Δωρεάν Δοκιμή

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Shopify

Τι είναι το Shopify;

Το Shopify είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων που πωλούν προϊόντα και υπηρεσίες. Το Shopify είναι εξοπλισμένο με δεκάδες ξεχωριστές δυνατότητες, όπως το drop-shipping, το μάρκετινγκ προϊόντος, διαφορετικούς τύπους επιλογών πληρωμής και εργαλεία δέσμευσης πελατών. Με το Shopify, μπορείτε με ευκολία να εγκαταστήσετε το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να ξεκινήσετε να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Το Shopify είναι μια πλατφόρμα που κάθε επιχειρηματίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει γιατί είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και την πλοήγηση. Με το Shopify, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα και να επανεστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε άλλους τομείς της επιχείρησής σας.

Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση στο Shopify για να παρέχετε γρήγορη και επαρκή υποστήριξη στους πελάτες σας. Με το LiveAgent μπορείτε να παρακολουθείτε τα email υποστήριξης πελατών, να παρέχετε τηλεφωνική υποστήριξη και, επίσης, να τοποθετήσετε ένα κουμπί ζωντανής συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο με μια προκαθορισμένη σχεδίαση στην ιστοσελίδα σας.

Το να έχετε ένα κουμπί ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπο του καταστήματός σας είναι ένα πλεονέκτημα, καθώς αποτελεί μια απλή επιλογή επικοινωνίας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πελάτες σας για να επικοινωνήσουν μαζί σας σχετικά με πληροφορίες για κάποιο προϊόν, τυχόν προβλήματα και άλλα. Αυτό μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την αφοσίωση και την ικανοποίηση των πελατών σας.

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την ενσωμάτωση στο Shopify;

 • Διαχειριστείτε τους πελάτες σας απρόσκοπτα σε όλα τα κανάλια
 • Παρέχετε γρήγορη υποστήριξη στους πελάτες σας
 • Η τοποθέτηση ενός κουμπιού ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό σας θα ενισχύσει την αφοσίωση και την ικανοποίηση των πελατών σας
 • Η ζωντανή συνομιλία μπορεί αποτελεσματικά να μετατρέψει τους δυνητικούς πελάτες και τους επισκέπτες του ιστότοπου σε πραγματικούς πελάτες

Πώς να τοποθετήσετε ένα κουμπί ζωντανής συνομιλίας του LiveAgent στο κατάστημά σας στο Shopify;

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε ένα κουμπί ζωντανής συνομιλίας του LiveAgent στον ιστότοπό σας, ακολουθήστε αυτόν τον απλό οδηγό.

 • Ανοίξτε το LiveAgent και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Plugins. Μπορείτε να βρείτε την ενσωμάτωση για το Shopify με το plugin του κουμπιού συνομιλίας στη λίστα των plugins. Μόλις το βρείτε, κάντε κλικ στο ενεργοποίηση διακόπτη και όταν γίνει πράσινο, το LiveAgent θα κάνει επανεκκίνηση.
Ενσωμάτωση κουμπιού συνομιλίας στο Shopify από τη λίστα plugin του LiveAgent
Ενσωμάτωση κουμπιού συνομιλίας στο Shopify
 • Όταν η εφαρμογή κάνει επανεκκίνηση, βρείτε την ενεργή ενσωμάτωση για το Shopify με το plugin του κουμπιού συνομιλίας στη κορυφή της λίστας με τα plugin και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ρυθμίσετε το plugin. Έπειτα θα πρέπει να εισάγετε τα δεδομένα σας – το URL του καταστήματό σας στο Shopify, το κλειδί API και τον κωδικό πρόσβασή σας. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ένα σχέδιο για το κουμπί ζωντανής συνομιλίας για το κατάστημά σας στο Shopify.
Ρύθμιση plugin κουμπιού συνομιλίας Shopify στο LiveAgent
Ρύθμιση Plugin
 • Μπορείτε να βρείτε το κλειδί API σας στις ρυθμίσεις σας στο Shopify. Μεταβείτε στις Εφαρμογές, κάντε κλικ στο Διαχείριση ιδιωτικών εφαρμογών στο κάτω μέρος της σελίδας και έπειτα στο Ενεργοποίηση ιδιωτικής ανάπτυξης εφαρμογών. Τσεκάρετε όλα τα σημεία και κάντε κλικ στο and click on Ενεργοποίηση ιδιωτικής ανάπτυξης εφαρμογών. Έπειτα κάντε κλικ στο Δημιουργία ιδιωτικής εφαρμογής.
Διαχείριση ιδιωτικών εφαρμογών στο κάτω μέρος των ενοτήτων Εφαρμογές Shopify
Διαχείριση ιδιωτικών εφαρμογών στο κάτω μέρος της σελίδας
 • Ονομάστε την εφαρμογή και παρέχετε μια επείγουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προγραμματιστή έκτακτης ανάγκης στα πεδία. Έπειτα κάντε κλικ στο Προβολή ανενεργών αδειών Διαχείρισης API. Κάντε κύλιση και βρείτε τις Ετικέτες Κειμένου. Αλλάξτε τις άδειες από Όχι πρόσβαση σε Ανάγνωση και Εγγραφή.
Αλλάγη αδειών ετικετών Kειμένου για Ανάγνωση και εγγραφή στο Shopify
Αλλάγη αδειών ετικετών Kειμένου για Ανάγνωση και εγγραφή
 • Κάντε κλικ στο Αποθήκευση και έπειτα στο Δημιουργία Εφαρμογής. Βρείτε την ενότητα Διαχείρισης API και αντιγράψτε το κλειδί API. Επιστρέψτε στο LiveAgent και επικολλήστε το κλειδί στις ρυθμίσεις. Κάντε το ίδιο με τον κωδικό πρόσβασης API και έπειτα κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Η ενσωμάτωση έχει ολοκληρωθεί και μπορείτε να συνομιλήσετε με τους πελάτες τους καταστήματός σας στο Shopify από το LiveAgent.

Πώς να ενσωματώσετε το LiveAgent στο Shopify με το LiveAgent plugin

Χρησιμοποιώντας αυτή την ενσωμάτωση θα είστε σε θέση να βλέπετε τις παραγγελίες των πελατών σας στην ενότητα λεπτομέρειες εισιτηρίου του λογαριασμού σας στο LiveAgent. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες ενσωμάτωσης που παρατίθενται πιο κάτω για να ξεκινήσετε.

 • Στο λογαριασμό σας στο LiveAgent μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Σύστημα > Plugins, βρείτε την ενσωμάτωση του Shopify και κάντε κλικ στο ενεργοποιημένο κουμπί διακόπτη. Το LiveAgent θα κάνει επανεκκίνηση μετά από αυτό. Μετά μπορείτε να βρείτε την ενεργή ενσωμάτωση στην κορυφή της λίστας plugin. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ρυθμίσετε το plugin, όπου θα χρειαστεί να παρέχετε δεδομένα Shopify.
Ενσωμάτωση Shopify στη λίστα plugin του LiveAgent
Ενσωμάτωση Shopify ενεργή
 • Αυτό το plugin μπορεί να χρησιμοποιποιηθεί σε συνδυασμό με μία ιδιωτική Eφαρμογή του λογαριασμού σας στο Shopify. Συνδεθείτε στο πάνελ διαχείρισης στο Shopify και μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές. Κάντε κλικ στο Δημιουργία νέας ιδιωτικής εφαρμογής. Εάν δεν έχετε διαθέσιμη αυτή την επιλογή, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαχείριση ιδιωτικών εφαρμογών. Κάντε κλικ στο Διαχείριση ιδιωτικών εφαρμογών και έπειτα στο Ενεργοποίηση ανάπτυξης ιδιωτικής εφαρμογής. Τσεκάρετε όλα τα σημεία και κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση ανάπτυξης ιδιωτικής εφαρμογής. Έπειτα θα είστε σε θέση να Δημιουργήσετε μια νέα ιδιωτική εφαρμογή.
Δημιουργήστε μια νέα ιδιωτική εφαρμογή στο Shopify για να δημιουργήσετε μια ενσωμάτωση με το LiveAgent
Δημιουργήστε μια νέα ιδιωτική εφαρμογή
Κάντε κλικ στο διαχείριση ιδιωτικών εφαρμογών στο Shopify για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις άδειας ενσωμάτωσης.
Επιτρέψτε την ιδιωτική διαχείριση εφαρμογής
 • Τώρα μπορείτε να ονομάσετε την εφαρμογή και να παρέχετε ένα email για επείγουσες καταστάσεις. Θα πρέπει επίσης να επιτρέψετε τις άδειες που είναι απενεργοποιημένες από προεπιλογή. Κάντε κλικ στο Έλεγχος απενεργοποιημένων Αδειών Διαχείρισης API στο κάτω μέρος της σελίδας. Κάντε κύλιση, βρείτε τους Πελάτες, και ρυθμίστε τις άδειες σε Ανάγνωση και Εγγραφή. Κάντε το ίδιο με τις Ετικέτες κειμένου και τις Παραγγελίες που είναι πιο κάτω στη λίστα και έπειτα κάντε κλικ στο Αποθήκευση.
Αλλάξτε τις άδειες χειροκίνητα για να επιτρέψετε στο LiveAgent να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα του Shopify
Αλλάξτε τις άδειες για Ανάγνωση και εγγραφή
 • Τώρα θα έχετε ένα ορατό κλειδί API και κωδικό πρόσβασης. Αντιγράψτε και επικολλήστε το κλειδί API και τον κωδικό πρόσβασης στη ρύθμιση plugin του LiveAgent για το Shopify, ελέγξτε για άλλες επιλογές και κάντε κλικ στο Αποθήκευση.
Αντιγράψτε και επικολλήστε το κλειδί API και τον κωδικό πρόσβασης στη ρύθμιση plugin για το Shopify στο LiveAgent
Ρυθμίσεις plugin στο Shopify

Το plugin για το Shopify θα πρέπει να είναι ενεργό. Ρίξτε μια ματιά σε κάποια παλιά εισιτήρια από τους πελάτες σας και κάντε κλικ στο κουμπί του Shopify στο δεξί πάνελ για να δείτε τις παραγγελίες πελάτη στην προβολή εισιτηρίων.

Το plugin για το Shopify είναι ενεργό στο LiveAgent και οι παραγγελίες πελατών μπορούν να είναι ορατές από την προβολή εισιτηρίων
Plugin Shopify ενεργό

Πώς να ενσωματώσετε το Shopify μέσω του Zapier

Η σύνδεση του LiveAgent και του Shopify μέσω του Zapier είναι εύκολη, γρήγορη και διαισθητική. Μια ενεργοποίηση σε μία εφαρμογή θα πυροδοτήσει δράση στην άλλη, δημιουργώντας μια βελτιωμένη ροή εργασιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες από μία ενσωματώσεις και μπορείτε να τις επιλέξετε και να τις ρυθμίσετε, έτσι ώστε να λειτουργούν όπως θέλετε. Δεν απαιτείται εμπειρία κωδικοποίησης για αυτό.

Ενσωμάτωση σελίδας LiveAgent και Shopify στο Zapier
LiveAgent + Shopify

Ας αναλύσουμε, λοιπόν, τα βήματα. Εάν δεν είχατε δημιουργήσει πότε πριν μια ενσωμάτωση μέσω Zapier, θα χρειαστεί να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Zapier. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο. Όταν είστε έτοιμοι, μεταβείτε στη σελίδα ενσωμάτωσης του LiveAgent + Shopify στο Zapier.

Επιλέξτε ενεργοποίηση και δράση στο Zapier
Επιλέξτε ενεργοποίηση και δράση

Όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, μπορείτε να δείτε την ενότητα Σύνδεση LiveAgent + Shopify σε λίγα λεπτά. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή ενεργοποίηση και δράση. Μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε θέλετε από την λίστα και να δημιουργήσετε μια σύνδεση. Για παράδειγμα, θα επιλέξουμε την ενεργοποίηση Νέου Προϊόντος Shopify και τη δράση Νέα Συζήτηση LiveAgent. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί από κάτω.

Επιλέξτε ενεργοποίηση Νέου Προϊόντος και δράση Δημιουργίας συζήτησης
Το νέο προϊόν θα δημιουργήσει μια νέα συζήτηση

Τώρα, θα πρέπει να να διαμορφώσετε την ενεργοποίησή σας. Συνεχίστε λοιπόν, συνδεθείτε στον λογαριασμό της ενεργοποίησης της εφαρμογής που είναι το Shopify στην περίπτωσή μας και ξεκινήστε να ρυθμίζετε την ενεργοποίηση. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και χρειάζεται μόνο να συμπληρώσετε μερικές λεπτομέρειες.

Ρύθμιση ενεργοποίησης Shopify στο Zapier
Ρύθμιση Shopify

Όταν τελειώσετε, προτείνουμε να ελέγξετε την ενεργοποίηση για να διαπιστώσετε ότι λειτουργεί όπως θέλετε. Αυτό το βήμα μπορεί να παραλειφθεί και να ολοκληρωθεί όπως το τελευταίο βήμα στη διαδικασία ρύθμισης στο Zapier.

Τεστ ενεργοποίησης του Shopify στο Zapier
Τεστ ενεργοποίησης

Ό,τι απομένει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε τη δράση. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία, όπως το email. Εάν θέλετε να συγκεκριμενοποιήσετε τη δράση περαιτέρω, προχωρήστε και συμπληρώστε τα μη-απαιτούμενα πεδία.

Εγκατάσταση δράσης του LiveAgent στο Zapier
Ρύθμιση του LiveAgent

Όταν τελειώσετε, κάντε ένα ακόμη έλεγχο της ενσωμάτωσης για να διαπιστώσετε εάν λειτουργεί. Εάν έχετε οποιουδήποτε είδους πρόβλημα, το Zapier θα συστήσει συνήθως μια επιλογή αντιμετώπισης προβλημάτων αμέσως, ώστε να μπορείτε εύκολα να διορθώσετε το λάθος. Ωστόσο, τα προβλήματα με τις ενσωματώσεις Zapier τείνουν να είναι σπάνια.

Ένας επιτυχημένος έλεγχος της ενσωμάτωσης του LiveAgent στο Shopify
Έλεγχος ενσωμάτωσης επιτυχής

Εάν ολοκληρώσατε με επιτυχία τα προηγούμενα βήματα, η ενσωμάτωσή σας θα είναι έτοιμη προς χρήση. Ας τη δοκιμάσουμε. Μεταβείτε στην ενότητα προϊόντος του Shopify.

Ενότητα προϊόντων στο Shopify
Προϊόντα στο Shopify

Δημιουργήστε ένα νέο προϊόν και συμπληρώστε το όνομα και την περιγραφή του προϊόντος. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τεστ, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επαναλάβετε όλη αυτή τη μακρά διαδικασία συμπληρώνοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια πληροφορίας.

Δημιουργώντας ένα νέο προϊόν στο Shopify
Δημιουργία προϊόντος

Ρίξτε μια ματιά στα εισιτήρια σας στο LiveAgent (θα πρέπει να λάβετε ένα νέο εισιτήριο μέσα σε δευτερόλεπτα). Αν όλα λειτουργούν καλά, έχετε συνδέσει με επιτυχία δύο εφαρμογές μαζί.

Ένα νέο εισιτήριο που έχει σταλεί από το Shopify μετά τη δημιουργία ενός προϊόντος
Μια νέα συζήτηση στο LiveAgent

Αισθανθείτε ελεύθεροι να ρίξετε μια ματιά σε άλλες δυνατότητες και ενσωματώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν με τους δυνητικούς πελάτες σας, τη διαχείριση παραγγελιών και πολλά άλλα. Επιστρέψτε στο Zapier οποιαδήποτε στιγμή για να δημιουργήσετε άλλες ενσωματώσεις μεταξύ του LiveAgent και του Shopify, ή να επιλέξετε μια άλλη εφαρμογή για να συνδεθείτε.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η ενσωμάτωση του LiveAgent στο Shopify;

LiveAgent προσφέρει ενσωμάτωση στο Shopify για τους πελάτες που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τη ζωντανή συνομιλία στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Πώς μπορείτε να ενσωματώσετε το LiveAgent στο Shopify;

Εδώ είναι ένα γρήγορος οδηγός βήμα-προς-βήμα:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις

2. Κάντε κλικ στο Σύστημα > Plugins

3. Συμπληρώστε τις λεπτομέρειες από το κατάστημά σας στο Shopify 

Πίσω στις ενσωματώσεις Δημιουργία ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμού

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×

Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo