Λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και αυξήστε την ικανοποίησή τους.
 • ✓ Χωρίς χρέωση εγκατάστασης   
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7    
 • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα    
 • ✓ Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Κινούμενα Σχέδια Επικεφαλίδας
Λογισμικό Κέντρου Εξυπηρέτησης

Το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών είναι το βασικό συστατικό σε μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη. Ωστόσο, η εύρεση του σωστού λογισμικού είναι δύσκολη, καθώς οι περισσότεροι πάροχοι προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες και υπόσχονται να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους ίδιους στόχους. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό για την επιχείρησή σας, τη θέση και τον κλάδο σας, έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τις καλύτερες λύσεις εξυπηρέτησης πελατών του 2022. Θα συγκρίνουμε τη λίστα δυνατοτήτων κάθε λογισμικού, την τιμή και τις αξιολογήσεις πελατών από ανεξάρτητους ιστότοπους ελέγχου λογισμικού.

Τι είναι το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών;

Το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών είναι λογισμικό που εξορθολογίζει την επικοινωνία των πελατών σε διαφορετικά κανάλια. Κάθε λογισμικό είναι διαφορετικό στον τρόπο που χειρίζεται τα εισερχόμενα μηνύματα πελατών. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού μετατρέπει μηνύματα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας σε καρτέλες και τις αποθηκεύει σε κοινόχρηστα, κεντρικά εισερχόμενα.

Το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών χρησιμοποιείται γενικά για σκοπούς υποστήριξης πελατών. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από ομάδες πωλήσεων, λογιστικής, πληροφορικής ή μάρκετινγκ εντός ενός οργανισμού. Εκτός από χρήσιμο για παραδοσιακές επιχειρήσεις, το σύστημα μπορεί επίσης να ωφελήσει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κυβερνητικούς φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πώς λειτουργεί το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών;

Το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών συνδέεται με τα καθημερινά κανάλια επικοινωνίας πελατών, όπως email, τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία, ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, ακόμη και πύλες εξυπηρέτησης πελατών.

Όταν ένας πελάτης επικοινωνεί με την επιχείρησή σας σε οποιοδήποτε από αυτά τα κανάλια, το σύστημα δημιουργεί αυτόματα μία καρτέλα. Για παράδειγμα, εάν ο πελάτης χρησιμοποιεί ένα κανάλι σε πραγματικό χρόνο, όπως το τηλέφωνο ή τη ζωντανή συνομιλία, το σύστημα αρχίζει αυτόματα να ηχεί για να ειδοποιεί συνδεδεμένους αντιπροσώπους υποστήριξης. Μόλις ένας αντιπρόσωπος λάβει την κλήση ή τη συνομιλία, ο αντιπρόσωπος και ο πελάτης μπορούν να αρχίσουν να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο.

Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι ένας πελάτης χρησιμοποιεί ένα κανάλι όπως email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για να επικοινωνήσει με την εταιρεία σας. Σε αυτήν την περίπτωση, το σύστημα απλώς θα δημιουργήσει μία καρτέλα και θα την εκχωρήσει σε ένα συγκεκριμένο τμήμα/αντιπρόσωπο με βάση προκαθορισμένα κριτήρια.

Οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που δεν χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία συχνά βιώνουν τη δυσαρέσκεια και την απώλεια των πελατών επειδή πολλά μηνύματα πελατών ξεφεύγουν ή δεν απαντώνται αρκετά γρήγορα.

Η ύπαρξη ενός συστήματος όπως αυτό επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό να βελτιώσει τις διαδικασίες επικοινωνίας με τους πελάτες καθώς εξαλείφει την παρακολούθηση συσκευών και λογαριασμών κρατώντας όλα τα μηνύματα σε ένα μέρος. Ως αποτέλεσμα, εξοικονομεί χρόνο και ενισχύει την παραγωγικότητα και τους χρόνους απόκρισης που συμβάλλουν στη μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών.

Στοιχεία ενός συστήματος υποστήριξης πελατών

Email

Το λογισμικό υποστήριξης πελατών μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει τα προγράμματα-πελάτες αλληλογραφίας ιστού ή αλληλογραφίας σας όπως το Gmail, το Outlook και το Mail. Προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα και ευελιξία και υπερβαίνει την απλή αποστολή και λήψη email.

Ένα λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών παρέχει προηγμένες δεξιότητες συνεργασίας και email που βασίζονται σε επιλογές δρομολόγησης, προσαρμόσιμα πρότυπα email, πλήρη προφίλ πελατών, επιλογές τμηματοποίησης πελατών και παρακολούθηση ΣΕΥ. Περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες ανίχνευσης σύγκρουσης αντιπροσώπων που διασφαλίζουν ότι οι αντιπρόσωποι δεν θα χάνουν χρόνο δουλεύοντας στις ίδιες καρτέλες ή θα διαγράφουν ο ένας την εργασία του άλλου.

Προωθήστε email στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent
Προωθήστε email στο LiveAgent σας

Ζωντανή συνομιλία

Η ζωντανή συνομιλία είναι το προτιμώμενο κανάλι επικοινωνίας για το 42% των διαδικτυακών πελατών επειδή είναι απροβλημάτιστη και εύκολα προσβάσιμη. Αντί να αναζητούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας, οι πελάτες σας μπορούν να επικοινωνήσουν γρήγορα μαζί σας στον ιστότοπό σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η ζωντανή συνομιλία είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο προληπτικής υποστήριξης πελατών για την επίλυση προβλημάτων σε πραγματικό χρόνο που μπορούν να αντιμετωπίσουν οι πελάτες κατά την περιήγηση στον ιστότοπό σας ή την προσπάθειά τους να ρίξουν μια ματιά.

Λειτουργία συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Τηλεφωνικό κέντρο

Το εξαιρετικό λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών θα πρέπει να περιέχει δυνατότητες τηλεφωνικών κέντρων επειδή παρέχει ευελιξία και σημαντική εξοικονόμηση πόρων. Για παράδειγμα, αντί να ξοδεύετε χρήματα σε υλικό και λεπτά διεθνών κλήσεων, μπορείτε να παρέχετε παγκόσμια υποστήριξη σε προσιτή τιμή.

Παρόλο που πολλοί καταναλωτές προτιμούν τα ψηφιακά κανάλια, η κλήση εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για προβλήματα που απαιτούν γρήγορες λύσεις. Μιλώντας με έναν εκπρόσωπο υποστήριξης μπορεί να διασφαλίσει ότι και τα δύο μέρη κατανοούν το ένα το άλλο και ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Συνδέστε τον πάροχο VoIP με το LiveAgent όλα σε ένα λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι γνώστες της τεχνολογίας, όπως η Gen Z, προτιμούν την επικοινωνία μέσων κοινωνικής δικτύωσης επειδή είναι ένα κανάλι που είναι πάντα ανοιχτό. Άλλες ομάδες καταναλωτών στρέφονται στο κοινωνικό κανάλι ως έσχατη λύση, δηλαδή αφού απέτυχαν να επικοινωνήσουν με το τμήμα υποστήριξης μιας εταιρείας και εξαντλήσουν όλες τις άλλες επιλογές.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται κάθε επιχείρηση να έχει παρουσία σε κάθε πλατφόρμα. Ωστόσο, οι περισσότεροι καταναλωτές αναμένουν από τις περισσότερες εταιρείες, οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα να έχουν μια ενεργή σελίδα στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter στην οποία μπορούν να απευθυνθούν για υποστήριξη πελατών.

Συνδέστε το Facebook με το λογισμικό διαχείρισης εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων

Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Messenger, το Viber, το WhatsApp, το LINE και το Signal κερδίζουν δημοτικότητα στην εξυπηρέτηση πελατών επειδή προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο για επικοινωνία με επιχειρήσεις. Επιπλέον, οι πελάτες είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις εφαρμογές καθώς τις χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, επομένως η επικοινωνία με εταιρείες είναι εξαιρετικά βολική.

Επιπλέον, οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων δεν απαιτούν από τους χρήστες να περιμένουν σε αναμονή ή να συμμετέχουν ενεργά στη συνομιλία με τον πελάτη. Αντίθετα, οι πελάτες μπορούν να απαντήσουν στον χρόνο τους και να λαμβάνουν σχετικά γρήγορες απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.

Δυνατότητα σύνδεσης παραθύρου συνομιλίας στο καλύτερο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Αυτοεξυπηρέτηση

Ο σύγχρονος πελάτης δεν θέλει να χάσει χρόνο επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών. Αντίθετα, αναζητούν απαντήσεις στις ερωτήσεις των πελατών τους ανεξάρτητα, αναζητώντας τον ιστότοπό σας για συχνές ερωτήσεις, επαληθευμένα φόρουμ κοινότητας ή οποιουσδήποτε σχετικούς πόρους.

Η κατοχή ενός αποκλειστικού χώρου αποθήκευσης γνώσεων που περιγράφει βασικές διαδικασίες, πολιτικές ή τρόπους χρήσης, μπορεί να μειώσει σημαντικά τον όγκο των καρτελών και να μειώσει την πίεση από τους υπαλλήλους σας.

Προσαρμογή γνωσιακής βάσης στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Γιατί να χρησιμοποιείτε λύσεις λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών στην επιχείρησή σας;

Η χρήση λύσεων λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας με αμέτρητους τρόπους. Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις χρήσης που μπορούμε να περιγράψουμε — από τη μείωση της εγκατάλειψης καλαθιού αγορών μέχρι την ενίσχυση της ικανοποίησης του πελάτη, έσοδα και αφοσίωση.

Ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά με αυτό το εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών είναι ότι είναι ευέλικτο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πανεπιστήμια, παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, νεοφυείς επιχειρήσεις SaaS για την επίτευξη διαφορετικών στόχων. Επιπλέον, η λύση είναι πλήρως προσαρμόσιμη, επεκτάσιμη και ευέλικτη, επομένως η πραγματοποίηση των ονείρων σας είναι απλώς το ζήτημα της ρύθμισης της λύσης υποστήριξης πελατών με τον σωστό τρόπο και της αξιοποίησής της στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Ενισχύστε τις σχέσεις με τους πελάτες

Ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους πελάτες είναι να συνεργαστείτε με τη βάση πελατών σας και να παρέχετε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μια λύση λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης είναι το τέλειο εργαλείο για την αλληλεπίδραση με τους πελάτες, καθώς καθιστά την όλη διαδικασία απλοποιημένη και χωρίς προβλήματα. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να κάνετε αναζήτηση για Tweet ή σχόλια στις ειδοποιήσεις σας για να συμμετάσχετε σε συνομιλίες πελατών. Αντίθετα, απαντήστε απλώς σε κάθε μήνυμα, απευθείας από το λογισμικό διαχείρισης εξυπηρέτησης πελατών με το ιστορικό πελατών.

Όσον αφορά την εξατομίκευση, το λογισμικό υποστήριξης πελατών μπορεί να σας βοηθήσει επειδή αποθηκεύει βασικά δεδομένα πελατών μαζί με τα μηνύματά τους. Έχοντας ενοποιήσει όλες τις σχετικές πληροφορίες σε έναν πίνακα εργαλείων, μπορείτε εύκολα να παρέχετε γρήγορη, ενημερωμένη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ταυτόχρονα να ενισχύσετε τις σχέσεις με τον πελάτη.

Επίλυση προβλημάτων πελατών πιο γρήγορα

Χάρη στην αυτόματη δρομολόγηση καρτελών, τα μηνύματα από τους πελάτες σας θα ανατίθενται πάντα αυτόματα σε έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης που είναι καλύτερα εξοπλισμένος για να τους απαντήσει. Εξαλείφοντας κάθε καθυστέρηση και δημιουργώντας ένα αίσθημα ευθύνης, μπορείτε να βελτιώσετε τους χρόνους απόκρισης κατά σχεδόν 23%.

Επιπλέον, παρέχοντας στους πελάτες σας επιλογές υποστήριξης σε πραγματικό χρόνο, όπως η ζωντανή συνομιλία, μπορείτε να βοηθήσετε περισσότερους πελάτες και να λύσετε περισσότερα προβλήματα πιο γρήγορα.

Βελτιώστε δραματικά την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών

Η απόκτηση πιστών πελατών και η βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών είναι εύκολη. Με το πολυκαναλικό λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών, μπορείτε να επιλύσετε προληπτικά ζητήματα πελατών. Για παράδειγμα, οι προληπτικές προσκλήσεις συνομιλίας μπορούν να φανούν χρήσιμες όταν οι αγοραστές στον ιστότοπό σας είναι έτοιμοι να κάνουν check out αλλά χρειάζονται κάποια βοήθεια με τη διαδικασία. Επιπλέον, η λύση κέντρου εξυπηρέτησης μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε με βάση τα εργαλεία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο που δείχνουν σε ποιες σελίδες περιηγούνται οι δυνητικοί πελάτες σας και για πόσο χρόνο.

Μειώστε τον χρόνο απόκρισης με αυτοεξυπηρέτηση

Οι περισσότεροι πελάτες θέλουν να επιλύσουν τα προβλήματά τους μόνοι τους χωρίς να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών. Παρέχοντας στους υπάρχοντες και στους δυνητικούς πελάτες σας ένα κέντρο αυτοεξυπηρέτησης που περιέχει πόρους όπως άρθρα, συχνές ερωτήσεις, ακόμη και φόρουμ κοινότητας, μπορείτε να μειώσετε το χρόνος απόκρισης και βελτιώστε την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών. Όταν οι πελάτες βρίσκουν ανεξάρτητα απαντήσεις στις κοινές ερωτήσεις τους, δεν θα έχουν λόγο να επικοινωνήσουν μαζί σας ή να περιμένουν απάντηση από το προσωπικό σας.

Βελτιώστε την παραγωγικότητα των αντιπροσώπων υποστήριξης

Το εργαλείο λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών, όπως το gamification μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων φέρνοντας μια πτυχή παιχνιδιού στον χώρο εργασίας. Οι αντιπρόσωποι μπορούν να κερδίσουν νέα ρεκόρ, να λάβουν βραβεία και να ανέβουν επίπεδο, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και προωθώντας τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ ομάδων και ατόμων.

Επωφεληθείτε από την αυτοματοποίηση υποστήριξης πελατών

Η εργασία για την επίλυση ζητημάτων πελατών καθημερινά μπορεί να είναι προκλητική και να οδηγήσει σε εξάντληση του αντιπροσώπου εξυπηρέτησης πελατών. Ωστόσο, το λογισμικό παρακολούθησης εξυπηρέτησης πελατών περιέχει λειτουργίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή του αντιπροσώπου σας ευκολότερη και πιο παραγωγική. Για παράδειγμα, η αυτοματοποίηση διασφαλίζει ότι οι αντιπρόσωποί σας μπορούν να επικεντρωθούν σε περίπλοκα ζητήματα πελατών αντί να εστιάζουν σε συνηθισμένες, επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως η αλλαγή καταστάσεων καρτέλας ή παρακολούθηση αναπάντητων email.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών;

Ενώ ένα λογισμικό μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για μια εταιρεία, μπορεί να είναι ανεπαρκές για μια άλλη. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και θέλει να επιτύχει διαφορετικούς στόχους. Για παράδειγμα, ενώ μια εταιρεία μπορεί να είναι ικανοποιημένη με απλό λογισμικό συνομιλίας, άλλες μπορεί να χρειάζονται μια πολύπλοκη λύση που να υποστηρίζει πολυκαναλική επικοινωνία με τον πελάτη.

Πριν επιλέξετε ή ακόμα και ερευνήσετε το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών, πρέπει να κατανοήσετε τους στόχους και τις απαιτήσεις σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να επιτύχετε με το λογισμικό και σκεφτείτε επίσης τον προϋπολογισμό σας. Ίσως η τέλεια λύση all in one να μην είναι εφικτή οικονομικά. Αφού σημειώσετε τις προσδοκίες σας για το λογισμικό και ορίσετε έναν προϋπολογισμό, μπορείτε να αρχίσετε να εξερευνάτε τις επιλογές σας.

Για να διασφαλίσετε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών, σας συνιστούμε να αναζητήσετε ένα σύστημα με τις περισσότερες, αν όχι όλες, από τις ακόλουθες δυνατότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά του λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών

Βελτιστοποιημένο σύστημα καρτελών

Βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζονται τα κανάλια που θέλετε να συνδέσετε με το λογισμικό υποστήριξης πελατών. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις από το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών, βεβαιωθείτε ότι περιέχει ένα ενσωματωμένο μεικτό τηλεφωνικό κέντρο.

Υποστηριζόμενα κανάλια

Εάν θέλετε να υποστηρίξετε τους πελάτες σας σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Facebook Messenger ή το WhatsApp, βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό προσφέρει μια λειτουργική ενσωμάτωση καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης μαζί τους.

Ενσωματωμένο CRM

Μην συμβιβάζεστε με έναν τύπο λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών που δεν προσφέρει ενσωματωμένο CRM. Θα θέλετε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα πελατών στο σύστημα του κέντρου εξυπηρέτησης, ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο συνδέοντας και αποσυνδέοντας διαφορετικές εφαρμογές για να παρέχετε την κατάλληλη εξυπηρέτηση.

Οθόνη CRM από το καλύτερο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Αυτοματοποιημένη Διανομή

Η αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών διασφαλίζει ότι οι εισερχόμενες καρτέλες δρομολογούνται πάντα στο καταλληλότερο τμήμα και αντιπρόσωπο. Εξασφαλίζει επίσης ότι οι καρτέλες δεν κολλάνε ποτέ/περιμένουν να απαντηθούν χωρίς κανείς να αναλάβει την ευθύνη για αυτές.

Αυτοματισμός & Κανόνες

Οι κανόνες αυτοματισμού μπορούν να βελτιώσουν τις ροές εργασίας εξυπηρέτησης πελατών και την αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Για παράδειγμα, με την αυτοματοποίηση συγκεκριμένων διαδικασιών και ενεργειών, όπως η αποστολή επακόλουθων email, οι αντιπρόσωποι υποστήριξής σας μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Ο εξοικονομημένος χρόνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση πιο περίπλοκων ερωτημάτων πελατών, ενώ τα χρήματα μπορούν να δοθούν για καλύτερη εκπαίδευση αντιπροσώπων ή σε εκστρατείες πωλήσεων/μάρκετινγκ.

Ενσωματώσεις

Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα που επιλέγετε έχει ενεργές ενσωματώσεις με τα εργαλεία που θέλετε να χρησιμοποιείτε καθημερινά. Το όλο θέμα του λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών είναι να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας και να ελαχιστοποιήσει τον αριθμό των εξωτερικών εργαλείων που χρησιμοποιείτε. Ενσωματώνοντας το κέντρο εξυπηρέτησης με εφαρμογές τρίτων όπως το Shopify, για παράδειγμα, μπορείτε να προβάλετε τις παραγγελίες/επιστροφές χρημάτων των πελατών σας απευθείας στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών σας.

Λίστα πρόσθετων στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Αναφορά & Gamification

Η πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες δεδομένων μπορεί να βοηθήσει κάθε επιχείρηση να βελτιώσει τις διαδικασίες πωλήσεων, μάρκετινγκ και υποστήριξης. Για παράδειγμα, εάν οι αναφορές από το σύστημά σας υποδεικνύουν ότι έχετε υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης κλήσεων κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να προσθέσετε περισσότερους αντιπροσώπους υποστήριξης κλήσεων σε αυτήν τη βάρδια, καθώς είναι μία από τις ώρες αιχμής και οι πελάτες περιμένουν σε αναμονή πολύ.

Από την άλλη πλευρά, το gamification μπορεί να προωθήσει την υγιή ανταγωνιστικότητα μεταξύ της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών και των αντιπροσώπων εξυπηρέτησης πελατών. Με την απονομή βραβείων ανταμοιβής και επιπέδων, οι αντιπρόσωποι υποστήριξής σας μπορούν να αισθάνονται το κίνητρο για καλύτερη απόδοση. Η βελτιωμένη παραγωγικότητα θα επηρεάσει το πόσες καρτέλες επιλύουν και πόσο γρήγορα, γεγονός που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα και να βελτιώσει την ικανοποίηση των πελατών ταυτόχρονα.

Πίνακας ελέγχου αναφορών στο καλύτερο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Design your own templates

LiveAgent gives you the power to design your own customer email templates, thus helping you to improve the customer service. Curious about all the opportunities?

Βασικοί παράγοντες κατά την επιλογή της εργαλείων λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών

Τιμή

Σκεφτείτε τον προϋπολογισμό σας και πόσα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Λάβετε υπόψη ότι οι πιο δημοφιλείς λύσεις λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να είναι αρκετά ακριβές. Αντί να πληρώσετε μια ακριβή τιμή για μια συνηθισμένη εταιρεία ή απλώς να αποφασίσετε ότι ένα λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών είναι απλώς πολύ ακριβό, γιατί να μην εξετάσετε εναλλακτικές λύσεις; Πολλά εναλλακτικά συστήματα υποστήριξης πελατών προσφέρουν δωρεάν προγράμματα και συχνά ακόμη περισσότερες δυνατότητες από τους δημοφιλείς ανταγωνιστές τους.

Υποστήριξη

Ερευνήστε εάν το λογισμικό που επιλέγετε προσφέρει δωρεάν, όλο το χρόνο, πολύγλωσση, 24/7 εξυπηρέτηση. Επιπλέον, ρίξτε μια ματιά στις επιλογές αυτοεξυπηρέτησης του προμηθευτή και αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email για να δείτε πόσος χρόνος χρειάζεται για να απαντήσουν στο ερώτημά σας. Δοκιμάζοντας την ανταπόκρισή τους από πρώτο χέρι, θα έχετε μια πολύ καλή ιδέα για το πώς θα είναι η εξυπηρέτηση τους όταν είστε πελάτης που πληρώνει.

Widget συνομιλίας του λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Παρεχόμενες επιλογές επικοινωνίας

Εξετάστε τους τύπους εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει κάθε προμηθευτής. Εάν είστε λάτρης της επικοινωνίας με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία που επιλέγετε προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Εάν σας αρέσει περισσότερο να συζητάτε, μάθετε εάν ο προτιμώμενος προμηθευτής σας προσφέρει αριθμούς χωρίς χρέωση και προσφέρει υποστήριξη την κατάλληλη στιγμή για τη ζώνη ώρας σας.

Δυνατότητα κλιμάκωσης πάνω/κάτω

Πολλές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν εποχιακές αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τον αριθμό των αντιπροσώπων υποστήριξης που πρέπει να απασχολήσουν. Για παράδειγμα, οι επιχειρήσεις ταξιδιών και φιλοξενίας ανθούν τους καλοκαιρινούς μήνες, επομένως μπορεί να χρειαστεί να προσλάβουν πρόσθετους αντιπροσώπους υποστήριξης για να απαντήσουν στον μεγάλο όγκο εισερχόμενων email, συνομιλιών και κλήσεων.

Ομοίως, οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου αντιμετωπίζουν μια εισροή καρτελών υποστήριξης πελατών κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων του έτους, όταν οι καμπάνιες πωλήσεων όπως η Black Friday είναι ζωντανές . Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να έχετε ευέλικτο λογισμικό υποστήριξης πελατών που σας επιτρέπει να προσθέτετε και να αφαιρέσετε αντιπροσώπους υποστήριξης όπως απαιτείται.

Οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το ευέλικτο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών. Είναι καλό να γνωρίζετε ότι το σύστημα που θα επιλέξετε μπορεί να αναπτυχθεί μαζί σας και δεν θα σας προκαλέσει πονοκεφάλους στο μέλλον όσον αφορά την υποστήριξη ολοένα και περισσότερων αντιπροσώπων και πελατών.

Λίστα αντιπροσώπων στη λύση εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Περιορισμοί λογισμικού

Εξετάστε τους περιορισμούς κάθε λογισμικού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν δυνατότητες που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε, αλλά το λογισμικό δεν τις προσφέρει; Λείπουν ενσωματώσεις; Πώς είναι ο χρόνος λειτουργίας; Η υποβολή δύσκολων ερωτήσεων όπως αυτές είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς οι περιορισμοί λογισμικού μπορούν να επηρεάσουν την εργασία σας και την ικανοποίηση του πελάτη από την εξυπηρέτηση σας.

Επιλογές συνεργασίας

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ερευνήστε τι είδους επιλογές συνεργασίας είναι διαθέσιμες. Το λογισμικό που εξετάζετε προσφέρει εσωτερικές συνομιλίες και κλήσεις; Τι γίνεται με τις εσωτερικές καρτέλες, τις ιδιωτικές σημειώσεις και την ανίχνευση σύγκρουσης αντιπροσώπων; Να θυμάστε ότι η εφαρμογή εξυπηρέτησης πελατών που θα επιλέξετε θα πρέπει να αναβαθμίσει τις διαδικασίες υποστήριξής σας και να διευκολύνει τη συνεργασία με τους συναδέλφους σας.

Ανίχνευση σύγκρουσης αντιπροσώπων στο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Οι κορυφαίοι 20 πάροχοι λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών

1. LiveAgent

Το LiveAgent είναι ένα πολυκαναλικό κέντρο εξυπηρέτησης και λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που είναι εξαιρετικό για εταιρείες όλων των μεγεθών. Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση που θέλει να επεκτείνει την εμβέλειά σας είτε μια μεγάλη επιχείρηση, το LiveAgent μπορεί να είναι η λύση all-in-one εξυπηρέτησης πελατών για εσάς. Το σύστημα είναι πλήρως προσαρμόσιμο και προσφέρει στους χρήστες του εξαιρετικές επιλογές αυτοματισμού και συνεργασίας.

Είναι γεμάτο με περισσότερες από 140 λειτουργίες κέντρου εξυπηρέτησης και προσφέρει μια ισχυρή λίστα ενσωματώσεων με εφαρμογές και λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

Πίνακας ελέγχου λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Κοινόχρηστα κεντρικά εισερχόμενα που λαμβάνουν καρτέλες από όλα τα κανάλια
 • Εγγενές widget ζωντανής συνομιλίας που κατατάσσεται ως το πιο γρήγορο και απλό στην αγορά
 • Επιλογές παρακολούθησης επισκεπτών ιστότοπου, προληπτικές συνομιλίες και μια ενσωματωμένη γνωσιακή βάση συνομιλίας
 • Προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο
 • Μικτό τηλεφωνικό κέντρο VoIP που περιέχει ΔΦΑ, ΑΔΚ, επιστροφές κλήσεων και άλλα
 • Πύλη πελατών που περιλαμβάνει εσωτερικές και εξωτερικές γνωσιακές βάσεις, φόρουμ κοινότητας και συχνές ερωτήσεις
 • Υποστήριξη μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Twitter και Instagram
 • Επιλογές ακρόασης/παρακολούθησης κοινωνικής δικτύωσης Twitter
 • Ενσωματώσεις με Messenger, Viber, Slack, Shopify και άλλα 143+ εργαλεία υποστήριξης πελατών
 • Ισχυρά εργαλεία αναφορών και ανάλυσης δεδομένων
 • Gamification
 • Διαχείριση ΣΕΥ
 • Ενσωματωμένο CRM με προσαρμόσιμα πεδία εισαγωγής
 • Αμέτρητες επιλογές αυτοματισμού
 • Ετικέτες, τμήματα και διάφορες επιλογές δρομολόγησης/ανάθεσης καρτελών
 • Εσωτερικές συνομιλίες, κλήσεις, ιδιωτικές σημειώσεις και εσωτερικές καρτέλες

Υπέρ και κατά

Σε διάφορες πλατφόρμες ελέγχου λογισμικού, οι χρήστες του LiveAgent επαινούν την ευελιξία του λογισμικού και την απίστευτη ομάδα υποστήριξης. Επιπλέον, οι χρήστες λατρεύουν τον αριθμό των διαθέσιμων λειτουργιών και ενσωματώσεων, καθώς μπορούν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που απλά δεν μπορούσαν με άλλο ισχυρό εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών.

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα του LiveAgent, ορισμένοι χρήστες λένε ότι έχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης και η εκμετάλλευση στο μέγιστο του λογισμικού μπορεί να είναι δύσκολη χωρίς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η ομάδα υποστήριξης του LiveAgent λαμβάνει επαίνους επειδή είναι διαθέσιμη 24/7/365 και θα υπερβεί τα όρια για να βεβαιωθεί ότι το LiveAgent θα ανταποκριθεί και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και των πελατών σας.

Τιμή

Η πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών του LiveAgent προσφέρει τρεις διαφορετικές μηνιαίες συνδρομές και μια εντελώς δωρεάν έκδοση του λογισμικού.

 • Καρτέλες – 15$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Καρτέλες + Συνομιλία – 29$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • All-Inclusive – 39$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα All-Inclusive, προσφέρουμε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών— δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

2. MailChimp

Το MailChimp είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ all-in-one για μικρές επιχειρήσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενημερωτικών δελτίων email και την παρακολούθηση της απόδοσής τους . Επιπλέον, οι χρήστες του MailChimp μπορούν να τμηματοποιήσουν τους πελάτες τους σε διαφορετικές ομάδες, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη και εύκολη την αποστολή εξατομικευμένων μηνυμάτων μάρκετινγκ.

Η πλατφόρμα αυτοματισμού email προσφέρει επίσης προγράμματα Ιστοτόπων και ηλεκτρονικού εμπορίου που διαθέτουν πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου, εργαλεία SEO, αναφορές πωλήσεων και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η πλατφόρμα ενσωματώνεται με εκατοντάδες εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριλαμβανομένου του LiveAgent, επιτρέποντας στους χρήστες του LiveAgent να εγγραφούν και να καταργήσουν την εγγραφή των πελατών τους από συγκεκριμένες λίστες αλληλογραφίας απευθείας από το λογισμικό του κέντρου εξυπηρέτησης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτοματοποίηση email
 • Πληροφορίες κοινού
 • Στόχευση συμπεριφοράς
 • Πρότυπα email
 • Ιστοσελίδες προορισμού
 • Αναδυόμενες φόρμες
 • Διαφημίσεις επαναστόχευσης
 • Εργαλείο δημιουργίας ταξιδιών πελατών
 • A/B τεστ

Υπέρ και κατά

Οι χρήστες του MailChimp ενθουσιάζονται για το πόσο σπουδαίες είναι οι δυνατότητες του για μικρές επιχειρήσεις και πόσο απλό είναι στη χρήση του. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα δημιουργίας email drag and drop διευκολύνει τη μορφοποίηση όμορφων email και η τεράστια λίστα ενσωμάτωσής του διευκολύνει τον συγχρονισμό δεδομένων με εξωτερικά CRM και παρόμοια λογισμικά.

Ορισμένα μειονεκτήματα που αναφέρουν οι χρήστες του MailChimp περιλαμβάνουν την αναμονή για περισσότερες από 24 ώρες για να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξής τους και την τιμή του λογισμικού. Για παράδειγμα, ορισμένοι χρήστες πιστεύουν ότι άλλες λύσεις προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες με μικρότερο κόστος.

Τιμή

Το MailChimp προσφέρει συνολικά πέντε επίπεδα συνδρομής επί πληρωμή και ένα δωρεάν πρόγραμμα.

Μάρκετινγκ

 • Essentials – ξεκινώντας από 9,99$ το μήνα με 500 επαφές
 • Standard – ξεκινώντας από 14,99$ το μήνα με 500 επαφές
 • Premium – ξεκινώντας από 299$ το μήνα με 10.000 επαφές

Ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό εμπόριο

 • Δωρεάν – 0$ το μήνα + 2,0% χρέωση συναλλαγής και χρεώσεις επεξεργασίας Stripe
 • Core – 10$ το μήνα + 1,5% χρέωση συναλλαγής και χρεώσεις επεξεργασίας Stripe
 • Plus – 29$ το μήνα + 0,5% χρέωση συναλλαγής και χρεώσεις επεξεργασίας Stripe

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύνδεση του MailChimp με το LiveAgent.

3. Slack

Το Slack είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική επικοινωνία. Η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων είναι εξαιρετική για τη διευκόλυνση της συνεργασίας μεταξύ των ομάδων και την ανταλλαγή πληροφοριών σε ολόκληρη την εταιρεία.

Η πλατφόρμα ενσωματώνεται με το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών του LiveAgent και ειδοποιεί τους χρήστες κάθε φορά που τους εκχωρείται μια νέα καρτέλα ή κάθε φορά που λαμβάνουν απάντηση σε μια ανοιχτή καρτέλα στέλνοντάς τους ένα μήνυμα Slack. Η ειδοποίηση Slack αποστέλλεται από ένα bot και παρέχει έναν άμεσο σύνδεσμο προς την εν λόγω καρτέλα.

Προβολή δυνατοτήτων Slack

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Άμεσα μηνύματα
 • Ηχητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις
 • Κοινή χρήση οθόνης
 • Συνδιάσκεψη
 • Εφαρμογή για κινητά

Υπέρ και κατά

Το Slack επαινείται για την ευκολία χρήσης, τις επιλογές προσαρμογής και τις πλούσιες ενσωματώσεις του. Η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων κέρδισε γρήγορα τις καρδιές μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων επειδή είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία συνεργασίας στην αγορά.

Πολλοί χρήστες δεν μπορούν να βρουν πολλά αρνητικά να πουν για το Slack. Οι περισσότερες κριτικές δηλώνουν ρητά ότι θα ήταν σχολαστικοί αν έλεγαν κάτι αρνητικό για την πλατφόρμα.

Τιμή

Το Slack προσφέρει τρεις συνδρομές επί πληρωμή καθώς και μια δωρεάν έκδοση.

 • Pro – €7.50 ανά χρήστη το μήνα
 • Business+ – €14.10 ανά χρήστη το μήνα
 • Enterprise – Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ενσωμάτωση LiveAgent/Slack.

4. PipeDrive

Το PipeDrive είναι ένα εργαλείο διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM) που βασίζεται σε cloud που βοηθά τους πωλητές να διαχειρίζονται δυνητικούς πελάτες και προσφορές. Χρησιμοποιεί αυτοματισμό και τεχνητή νοημοσύνη για την εξάλειψη επαναλαμβανόμενων διοικητικών εργασιών και προσφέρει αναφορές βάσει δεδομένων.

Το PipeDrive προσφέρει στους χρήστες του μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή για κινητά και ενσωματώνεται με σχεδόν 300 εφαρμογές τρίτων. Η ενσωμάτωση του LiveAgent επιτρέπει στους χρήστες του LiveAgent να δημιουργούν και να επεξεργάζονται νέες και υπάρχουσες προσφορές PipeDrive απευθείας μέσα στον πίνακα πληροφοριών καρτελών του LiveAgent.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Οπτικοί αγωγοί
 • Προσαρμοσμένα πεδία
 • Ενσωμάτωση συνομιλίας
 • Χρονολόγιο επαφών
 • Αυτοματισμός και AI
 • Εξερχόμενη κλήση
 • Στόχοι πωλήσεων και αναφορές

Υπέρ και κατά

Το CRM ξεχωρίζει λόγω της απλότητας και της ευκολίας χρήσης του. Οι χρήστες απολαμβάνουν τη διαισθητική διεπαφή και την οπτική μορφή στην οποία μπορούν να δουν δυνητικούς πελάτες να κινούνται μέσω της διοχέτευσης πωλήσεων. Ωστόσο, για ορισμένους χρήστες, το PipeDrive είναι υπερβολικά απλό. Οι αξιολογητές έχουν δηλώσει ότι θα απολάμβαναν πιο σύνθετες επιλογές αυτοματισμού και θα ικανοποιούνταν με μια ειδική ενότητα ειδοποιήσεων στην εφαρμογή, καθώς επί του παρόντος λαμβάνουν ειδοποιήσεις μόνο μέσω email.

Τιμή

 • Essential – €18 ανά χρήστη το μήνα
 • Advanced – €33 ανά χρήστη το μήνα
 • Professional – €59 ανά χρήστη το μήνα
 • Enterprise – €99 ανά χρήστη το μήνα

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύνδεση του PipeDrive με το LiveAgent.

5. ClickUp

Το ClickUp είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη εφαρμογή διαχείρισης εργασιών κατάλληλη για μικρές, μεσαίου μεγέθους και μεγαλύτερες ομάδες. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία λιστών υποχρεώσεων, έργων, υπενθυμίσεων και παρακολούθησης στόχων. Επιπλέον, το ClickUp είναι μια εξαιρετική ενιαία πλατφόρμα εναλλακτική του Slack ή των εργαλείων διαχείρισης έργων, όπως το Asana, καθώς προσφέρει επίσης συνομιλία, σχόλια και ετικέτες σε πραγματικό χρόνο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πρότυπα λίστας ελέγχου
 • Στόχοι
 • Διαγράμματα φόρτου εργασίας
 • Reminders
 • Wiki και έγγραφα
 • Αυτοματισμός
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Προγραμματισμός
 • API
 • Αναφορές
 • Εργαλεία συνεργασίας

Υπέρ και κατά

Οι χρήστες του ClickUp λατρεύουν την προσαρμοστικότητά του, την ευκολία χρήσης του και επίσης επαινούν την εφαρμογή για κινητά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εφαρμογή έχει γίνει πολύπλοκη σε ορισμένους και έχει καμπύλη εκμάθησης. Μια άλλη αρνητική πτυχή που αναφέρουν οι χρήστες του ClickUp είναι η διεπαφή επισκέπτη στην οποία είναι δύσκολη η πλοήγηση.

Τιμή

Το ClickUp προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα για πάντα και τρία προγράμματα επί πληρωμή.

 • Unlimited – $9 ανά χρήστη το μήνα
 • Business – $19 ανά χρήστη το μήνα
 • Enterprise – Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ClickUp με το LiveAgent.

6. Socialbakers

Το Socialbakers είναι μια πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βοηθά τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους. Συνδυάζει την κοινωνική ακρόαση, την ανάλυση περιεχομένου και τη χαρτογράφηση προσώπων AI με αναλυτικά στοιχεία και συγκριτική αξιολόγηση για να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις στρατηγικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Κοινωνική ακρόαση
 • Ανάλυση κοινού
 • Καμπάνιες μάρκετινγκ Influencer
 • Ευφυΐα περιεχομένου
 • Δημοσίευση και προγραμματισμός περιεχομένου
 • Αναλύσεις και σημεία αναφοράς
 • Διαχείριση κοινότητας
 • AI chatbot για μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Υπέρ και κατά

Το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών του Socialbakers επαινείται για την ευκολία χρήσης και τη συλλογή δεδομένων από το Instagram και το Facebook. Από την άλλη πλευρά, επικρίνεται επειδή δεν αντλεί δεδομένα από νεότερες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το TikTok.

Τιμή

 • The Essentials – 240$ το μήνα για δέκα προφίλ ή 480$ το μήνα για 20 προφίλ
 • Η Πλήρης Λύση του Socialbakers – Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ενσωμάτωση του Socialbakers στη ροή εργασίας του LiveAgent.

7. Buffer

Το Buffer είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που υπόσχεται να βελτιώσει την κοινωνική δέσμευση για τις μικρές επιχειρήσεις. Προσφέρει αυτοματοποιημένη δημοσίευση αναρτήσεων, αναλυτικά στοιχεία καμπάνιας, σχεδιασμό hashtag, προγραμματισμό σχολίων και προσαρμοσμένες αναφορές.

Το Buffer ενσωματώνεται με σχεδόν 30 άλλες λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των Zapier, του automate.io και του integromat, επομένως οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πρόσθετα Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter και Pinterest
 • Προγραμματισμός αναρτήσεων
 • Προγραμματισμός ιστοριών Instagram
 • Διαχειριστής hashtag Instagram
 • Ανάλυση σχολίων
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία

Υπέρ και κατά

Παρόμοια με την πλατφόρμα Socialbakers, το Buffer επαινείται για την απλότητά του. Στους χρήστες αρέσει το γεγονός ότι μπορούν εύκολα να επιδείξουν διατάξεις αναρτήσεων και να τις επεξεργαστούν απευθείας μέσα στην εφαρμογή. Από την άλλη πλευρά, κατά γενική ομολογία φαίνεται να λείπει η ενοποίηση με το TikTok.

Τιμή

Το Buffer προσφέρει ένα δωρεάν και τρία προγράμματα επί πληρωμή. Παρέχει επίσης δύο προγράμματα αναλυτικών στοιχείων επί πληρωμή.

Εκδόσεις

 • Pro – $15 το μήνα
 • Premium – $65 το μήνα
 • Business – $99 το μήνα

Αναλυτικά στοιχεία

 • Pro – $35 το μήνα
 • Premium – $50 το μήνα

8. Nicereply

Το Nicereply είναι ένα εργαλείο έρευνας ικανοποίησης πελατών που χρησιμοποιείται από ομάδες υποστήριξης πελατών. Το λογισμικό προσφέρει έρευνες ικανοποίησης πελατών με ένα κλικ που μπορούν να ενσωματωθούν σε email ή να ενσωματωθούν σε widget ζωντανής συνομιλίας. Το λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν όμορφες και εύκολα προσαρμόσιμες έρευνες NPS, CSAT και CES.

Όταν ενσωματώνεται στο LiveAgent, τα σχόλια των πελατών μπορούν εύκολα να παρέχονται στους αντιπροσώπους σας μετά από κάθε συνεδρία ζωντανής συνομιλίας ή μετά την προβολή κάθε συνομιλίας μέσω email.

μετρήσεις-έρευνας-πελατών-για-την-παρακολούθηση-της-ικανοποίησης-Nicereply

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Έρευνες CSAT, NPS και CES
 • Έρευνες μετά την επίλυση
 • Έτοιμες έρευνες για κινητά
 • Έρευνες με υπογραφή
 • Προσαρμογή χωρίς κώδικα
 • Αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις ενεργοποίησης
 • Προσαρμοσμένα domain έρευνας και σελίδες ευχαριστιών
 • API
 • Αναλύσεις και αναφορές

Υπέρ και κατά

Το Nicereply είναι μια εξαιρετική λύση επειδή ενσωματώνεται με σημαντικές λύσεις λογισμικού κέντρου υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων των LiveAgent, Zendesk, Freshdesk και HelpScout. Οι χρήστες του επαινούν πόσο εύκολη είναι η δημιουργία και η τροποποίηση ερευνών και η αυτόματη ανάπτυξή τους. Οι επικρίσεις περιλαμβάνουν τη μη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον επαφών σε ζωντανές έρευνες και την έλλειψη δυνατότητας κλωνοποίησης ερευνών.

Τιμή

Το Nicereply προσφέρει τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή και μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών που δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα για να ξεκινήσετε.

 • Mini – $39 το μήνα
 • Start – $79 το μήνα
 • Grow – $159 το μήνα
 • Business – $239 το μήνα

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ενοποίηση των ερευνών Nicereply με τα widgets και τις υπογραφές email του LiveAgent.

9. Trello

Το Trello είναι μια εφαρμογή δημιουργίας λιστών που μπορεί να βοηθήσει ομάδες και άτομα να οργανώσουν εργασίες, έργα και υπενθυμίσεις. Η εφαρμογή διαθέτει διεπαφή χρήστη σε στυλ πίνακα Kanban, που διευκολύνει τη μετακίνηση εργασιών μεταξύ διαφορετικών σταδίων του κύκλου ζωής.

Το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent και το Trello μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι αντιπρόσωποι έχουν υπό έλεγχο όλα τα καθήκοντα τους. Για παράδειγμα, κάθε φορά που δημιουργείται μια νέα κάρτα ή λίστα υποχρεώσεων στο Trello, το Trello μπορεί να σας στείλει αυτόματα μια ειδοποίηση LiveAgent με τη μορφή καρτέλας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Πίνακες Kanban Απεριόριστες κάρτες Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης Προηγμένες λίστες ελέγχου Προσαρμοσμένα φόντα και αυτοκόλλητα Πίνακας εργαλείων, χρονοδιάγραμμα, χώρος εργασίας και προβολή ημερολογίου

Υπέρ και κατά

Το Trello είναι ιδανικό για προσωπική και επαγγελματική διαχείριση εργασιών. Είναι διαισθητικό και εύκολο στη χρήση και προσφέρει μια ποικιλία προτύπων για διαφορετικές κατηγορίες εργασιών. Στους χρήστες αρέσει επίσης το γεγονός ότι μπορούν να επισυνάψουν οποιοδήποτε τύπο μέσων σε οποιαδήποτε κάρτα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης με τα χαρακτηριστικά αυτοματισμού του Trello. Ορισμένοι χρήστες επιθυμούν επίσης να μπορούν να τροποποιούν τις γραμματοσειρές και τα διαφορετικά χρώματα εργασιών για να διακρίνουν ευκολότερα τις εργασίες υψηλής προτεραιότητας.

Τιμή

Το Trello προσφέρει μια δωρεάν έκδοση του λογισμικού και δύο συνδρομές επί πληρωμή.

 • Business Class – $12.50 ανά χρήστη το μήνα
 • Enterprise – Προσαρμοσμένη τιμολόγηση με βάση τον αριθμό των χρηστών

Μάθετε πώς να ενσωματώσετε το Trello με το LiveAgent.

10. Monday.com

Το Monday.com είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα που βασίζεται σε cloud που επιτρέπει στους χρήστες της να δημιουργούν μοναδικά εργαλεία και εφαρμογές για να βοηθήσουν τη ροή εργασίας τους. Για παράδειγμα, η πλατφόρμα μπορεί να δημιουργήσει εφαρμογές διαχείρισης έργων, πωλήσεων, CRM, μάρκετινγκ, σχεδίασης, HR, IT ή DevOps.

Για την εξάλειψη του ανθρώπινου λάθους και των επαναλαμβανόμενων εργασιών, οι χρήστες του Monday.com μπορούν να επωφεληθούν από τις ισχυρές επιλογές αυτοματισμού της πλατφόρμας και να δουν τις ροές εργασίας τους σε χάρτη, ημερολόγιο, χρονοδιάγραμμα ή πίνακα στυλ kanban.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Συνεργασία Whiteboard
 • Ενσωματωμένα έγγραφα
 • Ενότητα ενημερώσεων
 • Αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων
 • Kanban, χρονοδιάγραμμα, χάρτης, ημερολόγιο, προβολές γραφήματος
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Αυτοματισμός

Υπέρ και κατά

Στους χρήστες του Monday.com αρέσει ο τρόπος με τον οποίο διατηρεί την εργασία τους οργανωμένη και πόσο εύκολο είναι να την αναθέσουν σε άλλους. Το σύστημα ειδοποιήσεων είναι εξαιρετικό, διασφαλίζοντας ότι κανένα μέλος της ομάδας δεν χάνει καμία αλλαγή. Οι κριτικές περιλαμβάνουν δυσλειτουργία αυτοματισμού και έλλειψη ενδελεχούς διαδικασίας ενσωμάτωσης.

Τιμή

Το Monday.com προσφέρεται σε ιδιώτες δωρεάν. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τέσσερις επιλογές συνδρομής επί πληρωμή.

 • Basic – $10 ανά χρήστη το μήνα
 • Standard – $12 ανά χρήστη το μήνα
 • Pro – $20 ανά χρήστη το μήνα
 • Enterprise – Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύνδεση του Monday.com με το LiveAgent.

11. ActiveCampaign

Το ActiveCampaign είναι μια πλατφόρμα αυτοματισμού εμπειρίας χρήστη ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η λύση cloud υπηρεσιών προσφέρει email, μάρκετινγκ και αυτοματοποίηση πωλήσεων καθώς και διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες. Επιπλέον, το λογισμικό υπόσχεται να βελτιώσει την αφοσίωση των πελατών μέσω ισχυρής τμηματοποίησης και εξατομίκευσης σε διάφορα κανάλια.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και email
 • Πρόγραμμα δημιουργίας email drag and drop
 • Παρακολούθηση ιστότοπου και συμβάντων
 • Σελίδα προορισμού
 • Φόρμες συλλογής δυνητικών πελατών
 • Βαθμολογία δυνητικών πελατών
 • Καλλιέργεια δυνητικών πελατών μέσω SMS
 • Αναφορές
 • CRM

Υπέρ και κατά

Οι χρήστες του ActiveCampaign επαινούν την ομάδα υποστήριξης πελατών τους, καθώς και τους οδηγούς βήμα προς βήμα που εφαρμόζονται και τα εκπαιδευτικά βίντεο. Τους αρέσουν επίσης οι πληροφορίες που αποκτούν από τις λειτουργίες παρακολούθησης αφοσίωσης πελατών, καθώς και από τη μακρά λίστα των διαθέσιμων ενσωματώσεων. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν δυσλειτουργία αυτοματισμού, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις.

Τιμή

Το ActiveCampaign προσφέρει τέσσερα προγράμματα συνδρομής επί πληρωμή. Ωστόσο, η τιμολόγηση του προγράμματος εξαρτάται από τον αριθμό των επαφών που έχετε (όσες περισσότερες επαφές, τόσο υψηλότερη είναι η τιμολόγηση).

 • Lite – ξεκινώντας από 15$ το μήνα
 • Plus – ξεκινώντας από 70$ το μήνα
 • Professional – ξεκινώντας από 159$ το μήνα
 • Enterprise – ξεκινώντας από 179$ το μήνα

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βελτίωση της παραγωγικότητας του κέντρου εξυπηρέτησης σας με την ενσωμάτωση ActiveCampaign του LiveAgent.

12. Jira

Το Jira είναι ένα εργαλείο παρακολούθησης σφαλμάτων και διαχείρισης έργου που χρησιμοποιείται από ευέλικτες ομάδες ανάπτυξης λογισμικού. Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να οργανώνουν ζητήματα, να αναθέτουν εργασίες και να παρακολουθούν τη δραστηριότητα εργασίας.

Χρησιμοποιώντας την ενσωμάτωση Jira με το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent, οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν νέες εργασίες και ζητήματα απευθείας από τον πίνακα καρτελών, εξοικονομώντας χρόνο εισαγωγής δεδομένων και εξαλείφοντας την επιβάρυνση πλατφόρμας.

Πίνακας ελέγχου Jira για προγραμματισμό και παρακολούθηση
Πίνακας ελέγχου Jira για προγραμματισμό και παρακολούθηση

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πίνακες Scrum και Kanban
 • Οδικοί Χάρτες
 • Ευέλικτες αναφορές
 • Commits, branches, pull request πελατών
 • Κατάσταση ανάπτυξης
 • Επισήμανση χαρακτηριστικών
 • Έλεγχος αγαπημένης έκδοσης
 • Αυτοματισμός

Υπέρ και κατά

Το ευέλικτο λογισμικό επαινείται για τις επιλογές προσαρμογής ροής εργασιών, το προηγμένο φιλτράρισμα αναζήτησης και την ταχύτητα. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι έχουν κατακλυστεί με επιλογές, δηλώνοντας ότι υπάρχει μια καμπύλη εκμάθησης με το Jira. Άλλοι λένε ότι η εφαρμογή για κινητά χρειάζεται δουλειά, καθώς δεν είναι πολύ φιλική προς το χρήστη.

Τιμή

Το Jira προσφέρεται δωρεάν σε μικρές ομάδες 10 ατόμων και κάτω. Οι μεγαλύτερες ομάδες μπορούν να επιλέξουν από τρία προγράμματα συνδρομής επί πληρωμή.

 • Standard – $7 ανά χρήστη το μήνα
 • Premium – $14 ανά χρήστη το μήνα
 • Enterprise – ξεκινώντας από 122.250 $ ετησίως (περιλαμβάνονται 801-1.000 χρήστες)

Ανακαλύψτε πώς να χρησιμοποιήσετε την εγγενή ενσωμάτωση Jira του LiveAgent.

13. LiveChat

Το LiveChat είναι ένα λογισμικό ζωντανής συνομιλίας και κέντρου εξυπηρέτησης που είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Είναι ένα λογισμικό υποστήριξης πολλαπλών καναλιών που απλοποιεί όλα τα μηνύματα σε ένα κοινόχρηστο φάκελο εισερχομένων. Το λογισμικό είναι γνωστό για τα όμορφα widget συνομιλίας, τις ενσωματωμένες κάρτες προϊόντων και τον αυτοματισμό chatbot.

LiveChat - συνεχής συνομιλία σε πραγματικό χρόνο

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προσφέρει δυνατότητα εγγενούς ζωντανής συνομιλίας και ενσωματώσεις Facebook Messenger, email, SMS και Apple Business Chat
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Κλεφτή ματιά σε μηνύματα
 • Multi-web υποστήριξη
 • Μηνύματα εκτός σύνδεσης
 • Διαχείριση καρτελών
 • Αναφορές
 • Προληπτικές συνομιλίες
 • Μεταφράσεις παραθύρου συνομιλίας

Υπέρ και κατά

Οι χρήστες του LiveChat επαινούν τη λειτουργικότητά του, τις προεπισκοπήσεις μηνυμάτων, το chatbot και τα αναλυτικά στοιχεία του. Ωστόσο, ορισμένοι θα ήταν ακόμη πιο ευχαριστημένοι με το LiveChat αν πρόσθεταν χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένους συνδέσμους σε παράθυρα συνομιλίας ή προεπισκοπήσεις καλαθιού πελατών.

Τιμή

Το LiveChat προσφέρεται σε τέσσερα επίπεδα συνδρομής.

 • Starter – $19 το μήνα ανά χρήστη
 • Team – $39 το μήνα ανά χρήστη
 • Business – $59 το μήνα ανά χρήστη
 • Enterprise – Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

14. Klaviyo

Το Klaviyo είναι μια πλατφόρμα αυτοματισμού μάρκετινγκ που προσφέρει τμηματοποίηση πελατών, συγκριτική αξιολόγηση και ανάλυση δεδομένων. Η πλατφόρμα ειδικεύεται ρητά στην αυτοματοποίηση email και SMS, υπόσχεται να προσφέρει εξατομικευμένο περιεχόμενο και να αυξήσει την αφοσίωση των πελατών.

Η ενοποίηση του LiveAgent με το Klaviyo σάς δίνει τη δυνατότητα να εγγράψετε τους πελάτες σας στις λίστες αλληλογραφίας Klaviyo απευθείας από το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Flyouts, αναδυόμενα παράθυρα και τύποι ενσωματωμένων φορμών
 • CRM
 • Τμηματοποίηση
 • Επιστήμη δεδομένων, συγκριτική αξιολόγηση και αναφορά
 • Κοινωνική διαφήμιση
 • Διαχείριση καμπάνιας
 • A/B τεστ
 • Σχεδιαστής ροής email, SMS και MMS

Υπέρ και κατά

Η πλατφόρμα αυτοματισμού μάρκετινγκ επαινείται για την ευκολία χρήσης, τις επιλογές τμηματοποίησης και τον αμφίδρομο συγχρονισμό της με άλλες εφαρμογές. Όσον αφορά τις επικρίσεις, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αναδιάταξη των ροών (συγκεκριμένα καμπάνιες CRM).

Τιμή

Το Klaviyo χρεώνει μόνο ανά χρήση. Δεν υπάρχουν συμβόλαια. Θα πρέπει να πληρώνετε μόνο για τον αριθμό των επαφών που στέλνετε email και SMS κάθε μήνα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ενσωμάτωση του Klaviyo με το LiveAgent.

15. Freshdesk

Το Freshdesk είναι ένα λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης βασισμένο σε cloud που προσφέρει bots, λύσεις αυτοεξυπηρέτησης και έξυπνο αυτοματισμό. Είναι εξαιρετικό για τον εξορθολογισμό του αιτήματος υποστήριξης πελατών σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου και για τη συνεργασία με άλλους.

FreshDesk ανοικτές καρτέλες
FreshDesk ανοικτές καρτέλες

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Email
 • Καρτέλες
 • Γνωσιακή βάση αυτοεξυπηρέτησης πελατών
 • Αυτοματισμός
 • Αναφορές
 • Bots (email, βοήθεια, πρόταση άρθρου κ.λπ.)
 • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εργαλείο συνομιλίας, τηλέφωνο

Υπέρ και κατά

Οι χρήστες του Freshdesk επικροτούν την ευκολία χρήσης, τις ενσωματώσεις και τις επιλογές συνεργασίας του λογισμικού. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες θα ικανοποιούνταν με μερικές τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της προβολής καρτέλας με πολλές καρτέλες, μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης και ταχύτερες απαντήσεις από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του Freshdesk.

Τιμή

Το Freshdesk μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν με απεριόριστο αριθμό αντιπροσώπων. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε πιο προηγμένες λειτουργίες, μπορείτε να επιλέξετε από επτά προγράμματα επί πληρωμή.

Κέντρο εξυπηρέτησης

 • Blossom – $19 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Garden – $45 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Estate – $69 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Forest – $125 ανά αντιπρόσωπο το μήνα

Παντός καναλιού

 • Estate Omnichannel – $99 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Forest Omnichannel – $169 ανά αντιπρόσωπο το μήνα

16. Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια πλατφόρμα που παρακολουθεί την επισκεψιμότητα ιστότοπου και διαφήμισης. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν αναφορές και να διερευνήσουν αυξήσεις ή μειώσεις στα κλικ, τις επισκέψεις και τις προβολές. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με το κοινό-στόχο σας και να βελτιώσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) της διαφήμισης, το περιεχόμενο, καθώς και τα προϊόντα σας.

Ενσωματώνοντας το Google Analytics με το LiveAgent, μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις συνεδρίες ζωντανής συνομιλίας. Έχοντας αυτά τα δεδομένα στη διάθεσή σας μπορεί να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τον αντίκτυπο που έχει η ζωντανή συνομιλία στις μετατροπές ή την επίδραση των αντιπροσώπων σας στις πωλήσεις της εταιρείας σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ψηφιακή ανάλυση συνεδρίας
 • Παρακολούθηση συμβάντων
 • Αναφορές
 • Τμηματοποίηση
 • Σελίδες εισόδου και εξόδου
 • Μετρήσεις μετατροπής, αφοσίωσης και διατήρησης

Υπέρ και κατά

Το Google Analytics είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη λειτουργία και πάνω απ’ όλα δωρεάν στη χρήση. Παρακολουθεί όλες τις απαραίτητες μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των επισκεπτών στον ιστότοπό σας, των μέσων προβολών σελίδας ανά περίοδο σύνδεσης, της διάρκειας περιόδου σύνδεσης και πολλά άλλα. Ωστόσο, οι χρήστες αναλυτικών στοιχείων δηλώνουν ότι η εφαρμογή είναι αρκετά περίπλοκη και έχει καμπύλη εκμάθησης.

Τιμή

Το Google Analytics προσφέρει μια δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση. Η δωρεάν έκδοση είναι ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η επί πληρωμή έκδοση του λογισμικού έχει περισσότερες λειτουργίες και έχει προσαρμοσμένη τιμολόγηση, επομένως θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τις πωλήσεις για μια ακριβή προσφορά.

Μάθετε πώς να ενσωματώνετε το Google Analytics με το LiveAgent.

17. Intercom

Το Intercom είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να επικοινωνούν με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες. Το λογισμικό προσφέρει ζωντανή συνομιλία, bots, πλατφόρμες αυτοεξυπηρέτησης και σύστημα καρτελών.

Ενσωματώνεται με ευρύ φάσμα δημοφιλών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του LiveAgent. Η ενσωμάτωση συγχρονίζει τα δεδομένα πελατών και τα μηνύματα που λαμβάνονται μέσω του Intercom και στη συνέχεια τα βελτιστοποιεί στο LiveAgent.

Intercom - τρέχουσα ζωντανή συνομιλία

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ζωντανή συνομιλία
 • Κοινόχρηστα εισερχόμενα
 • Chatbots
 • Διαχείριση ΣΕΥ
 • Αναφορές
 • A/B τεστ
 • Κέντρο εξυπηρέτησης
 • Περιηγήσεις προϊόντων

Υπέρ και κατά

Οι χρήστες του Intercom απολαμβάνουν τα κοινόχρηστα εισερχόμενα, την ευκολία χρήσης και τις επιλογές αφοσίωσης πελατών. Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με ορισμένες δυνατότητες και λειτουργικές μονάδες, όπως φίλτρα, άρθρα και εξερχόμενο μάρκετινγκ. Λένε επίσης ότι έχει καμπύλη μάθησης.

Τιμή

Το Intercom προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα συνδρομής — μάρκετινγκ συνομιλίας, συνομιλία και υποστήριξη συνομιλίας. Κάθε πρόγραμμα έχει προσαρμοσμένη τιμολόγηση.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ενσωμάτωση του Intercom με το LiveAgent.

18. Klaus

Το Klaus είναι μια πλατφόρμα αξιολόγησης συνομιλιών και διασφάλισης ποιότητας που υπόσχεται να βελτιώσει την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών μέσω εύκολης και συστηματικής εσωτερικής ανατροφοδότησης. Το λογισμικό αναλύει και βαθμολογεί κάθε συνομιλία χρησιμοποιώντας ανάλυση συναισθήματος και ένα φίλτρο πολυπλοκότητας που υποστηρίζεται από μηχανική μάθηση.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ανάλυση συναισθήματος
 • Απεριόριστες αξιολογήσεις συνομιλιών
 • Απεριόριστες αξιολογήσεις από συναδέλφους και αυτοκριτικές
 • Δυναμικές κάρτες βαθμολογίας
 • Φιλτράρισμα
 • Ανασκόπηση στόχων
 • Ανάλυση των βαθύτερων αιτίων
 • Αναφορές

Υπέρ και κατά

Οι χρήστες του Klaus αγαπούν την εύκολη ρύθμιση, την αισθητική διεπαφή και τα ισχυρά εργαλεία αναφοράς. Οι περισσότεροι χρήστες δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι αρνητικό να πουν σχετικά με το λογισμικό — και αποφάσισαν να αναφέρουν μικρά προβλήματα, όπως περιστασιακές πιο αργές ταχύτητες φόρτωσης ή ελλείποντα χαρακτηριστικά (που είναι επί του παρόντος σε διαδικασία ανάπτυξης).

Τιμή

Ο Klaus προσφέρει προσαρμοσμένη τιμολόγηση. Για να λάβετε μια προσφορά, επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και συμπληρώστε μια φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα τιμολόγησης τους.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ενοποίηση του Klaus με το LiveAgent.

19. Zendesk

Το Zendesk είναι μια πολυκαναλική εφαρμογή εξυπηρέτησης πελατών που χρησιμοποιεί bots με τεχνητή νοημοσύνη και ένα ισχυρό σύστημα καρτελών. Επιπλέον, προσφέρει αυτοεξυπηρέτηση, ηχητικές κλήσεις και δυνατότητες αναφοράς, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Υποστήριξη πελατών Zendesk και συνομιλίες
Υποστήριξη πελατών Zendesk και προηγούμενη συνομιλία

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Καρτέλες
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Γνωσιακή βάση αυτοεξυπηρέτησης
 • Αναφορές
 • Φόρουμ κοινότητας
 • Αυτοματισμός

Υπέρ και κατά

Οι χρήστες του Zendesk επαινούν την ευκολία χρήσης και τις επιλογές προσαρμογής του. Τους αρέσει που η διεπαφή είναι φιλική προς τον χρήστη και ότι το σύστημα καρτελών συνδέεται με το WhatsApp, το email και το τηλέφωνο. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες επιθυμούν οι υπάρχουσες λειτουργίες να προσφέρουν πιο προηγμένες λειτουργίες (για παράδειγμα, ενεργοποιητές και αυτοματισμοί).

Τιμή

Η Zendesk προσφέρει πέντε προγράμματα υπηρεσιών, τρία βασικά προγράμματα υποστήριξης και τρία επίπεδα συνδρομής πωλήσεων.

Zendesk Suite για εξυπηρέτηση

 • Suite Team – €49 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Suite Growth – €79 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Suite Professional – €99 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Suite Enterprise – €150 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Γίνεται ακόμα πιο δυνατό – €215 ανά αντιπρόσωπο το μήνα

Υποστήριξη Zendesk

 • Support Team – €19 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Support Professional – €49 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Support Enterprise – €99 ανά αντιπρόσωπο το μήνα

Zendesk για πωλήσεις

 • Sell Team – €19 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Sell Professional – €49 ανά αντιπρόσωπο το μήνα
 • Sell Enterprise – €99 ανά αντιπρόσωπο το μήνα

20. SurveyMonkey

Το SurveyMonkey είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία έρευνας. Η πλατφόρμα προσφέρει γρήγορη δημιουργία έρευνας, εύκολη προσαρμογή και κοινή χρήση και ισχυρή ανάλυση συναισθήματος. Επιπλέον, παρέχει μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να μετρούν τις συλλεγόμενες απαντήσεις σε σχέση με τα σημεία αναφοράς του κλάδου.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστες έρευνες και ερωτήσεις έρευνας
 • Εξατομίκευση έρευνας
 • A/B τεστ
 • Βιομηχανικά σημεία αναφοράς
 • Πολυγλωσσικές έρευνες
 • Κοινή χρήση ελέγχου έρευνας
 • Σχόλια
 • Δυνατότητες ανάλυσης

Υπέρ και κατά

Το SurveyMonkey επαινείται για την εύκολη εγκατάσταση, την ευκολία χρήσης και τις ενσωματωμένες προτάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό είδος διατύπωσης και δυνατοτήτων για την έρευνά σας. Οι επικρίσεις περιλαμβάνουν την έλλειψη δευτερευόντων επιλογών προσαρμογής, όπως η αλλαγή του χρώματος φόντου μιας έρευνας ή η μεταφόρτωση ενός προσαρμοσμένου λογότυπου.

Τιμή

Το SurveyMonkey μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν, αλλά αν ψάχνετε για πιο προηγμένες λειτουργίες, μπορείτε να εξετάσετε τα προγράμματα του επί πληρωμή.

Επιχειρηματικά προγράμματα

 • Team Advantage – €30 ανά χρήστη το μήνα
 • Team Premier – €75 ανά χρήστη το μήνα
 • Enterprise – Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

Προσωπικά προγράμματα

 • Premier Ετήσιο – €99 το μήνα
 • Advantage Ετήσιο – €36 το μήνα
 • Standard Μηνιαίο – €39 το μήνα

Λογισμικά εξυπηρέτησης πελατών σε σύγκριση

1. LiveAgent

Κατά τη σύγκριση της σχέσης ποιότητας/τιμής, το LiveAgent είναι το καλύτερο λογισμικό υπηρεσίας υποστήριξης — προσφέρει περισσότερες δυνατότητες με λιγότερο κόστος. Παρέχει το πιο ισχυρό σύστημα καρτελών, ζωντανή συνομιλία και λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου. Το λογισμικό παρέχει επίσης εξατομικευμένες υπηρεσίες 24/7 σε όλα τα κανάλια.

2. Zendesk Support

Το Zendesk Support είναι ένας ισχυρός υποψήφιος με φιλικό προς τον χρήστη σύστημα καρτελών, ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης και πλούσιες ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του WhatsApp. Αν και πιο ακριβό, προσφέρει τις περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες του LiveAgent.

3. Freshdesk

Το Freshdesk είναι μια άλλη εξαιρετική πλατφόρμα που πρέπει να εξετάσετε. Προσφέρει ζωντανή συνομιλία, καρτέλες, κλήσεις και υποστήριξη μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι εύκολο στη χρήση και στη ρύθμιση και έχει τις ίδιες βασικές δυνατότητες με το LiveAgent που παρέχεται σε υψηλότερη τιμή.

4. LiveChat

Το LiveChat είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει προηγμένες λειτουργίες ζωντανής συνομιλίας. Τα widget συνομιλίας είναι απλά και μοντέρνα και είναι από τα καλύτερα στην όμορφη προβολή προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, εάν αναζητάτε κάτι περισσότερο από λογισμικό συνομιλίας, όπως ένα κέντρο εξυπηρέτησης με ενσωματωμένο τηλεφωνικό κέντρο, το LiveChat δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

5. Intercom

Το Intercom είναι μια εξαιρετική υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που συνδέεται με πολλά κανάλια. Προσφέρει bots, κοινόχρηστο φάκελο εισερχομένων και λογισμικό γνωσιακής βάσης αυτοεξυπηρέτησης. Ωστόσο, το λογισμικό για την εξυπηρέτηση πελατών δεν παρέχει δυνατότητες τηλεφωνικών κέντρων, είναι πιο ακριβό και δεν παρέχει στους πελάτες του μια εξατομικευμένη ομάδα επιτυχίας πελατών που είναι διαθέσιμη 24/7.

Δοκιμάστε το LiveAgent Σήμερα​

Προσφέρουμε σαν υπηρεσία γνωριμίας τη μεταφορά από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για help desk

3,000+ αξιολογήσης Trustpilot GetApp G2 Crowd

Συμπέρασμα

Η χρήση του λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών είναι υψίστης σημασίας εάν θέλετε να βελτιώσετε τις διαδικασίες εξυπηρέτησης πελατών και την ικανοποίηση των πελατών, ενώ παράγετε περισσότερα έσοδα. Ωστόσο, για να βρείτε τη σωστή λύση, πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να επιτύχετε, ποια χαρακτηριστικά χρειάζεστε για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο και πόσα χρήματα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να ξοδέψετε. Οι προσδοκίες εξυπηρέτησης πελατών βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών – και για να αποτρέψετε την απώλεια των πελατών σας, πρέπει να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε ή να υπερβείτε τις προσδοκίες τους. Ένα λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών θα διασφαλίσει ότι ανταποκρίνεστε πάντα στους πελάτες σας έγκαιρα και με εξατομικευμένο τρόπο.

FAQ

What's the best customer service software?

LiveAgent is the best customer service software because it offers the most advanced features for the lowest price.

How to manage customers data securely through customer service software?

Customer support software are secure solutions that utilize encryption 2-factor authentication and are certified and protected by several security measures. Managing customer data through customer support software is the safest option because every user has unique login credentials. As a result, there’s no need to log in and out of multiple devices and accounts.

How to provide a customized experience (for both agents and customers)?

Creating personalized experiences for customers is easy if you have access to behavior tracking software and customer management software. By monitoring your customer’s behavior on your site and consulting existing CRM data, you can create high converting, personalized messaging.

Is customer service software customizable to your business needs?

Most customer service software is flexible and fully customizable, allowing businesses to scale up with the software as needed.

How to choose the best customer service software for your business?

To choose the best customer support software for your business, you need to write down what you want to achieve and decide what you need the software to do to accomplish it. Then, with your budget in mind, research options on software review sites like G2, Capterra, or SoftwareAdvice.

Does customer service software come with analytics and reporting?

Most customer service software offers analytics and reporting. Some tools offer more in-depth analysis, while others provide more basic reporting.

Will customer service software allow you to scale seamlessly?

Yes, customer service software is generally flexible and adaptable to your business and its growth.

Το λογισμικό επανάκλησης του LiveAgent είναι μια λύση all-in-one που περιλαμβάνει και τηλεφωνικό κέντρο. Η λύση επανάκλησης έχει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες. Δοκιμάστε το δωρεάν.

Βελτιώστε την ικανοποίηση με το λογισμικό επανάκλησης

Το λογισμικό κέντρου επικοινωνίας του LiveAgent ενσωματώνεται με 40+ εργαλεία και περιλαμβάνει πάνω από 200 λειτουργίες helpdesk για βελτιωμένη απόδοση των εκπροσώπων σας. Παρέχει πολύγλωσση υποστήριξη 24/7 μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας, όπως email, τηλέφωνο, live chat και κοινωνικά δίκτυα.

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών ξεκινά με το καλύτερο λογισμικό γραφείου βοήθειας. Δείτε τα πλεονεκτήματα του LiveAgent και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε σε 5 λεπτά.

Παρέχετε εξαιρετικήεξυπηρέτηση πελατών.

Το LiveAgent είναι λογισμικό γραφείου βοήθειας που εξυπηρετεί περισσότερους από 150 εκατομμύρια χρήστες και 40.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως. Με το LiveAgent μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα, να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών σας, να αυξήσετε την αξία των πελατών σας και να κάνετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους πραγματικότητα.

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών ξεκινά με καλύτερο λογισμικό Κέντρου Εξυπηρέτησης. Δείτε τα οφέλη του LiveAgent και ξεκινήστε με αυτό σε 5 λεπτά.

Εύκολο στη χρήσηλογισμικό Κέντρου Εξυπηρέτησης

Το σύστημα καρτελών του LiveAgent μπορεί να συγκεντρώσει όλη την επικοινωνία σας και να την οργανώσει σε ένα μέρος, εξοικονομώντας μέχρι 95% περισσότερα χρήματα, χρόνο και πόρους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις καρτέλες και παρέχετε οικονομική, αποτελεσματική και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημιουργήστε εντυπωσιακά portal πελατών, γνωσιακές βάσεις και σύνθετα δέντρα IVR. Φιλτράρετε τις καρτέλες σύμφωνα με ετικέτες, τμήματα, ζητήματα ή κανάλια επικοινωνίας. Αναθέστε και μεταφέρετε αυτόματα τις αρμοδιότητες καρτελών σε εκπροσώπους ή τμήματα. Οργανώστε, μεταφέρετε και επιλύστε ερωτήματα πελατών από έναν κεντρικό πίνακα χειρισμού. Όλα με το LiveAgent.

Ας απογειώσουμε την εξυπηρέτηση πελατών μαζί

Η σύγκριση του Capterra παρέχει εναλλακτικές λύσεις για κέντρα εξυπηρέτησης μέσα από κοινωνικά δίκτυα, ζωντανή συνομιλία και αυτοεξυπηρέτηση. Η κριτική βοηθάει να επιλεχθεί η καλύτερη λύση για τις ανάγκες ενός απομακρυσμένου τηλεφωνικού κέντρου.