναι μια δωρεάν πύλη πελατών που απαιτεί μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης για να λειτουργήσει. Είναι μια φιλική προς το χρήστη λύση πύλης πελατών, ιδανική για την παρακολούθηση όλων των δραστηριοτήτων και αλληλεπιδράσεων, συζήτηση και επικοινωνία με πελάτες, κοινή χρήση αρχείων, ανταλλαγή δεδομένων και πολλά άλλα.

Το Huddle μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με το Microsoft Office Online για να επιτρέψει στους χρήστες να συν-επεξεργαστούν και να ελέγξουν όλα τα έγγραφα που έχουν ανταλλαχθεί. Το λογισμικό διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες συνεργασίας και κοινής χρήσης αρχείων και το γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν το κάνει μόνο καλύτερο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Το σύστημα κοινής χρήσης αρχείων σας επιτρέπει να ανεβάζετε/κατεβάζετε αρχεία έως 10 GB σε μέγεθος
 • Ενσωματώσεις Microsoft Office και G-Suite
 • Βελτιστοποίηση και προσβασιμότητα για κινητά
 • Δυνατότητα πολλαπλής κοινής χρήσης αρχείων (έως 500 αρχεία ταυτόχρονα)

Υπέρ

 • Υποστηρίζει τους εγγενείς τύπους αρχείων εγγράφων
 • Χώροι εργασίας με παρεχόμενη πρόσβαση μόνο με πρόσκληση
 • Προηγμένες επιλογές προσαρμογής εισερχομένων email

Κατά

 • Δεν υπάρχει επιλογή αυτοματοποίησης/ροή εργασίας για τη λειτουργία έγκρισης
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφόρτωσης Google Docs στο Huddle
 • Δεν διαθέτει ταυτόχρονη επεξεργασία

Τιμή

Το Huddle είναι δωρεάν για χρήση.

10. Client Portal

Το Client Portal δεν είναι το συνηθισμένο λογισμικό πύλης πελατών αλλά ένα πρόσθετο WordPress που μπορείτε να ενσωματώσετε άψογα στον ιστότοπό σας για να καλύψετε τις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης. Διαθέτει πολλές δυνατότητες που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να χειρίζονται αβίαστα πολλές ερωτήσεις πελατών, να παρακολουθούν συνομιλίες, να διαχειρίζονται διάφορα έργα και πολλά άλλα.

Λόγω της φύσης του ως πρόσθετου, η πύλη πελατών δεν θα παρεμβαίνει στις διαδικασίες παρασκηνίου του ιστότοπού σας. Για να δημιουργήσετε μια πύλη πελατών, απλώς πάρτε το πρότυπο πύλης, παρέχετε στους πελάτες σας πρόσβαση και ξεκινήστε να προσθέτετε και να ενημερώνετε τις ενότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Συνεργασία εγγράφων Google Docs
 • Ενσωμάτωση ιστοσελίδων
 • Επιλογές επικοινωνίας ομάδας Slack
 • Εύκολη προσθήκη και αφαίρεση module
 • Φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός με υποστήριξη ιστότοπου
 • Συγχρονισμός αρχείων Dropbox

Υπέρ

 • Ένας πίνακας ελέγχου για τη διαχείριση αλληλεπιδράσεων πελατών
 • Εύκολη κοινή χρήση ενημερώσεων
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Κατά

 • Περιορισμένες επιλογές προσαρμογής
 • Ακατάστατη διεπαφή βάσης δεδομένων/προγράμματος επεξεργασίας
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης πολλών χρηστών

Τιμή

Υπάρχουν δύο μοντέλα τιμολόγησης:

 • Άδεια για έναν ιστότοπο: $199 ετησίως
 • Άδεια πολλών ιστότοπων: $399 ετησίως

Choose a solution that suits your needs

LiveAgent is a fully scalable and user-friendly client portal software.

11. Supportbee

Παρά το γεγονός ότι είναι κυρίως ένα σύστημα καρτελών μέσω email, το Suppportbee παρέχει επίσης πολλές εξαιρετικές επιλογές για τις περισσότερες ανάγκες πύλης πελατών. Εκτός από τις προηγμένες επιλογές ρύθμισης email και διαχείρισης καρτελών, το Supportbee παρέχει όλα όσα χρειάζεται η εξυπηρέτηση πελατών σας για να χειριστεί τις αλληλεπιδράσεις πελατών από μια ενιαία, ενοποιημένη τοποθεσία.

Το Supportbee θα μετατρέπει αυτόματα κάθε νέο μήνυμα email σε καρτέλες υποστήριξης για να διασφαλίσει ότι κανένα αίτημα ή ερώτημα πελάτη δεν παραμένει άλυτο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση καρτελών και εργασίες με προώθηση, σχολιασμό και άλλα
 • Αυξήστε το μέγεθος των συνημμένων αποστολής email σας στα 20 MB
 • Αυξήστε το μέγεθος των ληφθέντων συνημμένων αρχείων έως το μέγεθος των 100 MB
 • Σύστημα καρτελών μέσω email με προώθηση καρτελών, αυτόματη απόκριση, φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών κ.λπ.
 • Απόδοση email HTML.

Υπέρ

 • Αίτημα φιλτραρίσματος ανά πελάτη
 • Παρακολούθηση και εντοπισμός της επισκεψιμότητας
 • Ενσωμάτωση τρίτων

Κατά

 • Ακατάστατο νήμα μηνυμάτων
 • Το UI θα μπορούσε να οργανωθεί καλύτερα

Τιμή

Το Supportbee προσφέρει δύο προγράμματα τιμολόγησης:

 • Startup: $13/χρήστη/μήνα
 • Enterprise: $17/χρήστη/μήνα

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

12. Mendix

Ακολουθεί μια άλλη πρακτική λύση που βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν πύλες πελατών. Εκτός από τη δημιουργία εφαρμογών, το Mendix σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως και να εξατομικεύσετε τις πύλες των πελατών σας ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες της εξυπηρέτησης πελατών και των πελατών/αγοραστών σας.

