Τα 20 καλύτερα λογισμικά φόρουμ

Τα 20 καλύτερα λογισμικά φόρουμ

Oliver Stasinszky

Oliver Stasinszky


Τελευταία τροποποίηση την March 29, 2022 σε 7:00 am

Τα φόρουμ είναι τόσο παλιά όσο το ίδιο το Διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που έχει αλλάξει. Δεν χρειάζεται πλέον να τα χτίζετε από την αρχή. Αντ’ αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό του φόρουμ για να δημιουργήσετε ένα φόρουμ γρήγορα και χωρίς να χρειάζεστε εξειδικευμένη βοήθεια ή δεξιότητες προγραμματισμού.

Ωστόσο, υπάρχουν πάνω από εκατό διαφορετικά εργαλεία φόρουμ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Οι λύσεις λογισμικού του φόρουμ δεν είναι ακριβώς οι ίδιες σε όλους τους τομείς.

Ορισμένα επικεντρώνονται μόνο σε λειτουργίες προσανατολισμένες στο φόρουμ, ενώ άλλα προσφέρουν λειτουργίες κέντρου εξυπηρέτησης. Επιπλέον, μερικά είναι δωρεάν και άλλα θα σας κοστίσουν κάποια χρήματα. Η γνώση των βασικών διαφορών μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό φόρουμ για την εταιρεία σας. Για να σας βοηθήσουμε, δοκιμάσαμε και συγκρίναμε πάνω από 20 λύσεις λογισμικού φόρουμ.

Πριν μπούμε στη λίστα με τις 20 καλύτερες λύσεις λογισμικού φόρουμ, ας εμβαθύνουμε λίγο στο ποιες είναι αυτές οι λύσεις και τι τις καθιστά αξιόπιστες.

Τι είναι το λογισμικό του φόρουμ;

Ο πιο συνηθισμένος ορισμός του λογισμικού φόρουμ είναι ο εξής:

“Το λογισμικό του φόρουμ είναι μια λύση που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε διαδικτυακές πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων και να επιτρέψετε στους χρήστες να αλληλεπιδρούν και να μοιράζονται πληροφορίες.”

Ωστόσο, οι προγραμματιστές λογισμικού εργάζονται συνεχώς για τη βελτίωση των λύσεών τους. Το ίδιο ισχύει και για τη βιομηχανία λογισμικού φόρουμ στο Διαδίκτυο. Επομένως, ο καταλληλότερος ορισμός του σύγχρονου λογισμικού φόρουμ θα ήταν:

“Δημιουργείται μια online λύση φόρουμ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν μεγάλες κοινότητες πίσω από τις εταιρείες τους, διευκολύνοντας ταυτόχρονα την επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών και μεταξύ πελατών.”

Ωστόσο, η ανάγνωση ενός ορισμού δεν πρόκειται αναμφίβολα να διευκρινίσει όλα όσα μπορούν να κάνουν αυτές οι λύσεις λογισμικού. Κάθε δημοφιλές λογισμικό φόρουμ έχει μοναδικές δυνατότητες που το ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Το πιο ισχυρό λογισμικό φόρουμ θα σας επιτρέψει να κάνετε πολύ περισσότερα από τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός διαδικτυακού φόρουμ. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ιδιωτικά φόρουμ, φόρουμ συζητήσεων, πλατφόρμες μηνυμάτων και φόρουμ κοινότητας. Το LiveAgent, για παράδειγμα, έχει κάθε δυνατότητα που περιμένετε να λάβετε από αυτό το είδος λογισμικού, αλλά προσφέρει επίσης δυνατότητες εστιασμένες στην υποστήριξη πελατών.

Ο λόγος για τον οποίο τα φόρουμ λειτουργούν καλά για την υποστήριξη πελατών είναι το γεγονός ότι δημιουργούν ένα χώρο όπου οι πελάτες μπορούν να συζητούν εκτενώς για θέματα. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσετε μια κοινότητα και να προωθήσετε την επίλυση προβλημάτων από πελάτη σε πελάτη, γεγονός που απομακρύνει ένα φορτίο από τους αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών σας. Τέλος, τα φόρουμ είναι μέρη όπου κανένα θέμα δεν είναι πολύ μικρό για να συζητηθεί και δεν υπάρχει βιασύνη στην εξεύρεση λύσης.

Αυτό έχει αξία για ολόκληρη την επιχείρησή σας, όχι μόνο για τους πελάτες. Νέες ιδέες και βελτιώσεις μπορεί να ξεπηδήσουν από συζητήσεις στην κοινότητα χωρίς η εταιρεία να χρειάζεται να ξοδέψει πόρους ή προσπάθεια για να λάβει σχόλια.

Γιατί να χρησιμοποιείτε λογισμικό φόρουμ στην επιχείρησή σας

Η προσθήκη νέου λογισμικού στη ροή εργασίας σας μπορεί να είναι δύσκολη, ανεξάρτητα από το μέγεθος της υπάρχουσας επιχείρησής σας. Ανεξάρτητα από το πόσο εύκολη είναι η ανάπτυξη, οι οργανισμοί πρέπει ακόμα να αφιερώσουν λίγο χρόνο στην υποδοχή για να προετοιμάσουν τους υπαλλήλους τους. Για να σταθμίσετε σωστά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης λογισμικού φόρουμ στην επιχείρησή σας, πρέπει να γνωρίζετε τα οφέλη του.

Βελτιώστε τη συμμετοχή των πελατών και προσελκύστε νέους πελάτες

Οι επιχειρήσεις βιάζονται να προσελκύσουν νέους πελάτες λόγω ασταθών και υπερκορεσμένων αγορών. Αλλά, τελικά, όλα καταλήγουν στη βελτίωση της αφοσίωσης των πελατών και στην παροχή εξαιρετικής υποστήριξης πελατών.

Τα φόρουμ βοηθούν τις επιχειρήσεις να στρέψουν την προσοχή τους στην εμπειρία των χρηστών. Δεδομένου ότι όλοι οι χρήστες του φόρουμ έχουν μοναδικά προφίλ χρηστών, το σύγχρονο λογισμικό φόρουμ μπορεί να τραβήξει δεδομένα χρηστών απευθείας στο λογισμικό CRM της εταιρείας και να επιτρέψει στους αντιπροσώπους υποστήριξης να δουν τη δραστηριότητα του χρήστη στο φόρουμ, τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις με την εταιρεία και το ιστορικό αγορών.

Ένα φόρουμ μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός πόρος για την ενημέρωση σχετικά με δυνητικούς πελάτες. Μπορούν να βρουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας σας. Μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να ακολουθήσουν άλλους καταναλωτές και να οδηγήσουν σε αφοσίωση των πελατών.

Δημιουργήστε μια διαδικτυακή κοινότητα

Με μια πλατφόρμα φόρουμ πολλαπλών χρήσεων, μπορείτε να προσελκύσετε πελάτες, να επιλύσετε ζητήματα και να αντιμετωπίσετε έγκαιρα τις ανησυχίες τους. Επιπλέον, η κατοχή μιας κοινοτικής πλατφόρμας επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή κοινότητα που δεν είναι μόνο πιστή στην εταιρεία και βοηθά ενεργά στην επίλυση ζητημάτων για αυτές.

Καθώς η κοινότητα δημιουργεί συνεπείς αλληλεπιδράσεις και αρχίζει να αντιμετωπίζει ανησυχίες, μια εταιρεία μπορεί να αναμένει πολλά οφέλη από το φόρουμ της:

 • Βοηθά την κοινότητα χρηστών να δει ότι η εταιρεία σας ενδιαφέρεται για τους πελάτες της
 • Βοηθά τα νέα μέλη να γίνουν μέρος της κοινότητας
 • Υπηρεσίες που δημιουργούν μια αυτοβιώσιμη βοηθητική κοινότητα μακροπρόθεσμα
 • Προσελκύστε πιθανούς πελάτες

Επιπλέον, τα σύγχρονα φόρουμ διαθέτουν πολλές δυνατότητες που βοηθούν τις εταιρείες να αλληλεπιδρούν με χιλιάδες χρήστες χωρίς να χρειάζεται μεγάλη ομάδα για να το κάνουν, καθιστώντας τα οφέλη που αναφέρονται παραπάνω ακόμη πιο εύκολα στην υλοποίηση. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανταμείψετε τους χρήστες με νέους ρόλους με προηγμένες επιλογές χρηστών μέσω ενός ενσωματωμένου συστήματος κατάταξης και να δώσετε υψηλές βαθμολογίες στους πιο ενεργούς και βοηθητικούς χρήστες.

Συνεπές εταιρικό μήνυμα

Όταν επιλέγουν διαδικτυακές λύσεις λογισμικού, οι περισσότερες εταιρείες ανησυχούν για το αν είναι σε θέση να τις προσαρμόσουν. Οι καλύτερες λύσεις φόρουμ προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών προσαρμογής. Αυτό είναι απαραίτητο καθώς επιτρέπει στις εταιρείες να παρέχουν συνεπή οπτικά εταιρικά μηνύματα.

Μία από τις καλύτερες λύσεις της αγοράς, το LiveAgent, προσφέρει έτοιμα θέματα που είναι επίσης προσαρμόσιμα. Με προσαρμόσιμα θέματα, βελτιστοποίηση κινητής συσκευής και επιλογές προσαρμογής προφίλ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φόρουμ που 100% αντικατοπτρίζει την εταιρική οπτική στρατηγική σας.

Θα μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του φόρουμ σας, ακόμη και αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ισχυρό plugin για το WordPress. Αφήνει μεγάλο περιθώριο για τις εταιρείες να προσαρμόσουν την οπτική παρουσία τους στο διαδίκτυο και να παραμείνουν αναγνωρίσιμες ακόμη και στον εξειδικευμένο τομέα του διαδικτυακού φόρουμ.

Παρακολουθήστε, καταγράψτε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε διάφορους τύπους περιεχομένου

Το σύγχρονο λογισμικό φόρουμ δεν διαθέτει μόνο λειτουργίες εποπτείας χρήστη. Επιτρέπει επίσης στις εταιρείες να παρακολουθούν, να καταγράφουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται διάφορα είδη περιεχομένου. Το πιο σημαντικό, οι εταιρείες μπορούν να ταξινομήσουν το περιεχόμενο με βάση πολλούς παράγοντες.

Η επιλογή να γίνει αυτό είναι επωφελής για εσωτερικές ομάδες, όπως τα τμήματα εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών και οι καταναλωτές. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε περιεχόμενο σε διάφορες κατηγορίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες και κατηγορίες περιεχομένου τεχνικών γνώσεων.

Με αυτήν τη λειτουργικότητα, θα μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα σχετικό περιεχόμενο, όπως και οι καταναλωτές σας.

Μεγάλη επεκτασιμότητα χάρη σε μια ποικιλία δυνατοτήτων

Οι εταιρείες λογισμικού φόρουμ συχνά εξοπλίζουν τις λύσεις τους με μια σειρά από δυνατότητες. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν βελτιώσεις ποιότητας ζωής, όπως αναλυτικά προφίλ χρηστών, άβαταρ, ειδοποιήσεις email και άλλα πράγματα προσανατολισμένα στον χρήστη. Έχουν επίσης αναλυτικές ρυθμίσεις φόρουμ, πρόσθετα και άλλες δυνατότητες διαχείρισης χρηστών για να διευκολύνουν τη ζωή της ομάδας διαχειριστών.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η επιλογή αναβάθμισης ή υποβάθμισης του σχεδίου λογισμικού του φόρουμ κατά βούληση. Για παράδειγμα, οι βασικές ή προεπιλεγμένες λειτουργίες αποτελούν συχνά μέρος του πιο προσιτού προγράμματος. Πρόσθετες δυνατότητες, όπως δυνατότητες SEO και προηγμένα εργαλεία εποπτείας, βρίσκονται συνήθως στα προηγμένα πακέτα.

Ένας μακρύς κατάλογος δυνατοτήτων συχνά σημαίνει ότι το λογισμικό του φόρουμ προσφέρει εξαιρετική επεκτασιμότητα. Θα μπορείτε να μετακινηθείτε από το ένα πακέτο στο άλλο, ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας.

Επεκτείνετε την προσέγγισή σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων

Τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν πολλές ευκαιρίες στις επιχειρήσεις λόγω της τεράστιας δημοτικότητάς τους. Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που χρησιμοποιούν πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σε καθημερινή βάση. Χρησιμοποιώντας λογισμικό φόρουμ με τις σωστές δυνατότητες, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη δυναμική.

Τα καλύτερα εργαλεία λογισμικού φόρουμ μπορούν να σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα για να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα του φόρουμ σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιτρέψετε στους καταναλωτές να συνδεθούν απρόσκοπτα με τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αναφορές και να επιτρέψετε στους χρήστες να εισάγουν πληροφορίες από τα προφίλ τους στα κοινωνικά μέσα.

Εντυπωσιάστε τους καταναλωτές με μια εξαιρετική πύλη υποστήριξης πελατών

Το πιο πρόσφατο λογισμικό φόρουμ μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης για τους πελάτες σας. Με προηγμένες ενσωματώσεις, φιλτράρισμα θεμάτων και ετικέτες τύπου περιεχομένου, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το φόρουμ σας ως μέρος της γνωσιακής βάσης και ένα μέρος όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις χωρίς να επικοινωνούν με την υποστήριξή σας.

Το φόρουμ σας μπορεί να είναι ένα σημείο εισόδου μιας ολοκληρωμένης πύλης αυτοεξυπηρέτησης που παρέχει υποστήριξη πελατών 24/7. Όταν οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε μια επιλογή αυτοεξυπηρέτησης, μπορείτε να αναμένετε μειωμένο όγκο ερωτήσεων. Οι αντιπρόσωποι υποστήριξής σας θα έχουν περισσότερο χρόνο να εστιάσουν σε πιο περίπλοκες περιπτώσεις.

Οι καλύτερες δυνατότητες λογισμικού φόρουμ για αναζήτηση

Όπως έχουμε ήδη συζητήσει, δεν προσφέρουν όλες οι λύσεις λογισμικού φόρουμ το ίδιο σύνολο λειτουργιών. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τέτοιο λογισμικό στο παρελθόν, θα είναι δύσκολο για εσάς να πείτε ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά και ποια χρησιμοποιούνται όταν έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σας. Ως εκ τούτου, θα περιγράψουμε αυτά που θεωρούνται επί του παρόντος βιομηχανικά πρότυπα.

Γνωσιακή βάση

Μια γνωσιακή βάση χρησιμεύει ως κεντρικό αποθετήριο χρήσιμων πληροφοριών. Επομένως, η διαχείριση της γνωσιακής βάσης είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητήσετε σε μια λύση λογισμικού φόρουμ. Μπορεί να σας βοηθήσει να ενοποιήσετε τα άρθρα και να τα βάλετε σε λογικές κατηγορίες. Για παράδειγμα, η διαχείριση περιεχομένου σάς επιτρέπει να ταξινομείτε άρθρα με βάση το προϊόν ή την υπηρεσία που καλύπτουν.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εσωτερική γνωσιακή βάση και μια εξωτερική γνωσιακή βάση.

Λειτουργία πολλαπλής γνωσιακής βάσης στο λογισμικό πύλης πελατών - LiveAgent

Μια εσωτερική γνωσιακή βάση μπορεί να βοηθήσει την εξυπηρέτηση σας και το προσωπικό υποστήριξης να μοιραστεί πληροφορίες. Τα βοηθούν επίσης να συμβαδίζουν με τις βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά την υποστήριξη, καθώς ενημερώνονται συνεχώς. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τη διαδικασία υποδοχής νέων αντιπροσώπων.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια εξωτερική βάση δεδομένων και να την κάνετε προσβάσιμη στους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες σας.

Με μια λύση πολλαπλής γνωσιακής βάσης και έναν επεξεργαστή WYSIWYG, θα μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα άρθρα βοήθειας και να τα μοιραστείτε με ένα απλό κλικ ενός κουμπιού. Τέλος, θα πρέπει να έχει υποστήριξη για αναζήτηση πλήρους κειμένου.

Προσαρμογή γνωσιακής βάσης στο λογισμικό πύλης πελατών - LiveAgent

Σχόλια και προτάσεις

Το καλό λογισμικό φόρουμ θα πρέπει επίσης να έχει μια δυνατότητα σχολίων και προτάσεων. Αυτές οι δυνατότητες σας βοηθούν να συλλέγετε πολύτιμα δεδομένα από τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών και της υποστήριξής σας.

Λειτουργία σχολίων και προτάσεων στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Η δυνατότητα σχολίων και προτάσεων έχει συχνά σύστημα ψηφοφορίας και widget αναζήτησης. Αυτές οι δυνατότητες, ειδικότερα, βοηθούν στην βελτιστοποίηση των παραπάνω διαδικασιών, προωθούν την ευκολία χρήσης και χρησιμεύουν ως φίλτρο περιεχομένου. Για παράδειγμα, χάρη στο σύστημα ψηφοφορίας, οι χρήστες θα δουν πρώτα τις πιο χρήσιμες αναρτήσεις.

Σύστημα διαχείρισης καρτελών

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένα λογισμικό φόρουμ για την ομάδα υποστήριξής σας είναι να μετατρέψετε οποιαδήποτε νέα δημοσίευση φόρουμ ή πίνακα συζητήσεων σε καρτέλα και να την εισαγάγετε στην κεντρική λύση καρτελών σας. Με την καθιέρωση αυτής της υβριδικής ροής καρτελών, θα έχετε όλες τις καρτέλες σας σε συγκεντρωτικά εισερχόμενα.

Λειτουργία καρτελών στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Πρόσθετες δυνατότητες που καθιστούν το λογισμικό του φόρουμ ένα πλήρες πακέτο είναι το ιστορικό καρτελών και η παρακολούθηση καρτελών. Οι αντιπρόσωποι υποστήριξής σας θα μπορούν να παραμένουν συγκεντρωμένοι στα καθήκοντα τους ανά πάσα στιγμή, ενώ οι προϊστάμενοι έχουν ακόμα την επιλογή να παρακολουθούν την απόδοσή τους.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε προσαρμοσμένους κανόνες για τη διαχείριση καρτελών, όπως κανόνες χρόνου, κανόνες δράσης και ΣΕΥ. Μπορείτε εύκολα να ορίσετε διαφορετικούς κανόνες για τα τμήματα σας και να ορίσετε κανόνες ατομικής ευθύνης για τους αντιπροσώπους σας.

Καταγραφή ΣΕΥ στο λογισμικό υποστήριξης πελατών - LiveAgent

Τέλος, η αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών σάς επιτρέπει να αλλάξετε την προτεραιότητα της καρτέλας, να μεταφέρετε, να αναβάλλετε, να επιλύσετε ή να διαγράψετε καρτέλες αυτόματα.

Ζωντανή συνομιλία

Η ζωντανή συνομιλία είναι μία απαραίτητη λειτουργία για κάθε ομάδα υποστήριξης πελατών και ευτυχώς, τα εργαλεία λογισμικού φόρουμ αιχμής την διαθέτουν συνήθως. Μια εξαιρετική λειτουργία ζωντανής συνομιλίας θα συνοδεύεται από προσαρμόσιμες λειτουργίες συνομιλίας, αλλά θα μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα κουμπιά, το παράθυρο και το στυλ.

Δυνατότητα σύνδεσης παραθύρου συνομιλίας σε λογισμικό ζωντανής συνομιλίας - LiveAgent

Οι πρόσθετες δυνατότητες ζωντανής συνομιλίας θα πρέπει να περιλαμβάνουν μηνύματα εκτός σύνδεσης, έρευνες μετά τη συνομιλία και φόρμες πριν από τη συνομιλία.

Τέλος, θα πρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε πρότυπα απάντησης. Αυτό καθιστά την επίλυση απλών προβλημάτων πολύ πιο εύκολη και, κυρίως, αυτοματοποιημένη. Μπορείτε να έχετε τυποποιημένα μηνύματα έτοιμα για όλες τις συνήθεις ερωτήσεις.

Λειτουργία συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο στο σύστημα καρτελών του κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Με προκαθορισμένες απαντήσεις, θα αντιμετωπίσετε υψηλά ποσοστά αποφυγής καρτελών. Η δυνατότητα φόρμας επικοινωνίας είναι μια πρόσθετη επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη για πελάτες που προτιμούν το email για επικοινωνία. Μερικά από τα καλύτερα εργαλεία λογισμικού φόρουμ διατίθενται με άλλες δυνατότητες παρόμοιες με τη ζωντανή συνομιλία, όπως τηλεφωνικό κέντρο και ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων.

Η ζωντανή συνομιλία είναι εκεί για να διευκολύνει την επικοινωνία με τους πελάτες σας και να κάνει την εμπειρία πιο ευχάριστη για αυτούς και τους αντιπροσώπους σας.

CRM

Το CRM σημαίνει διαχείριση σχέσης πελατών, ένα εργαλείο λογισμικού δημοφιλές μεταξύ των εταιρειών σε όλους τους κλάδους. Τα εργαλεία λογισμικού φόρουμ με δυνατότητες CRM προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες από αυτά που δεν διαθέτουν. Με το CRM, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες σχετικά με τη δράση των χρηστών του φόρουμ σας. Μπορείτε να τους εισαγάγετε ως επαφές και να δημιουργήσετε σχετικές ομάδες επαφών για να καθορίσετε καλύτερα τους δυνητικούς πελάτες σας.

CRM-LiveAgent

Το καλύτερο λογισμικό φόρουμ θα διαθέτει CRM που μπορεί να αντλεί αυτόματα δεδομένα από τα προφίλ χρηστών του φόρουμ και να συμπληρώνει όλα τα πεδία επαφών. Το CRM επιτρέπει επίσης στους αντιπροσώπους σας να έχουν γρήγορη πρόσβαση στο online ιστορικό καρτελών και να έχουν καλύτερη εικόνα για τις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών, διευκολύνοντας παράλληλα τη συνεργασία.

Αναφορές

Οι αναφορές εμπίπτουν επίσης στην κατηγορία των καλύτερων λογισμικών φόρουμ. Αυτό συμβαίνει επειδή προσφέρουν πολύτιμες και εύχρηστες πληροφορίες σχετικά με την εξυπηρέτηση που παρείχαν οι αντιπρόσωποι υποστήριξης. Η πλήρης επισκόπηση των αναλυτικών στοιχείων περιλαμβάνει:

Αναφορές στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Με αυτά τα δεδομένα στη διάθεσή σας, θα μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη ροή εργασίας στα τμήματα εξυπηρέτησης και υποστήριξης, να βελτιώσετε την ποιότητα της εξυπηρέτησης και να εντοπίσετε σημεία συμφόρησης στις λειτουργίες σας.

It doesn't end there

Discover all help-desk features that LiveAgent has to offer.

Πόσο κοστίζει το λογισμικό του φόρουμ;

Οι εταιρείες λογισμικού φόρουμ έχουν διαφορετικά μοντέλα τιμολόγησης για τις λύσεις τους. Τις περισσότερες φορές, θα βλέπετε διάφορα πλάνα τιμολόγησης ανά χρήστη ανά μήνα. Η τιμή ανά μήνα ανά χρήστη είναι μοναδική για κάθε λύση λογισμικού φόρουμ που υπάρχει. Υπάρχουν επίσης εργαλεία με προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης διαθέσιμο μόνο όταν ζητηθεί.

Το μέσο κόστος του λογισμικού του φόρουμ είναι περίπου $30 ανά χρήστη ανά μήνα. Η τιμή μπορεί να είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, ειδικά αν αποφασίσετε να επεκταθείτε κάποια στιγμή. Λόγω αυτού, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τις τιμές των προηγμένων πλάνων όταν λαμβάνετε μια απόφαση.

Κορυφαίες 20 λύσεις λογισμικού φόρουμ

1. Το LiveAgent

Φόρουμ - LiveAgent
Φόρουμ LiveAgent

Το LiveAgent είναι μια λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως λογισμικό φόρουμ για να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή κοινότητα και να παρέχετε εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Το LiveAgent είναι μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού φόρουμ που βασίζεται στο cloud με δεκάδες δυνατότητες. Σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε αυτόματα τις καταχωρήσεις του φόρουμ, είτε είναι αναρτήσεις είτε απαντήσεις, σε καρτέλα. Οι αντιπρόσωποί σας θα έχουν πρόσβαση σε αυτές τις καρτέλες από ένα κεντρικό εισερχόμενο.

Η δημιουργία είτε ενός εσωτερικού είτε ενός δημόσιου φόρουμ πελατών στο LiveAgent είναι απλή. Μόλις συνδεθείτε, η λειτουργία μπορεί να βρεθεί στην ενότητα πύλης πελατών της διεπαφής χρήστη του LiveAgent. Πριν ορίσετε τον τίτλο και ενεργοποιήσετε το φόρουμ, μπορείτε να προσαρμόσετε το στυλ, τη λέξη -κλειδί και το SEO για να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο ή να επιλέξετε το καθορισμένο τμήμα για τη διαχείριση των ερωτήσεων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δημιουργήστε δημόσια και εσωτερικά φόρουμ
 • Εσωτερική και εξωτερική γνωσιακή βάση
 • Βελτιωμένη εγγραφή χρήστη
 • Τα φόρουμ μπορούν να ανατεθούν σε συγκεκριμένα τμήματα
 • Αναφορές και παρακολούθηση φόρουμ μέσω ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο
 • Αυτόματη μετατροπή καρτέλας για ανάρτηση και απαντήσεις στο φόρουμ.
 • Πλήρης προσαρμογή σχεδιασμού φόρουμ (χρώματα σε θέματα, κεφαλίδα, υποσέλιδο, λογότυπο και τίτλο)

Υπέρ

 • Λειτουργεί άμεσα (δεν απαιτείται κώδικα)
 • Μπορεί να ενσωματώσει άλλα κανάλια για να παρέχει υποστήριξη (Twitter, Facebook, Slack, Viber, email, ζωντανή συνομιλία, κλήσεις, φόρμες επικοινωνίας, βιντεοκλήσεις και σχόλια)
 • Εξαιρετική αξία για τα χρήματα που δίνετε

Κατά

 • Χρειάζεται χρόνος για να κρατήσετε όλες τις ρυθμίσεις και τις δυνατότητες
 • Μπορεί να είναι πάρα πολλά αν χρειάζεστε μόνο τις δυνατότητες του φόρουμ

Τιμή

Η τιμή ξεκινά από 15$ ανά χρήστη ανά μήνα.

Build a community

Try LiveAgent and enjoy the benefits of a comprehensive forum software.

2. WordPress

2. WordPress - App - Uploads - 2021 - 07 - Image8.png
Πίνακας ελέγχου WordPress

Το WordPress είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Ναι, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε όμορφους ιστότοπους σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως λογισμικό φόρουμ. Χάρη στις προσθήκες του φόρουμ κοινότητας, μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές που κυμαίνονται από δωρεάν μέχρι επί πληρωμή πρόσθετα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εύκολη δημοσίευση
 • Απλό να το συνηθίσετε και να το χρησιμοποιήσετε
 • Εξαιρετική ενσωματωμένη διαχείριση χρηστών
 • Διαχείριση μέσων
 • Εκτενείς προσαρμογές
 • Βελτιστοποιημένο για μηχανές αναζήτησης
 • Βελτιωμένη ευελιξία

Υπέρ

 • Μεγάλη και υποστηρικτική κοινότητα
 • Φιλικό προς κινητά από την αρχή
 • Πρόσβαση σε εκατοντάδες επαγγελματικά σχεδιασμένα θέματα

Κατά

 • Η περιήγηση στις ρυθμίσεις του WordPress είναι πρόκληση για αρχάριους
 • Οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν για domain και φιλοξενία
 • Ορισμένες ενημερώσεις ενδέχεται να απαιτούν έναν επαγγελματία για να τις ελέγξει

Τιμή

Το WordPress είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος του domain name, της φιλοξενίας και ενός premium πρόσθετου φόρουμ κοινότητας.

3. Joomla!

3. Joomla! - App - Uploads - 2021 - 07 - Image7.png

Το Joomla! είναι μια πλατφόρμα CMS που μοιάζει με το WordPress. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δυαντό και απαιτεί σημαντικά περισσότερες τεχνικές γνώσεις από το WordPress. Υπάρχουν διάφορα δωρεάν και επί πληρωμή πρόσθετα φόρουμ για το Joomla! για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε ένα φόρουμ. Σε αντίθεση με το WordPress, το Joomla! μπορεί να σας φέρει σε θέση να πρέπει να προσλάβετε έναν προγραμματιστή που έχει εμπειρία με την πλατφόρμα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εξαιρετική πολύγλωσση υποστήριξη
 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης για εύκολες βασικές ενημερώσεις πλατφόρμας
 • Σύστημα βοήθειας εντός εφαρμογής
 • Διαχείριση χρηστών με δικαιώματα πρόσβασης προνομίων χρήστη
 • Διαχείριση περιεχομένου
 • Υποστήριξη για διάφορες επεκτάσεις
 • Πλήρεις προσαρμογές του φόρουμ

Υπέρ

 • Πλήρης έλεγχος του φόρουμ
 • Το φόρουμ συντονισμού είναι εύκολο από το frontend
 • Ισχυρή επεκτασιμότητα

Κατά

 • Απαιτεί ουσιαστικές τεχνικές γνώσεις
 • Προσφέρει λιγότερες επεκτάσεις από άλλα CMS
 • Τα premium πρόσθετα του φόρουμ είναι πολύ ακριβά

Τιμή

Το Joomla! είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος του domain name, της φιλοξενίας και ενός premium πρόσθετου φόρουμ, όπως και με το WordPress. Επιπλέον, πιθανότατα θα χρειαστεί να προσλάβετε έναν προγραμματιστή Joomla και δεν είναι φθηνοί.

4. phpBB

4. phpBB - App - Uploads - 2021 - 07 - PhpBB.png
λογισμικό φόρουμ phpBB

Το phpBB είναι ένα δωρεάν λογισμικό πίνακα ανακοινώσεων και ένας από τους πρωτοπόρους σε αυτήν την κατηγορία λογισμικού. Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε φόρουμ όπου οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν και να δημοσιεύσουν μηνύματα. Με τις επεκτάσεις phpBB, μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του φόρουμ σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε εσωτερικά μηνύματα, να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση των φόρουμ και να επιτρέψετε στους χρήστες να προσαρμόσουν τα προφίλ τους όπως κρίνουν κατάλληλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Παρακολούθηση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων
 • Προτιμήσεις χρήστη
 • Σύστημα ιδιωτικού πίνακα μηνυμάτων
 • Εργαλεία παρακολούθησης φόρουμ
 • Πλήρως προσαρμόσιμες φόρμες εγγραφής
 • Τυποποίηση θεματικής δομής
 • Διαγραφή παλιών θεμάτων φόρουμ

Υπέρ

 • Τροποποιήστε εύκολα τη λειτουργικότητα του φόρουμ με το phpBB MOD
 • Ολοκληρωμένες δυνατότητες ιεραρχίας φόρουμ
 • Προσαρμόστε πρότυπα και στυλ με ευκολία

Κατά

 • Δεν προσφέρει τίποτα πέρα ​​από ένα φόρουμ
 • Διαθέτει μια ξεπερασμένη εμφάνιση
 • Έχει μια απότομη καμπύλη μάθησης

Τιμή

Το phpBB είναι δωρεάν στη χρήση.

5. Drupal

5. Drupal - App - Uploads - 2021 - 07 - Drupal.png
Διεπαφή λογισμικού φόρουμ Drupal

Το Drupal είναι άλλο ένα CMS στη λίστα μας που προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα και δυνατότητες όσον αφορά τα φόρουμ. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε φόρουμ γρήγορα, αλλά το πιο σημαντικό, θα είστε σε θέση να απλοποιήσετε τη συντονιστική λειτουργία του χρήστη και του φόρουμ. Με θέματα και ενότητες Drupal, μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες στο φόρουμ και στον ιστότοπό σας και να προσφέρετε στους χρήστες του φόρουμ σας μια καλύτερη οπτική εμπειρία. Σε αντίθεση με το WordPress και το Joomla!, Το Drupal διαθέτει ενσωματωμένες δυνατότητες φόρουμ.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ενσωματωμένη υποστήριξη για πίνακες συζήτησης με νήματα
 • Μοναδική διεύθυνση URL για κάθε θέμα φόρουμ
 • Δικαιώματα χρήστη
 • Κατώφλι καυτών θεμάτων
 • Θέματα ανά σελίδα
 • Προεπιλεγμένη σειρά θέματος
 • Ευέλικτη και νέα θεματική μηχανή – Twig

Υπέρ

 • Προσφέρει δυνατότητες φόρουμ έτοιμες για χρήση
 • Πολλά module και θέματα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της εμφάνισης του φόρουμ
 • Πλήρως προσαρμόσιμο

Κατά

 • Απότομη καμπύλη εκμάθησης
 • Λιγότερα module από το WordPress
 • Η διαχείριση του Drupal απαιτεί τεχνικές γνώσεις και εμπειρία

Τιμή

Το Drupal είναι δωρεάν, αλλά τα περισσότερα modules είναι premium και κοστίζουν. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το κόστος του domain name και της φιλοξενίας.

6. MyBB

6. MyBB - App - Uploads - 2021 - 07 - MyBB.png
Λογισμικό φόρουμ MyBB

Το MyBB είναι πολύ παρόμοιο με το phpBB όσον αφορά τις δυνατότητες που προσφέρει. Είναι επίσης ένα λογισμικό φόρουμ ανοιχτού κώδικα και είναι δωρεάν στη χρήση. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα φόρουμ, να δημιουργήσετε πίνακες μηνυμάτων, να έχετε εύκολο έλεγχο και απλοποιημένη εγγραφή χρήστη. Το MyBB διαθέτει έναν ολοκληρωμένο πίνακα ελέγχου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συντονίσει το φόρουμ εν κινήσει και να ελέγξει τα στατιστικά στοιχεία χρήσης που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μεγάλη ποικιλία θεμάτων φόρουμ MyBB.
 • Πρόσθετα ειδικά προσαρμοσμένα για την ενίσχυση της συμμετοχής των χρηστών.
 • Ενσωματωμένα πρότυπα και επεξεργαστής θεμάτων
 • Σύστημα φήμης χρηστών.
 • Ημερολόγια για προγραμματισμό εκδηλώσεων.
 • Πρότυπα για εγγραφή χρηστών.
 • Εργαλεία συντονισμού φόρουμ
 • Αναφορές.

Υπέρ

 • Εύκολο στη χρήση ακόμη και για αρχάριους.
 • Εξαιρετικές δυνατότητες gamification για να προσελκύσετε χρήστες φόρουμ.
 • Συντονισμός του φόρουμ από μία οθόνη.

Κατά

 • Λιγότερες δυνατότητες από άλλα εργαλεία λογισμικού του φόρουμ στη λίστα μας.
 • Θέματα ασφάλειας.
 • Έλλειψη θεμάτων φιλικών προς κινητά.

Τιμή

Το MyBB είναι δωρεάν για χρήση, αλλά θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για domain name και πρόγραμμα φιλοξενίας.

7. Vanilla Forums

7. Vanilla Forums - App - Uploads - 2021 - 07 - Vanilla.png
Πρόσθετο θέμα Vanilla

Το Vanilla Forums είναι μία από τις καλύτερες λύσεις λογισμικού φόρουμ εκεί έξω. Προσφέρει δωρεάν και premium έκδοση. Η δωρεάν έκδοση στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Η premium έκδοση, από την άλλη πλευρά, καλύπτει τις ανάγκες εταιριών σε επίπεδο επιχείρησης. Τα συστήματα πρόσθετων και θεμάτων σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του φόρουμ, ενώ επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη για διάφορους τύπους συζητήσεων (π.χ. τυπικές συζητήσεις, δημοσκοπήσεις, ερωτήσεις)
 • Πλούσιο περιεχόμενο
 • Αναφορά χρήστη
 • Αβατάρ και προφίλ χρηστών
 • Ιδιωτικά μηνύματα
 • Γνωσιακή βάση
 • Ομάδες φόρουμ

Υπέρ

 • Σύγχρονα θέματα
 • Πολλά πρόσθετα για επέκταση λειτουργικότητας φόρουμ
 • Υποστήριξη γνωσιακής βάσης για καλύτερη εμπειρία πελάτη

Κατά

 • Όχι πολλά πρόσθετα και θέματα για να διαλέξετε
 • Χρειάζεται χρόνος για να μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε σωστά
 • Η τιμή της premium έκδοσης είναι σημαντικά υψηλότερη από τον μέσο όρο του κλάδου

Τιμή

Η έκδοση ανοιχτού κώδικα του Vanilla Forums είναι εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, η έκδοση premium ξεκινά από 689$ το μήνα.

8. Flarum

8. Flarum - App - Uploads - 2021 - 07 - Image14.png
Ετικέτες φόρουμ Flarum

Ο Flarum είναι ένας από τους νέους παίκτες στη σκηνή λογισμικού φόρουμ. Τα καλά νέα είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για όλα τα μεγέθη οθόνης και είναι βελτιστοποιημένη για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση ακόμη και σε συνδέσεις χαμηλού εύρους ζώνης. Το Flarum διαθέτει τόσο βασικά όσο και προηγμένα χαρακτηριστικά, αλλά απαιτεί σημαντικές τεχνικές γνώσεις για την εγκατάσταση, ενημέρωση και συντήρησή του.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πολυγλωσσική υποστήριξη (16 μεταφραστικά πακέτα διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή)
 • Διαισθητικό περιβάλλον χρήστη
 • Σύστημα προόδου χρήστη
 • Τελευταία φορά online
 • Αναφορές χρηστών
 • Νήματα με δυνατότητα κύλισης
 • Σύνδεση μια φορά
 • Ένας πίνακας ελέγχου με προηγμένη παρακολούθηση του φόρουμ

Υπέρ

 • Διαθέτει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας χάρη στην ενσωμάτωση Pusher
 • Οι επεκτάσεις επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το φόρουμ
 • Όμορφη διεπαφή χρήστη

Κατά

 • Είναι ακόμη υπό ανάπτυξη
 • Απαιτεί τα πιο πρόσφατα Apache / Nginx, PHP και MySQL για να λειτουργήσει σωστά
 • Η εγκατάσταση και η ενημέρωση πρέπει να γίνεται από έναν επαγγελματία

Τιμή

Το Flarum είναι εντελώς δωρεάν λογισμικό φόρουμ.

9. Simple Machines Forum

9. Simple Machines Forum - App - Uploads - 2021 - 07 - SMF.png
Simple Machines Forum module

Το Simple Machines Forum είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό για τη δημιουργία, δημοσίευση και διαχείριση διαδικτυακών φόρουμ. Προσφέρει παρόμοιο σύνολο χαρακτηριστικών που βρίσκονται στο phpBB. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που το ξεχωρίζουν – το θέμα και τα συστήματα ενότητας. Με αυτά τα δύο συστήματα, το Simple Machines Forum προσφέρει εξαιρετική ευελιξία. Δεδομένου ότι είναι μια λύση ανοιχτού κώδικα, μπορείτε να την τροποποιήσετε για να ικανοποιήσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας εάν έχετε την τεχνογνωσία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εύκολη προσαρμογή χάρη στο νέο σύστημα προτύπων
 • Προηγμένη διαχείριση και δικαιώματα χρήστη
 • Συμβατό για SEO
 • Εύκολος στη χρήση διαχειριστής πακέτων
 • Αναφορές και στατιστικά
 • Παρακολούθηση και εντοπισμός μελών
 • Βελτιωμένη διαχείριση φόρουμ

Υπέρ

 • Θέματα και ενότητες υψηλής ποιότητας
 • Εξαιρετική πολυγλωσσική υποστήριξη
 • Υποστήριξη για την premium συνδρομή

Κατά

 • Τα θέματα φαίνονται ξεπερασμένα
 • Δεν υποστηρίζει την προσαρμογή προφίλ χρήστη
 • Ο αριθμός των ρυθμίσεων μπορεί να είναι υπερβολικός για τους αρχάριους

Τιμή

Το Simple Machines Forum είναι μια δωρεάν και ανοιχτού κώδικα λύση φόρουμ.

10. Discourse

10. Discourse - App - Uploads - 2021 - 07 - Image17.png
Διεπαφή χρήστη Discourse

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε φόρουμ γρήγορα χωρίς να χρεωθείτε, το Discourse μπορεί να είναι μια καλή λύση για εσάς. Το λογισμικό δεν προσφέρει τίποτα εκτός από τις δυνατότητες του φόρουμ, αλλά σε αντάλλαγμα, παρέχει μια σύγχρονη διεπαφή χρήστη και βελτιστοποίηση για κινητά. Υποστηρίζει επίσης ενσωμάτωση σύνδεσης για εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς τους στο Twitter, το Instagram και το Facebook.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Οι συνομιλίες μετακινούνται από μεμονωμένες σελίδες σε σελίδες με δυνατότητα κύλισης
 • Άμεσες ειδοποιήσεις
 • Αυτόματη επέκταση συνδέσμου
 • Σχεδιασμένο για οθόνες όλων των μεγεθών
 • Σύστημα εμπιστοσύνης χρηστών
 • Υποστήριξη για συντονισμό κοινότητας
 • Ενιαία σύνδεση
 • Αναφορές και στατιστικά

Υπέρ

 • Οι ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο βοηθούν τους χρήστες να παραμένουν ενημερωμένοι για τις σημαντικές αναφορές.
 • Η λειτουργία λίστας αλληλογραφίας επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους νήματα.
 • Εξαιρετική επεκτασιμότητα.

Κατά

 • Είναι ακριβότερο από άλλες premium λύσεις.
 • Οι εντελώς αρχάριοι θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν προηγμένες δυνατότητες.
 • Το σύστημα κύλισης μειώνει την αναγνωσιμότητα όταν υπάρχουν δεκάδες απαντήσεις.

Τιμή

Τα πλάνα τιμολόγησης ξεκινούν από 100$ ανά 5 χρήστες προσωπικού το μήνα.

11. Codoforum

11. Codoforum - App - Uploads - 2021 - 07 - Image15.png
Λογισμικό φόρουμ κοινότητας Codoforum

Το Codoforum είναι ένα δωρεάν λογισμικό φόρουμ κοινότητας. Αν και είναι μια δωρεάν λύση, προσφέρει όλες τις δυνατότητες που περιμένετε να βρείτε σε μια εργαλειοθήκη λογισμικού φόρουμ. Το Codoforum είναι ίσως το καλύτερο λογισμικό φόρουμ στην κατηγορία καθαρού περιβάλλοντος χρήστη. Είναι φιλικό προς κινητά έτοιμο για χρήση, το οποίο είναι υπέροχο εάν πολλοί από τους χρήστες σας είναι συνεχώς εν κινήσει.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Καθημερινή και εβδομαδιαία σύνοψη (στείλτε τις πρόσφατες ενημερώσεις στους χρήστες σας μέσω email)
 • Ανανεωμένο, μινιμαλιστικό περιβάλλον χρήστη
 • Υποστήριξη για όλες τις κινητές συσκευές
 • Επεξεργαστής WYSIWYG
 • Υποστήριξη για υπάρχουσα ενσωμάτωση ιστοσελίδων
 • Αναφορές χρηστών και προσθήκη ετικετών
 • Ειδοποιήσεις και συνδρομές

Υπέρ

 • Το σύστημα ειδοποιήσεων υποστηρίζει ρυθμίσεις επιπέδου ειδοποιήσεων
 • Το σύστημα προσθήκης ετικετών προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήστη
 • Εκτενείς οδηγοί και τεκμηρίωση

Κατά

 • Μόνο οι premium εκδόσεις υποστηρίζουν αυτόματη αναβάθμιση και επιδιορθώσεις ασφαλείας
 • Η έκδοση Freemium έχει ένα υδατογράφημα που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε
 • Οι ενημερώσεις είναι ελάχιστες

Τιμή

Η δωρεάν έκδοση Codoforum διαθέτει το υδατογράφημα Powered by Codoforum. Τα πλάνα τιμολόγησης λευκής ετικέτας ξεκινούν από 49$ (εφάπαξ αγορά).

Still with us?

Forum is an effective platform for encouraging self-service resolution and customer-to-customer cooperation. With LiveAgent you can delight and nurture your relationship with customers.

12. FluxBB

12. FluxBB - App - Uploads - 2021 - 07 - FluxBB.png
Λύση φόρουμ κοινότητας FluxBB

Αν και είναι μια πολύ απλούστερη λύση φόρουμ από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό στη λίστα μας, το FluxBB μπήκε στη λίστα χάρη στις επιδόσεις του. Είναι μια ελαφριά λύση φόρουμ κοινότητας που έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά. Θα έχετε πρόσβαση σε βασικές επιλογές παρακολούθησης φόρουμ, θέματα και πρόσθετα. Με το FluxBB, μπορείτε να ρυθμίσετε και να ξεκινήσετε τα φόρουμ σας πολύ γρήγορα και με λίγες επιπλοκές.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Κατάταξη θεμάτων
 • Συνδρομή φόρουμ και θέματος
 • Μετακίνηση, διαχωρισμός και συγχώνευση θεμάτων
 • Διαγραφή παλιών θεμάτων φόρουμ
 • Υποστήριξη για ροή RSS
 • Απενεργοποιήστε / ενεργοποιήστε την εγγραφή χρήστη
 • Δικαιώματα χρήστη

Υπέρ

 • Χτισμένο με γνώμονα την υψηλή απόδοση
 • Διαθέτει σύστημα κατάταξης χρηστών
 • Υποστήριξη για προηγμένες προσαρμογές προφίλ

Κατά

 • Η έλλειψη πρόσθετων
 • Τα θέματα φαίνονται ξεπερασμένα

Τιμή

Το FluxBB είναι εντελώς δωρεάν για χρήση.

13. Invision Community

13. Invision Community - App - Uploads - 2021 - 07 - Invision Community 2.png
Invision Community φόρουμ

Το Invision Community είναι ο κληρονόμος του πίνακα IP, η οποία ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις λογισμικού φόρουμ την εποχή εκείνη. Η πλατφόρμα προσφέρει πολλές δυνατότητες και διευκολύνει τη διαχείριση του φόρουμ. Επιτρέπει ακόμη και στους χρήστες σας να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες που ονομάζονται “Λέσχες” μέσα στο φόρουμ. Η τιμή της πλατφόρμας είναι μοναδική δεδομένου ότι τόσο η αποθήκευση δεδομένων όσο και ο αριθμός των επισκεπτών στο διαδίκτυο είναι κλειδωμένοι πίσω από διαφορετικά τείχη πληρωμής.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Λέσχες κοινότητας
 • Αυτόματη δημοσίευση αναρτήσεων φόρουμ στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Φήμη χρηστών και πίνακες κατάταξης
 • Ομαδικές προσφορές
 • Συνδρομή επί πληρωμή
 • Εργαλεία προηγμένης παρακολούθησης
 • Υποστήριξη για κινητά
 • Εφαρμογή απομακρυσμένου σχολιασμού για εύκολη διανομή ειδήσεων και άρθρων

Υπέρ

 • Προσελκύστε εύκολα χρήστες με ελκυστικές δυνατότητες
 • Εξαιρετική διεπαφή χρήστη
 • Συμμετέχετε στα κοινωνικά σας δίκτυα με ελκυστικές αναρτήσεις στο φόρουμ

Κατά

 • Έλλειψη λειτουργιών SEO
 • Χρειάζεται περισσότερες επιλογές gamification
 • Η τιμή μπορεί να αυξηθεί με τις αυξανόμενες ανάγκες δεδομένων του φόρουμ

Τιμή

Το Invision Community ξεκινά από $45 το μήνα, με ανώτατο όριο 65 συνδεδεμένους επισκέπτες.

14. XenForo

14. XenForo - App - Uploads - 2021 - 07 - XenForo.png
Λογισμικό πλατφόρμας κοινότητας XenForo

Το XenForo είναι μια πρωτοποριακή κοινοτική πλατφόρμα και μια κορυφαία λύση λογισμικού φόρουμ που δημιουργήθηκε για εταιρείες που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν λύσεις που φιλοξενούνται. Το XenForo διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα δυνατοτήτων και εξαιρετική ενσωμάτωση στα κοινωνικά μέσα. Με περισσότερα από 2.000 πρόσθετα στη διάθεσή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο φόρουμ με μοναδικές λειτουργίες με βάση τη ροή δραστηριότητας των χρηστών. Επιπλέον, η πλατφόρμα είναι βελτιστοποιημένη για μηχανές αναζήτησης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη δομημένων ερωτήσεων και απαντήσεων
 • Πλούσιο σύστημα συγγραφής άρθρων
 • Ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης
 • Προνόμια προσωπικού
 • Ενσωματωμένη υποστήριξη παρακολούθησης
 • Σύστημα επίτευξης χρηστών
 • Ειδική εφαρμογή για κινητά
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία

Υπέρ

 • Πλήρως βελτιστοποιημένο SEO online φόρουμ
 • Εύκολα στη χρήση εργαλεία παρακολούθησης φόρουμ
 • Εφαρμογή για κινητά XenForo

Κατά

 • Η εγκατάσταση επί τόπου πρέπει να πραγματοποιείται από έμπειρο προσωπικό
 • Απαιτεί αρκετές επεκτάσεις PHP και την τρέχουσα έκδοση PHP και MySQL
 • Η αφαίρεση της ειδοποίησης πνευματικών δικαιωμάτων XenForo κοστίζει 300$ επιπλέον

Τιμή

Η άδεια XenForo ξεκινά από $160.

15. Wix

15. Wix - App - Uploads - 2021 - 07 - Wix Community Forum.png
Φόρουμ κοινότητας Wix

Το Wix είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων και ως μέρος του πακέτου τους, προσφέρουν το λογισμικό Wix Forum. Είναι ένα από τα ευκολότερα εργαλεία φόρουμ κοινότητας για χρήση, καθώς διαθέτει επεξεργαστή drag-and-drop. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε το φόρουμ σας χωρίς να γράψετε μια γραμμή κώδικα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αυτόνομο φόρουμ ή να το ενσωματώσετε με έναν ιστότοπο. Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Wix Forum δεν υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη για κλασική εμφάνιση και εμφάνιση κάρτας στα φόρουμ
 • Ενσωματωμένο εργαλείο SEO
 • Φόρουμ φιλικό προς κινητά
 • Εργαλεία παρακολούθησης φόρουμ
 • Δικαιώματα χρηστών φόρουμ
 • Σελίδα μέλους
 • Σελίδα προφίλ
 • Πρότυπα φόρουμ
 • Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο

Υπέρ

 • Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση
 • Λογισμικό φόρουμ που βασίζεται στο cloud
 • Όμορφα πρότυπα

Κατά

 • Με ένα δωρεάν πλάνο, αποκτάτε την επωνυμία Wix
 • Χρειάζεστε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για πρόσβαση σε παρακολούθηση και αναλυτικά στοιχεία
 • Τα περισσότερα από τα πολύτιμα πρόσθετα είναι premium

Τιμή

Το Wix ξεκινά από 8,50$ το μήνα.

16. vBulletin

16. vBulletin - App - Uploads - 2021 - 07 - VBulletin 1.png
Κατάλογος φόρουμ vBulletin

Το vBulletin είναι ένα πολύ ισχυρό λογισμικό φόρουμ. Είναι μια δημοφιλής λύση που χρησιμοποιείται από ορισμένους μεγάλους οργανισμούς όπως η Sony Pictures και η NASA και διατίθεται με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά φόρουμ σε ελάχιστο χρόνο. Το vBulletin είναι επίσης κατασκευασμένο με γνώμονα τους χρήστες κινητών και διαθέτει υποστήριξη SEO. Μπορείτε να ορίσετε τα φόρουμ να είναι ιδιωτικά ή δημόσια, να επεξεργαστείτε την ιεραρχία, να ενεργοποιήσετε τα ιδιωτικά μηνύματα και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστη ιεραρχία στα φόρουμ
 • Ιδιωτικά/Δημόσια φόρουμ
 • Εργαλεία παρακολούθησης φόρουμ
 • Συνδρομή νήματος και φόρουμ
 • Απεριόριστοι συντονιστές
 • Προσαρμόσιμο σύστημα αδειών
 • Ιδιωτικά μηνύματα
 • Πρότυπα, πρόσθετα και θέματα

Υπέρ

 • Δημιουργία, δημοσίευση και παρακολούθηση μιας διαδικτυακής κοινότητας μέσω μιας πλατφόρμας
 • Μια πληθώρα επιλογών
 • Τόσο εκδόσεις που φιλοξενούνται όσο και εκδόσεις cloud

Κατά

 • Η αυτόνομη λύση απαιτεί τεχνικές γνώσεις
 • Τα σχέδια είναι περιορισμένα στο εύρος ζώνης
 • Η υποστήριξη για την έκδοση που φιλοξενείται είναι περιορισμένη

Τιμή

Το vBulletin 5 Connect, που δημιουργήθηκε για αυτο-φιλοξενία, ξεκινά από 249,00$. Το vBulletin Cloud ξεκινά από 19,95$ το μήνα.

17. inSided

17. inSided - App - Uploads - 2021 - 07 - InSided.png
Λύση inSided φόρουμ

Το inSided είναι μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού φόρουμ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή κοινότητα και να διευκολύνετε την επικοινωνία μεταξύ της εταιρείας σας και των πελατών σας. Πραγματικά δεν ξεχωρίζει με μοναδικές γωνίες σε σύγκριση με άλλες επιλογές, αλλά είναι μια σταθερή επιλογή.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Γνωσιακή βάση
 • Υποστήριξη για πίνακες στυλ ερωτήσεων και απαντήσεων
 • Περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για μηχανές αναζήτησης
 • Προτεραιοποίηση περιεχομένου
 • Ενσωματωμένη έξυπνη αναζήτηση περιεχομένου
 • Έξυπνο και συγκεκριμένο περιεχόμενο
 • Προηγμένες αναφορές
 • Ενημερώστε τους χρήστες με βάση τα ενδιαφέροντά τους

Υπέρ

 • Μεγάλη ευελιξία χάρη στις πολλές δυνατότητες
 • Εύκολο στη χρήση ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία
 • Νέα χαρακτηριστικά κυκλοφορούν τακτικά

Κατά

 • Τιμή ελαφρώς πάνω από τον μέσο όρο του χώρου
 • Έλλειψη επιλογών προσαρμογής
 • Οι αναφορές και τα αναλυτικά στοιχεία δεν είναι λεπτομερή όπως σε κάποιες άλλες λύσεις

Τιμή

Η τιμή του inSided είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν αιτήματος.

18. NodeBB

18. NodeBB - App - Uploads - 2021 - 07 - Image23.png
Ευέλικτο λογισμικό φόρουμ NodeBB

Το NodeBB είναι μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην οικογένεια των λογισμικών φόρουμ. Είναι δημοφιλές χάρη στην ευελιξία και τον διαισθητικό σχεδιασμό της διεπαφής χρήστη – οι συντονιστές του φόρουμ έχουν πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία παρακολούθησης σε μια οθόνη. Υπερέχει επίσης στο τμήμα ενσωμάτωσης επιτρέποντας στους χρήστες να ενσωματώσουν διάφορες πλατφόρμες, από κοινωνικά μέσα μέχρι λογισμικό διαχείρισης έργων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επεκτείνουν την προεπιλεγμένη λειτουργικότητά του με πρόσθετα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Συμβατό με κινητά
 • Υποστήριξη τοπικής προσαρμογής
 • Άμεσες ειδοποιήσεις
 • Αναφορές και στατιστικά
 • Συμβατό για SEO
 • Κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Υποστήριξη για λύσεις που φιλοξενούνται και βασίζονται σε cloud
 • Ενσωματωμένα άμεσα μηνύματα

Υπέρ

 • Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με δημοφιλείς υπηρεσίες που βασίζονται σε cloud
 • Εύκολη εγκατάσταση και χρήση
 • Μοντέρνα και ανανεωμένη εμφάνιση

Κατά

 • Πιο ακριβό από άλλα λογισμικά φόρουμ
 • Τα πρόσθετα και τα widget συχνά σπάνε τη βασική λειτουργικότητα
 • Η έλλειψη θεμάτων για τα φόρουμ

Τιμή

Η τιμή του NodeBB ξεκινά από $250 το μήνα.

19. Forem

19. Forem - App - Uploads - 2021 - 07 - Image24.png
Λογισμικό φόρουμ ανοιχτού κώδικα Forem

Το Forem θα κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά δεδομένου ότι βγαίνει από την Dev.to, είναι σίγουρο ότι θα είναι υπέροχο. Διαθέτει μια νέα μοντέρνα εμφάνιση, μια διαισθητική διεπαφή χρήστη και εύκολη εγκατάσταση. Είναι μια λύση λογισμικού ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε κοινότητες με ευκολία και θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να επιτρέψετε στους επισκέπτες να δημιουργούν προφίλ, να διαβάζουν/γράφουν δημοσιεύσεις, να ακολουθούν συγκεκριμένες ετικέτες ή να αναζητούν το περιεχόμενο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη για ροή RSS
 • Εργαλεία παρακολούθησης
 • Ακολουθήστε άλλους χρήστες
 • Ακολουθήστε τις ετικέτες ανάρτησης
 • Άμεσα μηνύματα
 • Ομαδικές συνομιλίες
 • Ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές
 • Σήματα επίτευξης

Υπέρ

 • Μεγάλη ευελιξία
 • Εύκολα στη χρήση εργαλεία παρακολούθησης
 • Τόσο ομαδική συνομιλία όσο και άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων

Κατά

 • Ανοικτού κώδικα σημαίνει περιορισμένη υποστήριξη
 • Απαιτεί ουσιαστική γνώση για εσωτερική φιλοξενία
 • Η περίπτωση χρήσης προορίζεται αποκλειστικά για το φόρουμ

Τιμή

Το Forem είναι μια εντελώς δωρεάν λύση.

20. bbPress

20. bbPress - App - Uploads - 2021 - 07 - BbPress.png
Πρόσθετο WordPress φόρουμ bbPress

Το bbPress είναι ένα λογισμικό φόρουμ που κυκλοφόρησε από την ίδια ομάδα που δούλεψε στο WordPress και σίγουρα εμφανίζεται στην πλατφόρμα, ειδικά στο τμήμα ευκολίας χρήσης. Ο σχεδιασμός μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένος, αλλά υπάρχουν όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Όντας ένα πρόσθετο του ίδιου του WordPress, σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του με άλλα πρόσθετα και να δημιουργήσετε το φόρουμ που θέλετε. Τέλος, είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα, επομένως είναι δωρεάν στη χρήση.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εγκατάσταση με ένα κλικ
 • Υποστήριξη θεμάτων
 • Πρότυπα φόρουμ
 • Δικαιώματα χρήστη
 • Καταγραφή δραστηριότητας
 • Ειδοποιήσεις
 • Υποστήριξη για διάφορες επεκτάσεις
 • Ιδιωτικές ομάδες

Υπέρ

 • Εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση
 • Η λειτουργικότητα μπορεί να βελτιωθεί μέσω πρόσθετων
 • Συμβατό με σύγχρονα θέματα WordPress

Κατά

 • Το προεπιλεγμένο θέμα φαίνεται ξεπερασμένο
 • Οι προηγμένες λειτουργίες εξαρτώνται από το πρόσθετο
 • Περνάει πολύς χρόνος μεταξύ των νέων κυκλοφοριών

Τιμή

Το bbPress είναι εντελώς δωρεάν.

Σύγκριση των κορυφαίων 5 λογισμικών φόρουμ

Ας κάνουμε μια γρήγορη σύγκριση των κορυφαίων 5 επιλογών λογισμικού φόρουμ.

1. LiveAgent

Σύγκριση των κορυφαίων 5 λογισμικών φόρουμ - App - Uploads - 2021 - 07 - Image1.png
Χρησιμοποιημένη διεπαφή του LiveAgent

Το LiveAgent είναι η νούμερο ένα επιλογή μας για λύσεις λογισμικού φόρουμ που βασίζονται σε cloud για επιχειρήσεις. Όχι μόνο διαθέτει πολλές δυνατότητες, αλλά σας επιτρέπει επίσης να αξιοποιήσετε το φόρουμ για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και να κάνετε τους πελάτες ευχαριστημένους.

Επιπλέον, το LiveAgent επιτρέπει στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να περιλαμβάνουν το πιο σχετικό περιεχόμενο του φόρουμ στην εσωτερική ή εξωτερική γνωσιακή βάση. Η ευκολία προέρχεται από το να μπορείς να τα κάνεις όλα από μία οθόνη.

Post and share useful content

With LiveAgent you can allow customers to access knowledge base articles, ticket status, interaction history or in-depth product and service information.

2. vBulletin

Post and share useful content - App - Uploads - 2021 - 07 - Image2.jpg
Λογισμικό φόρουμ vBulletin

Το vBulletin δεν διαθέτει τη λειτουργικότητα του κέντρου εξυπηρέτησης και την αυτόματη ανάρτηση και απάντηση στο φόρουμ και τις δυνατότητες μετατροπής καρτελών. Ωστόσο, εάν θέλετε να διαχειριστείτε και να συντονίσετε ένα φόρουμ σε επαληθευμένη και ασφαλή πλατφόρμα, το vBulletin είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή σας και διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

Το vBulletin είναι εύκολο στη χρήση, το οποίο είναι σημαντικό να σημειωθεί εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία στη δημιουργία ή τη διαχείριση φόρουμ.

3. Discourse

Post and share useful content - App - Uploads - 2021 - 07 - Image3.png
Πίνακας ελέγχου χρηστών Discourse

Το Discourse είναι μια premium λύση λογισμικού φόρουμ όπως το LiveAgent και το vBulletin. Είναι παρόμοιο με το LiveAgent όσον αφορά τις ενσωματώσεις και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τα κοινωνικά μέσα ή να το ενσωματώσετε με εργαλεία κέντρου εξυπηρέτησης.

Προσφέρει υποστήριξη για το WordPress, αλλά δεν υπερβαίνει τις βασικές δυνατότητες του φόρουμ και είναι λίγο ακριβό. Τα προγράμματα φιλοξενίας του Discourse ξεκινούν από $100.

4. phpBB

Post and share useful content - App - Uploads - 2021 - 07 - Image4.png
phpBB δωρεάν πλατφόρμα λογισμικού φόρουμ

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα φόρουμ και έχετε οικονομικό προϋπολογισμό, το phpBB μπορεί να είναι η καλύτερη λύση. Είναι μια δωρεάν πλατφόρμα λογισμικού φόρουμ. Έχει τόσο βασικές όσο και προηγμένες δυνατότητες φόρουμ.

Από την άλλη πλευρά, το phpBB φαίνεται λίγο ξεπερασμένο, κάτι που μπορεί να βλάψει την αντίληψη των χρηστών του φόρουμ για αυτό. Είναι επίσης μια λύση που φιλοξενείται μόνο, οπότε θα πρέπει να βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας, δημιουργώντας περισσότερα έξοδα.

5. Simple Machines Forum

Post and share useful content - App - Uploads - 2021 - 07 - Image5.png
Αρχική σελίδα Simple Machines Forum

Τέλος, έχουμε μια άλλη λύση ανοιχτού κώδικα – το Simple Machines Forum. Φαίνεται ξεπερασμένο και διαθέτει μόνο εργαλεία ειδικά για φόρουμ, αλλά σε αντίθεση με το phpBB, προσφέρει πολλές περισσότερες επιλογές προσαρμογής χάρη στον προηγμένο διαχειριστή πακέτων.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε επιπλέον ενότητες που βελτιώνουν την εμφάνιση και τις δυνατότητες του φόρουμ σας. Ωστόσο, είναι καλύτερο για μεγαλύτερες κοινότητες.

Σύγκριση των 5 κορυφαίων συστημάτων λογισμικού φόρουμ

Σύστημα υποστήριξης emailΒαθμολογία CapterraΔωρεάν έκδοσηΔωρεάν δοκιμήΑρχική τιμή
LiveAgent4.7/5 (περ. 1.000 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
vBulletin4.0/5 (13 κριτικές)ΟΧΙΝΑΙ$249 το μήνα
DiscourseN/AΝΑΙΝΑΙ$100 ανά χρήστη/μήνα
phpBBN/AΝΑΙΝΑΙΔωρεάν στη χρήση
Simple Machines ForumN/AΝΑΙΝΑΙΔωρεάν στη χρήση
Ημερομηνία 19 Ιουλίου

Συμπέρασμα

Η επιλογή της σωστής λύσης λογισμικού φόρουμ για την επιχείρησή σας είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της. Θα σας βοηθήσει να απλοποιήσετε την εφαρμογή και την ενσωμάτωση, αλλά επίσης θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους συγκεκριμένους στόχους σας. Για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση, συντάξαμε μια σύντομη λίστα ερωτήσεων και απαντήσεων. Spoiler alert – Το LiveAgent είναι ο απόλυτος πρωταθλητής και στις έξι κατηγορίες.

Σημείωση συντάκτη: Εάν οποιαδήποτε από τις πληροφορίες στο άρθρο κριτικής είναι ανακριβής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα το αναθεωρήσουμε ανάλογα

Οι καλύτερες όλα-σε-ένα λύσεις λογισμικού φόρουμ

Το LiveAgent είναι η καλύτερη all-in-one λύση λογισμικού φόρουμ. Προσφέρει τη λειτουργικότητα ενός πλήρους κέντρου εξυπηρέτησης με απρόσκοπτη ενσωμάτωση φόρουμ, επιτρέποντας στις εταιρείες να επωφεληθούν πλήρως από τη διατήρηση ενός διαδικτυακού φόρουμ.

Με τη μετάδοση και την απάντηση στη μετατροπή καρτελών, οι εταιρείες μπορούν να παραμείνουν ενημερωμένες για τις πρόσφατες εξελίξεις και να βοηθήσουν τους πελάτες τους να επιλύσουν προβλήματα αποτελεσματικά. Επιπλέον, το LiveAgent επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργούν χρήσιμες εσωτερικές και εξωτερικές γνωσιακές βάσεις και να μοιράζονται το πιο σημαντικό περιεχόμενο χωρίς προβλήματα.

Το καλύτερο λογισμικό φόρουμ με ενσωματωμένη ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνικό κέντρο, κοινωνικά μέσα και πύλη πελατών

Το LiveAgent είναι το καλύτερο λογισμικό φόρουμ με ενσωματωμένη ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνικό κέντρο, κοινωνικά μέσα και πύλη πελατών. Είναι απλά επειδή η πλατφόρμα προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες από μία κεντρική λύση. Οι αντιπρόσωποι και οι πάροχοι υπηρεσιών δεν χρειάζεται να αλλάξουν εργαλεία. Είναι μια ολόκληρη τεχνολογική στοίβα διαθέσιμη μόνο με μία διεπαφή χρήστη.

Το καλύτερο λογισμικό φόρουμ στο διαδίκτυο με πολλές δυνατότητες

Όσον αφορά τις δυνατότητες, τίποτα δεν πλησιάζει στο LiveAgent. Η πλατφόρμα έχει σχεδόν 200 δυνατότητες για να προσφέρει στους χρήστες της και η εταιρεία εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση των υφιστάμενων δυνατοτήτων και την εισαγωγή νέων.

Η καλύτερη αξία για την τιμή του λογισμικού φόρουμ

Με την τιμή των 15,00$ ανά χρήστη προσωπικού το μήνα, μια πληθώρα δυνατοτήτων και ευκολίας στη χρήση, το LiveAgent είναι το καλύτερο λογισμικό φόρουμ όσον αφορά τη σχέση ποιότητας/τιμής.

Το λογισμικό φόρουμ με την υψηλότερη βαθμολογία

Σύμφωνα με την πιο αξιόπιστη διαδικτυακή πλατφόρμα αναθεώρησης λογισμικού, το Capterra, το LiveAgent είναι το λογισμικό φόρουμ με την υψηλότερη βαθμολογία με μέση βαθμολογία 4,7 και πάνω από 1.000 μοναδικές κριτικές.

Το πιο εύκολο λογισμικό φόρουμ για εγκατάσταση &  χρήση και ενσωμάτωση

Ενώ έχει σχεδόν 200 δυνατότητες, το LiveAgent είναι το πιο προσβάσιμο λογισμικό φόρουμ σε αυτήν τη λίστα για ενσωμάτωση. Οι λειτουργίες και η διεπαφή χρήστη είναι επίσης διαισθητικές, γεγονός που καθιστά τη ρύθμιση και τη χρήση εξαιρετικά εύκολη.

A satisfied customer is a happy customer

Take our product tour and explore LiveAgent, the omnichannel help desk solution, today.

FAQ

What is forum software?

Forum software solutions are specialized platforms that enable you to create and publish community forums used for various things. They have several key features that help you moderate the forum, enable users to edit their profiles, add a direct messaging channel, and so on.

What are the benefits of open-source and premium versions of forum software?

There are two unique benefits open-source forum software offers – it’s completely free, and you can customize it however you want. However, it has to be deployed on company servers, and you need to have staff proficient in coding to customize it. Premium versions of forum software benefits include easy deployment, no maintenance costs, and access to premium features usually unavailable in open-source solutions.

What is an omnichannel forum software solution?

Omnichannel forum software solution refers to platforms that can integrate various communication channels. It’s essential for companies that want to use the forum as another channel to offer support. With omnichannel forum software, a company can use the forum as one channel of communication and include social media, messaging platforms, email, and other channels to the mix.

What features should the best forum software offer?

Some of the baseline features that should be present in any solid forum software package include forum moderation tools, multiple-knowledge base support, search widgets, voting system, reporting, and ticket management system.

What are the benefits of using forum software?

Forum software offers many benefits to businesses of all sizes. This includes improved customer engagement, attracting new customers, building an online community, improved branding efforts, facilitating business growth and expansion, and excellent ticket deflection rates.

What is the best forum software?

The best forum software is LiveAgent. It offers the best value for money, given the sheer amount of features and capabilities that are available to the user. LiveAgent forum software solution enables companies to build internal and public forums and automatically convert new topics and replies into tickets agents can access through a single user interface.

Why is the forum software important?

The forum software is important because it helps you streamline and automate most of the forum creation and moderation processes. Instead of doing everything manually and creating things from scratch, you can use it to create forums and start using them even with no technical knowledge.

How do you customize the forum software?

There’s no straightforward answer to this question because every forum software is unique. The premium forum software customizations are often easy and can be done via an intuitive user interface. With open-source solutions, you often have to code the customizations to get the look and functionality you want?

How does forum software work?

Forum software is designed to help create an online discussion site and extend its functionality. The users who visit the online discussion site can create posts, reply to other users’ posts, and directly communicate via messages.

How much does the forum software cost?

The premium forum software costs vary from solution to solution. Most of the pricing plans are based on the “per user per month” model. The average cost per user per month is approximately $30. You should always extend your research to find the solution with the best value for money and great scalability potential.

How can you create forum software for free?

You can use forum software and create and launch forums for free if you opt to use open-source forum software. However, if you want to create forum software, you’ll need to sit down and start coding. To create one, you have to know both frontend and backend programming

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

^ ^