Λογισμικό εμπειρίας πελατών

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και αυξήστε την ικανοποίησή τους.
 • ✓ Χωρίς χρέωση εγκατάστασης   
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7    
 • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα    
 • ✓ Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Κινούμενα Σχέδια Επικεφαλίδας
Λογισμικό Κέντρου Εξυπηρέτησης

Με όλη την ευκολία και την προσβασιμότητα που παρέχει το Διαδίκτυο, η εξυπηρέτηση πελατών φαίνεται να έχει δευτερεύουσα θέση. Τόσο συχνά, εμείς ως χρήστες θέλουμε απλώς να βρούμε μια απλή απάντηση στο πρόβλημά μας ή να μιλήσουμε με ένα πραγματικό άτομο. Δυστυχώς, πολλές επιχειρήσεις δεν είναι σίγουρες πώς να το κάνουν πρακτικά και οι πελάτες τους (ή οι πιθανοί πελάτες) υποφέρουν ως αποτέλεσμα.

Ευτυχώς, μια ολόκληρη βιομηχανία έχει εμφανιστεί για να βοηθήσει. Εδώ, θα συζητήσουμε εν συντομία τι σημαίνει αυτό και θα δούμε τη λίστα με τα 20 καλύτερα λογισμικά εμπειρίας πελατών το 2022.

Τι είναι το λογισμικό εμπειρίας πελάτη;

Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε το λογισμικό εμπειρίας πελατών, πρέπει να ορίσουμε το CX. Η εμπειρία πελάτη (γνωστή και ως CX) είναι το άθροισμα των εμπειριών που έχουν οι πελάτες σας όταν αλληλεπιδρούν με την εταιρεία ή την επιχείρηση σας. Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις τονίζουν τη σημασία της εμπειρίας του πελάτη, επειδή σχεδόν κάθε πελάτης αναμένει μια προσωπική σχέση με τις εταιρείες με τις οποίες αλληλεπιδρά.

Το λογισμικό εμπειρίας πελατών αναφέρεται σε πλατφόρμες SaaS που βοηθούν τους πελάτες να βρουν την ίδια εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών στο διαδίκτυο που περιμένουν στα καταστήματα. Έτσι, παρόλο που μπορεί να μην επικοινωνούν φυσικά με έναν συνεργάτη, μπορούν να βρουν τη βοήθεια που χρειάζονται χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία.

Τα καλύτερα προγράμματα εμπειρίας πελατών θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να βρουν βοήθεια με τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Καρτέλες υποστήριξης : αυτό επιτρέπει στους πελάτες να υποβάλλουν ζητήματα στο κέντρο εξυπηρέτησης. Οι εργαζόμενοι μπορούν με μη αυτόματο τρόπο ή να ορίσουν αυτόματα εκχώρηση καρτελών και να παρακολουθούν την πρόοδό τους.
 • Ζωντανή συνομιλία: προσφέρει άμεση πρόσβαση σε έναν αντιπρόσωπο (ή υπάλληλο), συνήθως μέσω ενός widget συνομιλίας που είναι ενσωματωμένο σε έναν ιστότοπο.
 • Τηλεφωνικό κέντρο: βελτιώστε όλες τις κλήσεις, από σταθερά τηλέφωνα μέχρι  VOIP.
 • Μηνύματα μέσων κοινωνικής δικτύωσης: ελέγξτε τα μηνύματα που αποστέλλονται από όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης από ένα μέρος.
 • Γνωσιακή βάση: παρέχει άφθονες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, τις διαδικασίες και τα προϊόντα σας. Επιπλέον, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μαθήματα.
 • Πύλη πελατών: επιτρέψτε στους πελάτες να συνδεθούν για πρόσθετη λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων τρόπων επικοινωνίας μαζί σας και παρακολούθησης των ερωτημάτων τους.

Τα προγράμματα εμπειρίας πελατών επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να επιλέγουν τα καλύτερα εργαλεία για να ταιριάζουν στη ροή εργασίας τους και να υποστηρίζουν το μοναδικό κοινό τους. Επίσης, ενσωματώνονται με σχετική ευκολία και περιλαμβάνουν μια γνωσιακή βάση που καθοδηγεί νέους χρήστες στη διαδικασία εγκατάστασης.

Υπάρχουν ως πλατφόρμες που βασίζονται στο cloud, επομένως δεν χρειάζεται να αγοράσετε πρόσθετο υλικό. Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν προγράμματα για υπολογιστές και κινητά, αλλά είναι προσβάσιμες μέσω ιστότοπου στο πρόγραμμα περιήγησης.

Θα πρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία μέτρησης. Αυτά μπορεί να είναι αναλυτικά στοιχεία για την παρακολούθηση του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες αλληλεπιδρούν με τα ψηφιακά σας στοιχεία ή τα εργαλεία που βοηθούν στη μέτρηση της απόδοσης κάθε αντιπροσώπου . Τελικά, αυτό είναι που καθορίζει την απόδοση επένδυσης (ROI) και μετρά ποιοι πόροι έχουν καλύτερη απόδοση.

Γιατί είναι σημαντικό το λογισμικό εμπειρίας πελάτη;

Οι εταιρείες που πετυχαίνουν είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να το κάνουν αυτό προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε ένα πραγματικό άτομο σε μια εποχή που οι ιστότοποι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε γνωσιακές βάσεις, άρθρα βοήθειας και φόρουμ.

Είναι απλό: η ικανοποίηση και η επιτυχία των πελατών επιτυγχάνονται όταν οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι. Εάν οι υποψήφιοι πελάτες δεν μπορούν να βρουν βοήθεια κατά την αγορά ή τη χρήση του προϊόντος σας, πιθανότατα δεν θα αγοράσουν. Αλλά αν τους παρέχετε τη βοήθεια που χρειάζονται και μια θετική εμπειρία πελάτη που κανείς άλλος δεν θα το κάνει, είναι πιο πιθανό να γίνουν πιστοί πελάτες.

Αλλά οι πλατφόρμες εμπειρίας πελατών δεν σταματούν εκεί. Όπως είπαμε νωρίτερα, συχνά παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια μέρη των προσπαθειών σας για μάρκετινγκ αποδίδουν, ποια αφήνουν τους πελάτες σε σύγχυση και ποιοι τομείς ενδέχεται να έχουν χαμηλή απόδοση.

Αυτές οι πληροφορίες είναι πολύτιμες για την εύρεση πιστών πελατών. Οι πελάτες εκτιμούν ότι ακούγονται και προτιμούν τις ψηφιακές αλληλεπιδράσεις στον Ιστό. Το ψηφιακό CX βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες. Έτσι παρέχουμε μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη.

Φυσικά, δεν σκέφτονται όλοι οι πελάτες το ίδιο ή δεν μοιράζονται τις ίδιες ανάγκες. Επομένως, μπορείτε να δημιουργήσετε τμήματα πελατών για να προσεγγίσετε πελάτες με βάση δημογραφικά στοιχεία και πρότυπα συμπεριφοράς. Αυτά τα τμήματα επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν μεμονωμένους πελάτες με μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.

Το λογισμικό εμπειρίας πελάτη μπορεί επίσης να βελτιώσει τη δέσμευση των εργαζομένων. Μια κεντρική ροή εργασίας εκσυγχρονίζει την ικανότητα των εργαζομένων να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και να συνεργάζονται. Τους βοηθά επίσης να μοιράζονται και να επεξεργάζονται αρχεία μαζί πιο αποτελεσματικά.

Όταν οι προσδοκίες των πελατών ικανοποιούνται και ξεπερνιούνται, αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της αντίληψης της επιχείρησης σας συνολικά. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους  που συνήθως δεν θεωρούνται γνώστες της τεχνολογίας μπορούν να δείξουν ότι είναι έτοιμες και πρόθυμες να κάνουν τη βέλτιστη χρήση των ψηφιακών πλατφορμών.

Stand out from your competitors with a strong customer service culture​

Πώς λειτουργεί το λογισμικό εμπειρίας πελατών;

Στην εποχή των ιστότοπων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των εφαρμογών για κινητά, η δυνατότητα κλιμάκωσης των επικοινωνιών των πελατών σας σε πολλά ψηφιακά κανάλια δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική. Σε τελική ανάλυση, είναι σημαντικό να συναντάτε τους πελάτες σας όπου κι αν βρίσκονται, όχι απαραίτητα εκεί που θα θέλατε να βρίσκονται.

Συνήθως, τα πακέτα λογισμικού εμπειρίας πελατών περιλαμβάνουν αποσπάσματα κώδικα που εισάγονται στο backend των ιστότοπων. Μόλις εγκατασταθούν, θα εμφανιστεί ένα widget που επιτρέπει στους επισκέπτες να καλούν ή να  συνομιλούν.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο εάν ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα CMS όπως το WordPress ή το Drupal. Κάνοντας το αυτό διασφαλίζετε ότι η ενσωμάτωσή σας θα κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Επιπλέον, αποφεύγεται την ανάγκη εισαγωγής κώδικα με μη αυτόματο τρόπο ή άλλων τεχνικών αλλαγών.

Τα πρόσθετα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διευκόλυνση της υποστήριξης όταν τη χρειάζεστε. Για παράδειγμα, ανάλογα με το πρόγραμμα εμπειρίας πελάτη που επιλέγετε, οι αντιπρόσωποι υποστήριξης ενδέχεται να συνδεθούν μέσω του πρόσθετου και να κάνουν οποιεσδήποτε απαραίτητες αλλαγές στον ιστότοπό σας.

Παρόμοιες προσθήκες και επεκτάσεις υπάρχουν για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των Shopify και Bigcommerce (μεταξύ άλλων), προσφέροντας μια νέα σειρά λειτουργιών που υποστηρίζουν ειδικά τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές.

Μπορεί να απαιτείται μια αποκλειστική ιστοσελίδα για γνωσιακές βάσεις, πύλες πελατών και καρτέλες υποστήριξης . Αυτές οι ιστοσελίδες θα διαθέτουν επίσης σενάρια που ενσωματώνονται με την επιλεγμένη πλατφόρμα εμπειρίας πελατών.

Οι κάτοχοι ιστοτόπων μπορούν στη συνέχεια να συνδεθούν σε έναν πίνακα ελέγχου που παρέχεται από το λογισμικό διαχείρισης εμπειρίας πελατών για να δουν ζητήματα και αφοσίωση πελατών. Μπορούν να δουν πότε στάλθηκαν ερωτήματα και, συχνά, από πού προήλθαν στον ιστότοπο. Μπορούν επίσης να απευθύνουν ερωτήσεις στο πιο σχετικό μέλος της ομάδας.

Επιπλέον, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό των τμημάτων του ιστότοπού τους, της παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλων πτυχών της αφοσίωσης των πελατών τους. Για παράδειγμα, εάν οι πελάτες συνεχίζουν να κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις για τα ίδια προϊόντα, ίσως οι περιγραφές έπρεπε να είναι πιο ακριβείς.

Αυτές οι πλατφόρμες που βασίζονται σε cloud κάνουν τη διαχείριση εμπειρίας πελατών πιο εύκολη από ποτέ. Και το καλύτερο από όλα, μπορούν να τα κάνουν όλα από ένα μέρος – ή πολλά! Η πρόσβαση στις πλατφόρμες εμπειρίας γίνεται συνήθως μέσω ιστοτόπων και εφαρμογών για κινητά. Ωστόσο, ενδέχεται να λειτουργούν και μέσω εφαρμογών υπολογιστή.

Ορισμένες πλατφόρμες λειτουργούν πέρα ​​από τον ιστότοπο. Για παράδειγμα, η ενσωμάτωση καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα κοινό στοιχείο των προγραμμάτων εμπειρίας πελατών. Έτσι, εάν ένας νέος ακόλουθος βρει ένα προϊόν ή μια πώληση σε μια παλιά ανάρτηση, μπορεί να σας στείλει μήνυμα για να μάθει εάν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Με όλα αυτά τα σύγχρονα κανάλια για την προσέγγιση πελατών, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις πλατφόρμες που τα φέρνουν όλα σε ένα μέρος. Αντί να προσπαθείτε να παρακολουθείτε ενεργά όλα τα κοινωνικά σας κανάλια, ενσωματώστε τα με μια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών και ελέγξτε όλα τα ψηφιακά σας κανάλια από ένα μέρος.

Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω της επαγγελματικής ή προσωπικής σας διεύθυνσης email. Εκτός από αυτό, είναι απίθανο να έχετε πάντα ανοιχτό τον πίνακα ελέγχου σας, αλλά υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να έχετε μαζί σας το email σας όταν έχετε τηλέφωνο στο χέρι. Εάν προσφέρετε υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω email, δείτε αν θα ήταν επωφελές να τις ενσωματώσετε στην εφαρμογή CES. Η πλατφόρμα μας είναι συμβατή με κορυφαίες πλατφόρμες μάρκετινγκ μέσω email, συμπεριλαμβανομένου του MailChimp.

Στοιχεία λογισμικού εμπειρίας πελάτη

Κάθε πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων και πόρων. Φυσικά, θα διαφέρουν μεταξύ των παρόχων, αλλά αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά.

Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία ενδέχεται να χρειαστούν χρόνο για την αρχική εγκατάσταση και εκπαίδευση των εργαζομένων. Αυτή η διαδικασία μπορεί να φαίνεται βουνό, αλλά θα εξοικονομήσει χρόνο μακροπρόθεσμα.

Καρτέλες

Ορισμένα ζητήματα πελατών χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν. Το λογισμικό καρτελών επιτρέπει στους αντιπροσώπους υποστήριξης να παρακολουθούν ζητήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν άμεσα για πολλούς λόγους. Χρησιμεύουν επίσης ως υπενθυμίσεις για να διασφαλίσουν ότι τα αιτήματα υποστήριξης δεν χάνονται.

Οι καρτέλες μπορούν να αρχειοθετηθούν αφού κλείσουν για μελλοντική αναφορά, συχνά χρησιμεύοντας ως δημοφιλή εργαλεία εκπαίδευσης για νέους υπαλλήλους. Μπορούν να δείξουν πώς να ανταποκρίνονται καλύτερα σε συγκεκριμένους πελάτες και να αναλύσουν ποιες λύσεις φαίνεται να λειτουργούν καλύτερα.

Δημιουργήστε μία καρτέλα στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent
Λογισμικό Καρτελών LiveAgent

Ζωντανή συνομιλία

Το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης σε πραγματικό χρόνο από οποιαδήποτε σελίδα στον ιστότοπό σας. Συνήθως, οι ζωντανές συνομιλίες εμφανίζονται ως ένα widget που αιωρείται όμορφα στη γωνία μιας ιστοσελίδας.

Εάν όλοι οι πράκτορες είναι απασχολημένοι αυτήν τη στιγμή, αυτά τα “ συννεφάκια συνομιλίας ” θα εμφανίζουν επίσης έναν αριθμό ουράς, συγκρίσιμο με την αναμονή στην ουρά χωρίς την ενοχλητική μουσική.

Οι ζωντανές συνομιλίες μπορούν να ενσωματωθούν σε ιστότοπους, εφαρμογές για κινητά και καταλόγους προϊόντων. Η διεπαφή μπορεί συνήθως να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στην επωνυμία σας. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα δεν θα είναι πάντα διαθέσιμη ή μπορεί να περιλαμβάνεται σε συγκεκριμένα πακέτα.

Οι ζωντανές συνομιλίες μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν χρήσιμες δικές τους δυνατότητες. Για παράδειγμα, ορισμένες υλοποιήσεις επιτρέπουν στους αντιπροσώπους να κάνουν προεπισκόπηση των απαντήσεων του πελάτη καθώς πληκτρολογούν, επιτρέποντας στον αντιπρόσωπο να εξετάσει και να προβλέψει τις ανάγκες του πριν από την αποστολή του μηνύματος.

Ακόμα κι έτσι, η ζωντανή συνομιλία δεν δίνει πάντα στους πελάτες άμεση ανταπόκριση, επομένως οι αντιπρόσωποι μπορούν να εξετάσουν τις επιλογές τους λεπτομερώς πριν προχωρήσουν. Ακόμη καλύτερα, ο χρόνος απόκρισης του πελάτη παρέχει επιπλέον χρόνο για προβληματισμό.

Λειτουργία συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο στο σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent
Ζωντανή συνομιλία από το LiveAgent

Τηλεφωνικό κέντρο

Φανταστείτε τη δύναμη να έχετε ένα πλήρες τηλεφωνικό κέντρο χωρίς το κόστος υλικού. Αυτό προσφέρουν οι πλατφόρμες εμπειρίας πελατών με προγράμματα τηλεφωνικών κέντρων. Μπορούν να ενσωματωθούν με τους υπολογιστές που είναι ήδη εγκατεστημένοι στο γραφείο σας και να προσφέρουν μια διεπαφή χρήστη πλούσια σε δυνατότητες.

Συνδυάζοντας κανάλια σε ένα μέρος, το λογισμικό τηλεφωνικών κέντρων επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις σχέσεις με τους πελάτες, ενώ μειώνουν την εγκατάλειψη καλαθιού αγορών. Επιπλέον, ενσωματώνεται με την υπόλοιπη πλατφόρμα για να παρέχει απρόσκοπτη υποστήριξη πελατών.

Συνδέστε τον πάροχο VoIP με το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent
Τηλεφωνικό κέντρο με πολλούς παρόχους VoIP από το LiveAgent

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αυτές τις μέρες, οι πελάτες δεν χρησιμοποιούν μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ακολουθήσουν τις αγαπημένες τους εταιρείες. Τα χρησιμοποιούν επίσης για να επικοινωνήσουν μαζί τους. Δυστυχώς, οι ειδοποιήσεις μπορούν να συσσωρευτούν γρήγορα όταν προέρχονται από πολλά διαφορετικά κοινωνικά κανάλια ταυτόχρονα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό εμπειρίας πελάτη για να μετατρέψετε κάθε ειδοποίηση σε καρτέλα. Όπως έχουμε συζητήσει, οι καρτέλες μπορούν να παρακολουθηθούν και να εκχωρηθούν από μία τοποθεσία.

Ορισμένες πλατφόρμες επιτρέπουν επίσης στις επιχειρήσεις να προγραμματίζουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά ενσωματώνονται με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες και επιτρέπουν προηγμένο προγραμματισμό σε πολλούς ιστότοπους από μία τοποθεσία.

Συνδέστε το Twitter με το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent
Σύνδεση Twitter στο LiveAgent

Πύλη πελατών

Καθώς τα ψηφιακά κανάλια συνεχίζουν να βελτιώνουν τη ροή πληροφοριών, οι προσδοκίες των πελατών έχουν αλλάξει . Εάν ορισμένα ζητήματα δεν επιλυθούν αμέσως, θέλουν ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο που σημειώθηκε. Οι πύλες πελατών το δείχνουν αυτό σε πραγματικό χρόνο.

Προσφέρουν επίσης πρόσθετες πληροφορίες σε υπάρχοντες πελάτες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμούς. Συνήθως, μπορούν να δημιουργήσουν νέες καρτέλες υποστήριξης, να αναζητήσουν μια γνωσιακή βάση και να προβάλουν προηγούμενες καρτέλες υποστήριξης.

Οι πύλες πελατών επιτρέπουν επίσης στους πελάτες να βοηθούν ο ένας τον άλλον . Για παράδειγμα, τα φόρουμ κοινότητας επιτρέπουν στους επισκέπτες να αναζητούν ερωτήσεις που έχουν κάνει άλλοι και να απαντούν σε όσους έχουν παρόμοια προβλήματα. Οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να καθοδηγήσουν τις συνομιλίες και να απαντήσουν σε ερωτήσεις στην πορεία.

Ενώ τα φόρουμ μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους εξυπηρέτησης πελατών, η τακτική παρακολούθηση των συνομιλιών είναι απαραίτητη. Τελικά, οι ερωτήσεις και τα θέματα θα πρέπει να υποστηρίζουν την επιχείρησή σας και όχι να εμποδίζουν. Θα πρέπει επίσης να επιβάλλετε κανόνες που διατηρούν τις συνομιλίες φιλικές, εστιασμένες και χρήσιμες.

Λογισμικό πύλης πελατών - LiveAgent
Πύλη υποστήριξης από το LiveAgent

Γνωσιακή βάση

Μερικές φορές, είναι καλύτερο να επιτρέπετε στους πελάτες να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται στον δικό τους χρόνο. Οι γνωσιακές βάσεις μπορούν να απελευθερώσουν πόρους προσωπικού παρέχοντας στους πελάτες γρήγορη πρόσβαση στις πιο σχετικές πληροφορίες.

Ως μπόνους, οι καλά δομημένες υλοποιήσεις γνωσιακών βάσεων μπορούν μερικές φορές να βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό προσφέρει μια ευκαιρία στους νέους πελάτες να σας βρουν με βάση το περιεχόμενό σας, ακόμα κι αν δεν έχουν ακούσει ποτέ για την επιχείρησή σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καρτέλες πελατών και αλληλεπιδράσεις για να επεκτείνετε τη γνωσιακή βάση σας. Δημιουργήστε μελέτες περιπτώσεων και παρουσιάστε τις ως παραδείγματα επίλυσης κοινών (ή όχι τόσο κοινών) ζητημάτων. Φυσικά, είναι σημαντικό να λάβετε την άδεια των πελατών πριν χρησιμοποιήσετε τα ονόματά τους.

Πιστότητα και διατήρηση πελατών - Γνωσιακή βάση - LiveAgent

Βασικά χαρακτηριστικά του αποτελεσματικού λογισμικού εμπειρίας πελατών

Υπάρχουν πολλά προγράμματα εμπειρίας πελατών για να διαλέξετε, αλλά δεν είναι όλα κατάλληλα για να καλύψουν κάθε επιχειρηματική ανάγκη. Εδώ, θα συζητήσουμε βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πάρετε μια απόφαση.

Χαρτογράφηση ταξιδιού

Οι πελάτες τείνουν να ακολουθούν ορισμένα μονοπάτια πριν ξεκινήσουν συναλλαγές μαζί σας. Η χαρτογράφηση ταξιδιού δείχνει το ταξίδι του πελάτη που οδήγησε τους επισκέπτες είτε στη μετατροπή είτε στην αποχώρηση. Παρέχει επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επανεπισκέψεις.

Προβολή 360 μοιρών

Οι πιθανότητες είναι ότι οι επισκέπτες έρχονται στον ιστότοπό σας από διαφορετικά υπόβαθρα και για διάφορους λόγους. Η προβολή 360 μοιρών σάς βοηθά να κατανοήσετε την αντίληψη, τη γνώμη, τους στόχους και τα κίνητρα ενός πελάτη με βάση τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο και την επιχείρησή σας.

Αναλύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε ακόλουθους είναι να έχετε ενεργή παρουσία σε σχετικά κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα αναλυτικά στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης σάς βοηθούν να κατανοήσετε πώς αλληλεπιδρούν οι πελάτες με τις αναρτήσεις σας και ποιες αναρτήσεις αυξάνουν την επισκεψιμότητα.

Σχόλια πελατών

Οι πιο πολύτιμες πηγές πληροφοριών σχετικά με τους πελάτες σας είναι, στην πραγματικότητα, οι πελάτες σας. Το λογισμικό εμπειρίας πελατών θα πρέπει να διευκολύνει τους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας και να προσφέρουν σχόλια.

Υλοποιήστε έρευνα σχολίων πελατών - LiveAgent

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό εμπειρίας πελάτη

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή λογισμικού εμπειρίας πελάτη. Καθώς υπάρχουν τόσες πολλές λύσεις λογισμικού διαχείρισης εμπειρίας πελατών στην αγορά, είναι εύκολο να χαθείτε. Οι ακόλουθοι επτά παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή λογισμικού διαχείρισης εμπειρίας πελατών:

Δεσμεύσεις

Τι περιμένει από εσάς η πλατφόρμα εμπειρίας πελατών; Πολλές πλατφόρμες προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή προτού αναμένουν οποιαδήποτε δέσμευση από εσάς. Μερικές δεν θα ζητήσουν καν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας!

Πολλές πλατφόρμες θα σας επιτρέψουν επίσης να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ποινή. Εάν ακυρώσετε σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο (συνήθως 30 έως 60 ημέρες), ενδέχεται επίσης να δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Προσδιορίστε το επίπεδο δέσμευσης μιας πλατφόρμας πριν εγγραφείτε. Αυτό περιλαμβάνει τόσο την πλατφόρμα όσο και τη δέσμευση της επιχείρησής σας. Θα πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και πόρους για την εκπαίδευση των εργαζομένων και την ενσωμάτωση των εργαλείων της πλατφόρμας.

Τιμολόγηση

Οι τιμές δεν είναι πάντα τόσο απλές όσο φαίνονται. Σίγουρα, συνήθως θα έχουν μια λίστα τιμών, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορεί να δείτε κείμενο που λέει κάτι σαν “ανά χρήστη”. Επίσης, μπορεί να εμφανίσει μια μηνιαία χρέωση και, στη συνέχεια, να πει ότι χρεώνεται ετησίως από κάτω.

Δεδομένου ότι οι εμπειρίες των πελατών είναι πολύτιμες, οι τιμές για τις καλύτερες πλατφόρμες δεν θα είναι πάντα χαμηλές. Αλλά δεν πρέπει επίσης να είναι υπερβολικές. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η τιμή που εμφανίζεται είναι η τιμή που θα πληρώσετε πραγματικά.

Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη το κόστος εκκίνησης. Ορισμένες πλατφόρμες χρεώνουν ένα τέλος για τη δημιουργία ενός λογαριασμού. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εάν πρόκειται να ξοδέψετε περισσότερα εκ των προτέρων, βεβαιωθείτε ότι βελτιώνει τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες.

Υποστήριξη

Οι πλατφόρμες εμπειρίας πελατών υπάρχουν για να εξυπηρετούν τους πελάτες σας, αλλά η επιχείρηση πρέπει επίσης να σας υποστηρίζει. Εξάλλου, οι περισσότερες από αυτές τις πλατφόρμες διαθέτουν μια σειρά από χαρακτηριστικά, αναφορές, ενσωματώσεις και αυτοματισμούς.

Η υποστήριξη μπορεί να έχει πολλές μορφές. Γενικά, περιλαμβάνονται σεμινάρια που διδάσκουν πώς χρησιμοποιούνται τα εργαλεία και στρατηγικές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα εργαλεία.

Φυσικά, θα πρέπει επίσης να μπορείτε να προσεγγίσετε ένα άτομο όταν είναι απαραίτητο. Εξάλλου, αυτό είναι ουσιαστικά το νόημα ολόκληρης της βιομηχανίας. Επομένως, η πλατφόρμα που επιλέγετε θα πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον τόσους τρόπους επικοινωνίας με ένα πραγματικό άτομο, όσους σας βοηθούν να προσφέρετε στους πελάτες σας.

Μιλώντας για υποστήριξη, η πλατφόρμα που επιλέξατε σας κρατά ενήμερους; Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς στον ψηφιακό κόσμο καθώς οι υπολογιστές γίνονται πιο ισχυροί και οι επιχειρήσεις μαθαίνουν νέους τρόπους εξυπηρέτησης πελατών. Τα ενημερωτικά δελτία μέσω email είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και βελτιώσεις ενός λογισμικού εμπειρίας πελάτη.

Καθώς υλοποιούνται οι αναβαθμίσεις, θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας. Εμφανίζονται επίσης για άλλους λόγους που είναι συχνά απρόβλεπτοι. Προσπαθήστε να μάθετε εάν το λογισμικό εμπειρίας πελατών σας προσφέρει ένα εργαλείο που παρακολουθεί την κατάσταση του συστήματος .

Εάν προκύψει διακοπή λειτουργίας, μάθετε εάν το λογισμικό του υπολογιστή σας θα εξακολουθεί να παρέχει κάποια περιορισμένη λειτουργικότητα. Εάν όχι, δημιουργήστε ένα εφεδρικό σχέδιο για να συνεχίσετε τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία. Ευτυχώς, οι διακοπές είναι σπάνιες και συνήθως χρειάζονται λίγο χρόνο για να επιλυθούν.

Παρεχόμενες επιλογές επικοινωνίας

Η ικανοποίηση των πελατών παίρνει πολλές μορφές στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, ένας πελάτης μπορεί να έχει ερωτήσεις σχετικά με ένα προϊόν στον ιστότοπό σας ή μπορεί να αναρωτηθεί εάν μια έκπτωση που βρήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξακολουθεί να ισχύει.

Μια εξαιρετική αλληλεπίδραση με τον πελάτη συναντά τους πελάτες όπου κι αν βρίσκονται. Δυστυχώς, το εύρος προσοχής είναι σύντομο στο διαδίκτυο. Εάν οι πελάτες δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας όποτε και όπως θέλουν, είναι πιθανό να πάνε κάπου αλλού. Γι’ αυτό τα περισσότερα προγράμματα εμπειρίας πελατών έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώνονται με ζωντανές συνομιλίες, email, τηλεφωνικές γραμμές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δυνατότητα κλιμάκωσης πάνω/κάτω

Τα περισσότερα λογισμικά εμπειρίας πελατών προσφέρουν μια ποικιλία πακέτων σε διαφορετικά σημεία τιμών. Τείνουν να βασίζονται σε χαρακτηριστικά, άλλα στον αριθμό των χρηστών ή στις αλληλεπιδράσεις και άλλα περιέχουν έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών και χρηστών.

Θα πρέπει να επιλέξετε λογισμικό που θα βοηθήσει να αναπτύξει την επιχείρησή σας (διαφορετικά, δεν θα αξίζει την επένδυση). Στη συνέχεια, καθώς θα σημειωθεί αυτή η ανάπτυξη, θα πρέπει να μπορείτε να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις μιας καλύτερης εμπειρίας πελάτη.

Μερικές φορές, μπορεί να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες σας τόσο πολύ ώστε να μπορείτε πραγματικά να μειώσετε τις προσπάθειές σας. Οι πλατφόρμες εμπειρίας πελατών θα πρέπει να κλιμακώνονται απρόσκοπτα για να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Οι πλατφόρμες CES θα πρέπει να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές σας ανάγκες. Τον τελευταίο χρόνο, έχουμε δει μια δραστική αύξηση στον αριθμό των υπαλλήλων που εργάζονται από το σπίτι. Παρόλο που ο κόσμος έχει αλλάξει, οι προσδοκίες των πελατών παραμένουν οι ίδιες. Η εφαρμογή CES θα πρέπει να υποστηρίζει αυτές τις αλλαγές.

Περιορισμοί λογισμικού

Οι πλατφόρμες SaaS έχουν γίνει εξαιρετικά ισχυρές, αλλά έχουν όρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα βλέπετε συχνά έναν μέγιστο αριθμό καμπανιών, χρηστών, πελατών ή αλληλεπιδράσεων σε διαφορετικές πλατφόρμες. Εξετάστε προσεκτικά αυτούς τους περιορισμούς και συγκρίνετε τους με την επισκεψιμότητα του τρέχοντος ιστότοπού σας.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να επιλέξετε το απεριόριστο πρόγραμμα, αλλά όχι αυτό που χρειάζεται η επιχείρησή σας. Στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα προγράμματα προορίζονται για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας και όχι για μια αλυσίδα τοπικών εστιατορίων. Θυμηθείτε, εάν επιλέξετε τη σωστή πλατφόρμα, μπορείτε να αναβαθμίσετε ανάλογα με τις ανάγκες.

Επιλογές Συνεργασίας

Χρειάζεται μια ομάδα για να πετύχει στην επιχείρηση. Ωστόσο, δεν είναι κάθε εργαζόμενος ικανός να απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εργαλεία συνεργασίας είναι απαραίτητα για τις πλατφόρμες εμπειρίας πελατών.

Τα συστήματα καρτελών είναι από τα πιο κοινά εργαλεία συνεργασίας . Τα ζητήματα πελατών μπορούν να ανατεθούν γρήγορα σε μια σχετική ομάδα ή μέλος. Επιτρέπουν επίσης στους αντιπροσώπους να αφήνουν σχετικές σημειώσεις στην πορεία.

Σημειώσεις λογισμικού ζωντανής συνομιλίας στη συνομιλία - LiveAgent
Σημειώσεις εσωτερικής συνομιλίας στο LiveAgent

Φυσικά, ορισμένες ερωτήσεις έχουν μεγαλύτερη αίσθηση επείγουσας ανάγκης και χρειάζονται ταχύτερο χρόνο απόκρισης. Τα κοινόχρηστα εισερχόμενα είναι ένα άλλο κοινό εργαλείο συνεργασίας. Διαφορετικά μέλη της ομάδας μπορούν να διαβάσουν τα ίδια email και να απαντήσουν κατάλληλα.

Η κοινή χρήση αρχείων είναι ένα άλλο σημαντικό εργαλείο συνεργασίας. Μερικές φορές, τα μέλη της ομάδας μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν και να μοιραστούν τα ίδια έγγραφα ή αρχεία για να βοηθήσουν αποτελεσματικά τους πελάτες. Η διαδικασία κοινής χρήσης και αποθήκευσης αυτών των εγγράφων σε ένα μέρος θα πρέπει να είναι απρόσκοπτη.

Ανάλογα με τον τρόπο υλοποίησης της πλατφόρμας, οι αντιπρόσωποι δεν χρειάζεται απαραίτητα να συνεργάζονται απευθείας με τους πελάτες. Για παράδειγμα, οι καρτέλες σχετικά με λογιστικά θέματα μπορούν να κοινοποιηθούν σε λογιστές. Μόλις επιλυθεί το πρόβλημα, ο αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να επικοινωνήσει με τον πελάτη.

Έκδοση επίδειξης λογισμικού εμπειρίας πελατών

Κάθε πλατφόρμα εμπειρίας πελάτη είναι διαφορετική και ορισμένες θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας καλύτερα από άλλες. Επομένως, θα πρέπει να το δοκιμάσετε πριν επενδύσετε σε αυτό.

Οι εκδόσεις επίδειξης παρέχουν την ευκαιρία να δείτε εάν μια συγκεκριμένη πλατφόρμα θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα με την επιχείρηση και τους πελάτες σας. Το πιο σημαντικό, η δοκιμαστική περίοδος θα πρέπει να διαρκέσει αρκετά για να καθοριστεί εάν θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα ή αν θα αποδειχθεί πιο επαχθής.

Οι εκδόσεις επίδειξης είναι περιορισμένες, επομένως εστιάστε πρώτα στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιήστε τους οδηγούς γνωσιακής βάσης της πλατφόρμας για να μάθετε γρήγορα αυτές τις λειτουργίες και να δείτε πώς αποδίδουν με μικρό αριθμό πελατών.

Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε μερικά demo πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Αυτό είναι δωρεάν (εκτός από τη δέσμευσή σας για το χρόνο) και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας με βάση την εμπειρία από πρώτο χέρι.

Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό εμπειρίας πελάτη;

Ποια επιλογή είναι η καλύτερη; Κάθε επιχείρηση θα έχει διαφορετική απάντηση. Για παράδειγμα, ορισμένες πλατφόρμες (όπως το SurveyLegend) προσφέρουν έρευνες. Άλλες (όπως το LiveAgent) δεν το κάνουν. Εκτός εάν η επιχείρησή σας σχεδιάζει να πραγματοποιήσει έρευνες, ενδέχεται να πληρώσετε κατά λάθος για κάτι που δεν χρειάζεστε.

Θα πρέπει να προσδιορίσετε την καλύτερη λύση με βάση τους επιχειρηματικούς σας στόχους . Ποια εργαλεία θα διευκολύνουν τη σύνδεση με τους πελάτες σας; Επενδύστε μόνο στα εργαλεία που χρειάζεστε για να προσεγγίσετε τους πελάτες σας εκεί που βρίσκονται. Αυτό μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικό από τις συγκεντρωτικές αξιολογήσεις χρηστών.

Φροντίστε να διαβάσετε επίσης κριτικές χρηστών. Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο για οποιαδήποτε πλατφόρμα θα αποκαλύψει δεκάδες κριτικές από πραγματικούς χρήστες. Δείτε πώς ανταποκρίνονται. Για παράδειγμα, σύμφωνα με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google, το LiveAgent γενικά κατατάσσεται υψηλότερα στις δημοσιεύσεις του κλάδου από το Zendesk.

Εκτός από τις κριτικές, τι διακρίσεις από τον κλάδο έχουν λάβει; Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες του κλάδου και επιτηρητές που εξετάζουν και βραβεύουν παρόχους. Αυτά περιλαμβάνουν βραβεία και πιστοποιητικά για λογισμικό διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πλατφόρμες κέντρου εξυπηρέτησης και λογισμικό ζωντανής συνομιλίας, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε να δείτε παραδείγματα πολλών στη σελίδα βραβείων μας . Ορισμένα από αυτά επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας μας, ενώ άλλα θεωρούν την πλατφόρμα ως σύνολο. Αυτά τα βραβεία χρησιμεύουν ως χρήσιμες διαφημίσεις.

Εάν η επιχείρησή σας είναι νεότερη, μπορεί να επωφεληθεί από ένα απλό λογισμικό διαχείρισης εμπειρίας πελατών ανοιχτού κώδικα. Αυτά είναι συχνά πλούσια σε χαρακτηριστικά και υποστηρίζονται από μια κοινότητα προγραμματιστών. Ωστόσο, συνήθως έχουν περιορισμένη χρηματοδότηση για υποστήριξη.

Υπάρχουν φορές που μπορεί να σκεφτείτε περισσότερες από μία πλατφόρμες, έστω και προσωρινά. Για παράδειγμα, πλατφόρμες που βασίζονται σε έρευνες όπως το SurveyLegend εστιάζουν σε μεγάλο βαθμό σε ερωτηματολόγια. Αυτές οι πλατφόρμες δεν διαθέτουν τη λειτουργικότητα των περισσότερων άλλων λογισμικών εμπειρίας πελατών.

Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε προσωρινά τις δυνατότητες του SurveyLegend εάν δοκιμάζετε ένα νέο προϊόν ή ενημέρωση ιστότοπου. Η συγκέντρωση των άμεσων απόψεων πραγματικών πελατών μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις.

Εάν χρειάζεται να ενσωματώσετε μόνο ένα εργαλείο, η καλύτερη πλατφόρμα εμπειρίας πελάτη μπορεί να είναι αυτή που προσφέρει αυτό το εργαλείο ως αυτόνομο προϊόν. Για παράδειγμα, το LiveAgent προσφέρει λογισμικό καρτελών με 15$ κάθε μήνα ανά αντιπρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, το Salesforce απαιτεί από τους πελάτες να συνδυάζουν διαφορετικά προϊόντα μαζί για κάθε πρόγραμμα.

Ευτυχώς, οι περισσότερες πλατφόρμες εμπειρίας πελατών προσφέρουν κάποιες οδηγίες κατά την επιλογή του καλύτερου προγράμματος για την επιχείρησή σας. Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια λύση ως άτομο (όπως συνεργάτες του μάρκετινγκ ή ελεύθεροι επαγγελματίες), τα δωρεάν προγράμματα θα πρέπει να είναι αρκετά για να ξεκινήσετε.

Μπορεί ακόμη και να επωφεληθείτε από πολλά δωρεάν προγράμματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πακέτο του LiveAgent για βασικές αναφορές, ένα κουμπί συνομιλίας, μια πύλη πελατών και άλλα χρήσιμα εργαλεία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SurveyLegend για να δημιουργήσετε έρευνες για σχόλια πελατών.

Οι μικρές, τοπικές επιχειρήσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μια δωρεάν υπηρεσία και ένα άλλο πακέτο χαμηλού επιπέδου. Πιθανότατα έχετε ήδη ακόλουθους, αλλά το εύρος τους είναι περιορισμένο. Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν συνήθως μικρότερο όγκο ερωτημάτων εξυπηρέτησης πελατών και δεν χρειάζονται πιο προηγμένα εργαλεία.

Τα πακέτα μεσαίου επιπέδου εξυπηρετούν καλύτερα τις μεσαίες επιχειρήσεις. Οι δωρεάν εκδόσεις μπορεί να μην είναι αρκετές, αλλά τα πιο κατάλληλα πακέτα θα εξακολουθούν να είναι προσιτά. Ακόμη καλύτερα, θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις αυτού του εύρους να κλιμακώσουν την προσέγγισή τους χωρίς κόπο.

Οι επιχειρήσεις και οι διεθνείς εταιρείες συχνά χρειάζεται να συντονίζουν τις ροές εργασίας τους μεταξύ πολλών γραφείων, μερικές φορές σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι οργανισμοί χρειάζονται λογισμικό εμπειρίας πελατών κορυφαίας βαθμίδας για να εξυπηρετούν μεγαλύτερα κοινά πελατών και να διευκολύνουν τη συνεργασία μεταξύ μεγάλων, γεωγραφικά διαφορετικών ομάδων.

Find the ideal solution

Are you looking for software that will meet your needs and will also make your customer service more efficient?

Οφέλη από τη χρήση λογισμικού εμπειρίας πελάτη

Καλύτερες αλληλεπιδράσεις σημαίνουν μεγαλύτερη αφοσίωση των πελατών και ο μοναδικός σκοπός του λογισμικού εμπειρίας πελατών είναι να βελτιώσει αυτές τις αλληλεπιδράσεις.

Ωστόσο, τα προγράμματα εμπειρίας πελατών δεν βοηθούν απλώς τους πελάτες. Όταν εφαρμόζονται σωστά, βελτιώνουν επίσης την εμπειρία των εργαζομένων. Η συνεργασία επιτρέπει στους υπαλλήλους να εργάζονται απρόσκοπτα μαζί, ακόμα κι αν δεν βρίσκονται στο ίδιο γραφείο. Τους επιτρέπει επίσης να επιλύουν γρηγορότερα ζητήματα πελατών.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εργαλεία ανάλυσης για την παρακολούθηση ενεργών χρηστών καθώς αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο, την εφαρμογή ή το περιεχόμενό σας. Όπως έχουμε συζητήσει, αυτό προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για το τι λειτουργεί και τι όχι. Μόλις μάθετε τι κάνει τους πελάτες χαρούμενους, μπορείτε να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία.

Οι επιχειρηματικές αλληλεπιδράσεις – τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές – βελτιστοποιούνται από το λογισμικό εμπειρίας πελατών. Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την επιχείρησή σας μέσω περισσότερων καναλιών , ωστόσο είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλα από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Όπως έχουμε επίσης συζητήσει, οι εργαζόμενοι μπορούν να συνεργαστούν καλύτερα.

Η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική εάν οι υπάλληλοι ή οι ομάδες εργάζονται σε διαφορετικές τοποθεσίες. Χρειάζονται πρόσβαση στα ίδια αρχεία, εγγραφές και εργαλεία σε πραγματικό χρόνο. Χρειάζονται επίσης πρόσβαση σε ζωντανές ενημερώσεις, ώστε οι πελάτες να μπορούν να βοηθηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.

Οι πλατφόρμες εμπειρίας πελατών κάνουν επίσης τις επιχειρήσεις πιο επεκτάσιμες. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε καλύτερα προγράμματα με περισσότερες δυνατότητες και όρια χρήσης. Τα αναβαθμισμένα προγράμματα συχνά επεκτείνουν τη λειτουργικότητα αρκετά ώστε να αποφευχθεί ή να μειωθεί το αυξημένο κόστος εργασίας.

Για διεθνείς οργανισμούς, η πολύγλωσση υποστήριξη είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να παρέχει πρόσβαση σε ολόκληρες αγορές σε νέες χώρες και προσφέρει απαράμιλλες ευκαιρίες για επέκταση ακόμη και μεταξύ επιχειρήσεων που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμη παρουσία στο εξωτερικό.

Όταν χρησιμοποιείτε πολύγλωσσα εργαλεία, μάθετε ποιες γλώσσες υποστηρίζονται και ποια έθνη προσφέρουν τις περισσότερες ευκαιρίες για επέκταση. Εάν εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας, η επέκταση στο εξωτερικό με μια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε.

απαιτήσεις-κέντρου-εξυπηρέτησης-πολυγλωσσικές-δυνατότητες LiveAgent

Ενσωμάτωση λογισμικού εμπειρίας πελατών

Ακόμη και με τις πιο αποτελεσματικές πλατφόρμες, η υλοποίηση θα πάρει αναγκαστικά κάποιο χρόνο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εταιρικούς πελάτες, αλλά ακόμη και μεμονωμένοι χρήστες θα πρέπει να προσαρμόσουν τα χρονοδιάγραμμά τους.

Προτού ενσωματώσετε λογισμικό εμπειρίας πελάτη, ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις λειτουργίες ασφαλείας . Μερικές φορές, τα scripts που είναι ενσωματωμένα στον ιστότοπό σας θα συνδέονται με εξωτερικούς πόρους. Εάν το κάνουν, αυτοί οι πόροι θα πρέπει να βρίσκονται σε ασφαλείς υπηρεσίες. Διαφορετικά, μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα ασφάλειας, ακόμα κι αν ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής.

Δυστυχώς, ο έλεγχος ασφαλών συνδέσεων απαιτεί συνήθως τεχνικές γνώσεις και ικανότητα ανάγνωσης κάποιου κώδικα. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να συζητήσετε την υλοποίησή σας πριν επιλέξετε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Ευτυχώς, οι ηγέτες του κλάδου κατανοούν τη σημασία της ασφάλειας. Εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν ότι οι συνδέσεις είναι ασφαλείς και βρίσκουν ευκαιρίες για να αναβαθμίσουν τις πλατφόρμες τους. Κάθε μία από τις 20 πλατφόρμες εμπειρίας πελατών που εξετάζουμε εδώ προσφέρει ασφαλείς εφαρμογές λογισμικού.

Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, οι επιχειρήσεις πρέπει να παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επωνυμία, τις λειτουργίες, τα ψηφιακά στοιχεία και τις ομάδες τους. Πρέπει επίσης να παρέχουν χρόνο στα μέλη της ομάδας εκπαίδευσης για να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα.

Παρά τους ισχυρούς πίνακες ελέγχου, κάποια λειτουργικότητα θα πρέπει να υπάρχει εκτός της πλατφόρμας. Για παράδειγμα, θα πρέπει να τοποθετηθούν ζωντανά widget σε ιστότοπους. Αυτό γίνεται συνήθως με την προσθήκη κώδικα σε κάθε ιστοσελίδα στον ιστότοπο που παρέχεται από την εταιρεία λογισμικού.

Για ενσωματώσεις email, τηλεφώνου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να συγχρονίσουν αυτούς τους λογαριασμούς με την πλατφόρμα που έχουν επιλέξει. Συνήθως, αυτή η διαδικασία είναι ως επί το πλείστον αυτοματοποιημένη. Για παράδειγμα, η πλατφόρμα θα σας στείλει στο Facebook με ένα αίτημα διαχείρισης της σελίδας σας. Απλώς συνδεθείτε, εγκρίνετε το αίτημα και θα συγχρονίσετε το χρονοδιάγραμμα της σελίδας σας στο Facebook.

Ακόμη και όταν το πρόγραμμα είναι πλήρως ενσωματωμένο και οι εργαζόμενοι έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα, η διαδικασία δεν έχει ακόμη τελειώσει. Το λογισμικό εμπειρίας πελατών είναι μια επένδυση. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι παρέχει απόδοση επένδυσης.

Κόστος λογισμικού εμπειρίας πελάτη

Το ισχυρό λογισμικό εμπειρίας πελατών μπορεί να κοστίζει μεταξύ 30 και 1200$ το μήνα. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των αλληλεπιδράσεων, των πελατών και των εργαζομένων.

Οι πλατφόρμες CES συχνά χρεώνουν ανά αντιπρόσωπο ανά μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η χρέωση ισχύει για κάθε εργαζόμενο που χρησιμοποιεί τη σουίτα εργαλείων του λογισμικού. Το επίπεδο αντιπροσώπων είναι εύκολο να κλιμακωθεί τόσο στο τρέχον μέγεθος της ομάδας όσο και στην πιθανή ανάπτυξή της.

Μπορούν επίσης να προσφέρουν πακέτα σε διαφορετικές τιμές και στη συνέχεια να ορίσουν κάθε τιμή στον αριθμό των αντιπροσώπων. Για παράδειγμα, το λογισμικό καρτελών μπορεί να χρεώνει 40$ το μήνα για 10.000 καρτέλες και 80$ για 20.000 καρτέλες, αλλά χρεώνει επιπλέον 40 ή 80 για κάθε επιπλέον αντιπρόσωπο.

Οι χρεώσεις ανά μήνα είναι γενικά καλύτερες για μικρότερους οργανισμούς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους με 11-50 υπαλλήλους, αλλά μπορεί επίσης να λειτουργήσει για μεγαλύτερους οργανισμούς με 51-200 υπαλλήλους. Εάν μόνο ορισμένα μέλη της ομάδας χρειάζονται πρόσβαση, τα μεγέθη της ομάδας ενδέχεται να μην έχουν σημασία.

Για οργανισμούς με 201-500 υπαλλήλους, ίσως είναι πιο λογικό να εξετάσετε άλλα μοντέλα τιμολόγησης (περισσότερα σε λίγο). Για 501-1000 υπαλλήλους, εξετάστε τις πλατφόρμες που προσφέρουν απεριόριστα προγράμματα.

Τα πρόσθετα είναι συχνά διαθέσιμα και με επιπλέον χρεώσεις. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερη υποστήριξη από τον πάροχο εμπειρίας πελατών ή μπορεί να χρειαστείτε ενσωμάτωση με τις δικές σας πλατφόρμες πελατών. Διαφορετικοί πάροχοι προσφέρουν διαφορετικά πρόσθετα, επομένως σκεφτείτε ποια μπορεί να ωφελήσουν και την επιχείρησή σας.

Stand out from your competitors with a strong
customer service culture​

Μοντέλα τιμολόγησης λογισμικού εμπειρίας πελατών

 • Ανά καρτέλα: ορισμένες πλατφόρμες περιλαμβάνουν εργαλεία καρτελών και τιμολογούνται ανάλογα με τον όγκο των καρτελών. Συνήθως, θα μπορείτε να πληρώσετε μια συγκεκριμένη τιμή, «μέχρι» έναν αριθμό καρτελών. Για παράδειγμα, μπορεί να πληρώνετε 19$ το μήνα για “έως 1000 καρτέλες”.
 • Ανά άδεια: Ένα μοντέλο τιμολόγησης αδειών συνήθως καλύπτει τη χρήση από έναν οργανισμό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ή όχι θυγατρικές. Συνήθως, τα μοντέλα αδειών προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση χρηστών, αλλά αυτό δεν θα συμβαίνει πάντα.
 • Ανά συσκευή: Ορισμένα μοντέλα τιμολόγησης καλύπτουν μεμονωμένες συσκευές. Αυτό είναι παρόμοιο με την πληρωμή ανά αντιπρόσωπο, αλλά αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο χρήστη που έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή ή κινητής συσκευής. Οι κοινόχρηστες συσκευές μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε περισσότερα σε αυτά τα προγράμματα.
 • Ανά αντιπρόσωπο: Πολλά λογισμικά εμπειρίας πελατών χρεώνουν μια σταθερή μηνιαία χρέωση για κάθε αντιπρόσωπο (ή υπάλληλο) που έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί ο αντιπρόσωπος ή μπορεί επίσης να εφαρμόσει μια πολιτική ανά συσκευή.

Οι 20 κορυφαίοι πάροχοι λογισμικού εμπειρίας πελατών

1. LiveAgent

Αρχική σελίδα LiveAgent

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν μια ποικιλία ψηφιακών καναλιών για να συνδεθούν με τους πελάτες τους αυτές τις μέρες. Οι εφαρμογές, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ζωντανές συνομιλίες είναι μερικά μόνο από τα πολλά κανάλια που χρησιμοποιούνται από επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Το LiveAgent έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων που απαιτούν ευελιξία για τους πελάτες τους. Όσοι χρησιμοποιούν μια ποικιλία διαδικτυακών καναλιών θα εξοικονομήσουν χρόνο με λεπτομερείς πλατφόρμες. Θα είναι επίσης πιο εύκολο να παρακολουθούν τις ενέργειες και τις αλληλεπιδράσεις των πελατών από ένα μόνο μέρος.

Το LiveAgent λειτουργεί καλύτερα για επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους και επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας που πρέπει να διοχετεύουν επικοινωνίες από πολλά κανάλια σε ένα μέρος.

Το LiveAgent παρέχει επίσης μεμονωμένα πακέτα για μικρότερες επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να αναπτυχθούν. Η επιλογή αναβάθμισης και επέκτασης του προγράμματος εμπειρίας πελατών είναι πάντα διαθέσιμη όταν χρειάζεται.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Καρτέλες – επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν καρτέλες υποστήριξης από οπουδήποτε.
 • Ενσωμάτωση – Το LiveAgent διαθέτει εργαλεία που ενσωματώνονται με ιστότοπους, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, email, πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και εφαρμογές για κινητά (μεταξύ άλλων).
 • Ζωντανές συνομιλίες – αυτά τα ενσωματωμένα αναδυόμενα παράθυρα επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν εύκολα μηνύματα στις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών απευθείας από τον ιστότοπό σας.
 • Τηλεφωνικό κέντρο – μπορείτε να διαχειριστείτε ένα τηλεφωνικό κέντρο από ένα μόνο πακέτο λογισμικού. Δεν χρειάζεται υλικό.
 • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Το LiveAgent ενσωματώνεται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μετατρέπει τις ειδοποιήσεις σε καρτέλες.
 • Γνωσιακή βάση – βοηθήστε τους πελάτες να βοηθήσουν τους εαυτούς τους με λεπτομερή άρθρα που απαντούν στις πιο συνηθισμένες (και μερικές όχι και τόσο συνηθισμένες) ερωτήσεις.
 • Χωρίς συμβόλαια – Το LiveAgent προσφέρει πολιτική ακύρωσης ανά πάσα στιγμή.
 • Πύλη πελατών – ενημερώνει τους πελάτες για την πρόοδο των καρτελών τους.
 • Πόροι – Το LiveAgent αφιερώνει μια πλήρη βιβλιοθήκη πόρων για να βοηθήσει τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεράστια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών τους.

Μειονεκτήματα

 • Το LiveAgent είναι ευέλικτο και ενσωματώνεται με μια ποικιλία καναλιών
 • Προσφέρει μια ποικιλία καναλιών επικοινωνίας που μπορείτε να παρακολουθείτε από μία μόνο τοποθεσία
 • Οι επιχειρήσεις και οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τον χρόνο που απαιτείται για την επίλυση κάθε καρτέλας
 • Η τμηματοποίηση πελατών είναι εύκολη
 • Ενσωμάτωση με μια ποικιλία καναλιών
 • Ειδική εξυπηρέτηση πελατών
 • Δωρεάν δοκιμή χωρίς πιστωτική κάρτα

Μειονεκτήματα

 • Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες που μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να μάθετε την πλατφόρμα του LiveAgent
 • Η δωρεάν δοκιμή διαρκεί 14 ημέρες

Τιμή

Οι τιμές του LiveAgent είναι αρκετά τυπικές για τον κλάδο. Υπάρχει ένας δωρεάν λογαριασμός με περιορισμένα δικαιώματα χρήσης που θα αποδειχθεί χρήσιμος για ορισμένες μικρές επιχειρήσεις.

Το LiveAgent προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών ανάμεσα στις πολλές υπηρεσίες του και του πακέτου του all inclusive. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Από εκεί και πέρα, προσφέρουν διάφορα πακέτα και μοναδικά προϊόντα για μηνιαίες συνδρομές που ξεκινούν από 15$. Το πακέτο Καρτέλες+Συνομιλία κοστίζει 29$ και το πακέτο All-inclusive κοστίζει 49$. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για πρόσθετες λειτουργίες και κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

2. SurveyLegend

Αρχική σελίδα Survey Legend

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το SurveyLegend εστιάζει σε έρευνες και ερωτηματολόγια. Επιτρέπουν την ενσωμάτωση του καθενός σε ιστότοπους, εφαρμογές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερωτικά δελτία email με σχετική ευκολία.

Το SurveyLegend είναι ιδανικό για εταιρείες, επιχειρήσεις και οργανισμούς με αρκετά μεγάλους ακόλουθους για τη μέτρηση ακριβών δειγμάτων. Εάν οι μικρές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να λαμβάνουν αποτελεσματικά σχόλια από τους τακτικούς πελάτες τους, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτήν την υπηρεσία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ευέλικτα πακέτα
 • Ποικιλία τύπων έρευνας
 • Λειτουργικότητα πολλαπλών πλατφορμών
 • Δημιουργοί Drag & drop
 • Ομαδική συνεργασία
 • Διαφημίσεις
 • Αναλύσεις δεδομένων
 • Ενσωματώσεις API (για τα πακέτα κορυφαίας βαθμίδας τους)
 • Κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Μειονεκτήματα

 • Το SurveyLegend διευκολύνει τη δημιουργία και την προσαρμογή μιας ποικιλίας ερευνών
 • Τα δεδομένα αναλύσεων προσφέρουν πληροφορίες για την επιτυχία κάθε έρευνας
 • Οι λειτουργίες Drag & drop επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν οπτικά έρευνες
 • Ένα δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει βασική λειτουργικότητα
 • Η κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνεται σε κάθε πρόγραμμα

Μειονεκτήματα

 • Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο για το κορυφαίο πρόγραμμα
 • Οι ενσωματώσεις RESTful API είναι περιορισμένες
 • Τα δεδομένα αναλύσεων έχουν καμπύλη εκμάθησης
 • Οι πλήρεις εκδόσεις δεν προσφέρουν δωρεάν δοκιμές

Τιμή

Το πιο βασικό πρόγραμμα είναι δωρεάν αλλά είναι περιορισμένο (μόνο τρεις έρευνες το μήνα). Το πακέτο “Pro” κοστίζει 19$ το μήνα ή 170$ το χρόνο. Το πρόγραμμα “Business” προσφέρει απεριόριστες έρευνες και ερωτήσεις, ενώ περιλαμβάνει περισσότερες δυνατότητες με 39$ το μήνα ή 300$ το χρόνο. Τέλος, το πακέτο “Legendary” κοστίζει 89$ το μήνα ή 780$ το χρόνο.

Ενώ το SurveyLegend προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα, δεν περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή για κανένα από τα επί πληρωμή πακέτα του.

3. Hubspot Service Hub

Το HubSpot βασίζεται στη σταθερή του φήμη για ποιοτικά εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ με το Service Hub. Προσφέρει εργαλεία συνομιλίας και έρευνες πελατών. Είναι επίσης ενσωματωμένο σε έναν διαχειριστή πόρων πελατών.

Το Hubspot Service Hub έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις και οργανισμούς όλων των μεγεθών που πρέπει να βελτιστοποιήσουν την ψηφιακή τους επικοινωνία. Είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να οργανώσουν καλύτερα τα μηνύματα των πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ομαδική συνεργασία
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Μηνύματα βίντεο
 • Διαχείριση της ομάδας
 • Κοινόχρηστα εισερχόμενα email
 • Υπηρεσίες καρτελών
 • Έρευνες πελατών
 • Αναλύσεις (Επιχείρηση)

Μειονεκτήματα

 • Διαισθητική διεπαφή που είναι εύκολη στη χρήση
 • Εξαιρετικά εργαλεία συνεργασίας
 • Ισχυρές γνωσιακές βάσεις
 • Ισχυρή ενσωματωμένη αναζήτηση
 • Αποθηκεύστε και αναζητήστε εύκολα αρχεία

Μειονεκτήματα

 • Το σύστημα καρτελών είναι πιο δύσκολο για μεγάλους όγκους
 • Έλλειψη ετικετών κατά την παρακολούθηση καρτελών
 • Οι απαντήσεις των πελατών δεν θα ανοίξουν ξανά τις κλειστές καρτέλες
 • Η τεχνική υποστήριξη είναι ακριβή

Τιμή

Το δωρεάν πακέτο προσφέρει ισχυρά εργαλεία και δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Το πακέτο Starter ξεκινά από 45$ το μήνα. Οι τιμές ανεβαίνουν γρήγορα από εκεί, με την υπηρεσία Professional να ξεκινά από 360$ το μήνα και την Enterprise από 1.200$.

Ενώ το λογισμικό μάρκετινγκ του Hubspot περιλαμβάνει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, το Hubspot Service Hub δεν το κάνει.

4. Pipedrive

Αρχική σελίδα Pipedrive

Η Pipedrive εισάγει πλατφόρμες εμπειρίας πελατών στον κόσμο των πωλήσεων. Επικεντρώνεται στις δραστηριότητες και τις διαδικασίες που κερδίζουν τις πωλήσεις. Βοηθά επίσης στη δημιουργία δυνητικών πελατών και βοηθά τους πωλητές να εστιάσουν την προσοχή τους στους καλύτερους δυνητικούς πελάτες.

Οι ομάδες πωλήσεων και οι επιχειρήσεις (οποιουδήποτε μεγέθους) βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στους δυνητικούς πελάτες.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα essentials
 • Διαχειριστείτε ημερολόγια, δυνητικούς πελάτες, προσφορές και διοχετεύσεις
 • 24/7 υποστήριξη
 • Εισαγωγή και προσαρμογή δεδομένων
Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Advanced
 • Όλα από το προηγούμενο πρόγραμμα
 • Συγχρονισμοί email, πρότυπα και προγραμματισμός
 • Ομαδικά email
 • Παρακολούθηση κλικ
 • Εργαλείο δημιουργίας ροής εργασιών
Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Professional
 • Όλα από το προηγούμενο πρόγραμμα
 • Αναβαθμισμένοι πίνακες εργαλείων και αναφορές
 • Πρόβλεψη εσόδων
 • Κερδίστε πρότζεκτ
 • Διαχείριση συμβολαίων και εγγράφων
Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Enterprise
 • Όλα από το προηγούμενο πρόγραμμα
 • Απεριόριστα δικαιώματα και μεγέθη ομάδων
 • Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ασφαλείας
 • Υποστήριξη προγράμματος και τηλεφώνου
 • Χωρίς περιορισμούς στις δυνατότητες

Μειονεκτήματα

 • Εύκολο στη χρήση
 • Κλιμακούμενο
 • Ο αυτοματισμός βοηθά στη μείωση των επαναλαμβανόμενων εργασιών
 • Οι πωλητές μπορούν να παρακολουθούν τα δεδομένα οπτικά
 • Συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών
 • Οι ειδοποιήσεις διασφαλίζουν ότι οι δυνητικοί πελάτες δεν μείνουν χωρίς ειδοποίηση
 • Βελτιώνει την επικοινωνία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά

Μειονεκτήματα

 • Έλλειψη δοκιμής A/B
 • Περιορισμένη παρακολούθηση συμπεριφοράς
 • Οι αναφορές είναι περιορισμένες
 • Έλλειψη ενοποίησης με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τιμή

Το Pipedrive προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών με πλήρη πρόσβαση. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα, αλλά θα πρέπει να υποβάλετε τη διεύθυνση email σας και να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο για να ξεκινήσετε τη δοκιμή.

Το πρόγραμμα Essential ξεκινά από 12,50$ το μήνα, ενώ το πρόγραμμα Advanced κοστίζει 24,90$ το μήνα. Οι τιμές ουσιαστικά διπλασιάζονται για κάθε πακέτο, με το Professional να ξεκινά από 49,90$ και το Enterprise να κοστίζει 99$. Όλα τα προγράμματα χρεώνονται ετησίως.

Αναζητάτε μια λύση εξυπηρέτησης πελατών που να ενσωματώνει το Pipedrive; Μην ψάχνετε άλλο, το LiveAgent προσφέρει μια δωρεάν ενσωμάτωση του Pipedrive.

5. Survio

Αρχική σελίδα Survio

Το Survio δημιουργεί εμπειρίες πελατών γύρω από έρευνες. Παρακολουθεί τις απαντήσεις και προσφέρει ισχυρές αναφορές αναλυτικών στοιχείων.

Το Survio είναι επεκτάσιμο και κατάλληλο για προσωπική χρήση, μικρές επιχειρήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις. Επιπλέον, το πλούσιο σε χαρακτηριστικά δωρεάν πρόγραμμα το καθιστά εξαιρετική επιλογή για περιορισμένους προϋπολογισμούς.

Key Features

Περιλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα
 • 100 μηνιαίες απαντήσεις
 • Απεριόριστες έρευνες
 • Απεριόριστες ερωτήσεις
 • Έρευνες για κινητές συσκευές
 • Έρευνες SSL
 • Ισχυρές δυνατότητες δημιουργίας
 • 70 θέματα
 • Ενσωμάτωση Slack
 • Συλλογή δεδομένων
 • Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Αναλυτικά στοιχεία

Μειονεκτήματα

 • Πλούσιο σε δυνατότητες δωρεάν πρόγραμμα
 • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο
 • Εύκολο στη χρήση
 • Αναλυτικά στοιχεία απαντήσεων
 • Ποικιλία προτύπων
 • Κλιμακούμενο

Μειονεκτήματα

 • Οι εξαγωγές είναι διαθέσιμες μόνο σε εκδόσεις επί πληρωμή
 • Οι προεπισκοπήσεις των ερευνών δεν είναι πάντα ακριβείς

Τιμή

Η δωρεάν έκδοση είναι από τις πιο ευέλικτες που έχουμε δει, αλλά οι περισσότερες επιχειρήσεις θα πρέπει ακόμα να αναβαθμίσουν. Το πρόγραμμα Personal (ιδανικό για φοιτητές και ελεύθερους επαγγελματίες) κοστίζει 25$ το μήνα (ή 198,96$ ετησίως). Το πρόγραμμα Business κοστίζει 55$ το μήνα ή 399$ όταν προπληρωθεί για ένα χρόνο. Οι εταιρικοί χρήστες πιθανότατα θα χρειαστούν το πρόγραμμα Elite, το οποίο κοστίζει 95$ το μήνα ή 798,96$ ετησίως.

6. NiceReply

Αρχική σελίδα Nicereply

Το NiceReply προσφέρει μια ποικιλία από έρευνες και αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Έχουν διαφορετικές έρευνες για να μετρήσουν κάθε βήμα της διαδρομής του αγοραστή και τη συνολική εμπειρία του πελάτη.

Το NiceReply είναι ιδανικό για μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν κενά στο ταξίδι εμπειρίας των πελατών τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Έρευνες
 • Προσαρμογή
 • Αναλυτικά στοιχεία
 • Βαθμολογία σχολίων πελατών
 • Προσαρμογή
 • Ρύθμιση
 • Ασφάλεια (συμβατό με GDPR)
 • Μέτρηση απόδοσης αντιπροσώπου

Μειονεκτήματα

 • Εύκολο στη χρήση και στην εφαρμογή
 • Αξιολόγηση πελατών
 • Προσφέρει απαντήσεις για ελλιπείς έρευνες
 • Μπορεί να βοηθήσει στην αξιολόγηση της απόδοσης του αντιπροσώπου

Μειονεκτήματα

 • Δεν απαιτούνται σχόλια, επομένως τα σχόλια μπορεί να είναι περιορισμένα
 • Οι δυσαρεστημένοι πελάτες μπορούν να μειώσουν την αξιολόγηση ενός αντιπροσώπου
 • Έλλειψη παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο

Τιμή

Η τιμολόγηση του NiceReply βασίζεται στον αριθμό των χρηστών και στις αναμενόμενες καρτέλες.

ΠρόγραμμαΑντιπρόσωποιΑπαντήσειςΤιμή (ετήσια)
Mini3100$468
Start10250$948
Grow251 000$1 908
Business502 500$2 868

Αναζητάτε μια λύση εξυπηρέτησης πελατών που ενσωματώνει το NiceReply; Μην ψάχνετε άλλο, το LiveAgent προσφέρει μια δωρεάν ενσωμάτωση του NiceReply.

7. Zendesk

Αρχική σελίδα Zendesk

Το Zendesk είναι μια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στον εξορθολογισμό της επικοινωνίας και στην αύξηση των δυνητικών πελατών σε πωλήσεις. Λειτουργεί επίσης ως μια ισχυρή πλατφόρμα καρτελών.

Το Zendesk είναι μια καλή επιλογή για επιχειρήσεις των οποίων οι πελάτες είναι σε μεγάλο βαθμό (ή εξ ολοκλήρου) στο διαδίκτυο. Βοηθά στον εξορθολογισμό και την οργάνωση των επικοινωνιών που προέρχονται από διάφορες διαδικτυακές πηγές.

Key Features

 • Σύστημα καρτελών
 • Μηνύματα πολλαπλών πλατφορμών
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Ενσωματώνεται με email και SMS
 • Κέντρο βοηθείας
 • Αυτοματοποίηση
 • Online πίνακας ελέγχου αντιπροσώπου
 • Αναλύσεις και αναφορές
 • Αποθήκευση αρχείων
 • Ενσωμάτωση
 • APIs

Μειονεκτήματα

 • Ισχυρή γνωσιακή βάση
 • Εύκολο στην εκμάθηση και χρήση
 • Προσαρμόσιμο
 • Άριστη συνεργασία
 • Εκτεταμένη ενοποίηση με άλλες πλατφόρμες

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένες προβολές
 • Δεν είναι δυνατή η κατάργηση των περιττών ρυθμίσεων
 • Ευρείες άδειες χρήστη

Τιμή

Το Zendesk προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή και θα στείλει έναν σύνδεσμο μέσω email για να ξεκινήσετε. Οι τιμές αναφέρονται ανά αντιπρόσωπο και ξεκινούν από 240$ ετησίως για το πρόγραμμα Team τους. Φτάνει στα 600$ για την υπηρεσία Professional και φτάνει στα 1200$ για το Enterprise.

8. Smartlook

Αρχική σελίδα Smartlook

Το Smartlook παρακολουθεί τη δραστηριότητα των χρηστών σε ιστότοπους για να προσδιορίσει πώς αλληλεπιδρούν με τα διάφορα στοιχεία της σελίδας και πού μπορεί να έχουν κολλήσει. Χρησιμοποιεί θερμικούς χάρτες για να προσδιορίσει το πιο και λιγότερο δημοφιλές περιεχόμενο σε μια σελίδα.

Το Smartlook είναι εξαιρετικό τόσο για νεοφυείς επιχειρήσεις όσο και για επιχειρήσεις που θέλουν να αντλήσουν πληροφορίες από τη συμπεριφορά των πελατών στον ιστότοπό τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ιστορικό δεδομένων
 • Χάρτες θερμότητας
 • Διοχετεύσεις
 • Ενσωματώσεις
 • Εργαλειοθήκη ανάπτυξης
 • Ταξίδια επισκεπτών
 • Αναλυτικά στοιχεία
 • Αναφορές
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Προσαρμοσμένα έγγραφα

Μειονεκτήματα

 • Αποκτήστε πληροφορίες από την πραγματική συμπεριφορά των πελατών
 • Οι αναφορές είναι οπτικές και ευανάγνωστες
 • Τμηματοποιήστε τους πελάτες με βάση συμπεριφορές
 • Οι χάρτες θερμότητας είναι εύκολο να μετρηθούν
 • Φιλτράρισμα