Με το Mendix, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για την πύλη πελατών σας και να δημιουργήσετε μια ισχυρή, επεκτάσιμη και φορητή εφαρμογή που μπορείτε εύκολα να αναπτύξετε οπουδήποτε. Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πολλαπλή εμπειρία για τους πελάτες σας αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσετε μια έξυπνη και διαισθητική πύλη πελατών, όπου οι πελάτες σας θα μπορούν να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τις συνομιλίες, να βρίσκουν σχετικές πληροφορίες και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ανάπτυξη πύλης πελατών
 • Ανάπτυξη cloud
 • Πολλαπλή εμπειρία με γνώση του περιβάλλοντος και οπτικό σχεδιασμό για την απόλυτη εμπειρία χρήστη
 • Γνωστικές επιλογές για τη βελτίωση της πύλης σας
 • Ενσωμάτωση δεδομένων
 • Αυτοματοποίηση διαδικασίας από άκρο σε άκρο
 • Ευέλικτη διαχείριση πρότζεκτ
 • Χαρακτηριστικά οπτικής μοντελοποίησης

Υπέρ

 • Πλήρως κλιμακούμενη λύση
 • Εξαιρετικές και ευέλικτες επιλογές ανάπτυξης
 • Δεν απαιτείται γνώση κώδικα
 • Υποστήριξη Scrum

Κατά

 • Λίγο ακριβό σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες λύσεις
 • Η βελτιστοποίηση για κινητά θα μπορούσε να είναι καλύτερη
 • Κακή διαχείριση μνήμης

Τιμή

Το Mendix διατίθεται σε τρία διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης:

 • Βασικό: ξεκινά από 50€/μήνα (5 χρήστες + 10€/χρήστη/εφαρμογή)
 • Τυπικό: ξεκινά από 800€/μήνα (+10€/χρήστη/εφαρμογή)
 • Premium: ξεκινά από 1600€/μήνα (+10€/χρήστη/εφαρμογή)

Υπάρχει επίσης μια επιλογή πληρωμής μόνο για τους χρήστες που χρειάζεστε και η τιμή είναι 10 €/χρήστη/μήνα.

13. PayPanther

Ενώ το Paypanther χρησιμοποιείται για τη διαχείριση πρότζεκτ και το CRM, μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση λογισμικού διαχείρισης επιχειρήσεων για τη δημιουργία πυλών πελατών σας σε περιβάλλον βασισμένο στο cloud.

Το PayPanther έχει σχεδιαστεί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Προσφέρει επιλογές εξυπηρέτησης πελατών, όπως διαχείριση εγγράφων, επιλογές CRM, διαχείριση πρότζεκτ και ανάθεση εργασιών, online τιμολόγηση πελατών κ.λπ.

Εάν η επιχείρησή σας απαιτεί μια πλήρη σε δυνατότητες εργαλειοθήκη για τον χειρισμό των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, τη διαχείριση πρότζεκτ και τις αλληλεπιδράσεις πελατών, το PayPanther μπορεί να είναι η σωστή λύση για τις ανάγκες σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πλήρεις ενσωματώσεις με MS Outlook, MS Word, QuickBooks, MS Office 365, PayPal, Gmail και Google Calendar
 • Ειδική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών και διαχειριστής λογαριασμού
 • Εταιρικά τιμολόγια
 • Διαχείριση εργασιών
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Προοδευτικές πληροφορίες δεδομένων
 • Απρόσκοπτη οργάνωση αρχείων και επικοινωνία με τους πελάτες
 • Προσαρμοσμένη αναφορά

Υπέρ

 • Φιλικό προς το χρήστη και διαισθητικό
 • Εύκολη επικοινωνία με τους πελάτες
 • Συγχρονίζεται με πόρους όπως Box, MailChimp, QBO και άλλα

Κατά

 • Η λειτουργία χρονομέτρησης χρειάζεται βελτίωση
 • Η δημιουργία αναφορών μπορεί να είναι δύσκολη

Τιμή

Το Paypenther διαθέτει τρία μοντέλα τιμολόγησης:

 • Solo: $24 το μήνα
 • White Panther: $39 το μήνα
 • Jaguar: $89 το μήνα

14. Lucion

Παρόλο που το Lucion έχει σχεδιαστεί για να είναι λογισμικό διαχείρισης εγγράφων/αρχείων, αυτό το φανταστικό κομμάτι της τεχνολογίας είναι κάτι περισσότερο από ό,τι φαίνεται. Εκτός από την παροχή μιας από τις πιο ασφαλείς λύσεις κοινής χρήσης αρχείων στην αγορά, το Lucion είναι επίσης μια εξαιρετική πύλη πελατών για μικρές εταιρείες και νεοσύστατες εταιρείες.

Το Lucion παρέχει πολλά φανταστικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν τόσο δημοφιλές στις μικρές επιχειρήσεις. Αυτό το λογισμικό πύλης πελατών είναι προσβάσιμο σε τηλέφωνο, tablet, φορητό και επιτραπέζιο υπολογιστή και συνοδεύεται από πολλές επιλογές προσαρμογής και εξατομίκευσης τόσο για τους χρήστες όσο και για τους πελάτες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πλήρεις επιλογές εξατομίκευσης για την εξατομίκευση της πύλης με προσαρμοσμένα χρώματα και λογότυπο εταιρείας
 • Πλήρως ενσωματωμένη πύλη πελατών με σύστημα διαχείρισης αρχείων FileCenter και σύστημα κοινής χρήσης εγγράφων
 • Αποστολή/λήψη αρχείων από/σε πελάτες
 • Κοινόχρηστοι φάκελοι και προγραμματισμός αρχείων πριν και μετά την κοινή χρήση και αποστολή δεδομένων με την επιλογή να ορίσετε τις ημερομηνίες λήξης για όλα τα κοινόχρηστα δεδομένα
 • Απεριόριστη πρόσβαση πελάτη
 • Προηγμένη οργάνωση και διαχείριση αρχείων

Υπέρ

 • Διαχείριση εγγράφων και πύλη πελατών σε μία πλατφόρμα
 • Εξαιρετική φιλικότητα προς το χρήστη
 • Δημιουργία και επεξεργασία PDF
 • Αναζήτηση OCR
 • Ενσωμάτωση με τις περισσότερες υπηρεσίες cloud

Κατά

 • Αναδυόμενα μηνύματα που δεν μπορούν να αφαιρεθούν
 • Ορισμένες λειτουργίες φορτώνονται αργά
 • Αδυναμία αποθήκευσης των προτιμήσεων ρυθμίσεων

Τιμή

Το Lucion παρέχει πρόσβαση στο FileCenter με βάση τρία προγράμματα τιμολόγησης:

 • FileCenter Std: $49.95
 • FileCenter Pro: $149.95
 • FileCenter Pro Plus: $249.95

Διατίθεται επίσης δωρεάν δοκιμή 15 ημερών.

15. SmartVault

Το SmartVault είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο λογισμικού για τον χειρισμό των αναγκών της πύλης πελατών σας. Επιτρέπει στους πελάτες σας να κατεβάζουν τα αρχεία τους μέσω μιας ασφαλούς λειτουργίας πύλης πελάτη που παρέχει μια σειρά από εργαλεία συνεργασίας και επικοινωνίας.

Οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία για να συνεργαστούν με πελάτες, να εργαστούν σε πρότζεκτ χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο την ευκολία, το απόρρητο ή την ασφάλεια.

Το λογισμικό διευκολύνει την αποστολή εγγράφων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποθηκεύσετε το έγγραφο στο SmartVault και να το διαχειριστείτε από εκεί. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εταιρικές πύλες πελατών για να μοιράζονται και να ζητούν με ασφάλεια αρχεία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη για διαφορετικές μορφές αρχείων, όπως εικόνες, βίντεο, γραφικά, PDF κ.
 • Υποστήριξη PowerPoint, Excel και Microsoft Word
 • Ασφαλής κοινή χρήση αρχείων χρησιμοποιώντας ενσωματωμένες λειτουργίες όπως το KBA, η ηλεκτρονική υπογραφή και άλλα
 • Εργαλεία συμμόρφωσης όπως SEC, FINRA, HIPAA
 • Αυτοματοποίηση ροής εργασίας πελάτη με ενσωμάτωση εφαρμογών για Quickbooks, DocuSign και Hubdoc

Υπέρ

 • Εξαιρετική αποθήκευση εγγράφων στο cloud
 • Εύκολη πρόσβαση αρχείων για πελάτες
 • Ειδοποιήσεις email
 • Εξαιρετική λύση για λογιστικές και φοροτεχνικές εταιρείες
 • Διαδραστική, ασφαλής πύλη πελατών για ηλεκτρονική μεταφορά δεδομένων

Κατά

 • Τυχαία μηνύματα σφάλματος εμφανίζονται συχνά
 • Προβλήματα με την αποθήκευση αρχείων στον διακομιστή
 • Εξυπηρέτηση πελατών που δεν ανταποκρίνεται

Τιμή

Το SmartVault διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης:

 • Starter: $16/χρήστη/μήνα
 • Professional: $20/χρήστη/μήνα
 • Εταιρικό: Προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης
 • Accounting Pro: $40/χρήστη/μήνα

Τα προγράμματα τιμολόγησης Starter, Professional και Accounting Pro είναι διαθέσιμα για δωρεάν δοκιμές και υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πληρώσετε με ετησίως και να εξοικονομήσετε 20%.

16. Acuvate

Το Acuvate είναι ένα λογισμικό πύλης πελατών που παρέχει μια φανταστική γκάμα εξαιρετικών δυνατοτήτων για την πλήρη αυτοματοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών, διαχείριση δεδομένων, επικοινωνία και συνεργασία.

Εκτός από την παροχή μιας ενιαίας πλατφόρμας που σας βοηθά να διαχειρίζεστε τις σχέσεις με τους πελάτες σας, αυτή η πύλη πελατών έχει ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων παρόμοιων λύσεων. Προσφέρει μια πρόσθετη γκάμα εργαλείων για βελτιωμένες σχέσεις με τους πελάτες, εξατομίκευση, βελτιωμένη απόδοση επένδυσης και συνολική οργάνωση και διαχείριση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Επιλογές διαχείρισης παραγγελιών για ευκολότερη παρακολούθηση, σύνταξη και τοποθέτηση παραγγελιών
 • Δυνατότητα προβολής προϊόντος 360 μοιρών για βελτιωμένη εμπειρία πελάτη
 • Πίνακας οικονομικών στοιχείων με κωδικούς εταιρείας για καλύτερη διαχείριση πιστωτικών ορίων, πληρωμών, τιμολογίων κ.λπ.
 • Πύλη πελατών με ενσωματώσεις ERP, συμπεριλαμβανομένων CRM, Oracle, SAP κ.λπ.
 • Επιλογές πολλών νομισμάτων και πολλών γλωσσών
 • Πλήρως συμβατό με επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet, smartphone κ.

Υπέρ

 • Πρότυπα ειδικά για τον κάθε κλάδο
 • Πλούσια εμπειρία πελάτη
 • Εξαιρετικά διαμορφώσιμο
 • Εξαιρετική εξατομίκευση

Κατά

 • Το σύστημα ειδοποιήσεων για σημαντικά γεγονότα παρουσιάζει συχνά σφάλματα

Τιμή

Η τιμολόγηση είναι προσαρμοσμένη. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για περισσότερες πληροφορίες.

17. OneDesk

Εάν η επιχείρησή σας απαιτεί λύση πύλης πελατών για απλή ιεράρχηση εργασιών και δημιουργία καρτελών μέσω email, το OneDesk ενδέχεται να είναι ο απλούστερος τρόπος χειρισμού αιτημάτων πελατών και διαχείρισης καρτελών. Το OneDesk προσφέρει επίσης μια επιλογή για κοινή χρήση της κατάστασης των εκδόσεων και των ενημερώσεων προϊόντων και υπηρεσιών με τους πελάτες.

Αυτό που κάνει το OneDesk μια εξαιρετική λύση είναι ότι λειτουργεί πολύ ως σύστημα υποστήριξης καρτελών και πύλη πελατών ταυτόχρονα. Το OneDesk δίνει στους πελάτες σας πλήρη έλεγχο των μηνυμάτων τους ως πύλη πελατών, συμπεριλαμβανομένης της ιεράρχησης, της παρακολούθησης προόδου και των επιλογών υποστήριξης καρτελών.

Αυτό που διαχωρίζει την πύλη πελατών OneDesk από άλλες λύσεις λογισμικού είναι η δυνατότητα για τους πελάτες να ζητούν νέες υπηρεσίες ή δυνατότητες, μοιράζοντας τα σχόλιά τους με τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Σύστημα υποστήριξης καρτελών
 • Πρόσβαση και έλεγχος μηνυμάτων πελάτη
 • Διαχείριση καρτελών
 • Εφαρμογή OneDesk για υποβολή καρτελών
 • Widget ενσωμάτωσης ιστότοπου πύλης πελατών
 • Πλήρεις ενσωματώσεις με εργαλεία όπως το Slack, το WordPress, το Dropbox, το Zapier, το Mailchimp και άλλα

Υπέρ

 • Ισχυρό σύστημα καρτελών
 • Ολοκληρωμένες διαδικτυακές φόρμες
 • Μια επιλογή για τη δημιουργία μιας γνωσιακής βάσης
 • Ενσωμάτωση email

Κατά

 • Δεν υποστηρίζει επιτραπέζιες συσκευές

Τιμή

Το OneDesk προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα τιμολόγησης:

 • Δωρεάν δοκιμή
 • Πέντε χρήστες: $30/μήνα
 • Δέκα χρήστες: $50/μήνα
 • 20 χρήστες: $100/μήνα
 • 50 χρήστες: $200/μήνα
 • 100 χρήστες: $375/μήνα

18. EasyProjects

Το EasyProjects είναι μια εξαιρετική λύση πύλης πελατών για επιχειρήσεις που χρειάζονται απλή παρακολούθηση και προσθήκη ετικετών πρότζεκτ. Το λογισμικό διαθέτει λειτουργικό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό που καθιστά την προσθήκη ετικετών και την παρακολούθηση έργων εύκολη και διαφανή.

Ένα από τα πιο απίστευτα πράγματα σε αυτήν τη λύση πύλης πελατών είναι ότι σας επιτρέπει να επισημαίνετε εργασίες μόνο για εσωτερική χρήση και να δημιουργείτε ξεχωριστά χρονοδιαγράμματα για την οργάνωση, κοινή χρήση εγγράφων και διανομή των πόρων εξυπηρέτησης πελατών.

Εκτός από την παροχή όλων των απαραίτητων δυνατοτήτων πύλης πελατών, το EasyProject είναι επίσης ένα απίστευτα διαισθητικό εργαλείο διαχείρισης πρότζεκτ που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο για την επίλυση. Με αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο χρειάζεται η ομάδα σας για να επιλύσει κάθε καρτέλα/εργασία, να ορίσει διαφορετικές προθεσμίες, να παρακολουθήσει την πρόοδο σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Παρακολούθηση και προσθήκη ετικετών πρότζεκτ
 • Επισήμανση εργασιών
 • Παρακολούθηση χρόνου και προόδου
 • Εργαλεία διαχείρισης πρότζεκτ
 • Συγκέντρωση σχολίων
 • Αυτόματη ειδοποίηση
 • Επιλογές συνεργασίας και επικοινωνίας
 • Αποθήκευση αρχείου πελάτη με άδεια πρόσβασης
 • Ενσωματώσεις με Zendesk, Adobe, Salesforce, JIRA και άλλα
 • RESTful API

Υπέρ

 • Φανταστικές επιλογές διαχείρισης πρότζεκτ
 • Απλό και εύκολο στη χρήση εργαλείο
 • Ανταποκρινόμενη ομάδα υποστήριξης πελατών
 • Αυτόματες ειδοποιήσεις για παρακολούθηση πρότζεκτ

Κατά

 • Η εμπειρία χρήστη του πελάτη θα μπορούσε να είναι καλύτερη
 • Τα αναδυόμενα παράθυρα συχνά παρεμβαίνουν στην εμπειρία του χρήστη
 • Η γεννήτρια αναφορών χρειάζεται βελτίωση

Τιμή

Η τιμολόγηση για το EasyProjects ξεκινά από $ 24/χρήστη/μήνα. Άλλα προγράμματα λειτουργούν με προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης και απαιτούν από εσάς να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή.

19. Freshdesk πύλη πελατών

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η πύλη πελατών Freshdesk είναι μια εξαιρετική λύση για εταιρείες με μεγάλη πελατειακή βάση που πρέπει να χειρίζονται πολλές καρτέλες υποστήριξης. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της λύσης είναι ότι συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και χαρακτηριστικών σε μία λύση: μια γνωσιακή βάση, φόρουμ πελατών και ένα σύστημα διαχείρισης καρτελών.

Διαθέτει μια προ-δημιουργημένη διεπαφή που παρέχει στους πελάτες πολλές επιλογές για να λύσουν οι ίδιοι τα προβλήματά τους, συμβάλλοντας στη μείωση του αριθμού των καρτελών που υποβάλλονται.

Το Freshdesk παρέχει επίσης σαφείς και διαφανείς επιλογές πλοήγησης με ενσωματωμένο αλγόριθμο που παρέχει αυτόματα απαντήσεις με βάση ερωτήματα πελατών. Ταυτόχρονα, το φίλτρο αναζήτησης περιηγεί τους χρήστες μέσω των φόρουμ και της γνωσιακής βάσης. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τη γνωσιακή βάση χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο δημιουργίας πύλης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Γνωσιακή βάση
 • Φόρουμ πελατών
 • Σύστημα διαχείρισης καρτελών
 • Προηγμένες επιλογές αναζήτησης
 • Εργαλείο κατασκευής πύλης
 • Ειδοποιήσεις κατάστασης καρτελών
 • Προσαρμοσμένες επιλογές εταιρείας, όπως προσθήκη πολλαπλών γλωσσών, συνδυασμοί χρωμάτων, προσθήκη domain κ.λπ.
 • Εγκατεστημένες ενσωματώσεις για PayPal, Hubspot, Slack και άλλα
 • Εφαρμογή για κινητά για Android και iOS.

Υπέρ

 • Μια εκπληκτική σειρά από δυνατότητες πύλης πελατών
 • Εξαιρετική διαλειτουργικότητα
 • Ενσωματωμένο τηλεφωνικό σύστημα
 • Ενσωμάτωση του Facebook
 • Επιλογές gamification

Κατά

 • Η διαδικασία μορφοποίησης email θα μπορούσε να είναι καλύτερη
 • Η αναφορά είναι πολύ περίπλοκη και απαιτεί πρόσθετες γνώσεις
 • Τα πρότυπα email χρειάζονται περισσότερες επιλογές προσαρμογής

Τιμή

Η πύλη πελατών του Freshdesk έρχεται σε πέντε διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης:

 • Sprout: Δωρεάν/απεριόριστοι αντιπρόσωποι
 • Blossom: $15/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Garden: $35/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Estate: $49/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Forest: $99/αντιπρόσωπο/μήνα

Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν υποστήριξη μέσω email όλο το 24ωρο. Τα προγράμματα επί πληρωμή προσφέρουν μια επιλογή τηλεφωνικής υποστήριξης 24×5 και μπορείτε επίσης να πληρώσετε για επιπλέον συνεδρίες bot, 100$ για 1000 συνεδρίες bot/μήνα. Είναι επίσης δυνατό να πληρώνετε ετησίως εάν θέλετε μια μικρή έκπτωση.

20. Accelo

Το Accelo είναι μια φιλική προς το χρήστη λύση πύλης πελατών που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν το ιστορικό χρέωσης οποιουδήποτε πελάτη. Χτισμένο με εστίαση στην αυτοεξυπηρέτηση, το Accelo επιτρέπει στους πελάτες σας να χρησιμοποιούν τις δυνατότητες της πύλης για να βρίσκουν email, έγγραφα και αρχεία, ενώ οι χρήστες μπορούν να ενημερώνουν αρχεία και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω email όταν οι πελάτες αφήνουν σχόλια.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτοματοποίηση διαδικασιών με επίκεντρο τον πελάτη
 • Ευέλικτες καρτέλες μέσω email
 • Ειδοποιήσεις και ενημερώσεις μέσω email
 • Λογισμικό διαχείρισης εξυπηρέτησης επιχείρησης
 • Βελτιστοποιημένες διαδικασίες με ενσωματωμένο CRM
 • Διαχειριστείτε οικονομικά στοιχεία, δεδομένα, χρόνο, καρτέλες και αιτήματα
 • Εισερχόμενα ομάδας
 • Αρχεία πελατών
 • Πίνακας ελέγχου ζητημάτων
 • Πύλη πελατών
 • ServOps που βασίζονται στο cloud
 • Παρακολούθηση δραστηριοτήτων

Υπέρ

 • Ευκολία χρήσης
 • Ενσωματώσεις με κορυφαίες πλατφόρμες όπως G Suite, Microsoft, JIRA, Zapier, PayPal, Slack, Hubspot
 • Φανταστικό σύστημα κοινής χρήσης αρχείων
 • Πύλη πελατών με επίκεντρο τον πελάτη
 • Επιλογές αυτοεξυπηρέτησης
 • Διαχείριση πρότζεκτ από άκρο σε άκρο

Κατά

 • Οι λειτουργίες εξαγωγής και η πλοήγηση χρειάζονται βελτίωση
 • Η ανακατανομή/μετακίνηση εργασιών είναι λίγο κουραστική
 • Σφάλματα email και προβλήματα με υπερσυνδέσμους, κατεστραμμένους συνδέσμους και χαμένα email

Τιμή

Το Accelo είναι διαθέσιμο σε πέντε προγράμματα τιμολόγησης:

 • Projects: $39/χρήστη/μήνα
 • Πωλήσεις: $39/χρήστη/μήνα
 • Retainers: $39/χρήστη/μήνα
 • Εξυπηρέτηση: $39/χρήστη/μήνα
 • All-in-One ServOps: $79/χρήστη/μήνα

Υπάρχει επίσης δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για κάθε πρόγραμμα.

21. Workflow Max

Το Workflow Max είναι μια πύλη πελατών που επιτρέπει στους χρήστες να τηρούν λεπτομερή αρχεία πληροφοριών πελατών, σημειώσεων και πληρωμών. Τα χαρακτηριστικά της πύλης βασίζονται κυρίως σε υπηρεσίες όπως πληροφορίες χρέωσης, τιμολόγια και πληρωμές.

Το Workflow Max προσφέρει επίσης διάφορες επιλογές για να αποθηκεύσετε όλα τα δεδομένα των πελατών σας στην πύλη και να καταγράψετε τα πάντα, από επερχόμενες θέσεις εργασίας και φορολογικά στοιχεία έως εκπρόθεσμες πληρωμές. Ένας ενοποιημένος πίνακας ελέγχου σάς επιτρέπει να στέλνετε τιμολόγια και προσφορές, ενώ το σύστημα καρτελών εγγράφων μέσα στην πύλη διευκολύνει την προσθήκη αρχείων για τους πελάτες σας.

Αυτή η λύση είναι επίσης εν μέρει CRM, που σημαίνει ότι σας δίνει πρόσβαση στην αποθήκευση πληροφοριών πελατών, λογαριασμούς πελατών, συνημμένα έγγραφα σε προφίλ πελατών και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση εργασίας
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Ενσωμάτωση του Xero
 • Διαχείριση δυνητικών πελατών
 • Προσφορές
 • Διαχειριστής πελατών για ευκολότερη διαχείριση των δεδομένων και των σχέσεων του πελάτη σας
 • Διαχείριση αρχείων
 • Υπεύθυνος συνεργασίας

Υπέρ

 • Πολλαπλά πρότυπα ροής εργασίας
 • Διαδρομή ελέγχου για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων μερών σχετικά με την κατάσταση και την επικοινωνία
 • Ιδανικό για απομακρυσμένη εργασία
 • Αναλυτική παρακολούθηση εργασίας
 • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο

Κατά

 • Η πλοήγηση είναι συχνά λίγο περίπλοκη
 • Η ενσωμάτωση των αποθεμάτων χρειάζεται βελτίωση
 • Τα επίπεδα άδειας χρήστη πρέπει να είναι πιο ευέλικτα

Τιμή

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα προγράμματα τιμολόγησης για το Workflow Max:

 • Τυπικό: $45/3 χρήστες/μήνα
 • Premium: $95/3 χρήστες/μήνα

22. Teamwork

Εάν η εταιρεία σας χρειάζεται μια λύση όλα-σε-ένα, το Teamwork μπορεί απλώς να ταιριάζει στο λογαριασμό. Είναι μια τέλεια λύση για επιχειρήσεις που απαιτούν διαχείριση έργου, επικοινωνία και αυτοματοποίηση σε ένα εργαλείο λογισμικού. Το Teamwork είναι μια πύλη πελατών, αλλά είναι επίσης ένας κόμβος όπου η ομάδα υποστήριξης πελατών σας μπορεί να διαχειριστεί, να οργανώσει και να παρακολουθήσει την επικοινωνία πελατών μέσω ενός αποτελεσματικού συστήματος καρτελών μέσω email.

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε κάθε προσαρμοσμένο email σε καρτέλα υποστήριξης για ευκολότερη διαχείριση σχέσεων πελατών. Ωστόσο, η ομαδική εργασία προσφέρει επίσης δυνατότητες που αυτοματοποιούν τις απαντήσεις των πελατών, όπως τυποποιημένα μηνύματα και πρότυπα προσαρμογής.

Είναι μια τέλεια λύση για τη δημιουργία σελίδων Συχνών Ερωτήσεων και φόρουμ πελατών με προσυμπληρωμένες απαντήσεις. Προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών αλληλεπίδρασης πελατών και παρακολούθησης κατάστασης για να παρακολουθείτε την απόδοση της εξυπηρέτησης πελατών σας ανά πάσα στιγμή.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Σουίτα διαχείρισης για ταχύτερη παράδοση έργου, απρόσκοπτη επικοινωνία και βελτιωμένη συνεργασία
 • Διαχείριση εργασιών και πόρων
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Προηγμένη αναφορά
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Βελτιστοποίηση πρότζεκτ
 • Teamwork CRM
 • Πρότυπο παρακολούθησης πρότζεκτ με υπολογιστικά φύλλα
 • Πρότυπα ενσωμάτωσης πελατών

Υπέρ

 • Μια ασφαλής και αξιόπιστη λύση
 • Διαφανές σχέδιο δράσης
 • Πολλαπλές εφαρμογές για κινητά
 • Φανταστική υποστήριξη πελατών

Κατά

 • Απαιτεί εκπαίδευση
 • Η λειτουργία προγραμματισμού χρειάζεται βελτίωση

Τιμή

Το Teamwork διατίθεται δωρεάν και σε τρία προγράμματα επί πληρωμή:

 • Deliver: $12.5/χρήστη/μήνα ($10 αν τιμολογείται ετησίως, περιλαμβάνεται δωρεάν δοκιμή 30 ημερών)
 • Grow: $22.5/χρήστη/μήνα ($18 αν τιμολογείται ετησίως, περιλαμβάνεται δωρεάν δοκιμή 30 ημερών)
 • Enterprise: Προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης (χωρίς δέσμευση)

23. NetSuite 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του NetSuite είναι ότι συγκεντρώνει τη συνεργασία, την εξυπηρέτηση και τις πωλήσεις σε ένα ενοποιημένο και ισχυρό εργαλείο. Η πύλη πελατών του NetSuite είναι γεμάτη με εξαιρετικές δυνατότητες που επιτρέπουν στον χρήστη να παρέχει στους πελάτες πρόσβαση στην πύλη με προστασία κωδικού πρόσβασης. Μπορούν να αξιοποιήσουν τη γνωσιακή βάση, να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα, να υποβάλουν καρτέλες υποστήριξης κ.λπ.

Σχεδιασμένο για αυτοεξυπηρέτηση, το NetSuite είναι επίσης αρκετά διαδραστικό, πράγμα που σημαίνει ότι δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να διαχειρίζονται τα αιτήματά τους, να βλέπουν ιστορικά, να κάνουν νέες έρευνες μέσα από την πύλη, να διαχειρίζονται προφίλ, να περιηγούνται στις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις, να ελέγχουν την τιμολόγηση κ.λπ.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Άδεια πρόσβασης πύλης πελατών με προστασία κωδικού πρόσβασης
 • Διαχείριση καρτελών μέσω email
 • Εργαλείο συνεργασίας και επικοινωνίας
 • Επιλογές γνωσιακής βάσης
 • Κέντρο αποθήκευσης για αποθήκευση σημειώσεων, τυποποιημένων μηνυμάτων, εγγράφων, επαφών
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Ενσωματωμένο CRM

Υπέρ

 • Δωρεάν βασική υποστήριξη
 • Μεγάλο δίκτυο χρηστών
 • Εξαγορά από την Oracle
 • Εξαιρετική προσαρμογή

Κατά

 • Απότομη καμπύλη εκμάθησης
 • Το λογισμικό μπορεί να απαιτεί δαπανηρές προσαρμογές
 • Μπορεί μερικές φορές να είναι αργό
 • Τα προγράμματα τιμολόγησης δεν αναφέρονται στον ιστότοπο

Τιμή

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα τιμολόγησης του NetSuite, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή.

24. Bloomfire

Εάν πιστεύετε ότι η γνώση είναι το πιο ανεκτίμητο περιουσιακό σας στοιχείο, το Bloomfire μπορεί να είναι απλώς το λογισμικό πύλης πελατών για εσάς. Θεωρούμενο από αμέτρητες εταιρείες ως μία από τις καλύτερες λύσεις πύλης πελατών στην αγορά, αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε τις επιχειρηματικές διαδικασίες και τα αρχεία σας σε ένα ενοποιημένο ψηφιακό εργαλείο.

Εκτός από το να πάτε την εξυπηρέτηση των πελατών σας στο επόμενο επίπεδο, αυτό το εργαλείο είναι μια κεντρική πλατφόρμα πλήρως εξοπλισμένη με πληροφορίες μάρκετινγκ και ερευνητικά δεδομένα. Το πιο σημαντικό, παρέχει στις ομάδες μάρκετινγκ και πωλήσεών σας τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας για την αύξηση της παραγωγής δυνητικών πελατών, τη συνολική παραγωγικότητα, τις πωλήσεις, τη λήψη αποφάσεων, τη διατήρηση πελατών, τη μετατροπή και την ικανοποίηση του πελάτη.

Εξοικονομήστε χρόνο, κόπο και πόρους βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση πελατών σας με κορυφαίες ενσωματώσεις, πρόσθετα, προηγμένες αναφορές, επιλογές αυτοεξυπηρέτησης κ.λπ.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απόδοση σε ανάλυση επενδύσεων
 • Επιλογές και ενεργοποίηση αυτοεξυπηρέτησης
 • Έρευνα προμηθευτή και αγοράς
 • Δυναμική γνωσιακή βάση και βιβλιοθήκη
 • Ομιλία με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης
 • Βρόχος ανατροφοδότησης
 • Εξυπηρέτηση πελατών μέσω email και τηλεφώνου
 • Προηγμένη αναφορά
 • Παρακολούθηση εγγράφων
 • Επιλογή κοινής χρήσης αρχείων
 • Εφαρμογή για κινητά και υπολογιστές

Υπέρ

 • Ευέλικτη διαχείριση περιεχομένου
 • Εξαιρετικός έλεγχος εγγράφων
 • Κοινή χρήση αρχείων
 • Διαισθητική λειτουργία αναζήτησης
 • Εξαιρετικό επίπεδο φιλικότητας προς το χρήστη

Κατά

 • Δεν υπάρχει έλεγχος πρόσβασης

Τιμή

Υπάρχουν δύο προγράμματα τιμολόγησης:

 • Βασικό: $25/χρήστη/μήνα
 • Εταιρικό: Προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης

25.Boardable

Το Boardable έχει μια εξαιρετική βάση για τη διαχείριση των αναγκών πύλης επιχειρηματικών πελατών. Ενώ επικεντρώνεται κυρίως σε μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Boardable είναι η επιλογή δημιουργίας πολλαπλών πινάκων για τη διαχείριση των αναγκών συνεργασίας και επικοινωνίας των πελατών σας.

Σας επιτρέπει επίσης να παρέχετε στην πελατειακή σας βάση την πρόσβαση που χρειάζονται, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η κοινή χρήση αρχείων είναι ασφαλής. Το Boardable έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια. Κάθε πίνακας που δημιουργείτε προστατεύεται από την κρυπτογράφηση του προγράμματος περιήγησης, διασφαλίζοντας ότι όλα τα ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες στην πλατφόρμα είναι ασφαλή.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δημιουργία ατζέντας
 • Κέντρο συνάντησης
 • Βιντεοδιάσκεψη
 • Ψηφιακές υπογραφές
 • Κέντρο εγγράφων και κοινή χρήση αρχείων
 • Διαχειριστής εργασιών
 • Διάφορες ενσωματώσεις

Υπέρ

 • Υπέροχα εργαλεία συνεργασίας
 • Προηγμένη λειτουργία αναζήτησης
 • Ενισχυμένη ασφάλεια

Κατά

 • Χωρίς ανάπτυξη Mac ή Windows

Τιμή

Το Boardable προσφέρει τρία προγράμματα τιμολόγησης

 • Essential: $79/μήνα 
 • Professional: $199/μήνα 
 • Enterprise: $299/μήνα

Having trouble choosing the right client portal software?

Give LiveAgent a chance and discover all that it has to offer.

Σύγκριση των κορυφαίων 5 λογισμικών πύλης πελατών

Κέντρο επικοινωνίαςΚατάταξη στο CapterraΚοινή χρήση αρχείωνΔωρεάν έκδοσηΔωρεάν δοκιμήΑρχική τιμή
LiveAgent4.7/5 (περίπου 1.000 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Huddle4.3/5 (45 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΟΧΙ$10 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Zendesk4.3/5 (περίπου 2.500 κριτικές)ΟΧΙΟΧΙΝΑΙ$19 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
SmartVault 4.5/5 (96 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΝΑΙ$20 αντιπρόσωπο/μήνα
Onehub4.6/5 (28 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΝΑΙ$15 /μήνα
Ημερομηνία 27 Μαΐου

Ας μιλήσουμε για τις πέντε κορυφαίες λύσεις πύλης πελατών και τι τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

1. LiveAgent

Εκτός από την πιο ασφαλή και αξιόπιστη λύση πύλης πελατών στην αγορά, το LiveAgent είναι ένα κέντρο εξυπηρέτησης, σύστημα καρτελών και γνωσιακή βάση ταυτόχρονα. Με μια τέτοια τεράστια πλατφόρμα κέντρου εξυπηρέτησης, ο χειρισμός αιτημάτων και ερωτημάτων πελατών είναι όσο το δυνατόν απλούστερος

Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει επίσης να κατηγοριοποιήσετε τις καρτέλες σας για να εξοικονομήσετε χρόνο ενώ χειρίζεστε ερωτήσεις πελατών. Έρχεται με περισσότερες από 200 δυνατότητες και είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για τη διαχείριση των αναγκών σας στο τηλεφωνικό κέντρο και στο email. Καμία άλλη λύση λογισμικού δεν προσφέρει μεγαλύτερη αξία ή επιλογές από αυτήν.

2. Huddle

Το Huddle βρίσκεται επίσης στην κορυφή της λίστας μας απλώς και μόνο επειδή δεν είναι απλώς μια πύλη πελατών. Είναι μία από τις καλύτερες λύσεις λογισμικού πύλης στην αγορά. Το πιο σημαντικό, το Huddle συνδυάζει επιτυχώς τη δέσμευση πελατών με τη διαχείριση εγγράφων, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν εσωτερικούς χώρους εργασίας για ομάδες, συνεργάτες και πελάτες.

Εκτός από τη φροντίδα των αναγκών της πύλης πελατών, το Huddle επιτρέπει επίσης στον χρήστη να βελτιώσει τη λήψη αποφάσεων και την παραγωγικότητα, χάρη στη διαδραστική και εύχρηστη διεπαφή του. Πέρα από όλα αυτά, το Huddle είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για εταιρείες που επιτρέπουν την απομακρυσμένη εργασία.

3.Zendesk

Εάν η ευκολία χρήσης και μια σειρά από δυνατότητες είναι αυτό που χρειάζεστε από ένα λογισμικό πύλης πελατών, το Zendesk είναι η σωστή λύση για εσάς. Το Zendesk δικαίως κέρδισε τη θέση του στην κορυφή της λίστας μας, λόγω όλων των επιλογών και των δυνατοτήτων που προσφέρει.

Εκτός από τον χειρισμό της πύλης πελατών σας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, το Zendesk είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για την βελτιστοποίηση των διαδικασιών του κέντρου επικοινωνίας.

4. SmartVault

Το SmartVault βρήκε τον δρόμο του στην κορυφή της λίστας μας απλά λόγω της υψηλής ταχύτητας πρόσβασής του στην κοινή χρήση αρχείων. Παρέχει επίσης ένα ασφαλές δίκτυο με σύστημα αδειών και είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης που βασίζεται στο cloud και λειτουργεί ταυτόχρονα ως εταιρική πύλη πελατών και λύση διαχείρισης εγγράφων.

Είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο αναζήτησης ενώ παρέχει στις επιχειρήσεις εξαιρετικές δυνατότητες ελέγχου εγγράφων. Πέρα από όλα αυτά, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κλάδων.

5. Onehub

Τέλος, το Onehub είναι ένας άλλος άξιος διαγωνιζόμενος για τη λίστα των πέντε κορυφαίων, επειδή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό περιβάλλον για τη διαχείριση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες και την αποθήκευση επιχειρηματικών εγγράφων για ευκολότερη κοινή χρήση, διανομή και διαχείριση. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμόσιμες πύλες πελατών, να αυτοματοποιούν εργασίες, να δημιουργούν εταιρικούς πίνακες ελέγχου, να εξατομικεύουν πρότυπα κοινής χρήσης αρχείων και άλλα.

Προσφέρει φανταστική εξυπηρέτηση πελατών, ένα ευρύ φάσμα επιλογών ανάπτυξης και ενσωματώσεων, καθώς και πρόσθετες δυνατότητες που το καθιστούν μια εξαιρετική λύση πύλης πελατών για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Συμπέρασμα

Η επιλογή μιας πύλης πελατών για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι μια κουραστική εργασία. Ωστόσο, μπορούμε να την κάνουμε λίγο πιο εύκολη, επισημαίνοντας τα πράγματα στα οποία πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

 • Η καλύτερη λύση λογισμικού πύλης πελατών όλα-σε-ένα

Ενώ κάθε λύση στη λίστα μας κάνει μια εξαιρετική επιλογή, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι το LiveAgent είναι η καλύτερη λύση λογισμικού πύλης πελατών όλα-σε-ένα από αυτές τις 25 επιλογές. Είναι προσιτό, εύκολο στη χρήση, γεμάτο με δυνατότητες και είναι πλήρως κλιμακούμενο για να ταιριάζει με τους στόχους ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

 • Το καλύτερο λογισμικό πύλης πελατών με ενσωματωμένες καρτέλες, ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνικό κέντρο

Το LiveAgent είναι το καλύτερο λογισμικό πύλης πελατών με ενσωματωμένες δυνατότητες καρτελών, ζωντανής συνομιλίας και κλήσεων. Εκτός από την παροχή πολλών εξαιρετικών δυνατοτήτων, επιτρέπει επίσης στις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης να συνδεθούν με πελάτες μέσω των ψηφιακών καναλιών που προτιμούν.

 • Το καλύτερο λογισμικό πύλης πελάτη πλούσιο σε χαρακτηριστικά

Ενώ υπάρχουν πολλές λύσεις πύλης πελατών με πολλές δυνατότητες στη λίστα μας, καμία λύση δεν είναι τόσο γεμάτη με δυνατότητες, επιλογές και εργαλεία όπως το LiveAgent. Είναι η καλύτερη πύλη πελατών με σχεδόν 200 διαφορετικά χαρακτηριστικά.

 • Η καλύτερη αξία για την τιμή του λογισμικού πύλης πελατών

Με τα προγράμματα τιμολόγησης να ξεκινούν από 15$ ανά χρήστη το μήνα, καμία άλλη λύση δεν μπορεί να προσφέρει εξαιρετική αξία όπως το LiveAgent. Κάθε πρόγραμμα τιμολόγησης παρέχει πληθώρα χαρακτηριστικών και εγγυάται εξαιρετικές εμπειρίες πελατών και χρηστών.

 • Το λογισμικό πύλης πελατών με την υψηλότερη βαθμολογία

Το LiveAgent είναι επίσης το λογισμικό πύλης πελατών με την υψηλότερη βαθμολογία στη λίστα, με συνολική βαθμολογία 4,7 στο Capterra.

 • Το πιο εύκολο λογισμικό πύλης πελατών για εγκατάσταση και χρήση και ενσωμάτωση

Τέλος, το LiveAgent παίρνει το βραβείο για άλλη μια φορά ως την ευκολότερη λύση για τη δημιουργία, τη χρήση, την ανάπτυξη και την ενσωμάτωση. Δεν χρειάζεται να είστε γνώστης της τεχνολογίας για να χρησιμοποιήσετε το LiveAgent καθώς το λογισμικό είναι σχεδόν πλήρως αυτοματοποιημένο.

Still looking for the convenient client portal software?

Try LiveAgent and deliver exceptional support to your clients.

FAQ

What is client portal software?

Client portal software is a secure digital getaway to a company’s information, files, community, and network that allows businesses to provide their customers or clients with the ability to quickly access services, files, and information online.

What is the difference between client portal software and project management software?

A project management software allows businesses to handle every project almost effortlessly and in record time. On the other hand, a client portal is more of a customer service and support solution that allows companies to offer a great service and experience. Project management helps businesses, while client portals help customers.

What is an omnichannel client portal software solution?

An omnichannel client portal allows businesses to manage all client interactions across the channels of communication they prefer to increase customer satisfaction by providing the most personalized user experience with each interaction.

What features should the best client portal software offer?

When it comes to what features the best client portal should have, here’s a list of the best features every software should offer: multi-knowledge base, WYSIWYG editor for articles, knowledge base attachments, client forums, client feedback and suggestions, search widgets, configuration options, ticket management, live chat

What are the benefits of using client portal software?

Using a client portal software provides businesses with many benefits: exceptional level of convenience when handling client interactions and information, improved services with an additional array of options , increased productivity by automating manual task, saving time, effort, and resources, secure data transfer, enhanced customer service, communication, and collaboration

What is the best client portal software?

While there isn’t a one-size-fits-all answer to this question, the best client portal software is the one that caters to your specific business needs. If we consider things such as affordability, scalability, interoperability, optimization, omnichannel support, automation capabilities, and available features, it’s safe to say that LiveAgent is the best client portal software.

Why is the client portal software important?

A client portal software is important simply because it makes your client interactions more convenient, customer-centric, and transparent. It helps create a strong customer relationship by providing a client forum for better collaboration.

How to choose the best client portal software for your business?

The best way to choose the solution that fully matches your client portal needs is to think about the most common issues that your clients have and then look into a solution that provides the best way to address those issues in a customer-centric way.

How secure is client portal software?

Client portals are among the most secure solutions for providing safe storage for data sharing. They are much more secure than email, since most of these solutions are cloud-based. A secure client portal, like LiveAgent, uses SSL and encryption to ensure maximum security for its users.

How do you customize the client portal software?

Top-rated client portals like LiveAgent come with many customization options and an user-friendly interface that makes using such options simple and transparent. Simply explore different templates until you find a solution that suits your brand.

How much does the client portal software cost?

The cost of your client portal depends on how many features it offers and the number of support users/agents. Each solution comes with unique pricing plans. Certain solutions can be used for free, while the cost varies between $15 and $199 per service or site.

How can you create client portal software for free?

You can create a client portal for free by following these steps: run your own server, use free templates on the web to create a new portal site, create your portlet and make it visible to the portal, choose a template to brand your portal

Πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της PayPal μέσω email, υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας, αριθμού τηλεφώνου, υποστήριξης μέσων κοινωνικής δικτύωσης και υποστήριξης αυτοεξυπηρέτησης.

Επαφές Κέντρου Εξυπηρέτησης PayPal

Το PayPal είναι μια αμερικανική εταιρεία που λειτουργεί ένα παγκόσμιο σύστημα online πληρωμών. Παρέχει τρόπους πληρωμής, όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, τραπεζικές μεταφορές και το υπόλοιπο του λογαριασμού της PayPal. To PayPal προσφέρει επίσης υπηρεσίες, όπως η μετατροπή νομισμάτων και η δυνατότητα αποστολής και λήψης χρημάτων σε διαφορετικές χώρες. Η PayPal έχει διάφορα στοιχεία επικοινωνίας, όπως email, Live Chat, τηλεφωνικό κέντρο και μέσω κοινωνικών δικτύων.

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών ξεκινά με το καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας. Δείτε τα πλεονεκτήματα του LiveAgent και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε σε 5 λεπτά.

Παρέχετε εξαιρετικήεξυπηρέτηση πελατών.

Το LiveAgent είναι λογισμικό γραφείου βοήθειας που εξυπηρετεί περισσότερους από 150 εκατομμύρια χρήστες και 40.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως. Με το LiveAgent μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα, να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών σας, να αυξήσετε την αξία των πελατών σας και να κάνετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους πραγματικότητα.

Αυτή η λίστα ελέγχου κέντρου εξυπηρέτησης θα διασφαλίσει ότι οι πελάτες σας λαμβάνουν πάντα κορυφαία εξυπηρέτηση.

Λίστα ελέγχου κέντρου εξυπηρέτησης

Η λίστα ελέγχου κέντρου εξυπηρέτησης περιλαμβάνει καθορισμό στόχων για το κέντρο εξυπηρέτησης, επιλογή λογισμικού και οργάνωση των αντιπροσώπων ανά τμήματα. Προσφέρει επίσης συμβουλές για τη ρύθμιση καναλιών επικοινωνίας, δημιουργία φόρμας επικοινωνίας και διανομής καρτελών. Το κέντρο εξυπηρέτησης πρέπει να θεσπίσει κανόνες SLA και εκπαίδευση για την ομάδα εξυπηρέτησης.

Η υποστήριξη πελατών δεν θα λειτουργούσε χωρίς ένα εξαιρετικό σύστημα καρτελών για να σας βοηθήσει να οργανώσετε όλη την επικοινωνία. Οι καρτέλες του LiveAgent είναι απλά αξιόπιστες.

Καρτέλες

Το σύστημα καρτελών είναι ένα εργαλείο που καταγράφει και διαχειρίζεται αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών με αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο. Η χρήση του συστήματος καρτελών επηρεάζει θετικά την αυτοματοποίηση της εργασίας εξυπηρέτησης πελατών, την αύξηση της αφοσίωσης των πελατών και τη μείωση του κόστους εξυπηρέτησης. Κάθε φορά που οι πελάτες επικοινωνούν μέσω ενός συνδεδεμένου καναλιού, το σύστημα μετατρέπει αυτόματα τα μηνύματά τους σε καρτέλες υποστήριξης.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.