Λογισμικό εμπειρίας πελατών

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και αυξήστε την ικανοποίησή τους.
 • ✓ Χωρίς χρέωση εγκατάστασης   
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7    
 • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα    
 • ✓ Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Κινούμενα Σχέδια Επικεφαλίδας
Λογισμικό Κέντρου Εξυπηρέτησης

Με όλη την ευκολία και την προσβασιμότητα που παρέχει το Διαδίκτυο, η εξυπηρέτηση πελατών φαίνεται να έχει δευτερεύουσα θέση. Τόσο συχνά, εμείς ως χρήστες θέλουμε απλώς να βρούμε μια απλή απάντηση στο πρόβλημά μας ή να μιλήσουμε με ένα πραγματικό άτομο. Δυστυχώς, πολλές επιχειρήσεις δεν είναι σίγουρες πώς να το κάνουν πρακτικά και οι πελάτες τους (ή οι πιθανοί πελάτες) υποφέρουν ως αποτέλεσμα.

Ευτυχώς, μια ολόκληρη βιομηχανία έχει εμφανιστεί για να βοηθήσει. Εδώ, θα συζητήσουμε εν συντομία τι σημαίνει αυτό και θα δούμε τη λίστα με τα 20 καλύτερα λογισμικά εμπειρίας πελατών το 2022.

Τι είναι το λογισμικό εμπειρίας πελάτη;

Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε το λογισμικό εμπειρίας πελατών, πρέπει να ορίσουμε το CX. Η εμπειρία πελάτη (γνωστή και ως CX) είναι το άθροισμα των εμπειριών που έχουν οι πελάτες σας όταν αλληλεπιδρούν με την εταιρεία ή την επιχείρηση σας. Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις τονίζουν τη σημασία της εμπειρίας του πελάτη, επειδή σχεδόν κάθε πελάτης αναμένει μια προσωπική σχέση με τις εταιρείες με τις οποίες αλληλεπιδρά.

Το λογισμικό εμπειρίας πελατών αναφέρεται σε πλατφόρμες SaaS που βοηθούν τους πελάτες να βρουν την ίδια εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών στο διαδίκτυο που περιμένουν στα καταστήματα. Έτσι, παρόλο που μπορεί να μην επικοινωνούν φυσικά με έναν συνεργάτη, μπορούν να βρουν τη βοήθεια που χρειάζονται χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία.

Τα καλύτερα προγράμματα εμπειρίας πελατών θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να βρουν βοήθεια με τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Καρτέλες υποστήριξης : αυτό επιτρέπει στους πελάτες να υποβάλλουν ζητήματα στο κέντρο εξυπηρέτησης. Οι εργαζόμενοι μπορούν με μη αυτόματο τρόπο ή να ορίσουν αυτόματα εκχώρηση καρτελών και να παρακολουθούν την πρόοδό τους.
 • Ζωντανή συνομιλία: προσφέρει άμεση πρόσβαση σε έναν αντιπρόσωπο (ή υπάλληλο), συνήθως μέσω ενός widget συνομιλίας που είναι ενσωματωμένο σε έναν ιστότοπο.
 • Τηλεφωνικό κέντρο: βελτιώστε όλες τις κλήσεις, από σταθερά τηλέφωνα μέχρι  VOIP.
 • Μηνύματα μέσων κοινωνικής δικτύωσης: ελέγξτε τα μηνύματα που αποστέλλονται από όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης από ένα μέρος.
 • Γνωσιακή βάση: παρέχει άφθονες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, τις διαδικασίες και τα προϊόντα σας. Επιπλέον, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μαθήματα.
 • Πύλη πελατών: επιτρέψτε στους πελάτες να συνδεθούν για πρόσθετη λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων τρόπων επικοινωνίας μαζί σας και παρακολούθησης των ερωτημάτων τους.

Τα προγράμματα εμπειρίας πελατών επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να επιλέγουν τα καλύτερα εργαλεία για να ταιριάζουν στη ροή εργασίας τους και να υποστηρίζουν το μοναδικό κοινό τους. Επίσης, ενσωματώνονται με σχετική ευκολία και περιλαμβάνουν μια γνωσιακή βάση που καθοδηγεί νέους χρήστες στη διαδικασία εγκατάστασης.

Υπάρχουν ως πλατφόρμες που βασίζονται στο cloud, επομένως δεν χρειάζεται να αγοράσετε πρόσθετο υλικό. Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν προγράμματα για υπολογιστές και κινητά, αλλά είναι προσβάσιμες μέσω ιστότοπου στο πρόγραμμα περιήγησης.

Θα πρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία μέτρησης. Αυτά μπορεί να είναι αναλυτικά στοιχεία για την παρακολούθηση του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες αλληλεπιδρούν με τα ψηφιακά σας στοιχεία ή τα εργαλεία που βοηθούν στη μέτρηση της απόδοσης κάθε αντιπροσώπου . Τελικά, αυτό είναι που καθορίζει την απόδοση επένδυσης (ROI) και μετρά ποιοι πόροι έχουν καλύτερη απόδοση.

Τι είναι το λογισμικό εμπειρίας πελάτη; - App - Uploads - 2021 - 06 - Agent Performance.png

Γιατί είναι σημαντικό το λογισμικό εμπειρίας πελάτη;

Οι εταιρείες που πετυχαίνουν είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να το κάνουν αυτό προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε ένα πραγματικό άτομο σε μια εποχή που οι ιστότοποι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε γνωσιακές βάσεις, άρθρα βοήθειας και φόρουμ.

Είναι απλό: η ικανοποίηση και η επιτυχία των πελατών επιτυγχάνονται όταν οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι. Εάν οι υποψήφιοι πελάτες δεν μπορούν να βρουν βοήθεια κατά την αγορά ή τη χρήση του προϊόντος σας, πιθανότατα δεν θα αγοράσουν. Αλλά αν τους παρέχετε τη βοήθεια που χρειάζονται και μια θετική εμπειρία πελάτη που κανείς άλλος δεν θα το κάνει, είναι πιο πιθανό να γίνουν πιστοί πελάτες.

Αλλά οι πλατφόρμες εμπειρίας πελατών δεν σταματούν εκεί. Όπως είπαμε νωρίτερα, συχνά παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια μέρη των προσπαθειών σας για μάρκετινγκ αποδίδουν, ποια αφήνουν τους πελάτες σε σύγχυση και ποιοι τομείς ενδέχεται να έχουν χαμηλή απόδοση.

Αυτές οι πληροφορίες είναι πολύτιμες για την εύρεση πιστών πελατών. Οι πελάτες εκτιμούν ότι ακούγονται και προτιμούν τις ψηφιακές αλληλεπιδράσεις στον Ιστό. Το ψηφιακό CX βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες. Έτσι παρέχουμε μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη.

Φυσικά, δεν σκέφτονται όλοι οι πελάτες το ίδιο ή δεν μοιράζονται τις ίδιες ανάγκες. Επομένως, μπορείτε να δημιουργήσετε τμήματα πελατών για να προσεγγίσετε πελάτες με βάση δημογραφικά στοιχεία και πρότυπα συμπεριφοράς. Αυτά τα τμήματα επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν μεμονωμένους πελάτες με μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.

Το λογισμικό εμπειρίας πελάτη μπορεί επίσης να βελτιώσει τη δέσμευση των εργαζομένων. Μια κεντρική ροή εργασίας εκσυγχρονίζει την ικανότητα των εργαζομένων να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και να συνεργάζονται. Τους βοηθά επίσης να μοιράζονται και να επεξεργάζονται αρχεία μαζί πιο αποτελεσματικά.

Όταν οι προσδοκίες των πελατών ικανοποιούνται και ξεπερνιούνται, αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της αντίληψης της επιχείρησης σας συνολικά. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους  που συνήθως δεν θεωρούνται γνώστες της τεχνολογίας μπορούν να δείξουν ότι είναι έτοιμες και πρόθυμες να κάνουν τη βέλτιστη χρήση των ψηφιακών πλατφορμών.

Stand out from your competitors with a strong customer service culture​

Πώς λειτουργεί το λογισμικό εμπειρίας πελατών;

Στην εποχή των ιστότοπων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των εφαρμογών για κινητά, η δυνατότητα κλιμάκωσης των επικοινωνιών των πελατών σας σε πολλά ψηφιακά κανάλια δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική. Σε τελική ανάλυση, είναι σημαντικό να συναντάτε τους πελάτες σας όπου κι αν βρίσκονται, όχι απαραίτητα εκεί που θα θέλατε να βρίσκονται.

Συνήθως, τα πακέτα λογισμικού εμπειρίας πελατών περιλαμβάνουν αποσπάσματα κώδικα που εισάγονται στο backend των ιστότοπων. Μόλις εγκατασταθούν, θα εμφανιστεί ένα widget που επιτρέπει στους επισκέπτες να καλούν ή να  συνομιλούν.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο εάν ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα CMS όπως το WordPress ή το Drupal. Κάνοντας το αυτό διασφαλίζετε ότι η ενσωμάτωσή σας θα κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Επιπλέον, αποφεύγεται την ανάγκη εισαγωγής κώδικα με μη αυτόματο τρόπο ή άλλων τεχνικών αλλαγών.

Τα πρόσθετα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διευκόλυνση της υποστήριξης όταν τη χρειάζεστε. Για παράδειγμα, ανάλογα με το πρόγραμμα εμπειρίας πελάτη που επιλέγετε, οι αντιπρόσωποι υποστήριξης ενδέχεται να συνδεθούν μέσω του πρόσθετου και να κάνουν οποιεσδήποτε απαραίτητες αλλαγές στον ιστότοπό σας.

Παρόμοιες προσθήκες και επεκτάσεις υπάρχουν για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των Shopify και Bigcommerce (μεταξύ άλλων), προσφέροντας μια νέα σειρά λειτουργιών που υποστηρίζουν ειδικά τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές.

Πώς λειτουργεί το λογισμικό εμπειρίας πελατών; - App - Uploads - 2021 - 04 - Shopify Integration Plugin.png

Μπορεί να απαιτείται μια αποκλειστική ιστοσελίδα για γνωσιακές βάσεις, πύλες πελατών και καρτέλες υποστήριξης . Αυτές οι ιστοσελίδες θα διαθέτουν επίσης σενάρια που ενσωματώνονται με την επιλεγμένη πλατφόρμα εμπειρίας πελατών.

Οι κάτοχοι ιστοτόπων μπορούν στη συνέχεια να συνδεθούν σε έναν πίνακα ελέγχου που παρέχεται από το λογισμικό διαχείρισης εμπειρίας πελατών για να δουν ζητήματα και αφοσίωση πελατών. Μπορούν να δουν πότε στάλθηκαν ερωτήματα και, συχνά, από πού προήλθαν στον ιστότοπο. Μπορούν επίσης να απευθύνουν ερωτήσεις στο πιο σχετικό μέλος της ομάδας.

Επιπλέον, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό των τμημάτων του ιστότοπού τους, της παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλων πτυχών της αφοσίωσης των πελατών τους. Για παράδειγμα, εάν οι πελάτες συνεχίζουν να κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις για τα ίδια προϊόντα, ίσως οι περιγραφές έπρεπε να είναι πιο ακριβείς.

Αυτές οι πλατφόρμες που βασίζονται σε cloud κάνουν τη διαχείριση εμπειρίας πελατών πιο εύκολη από ποτέ. Και το καλύτερο από όλα, μπορούν να τα κάνουν όλα από ένα μέρος – ή πολλά! Η πρόσβαση στις πλατφόρμες εμπειρίας γίνεται συνήθως μέσω ιστοτόπων και εφαρμογών για κινητά. Ωστόσο, ενδέχεται να λειτουργούν και μέσω εφαρμογών υπολογιστή.

Ορισμένες πλατφόρμες λειτουργούν πέρα ​​από τον ιστότοπο. Για παράδειγμα, η ενσωμάτωση καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα κοινό στοιχείο των προγραμμάτων εμπειρίας πελατών. Έτσι, εάν ένας νέος ακόλουθος βρει ένα προϊόν ή μια πώληση σε μια παλιά ανάρτηση, μπορεί να σας στείλει μήνυμα για να μάθει εάν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Με όλα αυτά τα σύγχρονα κανάλια για την προσέγγιση πελατών, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις πλατφόρμες που τα φέρνουν όλα σε ένα μέρος. Αντί να προσπαθείτε να παρακολουθείτε ενεργά όλα τα κοινωνικά σας κανάλια, ενσωματώστε τα με μια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών και ελέγξτε όλα τα ψηφιακά σας κανάλια από ένα μέρος.

Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω της επαγγελματικής ή προσωπικής σας διεύθυνσης email. Εκτός από αυτό, είναι απίθανο να έχετε πάντα ανοιχτό τον πίνακα ελέγχου σας, αλλά υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να έχετε μαζί σας το email σας όταν έχετε τηλέφωνο στο χέρι. Εάν προσφέρετε υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω email, δείτε αν θα ήταν επωφελές να τις ενσωματώσετε στην εφαρμογή CES. Η πλατφόρμα μας είναι συμβατή με κορυφαίες πλατφόρμες μάρκετινγκ μέσω email, συμπεριλαμβανομένου του MailChimp.

Στοιχεία λογισμικού εμπειρίας πελάτη

Κάθε πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων και πόρων. Φυσικά, θα διαφέρουν μεταξύ των παρόχων, αλλά αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά.

Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία ενδέχεται να χρειαστούν χρόνο για την αρχική εγκατάσταση και εκπαίδευση των εργαζομένων. Αυτή η διαδικασία μπορεί να φαίνεται βουνό, αλλά θα εξοικονομήσει χρόνο μακροπρόθεσμα.

Καρτέλες

Ορισμένα ζητήματα πελατών χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν. Το λογισμικό καρτελών επιτρέπει στους αντιπροσώπους υποστήριξης να παρακολουθούν ζητήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν άμεσα για πολλούς λόγους. Χρησιμεύουν επίσης ως υπενθυμίσεις για να διασφαλίσουν ότι τα αιτήματα υποστήριξης δεν χάνονται.

Οι καρτέλες μπορούν να αρχειοθετηθούν αφού κλείσουν για μελλοντική αναφορά, συχνά χρησιμεύοντας ως δημοφιλή εργαλεία εκπαίδευσης για νέους υπαλλήλους. Μπορούν να δείξουν πώς να ανταποκρίνονται καλύτερα σε συγκεκριμένους πελάτες και να αναλύσουν ποιες λύσεις φαίνεται να λειτουργούν καλύτερα.

Δημιουργήστε μία καρτέλα στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent
Λογισμικό Καρτελών LiveAgent

Ζωντανή συνομιλία

Το λογισμικό ζωντανής συνομιλίας επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης σε πραγματικό χρόνο από οποιαδήποτε σελίδα στον ιστότοπό σας. Συνήθως, οι ζωντανές συνομιλίες εμφανίζονται ως ένα widget που αιωρείται όμορφα στη γωνία μιας ιστοσελίδας.

Εάν όλοι οι πράκτορες είναι απασχολημένοι αυτήν τη στιγμή, αυτά τα “ συννεφάκια συνομιλίας ” θα εμφανίζουν επίσης έναν αριθμό ουράς, συγκρίσιμο με την αναμονή στην ουρά χωρίς την ενοχλητική μουσική.

Οι ζωντανές συνομιλίες μπορούν να ενσωματωθούν σε ιστότοπους, εφαρμογές για κινητά και καταλόγους προϊόντων. Η διεπαφή μπορεί συνήθως να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στην επωνυμία σας. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα δεν θα είναι πάντα διαθέσιμη ή μπορεί να περιλαμβάνεται σε συγκεκριμένα πακέτα.

Οι ζωντανές συνομιλίες μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν χρήσιμες δικές τους δυνατότητες. Για παράδειγμα, ορισμένες υλοποιήσεις επιτρέπουν στους αντιπροσώπους να κάνουν προεπισκόπηση των απαντήσεων του πελάτη καθώς πληκτρολογούν, επιτρέποντας στον αντιπρόσωπο να εξετάσει και να προβλέψει τις ανάγκες του πριν από την αποστολή του μηνύματος.

Ακόμα κι έτσι, η ζωντανή συνομιλία δεν δίνει πάντα στους πελάτες άμεση ανταπόκριση, επομένως οι αντιπρόσωποι μπορούν να εξετάσουν τις επιλογές τους λεπτομερώς πριν προχωρήσουν. Ακόμη καλύτερα, ο χρόνος απόκρισης του πελάτη παρέχει επιπλέον χρόνο για προβληματισμό.

Λειτουργία συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο στο σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent
Ζωντανή συνομιλία από το LiveAgent

Τηλεφωνικό κέντρο

Φανταστείτε τη δύναμη να έχετε ένα πλήρες τηλεφωνικό κέντρο χωρίς το κόστος υλικού. Αυτό προσφέρουν οι πλατφόρμες εμπειρίας πελατών με προγράμματα τηλεφωνικών κέντρων. Μπορούν να ενσωματωθούν με τους υπολογιστές που είναι ήδη εγκατεστημένοι στο γραφείο σας και να προσφέρουν μια διεπαφή χρήστη πλούσια σε δυνατότητες.

Συνδυάζοντας κανάλια σε ένα μέρος, το λογισμικό τηλεφωνικών κέντρων επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις σχέσεις με τους πελάτες, ενώ μειώνουν την εγκατάλειψη καλαθιού αγορών. Επιπλέον, ενσωματώνεται με την υπόλοιπη πλατφόρμα για να παρέχει απρόσκοπτη υποστήριξη πελατών.

Συνδέστε τον πάροχο VoIP με το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent
Τηλεφωνικό κέντρο με πολλούς παρόχους VoIP από το LiveAgent

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αυτές τις μέρες, οι πελάτες δεν χρησιμοποιούν μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ακολουθήσουν τις αγαπημένες τους εταιρείες. Τα χρησιμοποιούν επίσης για να επικοινωνήσουν μαζί τους. Δυστυχώς, οι ειδοποιήσεις μπορούν να συσσωρευτούν γρήγορα όταν προέρχονται από πολλά διαφορετικά κοινωνικά κανάλια ταυτόχρονα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό εμπειρίας πελάτη για να μετατρέψετε κάθε ειδοποίηση σε καρτέλα. Όπως έχουμε συζητήσει, οι καρτέλες μπορούν να παρακολουθηθούν και να εκχωρηθούν από μία τοποθεσία.

Ορισμένες πλατφόρμες επιτρέπουν επίσης στις επιχειρήσεις να προγραμματίζουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά ενσωματώνονται με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες και επιτρέπουν προηγμένο προγραμματισμό σε πολλούς ιστότοπους από μία τοποθεσία.

Συνδέστε το Twitter με το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent
Σύνδεση Twitter στο LiveAgent

Πύλη πελατών

Καθώς τα ψηφιακά κανάλια συνεχίζουν να βελτιώνουν τη ροή πληροφοριών, οι προσδοκίες των πελατών έχουν αλλάξει . Εάν ορισμένα ζητήματα δεν επιλυθούν αμέσως, θέλουν ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο που σημειώθηκε. Οι πύλες πελατών το δείχνουν αυτό σε πραγματικό χρόνο.

Προσφέρουν επίσης πρόσθετες πληροφορίες σε υπάρχοντες πελάτες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμούς. Συνήθως, μπορούν να δημιουργήσουν νέες καρτέλες υποστήριξης, να αναζητήσουν μια γνωσιακή βάση και να προβάλουν προηγούμενες καρτέλες υποστήριξης.

Οι πύλες πελατών επιτρέπουν επίσης στους πελάτες να βοηθούν ο ένας τον άλλον . Για παράδειγμα, τα φόρουμ κοινότητας επιτρέπουν στους επισκέπτες να αναζητούν ερωτήσεις που έχουν κάνει άλλοι και να απαντούν σε όσους έχουν παρόμοια προβλήματα. Οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να καθοδηγήσουν τις συνομιλίες και να απαντήσουν σε ερωτήσεις στην πορεία.

Ενώ τα φόρουμ μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους εξυπηρέτησης πελατών, η τακτική παρακολούθηση των συνομιλιών είναι απαραίτητη. Τελικά, οι ερωτήσεις και τα θέματα θα πρέπει να υποστηρίζουν την επιχείρησή σας και όχι να εμποδίζουν. Θα πρέπει επίσης να επιβάλλετε κανόνες που διατηρούν τις συνομιλίες φιλικές, εστιασμένες και χρήσιμες.

Λογισμικό πύλης πελατών - LiveAgent
Πύλη υποστήριξης από το LiveAgent

Γνωσιακή βάση

Μερικές φορές, είναι καλύτερο να επιτρέπετε στους πελάτες να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται στον δικό τους χρόνο. Οι γνωσιακές βάσεις μπορούν να απελευθερώσουν πόρους προσωπικού παρέχοντας στους πελάτες γρήγορη πρόσβαση στις πιο σχετικές πληροφορίες.

Ως μπόνους, οι καλά δομημένες υλοποιήσεις γνωσιακών βάσεων μπορούν μερικές φορές να βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό προσφέρει μια ευκαιρία στους νέους πελάτες να σας βρουν με βάση το περιεχόμενό σας, ακόμα κι αν δεν έχουν ακούσει ποτέ για την επιχείρησή σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καρτέλες πελατών και αλληλεπιδράσεις για να επεκτείνετε τη γνωσιακή βάση σας. Δημιουργήστε μελέτες περιπτώσεων και παρουσιάστε τις ως παραδείγματα επίλυσης κοινών (ή όχι τόσο κοινών) ζητημάτων. Φυσικά, είναι σημαντικό να λάβετε την άδεια των πελατών πριν χρησιμοποιήσετε τα ονόματά τους.

Πιστότητα και διατήρηση πελατών - Γνωσιακή βάση - LiveAgent

Βασικά χαρακτηριστικά του αποτελεσματικού λογισμικού εμπειρίας πελατών

Υπάρχουν πολλά προγράμματα εμπειρίας πελατών για να διαλέξετε, αλλά δεν είναι όλα κατάλληλα για να καλύψουν κάθε επιχειρηματική ανάγκη. Εδώ, θα συζητήσουμε βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πάρετε μια απόφαση.

Χαρτογράφηση ταξιδιού

Οι πελάτες τείνουν να ακολουθούν ορισμένα μονοπάτια πριν ξεκινήσουν συναλλαγές μαζί σας. Η χαρτογράφηση ταξιδιού δείχνει το ταξίδι του πελάτη που οδήγησε τους επισκέπτες είτε στη μετατροπή είτε στην αποχώρηση. Παρέχει επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επανεπισκέψεις.

Προβολή 360 μοιρών

Οι πιθανότητες είναι ότι οι επισκέπτες έρχονται στον ιστότοπό σας από διαφορετικά υπόβαθρα και για διάφορους λόγους. Η προβολή 360 μοιρών σάς βοηθά να κατανοήσετε την αντίληψη, τη γνώμη, τους στόχους και τα κίνητρα ενός πελάτη με βάση τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο και την επιχείρησή σας.

Αναλύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε ακόλουθους είναι να έχετε ενεργή παρουσία σε σχετικά κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα αναλυτικά στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης σάς βοηθούν να κατανοήσετε πώς αλληλεπιδρούν οι πελάτες με τις αναρτήσεις σας και ποιες αναρτήσεις αυξάνουν την επισκεψιμότητα.

Σχόλια πελατών

Οι πιο πολύτιμες πηγές πληροφοριών σχετικά με τους πελάτες σας είναι, στην πραγματικότητα, οι πελάτες σας. Το λογισμικό εμπειρίας πελατών θα πρέπει να διευκολύνει τους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας και να προσφέρουν σχόλια.

Υλοποιήστε έρευνα σχολίων πελατών - LiveAgent

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό εμπειρίας πελάτη

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή λογισμικού εμπειρίας πελάτη. Καθώς υπάρχουν τόσες πολλές λύσεις λογισμικού διαχείρισης εμπειρίας πελατών στην αγορά, είναι εύκολο να χαθείτε. Οι ακόλουθοι επτά παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή λογισμικού διαχείρισης εμπειρίας πελατών:

Δεσμεύσεις

Τι περιμένει από εσάς η πλατφόρμα εμπειρίας πελατών; Πολλές πλατφόρμες προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή προτού αναμένουν οποιαδήποτε δέσμευση από εσάς. Μερικές δεν θα ζητήσουν καν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας!

Πολλές πλατφόρμες θα σας επιτρέψουν επίσης να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ποινή. Εάν ακυρώσετε σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο (συνήθως 30 έως 60 ημέρες), ενδέχεται επίσης να δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Προσδιορίστε το επίπεδο δέσμευσης μιας πλατφόρμας πριν εγγραφείτε. Αυτό περιλαμβάνει τόσο την πλατφόρμα όσο και τη δέσμευση της επιχείρησής σας. Θα πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και πόρους για την εκπαίδευση των εργαζομένων και την ενσωμάτωση των εργαλείων της πλατφόρμας.

Τιμολόγηση

Οι τιμές δεν είναι πάντα τόσο απλές όσο φαίνονται. Σίγουρα, συνήθως θα έχουν μια λίστα τιμών, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορεί να δείτε κείμενο που λέει κάτι σαν “ανά χρήστη”. Επίσης, μπορεί να εμφανίσει μια μηνιαία χρέωση και, στη συνέχεια, να πει ότι χρεώνεται ετησίως από κάτω.

Δεδομένου ότι οι εμπειρίες των πελατών είναι πολύτιμες, οι τιμές για τις καλύτερες πλατφόρμες δεν θα είναι πάντα χαμηλές. Αλλά δεν πρέπει επίσης να είναι υπερβολικές. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η τιμή που εμφανίζεται είναι η τιμή που θα πληρώσετε πραγματικά.

Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη το κόστος εκκίνησης. Ορισμένες πλατφόρμες χρεώνουν ένα τέλος για τη δημιουργία ενός λογαριασμού. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εάν πρόκειται να ξοδέψετε περισσότερα εκ των προτέρων, βεβαιωθείτε ότι βελτιώνει τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες.

Υποστήριξη

Οι πλατφόρμες εμπειρίας πελατών υπάρχουν για να εξυπηρετούν τους πελάτες σας, αλλά η επιχείρηση πρέπει επίσης να σας υποστηρίζει. Εξάλλου, οι περισσότερες από αυτές τις πλατφόρμες διαθέτουν μια σειρά από χαρακτηριστικά, αναφορές, ενσωματώσεις και αυτοματισμούς.

Η υποστήριξη μπορεί να έχει πολλές μορφές. Γενικά, περιλαμβάνονται σεμινάρια που διδάσκουν πώς χρησιμοποιούνται τα εργαλεία και στρατηγικές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα εργαλεία.

Υποστήριξη - App - Uploads - 2020 - 02 - Screenshot 2020 02 19 At 13.15.45.png

Φυσικά, θα πρέπει επίσης να μπορείτε να προσεγγίσετε ένα άτομο όταν είναι απαραίτητο. Εξάλλου, αυτό είναι ουσιαστικά το νόημα ολόκληρης της βιομηχανίας. Επομένως, η πλατφόρμα που επιλέγετε θα πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον τόσους τρόπους επικοινωνίας με ένα πραγματικό άτομο, όσους σας βοηθούν να προσφέρετε στους πελάτες σας.

Μιλώντας για υποστήριξη, η πλατφόρμα που επιλέξατε σας κρατά ενήμερους; Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς στον ψηφιακό κόσμο καθώς οι υπολογιστές γίνονται πιο ισχυροί και οι επιχειρήσεις μαθαίνουν νέους τρόπους εξυπηρέτησης πελατών. Τα ενημερωτικά δελτία μέσω email είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και βελτιώσεις ενός λογισμικού εμπειρίας πελάτη.

Καθώς υλοποιούνται οι αναβαθμίσεις, θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας. Εμφανίζονται επίσης για άλλους λόγους που είναι συχνά απρόβλεπτοι. Προσπαθήστε να μάθετε εάν το λογισμικό εμπειρίας πελατών σας προσφέρει ένα εργαλείο που παρακολουθεί την κατάσταση του συστήματος .

Εάν προκύψει διακοπή λειτουργίας, μάθετε εάν το λογισμικό του υπολογιστή σας θα εξακολουθεί να παρέχει κάποια περιορισμένη λειτουργικότητα. Εάν όχι, δημιουργήστε ένα εφεδρικό σχέδιο για να συνεχίσετε τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία. Ευτυχώς, οι διακοπές είναι σπάνιες και συνήθως χρειάζονται λίγο χρόνο για να επιλυθούν.

Παρεχόμενες επιλογές επικοινωνίας

Η ικανοποίηση των πελατών παίρνει πολλές μορφές στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, ένας πελάτης μπορεί να έχει ερωτήσεις σχετικά με ένα προϊόν στον ιστότοπό σας ή μπορεί να αναρωτηθεί εάν μια έκπτωση που βρήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξακολουθεί να ισχύει.

Μια εξαιρετική αλληλεπίδραση με τον πελάτη συναντά τους πελάτες όπου κι αν βρίσκονται. Δυστυχώς, το εύρος προσοχής είναι σύντομο στο διαδίκτυο. Εάν οι πελάτες δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας όποτε και όπως θέλουν, είναι πιθανό να πάνε κάπου αλλού. Γι’ αυτό τα περισσότερα προγράμματα εμπειρίας πελατών έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώνονται με ζωντανές συνομιλίες, email, τηλεφωνικές γραμμές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δυνατότητα κλιμάκωσης πάνω/κάτω

Τα περισσότερα λογισμικά εμπειρίας πελατών προσφέρουν μια ποικιλία πακέτων σε διαφορετικά σημεία τιμών. Τείνουν να βασίζονται σε χαρακτηριστικά, άλλα στον αριθμό των χρηστών ή στις αλληλεπιδράσεις και άλλα περιέχουν έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών και χρηστών.

Θα πρέπει να επιλέξετε λογισμικό που θα βοηθήσει να αναπτύξει την επιχείρησή σας (διαφορετικά, δεν θα αξίζει την επένδυση). Στη συνέχεια, καθώς θα σημειωθεί αυτή η ανάπτυξη, θα πρέπει να μπορείτε να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις μιας καλύτερης εμπειρίας πελάτη.

Μερικές φορές, μπορεί να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες σας τόσο πολύ ώστε να μπορείτε πραγματικά να μειώσετε τις προσπάθειές σας. Οι πλατφόρμες εμπειρίας πελατών θα πρέπει να κλιμακώνονται απρόσκοπτα για να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Οι πλατφόρμες CES θα πρέπει να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές σας ανάγκες. Τον τελευταίο χρόνο, έχουμε δει μια δραστική αύξηση στον αριθμό των υπαλλήλων που εργάζονται από το σπίτι. Παρόλο που ο κόσμος έχει αλλάξει, οι προσδοκίες των πελατών παραμένουν οι ίδιες. Η εφαρμογή CES θα πρέπει να υποστηρίζει αυτές τις αλλαγές.

Περιορισμοί λογισμικού

Οι πλατφόρμες SaaS έχουν γίνει εξαιρετικά ισχυρές, αλλά έχουν όρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα βλέπετε συχνά έναν μέγιστο αριθμό καμπανιών, χρηστών, πελατών ή αλληλεπιδράσεων σε διαφορετικές πλατφόρμες. Εξετάστε προσεκτικά αυτούς τους περιορισμούς και συγκρίνετε τους με την επισκεψιμότητα του τρέχοντος ιστότοπού σας.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να επιλέξετε το απεριόριστο πρόγραμμα, αλλά όχι αυτό που χρειάζεται η επιχείρησή σας. Στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα προγράμματα προορίζονται για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας και όχι για μια αλυσίδα τοπικών εστιατορίων. Θυμηθείτε, εάν επιλέξετε τη σωστή πλατφόρμα, μπορείτε να αναβαθμίσετε ανάλογα με τις ανάγκες.

Επιλογές Συνεργασίας

Χρειάζεται μια ομάδα για να πετύχει στην επιχείρηση. Ωστόσο, δεν είναι κάθε εργαζόμενος ικανός να απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εργαλεία συνεργασίας είναι απαραίτητα για τις πλατφόρμες εμπειρίας πελατών.

Τα συστήματα καρτελών είναι από τα πιο κοινά εργαλεία συνεργασίας . Τα ζητήματα πελατών μπορούν να ανατεθούν γρήγορα σε μια σχετική ομάδα ή μέλος. Επιτρέπουν επίσης στους αντιπροσώπους να αφήνουν σχετικές σημειώσεις στην πορεία.

Σημειώσεις λογισμικού ζωντανής συνομιλίας στη συνομιλία - LiveAgent
Σημειώσεις εσωτερικής συνομιλίας στο LiveAgent

Φυσικά, ορισμένες ερωτήσεις έχουν μεγαλύτερη αίσθηση επείγουσας ανάγκης και χρειάζονται ταχύτερο χρόνο απόκρισης. Τα κοινόχρηστα εισερχόμενα είναι ένα άλλο κοινό εργαλείο συνεργασίας. Διαφορετικά μέλη της ομάδας μπορούν να διαβάσουν τα ίδια email και να απαντήσουν κατάλληλα.

Η κοινή χρήση αρχείων είναι ένα άλλο σημαντικό εργαλείο συνεργασίας. Μερικές φορές, τα μέλη της ομάδας μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν και να μοιραστούν τα ίδια έγγραφα ή αρχεία για να βοηθήσουν αποτελεσματικά τους πελάτες. Η διαδικασία κοινής χρήσης και αποθήκευσης αυτών των εγγράφων σε ένα μέρος θα πρέπει να είναι απρόσκοπτη.

Ανάλογα με τον τρόπο υλοποίησης της πλατφόρμας, οι αντιπρόσωποι δεν χρειάζεται απαραίτητα να συνεργάζονται απευθείας με τους πελάτες. Για παράδειγμα, οι καρτέλες σχετικά με λογιστικά θέματα μπορούν να κοινοποιηθούν σε λογιστές. Μόλις επιλυθεί το πρόβλημα, ο αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να επικοινωνήσει με τον πελάτη.

Έκδοση επίδειξης λογισμικού εμπειρίας πελατών

Κάθε πλατφόρμα εμπειρίας πελάτη είναι διαφορετική και ορισμένες θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας καλύτερα από άλλες. Επομένως, θα πρέπει να το δοκιμάσετε πριν επενδύσετε σε αυτό.

Οι εκδόσεις επίδειξης παρέχουν την ευκαιρία να δείτε εάν μια συγκεκριμένη πλατφόρμα θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα με την επιχείρηση και τους πελάτες σας. Το πιο σημαντικό, η δοκιμαστική περίοδος θα πρέπει να διαρκέσει αρκετά για να καθοριστεί εάν θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα ή αν θα αποδειχθεί πιο επαχθής.

Οι εκδόσεις επίδειξης είναι περιορισμένες, επομένως εστιάστε πρώτα στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιήστε τους οδηγούς γνωσιακής βάσης της πλατφόρμας για να μάθετε γρήγορα αυτές τις λειτουργίες και να δείτε πώς αποδίδουν με μικρό αριθμό πελατών.

Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε μερικά demo πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Αυτό είναι δωρεάν (εκτός από τη δέσμευσή σας για το χρόνο) και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας με βάση την εμπειρία από πρώτο χέρι.

Έκδοση επίδειξης λογισμικού εμπειρίας πελατών - App - Uploads - 2021 - 12 - LiveAgent Demo.png

Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό εμπειρίας πελάτη;

Ποια επιλογή είναι η καλύτερη; Κάθε επιχείρηση θα έχει διαφορετική απάντηση. Για παράδειγμα, ορισμένες πλατφόρμες (όπως το SurveyLegend) προσφέρουν έρευνες. Άλλες (όπως το LiveAgent) δεν το κάνουν. Εκτός εάν η επιχείρησή σας σχεδιάζει να πραγματοποιήσει έρευνες, ενδέχεται να πληρώσετε κατά λάθος για κάτι που δεν χρειάζεστε.

Θα πρέπει να προσδιορίσετε την καλύτερη λύση με βάση τους επιχειρηματικούς σας στόχους . Ποια εργαλεία θα διευκολύνουν τη σύνδεση με τους πελάτες σας; Επενδύστε μόνο στα εργαλεία που χρειάζεστε για να προσεγγίσετε τους πελάτες σας εκεί που βρίσκονται. Αυτό μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικό από τις συγκεντρωτικές αξιολογήσεις χρηστών.

Φροντίστε να διαβάσετε επίσης κριτικές χρηστών. Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο για οποιαδήποτε πλατφόρμα θα αποκαλύψει δεκάδες κριτικές από πραγματικούς χρήστες. Δείτε πώς ανταποκρίνονται. Για παράδειγμα, σύμφωνα με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google, το LiveAgent γενικά κατατάσσεται υψηλότερα στις δημοσιεύσεις του κλάδου από το Zendesk.

Εκτός από τις κριτικές, τι διακρίσεις από τον κλάδο έχουν λάβει; Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες του κλάδου και επιτηρητές που εξετάζουν και βραβεύουν παρόχους. Αυτά περιλαμβάνουν βραβεία και πιστοποιητικά για λογισμικό διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πλατφόρμες κέντρου εξυπηρέτησης και λογισμικό ζωντανής συνομιλίας, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε να δείτε παραδείγματα πολλών στη σελίδα βραβείων μας . Ορισμένα από αυτά επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας μας, ενώ άλλα θεωρούν την πλατφόρμα ως σύνολο. Αυτά τα βραβεία χρησιμεύουν ως χρήσιμες διαφημίσεις.

Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό εμπειρίας πελάτη; - App - Uploads - 2020 - 07 - Awards Section Web.png

Εάν η επιχείρησή σας είναι νεότερη, μπορεί να επωφεληθεί από ένα απλό λογισμικό διαχείρισης εμπειρίας πελατών ανοιχτού κώδικα. Αυτά είναι συχνά πλούσια σε χαρακτηριστικά και υποστηρίζονται από μια κοινότητα προγραμματιστών. Ωστόσο, συνήθως έχουν περιορισμένη χρηματοδότηση για υποστήριξη.

Υπάρχουν φορές που μπορεί να σκεφτείτε περισσότερες από μία πλατφόρμες, έστω και προσωρινά. Για παράδειγμα, πλατφόρμες που βασίζονται σε έρευνες όπως το SurveyLegend εστιάζουν σε μεγάλο βαθμό σε ερωτηματολόγια. Αυτές οι πλατφόρμες δεν διαθέτουν τη λειτουργικότητα των περισσότερων άλλων λογισμικών εμπειρίας πελατών.

Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε προσωρινά τις δυνατότητες του SurveyLegend εάν δοκιμάζετε ένα νέο προϊόν ή ενημέρωση ιστότοπου. Η συγκέντρωση των άμεσων απόψεων πραγματικών πελατών μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις.

Εάν χρειάζεται να ενσωματώσετε μόνο ένα εργαλείο, η καλύτερη πλατφόρμα εμπειρίας πελάτη μπορεί να είναι αυτή που προσφέρει αυτό το εργαλείο ως αυτόνομο προϊόν. Για παράδειγμα, το LiveAgent προσφέρει λογισμικό καρτελών με 15$ κάθε μήνα ανά αντιπρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, το Salesforce απαιτεί από τους πελάτες να συνδυάζουν διαφορετικά προϊόντα μαζί για κάθε πρόγραμμα.

Ευτυχώς, οι περισσότερες πλατφόρμες εμπειρίας πελατών προσφέρουν κάποιες οδηγίες κατά την επιλογή του καλύτερου προγράμματος για την επιχείρησή σας. Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια λύση ως άτομο (όπως συνεργάτες του μάρκετινγκ ή ελεύθεροι επαγγελματίες), τα δωρεάν προγράμματα θα πρέπει να είναι αρκετά για να ξεκινήσετε.

Μπορεί ακόμη και να επωφεληθείτε από πολλά δωρεάν προγράμματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πακέτο του LiveAgent για βασικές αναφορές, ένα κουμπί συνομιλίας, μια πύλη πελατών και άλλα χρήσιμα εργαλεία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SurveyLegend για να δημιουργήσετε έρευνες για σχόλια πελατών.

Οι μικρές, τοπικές επιχειρήσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μια δωρεάν υπηρεσία και ένα άλλο πακέτο χαμηλού επιπέδου. Πιθανότατα έχετε ήδη ακόλουθους, αλλά το εύρος τους είναι περιορισμένο. Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν συνήθως μικρότερο όγκο ερωτημάτων εξυπηρέτησης πελατών και δεν χρειάζονται πιο προηγμένα εργαλεία.

Τα πακέτα μεσαίου επιπέδου εξυπηρετούν καλύτερα τις μεσαίες επιχειρήσεις. Οι δωρεάν εκδόσεις μπορεί να μην είναι αρκετές, αλλά τα πιο κατάλληλα πακέτα θα εξακολουθούν να είναι προσιτά. Ακόμη καλύτερα, θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις αυτού του εύρους να κλιμακώσουν την προσέγγισή τους χωρίς κόπο.

Οι επιχειρήσεις και οι διεθνείς εταιρείες συχνά χρειάζεται να συντονίζουν τις ροές εργασίας τους μεταξύ πολλών γραφείων, μερικές φορές σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι οργανισμοί χρειάζονται λογισμικό εμπειρίας πελατών κορυφαίας βαθμίδας για να εξυπηρετούν μεγαλύτερα κοινά πελατών και να διευκολύνουν τη συνεργασία μεταξύ μεγάλων, γεωγραφικά διαφορετικών ομάδων.

Find the ideal solution

Are you looking for software that will meet your needs and will also make your customer service more efficient?

Οφέλη από τη χρήση λογισμικού εμπειρίας πελάτη

Καλύτερες αλληλεπιδράσεις σημαίνουν μεγαλύτερη αφοσίωση των πελατών και ο μοναδικός σκοπός του λογισμικού εμπειρίας πελατών είναι να βελτιώσει αυτές τις αλληλεπιδράσεις.

Ωστόσο, τα προγράμματα εμπειρίας πελατών δεν βοηθούν απλώς τους πελάτες. Όταν εφαρμόζονται σωστά, βελτιώνουν επίσης την εμπειρία των εργαζομένων. Η συνεργασία επιτρέπει στους υπαλλήλους να εργάζονται απρόσκοπτα μαζί, ακόμα κι αν δεν βρίσκονται στο ίδιο γραφείο. Τους επιτρέπει επίσης να επιλύουν γρηγορότερα ζητήματα πελατών.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εργαλεία ανάλυσης για την παρακολούθηση ενεργών χρηστών καθώς αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο, την εφαρμογή ή το περιεχόμενό σας. Όπως έχουμε συζητήσει, αυτό προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για το τι λειτουργεί και τι όχι. Μόλις μάθετε τι κάνει τους πελάτες χαρούμενους, μπορείτε να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία.

Οι επιχειρηματικές αλληλεπιδράσεις – τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές – βελτιστοποιούνται από το λογισμικό εμπειρίας πελατών. Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την επιχείρησή σας μέσω περισσότερων καναλιών , ωστόσο είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλα από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Όπως έχουμε επίσης συζητήσει, οι εργαζόμενοι μπορούν να συνεργαστούν καλύτερα.

Η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική εάν οι υπάλληλοι ή οι ομάδες εργάζονται σε διαφορετικές τοποθεσίες. Χρειάζονται πρόσβαση στα ίδια αρχεία, εγγραφές και εργαλεία σε πραγματικό χρόνο. Χρειάζονται επίσης πρόσβαση σε ζωντανές ενημερώσεις, ώστε οι πελάτες να μπορούν να βοηθηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.

Οι πλατφόρμες εμπειρίας πελατών κάνουν επίσης τις επιχειρήσεις πιο επεκτάσιμες. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε καλύτερα προγράμματα με περισσότερες δυνατότητες και όρια χρήσης. Τα αναβαθμισμένα προγράμματα συχνά επεκτείνουν τη λειτουργικότητα αρκετά ώστε να αποφευχθεί ή να μειωθεί το αυξημένο κόστος εργασίας.

Για διεθνείς οργανισμούς, η πολύγλωσση υποστήριξη είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να παρέχει πρόσβαση σε ολόκληρες αγορές σε νέες χώρες και προσφέρει απαράμιλλες ευκαιρίες για επέκταση ακόμη και μεταξύ επιχειρήσεων που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμη παρουσία στο εξωτερικό.

Όταν χρησιμοποιείτε πολύγλωσσα εργαλεία, μάθετε ποιες γλώσσες υποστηρίζονται και ποια έθνη προσφέρουν τις περισσότερες ευκαιρίες για επέκταση. Εάν εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας, η επέκταση στο εξωτερικό με μια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε.

απαιτήσεις-κέντρου-εξυπηρέτησης-πολυγλωσσικές-δυνατότητες LiveAgent

Ενσωμάτωση λογισμικού εμπειρίας πελατών

Ακόμη και με τις πιο αποτελεσματικές πλατφόρμες, η υλοποίηση θα πάρει αναγκαστικά κάποιο χρόνο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εταιρικούς πελάτες, αλλά ακόμη και μεμονωμένοι χρήστες θα πρέπει να προσαρμόσουν τα χρονοδιάγραμμά τους.

Προτού ενσωματώσετε λογισμικό εμπειρίας πελάτη, ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις λειτουργίες ασφαλείας . Μερικές φορές, τα scripts που είναι ενσωματωμένα στον ιστότοπό σας θα συνδέονται με εξωτερικούς πόρους. Εάν το κάνουν, αυτοί οι πόροι θα πρέπει να βρίσκονται σε ασφαλείς υπηρεσίες. Διαφορετικά, μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα ασφάλειας, ακόμα κι αν ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής.

Δυστυχώς, ο έλεγχος ασφαλών συνδέσεων απαιτεί συνήθως τεχνικές γνώσεις και ικανότητα ανάγνωσης κάποιου κώδικα. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να συζητήσετε την υλοποίησή σας πριν επιλέξετε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Ευτυχώς, οι ηγέτες του κλάδου κατανοούν τη σημασία της ασφάλειας. Εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν ότι οι συνδέσεις είναι ασφαλείς και βρίσκουν ευκαιρίες για να αναβαθμίσουν τις πλατφόρμες τους. Κάθε μία από τις 20 πλατφόρμες εμπειρίας πελατών που εξετάζουμε εδώ προσφέρει ασφαλείς εφαρμογές λογισμικού.

Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, οι επιχειρήσεις πρέπει να παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επωνυμία, τις λειτουργίες, τα ψηφιακά στοιχεία και τις ομάδες τους. Πρέπει επίσης να παρέχουν χρόνο στα μέλη της ομάδας εκπαίδευσης για να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα.

Παρά τους ισχυρούς πίνακες ελέγχου, κάποια λειτουργικότητα θα πρέπει να υπάρχει εκτός της πλατφόρμας. Για παράδειγμα, θα πρέπει να τοποθετηθούν ζωντανά widget σε ιστότοπους. Αυτό γίνεται συνήθως με την προσθήκη κώδικα σε κάθε ιστοσελίδα στον ιστότοπο που παρέχεται από την εταιρεία λογισμικού.

Για ενσωματώσεις email, τηλεφώνου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να συγχρονίσουν αυτούς τους λογαριασμούς με την πλατφόρμα που έχουν επιλέξει. Συνήθως, αυτή η διαδικασία είναι ως επί το πλείστον αυτοματοποιημένη. Για παράδειγμα, η πλατφόρμα θα σας στείλει στο Facebook με ένα αίτημα διαχείρισης της σελίδας σας. Απλώς συνδεθείτε, εγκρίνετε το αίτημα και θα συγχρονίσετε το χρονοδιάγραμμα της σελίδας σας στο Facebook.

Ακόμη και όταν το πρόγραμμα είναι πλήρως ενσωματωμένο και οι εργαζόμενοι έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα, η διαδικασία δεν έχει ακόμη τελειώσει. Το λογισμικό εμπειρίας πελατών είναι μια επένδυση. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι παρέχει απόδοση επένδυσης.

Κόστος λογισμικού εμπειρίας πελάτη

Το ισχυρό λογισμικό εμπειρίας πελατών μπορεί να κοστίζει μεταξύ 30 και 1200$ το μήνα. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των αλληλεπιδράσεων, των πελατών και των εργαζομένων.

Οι πλατφόρμες CES συχνά χρεώνουν ανά αντιπρόσωπο ανά μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η χρέωση ισχύει για κάθε εργαζόμενο που χρησιμοποιεί τη σουίτα εργαλείων του λογισμικού. Το επίπεδο αντιπροσώπων είναι εύκολο να κλιμακωθεί τόσο στο τρέχον μέγεθος της ομάδας όσο και στην πιθανή ανάπτυξή της.

Μπορούν επίσης να προσφέρουν πακέτα σε διαφορετικές τιμές και στη συνέχεια να ορίσουν κάθε τιμή στον αριθμό των αντιπροσώπων. Για παράδειγμα, το λογισμικό καρτελών μπορεί να χρεώνει 40$ το μήνα για 10.000 καρτέλες και 80$ για 20.000 καρτέλες, αλλά χρεώνει επιπλέον 40 ή 80 για κάθε επιπλέον αντιπρόσωπο.

Οι χρεώσεις ανά μήνα είναι γενικά καλύτερες για μικρότερους οργανισμούς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους με 11-50 υπαλλήλους, αλλά μπορεί επίσης να λειτουργήσει για μεγαλύτερους οργανισμούς με 51-200 υπαλλήλους. Εάν μόνο ορισμένα μέλη της ομάδας χρειάζονται πρόσβαση, τα μεγέθη της ομάδας ενδέχεται να μην έχουν σημασία.

Για οργανισμούς με 201-500 υπαλλήλους, ίσως είναι πιο λογικό να εξετάσετε άλλα μοντέλα τιμολόγησης (περισσότερα σε λίγο). Για 501-1000 υπαλλήλους, εξετάστε τις πλατφόρμες που προσφέρουν απεριόριστα προγράμματα.

Τα πρόσθετα είναι συχνά διαθέσιμα και με επιπλέον χρεώσεις. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερη υποστήριξη από τον πάροχο εμπειρίας πελατών ή μπορεί να χρειαστείτε ενσωμάτωση με τις δικές σας πλατφόρμες πελατών. Διαφορετικοί πάροχοι προσφέρουν διαφορετικά πρόσθετα, επομένως σκεφτείτε ποια μπορεί να ωφελήσουν και την επιχείρησή σας.

Stand out from your competitors with a strong
customer service culture​

Μοντέλα τιμολόγησης λογισμικού εμπειρίας πελατών

 • Ανά καρτέλα: ορισμένες πλατφόρμες περιλαμβάνουν εργαλεία καρτελών και τιμολογούνται ανάλογα με τον όγκο των καρτελών. Συνήθως, θα μπορείτε να πληρώσετε μια συγκεκριμένη τιμή, «μέχρι» έναν αριθμό καρτελών. Για παράδειγμα, μπορεί να πληρώνετε 19$ το μήνα για “έως 1000 καρτέλες”.
 • Ανά άδεια: Ένα μοντέλο τιμολόγησης αδειών συνήθως καλύπτει τη χρήση από έναν οργανισμό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ή όχι θυγατρικές. Συνήθως, τα μοντέλα αδειών προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση χρηστών, αλλά αυτό δεν θα συμβαίνει πάντα.
 • Ανά συσκευή: Ορισμένα μοντέλα τιμολόγησης καλύπτουν μεμονωμένες συσκευές. Αυτό είναι παρόμοιο με την πληρωμή ανά αντιπρόσωπο, αλλά αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο χρήστη που έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή ή κινητής συσκευής. Οι κοινόχρηστες συσκευές μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε περισσότερα σε αυτά τα προγράμματα.
 • Ανά αντιπρόσωπο: Πολλά λογισμικά εμπειρίας πελατών χρεώνουν μια σταθερή μηνιαία χρέωση για κάθε αντιπρόσωπο (ή υπάλληλο) που έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί ο αντιπρόσωπος ή μπορεί επίσης να εφαρμόσει μια πολιτική ανά συσκευή.

Οι 20 κορυφαίοι πάροχοι λογισμικού εμπειρίας πελατών

1. LiveAgent

Αρχική σελίδα LiveAgent

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν μια ποικιλία ψηφιακών καναλιών για να συνδεθούν με τους πελάτες τους αυτές τις μέρες. Οι εφαρμογές, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ζωντανές συνομιλίες είναι μερικά μόνο από τα πολλά κανάλια που χρησιμοποιούνται από επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Το LiveAgent έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων που απαιτούν ευελιξία για τους πελάτες τους. Όσοι χρησιμοποιούν μια ποικιλία διαδικτυακών καναλιών θα εξοικονομήσουν χρόνο με λεπτομερείς πλατφόρμες. Θα είναι επίσης πιο εύκολο να παρακολουθούν τις ενέργειες και τις αλληλεπιδράσεις των πελατών από ένα μόνο μέρος.

Το LiveAgent λειτουργεί καλύτερα για επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους και επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας που πρέπει να διοχετεύουν επικοινωνίες από πολλά κανάλια σε ένα μέρος.

Το LiveAgent παρέχει επίσης μεμονωμένα πακέτα για μικρότερες επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να αναπτυχθούν. Η επιλογή αναβάθμισης και επέκτασης του προγράμματος εμπειρίας πελατών είναι πάντα διαθέσιμη όταν χρειάζεται.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Καρτέλες – επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν καρτέλες υποστήριξης από οπουδήποτε.
 • Ενσωμάτωση – Το LiveAgent διαθέτει εργαλεία που ενσωματώνονται με ιστότοπους, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, email, πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και εφαρμογές για κινητά (μεταξύ άλλων).
 • Ζωντανές συνομιλίες – αυτά τα ενσωματωμένα αναδυόμενα παράθυρα επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν εύκολα μηνύματα στις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών απευθείας από τον ιστότοπό σας.
 • Τηλεφωνικό κέντρο – μπορείτε να διαχειριστείτε ένα τηλεφωνικό κέντρο από ένα μόνο πακέτο λογισμικού. Δεν χρειάζεται υλικό.
 • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Το LiveAgent ενσωματώνεται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μετατρέπει τις ειδοποιήσεις σε καρτέλες.
 • Γνωσιακή βάση – βοηθήστε τους πελάτες να βοηθήσουν τους εαυτούς τους με λεπτομερή άρθρα που απαντούν στις πιο συνηθισμένες (και μερικές όχι και τόσο συνηθισμένες) ερωτήσεις.
 • Χωρίς συμβόλαια – Το LiveAgent προσφέρει πολιτική ακύρωσης ανά πάσα στιγμή.
 • Πύλη πελατών – ενημερώνει τους πελάτες για την πρόοδο των καρτελών τους.
 • Πόροι – Το LiveAgent αφιερώνει μια πλήρη βιβλιοθήκη πόρων για να βοηθήσει τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεράστια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών τους.

Μειονεκτήματα

 • Το LiveAgent είναι ευέλικτο και ενσωματώνεται με μια ποικιλία καναλιών
 • Προσφέρει μια ποικιλία καναλιών επικοινωνίας που μπορείτε να παρακολουθείτε από μία μόνο τοποθεσία
 • Οι επιχειρήσεις και οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τον χρόνο που απαιτείται για την επίλυση κάθε καρτέλας
 • Η τμηματοποίηση πελατών είναι εύκολη
 • Ενσωμάτωση με μια ποικιλία καναλιών
 • Ειδική εξυπηρέτηση πελατών
 • Δωρεάν δοκιμή χωρίς πιστωτική κάρτα

Μειονεκτήματα

 • Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες που μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να μάθετε την πλατφόρμα του LiveAgent
 • Η δωρεάν δοκιμή διαρκεί 14 ημέρες

Τιμή

Οι τιμές του LiveAgent είναι αρκετά τυπικές για τον κλάδο. Υπάρχει ένας δωρεάν λογαριασμός με περιορισμένα δικαιώματα χρήσης που θα αποδειχθεί χρήσιμος για ορισμένες μικρές επιχειρήσεις.

Το LiveAgent προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών ανάμεσα στις πολλές υπηρεσίες του και του πακέτου του all inclusive. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Από εκεί και πέρα, προσφέρουν διάφορα πακέτα και μοναδικά προϊόντα για μηνιαίες συνδρομές που ξεκινούν από 15$. Το πακέτο Καρτέλες+Συνομιλία κοστίζει 29$ και το πακέτο All-inclusive κοστίζει 49$. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για πρόσθετες λειτουργίες και κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

2. SurveyLegend

Αρχική σελίδα Survey Legend

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το SurveyLegend εστιάζει σε έρευνες και ερωτηματολόγια. Επιτρέπουν την ενσωμάτωση του καθενός σε ιστότοπους, εφαρμογές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερωτικά δελτία email με σχετική ευκολία.

Το SurveyLegend είναι ιδανικό για εταιρείες, επιχειρήσεις και οργανισμούς με αρκετά μεγάλους ακόλουθους για τη μέτρηση ακριβών δειγμάτων. Εάν οι μικρές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να λαμβάνουν αποτελεσματικά σχόλια από τους τακτικούς πελάτες τους, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτήν την υπηρεσία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ευέλικτα πακέτα
 • Ποικιλία τύπων έρευνας
 • Λειτουργικότητα πολλαπλών πλατφορμών
 • Δημιουργοί Drag & drop
 • Ομαδική συνεργασία
 • Διαφημίσεις
 • Αναλύσεις δεδομένων
 • Ενσωματώσεις API (για τα πακέτα κορυφαίας βαθμίδας τους)
 • Κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Μειονεκτήματα

 • Το SurveyLegend διευκολύνει τη δημιουργία και την προσαρμογή μιας ποικιλίας ερευνών
 • Τα δεδομένα αναλύσεων προσφέρουν πληροφορίες για την επιτυχία κάθε έρευνας
 • Οι λειτουργίες Drag & drop επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν οπτικά έρευνες
 • Ένα δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει βασική λειτουργικότητα
 • Η κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνεται σε κάθε πρόγραμμα

Μειονεκτήματα

 • Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο για το κορυφαίο πρόγραμμα
 • Οι ενσωματώσεις RESTful API είναι περιορισμένες
 • Τα δεδομένα αναλύσεων έχουν καμπύλη εκμάθησης
 • Οι πλήρεις εκδόσεις δεν προσφέρουν δωρεάν δοκιμές

Τιμή

Το πιο βασικό πρόγραμμα είναι δωρεάν αλλά είναι περιορισμένο (μόνο τρεις έρευνες το μήνα). Το πακέτο “Pro” κοστίζει 19$ το μήνα ή 170$ το χρόνο. Το πρόγραμμα “Business” προσφέρει απεριόριστες έρευνες και ερωτήσεις, ενώ περιλαμβάνει περισσότερες δυνατότητες με 39$ το μήνα ή 300$ το χρόνο. Τέλος, το πακέτο “Legendary” κοστίζει 89$ το μήνα ή 780$ το χρόνο.

Ενώ το SurveyLegend προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα, δεν περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή για κανένα από τα επί πληρωμή πακέτα του.

3. Hubspot Service Hub

3. Hubspot Service Hub - App - Uploads - 2021 - 12 - Hubspot Homepage.png

Το HubSpot βασίζεται στη σταθερή του φήμη για ποιοτικά εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ με το Service Hub. Προσφέρει εργαλεία συνομιλίας και έρευνες πελατών. Είναι επίσης ενσωματωμένο σε έναν διαχειριστή πόρων πελατών.

Το Hubspot Service Hub έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις και οργανισμούς όλων των μεγεθών που πρέπει να βελτιστοποιήσουν την ψηφιακή τους επικοινωνία. Είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να οργανώσουν καλύτερα τα μηνύματα των πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ομαδική συνεργασία
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Μηνύματα βίντεο
 • Διαχείριση της ομάδας
 • Κοινόχρηστα εισερχόμενα email
 • Υπηρεσίες καρτελών
 • Έρευνες πελατών
 • Αναλύσεις (Επιχείρηση)

Μειονεκτήματα

 • Διαισθητική διεπαφή που είναι εύκολη στη χρήση
 • Εξαιρετικά εργαλεία συνεργασίας
 • Ισχυρές γνωσιακές βάσεις
 • Ισχυρή ενσωματωμένη αναζήτηση
 • Αποθηκεύστε και αναζητήστε εύκολα αρχεία

Μειονεκτήματα

 • Το σύστημα καρτελών είναι πιο δύσκολο για μεγάλους όγκους
 • Έλλειψη ετικετών κατά την παρακολούθηση καρτελών
 • Οι απαντήσεις των πελατών δεν θα ανοίξουν ξανά τις κλειστές καρτέλες
 • Η τεχνική υποστήριξη είναι ακριβή

Τιμή

Το δωρεάν πακέτο προσφέρει ισχυρά εργαλεία και δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Το πακέτο Starter ξεκινά από 45$ το μήνα. Οι τιμές ανεβαίνουν γρήγορα από εκεί, με την υπηρεσία Professional να ξεκινά από 360$ το μήνα και την Enterprise από 1.200$.

Ενώ το λογισμικό μάρκετινγκ του Hubspot περιλαμβάνει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, το Hubspot Service Hub δεν το κάνει.

4. Pipedrive

Αρχική σελίδα Pipedrive

Η Pipedrive εισάγει πλατφόρμες εμπειρίας πελατών στον κόσμο των πωλήσεων. Επικεντρώνεται στις δραστηριότητες και τις διαδικασίες που κερδίζουν τις πωλήσεις. Βοηθά επίσης στη δημιουργία δυνητικών πελατών και βοηθά τους πωλητές να εστιάσουν την προσοχή τους στους καλύτερους δυνητικούς πελάτες.

Οι ομάδες πωλήσεων και οι επιχειρήσεις (οποιουδήποτε μεγέθους) βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στους δυνητικούς πελάτες.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα essentials
 • Διαχειριστείτε ημερολόγια, δυνητικούς πελάτες, προσφορές και διοχετεύσεις
 • 24/7 υποστήριξη
 • Εισαγωγή και προσαρμογή δεδομένων
Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Advanced
 • Όλα από το προηγούμενο πρόγραμμα
 • Συγχρονισμοί email, πρότυπα και προγραμματισμός
 • Ομαδικά email
 • Παρακολούθηση κλικ
 • Εργαλείο δημιουργίας ροής εργασιών
Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Professional
 • Όλα από το προηγούμενο πρόγραμμα
 • Αναβαθμισμένοι πίνακες εργαλείων και αναφορές
 • Πρόβλεψη εσόδων
 • Κερδίστε πρότζεκτ
 • Διαχείριση συμβολαίων και εγγράφων
Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Enterprise
 • Όλα από το προηγούμενο πρόγραμμα
 • Απεριόριστα δικαιώματα και μεγέθη ομάδων
 • Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ασφαλείας
 • Υποστήριξη προγράμματος και τηλεφώνου
 • Χωρίς περιορισμούς στις δυνατότητες

Μειονεκτήματα

 • Εύκολο στη χρήση
 • Κλιμακούμενο
 • Ο αυτοματισμός βοηθά στη μείωση των επαναλαμβανόμενων εργασιών
 • Οι πωλητές μπορούν να παρακολουθούν τα δεδομένα οπτικά
 • Συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών
 • Οι ειδοποιήσεις διασφαλίζουν ότι οι δυνητικοί πελάτες δεν μείνουν χωρίς ειδοποίηση
 • Βελτιώνει την επικοινωνία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά

Μειονεκτήματα

 • Έλλειψη δοκιμής A/B
 • Περιορισμένη παρακολούθηση συμπεριφοράς
 • Οι αναφορές είναι περιορισμένες
 • Έλλειψη ενοποίησης με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τιμή

Το Pipedrive προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών με πλήρη πρόσβαση. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα, αλλά θα πρέπει να υποβάλετε τη διεύθυνση email σας και να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο για να ξεκινήσετε τη δοκιμή.

Το πρόγραμμα Essential ξεκινά από 12,50$ το μήνα, ενώ το πρόγραμμα Advanced κοστίζει 24,90$ το μήνα. Οι τιμές ουσιαστικά διπλασιάζονται για κάθε πακέτο, με το Professional να ξεκινά από 49,90$ και το Enterprise να κοστίζει 99$. Όλα τα προγράμματα χρεώνονται ετησίως.

Αναζητάτε μια λύση εξυπηρέτησης πελατών που να ενσωματώνει το Pipedrive; Μην ψάχνετε άλλο, το LiveAgent προσφέρει μια δωρεάν ενσωμάτωση του Pipedrive.

5. Survio

Αρχική σελίδα Survio

Το Survio δημιουργεί εμπειρίες πελατών γύρω από έρευνες. Παρακολουθεί τις απαντήσεις και προσφέρει ισχυρές αναφορές αναλυτικών στοιχείων.

Το Survio είναι επεκτάσιμο και κατάλληλο για προσωπική χρήση, μικρές επιχειρήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις. Επιπλέον, το πλούσιο σε χαρακτηριστικά δωρεάν πρόγραμμα το καθιστά εξαιρετική επιλογή για περιορισμένους προϋπολογισμούς.

Key Features

Περιλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα
 • 100 μηνιαίες απαντήσεις
 • Απεριόριστες έρευνες
 • Απεριόριστες ερωτήσεις
 • Έρευνες για κινητές συσκευές
 • Έρευνες SSL
 • Ισχυρές δυνατότητες δημιουργίας
 • 70 θέματα
 • Ενσωμάτωση Slack
 • Συλλογή δεδομένων
 • Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Αναλυτικά στοιχεία

Μειονεκτήματα

 • Πλούσιο σε δυνατότητες δωρεάν πρόγραμμα
 • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο
 • Εύκολο στη χρήση
 • Αναλυτικά στοιχεία απαντήσεων
 • Ποικιλία προτύπων
 • Κλιμακούμενο

Μειονεκτήματα

 • Οι εξαγωγές είναι διαθέσιμες μόνο σε εκδόσεις επί πληρωμή
 • Οι προεπισκοπήσεις των ερευνών δεν είναι πάντα ακριβείς

Τιμή

Η δωρεάν έκδοση είναι από τις πιο ευέλικτες που έχουμε δει, αλλά οι περισσότερες επιχειρήσεις θα πρέπει ακόμα να αναβαθμίσουν. Το πρόγραμμα Personal (ιδανικό για φοιτητές και ελεύθερους επαγγελματίες) κοστίζει 25$ το μήνα (ή 198,96$ ετησίως). Το πρόγραμμα Business κοστίζει 55$ το μήνα ή 399$ όταν προπληρωθεί για ένα χρόνο. Οι εταιρικοί χρήστες πιθανότατα θα χρειαστούν το πρόγραμμα Elite, το οποίο κοστίζει 95$ το μήνα ή 798,96$ ετησίως.

6. NiceReply

Αρχική σελίδα Nicereply

Το NiceReply προσφέρει μια ποικιλία από έρευνες και αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Έχουν διαφορετικές έρευνες για να μετρήσουν κάθε βήμα της διαδρομής του αγοραστή και τη συνολική εμπειρία του πελάτη.

Το NiceReply είναι ιδανικό για μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν κενά στο ταξίδι εμπειρίας των πελατών τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Έρευνες
 • Προσαρμογή
 • Αναλυτικά στοιχεία
 • Βαθμολογία σχολίων πελατών
 • Προσαρμογή
 • Ρύθμιση
 • Ασφάλεια (συμβατό με GDPR)
 • Μέτρηση απόδοσης αντιπροσώπου

Μειονεκτήματα

 • Εύκολο στη χρήση και στην εφαρμογή
 • Αξιολόγηση πελατών
 • Προσφέρει απαντήσεις για ελλιπείς έρευνες
 • Μπορεί να βοηθήσει στην αξιολόγηση της απόδοσης του αντιπροσώπου

Μειονεκτήματα

 • Δεν απαιτούνται σχόλια, επομένως τα σχόλια μπορεί να είναι περιορισμένα
 • Οι δυσαρεστημένοι πελάτες μπορούν να μειώσουν την αξιολόγηση ενός αντιπροσώπου
 • Έλλειψη παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο

Τιμή

Η τιμολόγηση του NiceReply βασίζεται στον αριθμό των χρηστών και στις αναμενόμενες καρτέλες.

ΠρόγραμμαΑντιπρόσωποιΑπαντήσειςΤιμή (ετήσια)
Mini3100$468
Start10250$948
Grow251 000$1 908
Business502 500$2 868

Αναζητάτε μια λύση εξυπηρέτησης πελατών που ενσωματώνει το NiceReply; Μην ψάχνετε άλλο, το LiveAgent προσφέρει μια δωρεάν ενσωμάτωση του NiceReply.

7. Zendesk

Αρχική σελίδα Zendesk

Το Zendesk είναι μια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στον εξορθολογισμό της επικοινωνίας και στην αύξηση των δυνητικών πελατών σε πωλήσεις. Λειτουργεί επίσης ως μια ισχυρή πλατφόρμα καρτελών.

Το Zendesk είναι μια καλή επιλογή για επιχειρήσεις των οποίων οι πελάτες είναι σε μεγάλο βαθμό (ή εξ ολοκλήρου) στο διαδίκτυο. Βοηθά στον εξορθολογισμό και την οργάνωση των επικοινωνιών που προέρχονται από διάφορες διαδικτυακές πηγές.

Key Features

 • Σύστημα καρτελών
 • Μηνύματα πολλαπλών πλατφορμών
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Ενσωματώνεται με email και SMS
 • Κέντρο βοηθείας
 • Αυτοματοποίηση
 • Online πίνακας ελέγχου αντιπροσώπου
 • Αναλύσεις και αναφορές
 • Αποθήκευση αρχείων
 • Ενσωμάτωση
 • APIs

Μειονεκτήματα

 • Ισχυρή γνωσιακή βάση
 • Εύκολο στην εκμάθηση και χρήση
 • Προσαρμόσιμο
 • Άριστη συνεργασία
 • Εκτεταμένη ενοποίηση με άλλες πλατφόρμες

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένες προβολές
 • Δεν είναι δυνατή η κατάργηση των περιττών ρυθμίσεων
 • Ευρείες άδειες χρήστη

Τιμή

Το Zendesk προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή και θα στείλει έναν σύνδεσμο μέσω email για να ξεκινήσετε. Οι τιμές αναφέρονται ανά αντιπρόσωπο και ξεκινούν από 240$ ετησίως για το πρόγραμμα Team τους. Φτάνει στα 600$ για την υπηρεσία Professional και φτάνει στα 1200$ για το Enterprise.

8. Smartlook

Αρχική σελίδα Smartlook

Το Smartlook παρακολουθεί τη δραστηριότητα των χρηστών σε ιστότοπους για να προσδιορίσει πώς αλληλεπιδρούν με τα διάφορα στοιχεία της σελίδας και πού μπορεί να έχουν κολλήσει. Χρησιμοποιεί θερμικούς χάρτες για να προσδιορίσει το πιο και λιγότερο δημοφιλές περιεχόμενο σε μια σελίδα.

Το Smartlook είναι εξαιρετικό τόσο για νεοφυείς επιχειρήσεις όσο και για επιχειρήσεις που θέλουν να αντλήσουν πληροφορίες από τη συμπεριφορά των πελατών στον ιστότοπό τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ιστορικό δεδομένων
 • Χάρτες θερμότητας
 • Διοχετεύσεις
 • Ενσωματώσεις
 • Εργαλειοθήκη ανάπτυξης
 • Ταξίδια επισκεπτών
 • Αναλυτικά στοιχεία
 • Αναφορές
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Προσαρμοσμένα έγγραφα

Μειονεκτήματα

 • Αποκτήστε πληροφορίες από την πραγματική συμπεριφορά των πελατών
 • Οι αναφορές είναι οπτικές και ευανάγνωστες
 • Τμηματοποιήστε τους πελάτες με βάση συμπεριφορές
 • Οι χάρτες θερμότητας είναι εύκολο να μετρηθούν
 • Φιλτράρισμα κατά τύπους αλληλεπίδρασης
 • Μπορεί να δημιουργήσει ταξίδια πελατών

Μειονεκτήματα

 • Δεν συμμορφώνεται πάντα με τους νόμους περί απορρήτου σε ορισμένες χώρες
 • Οι καταγεγραμμένες πληροφορίες είναι διαθέσιμες μόνο για 30 ημέρες
 • Η δοκιμαστική έκδοση είναι πολύ περιορισμένη

Τιμή

Περιλαμβάνει μια δωρεάν έκδοση που είναι χρήσιμη για νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρές, τοπικές επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα Startup ξεκινά από 39$ το μήνα και το πρόγραμμα Business ξεκινά από 95$ το μήνα. Οι χρήστες με μεγαλύτερες ανάγκες θα πρέπει να συζητήσουν την τιμολόγηση.

9. Intercom

Αρχική σελίδα Intercom

Το Intercom είναι μια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία. Προσαρμοσμένα προγράμματα ανταλλαγής μηνυμάτων, εφαρμογές, bots και email μπορούν όλα να ενσωματωθούν με διάφορους τρόπους.

Το Intercom συνιστάται για επιχειρήσεις και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων ιστότοπων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, email και εφαρμογών για κινητά.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Bots
 • Ζωντανές συνομιλίες
 • Κοινόχρηστα εισερχόμενα
 • Εφαρμογές
 • Περιηγήσεις προϊόντων
 • Δημιουργοί καμπάνιας
 • Πλατφόρμα δεδομένων πελατών
 • Εργαλεία διαχείρισης

Μειονεκτήματα

 • Διαχειριστείτε μια ποικιλία καναλιών από ένα μόνο μέρος
 • Μοιράστε τους λογαριασμούς μεταξύ των ομάδων
 • Push ειδοποιήσεις
 • Ενσωματώνεται με μια ποικιλία πλατφορμών
 • Ευέλικτος και αποτελεσματικός αυτοματισμός
 • Προσαρμόσιμο

Μειονεκτήματα

 • Καμπύλη εκμάθησης
 • Δεν έχει ενσωμάτωση με ορισμένες κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων (όπως το WhatsApp)
 • Το κόστος αναβάθμισης αυξάνεται γρήγορα

Τιμή

Η τιμολόγηση δεν εμφανίζεται για μεσαίες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Βασίζεται σε μια σειρά παραγόντων. Για τις μικρές επιχειρήσεις, το πακέτο starter κοστίζει 79$ το μήνα. Οι περιηγήσεις προϊόντων ξεκινούν από 200$ το μήνα.

10. Freshdesk

Αρχική σελίδα Freshdesk

Η υπηρεσία παντός καναλιού βρίσκεται στην καρδιά της πλατφόρμας της Freshdesk.

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν μια ποικιλία καναλιών για να επικοινωνήσουν με μεγάλο αριθμό πελατών ή εκείνες που σκοπεύουν να κλιμακώσουν τις προσπάθειές τους, μπορούν να επωφεληθούν από το Freshdesk.

Key Features

Δωρεάν πρόγραμμα
 • Καρτέλες email & μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Αποστολή καρτελών
 • Γνωσιακή βάση
 • Αναφορά τάσης καρτελών
 • Κέντρο δεδομένων
 • Συνεργασία
Πρόγραμμα Growth
 • Αυτοματοποίηση
 • Ανίχνευση σύγκρουσης
 • Εφαρμογές
 • Αναφορές κέντρου υποστήριξης
 • Διακομιστής email
 • Προβολές και καταστάσεις καρτελών
 • Πεδία καρτελών
 • Πεδία πελατών
 • Προσαρμοσμένο SSL
Πρόγραμμα Pro
 • Δρομολόγηση εκ περιτροπής
 • Προσαρμοσμένοι ρόλοι
 • αναφορές και πίνακες εργαλείων
 • Τμήματα πελατών
 • Εκδόσεις στη γνωσιακή βάση
 • Έως 5 προϊόντα
 • Έως 5000 συνεργάτες
 • Επεκτάσιμα όρια API
 • Έρευνα & αναφορές CSAT
 • Υπενθύμιση ΣΕΥ & κλιμάκωση
 • Πολύγλωσση Γνωσιακή Βάση
Πρόγραμμα Enterprise
 • Δρομολόγηση βασισμένη σε δεξιότητες
 • Sandbox
 • Αρχείο καταγραφής
 • Ροή εργασιών έγκρισης γνωσιακής βάσης
 • Βάρδιες αντιπροσώπων
 • Περιορισμός εύρους IP
 • Email bot
 • 5000 μηνιαίες συνεδρίες bot
 • Assist Bot
 • Αυτόματη διαλογή
 • Εισηγητής άρθρων
 • Εισηγητής τυποποιημένης απάντησης
 • Απεριόριστα προϊόντα
 • Κοινωνικά σήματα

Μειονεκτήματα

 • Μπορείτε να προσαρμόσετε πίνακες εργαλείων και αναφορές
 • Οι έρευνες CSAT προσφέρουν άμεσες πληροφορίες για τους πελάτες
 • Μια ποικιλία ρομπότ για πιο αποτελεσματική βοήθεια πελατών
 • Ενσωματωμένο τηλέφωνο για καλύτερη επικοινωνία με πελάτες
 • Ισχυρή πύλη υποστήριξης

Μειονεκτήματα

 • Η σύνταξη και η μορφοποίηση email είναι αναποτελεσματική
 • Οι άδειες χρήστη είναι ευρείες
 • Οι αναφορές δεν είναι πάντα απλές, εκτός και αν κάνετε αναβάθμιση

Τιμή

Το Freshdesk προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα με απεριόριστους αντιπροσώπους. Κάθε πρόγραμμα επί πληρωμή χρεώνεται ανά αντιπρόσωπο.

ΠρόγραμμαΜηνιαία τιμή – Μηνιαία χρέωσηΜηνιαία τιμή – Ετήσια χρέωση
Growth$18 ανά αντιπρόσωπο$15 ανά αντιπρόσωπο
Pro$59 ανά αντιπρόσωπο$49 ανά αντιπρόσωπο
Enterprise$95 ανά αντιπρόσωπο$79 ανά αντιπρόσωπο

11. Sprinklr

Αρχική σελίδα Sprinklr

Αυτή η πλατφόρμα ενσωματώνεται με περισσότερα από 30 διαδικτυακά κανάλια για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνδεθούν με τους πελάτες με τους όρους τους. Το AI τους αναλύει τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών και χτίζει στρατηγικές για καλύτερη αφοσίωση.

Επωφελούνται μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρείες που διαδίδουν τις προσπάθειές τους προβολής σε διάφορες πλατφόρμες και κανάλια.

Key Features

 • Κοινωνική ακρόαση
 • Διαδικτυακές κοινότητες (φόρουμ)
 • Διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Αυτοματοποίηση
 • Κέντρο εξυπηρέτησης
 • Σχεδιασμός καμπάνιας και μάρκετινγκ
 • Υπηρεσίες εποπτείας
 • Αναλυτικά στοιχεία

Μειονεκτήματα

 • Οι πίνακες ελέγχου συγκεντρώνουν δεδομένα και παρουσιάζουν αναλυτικές πληροφορίες που είναι εύκολα κατανοητές
 • Ενσωματώνεται εύκολα με μια ποικιλία πλατφορμών
 • Η διαχείριση πόρων μειώνει τον φόρτο εργασίας
 • Εποπτεία σχολίων από ένα μέρος
 • Προγραμματισμός αναρτήσεων
 • Η τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει δραστικές στρατηγικές

Μειονεκτήματα

 • Η ενσωμάτωση με το Facebook είναι προβληματική
 • Απαιτούνται περισσότερες τεχνικές γνώσεις για πλήρεις υλοποιήσεις
 • Μπορείτε να στείλετε μηνύματα μέσων κοινωνικής δικτύωσης μόνο σε όσους ακολουθούν τον λογαριασμό

Τιμή

Το Sprinklr απαιτεί από τους υποψήφιους πελάτες να εγγραφούν σε μια επίδειξη προτού εξετάσουν τις επιλογές τιμολόγησης. Δυστυχώς, δεν διατίθεται δωρεάν δοκιμή.

12. Zoho Desk

12. Zoho Desk - App - Uploads - 2021 - 12 - Zoho Desk Homepage.png

Το Zoho Desk υποστηρίζει ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και πωλητές ως λογισμικό εμπειρίας πελατών. Προσφέρει επίσης μια πλατφόρμα κρατήσεων για να βοηθήσει τους πελάτες να ορίσουν ραντεβού.

Ωφελεί τις επιχειρήσεις των οποίων τα προϊόντα και οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν συχνή άμεση επικοινωνία με τους πελάτες.

Key Features

Δωρεάν πρόγραμμα
 • Καρτέλες μέσω email
 • Διαχείριση Πελατών
 • Κέντρο Υποστήριξης
 • Ιδιωτική Γνωσιακή Βάση
 • Προκαθορισμένες ΣΕΥ
 • Μακροεντολές
 • Πολυγλωσσικό Κέντρο εξυπηρέτησης
 • Εφαρμογές για κινητά
 • Υποστήριξη email 24×5
Standard
 • Όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά
 • Κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και κοινότητας
 • Διαχείριση καρτελών βάσει προϊόντων
 • Γκαλερί θεμάτων κέντρου εξυπηρέτησης
 • Δημόσια Γνωσιακή Βάση
 • ΣΕΥ & Κλιμακώσεις
 • Κανόνες ροής εργασιών, ανάθεσης και εποπτείας
 • Αξιολογήσεις Ικανοποίησης Πελατών
 • Αναφορές & Πίνακες ελέγχου
 • Λειτουργίες εργασίας για καρτέλες
 • Επεκτάσεις & ενσωματώσεις Marketplace
 • ASAP – Ενσωματωμένη αυτοεξυπηρέτηση
 • Πρόσθετο (6$/Light Agent/μήνα)
Professional
 • Όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά
 • Καρτέλες πολλαπλών τμημάτων
 • Διαχείριση Ομάδας
 • Τηλεφωνία
 • Αυτόματη παρακολούθηση χρόνου
 • Blueprint – Βασική Διαχείριση Διαδικασιών
 • Εκχώρηση Καρτελών Εκ Περιτροπής
 • Σύγκρουση Αντιπροσώπων
 • Εργασίες, Εκδηλώσεις & Δραστηριότητες κλήσεων
 • Πρότυπα Καρτελών
 • Επεκτάσεις Private Marketplace
 • Πίνακες ελέγχου ΣΕΥ
 • Κοινή χρήση καρτελών
 • Κινητά SDK
Enterprise
 • Όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά
 • Ζωντανή Συνομιλία
 • Zia – Τεχνητή Νοημοσύνη
 • Προσαρμογή Κέντρου βοήθειας
 • Κέντρο βοήθειας πολλαπλών επωνυμιών
 • Προηγμένη Διαχείριση Διαδικασιών
 • Προσαρμοσμένες Λειτουργίες
 • ΔΦΑ πολλαπλών επιπέδων
 • Παγκόσμιες αναφορές και πίνακες ελέγχου
 • Προγραμματισμένες αναφορές
 • Διαχείριση Συμβάσεων
 • Κανόνες επικύρωσης
 • Κανόνες διάταξης
 • Παρακολούθηση πεδίου
 • Πολλαπλές εργάσιμες ώρες & αργίες
 • Κοινή χρήση δεδομένων βάσει ρόλων
 • 50 Light Agents

Μειονεκτήματα

 • Απλά widget που ενσωματώνονται εύκολα
 • Παρακολουθήστε όλες τις καρτέλες από ένα βολικό πίνακα ελέγχου
 • Λειτουργία υποβοηθούμενη από AI
 • Αυτοματοποιεί τακτικές εργασίες
 • Παρακολούθηση δυνητικών πελατών

Μειονεκτήματα

 • Το Zoho δεν προσφέρει εφαρμογή για υπολογιστές
 • Ορισμένα εικονίδια είναι πολύ μικρά
 • Δεν εισάγει ακόλουθους και επαφές κοινωνικής δικτύωσης

Τιμή

Το Zoho Desk περιλαμβάνει μια δωρεάν επιλογή που υποστηρίζει 3 αντιπροσώπους. Τα υπόλοιπα προγράμματα χρεώνονται μηνιαία ή ετήσια ανά αντιπρόσωπο.

ΠρόγραμμαΜηνιαίωςΕτησίως
Standard20168
Professional35276
Enterprise50480

13. Bitrix

Αρχική σελίδα Bitrix24

Αυτό το λογισμικό συνδυάζει επικοινωνίες, έργα, σχέσεις με τους πελάτες και ψηφιακό μάρκετινγκ σε μια πλατφόρμα. Επίσης, ενσωματώνεται με μια ποικιλία εφαρμογών μάρκετινγκ.

Ωφελεί τις επιχειρήσεις που επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στο ψηφιακό μάρκετινγκ και την επικοινωνία που αναζητούν μια πλατφόρμα για τον εξορθολογισμό των προσπαθειών τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

Δωρεάν πρόγραμμα
 • Συνεργασία
 • Συνομιλία
 • Βιντεοκλήσεις HD
 • Ημερολόγιο
 • Χώρος εργασίας της εταιρείας
 • Ροή
 • Γνωσιακή βάση
 • Καθήκοντα & έργα
 • CRM
 • Drive
 • Κέντρο επικοινωνίας
 • Κατασκευαστής ιστοσελίδων
Basic

Όλες οι προηγούμενες δυνατότητες συν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και υποστήριξη πελατών

Standard
 • Όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά
 • Μάρκετινγκ
 • Διαδικτυακά έγγραφα
 • Υποστήριξη πελατών
 • Διαχείριση
Professional
 • Όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά
 • Πληροφορίες Πωλήσεων
 • Αυτοματοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών
 • HR

Μειονεκτήματα

 • Ο πίνακας ελέγχου παρουσιάζει πληροφορίες οπτικά
 • Ενσωματώνεται με email για ευκολότερη επικοινωνία
 • Βελτιώνει τη διαχείριση έργων
 • Εύκολη κοινή χρήση αρχείων
 • Εργαλεία συνεργασίας

Μειονεκτήματα

 • Καμπύλη μάθησης για χρήστες που δεν είναι γνώστες της τεχνολογίας
 • Το ιστορικό email είναι περιορισμένο
 • Περιορισμένος έλεγχος σχετικά με το ποιες λειτουργίες περιλαμβάνονται ή δεν περιλαμβάνονται

Τιμή

Το Bitrix24 προσφέρει μια δωρεάν έκδοση με περιορισμένη λειτουργικότητα. Το πρόγραμμα Basic υποστηρίζει 5 χρήστες με 49$ το μήνα, ενώ το πρόγραμμα Standard υποστηρίζει 50 χρήστες με 99$ το μήνα. Οι μεγαλύτεροι οργανισμοί μπορούν να υποστηρίξουν απεριόριστο αριθμό χρηστών με το πρόγραμμα Professional στα 199$ το μήνα.

14. SurveyMonkey CX

Αρχική σελίδα Surveymonkey

Το SurveyMonkey CX προσχώρησε πρόσφατα στο GetFeedback για να δημιουργήσει γρήγορα εμπειρίες πελατών. Το πρόγραμμά τους είναι προσαρμόσιμο καθώς αλλάζουν οι ανάγκες και οι προτιμήσεις των πελατών.

Το συνιστούμε σε οργανισμούς που εργάζονται για να δημιουργήσουν γρήγορα ένα πρόγραμμα εμπειρίας πελατών που μπορεί να προσαρμοστεί καθώς αλλάζουν οι τάσεις και οι ανάγκες των πελατών.

Key Features

 • Έρευνες
 • Διαχειριστής αυτοματισμών
 • Πρόγραμμα δημιουργίας CX
 • Ανάλυση συναισθημάτων
 • Ενσωμάτωση Pardot
 • Webhooks
 • Ενσωμάτωση Salesforce
 • Προσαρμοσμένο branding

Μειονεκτήματα

 • Εύκολο στη ρύθμιση
 • Ζητάει αποτελεσματικά από τους πελάτες απαντήσεις και πληροφορίες
 • Παρέχει εσωτερικές γνώσεις
 • Οπτικές αναφορές που διαβάζονται και αναλύονται εύκολα

Μειονεκτήματα

 • Οι αναφορές είναι περιορισμένες
 • Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά σε ορισμένες συσκευές
 • Οι ερωτήσεις παρακολούθησης είναι περιορισμένες

Τιμή

Διατίθεται σε τρία πακέτα, αλλά οι πελάτες πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεών τους για τιμές.

15. Startquestion

Αρχική σελίδα StartQuestion

Το Startquestion απλοποιεί τη δημιουργία φορμών και ερευνών που βασίζονται στον ιστό. Οι έρευνές τους έχουν σχεδιαστεί για πελάτες, υπαλλήλους και συνδέσεις δικτύου.

Αυτή η υπηρεσία συνιστάται για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνεργαστούν καλύτερα με τους υπαλλήλους και τους πελάτες τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

Start
 • Πάνω από 50 πρότυπα έρευνας
 • Διαισθητική διεπαφή
 • 18 είδη ερωτήσεων
 • Εξατομίκευση της εμφάνισης της έρευνας
 • Προχωρημένη λογική ερωτήσεων έρευνας
 • Κοινή χρήση μέσω email / social media / συνδέσμου / κωδικού QR
 • Crosstables & εύκολο φιλτράρισμα
 • Εξαγωγή αποτελεσμάτων σε Excel και SPSS
 • Widget για έρευνα σε ιστότοπους
 • Τεχνική υποστήριξη μέσω email
 • Πλήρης συμμόρφωση με τον GDPR
Business
 • Όλα στο Start και επιπλέον:
 • Ενότητα έρευνας NPS (κυκλικές προσκλήσεις και τάσεις)
 • Αποστολή προσκλήσεων σε έρευνες από τη διεύθυνση email της εταιρείας
 • Διενέργεια αξιολογήσεων εργαζομένων και τεστ γνώσεων
 • Αναφορά οδηγού και εξαγωγή σε Word και PowerPoint
 • Πίνακες ελέγχου με αποτελέσματα
 • Ειδοποιήσεις σχετικά με τη συμπλήρωση έρευνας σε μια προκαθορισμένη διεύθυνση email
 • Τεχνική υποστήριξη μέσω email, συνομιλίας και τηλεφώνου
Team
 • Όλα στο Business και επιπλέον:
 • Λογαριασμοί για πολλούς χρήστες
 • Κοινή χρήση ερευνών και αναφορών μεταξύ των χρηστών
 • Αυτοματοποίηση περιοδικών αναφορών email
 • Τοποθέτηση της έρευνας στο εταιρικό σας domain
 • Πρόσβαση σε API και ενοποίηση με εξωτερικά συστήματα
 • Ανοιχτή ενότητα ποσοτικής ανάλυσης ερωτήσεων
Enterprise
 • Όλα στο Team και επιπλέον:
 • Ενσωματώσεις με το σύστημα πληροφορικής σας
 • Ασφάλεια κατηγορίας επιχειρήσεων
 • Η πρόσβαση περιορίζεται στο χώρο συγκέντρωσης IP
 • Λογαριασμοί μόνο για ανάγνωση αφιερωμένοι στα αποτελέσματα περιήγησης
 • Ειδικός Διαχειριστής Επιτυχίας Πελατών
 • Απόκρυψη της ταυτότητας του Startquestion.com (λευκή ετικέτα)
 • Συμφωνία εγγύησης και αποκλειστική ΣΕΥ
 • Ειδικό συμβόλαιο
 • Ειδική συμφωνία GDPR
 • Πιστοποιητικό SSL για το domain σας

Μειονεκτήματα

 • Εύκολη ρύθμιση
 • Καλά δομημένες έρευνες
 • Εργαλεία ανθρώπινου δυναμικού
 • Πρότυπα έρευνας
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες έρευνες γρήγορα

Μειονεκτήματα

 • Οι επιλογές συνδρομής είναι περιορισμένες
 • Οι τιμές πρόσθετων ανεβαίνουν γρήγορα
 • Έλλειψη φακέλων κατηγορίας

Τιμή

Το Startquestion προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή αφού οι χρήστες υποβάλουν ορισμένα δημογραφικά στοιχεία. Κοστίζει 49$ το μήνα, ενώ η αναβάθμιση Business κοστίζει 99$ το μήνα. Το Team είναι το τελευταίο πακέτο με διαθέσιμη τιμή στα 299$ το μήνα. Η τιμολόγηση του Enterprise απαιτεί προσαρμοσμένη ρύθμιση.

16. Userlike

Αρχική σελίδα Userlike

Αυτή η πλατφόρμα ενσωματώνεται με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και εφαρμόζει τις δικές της για να αλληλεπιδρά με πελάτες σε διάφορα κανάλια.

Συνιστάται για

Το προτείνουμε για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν την ικανότητά τους να συνδέονται με πελάτες σε διάφορα ψηφιακά κανάλια.

Βασικά χαρακτηριστικά

Δωρεάν
 • Ενσωματωμένες ζωντανές συνομιλίες
 • Προσαρμόσιμα προγράμματα ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Διεθνής υποστήριξη
 • Σχόλια πελατών
 • Αναλύσεις πελατών
Team
 • Όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά
 • Απεριόριστες συνομιλίες
 • Απεριόριστες επαφές
 • Πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων ιστοτόπου
 • Πρόσθετα
 • Κανάλι WhatsApp
 • Πρόσβαση στο κανάλι
Corporate
 • Όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά
 • Ζωντανή μετάφραση
 • Βιντεοκλήσεις
 • Κοινή χρήση οθόνης
Business
 • Όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά
 • Κοινή χρήση οθόνης
 • Λευκή ταμπέλα
 • Πλήρης πρόσβαση API
 • Προηγμένη δρομολόγηση
 • Chatbot

Μειονεκτήματα

 • Τα αναλυτικά στοιχεία βοηθούν στην παρακολούθηση της συμπεριφοράς των πελατών
 • Λειτουργεί με όλες τις συσκευές
 • Ενσωματώνεται με Salesforce, Mailchimp και άλλα
 • Το πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας
 • Οι έρευνες μετρούν τα σχόλια των πελατών πριν και μετά τη συνομιλία

Μειονεκτήματα

 • Η υποστήριξη της ομάδας κοστίζει επιπλέον
 • Οι τιμές τείνουν να είναι υψηλότερες από τον μέσο όρο του κλάδου

Τιμή

Το Userlike προσφέρει ένα δωρεάν και απλό πλαίσιο συνομιλίας για ενσωμάτωση ιστότοπου. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα και δεν χρεώνονται ποτέ τέλη εγκατάστασης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Οι συνδρομές επί πληρωμή του Userlike διατίθενται σε τρία επίπεδα: Team με 100$ το μήνα, Corporate με 320$ το μήνα και Business με 800$ το μήνα.

17. Monday.com

Αρχική σελίδα Monday.com

Μια πλατφόρμα all-in-one SaaS που κάνει την αρχή κάθε εβδομάδας λίγο πιο εύκολη. Βοηθά τις επιχειρήσεις να παρέχουν καλύτερες εμπειρίες πελατών, λύσεις πληροφορικής και διαχείριση έργων.

Το συνιστούμε για επιχειρήσεις που θέλουν να κλιμακώσουν τα τμήματα ψηφιακού μάρκετινγκ, ανθρώπινου δυναμικού και πληροφορικής χωρίς να επιβαρύνονται με τεράστια έξοδα υλικού και προσωπικού.

Βασικά χαρακτηριστικά

Individual
 • Απεριόριστοι πίνακες
 • Απεριόριστα έγγραφα
 • 200+ πρότυπα
 • Πάνω από 20 τύποι στηλών
 • Έως 2 μέλη της ομάδας
 • Εφαρμογές iOS και Android
Basic
 • Περιλαμβάνει το Individual
 • Απεριόριστοι δωρεάν θεατές
 • Απεριόριστα είδη
 • 5 GB αποθήκευσης αρχείων
 • Υποστήριξη πελατών με προτεραιότητα
 • Δημιουργήστε έναν πίνακα ελέγχου με βάση 1 πίνακα
Standard
 • Περιλαμβάνει το Basic
 • Χρονολόγιο και προβολές Gantt
 • Προβολή ημερολογίου
 • Πρόσβαση επισκέπτη
 • Αυτοματισμοί
 • (250 ενέργειες ανά μήνα)
 • Ενσωματώσεις
 • Δημιουργήστε έναν πίνακα ελέγχου που συνδυάζει έως και 5 πίνακες
Pro
 • Περιλαμβάνει το Standard
 • Ιδιωτικοί πίνακες και έγγραφα
 • Προβολή γραφήματος
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Στήλη τύπου
 • Στήλη εξάρτησης
 • (25.000 ενέργειες ανά μήνα)
 • Ενσωματώσεις
 • Δημιουργήστε έναν πίνακα ελέγχου που συνδυάζει έως και 10 πίνακες
Enterprise
 • Περιλαμβάνει το pro
 • Επιχειρηματική κλίμακα
 • Αυτοματισμοί & Ενσωματώσεις
 • Ασφάλεια και έλεγχος σε επίπεδο επιχείρησης
 • Προηγμένες αναφορές και αναλυτικά στοιχεία
 • Δικαιώματα πολλαπλών επιπέδων
 • Προσαρμοσμένη ενσωμάτωση
 • Υποστήριξη premium
 • Δημιουργήστε έναν πίνακα ελέγχου που συνδυάζει έως και 50 πίνακες

Μειονεκτήματα

 • Ένας πίνακα ελέγχου που είναι εύκολα κατανοητός
 • Γρήγορη υποστήριξη πληροφορικής
 • Ενοποίηση μεταξύ πλατφορμών
 • Ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο
 • Ανάθεση εργασιών

Μειονεκτήματα

 • Οι ειδοποιήσεις μπορεί να είναι υπερβολικές για μεγαλύτερες ομάδες με περισσότερες εργασίες
 • Καμπύλη εκμάθησης
 • Ο αυτοματισμός στερείται τύπων

Τιμή

Το Monday.com περιλαμβάνει μια δωρεάν έκδοση για άτομα που θέλουν να οργανώσουν τις εργασίες τους. Με την ετήσια χρέωση, οι τιμές τους έχουν ως εξής:

Basic – $24 το μήνα Standard – $30 το μήνα Pro – $48 το μήνα Enterprise: απαιτεί προσαρμοσμένη λύση

18. Canny

Αρχική σελίδα Canny

Το Canny συγκεντρώνει κριτικές πελατών και σχόλια σε ένα μέρος για εύκολη ανάλυση. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των περιγραφών προϊόντων και των προσπαθειών μάρκετινγκ.

Συνιστάται για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου με κενά στην απόδοσή τους που δεν μπορούν να εντοπίσουν.

Βασικά χαρακτηριστικά

Starter
 • Ενημερώσεις κατάστασης
 • Προφίλ χρηστών
 • Ενιαία σύνδεση
 • Αναφορές διαχειριστή
 • Αναφορές χρηστών
 • Ψηφοφορία για λογαριασμό
 • Ετικέτες
 • Προσαρμογή
 • Σήματα διαχειριστή
 • Υπο-domain
 • Widgets
Growth
 • Όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά
 • Ιδιωτικοί πίνακες
 • Τμηματοποίηση χρηστών
 • Προτεραιότητα χάρτη πορείας
 • Εσωτερικά σχόλια
 • Κατηγορίες αναρτήσεων
 • Αναρτήσεις ETA
 • Ιδιοκτήτες αναρτήσεων
Business
 • Όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά
 • Ρόλοι διαχειριστή
 • Αφαίρεση branding
 • Λευκή σήμανση email
 • Πίνακας ελέγχου αναφορών

Μειονεκτήματα

 • Διαισθητικός πίνακας ελέγχου
 • Συγκεντρώνει απρόσκοπτα τα σχόλια των πελατών
 • Τα φόρουμ πελατών συμβάλλουν στη μείωση των πόρων ενώ παράλληλα βοηθούν τους πελάτες
 • Εύκολο στη χρήση από τους πελάτες

Μειονεκτήματα

 • Το widget στερείται προσαρμογής
 • Τα στιγμιότυπα του Canny δεν λειτουργούν για μεμονωμένα προϊόντα
 • Δεν είναι δυνατή η ιεράρχηση των σχολίων

Τιμή

Το Canny προσφέρει μια δοκιμή 14 ημερών, χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα. Το πρόγραμμα Starter κοστίζει 50$ το μήνα και το πρόγραμμα Growth κοστίζει 200​​$ το μήνα. Το πρόγραμμα Business πρέπει να προσαρμοστεί, επομένως οι χρήστες πρέπει να επικοινωνήσουν με το Canny για τιμές.

19. Salesforce Service Cloud

Αρχική σελίδα Salesforce

Αυτή η πλατφόρμα εμπειρίας πελατών προσφέρει στους αντιπροσώπους έναν απομακρυσμένο πίνακα ελέγχου που διαθέτει πλήρη προβολή κάθε πελάτη. Χρησιμοποιεί επίσης αυτοματισμό για να βελτιστοποιήσει τη διαχείριση υποθέσεων.

Συνιστάται σε επιχειρήσεις με ομάδα αντιπροσώπων να διαχειρίζεται μεγάλες υποθέσεις πελατών. Είναι επίσης ιδανικό για εταιρείες που λειτουργούν ως υπεργολάβοι εξυπηρέτησης πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χώρος εργασίας αντιπροσώπου
 • Αυτοματισμός & ροή εργασιών
 • Διαχείριση Υποθέσεων
 • Διαχείριση Γνώσης
 • Διαχείριση Συμβάντων
 • Δρομολόγηση όλων των καναλιών
 • Αναφορές & Αναλύσεις
 • Υπηρεσία Cloud Voice
 • Βοηθός μέσω βίντεο
 • Συμμετοχή εργατικού δυναμικού
 • Αυτοεξυπηρέτηση
 • Ψηφιακά κανάλια
 • Υπηρεσία πεδίου
 • Εξυπηρέτηση εργαζομένων

Μειονεκτήματα

 • Οι αντιπρόσωποι μπορούν να εργαστούν απομακρυσμένα από οποιαδήποτε συσκευή
 • Οι ομάδες μπορούν να συνεργαστούν με ευκολία
 • Ακολουθήστε εύκολα δυνητικούς πελάτες σε μετατροπές
 • Προσφέρει μια ολιστική άποψη για κάθε πελάτη
 • Η αυτοματοποίηση επιτρέπει στους αντιπροσώπους να επιλύουν τα ζητήματα πελατών πιο γρήγορα

Μειονεκτήματα

 • Η αναφορά με βάση το ιστορικό είναι δύσκολο να επιτευχθεί
 • Ορισμένα εργαλεία έχουν μια απότομη καμπύλη εκμάθησης, ακόμη και μεταξύ των έμπειρων στην τεχνολογία
 • Η εγκατάσταση είναι χρονοβόρα

Τιμή

Το Salesforce Service Cloud προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή που περιλαμβάνει εκπαίδευση. Από εκεί, οι τιμές ξεκινούν από 25$ το μήνα για το πρόγραμμα Essentials και αυξάνονται σε 75$ για το πρόγραμμα Professional . Για μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμούς, το πακέτο Enterprise ξεκινά από 150$ το μήνα, ενώ το πακέτο Unlimited κοστίζει 300$ το μήνα. Κάθε τιμή ορίζεται ανά χρήστη.

Αναζητάτε μια λύση εξυπηρέτησης πελατών που ενσωματώνει το Salesforce; Μην ψάχνετε άλλο, το LiveAgent προσφέρει μια δωρεάν ενσωμάτωση του Salesforce.

20. ActiveCampaign

Αρχική σελίδα ActiveCampaign

Το ActiveCampaign έχει σχεδιαστεί για να αυτοματοποιεί τη διαδικασία εμπειρίας πελάτη. Περιλαμβάνει λειτουργικότητα καμπάνιας μάρκετινγκ και email.

Οποιαδήποτε επιχείρηση χρειάζεται να εξορθολογίσει τις καμπάνιες μάρκετινγκ και να μετρήσει την αφοσίωση των πελατών θα πρέπει να χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο.

 • Βασικά χαρακτηριστικά
 • Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ
 • Αυτοματοποίηση πωλήσεων και CRM
 • Μηχανική μάθηση
 • Ενοποίηση όλων των καναλιών
 • Τμηματοποίηση πελατών
 • Παρακολούθηση ιστότοπου
 • Τμηματοποίηση
 • Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ μέσω email
 • Προηγμένη αναφορά

Μειονεκτήματα

 • Εύκολο στη χρήση
 • Ο αυτοματισμός βελτιστοποιεί το μάρκετινγκ
 • Η μηχανική μάθηση βοηθά στη βελτίωση κάθε υλοποίησης με την πάροδο του χρόνου
 • Η ενσωμάτωση όλων των καναλιών διευκολύνει τη χρήση από πελάτες και αντιπροσώπους

Μειονεκτήματα

 • Οι αναφορές μπορεί να είναι χαοτικές και δύσκολο να ερμηνευτούν
 • Δεν περιλαμβάνει δωρεάν έκδοση
 • Τα πρότυπα email είναι περιορισμένα

Τιμή

Το ActiveCampaign δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Παρακάτω, περιγράφουμε γρήγορα τη μηνιαία τιμή για κάθε πακέτο.

Lite – $15 Plus – $70 Professional – $159 Enterprise – $279

Σύγκριση λογισμικών εμπειρίας πελατών

Καλύψαμε αρκετές επιλογές λογισμικού εμπειρίας πελατών. Πώς συγκρίνονται όμως; Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 5 και πώς οι πραγματικοί χρήστες έχουν αξιολογήσει το καθένα.

Λογισμικό εμπειρίαςΑξιολόγηση CapterraΒασισμένο στο WebΔωρεάν έκδοσηΔωρεάν δοκιμήΑρχική τιμή
LiveAgent4.7ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$15
SurveyLegend4.6ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$19
Freshdesk4.5ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$18
Nicereply4.7ΝΑΙΟΧΙΝΑΙ$49
Smartlook4.7ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$31
Σύγκριση λογισμικού εμπειρίας πελατών

Είναι χρήσιμη μια δωρεάν δοκιμή λογισμικού εμπειρίας πελατών;

Ορισμένες πλατφόρμες εμπειρίας πελατών προσφέρουν δωρεάν δοκιμές. Αυτές είναι χρήσιμες για να ανακαλύψετε τα διαθέσιμα εργαλεία και να τα δοκιμάσετε με τις ανάγκες της εταιρείας σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε μια μικρή δοκιμή πριν πληρώσετε πραγματικά.

Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν επίσης δωρεάν εκδόσεις του λογισμικού τους. Η λειτουργικότητα είναι συνήθως περιορισμένη και σημαντικά μειωμένη. Συχνά είναι πιο χρήσιμες σε νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις. Αυτές συχνά προορίζονται να χρησιμεύσουν ως δοκιμαστικές εκδόσεις που είναι έτοιμες να κλιμακωθούν καθώς μεγαλώνει η επιχείρηση.

Still not sure?

LiveAgent offers free trial with all features and integrations so you can try it on your own and see if it fits your needs

Επίλογος

Έχουμε καλύψει πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το λογισμικό εμπειρίας πελάτη, πώς λειτουργεί, τα οφέλη και πολλές κορυφαίες στον κλάδο πλατφόρμες.

Συζητήσαμε επίσης πώς μπορούν να βελτιώσουν την προσέγγιση μάρκετινγκ, μαζί με στρατηγικές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το λογισμικό εμπειρίας πελατών.

Πώς ανταποκρίνεται λοιπόν το LiveAgent; Ακολουθεί μια γρήγορη περίληψη του τρόπου με τον οποίο καλύπτουμε καθεμία από τις ανάγκες που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση.

 • Το καλύτερο λογισμικό εμπειρίας πελάτη all-in-one

Το LiveAgent προσφέρει μια ισχυρή σουίτα εργαλείων και λειτουργιών που προσφέρουν πλήρη έλεγχο της εμπειρίας του πελάτη. Επίσης, ενσωματωνόμαστε με μια ποικιλία πλατφορμών και καναλιών, από μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι εφαρμογές και ιστότοπους. Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη με χρήσιμους οδηγούς και πληροφορίες.

 • Το καλύτερο λογισμικό εμπειρίας πελατών με ενσωματωμένες καρτέλες, ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνικό κέντρο

Τα εργαλεία που προσφέρει το LiveAgent είναι αυτά που αναζητούν οι πελάτες. Αυτό σημαίνει ζωντανές συνομιλίες σε ιστότοπους, εργαλεία καρτελών που βελτιστοποιούν τη συνεργασία, ακόμη και ένα ενσωματωμένο τηλεφωνικό κέντρο. Βελτιώνει επίσης τη ροή εργασίας του οργανισμού σας.

 • Το καλύτερο λογισμικό εμπειρίας πελάτη με πλούσια χαρακτηριστικά

Το LiveAgent προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνδεθούν με τους πελάτες. Προσφέρει επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη πόρων για τους πελάτες του. Αυτοί οι πόροι περιλαμβάνουν αναρτήσεις ιστολογίου, πρότυπα, γλωσσάρια, τεστ πληκτρολόγησης, μια προσθήκη WordPress, καταλόγους, διαδικτυακά σεμινάρια, μια ακαδημία και πολλά άλλα.

 • Λογισμικό εμπειρίας πελάτη με την καλύτερη αναλογία αξίας προς τιμή

Για τα τεράστια εργαλεία, τους πόρους, τις ενσωματώσεις και την υποστήριξη που προσφέρει το LiveAgent, το πακέτο υψηλότερης βαθμίδας κοστίζει μόνο 39$ το μήνα ανά αντιπρόσωπο. Μια δωρεάν δοκιμή βοηθά να διασφαλιστεί ότι το LiveAgent θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα πριν δαπανηθούν χρήματα.

 • Το λογισμικό εμπειρίας πελατών με την υψηλότερη βαθμολογία

Η ισχυρή πλατφόρμα μας συνεχίζει να κερδίζει καλύτερες κριτικές από τους ηγέτες του κλάδου όπως το Zendesk και το Freshdesk. Αυτές οι κριτικές προέρχονται τόσο από χρήστες όσο και από δημοσιεύσεις του κλάδου. Το λογισμικό εμπειρίας πελατών με την υψηλότερη βαθμολογία θα έχει επίσης πελάτες με μεγάλα ονόματα, όπως Forbes, Airbus και NASCAR.

 • Το πιο εύκολο λογισμικό εμπειρίας πελάτη για εγκατάσταση, χρήση και ενσωμάτωση

Η πλήρης σειρά πόρων μας έχει σχεδιαστεί για να σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από τη δημιουργία της επιχείρησής σας στην πλατφόρμα μας έως την ενοποίηση των εργαλείων μας με τα ψηφιακά σας στοιχεία. Θα σας δείξουμε επίσης πώς να μεγιστοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες κάθε εργαλείου που αποφασίσατε να ενσωματώσετε.

FAQ

What is customer experience software?

It's a platform that's designed to measure, guide, and engage with the entire customer journey. This means offering tools for more communication with customers, integrating with different platforms, and analyzing customer behavior.

How do you effectively manage customer experience?

By understanding how customers perceive your brand, its products or services, and the channels, you use to reach customers. With this understanding, you can provide more opportunities to connect with customers while more aggressively resolving common pain points.

What are the core features of customer experience software?

Live chat, ticketing systems, call centers, social media integration, knowledge bases, and customer portals are some of the core components offered by LiveAgent. We also provide robust resources to support our clients.

How does customer experience (CX) drive business growth?

These platforms streamline, track, and coordinate the customer journey. They allow employees to better connect with customers. Analytics reports allow leaders to better anticipate and exceed customer expectations. Happy customers are loyal customers.

Is customer experience management different from customer service?

Yes. Customer service teams (along with tech support and others) use customer experience management platforms to streamline their efforts and create new opportunities to connect with customers. So, customer experience management extends the reach of customer service and allows more teams to get involved (when necessary). It also streamlines the process of assisting customers, especially when larger volumes of inquiries start pouring in.

Why invest in customer experience management software?

The digital landscape is always changing, and the expectations there are unlike any other venue. With a larger volume of visitors comes a bigger drain on resources. Customer experience management software streamlines this demand into manageable pieces with robust tools. The insights gleaned from customer experience software are some of the most valuable the business will ever acquire. In many cases, you're getting direct feedback from customers regarding your products, website, and practices.

Does CRM play a role in customer experience?

Most customer experience management programs feature CRM tools. However, LiveAgent's platform is like a CRM on steroids and provides a more holistic approach to serving customers.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo