Δωρεάν Δοκιμή

Ενσωματώσεις

Τι είναι η ενσωμάτωση;

Integration - the process of combining two or more things into one.

Cambridge dictionary

Οι εταιρείες χρησιμοποιούν διαφορετικές εφαρμογές και εργαλεία κάθε μέρα. Αυτά τα εργαλεία και οι εφαρμογές δημιουργήθηκαν για να υποστηρίξουν τις καθημερινές εργασίες της εταιρείας. Όσο χρήσιμα είναι αυτά, μπορεί να αφιερωθεί πολύς χρόνος για εναλλαγή μεταξύ διεπαφών. Το LiveAgent είναι ένα λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο βοηθά την εξυπηρέτηση πελατών σας να λειτουργεί σε μία διεπαφή. Ωστόσο, παρόλο που το προσωπικό λαμβάνει όλες τις ερωτήσεις πελατών σε ένα λογισμικό, πρέπει να χρησιμοποιήσει άλλες εφαρμογές. Γι’ αυτό το LiveAgent χρησιμοποιεί ενσωματώσεις και συνεργάζεται επίσης με άλλες εταιρείες για να επεκτείνει τις δυνατότητες του LiveAgent. Με τις ενσωματώσεις, το προσωπικό των πελατών σας μπορεί να εργαστεί από ένα λογισμικό με όλα τα απαραίτητα εργαλεία διαθέσιμα.

Οφέλη των ενσωματώσεων:

  • Δαπάνες λιγότερων πόρων – όπως περισσότεροι αντιπρόσωποι πελατών
  • Αυτοματοποιημένες διαδικασίες εργασίας
  • Δημιουργία καλύτερης εμπειρίας πελατών
  • Ικανοποιημένοι αντιπρόσωποι πελατών
  • Αφοσίωση πελατών
  • Δυνατότητα κοινοποίησης δεδομένων

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενσωματώσεις στο LiveAgent;

Οι ενσωματώσεις βελτιώνουν την απόδοση του LiveAgent. Μπορούν να συνδέσουν διαφορετικά εργαλεία μαζί. Πάνω από όλα για να βελτιώσετε τις καθημερινές σας εργασιακές δραστηριότητες.

Αφού εγγραφείτε και διαβάσετε τον οδηγό έναρξης, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το LiveAgent. Οι ενσωματώσεις του LiveAgent μπορούν να βρεθούν σε πολλές μορφές. Θα μπορούσε να είναι μια ήδη ενσωματωμένη λειτουργία του LiveAgent ή θα μπορούσε να είναι απλή ενεργοποίηση μίας προσθήκης. Τις περισσότερες φορές οι ενσωματώσεις του LiveAgent είναι ήδη ενσωματωμένες ή βρίσκονται στο Διαμορφώσεις – Σύστημα.  Άλλες ενσωματώσεις αναφέρονται στις ενσωματώσεις του LiveAgent με οδηγούς εγκατάστασης.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με συγκεκριμένες ενσωματώσεις, διαβάστε περισσότερα στην επισκόπηση Ενσωματώσεων LiveAgent.

Ποιο είναι το κόστος ενσωμάτωσης στο LiveAgent;

Το LiveAgent προσφέρει 3 συνδρομές. Όλες παρέχουν πολλές δυνατότητες, μερικές από αυτές έχουν επιπλέον χρεώσεις. Ωστόσο, το API και οι ενσωματώσεις περιλαμβάνονται σε κάθε συνδρομή χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

  • Συνδρομή Καρτέλας με 15$ ανά αντιπρόσωπο.
  • Συνδρομή Καρτέλας + Συνομιλίας με 15$ ανά αντιπρόσωπο.
  • All-inclusive με $39 ανά αντιπρόσωπο.

Το LiveAgent παρέχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για κάθε συνδρομή. Εάν δεν είστε βέβαιοι μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, παρέχουμε επίσης έναν δωρεάν λογαριασμό με περιορισμούς.

Εάν θέλετε να μάθετε για πρόσθετες λειτουργίες που περιλαμβάνονται σε κάθε συνδρομή, διαβάστε την ενότητα Τιμολόγηση.

Επισκόπηση Ενσωματώσεων LiveAgent

Ειδοποιήσεις Slack

slack-icon

Το Slack είναι μια γνωστή πλατφόρμα, που χρησιμοποιείται συνήθως σε εταιρείες για εσωτερικές συνομιλίες. Το LiveAgent προσφέρει ενσωμάτωση των ειδοποιήσεων Slack για να βεβαιωθείτε ότι οι αντιπρόσωποί σας παρακολουθούν τα ερωτήματα των πελατών τους. Το LiveAgent επιτρέπει στους αντιπροσώπους σας να εργάζονται από μία διεπαφή Αλλά όποτε οι υπάλληλοί σας κάνουν πολλές εργασίες, μπορούν εύκολα να ξεχάσουν ορισμένες καρτέλες.

Η ενσωμάτωση αυτή μπορεί να αποτρέψει τον αντιπρόσωπό σας από το Slacking. Οι αντιπρόσωποι απλώς ενημερώνονται και μπορούν να απαντήσουν από το Slack ανά πάσα στιγμή. Εάν έχετε μια εφαρμογή Slack στο smartphone σας, μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε ερωτήσεις πελατών LiveAgent από το κινητό σας τηλέφωνο. Αν θέλετε να απαντήσετε σε καρτέλες στο smartphone σας, μπορείτε να το κάνετε από την εφαρμογή του LiveAgent.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη λειτουργία, διαβάστε το LiveAgent – Slack ειδοποιήσεις.

API

API

Η ενσωμάτωση API (Διεπαφή Προγραμματισμού Εφαρμογών) βοηθά 2 εφαρμογές να «επικοινωνούν» μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συνδέσετε τα εργαλεία σας, τα προγράμματα σας και πολλά άλλα!

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες δυνατές ενέργειες σχετικά με το API, διαβάστε το LiveAgent – API.

Zapier

Zapier

Το Zapier είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο αυτοματισμού που σας βοηθά να συνδέσετε εφαρμογές. Για παράδειγμα, η μετακίνηση δεδομένων με απλό και αποδοτικό χρόνο. Το LiveAgent συνεργάζεται με το Zapier. Επομένως, εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο Zapier, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το LiveAgent εκεί. Θέλετε να μεταφέρετε ορισμένες επαφές στον πίνακα Trello; Κανένα πρόβλημα, απλώς ενσωματώστε το και αρχίστε να το χρησιμοποιείτε! Ελέγξτε την ενσωμάτωση, για να δείτε όλες τις δυνατότητες.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, διαβάστε το LiveAgent – Zapier.

Μάρκετινγκ μέσω email

Μάρκετινγκ μέσω email

Το μάρκετινγκ μέσω email είναι ένα κρίσιμο σημείο πολλών επιχειρήσεων. Μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα: δημιουργία περισσότερων δυνητικών πελατών, δημιουργία κοινότητας και σύνδεσης με τους πελάτες σας και πολλά άλλα. Με την δυνατότητα ενσωμάτωσης μάρκετινγκ μέσω email στο LiveAgent, μπορείτε να παραμείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας, να τους προσφέρετε εξαιρετικές προσφορές ή απλά να λάβετε σχόλια για βελτίωση. Όλες αυτές οι ενσωματώσεις μάρκετινγκ μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω Προσθηκών στο LiveAgent. Εδώ είναι μια Λίστα ενσωματώσεων, όπου μπορείτε να βρείτε ενσωματώσεις μάρκετινγκ μέσω email που διατίθενται αυτήν τη στιγμή.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, διαβάστε το LiveAgent – Μάρκετινγκ μέσω Email.

Διαχείριση Τιμολόγησης

Διαχείριση Τιμολόγησης

Το λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών, όπως το LiveAgent είναι πολύ χρήσιμο με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να απαντήσετε σε καρτέλες από όλα τα είδη πλατφορμών σε ένα λογισμικό. Η ομάδα του LiveAgent ήθελε να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία πελατών, επομένως προσφέρει ενσωματώσεις για τη διαχείριση Χρεώσεων. Η βοήθεια στους πελάτες μπορεί συχνά να είναι δύσκολη. Προσπαθείτε να βοηθήσετε σε έναν αποδοτικό χρόνο.

Επομένως, η ενσωμάτωση της διαχείρισης τιμολόγησης μπορεί να σας βοηθήσει για παράδειγμα: να επιστρέψτε χρήματα στον πελάτη, να δημιουργήσετε νέες χρεώσεις, να δείτε τις πληρωμές του πελάτη και πολλά άλλα από μία διεπαφή. Όλες οι ενσωματώσεις διαχείρισης τιμολόγησης διατίθενται μέσω Προσθηκών στο LiveAgent. Εδώ είναι μια Λίστα ενσωματώσεων, όπου μπορείτε να βρείτε τις ενσωματώσεις διαχείρισης τιμολόγησης που διατίθενται αυτήν τη στιγμή.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, διαβάστε το LiveAgent – διαχείριση Τιμολόγησης.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Η εταιρεία σας πουλά/αγοράζει αγαθά ή υπηρεσίες; Το LiveAgent σας επιτρέπει να ενσωματώσετε ορισμένα εργαλεία για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Το ηλεκτρονικό εμπόριο αποκτά πολλούς πελάτες καθημερινά. Επομένως, πρέπει να έχουν αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Με τις ενσωματώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου του LiveAgent μπορείτε με απλό τρόπο να κάνετε την επιχείρησή σας πιο κερδοφόρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να επηρεάσετε τις αποφάσεις των πελατών ενσωματώνοντας το κουμπί Ζωντανή Συνομιλία όταν οι πελάτες βρίσκονται στη διαδικασία αγοράς. Εδώ είναι μια Λίστα ενσωματώσεων, όπου μπορείτε να βρείτε ενσωματώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που διατίθενται αυτήν τη στιγμή με οδηγούς εγκατάστασης.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, διαβάστε το LiveAgent – Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

CRM

CRM

Το CRM είναι μια στρατηγική που πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε επιχείρηση. Δημιουργεί διατήρηση πελατών, ικανοποίηση πελατών και συνολικά καλύτερες σχέσεις πελατών. Το LiveAgent παρέχει εξαιρετική διαχείριση σχέσεων πελατών. Μπορείτε εύκολα να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε δεδομένα σχετικά με τους πελάτες σας στο LiveAgent. Εάν θέλετε να αυξήσετε τις δυνατότητες του LiveAgent, προσφέρουμε επίσης πολλές άλλες ενσωματώσεις που σχετίζονται με το CRM. Ακολουθεί μια Λίστα Ενσωματώσεων, όπου μπορείτε να βρείτε ενσωματώσεις CRM που διατίθενται αυτήν τη στιγμή με οδηγούς εγκατάστασης.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, διαβάστε το LiveAgent – CRM.

CMS

Ενσωματώσεις

Το CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) είναι μια ενσωμάτωση που υποστηρίζει τη δημιουργία περιεχομένου σας. Το LiveAgent παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα επεξεργασίας που ονομάζεται WYSIWYG (Αυτό Που Βλέπετε Είναι Αυτό Που Παίρνετε). Ναι, είναι τόσο απλό! Οποιοσδήποτε στην εταιρεία σας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτόν τον επεξεργαστή για να δημιουργήσει περιεχόμενο. Το LiveAgent παρέχει επίσης μια τεράστια ποικιλία προτύπων email, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε επαφή με τους πελάτες σας. Επιπλέον, μπορείτε να επεκτείνετε το LiveAgent CMS προσθέτοντας κουμπιά ζωντανής συνομιλίας σε οποιοδήποτε υποστηρικτικό σύστημα CMS. Ακολουθεί μια Λίστα Ενσωματώσεων, όπου μπορείτε να βρείτε ενσωματώσεις CMS που διατίθενται αυτήν τη στιγμή με οδηγούς εγκατάστασης.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, διαβάστε το LiveAgent CMS.

Διαχείριση Project

Διαχείριση Project

Κάθε εταιρεία έχει τους στόχους της, αλλά χωρίς σωστή διαχείριση project, μπορεί να είναι μία χαοτική κατάσταση για να τους επιτύχει. Επομένως, η σωστή διαχείριση του project μπορεί να δημιουργήσει μια σαφή δομή εργασίας για τους εργαζομένους. Αυτό τους οδηγεί στην επιτυχή επίτευξη καθορισμένων επιχειρηματικών στόχων. Το LiveAgent παρέχει αυτήν την ενσωμάτωση για να σας βοηθήσει να επιτύχετε δομικά αυτούς τους στόχους. Εδώ είναι μια Λίστα Ενσωματώσεων, όπου μπορείτε να βρείτε ενσωματώσεις διαχείρισης project που διατίθενται αυτήν τη στιγμή με οδηγούς εγκατάστασης.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, διαβάστε το LiveAgent – Διαχείριση Project.

Εργαλεία συνεργασίας

Εργαλεία Συνεργασίας

Τα εργαλεία συνεργασίας είναι απαραίτητα για οποιαδήποτε επιχείρηση. Με αυτά τα εργαλεία, η ομάδα σας μπορεί να επικοινωνεί πιο αποτελεσματικά χωρίς τις απαραίτητες διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ύπαρξη ενός τέτοιου εργαλείου μπορεί να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό περιβάλλον που βοηθά τους υπαλλήλους σας να παραμείνουν σε επαφή, αλλά ταυτόχρονα δεν διακόπτει τη ροή εργασίας τους. Επομένως, η σύνδεση του LiveAgent με τέτοια εργαλεία καθιστά τη ροή εργασίας των υπαλλήλων σας αποτελεσματική και αποδοτική ταυτόχρονα, παρακολουθώντας όλες τις κοινές ενημερώσεις/ειδήσεις/εργασίες. Ακολουθεί μια Λίστα Ενσωματώσεων, όπου μπορείτε να βρείτε ενσωματώσεις εργαλείων Συνεργασίας που διατίθενται αυτήν τη στιγμή με οδηγούς εγκατάστασης.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, διαβάστε το LiveAgent – Εργαλεία Συνεργασίας.

Προσθήκες μεταφοράς

Προσθήκες μεταφοράς

Εάν δεν είστε σίγουροι εάν θα μεταφερθείτε στο LiveAgent από άλλο λογισμικό υποστήριξης λόγω όλων των δεδομένων που έχετε συγκεντρώσει εκεί. Μην ανησυχείτε, το LiveAgent δημιούργησε πρόσθετα Μεταφοράς ειδικά για μεταφορά δεδομένων. Οι προσθήκες μεταφοράς σας βοηθούν να μεταφέρετε όλα τα σημαντικά δεδομένα από το προηγούμενο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών στο LiveAgent. Όλες οι προσθήκες μεταφοράς είναι διαθέσιμες μέσω Προσθηκών στο LiveAgent. Ακολουθεί μια Λίστα ενσωματώσεων, όπου μπορείτε να βρείτε τις ενσωματώσεις προσθηκών μεταφοράς που διατίθενται αυτήν τη στιγμή.

Εάν θέλετε να μάθετε για δεδομένα που μπορείτε να μεταφέρετε, διαβάστε το LiveAgent – Προσθήκες μεταφοράς.

Try out LiveAgent for FREE

Handle all customer inquiries from one interface. Start improving your customer service with a 14-day free trial right away!

FREE TRIAL

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Schedule a one-on-one call and discover how LiveAgent can benefit your business.

We’re available on multiple dates

Schedule a demo