Απλό αλλά ισχυρό λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης .

Χρησιμοποιήστε ισχυρό αυτοματισμό και ισχυρές ενσωματώσεις ξεκινώντας από σήμερα.

  • ✓ Χωρίς τέλη εγκατάστασης
  • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
  • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
  • ✓ Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Λογισμικό κέντρου υποστήριξης για καλύτερη εμπειρία πελατών

Η διαχείριση των αιτημάτων πελατών μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά εάν μιλάτε στους πελάτες σας σε πολλά κανάλια επικοινωνίας. Σε αυτό το σημείο μπορεί να είναι χρήσιμο ένα λογισμικό κέντρου υποστήριξης. Βελτιώνει όλες τις αλληλεπιδράσεις των πελατών σας σε ένα μέρος, γεγονός που διευκολύνει την ομάδα σας να προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες εξυπηρέτησης πελατών. Το LiveAgent είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο λογισμικό κέντρου υποστήριξης που χρησιμοποιεί ένα σύστημα καρτελών για να συνδυάσει όλες τις διαδικασίες του κέντρου υποστήριξης. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, η ομάδα σας μπορεί να συνεργαστεί εύκολα, να παρακολουθεί τα ερωτήματα των πελατών και να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες σας.
  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
analyze - illustration

Γιατί χρειάζεστε λογισμικό κέντρου υποστήριξης

Ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία θετικής σχέσης με τους πελάτες σας είναι η σαφής και αποτελεσματική επικοινωνία. Σήμερα, οι πελάτες θέλουν να αλληλεπιδράσουν με την εταιρεία σας σε όλα τα κανάλια: όχι μόνο τηλέφωνο και email, αλλά και ζωντανή συνομιλία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και SMS. Η διαχείριση της αλληλεπίδρασης πελατών σε όλα αυτά τα κανάλια μπορεί να είναι μια πρόκληση, ειδικά σε μια μεγάλη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Τα email μπορούν να χαθούν ή το προσωπικό μπορεί να μπερδευτεί από το ίδιο ερώτημα πελάτη που εμφανίζεται σε πολλά κανάλια.

Το λογισμικό κέντρου υποστήριξης όπως το LiveAgent ενσωματώνει όλα αυτά τα κανάλια σε ένα. Προσφέρει μια λύση όλα-σε-ένα που συνδυάζει το κέντρο εξυπηρέτησης, τη ζωντανή συνομιλία, το τηλεφωνικό κέντρο και τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό διευκολύνει τη διαχείριση του κέντρου εξυπηρέτησης και σας επιτρέπει να εξυπηρετείτε καλύτερα τους πελάτες σας.

Γιατί χρειάζεστε λογισμικό κέντρου υποστήριξης

Το λογισμικό κέντρου υποστήριξης στοχεύει στην επίλυση ορισμένων κοινών προβλημάτων:

Καθυστερημένες απαντήσεις

Η απάντηση στους πελάτες έγκαιρα και αποτελεσματικά είναι μια άλλη τεράστια πρόκληση για τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Οι καθυστερημένες απαντήσεις μπορούν εύκολα να βλάψουν τη φήμη σας στους πελάτες σας.

Ασφάλεια

Ως σύστημα που βασίζεται στο cloud, το λογισμικό του κέντρου υποστήριξης συνοδεύεται από ορισμένα σημαντικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων σημαντικά ασφαλέστερων μέτρων ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει διότι αντί να αποθηκεύονται σε φυσικούς σκληρούς δίσκους, τα δεδομένα αποθηκεύονται στο Διαδίκτυο.

Δυσκολίες συνεργασίας

Επειδή οι αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες συνήθως διανέμονται σε μεγάλο αριθμό καναλιών, μπορεί να είναι δύσκολο να συνεργαστεί το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών. Το λογισμικό του κέντρου υποστήριξης καθιστά εύκολη τη συνεργασία, διότι όλο το προσωπικό σας μπορεί να δει ακριβώς τι συμβαίνει με κάθε αίτημα.

Περισσότεροι λόγοι για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα λογισμικό κέντρου υποστήριξης

Χωρίς κοινόχρηστο σύστημα για τη διαχείριση της επικοινωνίας των πελατών, είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκτιμηθεί πόσο καλά εξυπηρετείτε τους πελάτες σας. Επιπλέον, το σύστημα σάς επιτρέπει να βλέπετε γρήγορα τι κάνετε σωστά και πού πρέπει να βελτιωθείτε.

live chat increases sales - icon

Διαχείριση της απόδοσης

Με το LiveAgent, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα μηνύματα που ρέουν μεταξύ της ομάδας σας και των πελατών σας. Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε προβλήματα και να ανταμείψετε το προσωπικό που προσφέρει στους πελάτες σας εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Gear - icon

Επιχειρηματικές Λύσεις

Το λογισμικό κέντρου υποστήριξης είναι ιδανικό για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και βιομηχανιών. Χρησιμοποιήστε το σε: -Εμπόριο και υπηρεσίες -Ταξίδια & -Διαμονή -Μάρκετινγκ & Τηλεπικοινωνίες -Ψυχαγωγία

Πολυκαναλική πλατφόρμα επικοινωνίας

Το LiveAgent είναι ένα λογισμικό πολυκαναλικού κέντρου υποστήριξης. Χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα καρτελών που παρακολουθεί τα ερωτήματα των πελατών, ανεξάρτητα από το κανάλι επικοινωνίας στο οποίο εμφανίζονται. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας με όποιον τρόπο νιώθουν πιο άνετα και διασφαλίζει ότι η ομάδα σας δεν θα χάσει ποτέ τα αιτήματα πελατών. Επιτρέπει επίσης στο προσωπικό σας να κάνει εναλλαγή γρήγορα και εύκολα μεταξύ διαφορετικών καναλιών επικοινωνίας, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε συνεχή επαφή με τους πελάτες σας.

Εάν οι πελάτες σας θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω του τηλεφωνικού σας κέντρου, μέσω ζωντανής συνομιλίας ή μέσω email, το LiveAgent σας έχει καλύψει. Περιλαμβάνει ακόμη και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ώστε το προσωπικό σας να παρακολουθεί συνεχώς κάθε τρόπο που οι πελάτες σας αλληλεπιδρούν με την εταιρεία σας.

online discussion - illustration
Peter Komornik

Το LiveAgent συνδυάζει εξαιρετική ζωντανή συνομιλία, καρτέλες και αυτοματισμό που μας επιτρέπουν να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας.

black Slido logo

Προηγμένα χαρακτηριστικά

Δημιουργήσαμε το LiveAgent έχοντας κατά νου την ικανοποίηση των πελατών. Το λογισμικό προσφέρει μια σειρά εργαλείων για τη διαχείριση του κέντρου υποστήριξης σας, ενσωματωμένο σε μία διεπαφή.

Εάν οι πελάτες σας θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω του τηλεφωνικού σας κέντρου, μέσω ζωντανής συνομιλίας ή μέσω email, το LiveAgent σας καλύπτει. Περιλαμβάνει ακόμη και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε το προσωπικό σας να μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς κάθε τρόπο που οι πελάτες σας αλληλεπιδρούν με την εταιρεία σας.

Men shaking hands - illustration
man and woman receiving awards

Η καλύτερη αξία για τα χρήματά σας

Είμαστε πολύ περήφανοι για τις βαθμολογίες που έχουν δώσει οι αξιολογητές στο λογισμικό του κέντρου υποστήριξης μας. Το LiveAgent έχει βαθμολογηθεί ως η πρώτη επιλογή για τα κέντρα υποστήριξης από περισσότερους αναθεωρητές από οποιαδήποτε άλλη λύση.

Εφαρμογή κέντρου υποστήριξης για κινητά

Όταν πρόκειται για λογισμικό κέντρου υποστήριξης, η συνεχής επικοινωνία είναι το κλειδί. Το LiveAgent επιτρέπει στο προσωπικό σας να αλληλεπιδρά με τους πελάτες σας μέσω πολλών καναλιών και μέσω σταθερών και κινητών εφαρμογών.

Εάν οι πελάτες σας θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω του τηλεφωνικού σας κέντρου, μέσω ζωντανής συνομιλίας ή μέσω email, το LiveAgent σας καλύπτει. Περιλαμβάνει ακόμη και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε το προσωπικό σας να μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς κάθε τρόπο που οι πελάτες σας αλληλεπιδρούν με την εταιρεία σας.

LiveAgent mobile applications
connected world map

Πλήρως πολύγλωσσο

Το καλύτερο λογισμικό κέντρου υποστήριξης θα σας επιτρέψει να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας στη γλώσσα με την οποία αισθάνονται πιο άνετα. Το LiveAgent προσφέρει πλήρη πολυγλωσσική υποστήριξη για περισσότερες από 40 γλώσσες.

Εάν οι πελάτες σας θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω του τηλεφωνικού σας κέντρου, μέσω ζωντανής συνομιλίας ή μέσω email, το LiveAgent σας καλύπτει. Περιλαμβάνει ακόμη και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε το προσωπικό σας να μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς κάθε τρόπο που οι πελάτες σας αλληλεπιδρούν με την εταιρεία σας.

Ανακαλύψτε όλες τις γλώσσες

Λειτουργίες που χρειάζεστε

Χωρίς λογισμικό κέντρου υποστήριξης, η διαχείριση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη. Το LiveAgent έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στην εταιρεία σας ένα σύνολο βασικών εργαλείων για την απλοποίηση των ροών εργασίας, τη διαχείριση πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας και, τελικά, τη βελτίωση της σχέσης σας με τους πελάτες σας.

Μέσω του LiveAgent, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή άμεσα μεταξύ διαφορετικών μορφών επικοινωνίας πελατών χωρίς να χάσετε τη βασική εικόνα. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε συχνές και χρονοβόρες εργασίες και να προσαρμόσετε την αίσθηση του κέντρου υποστήριξης στις ανάγκες του τομέα σας δημιουργώντας μοναδικές φόρμες επικοινωνίας και ειδικά κέντρα υποστήριξης. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή και βελτιώνουμε συνεχώς το λογισμικό του κέντρου υποστήριξης μας. Έχουμε ήδη δημιουργήσει περισσότερες από 179+ λειτουργίες κέντρου εξυπηρέτησης και περισσότερες από 40 ενσωματώσεις.

task done - illustration

Πάνω από 21.000 επιχειρήσεις δεν μπορούν να είναι λανθασμένες

Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαστήκαμε με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες και επιχειρήσεις στον κόσμο, αλλά είμαστε επίσης περήφανοι που βοηθήσαμε περισσότερες από 20.000 μικρές επιχειρήσεις να βελτιώσουν τα κέντρα εξυπηρέτησης τους.

Δείτε τις ιστορίες επιτυχίας και τις μαρτυρίες μας για να δείτε πώς το LiveAgent μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το κέντρο εξυπηρέτησης σας πιο εύκολα.

feeling proud - illustration

Το LiveAgent προσαρμόζεται στην επιχείρησή σας

Το καλύτερο λογισμικό κέντρου υποστήριξης προσαρμόζεται στην επιχείρησή σας, οπότε φυσικά, το LiveAgent διαθέτει προηγμένες δυνατότητες προσαρμογής.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό μας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λύση κέντρου υποστήριξης που είναι κατάλληλη τόσο για τους πελάτες σας όσο και για τον τομέα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό του κέντρου υποστήριξης για να προσαρμόσετε, να αλλάξετε και να αυξήσετε τη χωρητικότητα του κέντρου υποστήριξης καθώς μεγαλώνει η εταιρεία σας.

Τι είναι το λογισμικό κέντρου υποστήριξης;

Το λογισμικό του κέντρου υποστήριξης στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση μιας από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα. Με τόσα πολλά κανάλια επικοινωνίας ανοιχτά στους πελάτες σας, από email μέχρι μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρακολουθείτε ερωτήματα και αιτήματα πελατών.

Το LiveAgent χρησιμοποιεί ένα σύστημα καρτελών για να συνδυάσει όλες τις αλληλεπιδράσεις των πελατών σας σε ένα μέρος, επιτρέποντας στο προσωπικό σας να τις διαχειρίζεται εύκολα και να ανταποκρίνεται στους πολύτιμους πελάτες σας σε πολλά κανάλια.

Το λογισμικό κέντρου υποστήριξης είναι συνήθως κατασκευασμένο ως SaaS – software as a service – διότι αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο σας προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία και επεκτασιμότητα όταν πρόκειται για τη διαχείριση του κέντρου υποστήριξης. Λογισμικό αυτού του τύπου χρησιμοποιεί επίσης το cloud storage για να διασφαλίσει ότι το προσωπικό σας έχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που χρειάζεται για να προσφέρει εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών.

maintenance - illustration
Mobile testing illustration

Πώς να επιλέξετε το σωστό λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά λογισμικά υποστήριξης για να διαλέξετε, αλλά δεν είναι όλα ίδια. Όπως κατά τη λήψη κάθε είδους επενδυτικής απόφασης για την επιχείρησή σας, πρέπει να λάβετε υπόψη προσεκτικά τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε από το λογισμικό του κέντρου εξυπηρέτησης σας.

Μερικοί από τους μεγαλύτερους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών είναι η ποικιλία των καναλιών που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι λογισμικού, η ασφάλεια του λογισμικού, καθώς και οι δυνατότητες που προσφέρονται.

Σύγκριση λογισμικού επιτυχίας πελατών

Τελικά, η επιλογή του κατάλληλου λογισμικού κέντρου υποστήριξης για εσάς θα εξαρτηθεί από τον τομέα, το μέγεθος και τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Λέγοντας αυτό, δημιουργήσαμε το LiveAgent για να είμαστε όσο πιο ευέλικτοι γίνεται, προκειμένου να επιτρέψουμε σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων να βελτιώσουν την επικοινωνία με τους πελάτες τους. Για αυτό το λόγο το LiveAgent χρησιμοποιείται από μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο και γιατί περισσότερες από 20.000 μικρές επιχειρήσεις εμπιστεύονται το λογισμικό μας για τη διαχείριση των κέντρων εξυπηρέτησης τους.

Men shaking hands - illustration
Σχετικά Άρθρα μεΛογισμικό κέντρου υποστήριξης
Εξερευνήστε μια συλλογή λογισμικών καρτελών που χρησιμοποιούνται περισσότερο στην αγορά. Επιλέξτε το ιδανικό εργαλείο καρτελών και ανεβάστε εξαιρετικά την εξυπηρέτηση πελατών.

Λογισμικό καρτελών

Το LiveAgent είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο επικοινωνίας με πελάτες που βοηθά στην κατηγοριοποίηση και παρακολούθηση των αναγκών τους. Παρέχει εσωτερικές καρτέλες και σημειώσεις για ομαδική επικοινωνία.

Ψάχνετε για ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης πελατών; Ρίξτε μια ματιά στα οφέλη του LiveAgent και μάθετε αν σας ταιριάζει ή εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό.

Αναζητάτε δωρεάν λογισμικό διαχείρισης πελατών;

Δημιουργήστε μια δωρεάν γνωσιακή βάση για τους πελάτες σας με χρήσιμα άρθρα και επικεντρωθείτε σε κρίσιμα ζητήματα.

Αυξήστε την ικανοποίηση των πελατών σας με το LiveAgent και το ενσωματωμένο εργαλείο μέτρησης ικανοποίησης πελατών του, το Nicereply.

Γίνετε χαρούμενοι με το λογισμικό ικανοποίησης πελατών

Η ζωντανή συνομιλία βελτιώνει τη δέσμευση και την απόδοση της επιχείρησης. Το LiveAgent προσφέρει αναφορά αντιπροσώπων και κατάταξη, βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών.

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να βρουν μόνοι τους τις απαντήσεις που ψάχνουν. Το λογισμικό συχνών ερωτήσεων του LiveAgent σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκπληκτικά portal πελατών.

Αξιοποιήστε το λογισμικό των συχνών ερωτήσεων για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών

Απολαύστε μια πλήρη γκάμα λειτουργιών διαχείρισης καρτελών και πολυκαναλικών επικοινωνιών πελατών από ένα μόνο μέρος με το λογισμικό καρτελών. Προσαρμόστε το portal αυτοεξυπηρέτησης στην ταυτότητα της εταιρείας σας.

Τα πρότυπα εξυπηρέτησης πελατών είναι ιδανικά για πολλές επιχειρήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η προσωπική προσέγγιση απέναντι στον πελάτη.

Πρότυπα εξυπηρέτησης πελατών

Τα πρότυπα μάρκετινγκ, SMS και εξυπηρέτησης πελατών είναι σημαντικά για εξατομίκευση και αποτελεσματική επικοινωνία. Η χρήση τους απαιτεί προσοχή για την ικανοποίηση των πελατών.

Το δωρεάν λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου του LiveAgent σάς επιτρέπει να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στην εφαρμογή μας για κινητά. Απολαύστε απεριόριστο ιστορικό καταγραφής κλήσεων.

Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου

Το 72% των καταναλωτών αναφέρει ότι η έλλειψη ταχύτητας και διαφάνειας στην εξυπηρέτηση πελατών οδηγεί σε απογοήτευση. Επιπλέον, οι αργοί χρόνοι απόκρισης αποτελούν πρόβλημα για το 12% των Αμερικανών.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

Start Free Trial x