Λογισμικό Ζωντανής συνομιλίας

Απογειώστε την αφοσίωση των πελατών με το LiveAgent

 • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
 • ✓ Ακύρωση ανά πάσα στιγμή
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Γεια, είμαι ο John, πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Θα ήθελα να ελέγξω την κατάσταση της παραγγελίας μου.

Κανένα πρόβλημα, δώστε μου το αναγνωριστικό της παραγγελίας σας.

Το αναγνωριστικό της παραγγελίας μου είναι GQ34566

Λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για άμεσες συνδέσεις

Παρέχετε εξαιρετική εμπειρία πελατών με την πλατφόρμα ζωντανής συνομιλίας από το LiveAgent. Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα widget γρήγορης ζωντανής συνομιλίας και προηγμένες λειτουργίες που κάνουν κάθε αλληλεπίδραση με τον πελάτη παιχνιδάκι. Μετατρέψτε τους επισκέπτες του ιστότοπου σε πελάτες και λύστε απορίες πελατών με υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο. Βελτιώστε την αφοσίωση των πελατών με μια ενιαία εφαρμογή συνομιλίας. Εξοικονομήστε χρόνο και εστιάστε σε ό,τι είναι σημαντικό με την πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών LiveAgent.

 • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
 • GetApp Category Leader 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge

Λογισμικό συνομιλίας

Τι είναι το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας;

 • Το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας είναι μέρος του λογισμικού υποστήριξης πελατών που επιτρέπει στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών να παρέχουν υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο για τους πελάτες. Το widget ζωντανής συνομιλίας είναι εύκολο να τοποθετηθεί στον ιστότοπό σας. Βελτιώστε την εμπειρία συνομιλίας και αυξήστε το ποσοστό διατήρησης πελατών για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις. Αποκτήστε πρόσβαση σε μία από τις πιο ισχυρές λύσεις συνομιλίας και προσφέρετε μια εκπληκτική εμπειρία πελατών.
 • Αυξημένα ποσοστά διατήρησης πελατών και αφοσίωση πελατών
 • Επιλογές προσαρμογής branding και ισχυρός αυτοματισμός
LiveAgent chat capabilities - mockup

Δυνατότητες συνομιλίας

Τι είδους λογισμικό ζωντανής συνομιλίας προσφέρει το
LiveAgent;

Το LiveAgent προσφέρει ένα υπερσύγχρονο εργαλείο συνομιλίας. Έρχεται με λειτουργίες premium που βοηθούν τις ομάδες υποστήριξης πελατών να παρέχουν μια εξαιρετική εμπειρία συνομιλίας. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έξυπνη δρομολόγηση συνομιλίας, προληπτικές προσκλήσεις συνομιλίας, παρακολούθηση επισκεπτών και πολλά άλλα. Το πολύγλωσσο widget συνομιλίας του LiveAgent είναι ένα από τα πιο γρήγορα στην αγορά.

Πλεονεκτήματα λογισμικού υποστήριξης συνομιλίας

 • Αξιόπιστη και γρήγορη συνομιλία με μια σειρά λειτουργιών
 • Πρόσβαση σε απεριόριστο ιστορικό συνομιλιών και ιστορικό καρτελών
 • Επιλογές αναλυτικών στοιχείων συνομιλίας και λειτουργίες παρακολούθησης
 • Προληπτικές προσκλήσεις συνομιλίας με προσαρμοσμένες επιλογές σχεδίασης

Λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για καλύτερη ικανοποίηση πελατών

Βελτιώστε τον ιστότοπό σας και ξεκινήστε συνομιλίες με επισκέπτες χάρη στο σύγχρονο λογισμικό ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυξήστε την αφοσίωση των πελατών με γρήγορη απόκριση σε αιτήματα συνομιλίας χάρη σε ένα ισχυρό εργαλείο. Ρίξτε μια ματιά στο τι λαμβάνουν οι πελάτες σας και οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών με το LiveAgent.

Βελτιώστε τη διαδρομή πελατών με:

 • Αξιόπιστες και γρήγορες υπηρεσίες συνομιλίας
 • Αυξημένο χρόνο απόκρισης
 • Ταχύτερη επίλυση ερωτημάτων πελάτη
LiveAgent support team view - mockup

Το LiveAgent υπερβαίνει το συνηθισμένο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας

Το LiveAgent είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό πάροχο ζωντανής συνομιλίας. Ανακαλύψτε την πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών μας που μπορεί να χειριστεί κάθε σημαντικό κανάλι επικοινωνίας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις βασικές λειτουργίες και δείτε πώς λειτουργούν.

Αυτόματα μηνύματα

Τραβήξτε την προσοχή με προληπτικά μηνύματα που προσκαλούν τα προγράμματα περιήγησης ιστοτόπων να συνομιλήσουν με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών. Προσαρμόστε τα μηνύματα και δημιουργήστε μια εξατομικευμένη εμπειρία ιδανική για τους σκοπούς του ιστότοπού σας. Οι προληπτικές προσκλήσεις συνομιλίας είναι μια ισχυρή δυνατότητα που μπορεί να μετατρέψει τους επισκέπτες του ιστότοπου σε πελάτες που πληρώνουν.

 • Προσκαλέστε πελάτες να συνομιλήσουν με αυτόματα μηνύματα
 • Μετατρέψτε τους επισκέπτες του ιστότοπου σε πελάτες με τη συνομιλία

Μάθε περισσότερα

LiveAgent's proactive chat invitations feature
Website monitoring chat overview - LiveAgent mockup

Παρακολούθηση επισκεπτών

Παρακολουθήστε τους επισκέπτες του ιστότοπου για να δείτε πού περνούν το χρόνο τους. Η επισκόπηση συνομιλίας μπορεί να σας δείξει έναν αριθμό επισκεπτών ιστότοπου, ενεργών αντιπροσώπων και κάθε συνομιλία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Χρησιμοποιήστε την παρακολούθηση ιστότοπου για να προσδιορίσετε τις αγαπημένες διευθύνσεις URL. Στείλτε ένα μήνυμα συνομιλίας σε πιθανούς πελάτες εάν θέλετε να τους βοηθήσετε στην περιήγηση τους.

 • Παρακολουθήστε όλους τους επισκέπτες του ιστότοπου και τις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη
 • Προσδιορίστε αγαπημένες σελίδες και αλληλεπιδράστε με τους επισκέπτες

Μάθε περισσότερα

Κλεφτές ματιές σε μηνύματα

Ετοιμάστε τις απαντήσεις σας προτού ο πελάτης σας στείλει ένα μήνυμα. Η προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο μπορεί να δείξει τι πληκτρολογούν οι πελάτες σας πριν πατήσουν το κουμπί αποστολής. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ισχυρή δυνατότητα για να προετοιμάσετε τις απαντήσεις σας πιο γρήγορα ή για να κάνετε μια γρήγορη έρευνα σχετικά με θέματα και πελάτες. Παρέχετε υποστήριξη πελατών με απαράμιλλη ταχύτητα.

 • Προεπισκόπηση των μηνυμάτων πελατών πριν από την αποστολή τους
 • Προετοιμάστε τις απαντήσεις σας πιο γρήγορα και μειώστε τους χρόνους επίλυσης
Real-time typing feature in LiveAgent
LiveAgent multilangual chat widget - mockup

Επιλογές γλώσσας

Το LiveAgent μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα σας και τη γλώσσα των πελατών σας. Επιλέξτε από περισσότερες από 40 γλώσσες για να σας βοηθήσουν να παρέχετε υποστήριξη σε διάφορες χώρες. Προσαρμόστε τα παράθυρα συνομιλίας σας και επιλέξτε την κύρια γλώσσα τους. Μπορείτε να ρυθμίσετε κάθε widget συνομιλίας με διαφορετικές επιλογές γλώσσας, εάν παρέχετε υποστήριξη σε πολλούς τομείς.

 • Διαλέξτε από περισσότερες από 40 επιλογές γλώσσας για παράθυρα συνομιλίας
 • Δημιουργήστε widget συνομιλίας σε διαφορετικές γλώσσες για διαφορετικούς σκοπούς

Μάθε περισσότερα

Πλεονεκτήματα του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας και πώς να ξεκινήσετε

00:00/05:51

Benefits of Live Chat and How to Use It | Live Agent05:52Youtube video: Benefits of Live Chat and How to Use It
Live Agent

Ευέλικτη συνομιλία

Ενσωματώστε τη δυνατότητα συνομιλίας μας με ευκολία

Το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για ιστότοπο περιλαμβάνει ένα widget ζωντανής συνομιλίας που μπορείτε να προσαρμόσετε και να τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας με μερικές γραμμές παραγόμενου κώδικα. Οι ρυθμίσεις προσαρμογής του widget συνομιλίας σάς επιτρέπουν να αλλάξετε την εμφάνισή του, να ρυθμίσετε προσαρμοσμένο branding ή να δημιουργήσετε μια φόρμα πριν από τη συνομιλία για τη συλλογή στοιχείων επικοινωνίας. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κλικ στο widget όταν περιηγούνται σε έναν ιστότοπο και να συνδεθούν με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης πελατών. Ο αντιπρόσωπος συνομιλίας μπορεί επίσης να απαντήσει από την εφαρμογή για κινητά που είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

Πώς μπορεί το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για ιστότοπο να βοηθήσει
την επιχείρησή σας;

Οι συνομιλίες μπορούν να βοηθήσουν το κέντρο επικοινωνίας σας να βελτιώσει τη διαδικασία πωλήσεών σας και να ενδυναμώσει τις διαδικτυακές σας επιχειρήσεις

Εξοικονομήστε περισσότερα

Το πιο γρήγορο widget συνομιλίας από το LiveAgent μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα αξιόπιστα και γρήγορα. Εξοικονομήστε κόστη υποστήριξης για αντιπρόσωπο ανά μήνα και λύστε μεγαλύτερο όγκο συνομιλιών σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

 • Εξοικονομήστε κόστος στον αντιπρόσωπο ανά μήνα με το σωστό πρόγραμμα τιμολόγησης
 • Διαχειριστείτε περισσότερους πελάτες με ένα πιο γρήγορο παράθυρο συνομιλίας
Chart

17 – 30%

Μείωση κόστους Η χρήση ζωντανής συνομιλίας ως πλατφόρμας επικοινωνίας είναι φθηνότερη από τις κλήσεις και ταχύτερη από τα email. Απολαύστε μείωση του κόστους με το LiveAgent.

Κερδίστε περισσότερα

Βοηθήστε τους πελάτες σας να αποφασίσουν για αγορές και προτείνετε καλύτερα προϊόντα. Μετατρέψτε περισσότερους επισκέπτες του ιστότοπου σε πελάτες που πληρώνουν. Αυξήστε τις μετατροπές σας με ένα απλό παράθυρο συνομιλίας στον ιστότοπό σας.

 • Ενδυναμώστε την ομάδα πωλήσεών σας με διαδικτυακή συνομιλία και αυξήστε τις πωλήσεις
 • Βοηθήστε τους πελάτες να αποφασίσουν αγορές και παρέχετε άμεσες απαντήσεις
Chart

20%

Αύξηση ποσοστού μετατροπών Αυξήστε τα ποσοστά μετατροπών σας και κερδίστε περισσότερα χρησιμοποιώντας μια καλή στρατηγική συνομιλίας. Η εφαρμογή συνομιλίας μας μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες και να αυξήσετε την απόδοση επένδυσης (ROI).

Ικανοποιήστε τους πελάτες

Βελτιώστε την αφοσίωση των πελατών και χρησιμοποιήστε το πιο γρήγορο widget συνομιλίας για να βοηθήσετε τους πελάτες σας. Μειώστε την εγκατάλειψη του καλαθιού αγορών με χρήσιμες λειτουργίες και παραμείνετε διαθέσιμοι για τους θεατές του ιστότοπου οποιαδήποτε στιγμή περιηγούνται.

 • Βελτιώστε τη συνολική ικανοποίηση και ευτυχία των πελατών
 • Μειώστε την εγκατάλειψη του καλαθιού αγορών και μετατρέψτε τους επισκέπτες σε πελάτες
Chart

73%

Υψηλότερα ποσοστά ικανοποίησης Παρέχετε εξατομικευμένες συνομιλίες για τους πελάτες σας. Το πλήρως εξοπλισμένο λογισμικό μας ζωντανής συνομιλίας μπορεί να σας βοηθήσει με την ικανοποίηση των πελατών και την εξαιρετική εμπειρία αντιπροσώπου.

Εξοικονομήστε περισσότερα στην υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας

Επιλέξτε ένα καταπληκτικό λογισμικό με δυνατότητες συνομιλίας στη σωστή τιμή. Εξοικονομήστε χρήματα με τον υπολογιστή τιμών μας και αποκτήστε την καλύτερη αξία για τη λειτουργία συνομιλίας.

Medal

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το LiveAgent τώρα!

Δοκιμάστε όλα όσα έχουμε να προσφέρουμε με μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών

 • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
 • ✓ Ακύρωση ανά πάσα στιγμή

Μαρτυρίες

Αποκτήστε το λογισμικό LiveAgent
ζωντανής συνομιλίας και γίνετε μέλος 7000 ευχαριστημένων πελατών

 • Roman Bosch
  Είναι πολύ ευχάριστο να έχουμε μία εξαιρετική πύλη που βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών μας.
  Roman Bosch Partly
 • Christine Preusler
  Το LiveAgent δίνει τη δυνατότητα στους εκπροσώπους μας να παρέχουν καλύτερη, ταχύτερη και ακριβέστερη υποστήριξη.
  Christine Preusler HostingAdvice
 • Karl Dieterich
  Το LiveAgent μας βοήθησε να πετύχουμε 2 σημαντικούς στόχους: την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και τις πωλήσεις.
  Karl Dieterich Covomo
 • Hendrik Henze
  Χρησιμοποιούμε το LiveAgent από τον Αύγουστο και είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από αυτό.
  Hendrik Henze Διαδικτυακό μάρκετινγκ HEWO
 • Razvan Sava
  Από τότε που ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε το LiveAgent, ο χρόνος απόκρισης αυξήθηκε κατά 60%.
  Razvan Sava Webmaster Deals
 • Taras Baca
  Το ποσοστό μετατροπής πελατών που πληρώνουν αυξήθηκε κατά 325% τον πρώτο μήνα που δημιουργήσαμε και ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε ενεργά το...
  Taras Baca XperienceHR
 • Andrej Ftomin
  Πρέπει να πως δεν έχω βιώσει ποτέ μια τόσο επαγγελματική προσέγγιση πελατών.
  Andrej Ftomin TAZAR Group
 • Matt Janaway
  Θεωρούμε ότι το LiveAgent είναι με διαφορά η καλύτερη λύση ζωντανής συνομιλίας.
  Matt Janaway The Workplace Depot
 • Viviane Carter
  Χρησιμοποιούμε το LiveAgent σε όλες τις ιστοσελίδες μας που ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση...
  Viviane Carter CSI Products
 • Christian Lange
  Με το LiveAgent μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υποστήριξη όπου κι αν βρίσκονται.
  Christian Lange Lucky-Bike
 • Jens Malmqvist
  Μπορώ να συστήσω το LiveAgent σε όποιον ενδιαφέρεται να κάνει την εξυπηρέτηση πελατών του καλύτερη και πιο αποτελεσματική.
  Jens Malmqvist Projure
 • Catana Alexandru
  Είμαι βέβαιος ότι θα ξοδεύαμε το 90% της ημέρας μας τακτοποιώντας τα email εάν δεν είχαμε το LiveAgent.
  Catana Alexandru Websignal
 • Jan Wienk
  Με το LiveAgent μπορούμε να διατηρούμε τους παίκτες μας χαρούμενους προσφέροντας πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά επιστροφής.
  Jan Wienk All British Casino
 • Allan Bjerkan
  Το LiveAgent είναι αξιόπιστο, έχει λογικές τιμές και είναι απλά μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε online επιχείρηση λειτουργεί με γρήγορους...
  Allan Bjerkan Norske Automaten
 • Sissy Böttcher
  Μας αρέσει γιατί είναι εύχρηστο και προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα, όπως χρήσιμες λειτουργίες αναφοράς.
  Sissy Böttcher Study Portals
 • Peter Koning
  Λατρεύουμε το LiveAgent - κάνει την υποστήριξη των πελατών μας εύκολη υπόθεση.
  Peter Koning TypoAssassin
 • Aranzazu F
  Μας αρέσει να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία υποστήριξης. Γι 'αυτό επιλέξαμε το LiveAgent.
  Aranzazu F Factorchic
 • Rick Nuske
  Από την εγκατάσταση μέχρι τη συνεχή υποστήριξη και οτιδήποτε άλλο στο ενδιάμεσο, η ομάδα στο LiveAgent συνεχίζει να εντυπωσιάζει.
  Rick Nuske MyFutureBusiness
 • Vojtech Kelecsenyi
  Το LiveAgent μας εξοικονομεί εκατοντάδες πολύτιμα λεπτά κάθε μέρα, καθιστώντας την εξυπηρέτηση των πελατών ξεκάθαρη και τακτοποιημένη.
  Vojtech Kelecsenyi 123-Nakup
 • Rafael Kobalyan
  Απεριόριστοι υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών, email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενσωμάτωση τηλεφώνου. Όλα αυτά πολύ χαμηλότερα από όσα πληρώναμε με τον...
  Rafael Kobalyan Betconstruct
 • Martin Drugaj
  Χρησιμοποιούμε το LiveAgent από το 2013. Δεν μπορούμε να φανταστούμε να δουλεύουμε χωρίς αυτό.
  Martin Drugaj Atomer
 • Ivan Golubović
  Αποτελεί μια οικονομική λύση που μπορεί να σας βοηθήσει σε μεγάλο αριθμό αιτημάτων υποστήριξης μέσω διαφορετικών καναλιών.
  Ivan Golubović AVMarket
 • Rustem Gimaev
  Το να απαντάμε σε email από το Outlook ήταν τόσο δύσκολο στη διαχείριση. Με το LiveAgent είμαστε σίγουροι ότι κάθε...
  Rustem Gimaev Antalya Συμβουλευτικό Κέντρο Γλωσσών
 • Randy Bryan
  Το LiveAgent είναι τόσο εντυπωσιακό. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και με μικρή προσπάθεια το έθεσα σε λειτουργία και λειτούργησε...
  Randy Bryan tekRESCUE
 • Timothy G. Keys
  Συνιστώ ανεπιφύλακτα το προϊόν LiveAgent, όχι μόνο ως εναλλακτική λύση του Kayako αλλά ως μία πολύ καλύτερη λύση με προστιθέμενη...
  Timothy G. Keys Marietta Corporation
 • Mihaela Teodorescu
  Η ομάδα υποστήριξης ανταποκρίθηκε πάντα γρήγορα με ταχύτατα εφαρμόσιμες λύσεις.
  Mihaela Teodorescu eFortuna
 • Hilda Andrejkovičová
  Μας βοηθά να κατηγοριοποιήσουμε τη φύση των καρτελών και να παρακολουθούμε με βάση στατιστικά στοιχεία τι χρειάζονται περισσότερο οι πελάτες...
  Hilda Andrejkovičová TrustPay
 • Alexandra Danišová
  Βλέπουμε το LiveAgent ως ένα εξαιρετικό εργαλείο για επικοινωνία με πελάτες.
  Alexandra Danišová Nay
 • Samuel Smahel
  Το LiveAgent επιτάχυνε την επικοινωνία μας με τους πελάτες μας και μας έδωσε την επιλογή να συνομιλήσουμε επίσης μαζί τους.
  Samuel Smahel m:zone
 • David Chandler
  Με απλά λόγια - το LiveAgent κερδίζει τους πάντες εκεί έξω σε αυτές, ή ακόμα υψηλότερες, τιμές ζήτησης.
  David Chandler Volterman

Καλύτερη τιμή

Προσιτή τιμή

Το LiveAgent προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον κόσμο του λογισμικού υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας.

$9 μήνας

Small επιχείρηση

 • Απεριόριστο ιστορικό καρτελών
 • 3 διευθύνσεις email
 • 3 φόρμες επικοινωνίας
 • 1 κλειδί API
$29 μήνας

Medium επιχείρηση

 • Όλα στο πρόγραμμα Small και επιπλέον
 • 10 διευθύνσεις email
 • 3 κουμπιά ζωντανής συνομιλίας
 • Διαχείριση τμημάτων
0$ μήνας

Δωρεάν

 • Ιστορικό καρτελών 7 ημερών
 • 1 διεύθυνση email
 • 1 κουμπί συνομιλίας
 • 1 φόρμα επικοινωνίας

Ένας πλήρης οδηγός για το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας

Τώρα που έχετε μια σύντομη ιδέα για το γιατί μπορεί να βρείτε το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας χρήσιμο για την εταιρεία σας, ας εμβαθύνουμε για να μάθουμε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη αυτού του απίστευτου εργαλείου.

Τι είναι το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας;

Είναι ένα λογισμικό διαδικτυακής συνομιλίας που σας επιτρέπει να συνδέεστε με τους πελάτες σας σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε. Το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας όχι μόνο δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας γρήγορα και χωρίς κόπο, αλλά επίσης σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και σας επιτρέπει να δημιουργείτε μακροχρόνιες εντυπώσεις στους πελάτες σας.

Τύποι λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

Με διαφορά, το πιο δημοφιλές και ευρέως χρησιμοποιούμενο είναι το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας μόνο κειμένου. Αυτός ο τύπος ζωντανής συνομιλίας πελατών παρέχει μια κλασική εμπειρία συνομιλίας που μοιάζει με εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Facebook messenger.

Άλλοι τύποι λογισμικού ζωντανής συνομιλίας περιλαμβάνουν λύσεις βίντεο και φωνής. Συνήθως δεν είναι ο πιο προτιμώμενος τρόπος επικοινωνίας των πελατών με την επιχείρησή σας, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμοι όταν αντιμετωπίζετε πιο σύνθετα ζητήματα που απαιτούν εμπεριστατωμένες επεξηγήσεις ή επιδείξεις βίντεο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πολλά είναι μόνο με κείμενο. Οι εφαρμογές ζωντανής συνομιλίας επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να κάνουν φωνητική συνομιλία ή συνομιλία μέσω βίντεο.

Δυνατότητες λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

Ποιες είναι μερικές από τις κύριες δυνατότητες και λειτουργίες μιας τέτοιας λύσης συνομιλίας; Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικές από τις λειτουργίες που μπορεί να βρείτε τις πιο χρήσιμες.

 • Προληπτικό μήνυμα – Είναι ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο που ξεκινά την αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία μιας συναρπαστικής εμπειρίας πελάτη από την πρώτη στιγμή.
 • Τυποποιημένες απαντήσεις – Η αποστολή μιας προδιαμορφωμένης τυποποιημένης απάντησης εξοικονομεί χρόνο τόσο για τον αντιπρόσωπο συνομιλίας όσο και για τον πελάτη.
 • Παρακολούθηση επισκεπτών – Αυτή η λειτουργία συνομιλίας σάς επιτρέπει να αποκτήσετε βαθύτερες πληροφορίες για τις συμπεριφορές των πελατών σας καθώς κινούνται προς τα κάτω στη διοχέτευση πωλήσεων.
 • Δρομολόγηση συνομιλίας – Οι διαδικτυακές συνομιλίες μπορούν να δρομολογηθούν σε ελεύθερους αντιπροσώπους καθώς εισέρχονται ή μπορούν να δρομολογηθούν με βάση το τμήμα, το σύνολο δεξιοτήτων κ.λπ. Αυτό διασφαλίζει ότι η ομάδα υποστήριξης πελατών σας δεν κατακλύζεται ακόμη και τις πιο πολυσύχναστες ημέρες.
 • Προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο – Η δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά στο μήνυμα πριν ο πελάτης πατήσει αποστολή σάς επιτρέπει να αυξήσετε την ακρίβεια και την ταχύτητα απόκρισής σας.
 • Φόρμα πριν από τη συνομιλία. – Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη φόρμα που σας επιτρέπει να συλλέγετε εκ των προτέρων πληροφορίες επισκεπτών.
 • Βελτιστοποίηση για κινητά – Αυτές τις μέρες, οι κινητές συσκευές είναι στο επίκεντρο, καθώς μπορούν να παρέχουν προτροπές. και η προσβάσιμη υποστήριξη είναι αυτό που αυξάνει την αφοσίωση των πελατών.
 • Επιλογές προσαρμογής – Μπορείτε να προσαρμόσετε το widget ζωντανής συνομιλίας σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ιστότοπού σας, ώστε να αντιπροσωπεύει καλύτερα την επωνυμία σας.
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία – Μπορείτε να μελετήσετε έναν ισχυρό όγκο δεδομένων όπως το ιστορικό συνομιλιών, απόδοση αντιπροσώπων, λεπτομέρειες επισκεπτών, μέσος χρόνος που αφιερώνεται σε συνομιλίες και πολλά άλλα. Πολλά από αυτά τα δεδομένα είναι διαθέσιμα μέσω του Google Analytics.
 • Chatbots – Αυτός είναι ένας τύπος λογισμικού που προσομοιώνει τις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις και απαντά σε απλά ερωτήματα πελατών. Μπορείτε ακόμη να εφαρμόσετε ένα chatbot με τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να βοηθήσει καλύτερα τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας επεξεργασία φυσικής γλώσσας.

Πλεονεκτήματα του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

Η χρήση μιας εφαρμογής ζωντανής συνομιλίας μπορεί να βελτιώσει δραματικά την απόδοση της επιχείρησής σας, διατηρώντας παράλληλα τους πελάτες σας ευχαριστημένους και αφοσιωμένους.

Γιατί δεν εξετάζουμε τα σημαντικότερα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας στην επιχείρησή σας;

1. Εμπειρία πελάτη – Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας μπορούν να έχουν μια εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία ενώ ανταλλάσσουν μηνύματα με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης. Οι εταιρείες φαίνονται πιο αυθεντικές και προσιτές όταν μιλούν με πελάτες σε πραγματικό χρόνο μέσω του συστήματος ζωντανής συνομιλίας.

2. Υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα– Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα συνομιλίας ακόμα κι αν κανένας από τους αντιπροσώπους δεν είναι συνδεδεμένος. Μπορείτε να διαμορφώσετε τη ζωντανή συνομιλία σας για να τις ανακατευθύνετε σε μια βάση γνώσης ή αυτοεξυπηρέτηση.

3. Αυξημένες μετατροπές ιστού – Η ομάδα πωλήσεών σας μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε δυνητικούς πελάτες από εκεί και πέρα, ενώ διατηρεί μια χαλαρή, αλλά επαγγελματική συνομιλία σε πραγματικό χρόνο.

4. Προσβάσιμο και ελκυστικό– Οι πελάτες δεν χρειάζεται να αφιερώνουν χρόνο στην αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας σας. Μπορούν απλώς να πληκτρολογήσουν τις ερωτήσεις τους σε μια ζωντανή συνομιλία και να λάβουν βοήθεια αμέσως. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε ένα πολύγλωσσο widget συνομιλίας που επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν στη μητρική τους γλώσσα.

5. Χτίζει σχέσεις– Οι αντιπρόσωποι μπορούν να παρατηρούν τον τόνο της φωνής των πελατών, ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν στην κατάσταση. Μπορούν να επιδείξουν περισσότερες από τις προσωπικότητές τους και να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και βοήθειας.

6. Ενισχύει την παραγωγικότητα– Ενώ ένας αντιπρόσωπος μπορεί να χειριστεί μόνο μία τηλεφωνική κλήση κάθε φορά, μπορεί εύκολα να συνομιλήσει με πολλούς επισκέπτες του ιστότοπου. Σε συνδυασμό με προηγμένες λειτουργίες, όπως τυποποιημένα μηνύματα ή αυτοματοποίηση συνομιλίας, μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω τη ροή εργασίας του κέντρου επικοινωνίας σας.

7. Αυξημένη επίλυση πρώτης επαφής– Ο εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να απαντήσει γρήγορα σε ερωτήσεις τόσο από νέους όσο και από παλιούς χρήστες. Δεν χρειάζεται να υπάρχουν μεγάλα νήματα email, όταν οι πελάτες μπορούν να λάβουν άμεση απάντηση στα ερωτήματά τους.

8. Συλλογή δεδομένων – Η συλλογή ενός τεράστιου όγκου δεδομένων σάς επιτρέπει να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, καθώς και τις πωλήσεις και τις στρατηγικές μάρκετινγκ.

9. Χαμηλό κόστος – Η εφαρμογή μιας αξιόπιστης υπηρεσίας ζωντανής συνομιλίας είναι πολύ πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό από τη δημιουργία ενός τηλεφωνικού κέντρου.

10. Είναι το αγαπημένο του πελάτη σας – Πάνω από το 81% των πελατών είναι ικανοποιημένοι με τη λύση ζωντανής συνομιλίας.

Κόστος λογισμικού ζωντανής συνομιλίας για ιστότοπο

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί γενικά η μέση τιμή του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από πολλούς παράγοντες, όπως αν πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία, το μοντέλο τιμολόγησης της συγκεκριμένης λύσης, πόσες δυνατότητες περιλαμβάνει κ.λπ.
Ωστόσο, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι, γενικά, μπορείτε να πληρώσετε οτιδήποτε μεταξύ 16$ – 150$ το μήνα ανά αντιπρόσωπο.

Τιμολόγηση μοντέλων λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

Ακολουθούν μερικά από τα παραδείγματα διαφόρων μοντέλων τιμολόγησης που μπορούν να εφαρμοστούν σε λογισμικό συνομιλίας ιστότοπου.

 • Ανά καρτέλα – πληρώνετε για κάθε περιστατικό (καρτέλα) που δημιουργείται όταν ένας πελάτης επικοινωνεί μαζί σας μέσω ζωντανής συνομιλίας
 • Ανά άδεια – αυτό το μοντέλο χρεώνει έναν συνδρομητή για κάθε χρήστη του λογισμικού
 • Ανά συσκευή – πληρώνετε ανάλογα με τις συνδεδεμένες συσκευές
 • Ανά αντιπρόσωπο – πληρώνετε για κάθε αντιπρόσωπο που χρησιμοποιεί την υπηρεσία, π.χ. πληρωμή για ένα μήνα ανά αντιπρόσωπο 
 • Ανά module – θα χρεωθείτε με βάση το συγκεκριμένο module που χρησιμοποιείτε

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας

Πρώτα και κύρια, γράψτε για ποιο σκοπό θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας. Θα είναι ο κύριος τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες σας; Θα είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το κλείσιμο επιχειρηματικών συμφωνιών; Βεβαιωθείτε ότι είναι ξεκάθαρο ποια θα είναι η κύρια περίπτωση χρήσης για τη λύση λογισμικού ζωντανής συνομιλίας που θα υιοθετήσετε. Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσετε ποια επιλογή ταιριάζει καλύτερα στο μέγεθος της επιχείρησής σας και αν μπορεί να ενσωματωθεί σε άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να ελέγξετε για τυχόν περιορισμούς ή δυνατότητες που δεν υποστηρίζει το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας.

Ακολουθούν ορισμένες από τις στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια επιλογή διαδικτυακής συνομιλίας ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Υποστήριξη

Μια κοινή ερώτηση μου έρχεται στο μυαλό. Θα μπορείτε να απευθυνθείτε για βοήθεια όταν τη χρειάζεστε; Το να έχετε ένα αξιόπιστο κανάλι υποστήριξης είναι πολύ σημαντικό για να είναι θετική η εμπειρία ζωντανής συνομιλίας σας. Με την τεχνολογία, τα πράγματα μπορούν να στραβά πολύ γρήγορα και είναι σημαντικό να έχετε μια γρήγορη απάντηση και μια χείρα βοηθείας όποτε τη χρειάζεστε.

Δυνατότητα κλιμάκωσης προς τα πάνω/κάτω

Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, ο όγκος των συνομιλιών θα αυξηθεί αναπόφευκτα μαζί της. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια λύση λογισμικού ζωντανής συνομιλίας την οποία μπορείτε να κλιμακώσετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα με τις ανάγκες του κέντρου επικοινωνίας σας.

Περιορισμοί λογισμικού

Ορισμένες επιλογές λογισμικού δεν επιτρέπουν μεγάλη προσαρμογή και ορισμένες δεν σας επιτρέπουν να έχετε προηγμένες λειτουργίες όπως απεριόριστο ιστορικό συνομιλιών, ετικέτες συνομιλίας ή κοινή χρήση αρχείων. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε πού είστε διατεθειμένοι να αντέξετε κάποια ταλαιπωρία.

Επιλογές συνεργασίας

Πόση συλλογική εμπειρία μπορεί να αποκτήσει η ομάδα σας; Μπορούν να μεταφέρουν διαδικτυακές συνομιλίες μεταξύ τους, να μοιράζονται αρχεία, να προσθέτουν ετικέτες ορατές στους συναδέλφους τους και να επικοινωνούν μεταξύ τους απρόσκοπτα; Αυτές είναι σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας όταν επιλέγετε το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για εσάς και την ομάδα σας.

Ενσωματώσεις

Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πόσο σημαντικό είναι η λύση που αποφασίζετε να ακολουθήσετε να έχει σημαντικό αριθμό ενσωματώσεων. Όχι μόνο μεγιστοποιεί την αξία της αγοράς σας, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι οι πελάτες σας έχουν μια ενοποιημένη εμπειρία σε πολλές πλατφόρμες.

Οι κορυφαίοι 15 πάροχοι λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

1. LiveAgent

Αρχική σελίδα λογισμικού LiveAgent Live Chat

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για μικρού & μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το Saas κ.λπ. που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την πελατοκεντρικότητα.

Το LiveAgent είναι μια λύση που βασίζεται στον ιστό που παρέχει ένα γρήγορο και αξιόπιστο widget ζωντανής συνομιλίας με πολλές προηγμένες λειτουργίες. Επιπλέον, μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην επωνυμία σας. Αυτή η λύση σάς επιτρέπει να μετατρέπετε εύκολα τους επισκέπτες του ιστότοπου σε πελάτες που πληρώνουν και να τους παρέχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προληπτική συνομιλία
 • Δρομολόγηση συνομιλίας
 • Απεριόριστο ιστορικό
 • Προσαρμόσιμο widget συνομιλίας
 • Επιλογές αυτοματισμού
 • Προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης & βάση γνώσεων

Πλεονεκτήματα:

 • Διαισθητικό στη ρύθμιση και χρήση
 • Γρήγορο και αξιόπιστο widget ζωντανής συνομιλίας
 • 150+ ενσωματώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση σε δύο προγράμματα περιήγησης με έναν λογαριασμό ταυτόχρονα
 • Η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7, αλλά βρίσκεται στην ΕΕ
 • Ένας μεγάλος αριθμός λειτουργιών σημαίνει μικρή καμπύλη μάθησης

Πελάτες του LiveAgent

Μερικοί από τους πιο γνωστούς πελάτες αυτού του λογισμικού περιλαμβάνουν κολοσσούς του κλάδου όπως Forbes, Airbus, Nascar, eSky και Slido.

Τιμολόγηση

Το LiveAgent είναι μία από τις λίγες λύσεις λογισμικού που προσφέρει μια εντελώς δωρεάν έκδοση. Ωστόσο αν θέλετε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές του και να επωφεληθείτε από τις πρόσθετες δυνατότητες του, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής συνομιλίας, μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες επιλογές τιμολόγησης: 15$, 29$ και 49$ το μήνα ανά αντιπρόσωπο.

Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών πριν δεσμευτείτε σε ένα από τα προγράμματα, ώστε να έχετε μια αίσθηση για το τι θα πάρετε.

Λεπτομερής σύγκριση LiveAgent με άλλο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας

2. Front

Front Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για αναπτυσσόμενες πελατοκεντρικές επιχειρήσεις που θέλουν να οικοδομούν ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες τους.

Το Front είναι μια θαυμάσια επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιώσουν την επιχειρηματική τους επικοινωνία. Το Front προσφέρει μια ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπο που μπορείτε να διαχειριστείτε απευθείας από τα εισερχόμενά σας. Επιπλέον, η ομάδα σας μπορεί να παραμένει ενήμερη επί των καθημερινών εργασιών της με τη λειτουργία ομαδικής συνομιλίας του Front για απρόσκοπτη συνεργασία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συνεργατική ομαδική συνομιλία
 • Συνομιλία βίντεο
 • Τυποποιημένα μηνύματα
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Δρομολόγηση συνομιλίας
 • Κοινή χρήση αρχείων

Πλεονεκτήματα:

 • Κεντρική επικοινωνία
 • Πλήρης δυνατότητες εφαρμογής συνομιλίας για κινητά
 • Επιλογές αυτοματισμού

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει ολοκληρωμένη βάση γνώσεων
 • Περιορισμένες επιλογές γλώσσας
 • Πιο αργή διεπαφή

Πελάτες του Front

Μερικοί από τους γνωστούς πελάτες που χρησιμοποιούν το λογισμικό του Front περιλαμβάνουν το Fundraise Up, το Hootsuite και το Bubble.

Τιμολόγηση

Το Front προσφέρει πελάτες τρεις επιλογές τιμολόγησης. Αυτές περιλαμβάνουν μια επιλογή 19$, επιλογή 49$ και επιλογή 99$. Αυτά πληρώνονται μηνιαία με βάση τον αριθμό των χρηστών που εργάζονται με αυτό. Προσφέρουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, ώστε να μπορείτε να μάθετε λίγα πράγματα για αυτό το ισχυρό λογισμικό προτού αποφασίσετε να εγγραφείτε σε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή.

Σύγκριση LiveAgent vs Front

3. Βήμα

Podium Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για τοπικές επιχειρήσεις που έχουν και διαδικτυακή παρουσία και καταστήματα.

Το Podium προσφέρει μια ισχυρή λύση διαδικτυακής συνομιλίας στο Podium που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έως και 11 φορές περισσότερους εισερχόμενους δυνητικούς πελάτες. Μπορείτε να συλλέξετε τις πληροφορίες των δυνητικών πελατών πριν καν αρχίσουν να συνομιλούν, ώστε η ομάδα σας να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δρομολόγηση συνομιλίας
 • Κοινή χρήση αρχείων
 • Αναφορές & στατιστικά στοιχεία
 • Ολοκληρωμένος πίνακας ελέγχου

Πλεονεκτήματα:

 • Επικοινωνία πολλών καναλιών
 • Εύχρηστο
 • Εύκολη και απλή εφαρμογή τηλεφώνου

Μειονεκτήματα:

 • Δύσκολη επικοινωνία με την υποστήριξη πελατών
 • Ακριβό
 • Δεν υπάρχουν επιλογές μαζικών μηνυμάτων

Οι πελάτες του Podium

Μερικοί από τους πελάτες του Podium περιλαμβάνουν το Lunchbox., το America’s Car-Mart και το Bruce Titus Auto Group.

Τιμολόγηση

Το Podium προσφέρει τρεις επιλογές τιμολόγησης από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε. Η πρώτη ξεκινά από $289, η δεύτερη κοστίζει $449 και η τελευταία $649. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Podium για να το ζήσετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

4. Zendesk

Zendesk Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για μικρότερες ή μεσαίες επιχειρήσεις με όραμα ανάπτυξη.

Το Zendesk παρέχει μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας όχι μόνο για να ευχαριστήσει τους πελάτες αλλά και να βελτιώσει τις ροές εργασίας των αντιπροσώπων σας και να βελτιώσει την αφοσίωση τους. Το Zendesk προσφέρει ένα εργαλείο ζωντανής συνομιλίας που μπορεί να ανεβάσει το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών σας στο επόμενο επίπεδο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προληπτική συνομιλία
 • Δρομολόγηση συνομιλίας
 • Φόρμα εκτός σύνδεσης
 • Προσαρμογή branding
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Μετρήσεις απόδοσης

Πλεονεκτήματα:

 • Απλή ρύθμιση και χρήση
 • Περισσότερες από 100 ενσωματώσεις τρίτων
 • Ισχυρή βάση γνώσεων και επιλογές αυτοεξυπηρέτησης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές συνεργασίας
 • Δύσκολη η επικοινωνία με την υποστήριξη πελατών
 • Περιστασιακά προβλήματα με τη μεταφόρτωση και την εξαγωγή δεδομένων

Πελάτες του Zendesk

Μεταξύ των πελατών που χρησιμοποιούν λύσεις λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης Zendesk, μπορείτε να βρείτε επιχειρήσεις όπως το BaubleBar, το 99designs και το Modsy.

Τιμολόγηση

Μπορείτε να ξεκινήσετε με την επιλογή Support που κοστίζει 19$ ανά χειριστή ανά μήνα. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας, μπορείτε να εγγραφείτε στην τιμολόγηση του Suite που ξεκινά από 49$. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε μόνοι σας το Zendesk, μπορείτε να εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Σύγκριση LiveAgent έναντι Zendesk

5. Zoho Desk

Zoho Desk Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για μεγαλύτερες πελατοκεντρικές εταιρείες με μεγάλο όγκο αλληλεπιδράσεων πελατών.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο για τους πελάτες σας από το να επικοινωνήσουν μαζί σας χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα widget συνομιλίας του Zoho Desk.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Chatbot
 • Προληπτική συνομιλία
 • Δρομολόγηση συνομιλίας
 • Επιλογές αυτοματισμού
 • Αξιολόγηση συνομιλίας
 • Τυποποιημένες απαντήσεις

Πλεονεκτήματα:

 • Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου
 • Απλή ενσωμάτωση CRM
 • Εύκολη ρύθμιση και προσαρμογή

Μειονεκτήματα:

 • Η περίπλοκη κλιμάκωση
 • Η διεπαφή χρήστη μπορεί να προκαλέσει σύγχυση κατά καιρούς
 • Δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις όταν οι καρτέλες διαβιβάζονται μεταξύ των αντιπροσώπων

Οι πελάτες του Zoho Desk

Μερικοί από τους ικανοποιημένους πελάτες που χρησιμοποιούν το Zoho Desk περιλαμβάνουν τις Daimler, Lycamobile και McAfee.

Τιμολόγηση

Το Zoho Desk περιλαμβάνει μια δωρεάν επιλογή στο πρόγραμμα τιμολόγησης. Για πιο προηγμένες λειτουργίες, μπορείτε να επιλέξετε από τρία επίπεδα που αποτελούνται από 14$, 23$ και 40$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα. Η δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμη στην τιμή των 40$.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 15 ημερών και να τη δοκιμάσετε μόνοι σας.

Σύγκριση LiveAgent έναντι Zoho Desk

6. Freshdesk

Freshdesk Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών που προσπαθούν να προσφέρουν απολαυστικές εμπειρίες στους πελάτες τους.

Το Freshdesk Messaging (παλαιότερα γνωστό ως Freshchat) διευκολύνει την επικοινωνία των πελατών σας με αυτοματισμούς και ρομπότ που υποστηρίζονται από AI. Το λογισμικό Freshdesk είναι ένα καταπληκτικό επιχειρηματικό εργαλείο που εμπιστεύονται 50 000+ πελάτες.

Βασικό χαρακτηριστικό:

 • Ενιαία εύχρηστα εισερχόμενα
 • Διάφορες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων (Facebook messenger , iMessage, κ.λπ.)
 • Κοινή χρήση αρχείων
 • Δρομολόγηση συνομιλίας
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης

Πλεονεκτήματα:

 • Επιλογές αυτοματισμού
 • Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών 24/7
 • Εύκολη πλοήγηση στη διεπαφή χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Οι καρτέλες μπορούν να χαθούν κατά τη μεταφορά μεταξύ ομάδων
 • Λειτουργίες που λείπουν στα συγκεντρωτικά εισερχόμενα
 • Οι κανόνες αυτοματισμού είναι δύσκολο να διαμορφωθούν

Πελάτες του Freshdesk

Μεταξύ των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν λογισμικό Freshdesk, μπορείτε να βρείτε τις Blue Nile, Travix και Klarna.

Τιμολόγηση

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του Freshdesk χρησιμοποιώντας το δωρεάν βασικό πρόγραμμα. Ωστόσο, για να αποκτήσετε πλήρη εμπειρία αυτού του ισχυρού λογισμικού, μπορείτε να εγγραφείτε με 15$, 39$ ή 49$ το μήνα ανά αντιπρόσωπο. Προτού αποφασίσετε να δεσμευτείτε σε μία από τις επιλογές επί πληρωμή, μπορείτε να δοκιμάσετε το Freshdesk κατά τη διάρκεια μιας δωρεάν δοκιμής 21 ημερών.

Σύγκριση LiveAgent με Freshdesk.

7. Tidio

Tidio Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για μικρότερες επιχειρήσεις που θέλουν να διατηρήσουν όλη την επικοινωνία σε ένα μέρος.

Το Tidio προσφέρει ζωντανή συνομιλία και chatbot σε ένα εύχρηστο εργαλείο. Μπορείτε να συνδεθείτε σε διάφορους ιστότοπους με αποκλειστικές προσθήκες χωρίς καμία ανάγκη κώδικα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Chatbot
 • AI/μηχανική εκμάθηση
 • Προληπτική συνομιλία
 • Φόρμα εκτός σύνδεσης
 • Ενσωματώσεις τρίτων
 • Αυτόματη δρομολόγηση

Πλεονεκτήματα:

 • Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών
 • Εύχρηστη διεπαφή
 • Προσαρμοσμένο branding

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες δυνατότητες εξαγωγής
 • Πιο αργές ειδοποιήσεις όταν εμφανίζεται μια νέα συνομιλία
 • Περιορισμένες εναλλακτικές λύσεις βοήθειας γλώσσας

Πελάτες του Tidio

Το Tidio χρησιμοποιείται από μια μεγάλη ποικιλία εταιρειών, όπως η Reputation, η L’Occitane en Provence και η LoginRadius.

Τιμολόγηση

Το Tidio επιτρέπει στους πελάτες του να χρησιμοποιούν βασικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής συνομιλίας εντελώς δωρεάν. Για όσους θέλουν να επωφεληθούν περισσότερο από τη λύση λογισμικού, έχουν ένα σχέδιο τιμολόγησης που περιλαμβάνει 32,50€, 65,83€ ή ​​332,50€ ετησίως. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορεί να προσφέρει αυτό το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας στην επιχείρησή σας.

Σύγκριση LiveAgent έναντι Tidio

8. HubSpot Service Hub

Hubspot Service Hub Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν πελατειακή βάση και να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες.

Η ζωντανή συνομιλία HubSpot είναι μια λύση λογισμικού συνομιλίας που βελτιστοποιεί τις αλληλεπιδράσεις ζωντανής συνομιλίας σας χρησιμοποιώντας τα Εισερχόμενα Συνομιλίας, όπου μπορείτε να προγραμματίσετε επακόλουθες συνομιλίες, να προγραμματίσετε συσκέψεις και κλήσεις κ.λπ. .

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ενσωμάτωση με το HubSpot CRM
 • Καταγραφή ιστορικού συνομιλίας
 • Αποστολή μηνυμάτων σε όλα τα κανάλια
 • Δρομολόγηση συνομιλίας
 • Chatbots
 • Ισχυρή βάση γνώσεων

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολο στη χρήση
 • Επιλογές αυτοματισμού και δρομολόγησης καρτελών
 • Ισχυρές επιλογές αναφοράς

Μειονεκτήματα:

 • Το δωρεάν πρόγραμμα δεν έχει πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη
 • Περιορισμένη λειτουργικότητα καρτελών
 • Ακριβό

Πελάτες του HubSpot Service Hub

Μεταξύ των πελατών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα του HubSpot Service Hub, μπορείτε να βρείτε επιχειρήσεις όπως το GoFundMe, το Frontify και το SoundCloud.

Τιμολόγηση

Για να απολαύσετε ένα μικρό μέρος της λύσης λογισμικού ζωντανής συνομιλίας HubSpot, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν. Ωστόσο, μπορείτε να εγγραφείτε στο λογισμικό επί πληρωμή του HubSpot Service Hub με 45$, 450$ ή 1200$ το μήνα. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείτε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή premium, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Σύγκριση LiveAgent με HubSpot Service Hub

9. tawk.to

tawk to Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για επιχειρήσεις που θέλουν για να προσφέρουν προσβάσιμα εργαλεία επικοινωνίας στους πελάτες τους.

Μεταφρασμένο σε περισσότερες από 45 γλώσσες, το tawk.to είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους όσους θέλουν να ευχαριστήσουν τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Με αυτήν τη λύση λογισμικού ζωντανής συνομιλίας, οι πελάτες σας θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας από τους επιτραπέζιους υπολογιστές τους, καθώς και μέσω των φορητών συσκευών τους.

Βασικές δυνατότητες:

 • Φόρμα εκτός σύνδεσης
 • Προληπτική συνομιλία
 • Κοινή χρήση οθόνης
 • Γεωγραφική στόχευση
 • Δρομολόγηση συνομιλίας
 • Τυποποιημένες απαντήσεις

Πλεονεκτήματα:

 • Προσαρμοσμένο branding
 • Φιλικό για αρχάριους και εύκολη ρύθμιση
 • Δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Οι εισερχόμενες ειδοποιήσεις συνομιλίας μπορεί να καθυστερήσουν λίγο
 • Δεν είναι δυνατή η απευθείας σύνδεση με email
 • Δεν υπάρχουν πολλές ενσωματώσεις

Πελάτες του tawk.to

Μεταξύ της βάσης πελατών του tawk.to μπορείτε να βρείτε εταιρείες όπως η Adidas, η Domino’s και η Chevrolet.

Τιμολόγηση

Το tawk.to είναι εντελώς δωρεάν. Χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των αντιπροσώπων ή στον όγκο συνομιλίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας εντελώς δωρεάν. Σε περίπτωση που χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια, μπορείτε να βρείτε ένα γηγενή ομιλητή που θα σας συμβουλεύσει για ό,τι χρειάζεστε με 1$ την ώρα.

Σύγκριση LiveAgent έναντι Tawk

10. LiveChat

LiveChat Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες μεσαίου μεγέθους σε όλους τους κλάδους.

Η λύση λογισμικού LiveChat συνδέεται εύκολα με άλλες εφαρμογές χάρη σε περισσότερες από 200 ενσωματώσεις. Παρέχετε γρήγορη και εύκολη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας με αυτήν την υποστήριξη πολλαπλών καναλιών μεμονωμένης εφαρμογής.

Βασικές δυνατότητες:

 • Παρακολούθηση επισκεπτών ιστότοπου
 • Φόρμα εκτός σύνδεσης
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Γεωγραφική στόχευση
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Δρομολόγηση συνομιλίας

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολο στη χρήση
 • Φθηνό
 • Εξαιρετικές αναφορές και αναλυτικά στοιχεία

Μειονεκτήματα:

 • Το σύστημα ειδοποιήσεων μπορεί μερικές φορές να παρουσιάζει δυσλειτουργία
 • Το widget συνομιλίας δεν είναι προσαρμόσιμο
 • Χαμηλή ταχύτητα φόρτωσης

Πελάτες του LiveChat

Μεταξύ των επιχειρήσεων που βασίζονται στο λογισμικό του LiveChat, μπορείτε να βρείτε τις Atlassian, 1Password και Adobe.

Τιμολόγηση

Το LiveChat προσφέρει προγράμματα τιμολόγησης που ξεκινούν από 16$ ανά θέση/μήνα που χρεώνονται ετησίως ή 19$ από μήνα σε μήνα. Η επόμενη επιλογή είναι 33$ ανά θέση/μήνα που χρεώνονται ετησίως ή 39$ που χρεώνονται από μήνα σε μήνα. Η τελευταία επιλογή είναι 50$ ανά θέση/μήνα που χρεώνεται ετησίως ή 59$ που χρεώνεται από μήνα σε μήνα. Το LiveChat προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα Enterprise για το οποίο μπορείτε να μάθετε μέσω μιας επίδειξης κλήσης. Υπάρχει επίσης μια επιλογή να δοκιμάσετε δωρεάν το λογισμικό LiveChat κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής περιόδου 14 ημερών.

Σύγκριση LiveAgent με LiveChat

11. Acquire

Acquire Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για κάθε εταιρεία που θέλει να ενισχύσει τις πωλήσεις και να παρέχει εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών.

Το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας Acquire διευκολύνει την εφαρμογή webhook, τη συλλογή δεδομένων και τη μεταφορά εισερχόμενων συνομιλιών μεταξύ αντιπροσώπων, παρέχοντας παράλληλα μια βολική λύση από άκρο σε άκρο για την υποστήριξη πελατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Φόρμα εκτός σύνδεσης
 • Κοινή χρήση οθόνης
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Μεταφορά συνομιλίας
 • Προσαρμοσμένο branding

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη ρύθμιση και χρήση
 • Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών
 • Δυνατότητα μετάβασης σε βιντεοκλήσεις απευθείας από την ανταλλαγή μηνυμάτων ζωντανής συνομιλίας

Μειονεκτήματα:

 • Πολύπλοκος πίνακας ελέγχου
 • Λείπει η εφαρμογή συνομιλίας για κινητά
 • Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή

Πελάτες του Acquire

Αυτή η λύση λογισμικού ζωντανής συνομιλίας χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως η Audi, η Paysafe και η Samsung

Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση σε αυτή την περίπτωση είναι ατομική. Μπορείτε να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη πρόταση τιμολόγησης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το Acquire δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή.

12. Intercom

Intercom Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για εταιρείες μεγαλύτερης κλίμακας που κρατούν τον πελάτη στην πρώτη γραμμή των εργασιών τους.

Αυτή η ισχυρή λύση λογισμικού ζωντανής συνομιλίας παρέχει πολλές επιλογές εξατομίκευσης, chatbots, μηνύματα εντός εφαρμογής και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αυτοματοποιημένες απαντήσεις
 • Πολυκαναλική επικοινωνία
 • Προρυθμισμένο ρομπότ
 • Αυτοματοποιημένη δρομολόγηση
 • AI/μηχανή εκμάθηση
 • Τυποποιημένα μηνύματα

Πλεονεκτήματα:

 • Διατίθενται πολλά μαθήματα και βίντεο
 • Πολλαπλές επιλογές αυτοματισμού
 • Κάθε συνομιλία αποθηκεύεται

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή χρήστη μπορεί μερικές φορές να προκαλεί σύγχυση
 • Η υποστήριξη πελατών χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανταποκριθεί
 • Μοντέλο ανελαστικής τιμολόγησης

Πελάτες του Intercom

Το Intercom έχει πολλούς καθιερωμένους πελάτες όπως οι New Relic, Airtable και Sotheby’s.

Τιμολόγηση

Ξεκινώντας από 38 $/μήνα μπορείτε να χρησιμοποιήστε τις βασικές δυνατότητες του Intercom. Εάν χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση, υπάρχει η επιλογή $75/μήνα. Επιπλέον, το Intercom χρεώνει για προτεινόμενα πρόσθετα: προσαρμοσμένα ρομπότ από 99$/μήνα, ρομπότ απαντήσεων από 99$/μήνα, περιηγήσεις προϊόντων από 119$/μήνα και άρθρα για το κέντρο βοήθειας από 49$/μήνα.

Σύγκριση LiveAgent με Intercom

13. Birdeye

Birdeye Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για εταιρείες όλων των μεγεθών που θέλουν να βελτιώσουν τις εμπειρίες των πελατών για όλους τους πελάτες τους.

Αυτή η ολοκληρωμένη λύση λογισμικού εμπειρίας πελατών εξυπηρετεί περισσότερους από 80.000 πελάτες παγκοσμίως. Επιπλέον, το Robin, το chatbot του Birdeye θα εξοικονομήσει χρόνο από τους αντιπροσώπους σας παρέχοντας απαντήσεις σε ερωτήσεις πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Chatbot
 • Στόχευση κοινού
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Προληπτική συνομιλία
 • Πολυγλωσσικό
 • Προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία

Πλεονεκτήματα:

 • Ειδοποιήσεις αξιολόγησης
 • Αυτόματη δημιουργία αξιολογήσεων
 • Εύκολος στη χρήση πίνακας ελέγχου

Μειονεκτήματα:

 • Αναξιόπιστη διεπαφή χρήστη
 • Δεν υπάρχουν επιλογές για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων από μεμονωμένους λογαριασμούς
 • Περιορισμένες ενσωματώσεις

Πελάτες του Birdeye

Πολλές εταιρείες βασίζονται στις λύσεις λογισμικού του Birdeye, συμπεριλαμβανομένων των DriveTime, Eldorado Resorts και Alliance.

Τιμολόγηση

Πρέπει να ζητήσετε ένα πρόγραμμα τιμολόγησης που θα είναι προσαρμοσμένο στην επιχείρησή σας. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε το Birdseye δωρεάν κάνοντας εγγραφή σε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Σύγκριση LiveAgent έναντι Birdeye

14. ActiveCampaign

ActiveCampaign Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενισχύουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους.

Το ActiveCampaign μπορεί να φέρει την αυτοματοποίηση πιο κοντά σε κάθε επιχείρηση που δεν φοβάται να αξιοποιήσει τις δυνατότητές της. Οι συνομιλίες του ActiveCampaign μπορούν να είναι το επόμενο βήμα της εταιρείας σας στο μέλλον.

Βασικές δυνατότητες:

 • Chatbots
 • Αυτοματοποιημένες ροές εργασίας chatbot
 • Προγράμματα αυτόματης απάντησης
 • Ενοποιημένα εισερχόμενα
 • Ενέργειες που ενεργοποιούνται από συμβάντα
 • Παρακολούθηση επισκεπτών ιστότοπου

Πλεονεκτήματα:

 • 500+ προκατασκευασμένοι αυτοματισμοί
 • 300+ ενσωματώσεις
 • Οι αυτοματισμοί είναι εύκολοι στη ρύθμιση και χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Πιο αργή πλατφόρμα
 • Η απότομη καμπύλη εκμάθησης
 • Η διεπαφή χρήστη μπορεί να προκαλεί σύγχυση μερικές φορές

Πελάτες του ActiveCampaign

Μεταξύ των επιχειρήσεων που εκμεταλλεύονται τις λύσεις λογισμικού ActiveCampaign είναι οι Artivive, McCrindle και Bumper Leads.

Τιμολόγηση

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε 9 $, 49 $ ή 149 $ το μήνα που καταβάλλονται ετησίως ή μπορείτε να ζητήσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα τιμολόγησης. Το ActiveCampaign προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να μπορέσετε να εξοικειωθείτε με τις δυνατότητές του.

15. Drift

Drift Live Chat software homepage

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες.

Με το Drift, όλα έχουν να κάνουν με την έναρξη συνομιλιών. Με πολλές λύσεις λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου λογισμικού ζωντανής συνομιλίας, περισσότερες από 50.000 εταιρείες χρησιμοποιούν το Drift για να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες.

Βασικές δυνατότητες:

 • Chatbot
 • Φόρμα εκτός σύνδεσης.
 • Προληπτική συνομιλία
 • Κοινή χρήση οθόνης
 • Γεωγραφική στόχευση
 • Εσωτερικές σημειώσεις

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολο στη χρήση
 • Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών
 • Προσβάσιμες επιλογές αυτόματης επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Ανεπαρκής εφαρμογή συνομιλίας για κινητά
 • Δεν υποστηρίζει SMS, WhatsApp, Facebook messenger κ.λπ.
 • Σφάλματα σε web και εφαρμογές για κινητά

Πελάτες του Drift

Μερικοί από τους πελάτες που χρησιμοποιούν το Drift περιλαμβάνουν επιχειρήσεις όπως το Tenable, το Smartling και το Zenefits.

Τιμολόγηση

Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το κόστος του λογισμικού του Drift, πρέπει να ζητήσετε ένα πρόγραμμα τιμολόγησης. Ωστόσο, το Drift προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε.

Σύγκριση LiveAgent έναντι Drift

Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας;

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε όταν αναζητάτε λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για το κέντρο επικοινωνίας σας.

Ας συνοψίσουμε τις 5 καλύτερες επιλογές που μπορεί να καλύψουν τις περισσότερες από τις ανάγκες σας.

1. LiveAgent – η καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Με βαθμολογία 4,7 στο Capterra, ξέρετε ότι θα είστε σε καλά χέρια. Προσφέροντας το γρηγορότερο προσαρμόσιμο widget ζωντανής συνομιλίας με τις επιλογές αυτοματισμού, πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό. Η μετατροπή των συνομιλιών σας σε καρτέλες θα διευκολύνει τους αντιπροσώπους σας να παραμείνουν ενήμεροι επί των πραγμάτων ανεξάρτητα από τον φόρτο εργασίας. Επιπλέον, το LiveAgent θα αναπτυχθεί μαζί με την επιχείρησή σας χάρη στην εύκολη επεκτασιμότητα του.

2. Zoho Desk– μια υπέροχη πλατφόρμα για μεσαίες έως μεγάλες εταιρείες που κρατούν τους πελάτες τους στην πρώτη γραμμή. Όπως υποδηλώνει η βαθμολογία 4,5 του Capterra, δεν θα απογοητευτείτε αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτήν την επιλογή. Το Zoho Desk σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας σας, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην επωνυμία σας. Με μεγαλύτερους όγκους αλληλεπιδράσεων πελατών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα chatbot για να αφαιρέσετε το φορτίο από τους ώμους των αντιπροσώπων σας και να ελαχιστοποιήσετε τους χρόνους απόκρισης.

3. HubSpot Service Hub– αυτό το λογισμικό διαθέτει βαθμολογία Capterra 4,4 που σας δείχνει πόσο εκτιμούν την υπηρεσία οι πελάτες τους. Καθώς είναι εύκολο να ενσωματωθεί με άλλα προϊόντα του HubSpot, η ζωντανή συνομιλία του HubSpot δεν απαιτεί χρόνο για να ρυθμιστεί. Επιπλέον, μπορείτε να μπείτε βαθιά με αυτό, καθώς παρέχει πολλές αναφορές και σας επιτρέπει να μελετήσετε λεπτομερώς τα αναλυτικά στοιχεία σας.

4. Intercom– δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με αυτή την αναγνωρισμένη εταιρεία στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Διαθέτοντας βαθμολογία Capterra 4,5, ξέρετε γιατί έχουν μια τόσο πιστή βάση πελατών. Με τις πολλές επιλογές αυτοματισμού και την πολυκαναλική πλατφόρμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανένα ερώτημα πελάτη δεν θα μείνει αναπάντητο.

5. Zendesk– παρέχει πολλές δυνατότητες που θα βρείτε ανεκτίμητες για την εταιρεία σας. Με βαθμολογία Capterra 4,4, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας σας θα σας βοηθήσει να παρέχετε εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Οι πελάτες σας όχι μόνο θα απολαμβάνουν γρήγορες και εξατομικευμένες απαντήσεις από τους αντιπροσώπους, αλλά μπορούν επίσης να αισθάνονται ότι τους υποστηρίζετε να επιλύσουν τα ερωτήματά τους με μια επιλογή αυτοεξυπηρέτησης και μια ισχυρή βάση γνώσεων.

Σύγκριση των 5 κορυφαίων λογισμικών ζωντανής συνομιλίας

Λογισμικό ζωντανής συνομιλίας LiveAgent Zoho Desk HubSpot Service Hub Intercom Zendesk
Βαθμολογία Capterra
Συνολικές αξιολογήσεις λογισμικού από επαληθευμένους χρήστες στο Capterra.
4.7
(περίπου 1.000 αξιολογήσεις)
4.5
(περίπου 1.700 αξιολογήσεις)
4.4
(περίπου 100 αξιολογήσεις)
4.5
(περίπου 800 αξιολογήσεις)
4.4
(περίπου 2.800 αξιολογήσεις)
Βασισμένο στο Web
Δωρεάν έκδοση
Το LiveAgent προσφέρει δωρεάν έκδοση.
Το Zoho Desk προσφέρει δωρεάν έκδοση.
Το HubSpot Service Hub προσφέρει δωρεάν έκδοση.
Το Intercom δεν προσφέρει δωρεάν έκδοση.
Το Zendesk δεν προσφέρει δωρεάν έκδοση.
Δωρεάν δοκιμή
Το LiveAgent προσφέρει δωρεάν δοκιμή.
Το Zoho Desk προσφέρει δωρεάν δοκιμή.
Το HubSpot Service Hub προσφέρει δωρεάν δοκιμή.
Το Intercom προσφέρει δωρεάν δοκιμή.
Το Zendesk προσφέρει δωρεάν δοκιμή.
Αρχική τιμή
$29/αντιπρόσωπο/μήνα Οι τιμές του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας του LiveAgent ξεκινούν από 29$ αντιπρόσωπο/μήνα.
$58.5/αντιπρόσωπο/μήνα Οι τιμές του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας του Zoho Desk ξεκινούν από 58,5$ αντιπρόσωπο/μήνα.
€41/αντιπρόσωπο/μήνα Οι τιμές του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας του HubSpot Service Hub ξεκινούν από 41€ αντιπρόσωπο/μήνα.
$38/αντιπρόσωπο/μήνα Οι τιμές του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας του Intercom ξεκινούν από 38$ αντιπρόσωπο/μήνα.
$69/αντιπρόσωπο/μήνα Οι τιμές του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας του Zendesk ξεκινούν από 69$ αντιπρόσωπο/μήνα.

Λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατά την αγορά λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

 • Ανεπαρκώς εκπαιδευμένο προσωπικό – Όταν αγοράζετε νέα τεχνολογία, βεβαιωθείτε πάντα ότι το προσωπικό σας γνωρίζει πώς να τη χρησιμοποιεί σωστά. Διαφορετικά, μπορεί να χάσετε πολλές από τις δυνατότητές του, το προσωπικό σας μπορεί να είναι απογοητευμένο και, το πιο σημαντικό, οι πελάτες σας μπορεί να μην λαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση που μπορείτε να παρέχετε.
 • Μη αναγκαίες λειτουργίες. – Φροντίστε να μελετήσετε το λογισμικό και τις δυνατότητές του πριν το αγοράσετε. Δεν θέλετε να καταλήξετε με κάτι που δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεται το κέντρο επικοινωνίας σας.
 • Δεν εκμεταλλεύεστε πλήρως τη δοκιμαστική περίοδο – Εάν έχετε την επιλογή να δοκιμάστε δωρεάν λογισμικό ζωντανής συνομιλίας, φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε πλήρως. Δοκιμάστε κάθε δυνατότητα που μπορείτε, προσαρμόστε κάθε μικρή λεπτομέρεια που σας επιτρέπει και μην φοβάστε να μπείτε βαθιά, ώστε να μπορείτε να πάρετε την καλύτερη δυνατή απόφαση.
 • Συμφωνία με έκπτωση – Αν και το παζάρι είναι τόσο αρχαίο όσο και η ίδια η ανθρωπότητα, δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσετε μια αγορά που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να ευδοκιμήσει. Αντί να προσπαθείτε να επιτύχετε την καλύτερη προσφορά, αναζητήστε λογισμικό ζωντανής συνομιλίας στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε ανεξαρτήτως συνθηκών.
 • Δεν κοιτάτε το μέλλον – Είναι υπέροχο αν βρείτε λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που λειτουργεί για εσάς αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, φροντίστε να κοιτάξετε λίγο πιο μακριά στο μέλλον. Θέλετε να αναπτυχθεί η εταιρεία σας; Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό που χρησιμοποιείτε μπορεί εύκολα να κλιμακωθεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τι να ζητήσετε σε μια επίδειξη κλήσης σχετικά με το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας και την εταιρεία

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε λογισμικό ζωντανής συνομιλίας, εδώ είναι μια λίστα με ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε για να μάθετε εάν είναι το κατάλληλο για εσάς.

 • Πώς μπορώ να εγκαταστήσω ένα widget ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό μου;
 • Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ρυθμίσετε το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας;
 • Πόσα widget συνομιλίας μπορώ να δημιουργήσω;
 • Μπορώ να δρομολογήσω τις εισερχόμενες συνομιλίες σε συγκεκριμένες ομάδες;
 • Μπορώ να προσαρμόσω το widget ζωντανής συνομιλίας ώστε να ταιριάζει στην επωνυμία μου;

Αυτές οι απλές ερωτήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν η επιλογή λογισμικού είναι η κατάλληλη για την επιχείρησή σας. Οι κλήσεις επίδειξης αφορούν εσάς και βεβαιωθείτε ότι αυτή είναι η επένδυση που θέλετε να κάνετε. Λοιπόν, ρωτήστε μας τα πάντα!

Εφαρμογή λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

Αν και διάφοροι πάροχοι μπορεί να έχουν διαφορετικές απαντήσεις, γενικά, είναι αρκετά απλό. Πρώτα, πρέπει να επιλέξετε το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να εγγραφείτε σε αυτό. Στη συνέχεια, πρέπει να προσθέσετε ένα κουμπί ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό σας. Αυτό μπορεί να διαφέρει ως προς την πολυπλοκότητα από πάροχο σε πάροχο. Αλλά αν πάρουμε το LiveAgent ως παράδειγμα, πρέπει απλώς να προσθέσετε ένα κομμάτι κώδικα HTML στο σώμα της σελίδας σας. Εάν δεν προσπαθείτε να προσαρμόσετε σημαντικά το κουμπί ζωντανής συνομιλίας σας, η όλη εγκατάσταση του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας του LiveAgent δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μερικά λεπτά.

Πόσο κοστίζει η προσθήκη λογισμικού ζωντανής συνομιλίας στο έναν ιστότοπο;

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη λύση λογισμικού ζωντανής συνομιλίας με την οποία αποφασίζετε να πορευτείτε. Στο παραπάνω άρθρο, μπορείτε να βρείτε τους 15 κορυφαίους παρόχους λογισμικού ζωντανής συνομιλίας, ποιες δυνατότητες προσφέρουν και πόσο κοστίζουν.

Συμπέρασμα

 • Το καλύτερο all-in-one λογισμικό ζωντανής συνομιλίας

Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω και πρέπει να αξιολογήσετε πραγματικά τι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια τεχνολογία απλής πλοήγησης στην οποία μπορείτε να βασιστείτε 100%, το LiveAgent είναι το κατάλληλο για εσάς.

 • Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας με ενσωματωμένες καρτέλες, ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνικό κέντρο

Το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας του LiveAgent είναι μια καταπληκτική ολοκληρωμένη λύση για κάθε επιχείρηση που θέλει να προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη μέσω πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας. Ανεξάρτητα από το αν λάβετε μια συνομιλία, μια τηλεφωνική κλήση ή μια αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μια ειδοποίηση μέσω άλλου ψηφιακού καναλιού, μπορείτε εύκολα να βρείτε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με τον πελάτη, συμπεριλαμβανομένης μιας συνεδρίας συνομιλίας, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα καρτελών.

 • Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας με πολλές δυνατότητες

Όχι μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα των λειτουργιών καθιστούν το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας του LiveAgent μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις πελατοκεντρικές επιχειρήσεις.

 • Η καλύτερη αξία για την τιμή του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

Εδώ είναι που το LiveAgent κλέβει την παράσταση. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και πάνω από 150 ενσωματώσεις ενώ εξακολουθεί να είναι προσιτό και προσβάσιμο, δεν θα νιώσετε ποτέ ότι θα χάσετε. Αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βασικές λειτουργίες του εντελώς δωρεάν, η τιμή των 15$ είναι μια μικρή χρέωση για όλες τις δυνατότητες που προσφέρει αυτό το λογισμικό.

 • Το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας με την υψηλότερη βαθμολογία.

Το LiveAgent διαθέτει υψηλές αξιολογήσεις σε ιστότοπους όπως το Capterra, το G2 και το TrustRadius. Επομένως, αν εκτιμάτε τις απόψεις κοινοτήτων με ομοϊδεάτες και συναδέλφους χρηστών του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας του LiveAgent, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

 • Το πιο εύκολο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για εγκατάσταση & χρήση και ενσωμάτωση

Πρόκειται για λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που παρέχεται από το LiveAgent. Με μια αρχική ρύθμιση που δεν διαρκεί περισσότερο από 5 λεπτά, δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να γράφετε κώδικα για να το κάνετε. Η προσαρμογή και η χρήση αυτού του λογισμικού ζωντανής συνομιλίας σε καθημερινή βάση είναι κάτι το τέλειο ακόμα και για εκείνους που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους γνώστες της τεχνολογίας. Επιπλέον, 150+ ενσωματώσεις καθιστούν πολύ εύκολη τη σύνδεση σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χρειάζεστε.

Σχετικά Άρθρα μεΛογισμικό ζωντανής συνομιλίας
Το λογισμικό πύλης πελατών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για μια εταιρεία να δείξει την πελατοκεντρική της προσέγγιση. Μάθετε περισσότερα για 25 από τα καλύτερα λογισμικά πύλης πελατών στην αγορά σήμερα.

Τα 25 καλύτερα λογισμικά πύλης πελατών

Η πλατφόρμα Boardable προσφέρει εξαιρετική διαχείριση πελατών, εστιάζοντας σε μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Παρέχει επίσης ασφαλή κοινή χρήση αρχείων. Το LiveAgent προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πύλης πελατών, με ενσωματωμένες καρτέλες και ζωντανή συνομιλία.

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων; Ελέγξτε την έρευνά μας όπου συγκρίναμε τις καλύτερες 25 λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων.

Το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων

Η εξατομίκευση στο μάρκετινγκ είναι σημαντική για να στοχεύετε πελάτες και να παρέχετε προσωπικό περιεχόμενο. Η οικοδόμηση σχέσεων με πελάτες είναι σημαντική, καθώς και η ακρόαση των πελατών για τη δημιουργία σχέσεων και καλή υποστήριξη. Οι τυποποιημένες απαντήσεις και οι λύσεις αυτοεξυπηρέτησης εξοικονομούν χρόνο στους υπαλλήλους, ενώ ένα κατάλληλο εργαλείο καρτελών μπορεί να παρέχει πλήρη προβολή του ιστορικού αλληλεπίδρασης ενός πελάτη. Τέλος, υπάρχουν πολλές συμβουλές για πρώτους προσανατολισμούς στις πωλήσεις.

Το δωρεάν λογισμικό ζωντανής συνομιλίας του LiveAgent σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε και να μετατρέπετε αποτελεσματικά τους επισκέπτες ιστότοπων σε πελάτες. Χρησιμοποιήστε το ταχύτερο widget συνομιλίας.

Χρειάζεστε δωρεάν λογισμικό ζωντανής συνομιλίας;

Μετεγκαταστήστε τα δεδομένα σας στο LiveAgent για αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών και πλήρη λειτουργικότητα υπηρεσίας βοήθειας. Αποταμιεύστε κόστος και επενδύσεις με τα πακέτα μας.

Αναζητάτε το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας για το ηλεκτρονικό σας εμπόριο; Συγκρίναμε τις 20 κορυφαίες λύσεις ζωντανής συνομιλίας για να σας διευκολύνουμε να αποφασίσετε.

Το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας ηλεκτρονικού εμπορίου

Τα λογισμικά ζωντανής συνομιλίας προσαρμόζονται σε κάθε πελάτη ανάλογα με τη δραστηριότητα και προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες. Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι απαραίτητη για την αύξηση των πωλήσεων στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το LiveAgent βελτιώνει την ικανοποίηση των πελατών με ένα λογισμικό εμπειρίας πελατών πολλών καναλιών. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε το πώς.

Λογισμικό εμπειρίας πελατών

Η κοινή χρήση αρχείων και η επικοινωνία με πελάτες μέσω ψηφιακών πλατφορμών βελτιώνει την εμπειρία τους. Η ενσωμάτωση λογισμικού εμπειρίας πελατών απαιτεί δοκιμή και είναι χρήσιμη για την αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή κατά την επιλογή του κατάλληλου λογισμικού σχολίων πελατών, έχουμε συντάξει μια λίστα με 25 λογισμικά στην αγορά.

25 καλύτερα λογισμικά σχολίων πελατών

Ο σχεδιασμός περιεχομένου βοηθάει την εταιρεία σας να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά της και να προωθήσει τις προσφορές της, επίσης βελτιώνει την οργανική επισκεψιμότητα. Το λογισμικό διαχείρισης συμβάντων παρέχει απλοποιημένη αποτελεσματικότητα και πλήρη διαφάνεια για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

Start Free Trial x