Το #1 δωρεάν λογισμικό γνωσιακής βάσης

Ανακαλύψτε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε επαγγελματικές γνωσιακές βάσεις.

  • ✓ Χωρίς χρέωση εγκατάστασης    
  • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7    
  • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα    
  • ✓ Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Knowledge base software by LiveAgent

Αναζητάτε ένα δωρεάν λογισμικό γνωσιακής βάσης;

Μια προσαρμόσιμη δωρεάν γνωσιακή βάση διευκολύνει τη δουλειά των αντιπροσώπων σας και ενθαρρύνει τους πελάτες σας να αλληλοβοηθούνται. Το LiveAgent είναι το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης με τις περισσότερες κριτικές και #1 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις το 2021. Μείνετε κοντά στους πελάτες σας και βοηθήστε τους πιο γρήγορα με το LiveAgent.
  • Software Advice front runner 2022 award badge
  • Capterra Shortlist badge 2022
  • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022
Youtube video: Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent

Τι είναι το δωρεάν λογισμικό γνωσιακής βάσης;

Η γνωσιακή βάση είναι μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων αυτοεξυπηρέτησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε αναζητά πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία ή τα προϊόντα σας. Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε, να μοιράζεστε και να διαχειρίζεστε σημαντικές πληροφορίες και δεδομένα σε ένα μέρος, όπου είναι εύκολα προσβάσιμο. Στον πυρήνα τους, τα εργαλεία γνωσιακής βάσης μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύτιμους πόρους, όπως χρόνο και χρήμα, καθώς σας επιτρέπουν να παρέχετε υποστήριξη στους πελάτες σας, ακόμη και όταν οι αντιπρόσωποι σας δεν είναι συνδεδεμένοι.

Γιατί δωρεάν λογισμικό γνωσιακής βάσης;

Δημιουργήστε ένα μέρος όπου οι αντιπρόσωποι σας μπορούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους και όπου οι πελάτες σας μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους.

Πιο χαρούμενοι πελάτες

Δημιουργήστε αναλυτικά άρθρα γνωσιακής βάσης για γρήγορη βοήθεια στους πελάτες σας.

Υποστήριξη 24/7

Δημιουργώντας τη γνωσιακή σας βάση, διασφαλίζετε ότι οι πελάτες σας έχουν πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες 24/7/365.

Μειωμένος φόρτος καρτελών

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να βρίσκουν πληροφορίες ανεξάρτητα και επιτρέψτε στους αντιπροσώπους σας να εστιάζουν σε πιο πιεστικά ζητήματα.

4 βήματα για να δημιουργήσετε μια δωρεάν γνωσιακή βάση

Δημιουργήστε ένα μέρος όπου οι αντιπρόσωποι σας μπορούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους και όπου οι πελάτες σας μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους.

Επιλέξτε από 3 προκαθορισμένα σχέδια

Το εργαλείο γνωσιακής βάσης του LiveAgent σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε προκαθορισμένα σχέδια γνωσιακών βάσεων. Παρόλο που δεν προσφέρουμε προσαρμοσμένο θέμα, τα σχέδια είναι ρυθμιζόμενα ως προς το χρώμα και μπορούν να προσαρμοστούν με την κεφαλίδα/υποσέλιδο HTML. Αφού επιλέξετε το σχέδιο, μπορείτε να αρχίσετε να γεμίζετε τη γνωσιακή σας βάση με σχετικό περιεχόμενο τόσο για τους πελάτες όσο και για ολόκληρη την ομάδα σας.

Peter Komornik

Το LiveAgent συνδυάζει εξαιρετική ζωντανή συνομιλία, καρτέλες και αυτοματισμό που μας επιτρέπουν να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας.

black Slido logo

Προσιτό και δωρεάν λογισμικό γνωσιακής βάσης

Το δωρεάν πλάνο του LiveAgent είναι μια εξαιρετική λύση για νεοσύστατες επιχειρήσεις. Ωστόσο, τα πλάνα επί πληρωμή προσφέρουν διάφορες δυνατότητες κέντρου εξυπηρέτησης που διευκολύνουν τη ροή εργασίας σας και σας παρέχουν περισσότερες επιλογές για την παροχή υποστήριξης πελατών.

Free help desk software migration icon

Δωρεάν λογαριασμός

Δωρεάν

Ιστορικό εισιτηρίων υποστήριξης πελατών 7 ημερών Περιορισμένες ενσωματώσεις Χωρίς λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης Ελλείπουσες δυνατότητες

Free Live Chat-icon

Λογαριασμός επί πληρωμή

από $15/μήνα

Χωρίς περιορισμούς Πολλές χρήσιμες δυνατότητες Λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης Πλήρες ιστορικό μηνυμάτων και πολλά ακόμα…

book lover - illustration

Δωρεάν υποστήριξη πελατών

Γνωρίζατε ότι στους περισσότερους πελάτες αρέσει να αναζητήσουν λύσεις ανεξάρτητα πριν επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών; Δημιουργώντας τη γνωσιακή σας βάση, μπορείτε να τους δώσετε πολύτιμες πληροφορίες και να εξοικονομήσετε χρόνο στην ομάδα υποστήριξης πελατών που θα αφιέρωνε για την αντιμετώπιση επαναλαμβανόμενων ερωτημάτων. Με δωρεάν λογισμικό γνωσιακής βάσης, μπορούν να επικεντρωθούν σε κρίσιμα θέματα.

Εσωτερική γνωσιακή βάση

Το λογισμικό γνωσιακής βάσης ανοιχτού κώδικα του LiveAgent επιτρέπει στην εταιρεία σας να δημιουργεί περιεχόμενο γνώσης για τους αντιπροσώπους και τους πελάτες σας. Το εργαλείο διαχείρισης εσωτερικών γνώσεων μπορεί να είναι μια μοναδική πηγή που αποθηκεύει πληροφορίες της εταιρείας. Το λογισμικό διαδικτυακής γνωσιακής βάσης του LiveAgent διαθέτει έναν κώδικα μηχανής αναζήτησης που επιτρέπει στους αντιπροσώπους σας να αναζητούν τις απαραίτητες πληροφορίες μέσω ενός πλαισίου αναζήτησης. Συνολικά, μια ιδιωτική γνωσιακή βάση βελτιώνει τη ροή εργασίας των υπαλλήλων, γεγονός που κάνει τόσο τους αντιπροσώπους όσο και τους πελάτες χαρούμενους.

Customer portal software settings in LiveAgent

Πρακτικός συντάκτης WYSIWYG

Η παροχή γνώσης στους πελάτες σας είναι απλή! Δημιουργήστε συγκεκριμένες κατηγορίες και διευκολύνετε την πλοήγησή στην γνωσιακή σας βάση. Στη συνέχεια, θα συμπληρώσετε τις κατηγορίες με χρήσιμο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή εμπλουτισμένου κειμένου WYSIWYG για άρθρα. Μπορείτε να προσαρμόσετε και να μορφοποιήσετε το περιεχόμενό σας με επικεφαλίδες, διαφορετικά χρώματα, στυλ και επίσης εικόνες.

WYSIWYG editor in Help desk software - LiveAgent
Attachments in articles in LiveAgent

Προσθέστε συνημμένα αρχεία σε άρθρα

Η λύση γνωσιακής βάσης του LiveAgent είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει επίσης να επισυνάψετε αρχεία σε άρθρα. Αυτή η επιλογή αυτοεξυπηρέτησης μειώνει τις περιττές ερωτήσεις πελατών και βελτιώνει τη συνολική επικοινωνία των πελατών, καθώς οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες ανεξάρτητα.

Πάνω από 21.000 επιχειρήσεις δεν μπορεί να κάνουν λάθος

Δείτε τις ιστορίες επιτυχίας και τις μαρτυρίες μας και μάθετε πώς το LiveAgent μπορεί να ενισχύσει την υποστήριξη των πελατών σας και να αυξήσει την ευτυχία των συνεργατών σας.

Γιατί λογισμικό γνωσιακής βάσης;

Το 70% των πελατών θα προτιμούσαν να αναζητήσουν οι ίδιοι τις απαντήσεις στις ερωτήσεις τους προτού επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών. Το LiveAgent σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια γνωσιακή βάση εύκολα με λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε να δημιουργήσετε κατηγορίες, άρθρα και να τα προσαρμόσετε στο σχεδιασμό της εταιρείας σας χωρίς να πληκτρολογήσετε ούτε μία γραμμή κώδικα.

Business bag - icon

Επιχειρηματικά οφέλη

Παρέχετε βοήθεια εκτός σύνδεσης Αξιόπιστη εξυπηρέτηση και φροντίδα πελατών Εσωτερικές γνώσεις εντός της εταιρείας

Handshake icon

Οφέλη πελατών

Διαθέσιμοι 24/7/365 Οι πελάτες μπορούν να πάρουν απαντήσεις μόνοι τους Γρηγορότερη υποστήριξη πελατών

Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα

FAQ

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε λογισμικό διαχείρισης γνώσεων;

Η αυτοεξυπηρέτηση έχει γίνει μια προτιμώμενη επιλογή εξυπηρέτησης πελατών. Οι πελάτες θέλουν να βρουν τις απαντήσεις μόνοι τους, αντί να περιμένουν να επικοινωνήσουν με έναν αντιπρόσωπο πελατών. Η μη προσφορά αυτής της επιλογής μπορεί να είναι μια δαπανηρή απόφαση. Το λογισμικό γνωσιακής βάσης μπορεί να δώσει στην επιχείρησή σας ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών, να βελτιώσει την ικανοποίηση των πελατών σας, τη διατήρηση των πελατών και τελικά να αυξήσει τις πωλήσεις.

Πώς λειτουργεί το λογισμικό διαχείρισης γνώσης;

Το λογισμικό διαχείρισης γνώσης είναι συνήθως μέρος μιας σύνθετης λύσης εξυπηρέτησης πελατών. Αφού συνδεθείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης, μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε περιεχόμενο που αναζητούν οι πελάτες ή οι υπάλληλοί σας. Από τον τελικό χρήστη, η γνωσιακή βάση είναι διαθέσιμη όποτε επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Έτσι, μπορούν να επιλύσουν μόνοι τους ορισμένα τεχνικά ζητήματα συμμετέχοντας στο φόρουμ ή ακολουθώντας ένα άρθρο της γνωσιακής βάσης.

Είναι η γνωσιακή βάση του LiveAgent δωρεάν;

Ναι, το LiveAgent προσφέρει μια δωρεάν πύλη πελατών για κάθε συνδρομή ή έναν δωρεάν λογαριασμό. Υπάρχει μια γνωσιακή βάση που περιλαμβάνεται σε κάθε έναν δωρεάν. Ωστόσο, εάν θέλετε να έχετε πολλές γνωσιακές βάσεις για διαφορετικές εταιρείες, θα χρεωθείτε.

Related Articles to Δωρεάν λογισμικό γνωσιακής βάσης
Ψάχνετε για ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης πελατών; Ρίξτε μια ματιά στα οφέλη του LiveAgent και μάθετε αν σας ταιριάζει ή εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό.

Αναζητάτε ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης πελατών;

Η διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM) μπορεί να δώσει πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις έναντι των ανταγωνιστών. Ένα εξαιρετικό δωρεάν λογισμικό CRM ενοποιεί email, κλήσεις, πύλη πελατών και επικοινωνία ζωντανής συνομιλίας σε ένα συγκεντρωτικό εισερχόμενο και προσφέρει αναφορές σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών.

To Liveagent είναι το #1 στην κατάταξη λογισμικών help desk για το smb το 2019 και το 2020. Θέλετε να μεταβείτε από το Vision στο LiveAgent; Σας καλύπτουμε απόλυτα!

Θέλετε να μεταβείτε από το Vision στο LiveAgent;

Το LiveAgent προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών 24/7 με πάνω από 175 δυνατότητες και εργαλεία, καθώς και προσαρμόσιμα γλωσσικά widgets σε 43 διαφορετικές γλώσσες. Αυτή η λύση help desk είναι η απόλυτη για να καλύψετε τις ανάγκες των πελατών σας.

Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί και οι ΜΚΟ συνήθως ενδιαφέρονται να οικοδομήσουν ισχυρές προσωπικές σχέσεις, γιατί εκεί λειτουργούν. Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να καλύψουν τις προσωπικές τους δραστηριότητες με το LiveAgent για να εξοικονομήσουν λειτουργικούς πόρους.

Λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για εκπαιδευτικά ιδρύματα & ΜΚΟ

Το LiveAgent προσφέρει υψηλά πρότυπα ασφάλειας και βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών και την παραγωγικότητα. Είναι πλήρως συμβατό με το GDPR και ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των SaaS. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια.

Το Liveagent είναι το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης με τις περισσότερες κριτικές και #1 για το smb το 2019. Οι μεγάλες επιχειρήσεις συχνά λαμβάνουν γρήγορα την επιστροφή της επένδυσης τους από το liveagent με τη δυνατότητα προβολής πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο.

Λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για επιχειρήσεις

Το κέντρο εξυπηρέτησης για επιχειρήσεις είναι σημαντικό για την αύξηση των εσόδων, τη διατήρηση των πελατών και τη βελτίωση της ροής εργασιών αντιπροσώπων. Το λογισμικό του κέντρου εξυπηρέτησης καθιστά ευκολότερο τον χειρισμό των αιτημάτων των πελατών και το αυτοματοποιημένο σύστημα διανομής βοηθά στη μείωση του κόστους και των χρόνων απόκρισης.

Θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το Front σε μια άλλη λύση; Ρίξτε μια ματιά στο LiveAgent και δείτε τα οφέλη. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμαστική σας περίοδο σήμερα.

Θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το Front;

Το LiveAgent παρέχει εξαιρετική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μέσω διαφόρων καναλιών, σε πολύ χαμηλότερες τιμές από άλλες λύσεις. Πολλοί πελάτες έχουν συστήσει την υπηρεσία χάρη στη γρήγορη ανταπόκριση και τη βελτιωμένη επικοινωνία με τους πελάτες τους.

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να βρουν μόνοι τους τις απαντήσεις που ψάχνουν. Το λογισμικό συχνών ερωτήσεων του LiveAgent σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκπληκτικά portal πελατών.

Αξιοποιήστε το λογισμικό των συχνών ερωτήσεων για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών

Το λογισμικό καρτελών προσφέρει ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης καρτελών με πλήρη γκάμα λειτουργιών, το οποίο επιτρέπει την εύκολη διαχείριση πολυκαναλικών επικοινωνιών πελατών από ένα μόνο μέρος. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τα εργαλεία συνεργασίας εκπροσώπων. Η ισχυρή δυνατότητα αναφορών και η τυποποιημένες απαντήσεις καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων στη διαχείριση καρτελών πελατών.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo