Λογισμικό εισερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και αυξήστε την ικανοποίησή τους.
 • ✓ Χωρίς χρέωση εγκατάστασης   
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7    
 • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα    
 • ✓ Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Κινούμενα Σχέδια Επικεφαλίδας
Λογισμικό Κέντρου Εξυπηρέτησης

Υπάρχουν πολλοί τρόποι επικοινωνίας στην ψηφιακή εποχή μας, αλλά οι πελάτες συνεχίζουν κυρίως να επικοινωνούν με τις επιχειρήσεις μέσω τηλεφώνου. Η καλύτερη λύση εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων επιτρέπει στην επιχείρησή σας να αντιμετωπίσει τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις γρήγορα και με επιτυχία. Συνδεθείτε με τους πελάτες σας σε πολλά κανάλια χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Βελτιστοποιήστε την εξυπηρέτηση πελατών της επιχείρησής σας με ένα εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο για να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Τι είναι το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων;

Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων επιτρέπει στο προσωπικό ή απομακρυσμένο τηλεφωνικό κέντρο να διαχειρίζεται εύκολα όλες τις λειτουργίες εισερχόμενων από ένα εργαλείο. Υπάρχουν πολλοί τύποι λογισμικού εισερχόμενων κλήσεων:

 • Μια πολυκαναλική υπηρεσία εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων επιτρέπει στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας να παρέχουν εξυπηρέτηση σε πελάτες μέσω πολλαπλών καναλιών.
 • Τα πολυκαναλικά εισερχόμενα τηλεφωνικά κέντρα απαιτούν να μεταβιβάσετε τον πελάτη σας σε έναν νέο αντιπρόσωπο εάν θέλει να επικοινωνήσει μέσω διαφορετικού τρόπου επικοινωνίας.

Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων βελτιστοποιεί την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών, επιτρέποντάς σας να συναλλάσσεστε γρήγορα με πελάτες μέσω διαφόρων καναλιών. Τα απομακρυσμένα τηλεφωνικά κέντρα δεν απαιτούν από τους αντιπροσώπους εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων να είναι μαζί—επιτρέποντας στην επιχείρησή σας να εξαλείψει το σχετικό κόστος.

Πώς λειτουργεί ένα λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων;

Τα συστήματα διαδραστικής φωνητικής απόκρισης (ΔΦΑ) επιτρέπουν στους καλούντες να χρησιμοποιούν αυτοεξυπηρέτηση όταν επικοινωνούν με μια επιχείρηση. Ένα λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων λειτουργεί χρησιμοποιώντας διαδραστική δρομολόγηση βασισμένη σε voice over internet protocol (VoIP). Η δρομολόγηση βάσει δεξιοτήτων αναθέτει τους καλούντες στο πιο σχετικό τμήμα ή αντιπρόσωπο. Και τα δύο συστήματα χρησιμοποιούν ένα παρόμοιο σύστημα πραγματοποίησης κλήσεων πελατών όπως:

Όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση κατά τις εργάσιμες ώρες, το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων περιηγείται στη βάση δεδομένων της επιχείρησης για να αναγνωρίσει τον πελάτη και ενημερώνει τον αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών.

Παράδειγμα ΔΦΑ
 • Ας υποθέσουμε ότι ένας εισερχόμενος καλών είναι ένας υπάρχων πελάτης. Ο αντιπρόσωπος μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία και να δώσει τα στοιχεία του πελάτη πριν απαντήσει στην τηλεφωνική κλήση.
 • Εάν ένας πελάτης είναι νέος καλών, οι πληροφορίες του δεν βρίσκονται στη βάση δεδομένων. Ωστόσο, θα προστεθεί από τον αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών για μελλοντική αναφορά κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης.
 • Εάν χρησιμοποιείτε ΔΦΑ, σύστημα δρομολόγησης που βασίζεται σε δεξιότητες ή και τα δύο, δίνεται στον πελάτη μια επιλογή. Η επιλογή τους υπαγορεύει ποιο σύστημα δρομολόγησης βιώνει ο καλών.
 • Μόλις ο αντιπρόσωπος αποδεχτεί την κλήση, συνδέεται με τον πελάτη για να βοηθήσει στην ερώτησή του μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας, email ή άλλων, εάν χρησιμοποιείτε ένα πολυκαναλικό κέντρο εισερχόμενων κλήσεων.
 • Ο αντιπρόσωπος μπορεί να φέρει άλλους αντιπροσώπους στη συνομιλία ακόμα και αν χρησιμοποιεί διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας.
 • Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων επιτρέπει την καταγραφή ολόκληρης της συνομιλίας για μελλοντικούς σκοπούς ποιότητας ή εκπαίδευσης.
 • Ανάλογα με την απάντηση του πελάτη, ο αντιπρόσωπος θα επισημάνει το ζήτημα ως επιλυμένο, κλειστό, ανοιχτό ή απαιτεί παρακολούθηση.
 • Εάν ο αντιπρόσωπος επισημάνει το ζήτημα ως κλειστό, μπορεί να ζητήσει τα σχόλια του εισερχόμενου καλούντος μέσω email, κλήσης ή έρευνας.
 • Στη συνέχεια, η επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που αποκτήθηκαν από τον εισερχόμενο καλούντα για να βελτιώσει τις μελλοντικές αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες και τις επιχειρηματικές υπηρεσίες.

Στοιχεία λογισμικού εισερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου

Όταν επιλέγετε ένα λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, εσείς και οι αντιπρόσωποί σας θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τα στοιχεία του λογισμικού. Το παρακάτω είναι αυτό που συνθέτει το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων.

Καρτέλες

Οι καρτέλες επιτρέπει στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών να χρησιμοποιούν μια ενιαία διεπαφή για να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στα ερωτήματα. Όταν ένας αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών λαμβάνει μια κλήση πελάτη μέσω οποιουδήποτε καναλιού, θα δημιουργήσει μια καρτέλα. Οι αντιπρόσωποι μπορούν να βρουν αυτές τις καρτέλες σε ένα καθολικό εισερχόμενο φάκελο για να επιτρέψουν τις απαντήσεις στους πελάτες γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι Καρτέλες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για γρήγορη και γρήγορη παροχή εξαιρετικής ικανοποίησης πελατών ομαλά, μειώνοντας το επιχειρηματικό κόστος.

Επισκόπηση καρτελών του LiveAgent

Ζωντανή συνομιλία

Το Λογισμικό ζωντανής συνομιλίας στο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων επιτρέπει μέλη της ομάδας σας για συνομιλία μέσω βίντεο, ιστού, SMS και τηλεφώνου. Ο αυτοματισμός υποστηρίζει το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας, επιτρέποντας στους πελάτες σας να λαμβάνουν βοήθεια από αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών ή chatbot που υποστηρίζονται από AI για να απαντούν σε απλές ερωτήσεις.

Δυνατότητα-παραθύρου-συνομιλίας-στο-LiveAgent

Τηλεφωνικό κέντρο

Το τμήμα τηλεφωνικού κέντρου του λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων είναι το μέρος της υπηρεσίας που επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ επιχείρησης και πελατών. Χωρίς αυτό, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποδεχτείτε τις εισερχόμενες κλήσεις ή να αποστείλετε κατάλληλα το προσωπικό.

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το τμήμα διαχείρισης κοινωνικών μέσων των εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε μέσω όλων των κοινωνικών καναλιών σας από ένα λογισμικό.

Το LiveAgent απλοποιεί πολλαπλά κανάλια εξυπηρέτησης πελατών σε ένα λογισμικό

Πύλη πελατών

Η πύλη πελατών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Παρέχει στους πελάτες γρήγορη πρόσβαση σε βασικά στοιχεία λογαριασμού χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι η σύνδεση στο διαδίκτυο ενός πελάτη κόβεται. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούν να κοιτάξουν γρήγορα τον λογαριασμό τους στη σελίδα της πύλης πελατών για να προσδιορίσουν εάν υπάρχουν προβλήματα με τη χρέωση ή τις καθυστερημένες πληρωμές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν διακοπή της υπηρεσίας.

Γνωσιακή βάση

Όταν εργάζεστε με εισερχόμενα τηλεφωνικά κέντρα, μια γνωσιακή βάση είναι απαραίτητη για τον κατάλληλο χειρισμό των ερωτημάτων των πελατών. Μπορεί να αντιμετωπίσει κοινές ερωτήσεις ή τεχνικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Μέσω της γνωσιακής βάσης, ο πελάτης μπορεί να έχει επιλύσει το πρόβλημά του χωρίς να καλέσει το κέντρο εξυπηρέτησης.

Δωρεάν θέμα λογισμικού γνωσιακής βάσης στο LiveAgent
Θέμα Montana στο LiveAgent

Βασικά χαρακτηριστικά του αποτελεσματικού λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Έξυπνη δρομολόγηση κλήσεων

Αυτόματη δρομολόγηση εισερχόμενων κλήσεων σε αντιπροσώπους χρησιμοποιώντας είτε προτεραιότητα είτε έξυπνη κλήση δρομολόγηση. Εάν χρησιμοποιείτε τυχαίες αναθέσεις, οι κλήσεις θα εκχωρούνται τυχαία σε διαθέσιμους αντιπροσώπους. Εάν χρησιμοποιείτε αναθέσεις προτεραιότητας, οι κλήσεις με τον μεγαλύτερο χρόνο αναμονής μεταφέρονται στον επόμενο πιστοποιημένο αντιπρόσωπο. Η έξυπνη δρομολόγηση κλήσεων μειώνει τις διακοπείσες κλήσεις διασφαλίζοντας ότι οι κλήσεις απαντώνται όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Δυνατότητα δρομολόγησης κλήσεων στο λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου της LiveAgent

Ενσωμάτωση φωνής

Η ενσωμάτωση φωνής επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση συνεργατών voice over internet protocol (VoIP). Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, όπως το LiveAgent, ενσωματώνεται με πάνω από το 99% των παρόχων VoIP. Αφού συνδεθείτε με τον πάροχο σας, μπορείτε να συνδέσετε απεριόριστους κορμούς SIP ανάλογα με το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων.

Έξυπνο σύστημα ΔΦΑ

Ένα έξυπνο επιχειρηματικό εργαλείο Διαδραστικής Φωνητικής Απόκρισης (ΔΦΑ) σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εξατομικευμένα και πολύπλοκα δέντρα ΔΦΑ για να επιταχύνετε και να αυτοματοποιήσετε τα κανάλια φωνητικής σας υποστήριξης. Αυτή η δυνατότητα εξοικονομεί πόρους και διασφαλίζει ότι οι κλήσεις πελατών δρομολογούνται στον κατάλληλο αντιπρόσωπο ή τμήμα.

Καταγραφές κλήσεων

Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων μπορεί να αποθηκεύει με ασφάλεια τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις πελατών</a > και φωνητικά μηνύματα χωρίς πρόσθετο λογισμικό καταγραφής κλήσεων. Η καταγραφή κλήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς εκπαίδευσης και υποστήριξης, επιτρέποντάς σας να κάνετε λήψη ή αναπαραγωγή κλήσεων που έχουν εγγραφεί στο σύστημά σας.

Καταγραφές κλήσεων

Ενσωματωμένη συνομιλία μέσω βίντεο

Αποκτήστε τη δυνατότητα να προσθέσετε συνομιλία βίντεο οπουδήποτε στον ιστότοπό σας με λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Τα κορυφαία ενσωματωμένα προγράμματα συνομιλίας μέσω βίντεο επιτρέπουν στις βιντεοκλήσεις να βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης για ευκολία στη χρήση, αποθηκεύοντας τις βιντεοκλήσεις με τον ίδιο τρόπο όπως τις καρτέλες.

Αναλύσεις τηλεφωνικών κέντρων

Οι προηγμένες λειτουργίες αναφοράς των αναλυτικών στοιχείων τηλεφωνικών κέντρων σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε αναλυτικές αναφορές για την απόδοση του τηλεφωνικού σας κέντρου. Μπορείτε να παρακολουθείτε σημαντικές μετρήσεις τηλεφωνικών κέντρων, KPI και παραγωγικότητα αντιπροσώπων χρησιμοποιώντας διάφορες λέξεις χρησιμοποιώντας αναλυτικά στοιχεία τηλεφωνικών κέντρων.

Λειτουργία επισκόπησης αναλύσεων στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών - LiveAgent

Υβριδική ροή καρτελών

Οι υβριδικές καρτέλες περιέχουν όλα τα στοιχεία του καλούντος των παραδοσιακών αναγνωριστικών καρτελών, όπως το ζήτημα του πελάτη σας και βασικές πληροφορίες. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις επικοινωνίες πελατών με ένα αναγνωριστικό καρτέλας, ώστε οι αντιπρόσωποι να μπορούν να βλέπουν εύκολα το κανάλι που χρησιμοποιεί ο πελάτης για να επικοινωνήσει μαζί σας.

Πληροφορίες πελατών

Η Διαχείριση Σχέσεων Πελατών (CRM) στο λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου σας επιτρέπει στους αντιπροσώπους να βλέπουν τα στοιχεία του καλούντος αμέσως. Με τις πληροφορίες πελατών, μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα πελατών, να δημιουργήσετε σημειώσεις και να προβάλετε προηγούμενο ιστορικό καρτελών, δίνοντάς σας μια καλύτερη κατανόηση της πλήρους εικόνας και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρέχετε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Πληροφορίες-καρτελών-πελατών-CRM

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Πρέπει να γνωρίζετε τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας προτού επιλέξετε ένα λογισμικό εισερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος της επιχείρησής σας, τους επιχειρηματικούς στόχους και εάν η επιχείρησή σας είναι απομακρυσμένη ή όχι. Θέλετε να επιλέξετε ένα λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων που επιτρέπει στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών να υποστηρίζει πελάτες σε πολλά κανάλια για να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Δεσμεύσεις

Όταν επιλέγετε ένα λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, να γνωρίζετε τις δεσμεύσεις του λογισμικού. Σε ορισμένες ρυθμίσεις, δεσμεύεστε να πληρώνετε μηνιαία για το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να λάβετε ετήσια συνδρομή ή λογισμικό on-site.

Τιμή

Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων συνήθως σας χρεώνει ανά αντιπρόσωπο ανά μήνα με βάση το μέγεθος της επιχείρησής σας και το επίπεδο υπηρεσιών. Η τιμή σας καθορίζεται από τον αριθμό των υπηρεσιών που επιλέγετε και πόσοι αντιπρόσωποι θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων με κορυφαία βαθμολογία δεν έχει συμβόλαιο ή χρεώσεις και σας επιτρέπει να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Υποστήριξη

Με το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, όπως το LiveAgent, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια πύλη εξυπηρέτησης πελατών . Αυτή η πύλη επιτρέπει στους αντιπροσώπους σας να λαμβάνουν πληροφορίες, εκπαιδευτικά βίντεο και υποστήριξη πελατών.

Πύλη πελατών

Παρεχόμενες επιλογές επικοινωνίας

Είτε πρόκειται για email, ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο ή περισσότερα, θέλετε να επιλέξετε ένα λογισμικό εισερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου με πολλές επιλογές επικοινωνίας. Επιλέξτε ένα λογισμικό που επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν μαζί σας σε οποιοδήποτε από τα τρέχοντα κανάλια επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε στην επιχείρησή σας.

Δυνατότητα κλιμάκωσης πάνω/κάτω

Επιλέξτε ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να κλιμακώνετε τη μηνιαία συνδρομή σας προς τα πάνω ή προς τα κάτω με βάση τους αντιπροσώπους και τις επιλογές του προγράμματος σας—καθιστώντας εύκολη την προσαρμογή της συνδρομής λογισμικού όταν η επιχείρησή σας έχει αργούς ή πολυάσχολους χρόνους του έτους.

Συνεργατικές επιλογές

Επιλέξτε λογισμικό που παρέχει επιλογές συνεργασίας μέσω VoIP ή καναλιών κοινωνικής δικτύωσης< /a>. Επιτρέποντας στο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων να ενσωματωθεί με τις άλλες απαραίτητες υπηρεσίες για να λειτουργεί ομαλά η λειτουργία εξυπηρέτησης πελατών.

LiveAgent ενσωμάτωση Facebook
Ενσωμάτωση Facebook στο LiveAgent

Περιορισμοί λογισμικού

Να γνωρίζετε τους περιορισμούς του λογισμικού σας. Λάβετε υπόψη το μέγεθος του προσωπικού της επιχείρησής σας και τις ανάγκες των πελατών σας όταν επιλέγετε λειτουργίες. Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό σας μπορεί να χειριστεί όλες τις ανάγκες των πελατών σας.

Έκδοση επίδειξης του λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Όταν επιλέγετε ένα λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με το λογισμικό πριν επιλέξετε κάποιο. Οι εταιρείες μπορούν να το επιτύχουν αυτό μέσω μιας επίδειξης όπου θα τους δείξει πώς λειτουργεί το λογισμικό. Δείχνει πώς το λογισμικό βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους πελάτες σας. Το μειονέκτημα είναι ότι οι περισσότερες επιδείξεις λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων είναι ακριβώς αυτό. Ωστόσο, οι εκδόσεις επίδειξης σάς επιτρέπουν να επιλέξετε μια λύση εισερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου που ταιριάζει με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Για να βρείτε ένα λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, πρέπει να συγκρίνετε τα διάφορα προϊόντα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας< /a>. Το καλύτερο κέντρο εισερχόμενων κλήσεων για εσάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν έχετε μικρό, μεσαίο ή μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο.

Επιχειρήσεις μικρού μεγέθους: Ένα εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο όπως το LiveAgent βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω προσβάσιμων λειτουργιών στη σωστή τιμή. Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων σάς δίνει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσετε την επιχείρησή σας στο εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο με διάφορες επιλογές επεκτασιμότητας.

Επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους: Τα τηλεφωνικά κέντρα μεσαίου μεγέθους απαιτούν λειτουργίες όπως εισερχόμενες κλήσεις, εξερχόμενες κλήσεις, συνομιλία, υποστήριξη πολλαπλών καναλιών, βιντεοκλήσεις και στατιστικά στοιχεία. Λογισμικό όπως το LiveAgent μπορεί να τροφοδοτήσει το τηλεφωνικό σας κέντρο με όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει.

Επιχειρήσεις μεγάλου μεγέθους: Εάν διαχειρίζεστε ένα μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο, χρειάζεστε το κορυφαίο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για να κλιμακώσετε τη βάση των εργαζομένων σας και να καλύψετε τις απαιτήσεις των πελατών. Με λογισμικό όπως το LiveAgent, μπορείτε να κλιμακώσετε τις υπηρεσίες σας για να λάβετε αυτό που χρειάζεται η επιχείρησή σας. Λειτουργίες όπως η διαδραστική φωνητική αναφορά, οι εισερχόμενες κλήσεις, οι εξερχόμενες κλήσεις, οι ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η συνομιλία μέσω βίντεο και οι επιλογές αυτοεξυπηρέτησης θα σας βοηθήσουν να ευδοκιμήσετε.

Tired of searching?

Are you still looking for software that will help you improve your customer service? LiveAgent may be the solution for you!

Οφέλη από τη χρήση λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Η χρήση λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, όπως το LiveAgent, σάς επιτρέπει να απαντάτε στις κλήσεις πελατών με υψηλότερη ένταση. Όταν δεν μπορείτε να μεταβείτε στους καλούντες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοματοποιημένες επανάκλήσεις και αυτοματοποιημένη δρομολόγηση κλήσεων για να μεταφέρετε τους καλούντες στα τμήματα που χρειάζονται. Μέσω της χρήσης της διαδραστικής φωνητικής απόκρισης, δεν ήταν ποτέ ευκολότερη η επικοινωνία με τους πελάτες.

Η Υποστήριξη όλων των καναλιών θα σας επιτρέψει να επικοινωνείτε με πελάτες μέσω πολλαπλά κανάλια χρησιμοποιώντας μόνο ένα λογισμικό. Οδηγεί σε αυξημένη ικανοποίηση και πίστη πελατών όταν παρέχετε άμεση και χρήσιμη υποστήριξη στους πελάτες σας. Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων σάς επιτρέπει να παρέχετε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και να λειτουργείτε ένα πιο επιτυχημένο τηλεφωνικό κέντρο.

Πώς να παρέχετε εντυπωσιακή υποστήριξη παντός καναλιού

Υλοποίηση λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Η εφαρμογή μιας λύσης εισερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου είναι ευκολότερη από ό,τι νομίζετε. Η διαδικασία διαφέρει από λογισμικό σε λογισμικό. Τα περισσότερα, όπως το LiveAgent, επιτρέπουν την απλή ενσωμάτωση. Θα χρησιμοποιήσουμε το LiveAgent για αυτό το παράδειγμα για το πόσο εύκολο είναι να ενσωματώσετε το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων στην επιχείρησή σας.

Πρώτα, πρέπει να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό για εσάς και τους αντιπροσώπους σας και στη συνέχεια κατεβάστε το λογισμικό. Ρυθμίστε τις αναπτύξεις του LiveAgent και ρυθμίστε το όνομα που βλέπει ο πελάτης σας όταν μιλάει με έναν αντιπρόσωπο. Πρέπει να συνδέσετε την τρέχουσα τηλεφωνική σας εξυπηρέτηση στο νέο λογισμικό εισερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον προσαρμογή στην υλοποίησή σας, αλλά αυτή η απλή ρύθμιση μπορεί να γίνει σε λιγότερο από μία ώρα, ξεκινώντας γρήγορα την επιχείρησή σας.

Κόστος λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Το εύρος τιμών των λύσεων εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων είναι προσβάσιμο σε όλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν λογισμικό επίδειξης και πολλές επιλογές λογισμικού προσφέρουν δωρεάν δοκιμή. Αυτές οι δοκιμές είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις επιχειρήσεις να δοκιμάσουν το λογισμικό για να δουν αν ταιριάζει στις ανάγκες τους. Τα περισσότερα λογισμικά εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων λειτουργούν με μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής. Μπορείτε να βρείτε λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων σε αυτήν τη λίστα που ξεκινά από μόνο 1$. Υπάρχουν συνήθως πολλά επίπεδα εξυπηρέτησης με διαφορετικές τιμές υπηρεσιών με βάση την υπηρεσία που θέλετε.

Κορυφαίοι 20 πάροχοι λύσεων εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Για να επιτρέψουμε στο μικρό, μεσαίο ή μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο σας να βρει κατάλληλο λογισμικό, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα 20 καλύτερα λογισμικά εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να βοηθήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά το τηλεφωνικό σας κέντρο με διάφορες δυνατότητες, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και επιλογές τιμών.

1. LiveAgent

Η εξαιρετική λύση εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων του LiveAgent είναι αποτελεσματική για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις. Το λογισμικό κλήσεων του LiveAgent μπορεί να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες του τηλεφωνικού σας κέντρου για την αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής σας.

Αρχική σελίδα LiveAgent

Το LiveAgent είναι μια εξαιρετική λύση εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για τηλεφωνική υποστήριξη. Προσφέρει απεριόριστες καταγραφές κλήσεων με επιλογές γρήγορης συνομιλίας μέσω του widget τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • ΔΦΑ / αναγνώριση φωνής
 • Πίνακας ελέγχου δραστηριοτήτων
 • Πολυκαναλική επικοινωνία
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • VoIP
 • Παρακολούθηση επισκεπτών ιστότοπου
 • Μικτό τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου

Υπέρ

 • Διαισθητικό στη χρήση
 • Το λογισμικό παρέχει μια οργανωμένη προβολή όλων των έργων
 • Λειτουργικότητα τμήματος και αυτοματισμός out-of-box

Κατά

 • Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24/7, αλλά βρίσκεται στην ΕΕ
 • Διατίθενται συγκεκριμένες επιλογές ενσωμάτωσης
 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση σε δύο προγράμματα περιήγησης ταυτόχρονα στον ίδιο λογαριασμό

Τιμή

Το LiveAgent είναι ένα από τα μόνα προγράμματα που προσφέρει δωρεάν έκδοση. Έχουν επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση. Το LiveAgent προσφέρει πολλαπλά επίπεδα υπηρεσιών και τιμές, συμπεριλαμβανομένων 15$, 29$ και 39$ το μήνα.

2. Call Center Studio Inbound

Το Call Center Studio παρέχει στην επιχείρησή σας τα εργαλεία για την παρακολούθηση του φορτίου και τη χρήση διαδραστικών φωνητικών αναφορών για τη βελτίωση της εμπειρίας εισερχόμενων κλήσεων.

Αρχική σελίδαω Call Center Studio

Το Call Center είναι μια εξαιρετική λύση εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για επεκτασιμότητα. Σχεδιασμένο για γρήγορες αλληλεπιδράσεις εξυπηρέτησης πελατών, το Call Center επιτρέπει τη μέγιστη επεκτασιμότητα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση συμφωνίας επιπέδου υπηρεσίας (ΣΕΥ)
 • Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Μικτό τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου
 • Διαχείριση τηλεμάρκετινγκ
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Αναγνωριστικό καλούντος συγκεκριμένης καμπάνιας
 • Εικονικός βοηθός

Υπέρ

 • 24/7 εξυπηρέτηση πελατών
 • Εύκολη παρακολούθηση εκπροσώπων
 • Γρήγορες εξερχόμενες κλήσεις

Κατά

 • Προβλήματα σύνδεσης
 • Δεν λειτουργεί με το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome
 • Οι αναφορές εξερχόμενων κλήσεων είναι δύσκολο να διαβαστούν

Τιμή

Επικοινωνήστε με την ομάδα εισερχομένων του Call Center Studio για να λάβετε μια προσφορά για την επιχείρησή σας στο τηλεφωνικό κέντρο.

3. Ringcentral

Το Ringcentral είναι ένα χρήσιμο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για συνομιλία μέσω βίντεο με πελάτες και άλλα μέλη της ομάδας.

Αρχική σελίδα Ringcentral

Το Ringcentral είναι μια καλή επιλογή για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στις δυνατότητες που τις κρατούν συνδεδεμένες με τους πελάτες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δρομολόγηση βασισμένη σε δεξιότητες
 • Συνδιάσκεψη ήχου/βίντεο
 • Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Συνομιλία/μηνύματα
 • Διαχείριση επαφών
 • Συνεργασία πολλαπλών χρηστών

Υπέρ

 • Γρήγορο και αξιόπιστο
 • Προώθηση κλήσεων σε άλλο αριθμό στην εφαρμογή
 • Ηχογράφηση μηνύματος φωνής σε κείμενο

Κατά

 • Η ρύθμιση μπορεί να είναι περίπλοκη
 • Περιορισμένη επεκτασιμότητα
 • Η λειτουργικότητα μπορεί να είναι υπερβολική στην αρχή

Τιμή

Το Ringcentral προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση και δωρεάν λογισμικό με περιορισμένες δυνατότητες. Το Ringcentral προσφέρει τέσσερα προγράμματα ανά αντιπρόσωπο, ανά μήνα με διάφορες δυνατότητες για 19,99$, 27,99$, 34,99$, 49,99$.

4. Zendesk

Το Zendesk προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, μηνύματα κειμένου, δρομολόγηση οθόνης και πολλά άλλα στην πλατφόρμα που βασίζεται σε cloud.

Αρχική σελίδα Zendesk

Συνιστάται για ενοποιημένο χώρο εργασίας

Το Zendesk είναι μια καταπληκτική επιλογή κέντρου εισερχόμενων κλήσεων για έναν ενοποιημένο χώρο εργασίας, που σας επιτρέπει να χειρίζεστε όλες τις δυνατότητες του λογισμικού από μια τοποθεσία. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικά για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Γεωστόχευση
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση έργου
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Διορθωτικές και προληπτικές ενέργειες (CAPA)
 • Διαχείριση ανατροφοδότησης
 • Διαχείριση συμφωνίας επιπέδου υπηρεσίας (ΣΕΥ)

Υπέρ

 • Διατίθεται σε περισσότερες από 40 γλώσσες
 • Εύκολο στη χρήση
 • Η παρακολούθηση μετρήσεων είναι απλή

Κατά

 • Πιο αργές απαντήσεις υποστήριξης πελατών
 • Δεν διαθέτει λειτουργίες για εσωτερική χρήση
 • Προκαλεί σύγχυση στην ενημέρωση και την προσθήκη χρηστών

Τιμή

Το Zendesk είναι ένα λογισμικό που βασίζεται σε cloud και διαθέτει δωρεάν δοκιμαστική έκδοση αλλά όχι δωρεάν έκδοση του λογισμικού. Το Zendesk προσφέρει μια επιλογή 19$, 39$ ή 89$ ανά αντιπρόσωπο, ανά μήνα.

5. Talkdesk

Το Talkdesk περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες που απαιτούνται για τα τηλεφωνικά σας κέντρα, όπως λειτουργίες φωνής, λειτουργίες εξερχόμενων κλήσεων, αναφορές, αναλυτικά στοιχεία και λειτουργίες έξυπνης δρομολόγησης.

Αρχική σελίδα Talkdesk

Το Talkdesk είναι μια δημοφιλής επιλογή για μεσαία και μεγάλα τηλεφωνικά κέντρα που χρησιμοποιούν Windows, Mac και εργαλεία που βασίζονται στο web. Το Talkdesk είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για εύκολη εφαρμογή και διατήρηση σχεδόν 100% χρόνου λειτουργίας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση τηλεμάρκετινγκ
 • ΔΦΑ/αναγνώριση φωνής
 • Ενσωμάτωση τηλεφωνίας υπολογιστή
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Μεταγραφή τηλεφωνητή
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο

Υπέρ

 • Συνεπής ποιότητα και αξιοπιστία κλήσεων
 • Ευκολία στη χρήση
 • Ήχος υψηλής ποιότητας

Κατά

 • Οι αναφορές λείπουν
 • Η απάντηση υποστήριξης απαιτεί χρόνο
 • Έλλειψη χαρακτηριστικών και επιλογών

Τιμή

Ένα μειονέκτημα του Talkdesk είναι ότι απαιτούν από την επιχείρησή σας να επικοινωνήσει απευθείας μαζί τους για να λάβει μια προσφορά για υπηρεσίες, με αποτέλεσμα οι ανανεώσεις συμβολαίων να απαιτούν επιπλέον προγραμματισμό.

6. Zoho Desk

Το λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου Zoho Desk διαθέτει δυνατότητες εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων που παρέχουν δυνατότητες ανάλυσης της επιχείρησής σας για την παρακολούθηση της επιτυχίας σας.

Αρχική σελίδα Zoho

Το Zoho Desk είναι ένα λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών, μεσαίων και μεγάλων τηλεφωνικών κέντρων. Το Zoho Desk είναι το καλύτερο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Για την εύκολη στην πλοήγηση UI και την απλή εκπαίδευση λογισμικού των εργαζομένων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προγνωστική ανάλυση
 • Συλλογή δεδομένων πολλαπλών καναλιών
 • Απομακρυσμένη πρόσβαση και έλεγχος
 • Πολυκαναλική επικοινωνία
 • Διαχείριση αρνητικής ανατροφοδότησης
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση ανατροφοδότησης

Υπέρ

 • Εύκολη εκχώρηση καρτελών σε συναδέλφους
 • Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου
 • Απλή ενσωμάτωση CRM

Κατά

 • Οι αναφορές μπορεί να είναι πολύπλοκες
 • Η κλιμάκωση μπορεί να είναι περίπλοκη κατά την αναβάθμιση
 • Δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις όταν οι καρτέλες περνούν στους αντιπροσώπους

Τιμή

Μπορείτε να αποκτήσετε προγράμματα με το Zoho Desk που περιλαμβάνουν διάφορες δυνατότητες σε αυτό το λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο με 14$, 23$ και 40$ το μήνα, ανά αντιπρόσωπο. Υπάρχει και δωρεάν δοκιμαστική και δωρεάν έκδοση λογισμικού.

7. Cloudtalk

Το Cloudtalk επιτρέπει στο τηλεφωνικό σας κέντρο να χρησιμοποιεί εισερχόμενες κλήσεις, λειτουργίες φωνής, έξυπνη δρομολόγηση κλήσεων, διεθνείς αριθμούς τηλεφώνου, έξυπνα προγράμματα κλήσης και παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων.

Αρχική σελίδα Talkdesk

Το Cloudtalk είναι μια ολοκληρωμένη λύση εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για τη διαχείριση κλήσεων εξυπηρέτησης πελατών υψηλής επισκεψιμότητας μέσω Διαδικτύου. Το λογισμικό είναι μια απομακρυσμένη λύση εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων που μπορεί να είναι καλύτερη για μικρότερα τηλεφωνικά κέντρα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εικονικό τηλεφωνικό κέντρο
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση τηλεμάρκετινγκ
 • Ενσωμάτωση τηλεφωνίας υπολογιστή
 • Κατάλογος εργαζομένων
 • Διαχείριση ουράς
 • Αναφορές και Αναλύσεις

Υπέρ

 • Εύκολη ενσωμάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Βασισμένο σε cloud
 • Χρήσιμη ομάδα υποστήριξης

Κατά

 • Απλοποιημένα και βασικά χαρακτηριστικά
 • Τα χαρακτηριστικά είναι ακόμα υπό ανάπτυξη
 • Η εφαρμογή τηλεφώνου έχει προβλήματα σύνδεσης

Τιμή

Το Cloudtalk προσφέρει ένα μηνιαίο πρόγραμμα 15$, 20$ και 35$. Υπάρχει δωρεάν δοκιμή αλλά όχι δωρεάν έκδοση.

8. GoToConnect

Το GoToConnect μπορεί να σας βοηθήσει με τις ανάγκες σας για εισερχόμενα και εξερχόμενα τηλεφωνικά κέντρα με ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού, είτε η λειτουργία σας είναι αυτοπροσώπως είτε εξ αποστάσεως.

Αρχική σελίδα GoToConnect

Αυτό το λογισμικό προσφέρει λύσεις εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για μικρού έως μεσαίου μεγέθους τηλεφωνικά κέντρα που αναζητούν μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου
 • Διαχείριση ερευνών και δημοσκοπήσεων
 • Διαχείριση ουράς
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Συνομιλία και ανταλλαγή μηνυμάτων
 • Διαχείριση φαξ

Υπέρ

 • Διαχειρίζεται καλά τις κλήσεις
 • Αξιοπιστία λογισμικού
 • Οικονομικά αποδοτικό για τα χαρακτηριστικά

Κατά

 • Δύσκολη διαδικασία ενσωμάτωσης
 • Η εφαρμογή είναι αργή και μπορεί να κολλήσει
 • Τα εσωτερικά εταιρικά μηνύματα είναι διαθέσιμα μόνο σε υπολογιστές

Τιμή

Το GoToConnect μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπηρεσίες που βασίζονται σε cloud και σε κινητές συσκευές με μια επιλογή 22$, 26$ και 39$ μηνιαίως ανά αντιπρόσωπο το μήνα. Δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση του λογισμικού, αλλά υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

9. Salesforce Service Cloud

Η πλατφόρμα Salesforce προσφέρει αναλυτικά στοιχεία, διαδραστική φωνητική απόκριση, εισερχόμενες κλήσεις, ενσωμάτωση CMR και στατιστικά μάρκετινγκ για το τηλεφωνικό σας κέντρο.

Αρχική σελίδα Salesforce

Το Salesforce Service Cloud είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για απλές ενσωματώσεις με το άλλα συστήματα τρίτων. Αυτό το λογισμικό είναι γνωστό για τον χειρισμό των αναγκών εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων τηλεφωνικών κέντρων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση αποστολής
 • Διαχείριση καρτελών
 • ΔΦΑ και φωνητική αναγνώριση
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία
 • Πολυκαναλική επικοινωνία

Υπέρ

 • Παρακολουθήστε εύκολα τις πωλήσεις
 • Χρησιμοποιεί αυτοματισμό στην εξυπηρέτηση πελατών
 • Δυνατότητα καταγραφής όλων των δραστηριοτήτων εξυπηρέτησης πελατών

Κατά

 • Καμπύλη εκμάθησης
 • Περίπλοκο χωρίς προσαρμογή out-of-the-box
 • Η ενσωμάτωση χρειάζεται βελτίωση

Τιμή

Υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική έκδοση αλλά όχι δωρεάν έκδοση λογισμικού. Υπάρχει μια επιλογή 25$, 75$, 150$ και 300$ ανά μήνα για ολόκληρη την ομάδα σας.

10. Nice CXone

Το Nice CXone προσφέρει εμπειρία πελατών, ανάλυση τηλεφωνικών κέντρων, εισερχόμενες και εξερχόμενες υπηρεσίες. Αυτό το λογισμικό παρέχει αποτελέσματα βάσει δεδομένων, τα οποία επιτρέπουν την καλύτερη κατανόηση της επιχείρησης.

Αρχική σελίδα Nice CXone

Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να προσφέρουν υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και ανάγκες τηλεφωνικών κέντρων με λογισμικό εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων που βασίζεται σε cloud.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μετρήσεις απόδοσης
 • Ενέργειες που προκαλούνται από γεγονότα
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Έρευνες και σχόλια
 • Διαχείριση τηλεμάρκετινγκ
 • Διαχείριση ροής εργασιών
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Πολυκαναλική επικοινωνία

Υπέρ

 • Συνεπής ευκρίνεια κλήσης
 • Πολλές προσαρμογές
 • Φιλικό προς το χρήστη

Κατά

 • Οι αναλύσεις είναι δύσκολες στη χρήση
 • Δυσκολία στην πληκτρολόγηση κλήσεων
 • Περιορισμένη τεχνική υποστήριξη

Τιμή

Οι τιμές κυμαίνονται συνήθως από 90$-100$ ανά χρήστη το μήνα. Επικοινωνήστε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών για μια προσφορά. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση αλλά όχι δωρεάν λογισμικό.

11. Dialpad

Το Dialpad προσφέρει εξερχόμενες κλήσεις, μηνύματα και βιντεοσυσκέψεις για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων κέντρου επικοινωνίας για επιχειρήσεις.

Το Dialpad προσφέρει πολλές λύσεις εξυπηρέτησης πελατών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες. Το λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου του Dialpad συνιστάται για γρήγορη επικοινωνία με πελάτες μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Καταγραφή κλήσεων
 • Δρομολόγηση κλήσεων
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Αναγνωριστικό καλούντος
 • CRM
 • ΔΦΑ και φωνητική αναγνώριση

Υπέρ

 • Εύκολο στη χρήση
 • Αξιόπιστη εξυπηρέτηση
 • Αρκετές λειτουργίες ομιλίας

Κατά

 • Περιορισμένος έλεγχος των ομάδων στην εφαρμογή
 • Περιορισμένες ικανότητες διαχειριστή
 • Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα συνδεσιμότητας

Τιμή

Αυτό το λογισμικό που βασίζεται σε cloud για τη μικρή ή μεσαία επιχείρησή σας διατίθεται σε μια επιλογή 20$ ή 30$. Εάν επιθυμείτε να έχετε οφέλη πάνω από αυτό, επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους για μια προσφορά. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση αλλά όχι δωρεάν λογισμικό.

12. Agile CRM

Το Agile CRM προσφέρει υποστήριξη συνομιλίας πελατών, επιλογές τηλεφώνου και αυτόματη απάντηση.

Αρχική σελίδα Agile CRM

Αυτό το λογισμικό συνιστάται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Μπορεί να ταιριάζει σε εταιρείες που αναζητούν μόνο μεμονωμένα χαρακτηριστικά λόγω της τιμής του.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση χαρτοφυλακίου
 • Ορισμός στόχων και παρακολούθηση
 • Διαχείριση διοχέτευσης
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση συμβολαίων και αδειών
 • Διαχείριση πολλών λογαριασμών
 • Παρακολούθηση δικτύου
 • Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου

Υπέρ

 • Λύση όλα σε ένα
 • Πληθώρα εγγράφων υποστήριξης
 • Πολλές κατηγορίες για τον καθορισμό δυνητικών πελατών και επαφών

Κατά

 • Περιορισμένη χρήση λειτουργιών
 • Δυσνόητη διαμόρφωση
 • Περιορισμένη υποστήριξη πελατών

Τιμή

Το Agile έχει τρία επίπεδα εξυπηρέτησης. δωρεάν, 15$ και 80$ το μήνα ανά αντιπρόσωπο. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή και μια δωρεάν έκδοση του λογισμικού διαθέσιμη.

13. Five9

Το Five9 προσφέρει δυνατότητες εισερχόμενων και εξερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, επαγγελματικές υπηρεσίες, εκπαίδευση και υποστήριξη πελατών.

Αρχική σελίδα Five9

Αυτό το λογισμικό είναι κατάλληλο για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις τηλεφωνικών κέντρων με τις διάφορες δυνατότητες του. Το Five9 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οτιδήποτε, όπως Windows, Mac, iPhone και προγράμματα που βασίζονται στο web.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Συλλογή δεδομένων πολλαπλών καναλιών
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Τμηματοποίηση πελατών
 • Διαχείριση εργατικού δυναμικού
 • Διαχείριση καμπάνιας
 • Μικτό τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση ερευνών και δημοσκοπήσεων

Υπέρ

 • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο
 • Αξιόπιστη σύνδεση κλήσης
 • Φιλική προς το χρήστη εγκατάσταση και χρήση

Κατά

 • Οι αναφορές είναι δύσκολες
 • Η εφαρμογή είναι δύσκολη
 • Θα μπορούσε να ενημερωθεί

Τιμή

Δεν προσφέρεται δωρεάν δοκιμή ή δωρεάν λογισμικό. Το Five9 προσφέρει μια ποικιλία από πακέτα προϊόντων, αλλά εάν χρειάζεστε μια συγκεκριμένη προσφορά, επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους.

14. CallHippo

Το CallHippo προσφέρει εισερχόμενες κλήσεις, αυτόματη διανομή, υποστήριξη email και καταγραφή φωνής με το λογισμικό του τηλεφωνικού κέντρου.

Αρχική σελίδα CallHippo

Αυτό το λογισμικό χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες και είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις. Το CallHippo είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για τη χρήση ενός εικονικού αριθμού τηλεφώνου, επιτρέποντας στις εταιρείες σε όλο τον κόσμο να ενσωματώνουν απρόσκοπτα τις εικονικές κλήσεις στις επικοινωνίες τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εργαλεία συνεργασίας
 • Διαχείριση τηλεμάρκετινγκ
 • Εξερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου
 • Διαχείριση επαφών
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο

Υπέρ

 • Χρήσιμη υποστήριξη πελατών
 • Τα χαρακτηριστικά έχουν λεπτομερείς επιλογές
 • Διαισθητικό λογισμικό

Κατά

 • Κακή ποιότητα κλήσης
 • Δεν είναι δυνατή η λήψη ορισμένων μηνυμάτων SMS
 • Ο τηλεφωνητής δεν βρίσκεται στην εφαρμογή του πίνακα ελέγχου

Τιμή

Το CallHippo έχει επιλογές 10$, 18$ και 40$. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή ή δωρεάν λογισμικό. Αυτό το λογισμικό που βασίζεται σε cloud μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac και κινητών.

15. Twilio

Το Twilio προσφέρει επικοινωνίες με SMS, API, βίντεο και υπηρεσίες φωνής.

Αρχική σελίδα Twilio

Το λογισμικό της Twilio είναι κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις που προσπαθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο λίγες δυνατότητες. Αυτό το λογισμικό μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε άλλα κομμάτια λογισμικού, καθιστώντας το χρήσιμο για μικρότερες εταιρείες ώστε να αυξήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διάσκεψη με ήχο και βίντεο
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία
 • Εξατομίκευση μηνυμάτων
 • Εξερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση της απόδοσης
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Ενοποιημένες επικοινωνίες

Υπέρ

 • Δυνατότητα δημιουργίας υπο-λογαριασμών
 • Υποστήριξη διεθνών αριθμών
 • Αξιόπιστες επικοινωνίες

Κατά

 • Λίγες δυνατότητες
 • Η υποστήριξη πελατών είναι μόνο email
 • Η τιμή ανά κλήση μπορεί να είναι ακριβή

Τιμή

Αυτό το λογισμικό που βασίζεται σε cloud προσφέρει μοναδικές επιλογές πληρωμής που κυμαίνονται από ανά μήνα ανά άτομο ή ωριαία πληρωμή. Οι κλήσεις ξεκινούν από 2 cents το λεπτό. Η τιμολόγηση για τη λήψη κλήσεων ξεκινά από 1$ μηνιαίως ανά αριθμό τηλεφώνου και 1 cent ανά λεπτό. Υπάρχει δωρεάν δοκιμή αλλά όχι δωρεάν έκδοση. Επικοινωνήστε απευθείας με το Twilio για προσφορά.

16. VICIdial

Το VICIdial μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας με εξερχόμενες κλήσεις, εισερχόμενες κλήσεις, καταγραφή κλήσεων και συνομιλία.

Αρχική σελίδα VICIdial

Το VICIdial είναι το κορυφαίο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για ενσωμάτωση με την Telcom. Αυτό το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων είναι κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις που προσπαθούν να αναπτύξουν το διαδικτυακό τους τηλεφωνικό κέντρο. Προσφέροντας υποστήριξη για όλες τις υπηρεσίες της, το VICDial δίνει τη δυνατότητα σε μικρότερα τηλεφωνικά κέντρα να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση καμπάνιας
 • Αναγνωριστικό καλούντος συγκεκριμένης καμπάνιας
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Εξερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Μικτό τηλεφωνικό κέντρο

Υπέρ

 • 100% δωρεάν
 • Εναλλακτική λύση στο λογισμικό με άδεια χρήσης
 • Αποτελεσματική αναφορά και παρακολούθηση

Κατά

 • Το front-end χρειάζεται ενημέρωση
 • Αναγκαστικές επανακλήσεις
 • Απότομη καμπύλη εκμάθησης

Τιμή

Το λογισμικό VICIdial είναι δωρεάν, εκτός από τις αρχικές χρεώσεις παροχής διακομιστή, που κυμαίνονται από 400$ έως και πάνω από 1.000$, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

17. 3CX

Το λογισμικό 3CX προσφέρει εισερχόμενες κλήσεις, συνομιλίες και υπηρεσίες βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τα τρέχοντα ακουστικά και άλλο εξοπλισμό.

Αρχική σελίδα 3cx

Το 3CX είναι ιδανικό για τηλεφωνικά κέντρα μικρού έως μεσαίου μεγέθους που αναζητούν λογισμικό με μικρό κόστος εκκίνησης για χρήση διακομιστή.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Διαχείριση ουράς
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Διαχείριση ουράς
 • Συνεργασία πολλαπλών χρηστών
 • Εικονικό τηλεφωνικό κέντρο

Υπέρ

 • Δυνατότητα απομακρυσμένου τηλεφωνικού κέντρου
 • Οι ενημερώσεις γίνονται συχνά
 • Εύκολο στην εγκατάσταση

Κατά

 • Ελάχιστη προσαρμογή εκτός διεπαφής χρήστη
 • Δεν υπάρχει τεκμηριωμένο API
 • Περιορισμένη υποστήριξη πελατών

Τιμή

Μπορείτε να περάσετε το πρώτο έτος χρησιμοποιώντας το 3CX δωρεάν. Η υπηρεσία κοστίζει κατά μέσο όρο 145$ ή 180$ ανά αντιπρόσωπο ανά έτος το δεύτερο έτος, καθιστώντας αυτό το λογισμικό προσβάσιμο σε όλους. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με την 3CX για μια προσφορά.

18. Vonage Business Communications

Το Vonage Business Communications απλοποιεί τις λειτουργίες του τηλεφωνικού σας κέντρου με υψηλή απόδοση σύνδεσης και διάφορες δυνατότητες.

Αρχική σελίδα Vonage business communications

Αυτό το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί καλά με μικρές επιχειρήσεις. Το Vonage Business Communications είναι μια βολική πλατφόρμα εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για γρήγορη αλλαγή ρυθμίσεων για χρήστες και προφίλ.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Συνομιλία και ανταλλαγή μηνυμάτων
 • Αμφίδρομος ήχος και βίντεο
 • Ενοποιημένες επικοινωνίες
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία

Υπέρ

 • Εύκολη ρύθμιση
 • Υποστήριξη για φορητές συσκευές και υπολογιστές
 • Απεριόριστες μηνιαίες κλήσεις σε όλες τις ηπειρωτικές πολιτείες των ΗΠΑ και τον Καναδά

Κατά

 • Η αδράνεια και η καθυστέρηση μπορεί να προκύψουν σε κινητά
 • Δύσκολη η επικοινωνία με την υποστήριξη πελατών
 • Δεν είναι διαισθητικό, η εγκατάσταση απαιτεί χρόνο

Τιμή

Υπάρχει μια επιλογή 14,99$ και 39,99$ με προσθήκη 0.3$ ανά λεπτό στις εξερχόμενες κλήσεις. Οι επιλογές ποικίλλουν και μπορείτε να τους μιλήσετε απευθείας για περαιτέρω προσφορά.

19. Aircall

Τα χαρακτηριστικά του λογισμικού Aircall περιλαμβάνουν λειτουργίες τηλεφωνικού συστήματος όπως φωνητικό ταχυδρομείο, Διαδραστική Φωνητική Απόκριση και εικονικά τηλεφωνικά κέντρα.

Αρχική σελίδα Aircall

Αυτή η υπηρεσία είναι ένας συνδυασμός αξίας και χαρακτηριστικών κατάλληλο για τηλεφωνικά κέντρα μικρού έως μεσαίου μεγέθους που αναζητούν αποτελεσματικό λογισμικό τηλεφωνικών κέντρων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • Παρακολούθηση ζώνης ώρας
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία
 • Αυτοματοποιημένος βοηθός
 • Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου
 • Εξερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο

Υπέρ

 • Χρήσιμη υποστήριξη πελατών
 • Εξαιρετική ποιότητα τηλεφώνου
 • Απλός και διαισθητικός σχεδιασμός

Κατά

 • Οι αριθμοί τηλεφώνου δεν μπορούν να στείλουν ή να λάβουν SMS
 • Ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα στο λογισμικό
 • Υψηλό κόστος σε σύγκριση με άλλο λογισμικό κλήσης

Τιμή

Το Aircall έχει επιλογές μηνιαίας συνδρομής 40$ και 70$ ή εάν χρεώνεται ετησίως, αυτή η τιμή μειώνεται στα 30$ και 50$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα. Δεν υπάρχει δωρεάν λογισμικό, αλλά είναι διαθέσιμη μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

20. CallRail

Το CallRail είναι λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων που προτείνεται για την παρακολούθηση της αφοσίωσης των χρηστών στον ιστότοπό σας και την αύξηση των αναλυτικών δεδομένων σας.

Αρχική σελίδα Callrail

Το Callrail είναι μια ποικιλόμορφη επιλογή για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν οικονομικό λογισμικό που αξιοποιεί στο έπακρο τα αναλυτικά στοιχεία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αναλυτικά στοιχεία
 • Εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο
 • ΔΦΑ και φωνητική αναγνώριση
 • Μετρήσεις παρακολούθησης κλήσεων
 • Επιβεβαίωση πελατών
 • Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών

Υπέρ

 • Χρήσιμες λειτουργίες αναφοράς
 • Εύκολη ρύθμιση
 • Δυνατότητα παρακολούθησης κλήσεων

Κατά

 • Η αναφορά απαιτεί χρόνο
 • Το λογισμικό μπορεί να είναι αναξιόπιστο
 • Ελάχιστη προσαρμογή

Τιμή

Τα προγράμματα του CallRail ξεκινούν από 45$, τα οποία περιλαμβάνουν δέκα τοπικούς αριθμούς τηλεφώνου και 500 λεπτά. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη για ένα πιο λεπτομερές σχέδιο τιμολόγησης.

Σύγκριση λογισμικών εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Όταν επιλέγετε ένα κατάλληλο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, θέλετε να συγκρίνετε και να αντιπαραβάλλετε τα διάφορα χαρακτηριστικά τους. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε καλύτερα τα σχέδια της επιχείρησής σας σχετικά με το τηλεφωνικό σας κέντρο. Ακολουθούν οι επιλογές μας για το καλύτερο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων στην αγορά και τι θα μπορούσε να το κάνει ιδανικό για την επιχείρησή σας.

LiveAgent

Η λύση εισερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου του LiveAgent είναι κατάλληλη εάν θέλετε να επιταχύνετε την εξυπηρέτηση πελατών και τη σύνδεσή σας. Το LiveAgent αξιοποιεί τη δύναμη μιας ισχυρής πύλης εξυπηρέτησης πελατών που χρησιμοποιεί πολλά εργαλεία. Το πιο γρήγορο widget συνομιλίας στην αγορά επιτρέπει στους πελάτες σας να συνομιλούν με το προσωπικό γρήγορα, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του τηλεφωνικού κέντρου. Το LiveAgent Ticketing χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα καρτελών που χρησιμοποιεί πολυκαναλική υποστήριξη για εύκολη παρακολούθηση ζητημάτων πολλαπλών καναλιών. Το LiveAgent είναι ένα από τα λίγα λογισμικά εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων που προσφέρει 24ωρη επιχειρηματική υποστήριξη.

Looking for the right CRM software?

LiveAgent offers wide range of features and integrations so everyone can find what they need. Wanna see it for yourself?

Primo Dialer

Το Primo Dialer είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να συνδέσετε τους χρήστες σας με ποιοτικές λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου που προσφέρονται μέσω τηλεπικοινωνιών. Το Primo Dialer ξεχωρίζει παρέχοντας μια ποικιλία λειτουργιών σε χαμηλή τιμή. Το Primo Dialer θα μπορούσε να είναι ιδανικό για μεσαίου μεγέθους επιχειρηματικά τηλεφωνικά κέντρα που χρειάζονται καινοτόμα χαρακτηριστικά τηλεπικοινωνιών.

PhoneBurner

Το PhoneBurner δημιουργεί λογισμικό κλήσης που επιτρέπει στο εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο σας να βελτιστοποιεί τις αποδόσεις. Το PhoneBurner ισχυρίζεται ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με 447% περισσότερες επαφές χρησιμοποιώντας το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, ξεχωρίζοντας από άλλα κομμάτια λογισμικού. Το PhoneBurner μπορεί να βοηθήσει την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών σας στους τομείς της αυτοματοποίησης ροής εργασιών, της διαχείρισης δυνητικών πελατών, των αναφορών και του power dialer.

ChaseData CCaaS

Αυτή η σουίτα επαφών προγνωστικών τηλεφωνικών κλήσεων ξεχωρίζει επειδή είναι συμβατή με το TCPA, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των διαδικτυακών δεδομένων από χάκερ για εσάς και την εταιρεία σας. Το ChaseData CCaaS είναι μια εξαιρετική επιλογή για τηλεφωνικά κέντρα με πέντε ή περισσότερους αντιπροσώπους. Το ChaseData CCaaS χρησιμοποιεί λειτουργίες που βοηθούν τα τηλεφωνικά κέντρα να βασίζονται σε υψηλό χρόνο λειτουργίας, απαντώντας αποτελεσματικά στις εισερχόμενες κλήσεις και στις αυτοματοποιημένες κλήσεις εξόδου. Οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες όπως η είσπραξη χρεών και η τραπεζική μπορούν να χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό, όπου απαιτείται υψηλός χρόνος λειτουργίας μεταξύ των πελατών για να επιτύχετε τους B2B ή B2C στόχους σας.

XCALLY

Βελτιώστε τις αλληλεπιδράσεις εξυπηρέτησης πελατών χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία κίνησης του XCALLY, που δεν υπάρχει σε άλλο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Το XCALLY είναι ένα πολυκαναλικό λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων που ενσωματώνει την υπηρεσία Asterisk με τεχνολογίες μεταφοράς και κίνησης, παρέχοντάς σας βελτιστοποιημένους ελέγχους για να χειρίζεστε όλες τις λειτουργίες εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων με το λογισμικό τους. Το XCALLY είναι μια καλή επιλογή για εταιρείες εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων που αναζητούν επαγγελματικές λύσεις για υπηρεσίες λογισμικού εισερχόμενων, εξερχόμενων και μεικτών τηλεφωνικών κέντρων.

Είναι χρήσιμη μια δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων;

Ναι! Η δοκιμή πριν από την αγορά είναι εξαιρετική, επειδή θέλετε ένα λογισμικό εισερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου που να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι επιλογές δωρεάν χρήσης ή δωρεάν δοκιμής βοηθούν να δείτε εάν ένα συγκεκριμένο λογισμικό ταιριάζει στις ανάγκες του τηλεφωνικού κέντρου σας. Αναλύστε τη διαφορά μεταξύ μιας δωρεάν δοκιμής και ενός λογισμικού δωρεάν χρήσης για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Η επιλογή να απολαύσετε τις πλήρεις δυνατότητες του λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων δίνει στην ομάδα σας τη δυνατότητα να το δοκιμάσει πριν το αγοράσετε. Οι όροι δωρεάν δοκιμής εξαρτώνται από το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Για παράδειγμα, το LiveAgent προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Stand out from your competitors with a strong
customer service culture​

Συμπέρασμα

Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων είναι απαραίτητο για την επιχείρησή σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος του τηλεφωνικού σας κέντρου. Λογισμικό όπως το LiveAgent μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα της επιχείρησής σας αυξάνοντας παράλληλα την ποιότητα και την ποσότητα των επικοινωνιών με τους πελάτες σας. Η δυνατότητα χειρισμού όλων των αναγκών του τηλεφωνικού κέντρου σας καθιστά απαραίτητο το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Σας δίνει τη δυνατότητα καλύτερης πρόσβασης στις πληροφορίες πελατών και βελτιστοποίησης των επικοινωνιών με τους πελάτες.

Το καλύτερο λογισμικό all-in-one εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Το κορυφαίο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων επιτρέπει στην επιχείρησή σας να επιτύχει περισσότερα με τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών, όλα από ένα εργαλείο. Το LiveAgent το κάνει αυτό για τηλεφωνικά κέντρα όλων των μεγεθών, προσφέροντας εξαιρετικές λειτουργίες χωρίς χρέωση εγκατάστασης, χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα, υποστήριξη 24/7 και δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή. Το LiveAgent έχει την ενσωματωμένη δυνατότητα να ενσωματώνεται με περισσότερα από 200 διαφορετικά κομμάτια λογισμικού που χρησιμοποιείτε ήδη για μάρκετινγκ.

Συνδέστε τον πάροχο VoIP με το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Το πολυκαναλικό σύστημα του LiveAgent επιτρέπει την επικοινωνία με όλα τα τμήματα. Όταν χρησιμοποιείτε λειτουργίες, όπως το καλύτερο widget συνομιλίας στον κόσμο, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε γρήγορα με τους πελάτες όταν αρχίσουν να επικοινωνούν. Με την ανώτερη τηλεφωνική υποστήριξη του LiveAgent που βασίζεται σε cloud, έχετε απεριόριστη καταγραφή κλήσεων και μπορείτε να παρακολουθείτε μεταφορές κλήσεων, κατάλληλο για τις ανάγκες εισερχόμενων και εξερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Με τα αναλυτικά στοιχεία του LiveAgent, μπορείτε να δείτε όλες τις αλληλεπιδράσεις σας με τους πελάτες σας, τις πωλήσεις, τα δεδομένα ιστότοπου, ακόμη και την αποτελεσματικότητα των αντιπροσώπων σας. Το LiveAgent χρησιμοποιεί μια υβριδική ροή καρτελών που φτάνει σε όλα τα κανάλια σε ένα πρόγραμμα πληρωμής που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το καλύτερο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων με ενσωματωμένες δυνατότητες καρτελών, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφωνικού κέντρου

Οι πελάτες προτιμούν να επικοινωνούν με τις επιχειρήσεις μέσω όποιου μέσου αισθάνονται πιο άνετα να χρησιμοποιήσουν. Το LiveAgent επιτρέπει στα εισερχόμενα τηλεφωνικά κέντρα να χειρίζονται τις καρτέλες, τη ζωντανή συνομιλία και όλες τις λειτουργίες κλήσεων λόγω της πολυκαναλικής τους υποστήριξης. Το LiveAgent προσφέρει στην επιχείρησή σας λειτουργίες εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, όπως διαδραστική φωνητική απόκριση, εισερχόμενες κλήσεις, εξερχόμενες κλήσεις, διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες, softphone, υποστήριξη παντός καναλιού και αναλυτικά στοιχεία.

Το καλύτερο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων πλούσιο σε δυνατότητες

Το λογισμικό εισερχόμενων κλήσεων του LiveAgent είναι το πιο πλούσιο σε δυνατότητες λογισμικό διαθέσιμο. Το LiveAgent προσφέρει περισσότερες από 130 διαφορετικές λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν με εισερχόμενες κλήσεις, εξερχόμενες κλήσεις, στατιστικά στοιχεία, διαχείριση σχέσεων πελατών και υποστήριξη παντός καναλιού. Αυτό δίνει στο τηλεφωνικό σας κέντρο μεγαλύτερη ευελιξία, αυξημένα κέρδη και αυξημένη ικανοποίηση πελατών.

Ρυθμίσεις κλήσεων στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών - LiveAgent

Η καλύτερη αξία για την τιμή του λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του τηλεφωνικού σας κέντρου, πρέπει να βρείτε το κατάλληλο λογισμικό που να αξίζει τα χρήματα το οποίο θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην επιτυχία και στα κέρδη. Το λογισμικό του LiveAgent βοηθά τους πελάτες να τα κάνουν όλα αυτά με τιμές που μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε επιχείρηση. Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση επιτρέπει στην επιχείρησή σας να δοκιμάσει όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το LiveAgent για 14 ημέρες χωρίς πιστωτική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι τα νέα τηλεφωνικά κέντρα μπορούν να κερδίσουν χρήματα χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, ενώ βλέπετε πώς λειτουργεί το πρόγραμμα στην ομάδα σας. Το LiveAgent έχει μια εξαιρετική αναλογία αξίας-τιμής για επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν με περισσότερες δυνατότητες, προσφέροντας μια επιλογή επιπέδου υπηρεσίας 15$, 29$ και 39$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα.

Το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων με την υψηλότερη βαθμολογία

Το LiveAgent είναι το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων με την υψηλότερη βαθμολογία, με μέση αξιολόγηση 4,7 αστέρια στο Capterra και 4,5 αστέρια στο G2. Χιλιάδες χρήστες επιβεβαιώνουν τα πολλά πλεονεκτήματα και λίγα μειονεκτήματα του LiveAgent. Η ευελιξία του LiveAgent ισοδυναμεί με αυξημένες πωλήσεις, ευκολία πρόσβασης και προσιτή τιμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το LiveAgent βαθμολογείται σταθερά ως ένα από τα κορυφαία διαθέσιμα λογισμικά εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων.

Το πιο προσιτό λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων για εγκατάσταση, χρήση και ενσωμάτωση

Επιλέξτε ένα λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων που είναι εύκολο να ενσωματωθεί στις τρέχουσες λειτουργίες σας, εύκολο στη ρύθμιση και απλό στη χρήση από την ομάδα σας. Αυτό σημαίνει λιγότερη εκπαίδευση για την ομάδα σας και περισσότερα κέρδη για την επιχείρησή σας, με περισσότερη προσοχή στους πελάτες παρά στην εκπαίδευση. Το LiveAgent επιτρέπει περιορισμένη εκπαίδευση και γρήγορη εγκατάσταση με το εύκολα προσβάσιμο λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων. Με την απλή ενσωμάτωση του LiveAgent, μπορείτε να έχετε αντιπροσώπους να επιλύουν αιτήματα πελατών από την πρώτη ημέρα. Η αυξημένη προσβασιμότητα, η ευκολία χρήσης, η ρύθμιση και η τιμή καθιστούν το LiveAgent το πιο προσιτό λογισμικό τηλεφωνικών κέντρων στην αγορά.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το λογισμικό εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων, θα πρέπει να γνωρίζετε τις χρήσεις του και να αντιμετωπίζετε πιθανά προβλήματα. Μπορείτε πάντα να αναζητήσετε πληροφορίες σε γνωσιακές βάσεις ή στην ενότητα τηλεφωνικού κέντρου της Ακαδημίας του LiveAgent. Ή, διαβάστε αυτόν τον συνοπτικό οδηγό Συχνών Ερωτήσεων για να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του λογισμικού εισερχόμενων τηλεφωνικών κέντρων.

Σημείωση του συντάκτη: Εάν κάποια από τις πληροφορίες στο άρθρο κριτικής είναι ανακριβής, επικοινωνήστε μαζί μας και θα την αναθεωρήσουμε ανάλογα.

FAQ

What level of support is included with my inbound call center software?

The level of support you receive may be very high or very little. Some pieces of software, like LiveAgent, feature 24/7 support. Other platforms may offer limited or only email support. You can learn more about the inbound call center software's support on their website.

Can I set up custom integrations in my inbound call center software?

Integrations vary with each software, but the short answer is yes. For example, inbound call center software like LiveAgent has 195 integrations that are already integrated, or you can simply activate the plugin. This allows you to connect platforms to your call center, connecting your agents to customers using one tool across all platforms. Custom integrations with the LiveAgent software are easy and quick. However, custom integration varies per platform.

What if you don't like the inbound call center software after you purchase it?

Your cancelation options differ with each provider. With LiveAgent you can downgrade or upgrade any time or stop using it. There are no contracts, we bill month-to-month, and there is no setup fee. Most platforms only offer free trials. You would need to contact the individual software company to see if they will reimburse you after starting service; most won't.

How can I improve my inbound call center?

You can make the most of your inbound call center by taking it into the future using inbound calling software. Using an omnichannel business tool like LiveAgent will allow you to connect with customers across all channels, allowing your agents to use only one piece of software to optimize your calls per hour. This enables agents to provide superior services. Suppose you want to improve your inbound call center and assure your business thrives through the digital age. In that case, using an inbound call center software like LiveAgent would help accomplish that.

How do you manage inbound call centers?

You can engage with your customers across all channels and communicate with your team through a single piece of software. LiveAgent uses cutting-edge tools like universal email and advanced ticketing to connect customers and agents. You can distribute tickets to agents and manage your employees while viewing their interactions with your customers.

What is an inbound call in a call center?

Inbound call center is when you have agents dedicated to receiving inbound communication from customers. The key feature of an inbound call center is the customer reaches out to the support team through many different sources, including chat, video, and phone. With the customer reaching out to you, your responses and actions should be swift and effective. An inbound call center can accomplish this.

What are customer service responsibilities at inbound call centers?

Inbound call center agents are the first point of contact with customers. Their responsibilities include providing attentive customer support over chat, phone, and video to solve customers' problems. Requiring agents to manage customer interaction across multiple channels and work with other teammates in other departments.

How do I take inbound calls?

You can take inbound calls using software like LiveAgent with one piece of software on your computer or mobile device. With a selection of omnichannel support options like LiveAgent, you can field calls or messages from customers communicating over various tools. You can do this on your desktop or mobile device.

Find the best call center

LiveAgent offers wide range of call center tools, and therefore making it great choice for businesses of all sizes. Curious about all the opportunities?

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo