Αυτόματη διανομή καρτελών

Τι είναι η αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών;

Η αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών είναι μια λειτουργία κέντρου εξυπηρέτησης που εκχωρεί αυτόματα καρτέλες κέντρου εξυπηρέτησης σε αντιπροσώπους υποστήριξης σύμφωνα με προκαθορισμένους κανόνες. Κάθε κέντρο εξυπηρέτηση διαθέτει ένα διαφορετικό σύνολο αυτοματοποιημένων κανόνων διανομής καρτελών όπως εκ περιτροπής, σε όλους, τυχαία ανάθεση ή μέγιστη χρήση.

Διανομή συνομιλίας

Γιατί είναι σημαντική η αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών;

Η αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών μπορεί να βοηθήσει τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών σας με πολλούς τρόπους. Μπορεί:

Το 77% των καταναλωτών δηλώνει ότι η αναποτελεσματική εμπειρία των πελατών μειώνει την ποιότητα ζωής τους.

Peter Komornik

Το LiveAgent συνδυάζει εξαιρετική συνομιλία, καρτέλες και αυτοματοποίηση που μας επιτρέπουν να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Ποιοι τύποι αυτοματοποιημένων μεθόδων διανομής καρτελών υπάρχουν στο LiveAgent;

Το λογισμικό του κέντρου εξυπηρέτησης του LiveAgent διαθέτει πολλές διαφορετικές αυτοματοποιημένες μεθόδους διανομής καρτελών για εισερχόμενες καρτέλες, τηλεφωνικές κλήσεις και συνομιλίες.

Αυτές οι αυτοματοποιημένες μέθοδοι διανομής καρτελών διασφαλίζουν ότι οι αντιπρόσωποι σας έχουν πάντα βέλτιστα φορτία καρτελών εξυπηρέτησης, περιστρεφόμενη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και καθορισμένους χρόνους παύσης για ανάπαυση.

Επιλογές δρομολόγησης συνομιλίας LiveAgent

Ειδοποίηση σε όλους

Η μέθοδος ειδοποίηση σε όλους ειδοποιεί όλους τους συνδεδεμένους αντιπροσώπους ότι υπάρχει μια νέα εισερχόμενη κλήση/συνομιλία και ειδοποιεί μέχρι να παραληφθεί.

Μέγιστη αξιοποίηση

Η μέθοδος της μέγιστης αξιοποίησης εκχωρεί νέες συνομιλίες στον αντιπρόσωπο με τον υψηλότερο αριθμό τρεχουσών συνομιλιών για να διατηρείται η αξιοποίηση στο μέγιστο επίπεδο. Όταν ο αντιπρόσωπος πελατών δεν έχει ελεύθερες υποδοχές συνομιλίας, οι νέες συνομιλίες θα δρομολογούνται στον επόμενο διαθέσιμο αντιπρόσωπο. Με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τον όγκο των καρτελών για αντιπροσώπους που συνομιλούν και να επιτρέψετε σε άλλους αντιπροσώπους να εργάζονται σε καρτέλες εκτός σύνδεσης.

Μέση αξιοποίηση

Η μέθοδος μέσης αξιοποίησης εκχωρεί νέες εισερχόμενες συνομιλίες στους αντιπροσώπους με τον μικρότερο αριθμό συνομιλιών για να διατηρήσει την ίδια χρήση για όλους τους συνδεδεμένους αντιπροσώπους. Στην ουσία, αυτή η αυτοματοποιημένη μέθοδος διανομής καρτελών εξισορροπεί ταυτόχρονες συνομιλίες μεταξύ όλων των διαθέσιμων αντιπροσώπων υποστήριξης.

Τυχαία ανάθεση

Η μέθοδος κατανομής καρτελών τυχαίας ανάθεσης εκχωρεί καρτέλες σε τυχαία βάση. Αυτή η μέθοδος διανομής καρτελών μπορεί, κατά μέσο όρο, και με την πάροδο του χρόνου, να σας βοηθήσει να αντιστοιχίσετε τον ίδιο αριθμό συνομιλιών σε καθέναν από τους αντιπροσώπους σας.

Ready to improve customer service workload?

Test our subscriptions with our 14-day free trials. Don't waste any more time and get on board with an all-in-one help desk solution right away.

Προτεραιότητες συνομιλίας

Αν θέλετε, μπορείτε να ορίσετε προτεραιότητες συνομιλίας για συγκεκριμένους αντιπροσώπους. Ως εκ τούτου, οι νέες συνομιλίες θα δρομολογούνται σε αντιπροσώπους με την υψηλότερη προτεραιότητα (1 – υψηλότερη, 100 – χαμηλότερη).

Automatic-chat-distribution-agent-priorities-LiveAgent

Μέγιστος φόρτος συνομιλίας

Ορίστε τον μέγιστο φόρτο συνομιλίας για κάθε αντιπρόσωπο. Μόλις επιτευχθεί ο μέγιστος όγκος, οι νέες συνομιλίες θα δρομολογούνται σε άλλους συνδεδεμένους αντιπροσώπους με υψηλές προτεραιότητες συνομιλίας.

Max-ticket-chat-load-LiveAgent

Δρομολόγηση κλήσεων και προτεραιότητες αντιπροσώπων

Υπάρχουν δύο επιλογές για δρομολόγηση κλήσεων:

 • Τυχαία ανάθεση – οι εισερχόμενες κλήσεις θα εκχωρούνται σε έναν συνδεδεμένο αντιπρόσωπο τυχαία.
 • Ανάθεση προτεραιότητας – οι εισερχόμενες κλήσεις θα εκχωρηθούν σε έναν ελεύθερο αντιπρόσωπο με την υψηλότερη προτεραιότητα.
Call routing

Δρομολόγηση κλήσεων σε μια προσωπική συσκευή

Με το LiveAgent, οι αντιπρόσωποι έχουν την επιλογή να δρομολογούν τις εισερχόμενες κλήσεις σε μια προσωπική συσκευή, όπως ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτό επιτρέπει στους αντιπροσώπους να παρέχουν υποστήριξη πελατών εν κινήσει.

Call-routing-add-device-LiveAgent

Πώς να ρυθμίσετε την αυτόματη διανομή καρτελών στο LiveAgent

Διανομή συνομιλίας

 1. Συνδεθείτε στο LiveAgent
 2. Πατήστε Ρυθμίσεις (εικονίδιο γραναζιού στην αριστερή γραμμή μενού)
 3. Πατήστε Συνομιλία
 4. Πατήστε Ρυθμίσεις Συνομιλίας
 5. Βρείτε την ενότητα Δρομολόγησης συνομιλίας και επιλέξτε τη μέθοδο διανομής που προτιμάτε
 6. Πατήστε Αποθήκευση
free-customer-management-software-Chat-Routing-LiveAgent

Διανομή κλήσεων

 1. Συνδεθείτε στο LiveAgent
 2. Πατήστε Ρυθμίσεις (εικονίδιο γραναζιού στην αριστερή γραμμή μενού)
 3. Πατήστε Κλήση
 4. Πατήστε Ρυθμίσεις
 5. Βρείτε την ενότητα Δρομολόγησης κλήσεων και επιλέξτε τη μέθοδο διανομής που προτιμάτε
 6. Πατήστε Αποθήκευση
Call distribution settings

Διανομή καρτελών

Η ρύθμιση της αυτόματης διανομής καρτελών για email, ερωτήματα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και καρτέλες γνωσιακής βάσης μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.

Διανομή καρτελών μέσω τμημάτων

 1. Συνδεθείτε στο LiveAgent
 2. Πατήστε Ρυθμίσεις (εικονίδιο γραναζιού στην αριστερή γραμμή μενού)
 3. Πατήστε Τμήματα
 4. Επεξεργαστείτε ένα υπάρχον τμήμα ή δημιουργήστε ένα νέο (εάν δημιουργείτε ένα νέο τμήμα, βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη η επιλογή Για Επίλυση)
 5. Πατήστε Αντιπρόσωποι και προσθέστε τους αντιπροσώπους που θα είναι υπεύθυνοι για την επίλυση των καρτελών από αυτό το τμήμα
 6. Πατήστε Αποθήκευση
 7. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Twitter και στους λογαριασμούς Twitter. Πατήστε Επεξεργασία και στην ενότητα Τμήματα, επιλέξτε το τμήμα που μόλις δημιουργήσατε. Αυτό το βήμα μπορεί να ξανά γίνει για το Viber, το Facebook, το Instagram, τα κουμπιά κλήσης, τα κουμπιά συνομιλίας μέσω βίντεο, τα κουμπιά συνομιλίας και προσκλήσεις, τις φόρμες επικοινωνίας και τους λογαριασμούς mail.
 8. Πατήστε Αποθήκευση. Από τώρα και στο εξής, τυχόν νέες καρτέλες του Twitter θα μεταφερθούν στο τμήμα που επιλέξατε και θα είναι ορατές μόνο στους αντιπροσώπους που έχετε επιλέξει. Νέες εισερχόμενες καρτέλες του Twitter θα εμφανιστούν στην ενότητα Για Επίλυση. Μόλις ένας αντιπρόσωπος ανοίξει μία καρτέλα από το κουμπί Για Επίλυση, το σύστημα θα εκχωρήσει αυτόματα αυτή την καρτέλα σε αυτούς.
To-solve-button-LiveAgent

Διανομή καρτελών μέσω αντιπροσώπων

 1. Συνδεθείτε στο LiveAgent
 2. Πατήστε Ρυθμίσεις (εικονίδιο γραναζιού στην αριστερή γραμμή μενού)
 3. Πατήστε Αντιπρόσωποι
 4. Πατήστε Επεξεργασία ή δημιουργήστε έναν νέο αντιπρόσωπο (εάν δημιουργείτε έναν νέο αντιπρόσωπο, συμπληρώστε τα προσωπικά του στοιχεία και προχωρήστε στο επόμενο βήμα)
 5. Πατήστε Τμήματα και προσθέστε τους στα τμήματα στα οποία ανήκουν (κάντε το ίδιο στην ενότητα Καρτέλες, Συνομιλίες και Κλήσεις)
 6. Πατήστε Αποθήκευση
Assign-agents-to-departments-LiveAgents

Χρήση κανόνων για τη δημιουργία των δικών σας ροών εργασίας

Εάν θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανόνες αυτοματισμού για να δημιουργήσετε μοναδικές ροές εργασίας που λειτουργούν ως μέθοδοι διανομής καρτελών. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στο LiveAgent, κάντε κλικ στο Διαμόρφωση, επιλέξτε Αυτοματοποίηση, κάντε κλικ στους Κανόνες και κάντε κλικ στη Δημιουργία.

Μη διστάσετε να παίξετε με διαφορετικά σενάρια. Όσον αφορά τον αυτοματισμό του Live Agent, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Κανόνες αυτοματισμού ΣΕΥ

Οφέλη της αυτοματοποιημένης διανομής καρτελών

Βελτιωμένοι χρόνοι επίλυσης και ικανοποίηση των πελατών

Όταν μία καρτέλα εκχωρείται στον σωστό αντιπρόσωπο στη σωστή στιγμή, μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στον χρόνο επίλυσης της, ο οποίος με τη σειρά του, μπορεί να επηρεάσει άμεσα την ικανοποίηση των πελατών. Οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε επιχείρησης, καθώς επηρεάζουν τις προτάσεις, τις διαδικτυακές αξιολογήσεις, τη φήμη από στόμα σε στόμα και τις πωλήσεις. Ως εκ τούτου, κάθε επιχείρηση πρέπει να προσπαθεί να διατηρεί τους πελάτες της ευχαριστημένους με άριστη εξυπηρέτηση, γρήγορους χρόνους απόκρισης και εξατομικευμένη προσέγγιση.

 • Roman Bosch

  Roman Bosch

  Partly

  Είναι πολύ ευχάριστο να έχουμε μία εξαιρετική πύλη που βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών μας.

 • christine_preusler

  Christine Preusler

  HostingAdvice

  Το LiveAgent δίνει τη δυνατότητα στους εκπροσώπους μας να παρέχουν καλύτερη, ταχύτερη και ακριβέστερη υποστήριξη.

 • Karl Dieterich

  Karl Dieterich

  Covomo

  Το LiveAgent μας βοήθησε να πετύχουμε 2 σημαντικούς στόχους: την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και τις πωλήσεις.

 • Hendrik Henze

  Hendrik Henze

  Διαδικτυακό μάρκετινγκ HEWO

  Χρησιμοποιούμε το LiveAgent από τον Αύγουστο και είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από αυτό.

 • Razvan Sava

  Razvan Sava

  Webmaster Deals

  Από τότε που ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε το LiveAgent, ο χρόνος απόκρισης αυξήθηκε κατά 60%.

 • Taras Baca

  Taras Baca

  XperienceHR

  Το ποσοστό μετατροπής πελατών που πληρώνουν αυξήθηκε κατά 325% τον πρώτο μήνα που δημιουργήσαμε και ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε ενεργά το...

 • user testimonials logo

  Andrej Ftomin

  TAZAR Group

  Πρέπει να πως δεν έχω βιώσει ποτέ μια τόσο επαγγελματική προσέγγιση πελατών.

 • Matt Janaway

  Matt Janaway

  The Workplace Depot

  Θεωρούμε ότι το LiveAgent είναι με διαφορά η καλύτερη λύση ζωντανής συνομιλίας.

 • Viviane Carter

  Viviane Carter

  CSI Products

  Χρησιμοποιούμε το LiveAgent σε όλες τις ιστοσελίδες μας που ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση...

 • Christian Lange

  Christian Lange

  Lucky-Bike

  Με το LiveAgent μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υποστήριξη όπου κι αν βρίσκονται.

 • Jens Malmqvist

  Jens Malmqvist

  Projure

  Μπορώ να συστήσω το LiveAgent σε όποιον ενδιαφέρεται να κάνει την εξυπηρέτηση πελατών του καλύτερη και πιο αποτελεσματική.

 • user testimonials logo

  Catana Alexandru

  Websignal

  Είμαι βέβαιος ότι θα ξοδεύαμε το 90% της ημέρας μας τακτοποιώντας τα email εάν δεν είχαμε το LiveAgent.

 • JanWienk

  Jan Wienk

  All British Casino

  Με το LiveAgent μπορούμε να διατηρούμε τους παίκτες μας χαρούμενους προσφέροντας πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά επιστροφής.

 • Allan Bjerkan

  Allan Bjerkan

  Norske Automaten

  Το LiveAgent είναι αξιόπιστο, έχει λογικές τιμές και είναι απλά μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε online επιχείρηση λειτουργεί με γρήγορους...

 • Sissy Böttcher

  Sissy Böttcher

  Study Portals

  Μας αρέσει γιατί είναι εύχρηστο και προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα, όπως χρήσιμες λειτουργίες αναφοράς.

 • Peter Koning

  Peter Koning

  TypoAssassin

  Λατρεύουμε το LiveAgent - κάνει την υποστήριξη των πελατών μας εύκολη υπόθεση.

 • user testimonials logo

  Aranzazu F

  Factorchic

  Μας αρέσει να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία υποστήριξης. Γι 'αυτό επιλέξαμε το LiveAgent.

 • Rick Nuske

  Rick Nuske

  MyFutureBusiness

  Από την εγκατάσταση μέχρι τη συνεχή υποστήριξη και οτιδήποτε άλλο στο ενδιάμεσο, η ομάδα στο LiveAgent συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

 • Vojtech Kelecsenyi

  Vojtech Kelecsenyi

  123-Nakup

  Το LiveAgent μας εξοικονομεί εκατοντάδες πολύτιμα λεπτά κάθε μέρα, καθιστώντας την εξυπηρέτηση των πελατών ξεκάθαρη και τακτοποιημένη.

 • Rafael Kobalyan

  Rafael Kobalyan

  Betconstruct

  Απεριόριστοι υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών, email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενσωμάτωση τηλεφώνου. Όλα αυτά πολύ χαμηλότερα από όσα πληρώναμε με τον...

 • Martin Drugaj

  Martin Drugaj

  Atomer

  Χρησιμοποιούμε το LiveAgent από το 2013. Δεν μπορούμε να φανταστούμε να δουλεύουμε χωρίς αυτό.

 • Ivan Golubović

  Ivan Golubović

  AVMarket

  Αποτελεί μια οικονομική λύση που μπορεί να σας βοηθήσει σε μεγάλο αριθμό αιτημάτων υποστήριξης μέσω διαφορετικών καναλιών.

 • user testimonials logo

  Rustem Gimaev

  Antalya Συμβουλευτικό Κέντρο Γλωσσών

  Το να απαντάμε σε email από το Outlook ήταν τόσο δύσκολο στη διαχείριση. Με το LiveAgent είμαστε σίγουροι ότι κάθε...

 • Randy Bryan

  Randy Bryan

  tekRESCUE

  Το LiveAgent είναι τόσο εντυπωσιακό. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και με μικρή προσπάθεια το έθεσα σε λειτουργία και λειτούργησε...

 • Timothy_G._Keys

  Timothy G. Keys

  Marietta Corporation

  Συνιστώ ανεπιφύλακτα το προϊόν LiveAgent, όχι μόνο ως εναλλακτική λύση του Kayako αλλά ως μία πολύ καλύτερη λύση με προστιθέμενη...

 • user testimonials logo

  Mihaela Teodorescu

  eFortuna

  Η ομάδα υποστήριξης ανταποκρίθηκε πάντα γρήγορα με ταχύτατα εφαρμόσιμες λύσεις.

 • Hilda Andrejkovičová

  Hilda Andrejkovičová

  TrustPay

  Μας βοηθά να κατηγοριοποιήσουμε τη φύση των καρτελών και να παρακολουθούμε με βάση στατιστικά στοιχεία τι χρειάζονται περισσότερο οι πελάτες...

 • user testimonials logo

  Alexandra Danišová

  Nay

  Βλέπουμε το LiveAgent ως ένα εξαιρετικό εργαλείο για επικοινωνία με πελάτες.

 • user testimonials logo

  Samuel Smahel

  m:zone

  Το LiveAgent επιτάχυνε την επικοινωνία μας με τους πελάτες μας και μας έδωσε την επιλογή να συνομιλήσουμε επίσης μαζί τους.

 • David Chandler

  David Chandler

  Volterman

  Με απλά λόγια - το LiveAgent κερδίζει τους πάντες εκεί έξω σε αυτές, ή ακόμα υψηλότερες, τιμές ζήτησης.

Η αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών εξοικονομεί χρόνο και χρήμα

Μπορείτε να φανταστείτε να πρέπει να αναθέσετε την ευθύνη κάθε καρτέλας χειροκίνητα; Όχι μόνο αυτό θα ήταν εξαιρετικά χρονοβόρο, αλλά θα ήταν επίσης πολύ ακριβό. Ευτυχώς, λογισμικά κέντρου εξυπηρέτησης όπως το LiveAgent μπορούν να χειριστούν αυτοματοποιημένη δρομολόγηση καρτελών σε κλίμακα. Αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς, ώστε οι αντιπρόσωποι σας να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που είναι σημαντικό —  στην ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
logo esky color
Slido green logo

Πόροι γνωσιακής βάσης

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αυτοματοποιημένη δρομολόγηση καρτελών, ανατρέξτε στους πόρους της γνωσιακής βάσης:

Είστε έτοιμοι να διανείμετε καρτέλες υποστήριξης αυτόματα;

Ανακαλύψτε πόσο εύκολο είναι να παρέχετε εξατομικευμένη, έγκαιρη και ενημερωμένη υποστήριξη με το LiveAgent. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών σας σήμερα. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Δοκιμάστε το LiveAgent Σήμερα​

Προσφέρουμε σαν υπηρεσία γνωριμίας τη μεταφορά από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για help desk

3,000+ αξιολογήσης Trustpilot GetApp G2 Crowd

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Question”, “name”: “Τι είναι η αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών;”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Η αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών είναι μια λειτουργία κέντρου εξυπηρέτησης που εκχωρεί αυτόματα καρτέλες κέντρου εξυπηρέτησης σε αντιπροσώπους υποστήριξης σύμφωνα με προκαθορισμένους κανόνες.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Ποιοι τύποι αυτοματοποιημένων μεθόδων διανομής καρτελών υπάρχουν;”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Κάθε κέντρο εξυπηρέτησης έχει ένα διαφορετικό σύνολο αυτοματοποιημένων κανόνων διανομής καρτελών όπως εκ περιτροπής, ειδοποίηση σε όλους, τυχαία ανάθεση ή μέγιστη χρήση. ” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Γιατί είναι σημαντική η αυτόματη διανομή καρτελών;”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Η αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών μπορεί να βοηθήσει τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών σας με πολλούς τρόπους. Δυνατότητες: -Αυξάνει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα -Συντομεύει τους χρόνους απόκρισης και επίλυσης -Αφήνει λιγότερο χώρο για ανθρώπινο λάθος -Εξοικονομεί χρόνο και μειώνει το κόστος ” } }] }

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo