Τεστ Ταχύτητας Πληκτρολόγησης

Τι είναι ένα καλό τεστ πληκτρολόγησης;

Δεν υπάρχει σαφής απάντηση σχετικά με την καλή ταχύτητα πληκτρολόγησης, ωστόσο, η μέση ταχύτητα πληκτρολόγησης για τους περισσότερους ανθρώπους είναι περίπου 40 λέξεις ανά λεπτό (WPM). Εάν κάνετε αίτηση για μια εργασία που απαιτεί πολλή πληκτρολόγηση (όπως ένας εκπρόσωπος υποστήριξης πελατών που πρέπει να κάνει πολλές πληκτρολογήσεις ζωντανής συνομιλίας), θα πρέπει να μπορείτε να πληκτρολογείτε 60-80 λέξεις ανά λεπτό. Άλλες δουλειές πληκτρολόγησης υψηλού επιπέδου (όπως βοηθοί δικηγόρων, γραμματείς ή μεταγραφείς) ενδέχεται να απαιτούν από εσάς να πληκτρολογήσετε έως και 100 WPM.

Γιατί είναι σημαντικό να έχετε ένα καλό τεστ πληκτρολόγησης;

Οι εργοδότες προτιμούν τους γρήγορους πληκτρολογητές επειδή μπορούν να κάνουν περισσότερη δουλειά σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην θυσιάσετε την ακρίβεια της πληκτρολόγησής σας για την ταχύτητα. Εάν πληκτρολογείτε γρήγορα αλλά κάνετε πολλά λάθη στη διαδικασία, θα πρέπει να επιστρέψετε και να διορθώσετε όλα όσα γράψατε, κάτι που δεν είναι καθόλου αποτελεσματικό. Εάν κάνετε πολλά λάθη, σκεφτείτε να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας στην πληκτρολόγηση με το τεστ πληκτρολόγησης.

Τεστ ταχύτητας πληκτρολόγησης με την υποστήριξη του LiveAgent

Το LiveAgent είναι το πρώτο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης και ζωντανής συνομιλίας στην αγορά. Υπάρχει από το 2003, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να παρέχουν άψογη υποστήριξη στους πελάτες τους.

Κατακλύζεστε από ερωτήματα;

Θέλετε να βελτιώσετε την ταχύτητα πληκτρολόγησης για να μειώσετε το φόρτο των καρτελών; Κανένα πρόβλημα.

Χρησιμοποιήστε την εργαλειοθήκη του LiveAgent για να εκπλήξετε τους πελάτες σας με αστραπιαίες απαντήσεις που είναι ενημερωμένες και εξατομικευμένες ταυτόχρονα.

Με το LiveAgent, η παροχή εξυπηρέτησης πελατών παγκόσμιας κλάσης γίνεται εύκολη.

  • Software Advice front runner 2022 award badge
  • Capterra Shortlist badge 2022
  • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022

Πώς μπορεί ένα τεστ πληκτρολόγησης να βοηθήσει την επιχείρησή σας;

Βελτιώνει την παραγωγικότητα
των αντιπροσώπων

Καθώς η ταχύτητα πληκτρολόγησης αυξάνεται, η παραγωγικότητα του αντιπροσώπου βελτιώνεται. Όσο πιο γρήγορα πληκτρολογούν οι αντιπρόσωποι σας, τόσο πιο γρήγορα μπορούν να επιλύσουν καρτέλες και να προχωρήσουν σε πιο σύνθετες εργασίες.

Γρηγορότεροι χρόνοι
επίλυσης

Οι μεγαλύτερες ταχύτητες πληκτρολόγησης ισοδυναμούν με ταχύτερους χρόνους επίλυσης. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με αστραπιαίες απαντήσεις στη ζωντανή συνομιλία ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βελτιώνοντας την ταχύτητα πληκτρολόγησης με το τεστ πληκτρολόγησης ζωντανής συνομιλίας.

Μεγαλύτερη
ικανοποίηση πελατών

Οι πελάτες θέλουν να απαντηθούν τα ερωτήματά τους το συντομότερο δυνατό. Εντυπωσιάστε τους με γρήγορες ταχύτητες πληκτρολόγησης και χρόνους επίλυσης και αυξήστε την ικανοποίηση των πελατών ταυτόχρονα.

Συχνές ερωτήσεις

Αν έχετε ερωτήσεις, έχουμε τις απαντήσεις. Ρίξτε μια ματιά στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον υπολογιστή τιμών του κέντρου εξυπηρέτησης.

Τι είναι το τεστ ταχύτητας πληκτρολόγησης;

Το τεστ ταχύτητας πληκτρολόγησης είναι ένα τεστ που μετρά τον αριθμό των λέξεων και των χαρακτήρων που μπορείτε να πληκτρολογήσετε ανά λεπτό. Εκτός από την ταχύτητα, τα τεστ πληκτρολόγησης μετρούν επίσης την ακρίβεια ορθογραφίας.

Ποια είναι η μέση ταχύτητα πληκτρολόγησης;

Οι μέσες ταχύτητες πληκτρολόγησης ποικίλλουν από κλάδο σε κλάδο, ωστόσο, η μέση ταχύτητα πληκτρολόγησης για έναν επαγγελματία δακτυλογράφο είναι μεταξύ 65 - 70 WPM.

Τι είναι το WPM;

Η συντομογραφία WPM σημαίνει λέξεις ανά λεπτό. Κάθε φορά που κάνετε ένα τεστ πληκτρολόγησης, θα πρέπει να στοχεύετε να πληκτρολογείτε μεταξύ 65 - 70 λέξεων ανά λεπτό.

Τι είναι το CPM;

Το CPM είναι ο αριθμός των χαρακτήρων που πληκτρολογείτε ανά λεπτό, συμπεριλαμβανομένων όλων των λαθών σας.

Πώς μπορώ να πληκτρολογήσω πιο γρήγορα;

Ζητώντας από πιθανούς και υπάρχοντες υπαλλήλους να κάνουν τεστ ταχύτητας πληκτρολόγησης μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της παραγωγικότητας, της ικανοποίησης των πελατών και τελικά των εσόδων. Όσο πιο γρήγορα οι υπάλληλοί σας μπορούν να επιλύσουν ζητήματα πελατών, τόσο πιο ικανοποιημένοι θα είναι οι πελάτες σας. Με τη σειρά τους, τα υψηλά ποσοστά ικανοποίησης πελατών θα βελτιώσουν τα ποσοστά διατήρησης και τα έσοδά σας.

Γιατί είναι σημαντική η ταχύτητα πληκτρολόγησης στην εξυπηρέτηση πελατών;

Οι ταχύτητες πληκτρολόγησης είναι σημαντικές στην εξυπηρέτηση πελατών, επειδή όσο πιο γρήγορα μπορεί να πληκτρολογήσει ένας αντιπρόσωπος υποστήριξης, τόσο περισσότερες καρτέλες μπορεί να απαντήσει. Αυτό μειώνει το φόρτο των καρτελών, βελτιώνει την παραγωγικότητα και βελτιώνει την ικανοποίηση των πελατών.

Πώς βελτιώνουν οι συντομεύσεις την ταχύτητα πληκτρολόγησης;

Η εκμάθηση συντομεύσεων πληκτρολογίου μόλις μάθετε τα βασικά της πληκτρολόγησης μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα, επειδή μειώνουν τον αριθμό των κλικ που πρέπει να κάνετε για να εκτελέσετε ορισμένες λειτουργίες.

Πόσο συχνά πρέπει να ελέγχετε την ταχύτητα πληκτρολόγησης;

Θα πρέπει να ελέγχετε την ταχύτητα πληκτρολόγησης τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Επειδή η ακρίβεια και η ταχύτητα της πληκτρολόγησης εξαρτάται από τη μυϊκή μνήμη, είναι καλό να την εκπαιδεύσετε και να εξασκηθείτε με τυχαία παραγόμενες λέξεις που δημιουργούνται σε δοκιμές πληκτρολόγησης.

Γιατί έχει σημασία η ταχύτητα πληκτρολόγησης;

Η ταχύτητα πληκτρολόγησης έχει σημασία επειδή δείχνει πόσο γρήγορα και με ακρίβεια μπορείτε να πληκτρολογήσετε. Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την ταχύτητα πληκτρολόγησης ως σημείο αναφοράς για να καταλάβουν εάν θα ήσασταν κατάλληλοι για ορισμένες θέσεις δακτυλογράφου, όπως εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών, γραμματέας ή να κρατάτε σημειώσεις.

Πώς μπορώ να εξασκηθώ στην πληκτρολόγηση πιο γρήγορα;

Ο καλύτερος τρόπος για να εξασκηθείτε στην πληκτρολόγηση πιο γρήγορα είναι να κάνετε τεστ πληκτρολόγησης ξανά και ξανά. Αρχικά, είναι σημαντικό να εστιάσετε στη μυϊκή σας μνήμη, στην τοποθέτηση των δακτύλων και να δώσετε προτεραιότητα στην ακρίβεια έναντι της ταχύτητας. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς η μυϊκή σας μνήμη προσαρμόζεται και πατάτε τα σωστά πλήκτρα κατά την πληκτρολόγηση, μπορείτε να αρχίσετε να μετατοπίζετε την εστίασή σας στην ταχύτητα.

Είναι δωρεάν αυτό το τεστ ταχύτητας πληκτρολόγησης;

Το τεστ πληκτρολόγησης του LiveAgent είναι δωρεάν. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά για να εξασκηθείτε και να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας στην πληκτρολόγηση.

Πώς πρέπει να τοποθετήσω τα δάχτυλά μου στο πληκτρολόγιο για να πληκτρολογώ πιο γρήγορα;

Δεν υπάρχει ιδανική ευθυγράμμιση πληκτρολογίου/δακτύλου. Ωστόσο, τα δάχτυλά σας θα πρέπει να αισθάνονται άνετα με τη θέση τους στο πληκτρολόγιο. Μπορεί να σας βοηθήσει να καμπυλώνετε ελαφρώς τα δάχτυλά σας και να τοποθετείτε τα χέρια σας προς τα κάτω ελαφρά, ώστε να είναι έτοιμα να κινηθούν.

Πώς μπορώ να διατηρήσω την ακρίβεια και την ταχύτητα πληκτρολόγησης;

Εάν θέλετε να διατηρήσετε την ακρίβεια και να πληκτρολογήσετε γρήγορα ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να αποφύγετε να κοιτάξετε το πληκτρολόγιό σας και, αντ’ αυτού, να εμπιστευτείτε τις αισθήσεις και τη μυϊκή σας μνήμη. Αν αρχίσετε να κοιτάτε το πληκτρολόγιο, τα δάχτυλά σας μπορεί να μην είναι συγχρονισμένα.

Οι εργοδότες ενδιαφέρονται πραγματικά για την ταχύτητα πληκτρολόγησης;

Δεν θα ενδιαφέρονται όλοι οι εργοδότες για την ταχύτητα πληκτρολόγησης, ωστόσο, εάν υποβάλλετε αίτηση για μια δουλειά που περιστρέφεται γύρω από την πληκτρολόγηση, η ταχύτητα πληκτρολόγησης μπορεί να είναι λόγος απόρριψης. Γενικά, οι εκπρόσωποι υποστήριξης πελατών, οι γραμματείς, οι κειμενογράφοι ή οι υπάλληλοι πρέπει να έχουν μέση ή πάνω από το μέσο όρο ταχύτητα πληκτρολόγησης για να ληφθούν υπόψη για τη θέση.

Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
Related Articles to Τεστ Πληκτρολόγησης
Διπλασιάστε την ταχύτητα πληκτρολόγησης με το δωρεάν τεστ πληκτρολόγησης στο πρόγραμμα περιήγησης. Επιλέξτε από πολλά κείμενα, εξασκηθείτε δωρεάν και βελτιωθείτε με την πάροδο του χρόνου.

Το LiveAgent κυκλοφορεί δωρεάν τεστ πληκτρολόγησης στο πρόγραμμα περιήγησης

Η σύγχρονη τεχνική περιλαμβάνει πόρους, ιδανική προσωπικότητα αγοραστή, τμηματοποίηση κοινού και δημιουργία λίστας υποψήφιων πελατών, ελέγχους και εξυπηρέτηση πελατών. Το LiveAgent δημιούργησε δωρεάν τεστ πληκτρολόγησης για τους εκπροσώπους υποστήριξης πελατών τους, για τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους. Το τεστ είναι δωρεάν για τους υπάρχοντες πελάτες τους, για να γίνουν το ενιαίο κατάστημα για όλα τα θέματα εξυπηρέτησης πελατών.

Το LiveAgent βοηθά τις επιχειρήσεις του κλάδου διαδικτυακών παιχνιδιών & διαδικτυακών αθλημάτων να βελτιώσουν την υποστήριξη των πελατών τους. Αναβαθμιστείτε με το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών του LiveAgent.

Λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για διαδικτυακά παιχνίδια & διαδικτυακά αθλήματα

Το LiveAgent προσφέρει διάφορες λειτουργίες κέντρου εξυπηρέτησης για τη βελτίωση της υποστήριξης των χρηστών και την αύξηση της παραγωγικότητας της ομάδας σας. Μεταξύ αυτών είναι η δρομολόγηση καρτελών, τα τυποποιημένα μηνύματα, οι πολλαπλές πύλες, το widget αναζήτησης, οι εφαρμογές κινητού και η πολύγλωσση υποστήριξη. Αυτές οι λειτουργίες επιτρέπουν στους χρήστες να απαντούν γρήγορα σε αιτήματα και να υποστηρίζουν πολλούς χρήστες ταυτόχρονα μετά από προκαθορισμένες απαντήσεις και πρότυπα.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ. Πρωταρχικός στόχος του είναι να αυξήσει το επίπεδο προστασίας γύρω από τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών της ΕΕ.

ΓΚΠΔ

Το LiveAgent παρέχει λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνικά συστήματα VoIP, λογισμικό αυτοεξυπηρέτησης, καθώς και σύστημα διαχείρισης παραπόνων και πύλης πελατών. Επιπλέον, προσφέρει ενσωματώσεις, εναλλακτικές λύσεις και εκπαίδευση. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική έκδοση ή να ζητήσετε μια πρόταση για την εταιρεία σας. Επίσης, παρέχει υποστήριξη μέσω πύλης υποστήριξης και μεταφορά δεδομένων.

Το LiveAgent είναι ένα πρωτότυπο λογισμικό γραφείου βοήθειας που αναπτύχθηκε το 2004 από τους ιδρυτές της Quality Unit για να βελτιώσουν την αναποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες. Σήμερα, εξυπηρετεί πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες και πάνω από 40.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αποστολή της εταιρείας είναι να δημιουργεί οικονομικό, λειτουργικό και χρήσιμο λογισμικό, που θα βελτιώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της, ενώ το όραμά της είναι να βάλει την υποστήριξη πελατών στην καρδιά κάθε επιχείρησης.

Σχετικά με το LiveAgent

Το LiveAgent είναι ένα πρωτότυπο λογισμικό γραφείου βοήθειας που αναπτύχθηκε το 2004 από τους ιδρυτές της Quality Unit για να βελτιώσουν την αναποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες. Σήμερα, εξυπηρετεί πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες και πάνω από 40.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αποστολή της εταιρείας είναι να δημιουργεί οικονομικό, λειτουργικό και χρήσιμο λογισμικό, που θα βελτιώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της, ενώ το όραμά της είναι να βάλει την υποστήριξη πελατών στην καρδιά κάθε επιχείρησης.

Η ζωντανή συνομιλία είναι μια απαραίτητη πλατφόρμα επικοινωνίας για όλες τις επιχειρήσεις. Οι εταιρείες που αξιοποιούν τη δύναμη της ζωντανής συνομιλίας μπορούν να αποκομίσουν τα οφέλη που προσφέρει.

40+ στατιστικά ζωντανής συνομιλίας που πρέπει να γνωρίζετε το 2022 και μετά

Η ζωντανή συνομιλία είναι μια ισχυρή λύση για την επικοινωνία πελατών και επισκεπτών ηλεκτρονικού εμπορίου. Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι millennials και οι Gen Zers προτιμούν να επικοινωνούν με τις εταιρείες μέσω ζωντανής συνομιλίας αντί για παραδοσιακά κανάλια όπως το τηλέφωνο.

Εάν αναζητάτε μια δωρεάν γνωσιακή βάση, το LiveAgent μπορεί να σας προσφέρει μία δωρεάν. Ρίξτε μια ματιά στο κέντρο εξυπηρέτησης και μάθετε περισσότερα.

Αναζητάτε ένα δωρεάν λογισμικό γνωσιακής βάσης;

Η δημιουργία αναλυτικών άρθρων γνωσιακής βάσης για γρήγορη βοήθεια στους πελάτες μπορεί να μειώσει το φόρτο εργασίας των αντιπροσώπων και να επιτρέψει σε αυτούς να εστιάσουν σε πιο πιεστικά ζητήματα, ενώ θα καταλήξει σε πιο χαρούμενους πελάτες. Επίσης, η υποστήριξη 24/7 και η διαθεσιμότητα σημαντικών πληροφοριών μέσω της γνωσιακής βάσης είναι σημαντικές για μια θετική εμπειρία του πελάτη.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo