Τα 25 καλύτερα συστήματα υποστήριξης μέσω email

Τα 25 καλύτερα συστήματα υποστήριξης μέσω email

Oliver Stasinszky

Oliver Stasinszky


Τελευταία τροποποίηση την March 29, 2022 σε 7:00 am

Η υποστήριξη μέσω email είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και σημαντικά κανάλια εξυπηρέτησης πελατών. Είναι ένα ευέλικτο και θεμελιώδες μέσο γνωστό τόσο στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών όσο και στους πελάτες σας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η καλή εξυπηρέτηση πελατών παραμένει το πολυτιμότερο πλεονέκτημα για κάθε εταιρεία. Περίπου το 54% των καταναλωτών έχουν υψηλότερες προσδοκίες για την εξυπηρέτηση πελατών σήμερα, ενώ το 67% των καταναλωτών πιστεύει ότι, ως σύνολο, η εξυπηρέτηση πελατών βελτιώνεται.

Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για μια εξαιρετική εμπειρία πελατών. Ενώ η συνομιλία και το τηλέφωνο θα παρέχουν στους καταναλωτές σας έγκαιρες απαντήσεις, η υποστήριξη μέσω email επιτρέπει στους ανθρώπους να σκεφτούν τα πράγματα και να επικοινωνήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα προβλήματά τους. Παρέχει επίσης περισσότερο χρόνο στην υποστήριξη πελατών για να βρει μια αποτελεσματική λύση και να δομήσει τις απαντήσεις της.

Τα πιο αποτελεσματικά συστήματα υποστήριξης μέσω email διαθέτουν δυνατότητες καρτελών που επιτρέπουν στην εξυπηρέτηση πελατών και τους επαγγελματίες υποστήριξης να διαχειρίζονται εισερχόμενα ερωτήματα, να μειώνουν το άγχος στις ουρές υποστήριξης μέσω email και να διανέμουν τις εισερχόμενες υποθέσεις πιο αποτελεσματικά.

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά συστήματα υποστήριξης μέσω email για να διαλέξετε, εδώ είναι οι 25 καλύτερες λύσεις συστήματος υποστήριξης μέσω email για να ρίξετε μια ματιά το 2022.

Τι είναι το σύστημα υποστήριξης μέσω email;

Ονομάζεται επίσης σύστημα email καρτελών, ένα σύστημα υποστήριξης μέσω email είναι μια εξαιρετική επιχειρηματική λύση για τη διαχείριση της επισκεψιμότητας email σας, καθώς και για την εκχώρηση, την ιεράρχηση, την οργάνωση και την παρακολούθηση email.

Ένα σύστημα υποστήριξης μέσω email επιτρέπει στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας να φιλτράρουν τα πιο σημαντικά email των πελατών και να ορίσουν την κατάσταση της καρτέλας με βάση την προτεραιότητα. Μόλις το email ενός πελάτη εισέρθει σε ένα σύστημα υποστήριξης μέσω email, γίνεται καρτέλα.

Οι αντιπρόσωποι παρακολουθούν την κατάσταση κάθε καρτέλας μέσω μιας επιχειρηματικής εφαρμογής και τις οργανώνουν περαιτέρω μέσω διοχέτευσης. Ένα αποτελεσματικό σύστημα καρτελών/υποστήριξης μέσω email επιτρέπει σε μια επιχείρηση να χειρίζεται αιτήματα και ζητήματα πελατών και αυξάνει την ικανοποίηση των πελατών.

Εκτός από αυτό, αυτό το σύστημα είναι επίσης ένα ενιαίο μέρος για τη διαχείριση και την παρακολούθηση κάθε υπάρχουσας έρευνας πελατών. Αυτό που το κάνει τόσο πολύτιμο σήμερα είναι ότι δεν περιορίζεται μόνο στο email, αλλά σας δίνει επίσης πρόσβαση σε μηνύματα από ζωντανή συνομιλία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλεφωνικές κλήσεις και τη γνωσιακή βάση.

Try out LiveAgent

Handle all email traffic from from a single interface with LiveAgent.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα υποστήριξης μέσω email στην επιχείρησή σας

Η επιχείρησή σας μπορεί να είναι μια χαρά με τη χρήση email ή οποιασδήποτε άλλης λύσης λογισμικού υποστήριξης πελατών για τον χειρισμό των υπηρεσιών σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να αυξήσετε τις δυνατότητες εξυπηρέτησης πελατών στο επόμενο επίπεδο, θα χρειαστείτε ένα επαγγελματικό σύστημα υποστήριξης μέσω email. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη της υιοθέτησης ενός τέτοιου συστήματος στην επιχείρησή σας.

Ένα κεντρικό σύστημα για την οργάνωση μεγάλου όγκου ερωτημάτων πελατών

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να χρησιμοποιήσετε μια λύση υποστήριξης μέσω email είναι να ελέγξετε τα εισερχόμενα ερωτήματα υποστήριξης πελατών. Σας επιτρέπει να καταγράψετε πλήρως, να οργανώσετε και να δώσετε προτεραιότητα σε όλα τα εισερχόμενα αιτήματα πελατών.

Εάν αντιμετωπίζετε καθημερινά μεγάλο όγκο αιτημάτων, ένα τέτοιο πλεονέκτημα είναι κρίσιμο για την επιχείρησή σας. Εκτός από τη βελτιωμένη υποστήριξη πελατών, αυτό το σύστημα διασφαλίζει ότι καμία ερώτηση πελατών δεν μένει αναπάντητη.

Διαχειριστείτε όλες τις αλληλεπιδράσεις από ένα μόνο μέρος

Τα συστήματα υποστήριξης μέσω email και καρτελών λειτουργούν απρόσκοπτα σε σύγχρονα περιβάλλοντα πολλαπλών καναλιών. Εάν προσπαθείτε να προσεγγίσετε τους καταναλωτές σας μέσω διαφόρων καναλιών, ένα σύστημα υποστήριξης μπορεί να σας βοηθήσει να ενοποιήσετε όλες τις αλληλεπιδράσεις και τις επικοινωνίες πελατών σε ένα ενοποιημένο νήμα.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να παρέχετε σε κάθε πελάτη μια εξατομικευμένη εμπειρία, επιτρέποντάς του να στέλνει τις ερωτήσεις του μέσω του προτιμώμενου διαύλου επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες σας λαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο εξατομικευμένης υπηρεσίας και λαμβάνετε μια ενοποιημένη λύση για τη διαχείριση όλων των επικοινωνιών πελατών.

Απρόσκοπτη εμπειρία εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη

Το 86% των πελατών αναμένει από τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών να γνωρίζουν τις προηγούμενες αγορές τους και να έχουν πληροφορίες για προηγούμενες αλληλεπιδράσεις. Οι επιχειρήσεις που δεν επενδύουν σε ένα κατάλληλο σύστημα υποστήριξης μέσω email αποτυγχάνουν να ικανοποιήσουν αυτές τις προσδοκίες διότι το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών τους σπάνια έχει το απαραίτητο πλαίσιο για να χειριστεί αποτελεσματικά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτό μπορεί να αλλάξει με τη χρήση υποστήριξης μέσω email και συστήματος καρτελών. Αυτή η λύση δίνει στους αντιπροσώπους σας μια εικόνα για τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις με κάθε καταναλωτή.

Βελτιωμένη επικοινωνία και ικανοποίηση πελατών

Δεδομένου ότι ένα σύστημα υποστήριξης μέσω email τοποθετεί όλες τις αλληλεπιδράσεις σε μια κοινόχρηστη τοποθεσία, καθιστά πιο εύχρηστη ολόκληρη την επικοινωνία μεταξύ της εξυπηρέτησης πελατών και των καταναλωτών. Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών από όλα τα τυπικά κανάλια και οι αντιπρόσωποι μπορούν να εντοπίσουν και να απαντήσουν με ένα προσαρμοσμένο μήνυμα με βάση το κανάλι που είχε χρησιμοποιήσει ο πελάτης για να στείλει το ερώτημα. Ένα τέτοιο επίπεδο εξατομίκευσης μπορεί να κάνει θαύματα για την ικανοποίηση των πελατών.

Σύγκριση των 5 κορυφαίων συστημάτων υποστήριξης μέσω email

Σύστημα υποστήριξης μέσω emailΒαθμολογία CapterraΔωρεάν έκδοσηΔωρεάν δοκιμήΑρχική τιμή
LiveAgent4.7/5 (περίπου 1.000 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
ZenDesk4.3/5 (περίπου 2.500 κριτικές)ΟΧΙΝΑΙ$19 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Zoho Desk4.5/5 (περίπου 1.600 αξιολογήσεις)ΝΑΙΝΑΙ$14 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Κέντρο εξυπηρέτησης ProProfs 4.9/5 (8 αξιολογήσεις)ΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Freshdesk4.5/5 (περίπου 2.300 κριτικές)ΟΧΙΝΑΙ$19 ανά λειτουργία /μήνα
Ημερομηνία 14 Ιουνίου

Οι καλύτερες δυνατότητες συστήματος υποστήριξης μέσω email

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά συστήματα υποστήριξης μέσω email, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε μια επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ευτυχώς, καταλήξαμε σε μια λίστα με τις καλύτερες δυνατότητες συστήματος υποστήριξης μέσω email που πρέπει να αναζητήσετε κατά την επιλογή συστήματος υποστήριξης μέσω email για την εταιρεία σας.

 • Αυτόματη διανομή καρτελών

Ένα από τα κρίσιμα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το σύστημα υποστήριξης μέσω email σας είναι μια αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών. Αυτό το ανεκτίμητο εργαλείο εκχωρεί αυτόματα καρτέλες στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας βάσει ενός συνόλου κανόνων. Μπορεί είτε να εκχωρήσει καρτέλες σε αντιπροσώπους με βάση τις ιδιαίτερες δεξιότητές τους είτε να δρομολογεί καρτέλες σε αντιπροσώπους που είναι διαθέσιμοι αυτήν τη στιγμή.

Λειτουργία καρτελών στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent
 • Γνωσιακή βάση αυτοεξυπηρέτησης

Η λύση καρτελών μέσω email θα πρέπει να επιτρέπει προληπτικές υπηρεσίες μέσω κέντρου εξυπηρέτησης ή βάσης δεδομένων με επίκεντρο τον πελάτη. Αυτή η βάση δεδομένων ή η πύλη πελατών επιτρέπει στους πελάτες σας να βρίσκουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται μέσω μιας σελίδας Συχνών ερωτήσεων, βίντεο ή άρθρων με οδηγίες.

Προσαρμογή γνωσιακής βάσης στο λογισμικό πύλης πελατών - LiveAgent
 • Αναφορά σε πραγματικό χρόνο

Ένα σύστημα καρτελών δεν είναι τίποτα χωρίς μια προηγμένη λειτουργία αναφοράς. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε διάφορες μετρήσεις εξυπηρέτησης πελατών και δείκτες απόδοσης. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε αδυναμίες στην εξυπηρέτηση πελατών ενθαρρύνοντας τους πελάτες να αφήσουν τα σχόλιά τους και να βαθμολογήσουν την υπηρεσία σας.

Αναφορές στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Πόσο κοστίζει ένα σύστημα υποστήριξης μέσω email;

Δεν έρχονται όλες οι λύσεις με τα ίδια μοντέλα τιμολόγησης και σχέδια και η τιμή μπορεί να ποικίλει δραματικά με βάση τον αριθμό των αντιπροσώπων που χρησιμοποιείτε. Η τιμή καθορίζει επίσης τον αριθμό των δυνατοτήτων στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε.

Οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από 10$ το μήνα ανά χρήστη έως δέκα φορές αυτόν τον αριθμό. Εάν η επιχείρησή σας έχει συγκεκριμένες ανάγκες, μια λύση με προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Τα 25 καλύτερα συστήματα υποστήριξης μέσω email του 2021

1. LiveAgent

1. LiveAgent - App - Uploads - 2021 - 06 - Image6.png
Σύστημα υποστήριξης μέσω email LiveAgent

Το LiveAgent είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα συστήματα υποστήριξης μέσω email στην αγορά. Το LiveAgent παρέχει σύγχρονες δυνατότητες του κέντρου εξυπηρέτησης, όπως καρτέλες, ζωντανή συνομιλία και CRM που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Επιπλέον, προσφέρει απεριόριστες θέσεις αντιπροσώπων, υπηρεσίες μεταφοράς και μια επιλογή σύνδεσης με τα πιο δημοφιλή δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το Viber.

Μαζί με ένα ενοποιημένο φάκελο εισερχομένων, έχετε πρόσβαση σε μια γνωσιακή βάση και σε μια σειρά εγγενών, εξωτερικών και Zapier ενσωματώσεων με εφαρμογές τρίτων, καθώς και εφαρμογές για κινητά τόσο για iOS όσο και για Android.

Το LiveAgent διαθέτει 26 βραβεία στον κλάδο σε διάφορες κατηγορίες, καθιστώντας την ιδανική λύση για τις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σύστημα καρτελών
 • Γενικά εισερχόμενα
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Κέντρο εξυπηρέτησης
 • Γνωσιακή βάση
 • Αυτόματη διανομή καρτελών
 • Ανίχνευση “σύγκρουσης” αντιπροσώπων
 • Εφαρμογές για κινητά για iOS και Android
 • Widgets που προσαρμόζονται στη γλώσσα
 • Αυτόματες επανακλήσεις
 • Βιντεοκλήσεις
 • Δρομολόγηση κλήσεων
 • Υβριδική ροή καρτελών
 • Απεριόριστες θέσεις αντιπροσώπων
 • Πρότυπα email

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Φανταστική υποστήριξη πελατών
 • Ενσωματώσεις με Facebook, FB Messenger, Twitter, Instagram και Viber
 • Gamification με ανταμοιβές, σήματα και επίπεδα
 • Αναφορά σε πραγματικό χρόνο
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή email καρτελών
 • Επίδειξη
 • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα)
 • Δωρεάν πρόγραμμα εφ’ όρου ζωής

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς ενσωμάτωση LinkedIn ή WhatsApp

Τιμή:

 • Δωρεάν πρόγραμμα εφ’ όρου ζωής
 • Καρτέλα – 15 $/μήνα
 • Καρτέλα+Συνομιλία – 29 $/μήνα
 • All-inclusive – 39 $/μήνα

Discover all that LiveAgent has to offer

Try out all these features and more with LiveAgent .

2. Κέντρο εξυπηρέτησης ProProfs

2. Κέντρο εξυπηρέτησης ProProfs - App - Uploads - 2021 - 06 - Image9.png
ProProfs ενοποιημένα εισερχόμενα

Το ProProfs προσφέρει πρωτοφανή υποστήριξη μέσω email και ένα σύστημα καρτελών που δεν είναι μόνο φιλικό προς το χρήστη, αλλά και μια λύση πολλαπλών χρήσεων για την εξυπηρέτηση πελατών. Εκτός από την εξαιρετική ευκολία χρήσης, το ProProfs επιτρέπει στους αντιπροσώπους σας να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο και να αναθέτουν διαφορετικούς ρόλους σε κάθε μέλος της ομάδας.

Το εργαλείο ιεράρχησης σάς επιτρέπει να οργανώνετε τα εισερχόμενα μηνύματα και να διασφαλίζετε ότι οι αντιπρόσωποί σας δεν θα χάσουν ποτέ επείγοντες καρτέλες. Ωστόσο, τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτού του συστήματος υποστήριξης μέσω email είναι η δημιουργία ερευνών και γνωσιακών βάσεων, η ζωντανή συνομιλία και μια σειρά άλλων εργαλείων υποστήριξης πελατών που σας επιτρέπουν να παρέχετε στους πελάτες σας 24/7/365 εξυπηρέτηση πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Φιλική προς το χρήστη, διεπαφή πολλαπλών χρήσεων
 • Συνεργασία αντιπροσώπων σε πραγματικό χρόνο και ανίχνευση σύγκρουσης
 • Απλοποιημένη ροή εργασίας του κέντρου εξυπηρέτησης
 • Ρόλοι αντιπροσώπου και δικαιώματα
 • Κοινόχρηστες έρευνες σχολίων πελατών, NPS και CSAT
 • Γνωσιακή βάση και συχνές ερωτήσεις για τη μείωση του όγκου των καρτελών υποστήριξης

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα:

 • Ευκολία στη χρήση
 • Αναφορά σε πραγματικό χρόνο
 • Δωρεάν πρόγραμμα
 • Κύρια χαρακτηριστικά του κέντρου εξυπηρέτησης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα εκχώρησης δρομολογημένων καρτελών σε εξειδικευμένους αντιπροσώπους
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα εξατομίκευσης των αυτόματων απαντήσεων στους πελάτες

Τιμή:

 • Δωρεάν πρόγραμμα εφ’ όρου ζωής
 • Βασικό: 10 $/χρήστη/μήνα
 • Premium: 15 $/χρήστη/μήνα

3. Freshdesk

3. Freshdesk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image10.png
Διεπαφή Freshdesk

Το Freshdesk παρέχει μια διαισθητική διεπαφή και άφθονη προσαρμογή, γι ‘αυτό χρησιμοποιείται από το Fiverr, το TeamViewer και χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις.

Το λογισμικό είναι γεμάτο με εξαιρετικές δυνατότητες για την βελτιστοποίηση των αιτημάτων των πελατών και τη διαχείριση ζητημάτων. Οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών σας μπορούν να συλλέξουν γρήγορα δεδομένα για να αναλύσουν τάσεις και σχόλια πελατών, να διαχειριστούν συνομιλίες και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαχείριση συνομιλιών Facebook και Twitter
 • Εφαρμογή για κινητά για υποστήριξη πελατών εν κινήσει
 • Πρόσβαση στην αγορά Freshdesk με περισσότερες από 500 εφαρμογές
 • Επιλογή προσθήκης chatbot ή γραφικού στοιχείου ιστότοπου σε πύλη αυτοεξυπηρέτησης

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Ποικιλία λειτουργιών όπως αυτοματοποίηση σεναρίων, ανιχνευτής ευχαριστιών, πίνακας προγραμματισμού και chatbot
 • Ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
 • Βοήθεια με βάση τα συμφραζόμενα

Μειονεκτήματα:

 • Η εκχώρηση καρτελών διαρκεί περισσότερο χρόνο από ό,τι με άλλα εργαλεία
 • Προβλήματα με τη βελτιστοποίηση email σε εφαρμογές για κινητά

Τιμή:

 • Sprout: Δωρεάν
 • Blossom: 15 $/χρήστη/μήνα
 • Garden: $ 35/χρήστη/μήνα
 • Estate: $ 49/χρήστη/μήνα
 • Forest: $ 99/χρήστη/μήνα

4. SysAid

4. SysAid - App - Uploads - 2021 - 06 - Image12.png
Σύστημα υποστήριξης μέσω email SysAid

Το SysAid είναι ισχυρό και βολικό λογισμικό υποστήριξης και διαχείρισης email που περιλαμβάνει λειτουργίες επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, πύλη αυτοεξυπηρέτησης, δυνατότητες ζωντανής συνομιλίας, διαχείριση επένδυσης και πολλά άλλα. Το SysAid είναι μια εξαιρετική λύση για τη βελτίωση της απόδοσης λήψης αποφάσεων και υποστήριξης πληροφορικής/email για μικρότερες και μεγαλύτερες ομάδες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Στόχευση σχετικών KPI
 • Εσωτερική γνωσιακή βάση
 • Ζωντανή συνομιλία
 • IT υποστήριξη
 • Ενσωμάτωση εικονιδίων συνομιλίας ιστοτόπου
 • Προβολή ιστορικού email και καρτελών
 • Αυτόματη δρομολόγηση καρτελών
 • Επαναφορά κωδικού πρόσβασης domain
 • Εξατομικευμένη υποστήριξη email
 • Αυτοματοποιημένη ροή εργασίας

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Προσαρμόσιμη διαχείριση καρτελών
 • Ακριβείς αναφορές
 • Διαχείριση επένδυσης
 • Λειτουργία ζωντανής συνομιλίας
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Εύκολη διαδικασία υποδοχής

Μειονεκτήματα:

 • Διαχείριση κατηγορίας
 • Η δυνατότητα απομακρυσμένης υποστήριξης θα μπορούσε να είναι καλύτερη
 • Πολύπλοκη διαμόρφωση της ενότητας ειδοποιήσεων

Τιμή

Τιμή κατόπιν αιτήματος

5. SolarWinds κέντρο εξυπηρέτησης

5. SolarWinds κέντρο εξυπηρέτησης - App - Uploads - 2021 - 06 - Image11.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου εξυπηρέτησης SolarWinds

Πολλές επιχειρήσεις χρειάζονται μια κεντρική λύση για τη διαχείριση πολλαπλών αιτημάτων χρηστών σε διάφορα κανάλια, όπως πύλες αυτοεξυπηρέτησης, περιηγήσεις, τηλεφωνικές κλήσεις και email. Εκεί υπερέχει το κέντρο εξυπηρέτησης SolarWinds.

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τον πίνακα ελέγχου, έτσι ώστε η ομάδα υποστήριξης πελατών σας να μπορεί να μετρήσει τις βασικές μετρήσεις του κλάδου. Η ομάδα σας μπορεί να χειριστεί όλα τα αιτήματα καρτελών που υποβάλλονται μέσω του λογισμικού του κέντρου εξυπηρέτησης και να παρακολουθεί την πρόοδο για τη βελτίωση της βαθμολογίας ικανοποίησης των πελατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προτεραιότητα και διαχείριση καρτελών
 • Διάφορες πρακτικές διαχείρισης καρτελών
 • Τυποποίηση διαδικασιών εκπλήρωσης και αιτημάτων εξυπηρέτησης μέσω καταλόγου εξυπηρέτησης
 • Ενιαία πύλη αυτοεξυπηρέτησης για υποβολή αιτημάτων και καρτελών
 • Αναφορά σε πραγματικό χρόνο για την επίλυση καρτελών, διαδικασίες ITIL, βαθμολογίες CSAT, παραβιάσεις ΣΕΥ.
 • Πύλη εξυπηρέτησης εργαζομένων

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Προηγμένη διαχείριση καρτελών
 • 24/7 πρόσβαση στην υπηρεσία
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Διαχείριση επιπέδου υπηρεσιών
 • Προσαρμόσιμος πίνακας ελέγχου
 • Απομακρυσμένη διαχείριση και σύνδεση
 • Αναφορά πόρων
 • Κατηγοριοποίηση καρτελών
 • Εξαιρετική προσαρμογή

Μειονεκτήματα:

 • Ελλιπής ενσωμάτωση με λογισμικό τρίτων
 • Τα πρότυπα αναφοράς χρειάζονται βελτίωση
 • Ελλιπής τεχνική υποστήριξη
 • Ελλιπής υποστήριξη Mac OSX

Τιμή

 • Team: $ 15/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Business: $29/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Professional: $49/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Enterprise: $69/αντιπρόσωπο/μήνα

6. Zoho Desk

6. Zoho Desk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image14.png
Σύστημα υποστήριξης μέσω email Zoho Desk και σύστημα διαχείρισης καρτελών

Το Zoho Desk είναι μια εξαιρετική λύση για εταιρείες που χρειάζονται ένα σύστημα διαχείρισης καρτελών και που έχουν επίγνωση του περιβάλλοντος και διαισθητικό πλαίσιο με επιλογές πολλαπλών καναλιών. Εκτός από την φανταστική υποστήριξη μέσω email σε πολλές γλώσσες, το Zoho Desk προσφέρει επίσης μια λειτουργία αυτοματοποίησης απαντήσεων για να βοηθήσει το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών σας να παραμείνει εκτός του καθημερινού φόρτου εργασίας.

Αυτό το λογισμικό παρακολουθεί πολλαπλές μετρήσεις και σας βοηθά ακόμη να καθορίσετε τις προτιμήσεις των πελατών και τα κοινά ζητήματα με βάση τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις σας. Έχει επίσης ενσωματώσεις με Zoho, MailChimp, Facebook Ads, Slack, G-Suite και Microsoft Office 365.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πολυκαναλική υποστήριξη
 • Προηγμένη διαχείριση καρτελών
 • Πλαίσιο πελατών από προηγούμενες αλληλεπιδράσεις
 • Ενημερωμένα πρότυπα
 • Εφαρμογές για κινητά
 • Συγκεντρώστε σχετικές μετρήσεις απόδοσης
 • Αυτόματη απάντηση μέσω email
 • Συγκέντρωση σχολίων πελατών

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Προηγμένη κατηγοριοποίηση καρτελών
 • Προηγμένη παρακολούθηση απόδοσης
 • 24/7 εξυπηρέτηση πελατών
 • Συμβατό με δημοφιλείς πλατφόρμες και εφαρμογές για κινητά
 • Ενσωμάτωση Zoho
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Ευκολία στη χρήση
 • Εύκολη ανάθεση εργασιών
 • Ενημερώσεις μηνυμάτων

Μειονεκτήματα:

 • Η ενσωμάτωση του Zoho CRM θα μπορούσε να είναι καλύτερη
 • Η διεπαφή μπορεί να είναι περίπλοκη και δύσκολη στη χρήση
 • Περίπλοκη ρύθμιση αυτοματισμού
 • Δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές προσαρμογής

Τιμή

 • Δωρεάν: έως 3 αντιπρόσωποι, πακέτο περιορισμένων δυνατοτήτων
 • Τυπικό: 12 $/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Επαγγελματικό: $ 20/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Επιχείρηση: $ 35/αντιπρόσωπο/μήνα

7. Intercom

7. Intercom - App - Uploads - 2021 - 06 - Image13.png
Σύστημα υποστήριξης μέσω email Intercom

Το Intercom είναι μια εξαιρετική λύση για επιχειρήσεις που συνήθως απαντούν σε αλληλεπιδράσεις, αιτήματα και ερωτήσεις πελατών μέσω εφαρμογών για κινητά και δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν οι περισσότεροι από τους πελάτες σας προτιμούν τη χρήση κινητών συσκευών, το Intercom σας υποστηρίζει. Οι εγγενείς εφαρμογές Android και iOS επιτρέπουν στους αντιπροσώπους σας να παρακολουθούν όλες τις αλληλεπιδράσεις πελατών σε πραγματικό χρόνο. Το Intercom περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα υποστήριξης μέσω email που θα σας επιτρέψει να χωρίσετε τις πωλήσεις και την υποστήριξη πελατών σε δύο ξεχωριστά εισερχόμενα για ευκολότερη διαχείριση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Αυτοματοποιήστε καθημερινές εργασίες
 • 250+ επιπρόσθετα εργαλεία
 • bots που τροφοδοτούνται με τεχνητή νοημοσύνη
 • Προηγμένες αναφορές
 • Προτεραιότητα συνομιλίας και δρομολόγηση
 • Ζωντανή συνομιλία

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Ένα εξαιρετικό εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου
 • Ευκολία στη χρήση
 • Μειωμένη μη αυτόματη εργασία
 • 250+ εργαλεία
 • Εκ των προτέρων συλλογή πληροφοριών
 • Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης με Facebook, FB Messenger και Twitter
 • Ενσωματώσεις εφαρμογών με το Google Meet, το Stripe, το Aircall, το Zendesk Support και πολλά άλλα
 • Κοινή χρήση αναφορών
 • Προηγμένος αυτοματισμός

Μειονεκτήματα:

 • Προβλήματα με την ενσωμάτωση του Salesforce
 • Το περιβάλλον χρήστη μπορεί να είναι περίπλοκο
 • Αργές ενέργειες που ξεκινούν από το χρήστη

Τιμή

 • Start: $ 39/μήνα 
 • Grow: $99/μήνα 
 • Accelerate: $499/μήνα 
 • Scale: $999/μήνα 

8. Zendesk

8. Zendesk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image16.png
Διεπαφή Zendesk

Το Zendesk δεν είναι μόνο ένα σύστημα υποστήριξης μέσω email-είναι μια πρακτική λύση όλα-σε-ένα. Είναι εξαιρετικό για την επίλυση καρτελών υποστήριξης πελατών, την ιεράρχηση προτεραιοτήτων και την παρακολούθηση όλων των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες. Επιπλέον, το Zendesk σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις αλληλεπιδράσεις από ένα μόνο μέρος για να κάνετε την υποστήριξη πελατών σας πιο εξατομικευμένη και αποτελεσματική.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι ότι υποστηρίζει αυτοεξυπηρέτηση. Μπορείτε να παρέχετε στο κοινό -στόχο σας ένα ειδικό κέντρο εξυπηρέτησης και ένα φόρουμ κοινότητας όπου θα μπορούν να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών σας. Αυτό, με τη σειρά του, μειώνει τον μέσο χρόνο αναμονής και ανάλυσης και βελτιώνει τη βαθμολογία ικανοποίησης των πελατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύκολη ανάλυση αναφορών
 • Παρακολούθηση και εντοπισμός τάσεων
 • Ενσωμάτωση δεδομένων πελατών μέσω πολλαπλών επιλογών
 • Ανάθεση καρτελών με βάση τις δεξιότητες
 • Κλιμάκωση ζητημάτων υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης και φόρουμ κοινότητας
 • bots που τροφοδοτούνται με τεχνητή νοημοσύνη

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη αναφορά
 • Πολλαπλές επιλογές ενσωμάτωσης
 • CRM εξυπηρέτησης πελατών
 • Εξειδικευμένο κέντρο εξυπηρέτησης

Μειονεκτήματα:

 • Ακόμα και όταν απενεργοποιείται μία συγκεκριμένη διαδικασία, μπορείτε ακόμα να εφαρμόσετε άλλους κανόνες ετικέτας σε ένα καρτέλα
 • Μπορείτε να διαχειριστείτε μόνο περιορισμένο αριθμό καρτελών
 • Περίπλοκη διεπαφή

Τιμή

 • Suite Team: $49/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Suite Growth: $79/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Suite Professional: $99/αντιπρόσωπο/μήνα

9. Hiver

9. Hiver - App - Uploads - 2021 - 06 - Image15.png
Λογισμικό email Hiver

Το Hiver είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα εισερχόμενά σας στο Gmail. Μπορείτε να εκχωρήσετε καρτέλες email στους αντιπροσώπους σας με ένα μόνο κλικ και να διατηρείτε οργανωμένες όλες τις συνομιλίες πελατών σας. Το Hiver διαθέτει επίσης προηγμένες αναφορές και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη συνολική σας απόδοση, τις παραβιάσεις ΣΕΥ και την κατανομή του φόρτου εργασίας. Όλα αυτά, καθώς και οι ενσωματώσεις του με το Zapier και το Slack, το καθιστούν ένα απλό αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ετικέτες email για βελτιωμένη ιεράρχηση και κατηγοριοποίηση θεμάτων πελατών
 • Λειτουργία ειδοποίησης σύγκρουσης για λήψη ειδοποιήσεων όταν απαντάτε σε email
 • Χρονολόγιο δραστηριότητας για την προβολή όλων των ενεργειών email
 • Απρόσκοπτη κατανομή και βελτιστοποίηση του φόρτου εργασίας
 • Πρόσθετα κανάλια επικοινωνίας και επαφές εξυπηρέτησης πελατών μέσω Zapier και Slack
 • Σύστημα καρτελών Gmail

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών
 • Ενσωμάτωση Zapier και Slack
 • Εξαιρετική εμπειρία χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Οι κανόνες αυτοματισμού χρειάζονται περισσότερες επιλογές βελτιστοποίησης
 • Λειτουργίες όπως widget συνομιλίας ιστοτόπου και ενσωματώσεις CRM δεν περιλαμβάνονται
 • Το σύστημα δεν διαθέτει μαζική προσθήκη διευθύνσεων email

Τιμή

 • Lite: $7/χρήστη/μήνα
 • Grow: $22/χρήστη/μήνα
 • Pro: $37/χρήστη/μήνα
 • Elite: $57/χρήστη/μήνα

10. Κέντρο εξυπηρέτησης Spiceworks

10. Κέντρο εξυπηρέτησης Spiceworks - App - Uploads - 2021 - 06 - Image19.png
Κέντρο εξυπηρέτησης Spiceworks

Το κέντρο εξυπηρέτησης Spiceworks είναι μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να ενδυναμώσουν τους πελάτες τους να υποβάλλουν νέες ερωτήσεις χωρίς να έρχονται σε επαφή με τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών. Αντ ‘αυτού, το προσωπικό σας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για να δημιουργήσει μια πύλη χρηστών μέσω της οποίας οι πελάτες μπορούν να υποβάλλουν καρτέλες και να παρακολουθούν την πρόοδο των υπαρχόντων αιτημάτων τους.

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια γνωσιακή βάση όπου μπορείτε να δώσετε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις. Το Spiceworks βοηθά επίσης τους πελάτες σας να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους για το πώς να αποκτήσουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Οι εφαρμογές για κινητά που προσφέρονται μαζί με αυτό το σύστημα καρτελών μέσω email θα διασφαλίσουν ότι η ομάδα σας είναι πάντα ενημερωμένη με τις πιο πρόσφατες καρτέλες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Βελτιωμένη οργάνωση καρτελών
 • Προσαρμοσμένα πεδία
 • Συνεργασία αντιπροσώπων
 • Προσαρμόσιμη πύλη αυτοεξυπηρέτησης χρηστών
 • Αυτόματη εκχώρηση καρτελών σε πολλούς αντιπροσώπους
 • Υποστήριξη απομακρυσμένου email

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν λογισμικό για επιχειρήσεις και μεμονωμένους χρήστες
 • Διαχείριση υπηρεσιών πληροφορικής
 • Ειδοποιήσεις push
 • Εφαρμογές για κινητές συσκευές
 • Συμβατό με φορητές συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη έκδοση cloud
 • Δεν υποστηρίζει το πλαίσιο ITIL

Τιμή

 • Δωρεάν για όλους

11. HelpCrunch

11. HelpCrunch - App - Uploads - 2021 - 06 - Image17.png
HelpCrunch διεπαφή αντιπροσώπου

Το HelpCrunch παρέχει αρκετές εξαιρετικές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης κοινής χρήσης email, έγκαιρης προεπισκόπησης μηνυμάτων και προηγμένων δυνατοτήτων συνομιλίας.

Ωστόσο, το κύριο πλεονέκτημά του είναι η δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα – συγχώνευση, αντιστοίχιση και προσθήκη ετικετών συνομιλιών υποστήριξης για αύξηση της παραγωγικότητας της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών. Ένας μεμονωμένος αντιπρόσωπος μπορεί να χειριστεί ταυτόχρονα έως και πέντε αλληλεπιδράσεις πελατών, μειώνοντας τον μέσο χρόνο αναμονής των πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προκατασκευασμένες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις πελατών
 • Ειδοποιήσεις slack, email και προγράμματος περιήγησης
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Ζωντανή συνομιλία μέσω κινητού και ιστού
 • Συγκέντρωση σχολίων πελατών
 • Ένδειξη κατάστασης σε σύνδεση
 • Βαθμολογία πελατών

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη διαχείριση καρτελών
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Ενσωμάτωση Slack
 • Γνωσιακή βάση αυτοεξυπηρέτησης και συχνές ερωτήσεις
 • Εφαρμογή για κινητά τόσο για iOS όσο και για Android
 • Ενοποιημένα, κοινόχρηστα εισερχόμενα HelpCrunch
 • Αυτόματα email παρακολούθησης

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτούνται περισσότερες μεταφράσεις γλώσσας
 • Η ενσωμάτωση στο Facebook και το Twitter είναι ακόμη σε εξέλιξη
 • Οι επιλογές προσαρμογής του Chatbot είναι ασαφείς

Τιμή

 • Standard: $23/χρήστη/μήνα
 • Premium: $39/χρήστη/μήνα
 • Enterprise: Κατόπιν αίτησης

12. ConnectWise Control

12. ConnectWise Control - App - Uploads - 2021 - 06 - Image18.png
Λογισμικό ConnectWise Control

Αρχικά σχεδιασμένο για ομάδες και τμήματα πληροφορικής, το παγκοσμίως αναγνωρισμένο ConnectWise Control είναι ένα διαισθητικό λογισμικό που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τη δύναμη του αυτοματισμού.

Μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. Τα πολλά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν αποκτήματα, έργα, διαχείριση αποθεμάτων, κέντρο εξυπηρέτησης και το προηγμένο σύστημα υποστήριξης μέσω email για ευκολότερη ιεράρχηση προτεραιοτήτων και προγραμματισμό email.

Το λογισμικό περιλαμβάνει επίσης εργαλεία συνομιλίας και μπορεί να δοκιμαστεί δωρεάν. Ως αποτέλεσμα, είναι μια πλήρης λύση για τη διαχείριση των εργασιών της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών και την αυτοματοποίηση καρτελών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Συμβατές ενσωματώσεις
 • Προηγμένες αναφορές
 • Παρακολούθηση αλληλεπίδρασης
 • Ανάπτυξη στο cloud
 • Συμβατότητα με Android, iOS, Windows και Mac
 • Στρατηγικές καρτελών
 • Αυτοματοποίηση ειδοποιήσεων και καρτελών
 • Ομαδικές εργασίες
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Διαχείριση λογαριασμών
 • Βοήθεια στον κυβερνοχώρο

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν επίδειξη
 • Υψηλή συμβατότητα με ψηφιακό λογισμικό και λειτουργικά συστήματα
 • Ενσωματώσεις τρίτων
 • Επιπλέον επιλογές
 • Κέντρο εξυπηρέτησης
 • Λογισμικό όλα-σε-ένα

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς αποθηκευτικό χώρο εγγράφων
 • Χρειάζεται αυτοματοποιημένη δρομολόγηση

Τιμή

 • Περιορισμός Μοναδικής Άδειας: $19/μήνα
 • Standard: $35/τεχνικό/μήνα
 • Premium: $45/τεχνικό/μήνα

13. Freshservice

13. Freshservice - App - Uploads - 2021 - 06 - Image20.png
Ενιαία λύση Freshservice

Το Freshservice δεν είναι μόνο ένα σύστημα υποστήριξης μέσω email και λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης, αλλά και ένα εργαλείο διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής που βασίζεται σε cloud. Αυτή η ενοποιημένη λύση παρέχει στις εταιρείες όλων των μεγεθών τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για τον εξορθολογισμό της ομαδικής και ατομικής ροής εργασίας.

Η βελτιστοποίηση της ροής εργασίας και η αυτοματοποίηση είναι εξαιρετικές διαδικασίες συστήματος για την ανάθεση, την κατηγοριοποίηση και την ιεράρχηση των καρτελών με βάση τους προϋπάρχοντες κανόνες. Οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών σας μπορούν εύκολα να καταργήσουν ή να επεξεργαστούν τους κανόνες καρτελών όπως θέλουν. Το λογισμικό περιλαμβάνει επίσης πρόσθετες επιλογές, όπως διαχείριση αποκτημάτων πληροφορικής και διαχείριση έργου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών
 • Αποθήκευση εγγράφων
 • Αυτόματη δρομολόγηση
 • Επιλογές gamification
 • Αυτοματοποίηση καρτελών
 • Διαχείριση email
 • Αυτοματισμός ροής εργασίας
 • Εφαρμογές για κινητά για Android και iOS
 • Διαχείριση υπηρεσιών πληροφορικής
 • Απομακρυσμένη πρόσβαση στο σύστημα email καρτελών

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς δωρεάν έκδοση

Τιμή

 • Starter: $19/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Growth: $49/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Pro: $89/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Enterprise: $109/αντιπρόσωπο/μήνα

14. Front

14. Front - App - Uploads - 2021 - 06 - Image21.png

Παρόλο που σχεδιάστηκε ως λύση διαχείρισης εισερχομένων, το Front είναι ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης μέσω email για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με πολλές πολύτιμες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης δρομολόγησης καρτελών.

Εκτός από όλα τα συνήθη πλεονεκτήματα, όπως τυποποιημένες απαντήσεις και παρακολούθηση της απόδοσης της ομάδας, το Front υποστηρίζει ενσωμάτωση λογισμικού τρίτων. Επιτρέπει στους αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών σας να δημιουργούν αυτόματες ροές εργασίας, να οργανώνουν αλληλεπιδράσεις με πελάτες, να δίνουν προτεραιότητα στα αιτήματα και άλλα. Το Front προσφέρει επίσης πολλά πρόσθετα, όπως πρόσθετα κανάλια ομάδας, αυξημένο όριο API και ενσωμάτωση Twitter.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εργαλείο διαχείρισης εισερχομένων
 • Σύστημα καρτελών μέσω email
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Παρακολούθηση απόδοσης ομάδας και αναλυτικά στοιχεία
 • Αυτόματες ροές εργασιών
 • Προτεραιότητα εργασιών
 • Ενσωμάτωση Twitter
 • Αναφορά σε πραγματικό χρόνο
 • Αυτόματη δρομολόγηση καρτελών

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Ειδικά ομαδικά εισερχόμενα
 • Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών
 • Επιπλέον πρόσθετα
 • Πρόσθετα κανάλια ομάδας
 • Αυτοματοποιημένα αιτήματα
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Παρακολούθηση επανάληψης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει υποστήριξη αποθήκευσης εγγράφων

Τιμή

 • Starter: $19/άτομο/μήνα
 • Prime: $49/άτομο/μήνα
 • Enterprise: $99/άτομο/μήνα

15. HappyFox

15. HappyFox - App - Uploads - 2021 - 06 - Image22.png
Υποστήριξη καρτελών μέσω email HappyFox

Το HappyFox παρέχει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα υποστήριξης καρτελών μέσω email και διαδικτυακό λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης. Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών με εξατομικευμένες ροές εργασίας και προσαρμοσμένα πεδία.

Οι ενσωματώσεις του κέντρου εξυπηρέτησης είναι αρκετές για να καλύψουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές επιχειρηματικές ανάγκες και μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια επιλογή συνομιλίας στον ιστότοπό σας. Με το HappyFox, αποκτάτε ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης με πρόσθετες επιλογές, όπως καρτέλες πολλαπλών καναλιών και καρφιτσωμένα καρτέλες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ενσωμάτωση κέντρου εξυπηρέτησης
 • Καρτέλες μέσω email
 • Προσαρμοσμένα πεδία
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Καρτέλες πολλαπλών καναλιών
 • Αναφορά σε πραγματικό χρόνο
 • Διαχείριση πόρων
 • Ειδοποιήσεις/κλιμάκωση
 • Πολυκάναλη υποστήριξη
 • Σύστημα υποστήριξης καρτελών
 • Γνωσιακή βάση αυτοεξυπηρέτησης

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Τροποποίηση πληροφοριών καρτέλας
 • Λίστες καθημερινών υποχρεώσεων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει υποστήριξη 24/7

Τιμή

 • Το ετήσιο πρόγραμμα ξεκινά από $ 29/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Το ετήσιο σχέδιο για τις επιχειρήσεις ανεβαίνει στα $ 89/αντιπρόσωπο/μήνα

16. Kayako

16. Kayako - App - Uploads - 2021 - 06 - Image 23.png
Λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών Kayako

Το Kayako είναι ένα γνωστό λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών για μικρές επιχειρήσεις και νεοσύστατες εταιρείες, καθώς και κυβερνητικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ενώ είναι ουσιαστικά ένα σύστημα υποστήριξης εξυπηρέτησης πελατών, το Kayako προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη υποστήριξη καρτελών μέσω email, συμπεριλαμβανομένης μιας ζωντανής συνομιλίας και μιας σειράς εντυπωσιακών δυνατοτήτων.

Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ομαδική βοήθεια επικοινωνίας και συνεργασίας, έτοιμες απαντήσεις και ενσωματώσεις CRM. Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Kayako είναι ότι μπορείτε να μετρήσετε την ικανοποίηση των πελατών μέσω βαθμολογιών CSAT.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • 24/7 ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη πελατών
 • SaaS, cloud και διαδικτυακή ανάπτυξη
 • Ενσωμάτωση εφαρμογών και CRM
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Ομαδική επικοινωνία και συνεργασία
 • Βαθμολογίες CSAT
 • Αναφορά σε πραγματικό χρόνο

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Ευκολία στη χρήση
 • Εύκολη ενσωμάτωση
 • Συνεργατική λύση
 • Εφαρμογές ζωντανής συνομιλίας για iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς αποθηκευτικό χώρο εγγράφων
 • Δεν υπάρχει παρακολούθηση αλληλεπίδρασης

Τιμή

 • Inbox: $15/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Growth: $30/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Scale: $60/αντιπρόσωπο/μήνα

17. ManageEngine

17. ManageEngine - App - Uploads - 2021 - 06 - Image24.png
Βάση δεδομένων ManageEngine

Εάν χρειάζεστε μια λύση που συνδυάζει τη διαχείριση πληροφορικής, την υποστήριξη μέσω email και καρτελών, το ManageEngine είναι η σωστή λύση λογισμικού για εσάς. Προσφέρει μια ευρεία σειρά εργαλείων υποστήριξης email, όπως ένα κέντρο εξυπηρέτησης, παρακολούθηση αλληλεπίδρασης και Disk Monitor.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων πληροφορικής, να επιτρέψετε στους πελάτες σας να καταγράφουν τα αιτήματά τους και να τους παρέχετε μια πύλη αυτοεξυπηρέτησης που θα τους ενημερώνει όλο το 24ωρο. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στην αυτοματοποιημένη παράδοση, την ενσωμάτωση API, τη διαχείριση SLA και την υποστήριξη πολλών ιστότοπων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εσωτερική και εξωτερική βάση δεδομένων
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Διαχείριση πληροφορικής
 • Αυτόματη παράδοση
 • Ενσωμάτωση API
 • Ζωντανή υποστήριξη 24/7
 • Αποθήκευση εγγράφων
 • Παρακολούθηση αλληλεπίδρασης
 • Ενσωμάτωση εφαρμογών τρίτων
 • Αυτόματη δρομολόγηση

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Λύση δύο σε ένα
 • Δωρεάν εργαλεία όπως PST Migration Tools, Script Zone και Disk Monitor Lite
 • Εγγενείς εφαρμογές για κινητά για iOS και Android
 • Σύστημα κέντρου εξυπηρέτησης

Μειονεκτήματα:

 • Δύσκολο να βρεθούν όλες οι συσκευές που εμφανίζονται σε έναν διακομιστή
 • Ο πίνακας ελέγχου μπορεί να είναι περίπλοκος και δύσκολος στην πλοήγηση

Τιμή

 • Starter: ξεκινά στα $10/τεχνικό/μήνα
 • Prime: ξεκινά στα $21/τεχνικό/μήνα
 • Enterprise: ξεκινά στα $50/τεχνικό/μήνα

18. Salesforce Essentials

18. Salesforce Essentials - App - Uploads - 2021 - 06 - Image25.png
Χαρακτηριστικά Salesforce Essentials

Όπως δήλωσε το Forbes, το Salesforce Essentials είναι μία από τις πιο καινοτόμες λύσεις λογισμικού στην αγορά. Αυτή η λύση βασισμένη σε cloud για μικρές επιχειρήσεις παρέχει στις εταιρείες υποστήριξη μέσω email πολλαπλών καναλιών. Διαθέτει επίσης σύστημα καρτελών βελτιστοποιημένο για την υποστήριξη των αναγκών υποστήριξης πελατών και εξυπηρέτησης τέτοιων οργανισμών.

Το λογισμικό σας βοηθά να παρέχετε στους πελάτες πύλες αυτοεξυπηρέτησης, να αποθηκεύετε έγγραφα, να αυτοματοποιείτε τη δρομολόγηση και να παρακολουθείτε αλληλεπιδράσεις. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε πρόσθετες λειτουργίες όπως ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδοποιήσεις/κλιμακώσεις και διαχείριση καρτελών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Καρτέλες μέσω email βασισμένες σε cloud
 • Πολυκαναλική υποστήριξη
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Αποθήκευση εγγράφων
 • Ενσωματώσεις με Facebook, Instagram, Twitter, Messenger και YouTube
 • Ειδοποιήσεις/κλιμάκωση
 • Διαχείριση καρτελών
 • Ενσωμάτωση CRM
 • Έρευνες και υπογραφές πελατών

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών
 • Ανάπτυξη Android και iOS
 • Αποθήκευση εγγράφων
 • Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά
 • Καθοδηγούμενη υποδοχή
 • Εύκολη ρύθμιση
 • Ενσωμάτωση εφαρμογών κέντρου εξυπηρέτησης

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη υποστήριξη πελατών για email

Τιμή

 • Οι τιμές κυμαίνονται από $25 έως $300 το μήνα.

19. Team Support

19. Team Support - App - Uploads - 2021 - 06 - Image26 1024x508.png
Ιστορικό καρτελών TeamSupport

Το TeamSupport είναι ένα λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών με επίκεντρο το B2B με κύριο άξονα τη βελτίωση της ομαδικής συνεργασίας. Με αυτό το λογισμικό, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε την επανάληψη από τις καθημερινές εργασίες χρησιμοποιώντας αυτοματοποίηση, κλιμάκωση και χειρισμό καρτελών, ρύθμιση κανόνων για τη δρομολόγηση καρτελών και ενσωμάτωση email υποστήριξης.

Το πιο σημαντικό, αυτό το λογισμικό είναι γεμάτο με πρόσθετες δυνατότητες που παρέχουν στους αντιπροσώπους σας την υποστήριξη και τα δεδομένα που χρειάζονται, συμπεριλαμβανομένων των προτεινόμενων λύσεων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αυτοματισμός
 • Ενσωμάτωση email
 • Διαχείριση καρτελών
 • Αυτόματη δρομολόγηση
 • Τεχνολογία IBM Watson
 • Απομακρυσμένη υποστήριξη πελατών

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν επίδειξη
 • Προσβάσιμη εφαρμογή για κινητά Android και iOS
 • Αποθήκευση εγγράφων
 • Ανάλυση συναισθημάτων

Μειονεκτήματα:

 • Όχι 24/7 ζωντανή υποστήριξη

Τιμή

 • Support Desk: $50/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Enterprise: $69/αντιπρόσωπο/μήνα

20. Vivantio Pro

20. Vivantio Pro - App - Uploads - 2021 - 06 - Image27.png
Πίνακας ελέγχου Vivantio Pro

Το Vivantio Pro θεωρείται το πρότυπο για τις υπηρεσίες και υπηρεσίες υποστήριξης χρηστών που συμμορφώνονται με το ITIL και επικεντρώνονται σε επιχειρήσεις. Εκτός από την ανταγωνιστική του τιμή, το Vivantio Pro διαθέτει πολλές προηγμένες δυνατότητες που το διαχωρίζουν από άλλα συστήματα υποστήριξης μέσω email και καρτελών.

Μπορείτε να κάνετε όλες τις λειτουργίες καρτελών μέσω email πιο διαφανείς, να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες, να δημιουργήσετε απεριόριστους τύπους καρτελών και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πύλες αυτοεξυπηρέτησης
 • Ενοποιημένα εισερχόμενα καρτελών
 • Εύκολη διανομή πληροφοριών
 • Έκδοση για κινητές συσκευές
 • Διαχειριστείτε πολλές καρτέλες
 • Υποστήριξη ITIL
 • Πολλαπλές ΣΕΥ
 • Παρακολούθηση και εντοπισμός KPI
 • Προσαρμοσμένα πεδία
 • Δημιουργήστε κανόνες δρομολόγησης
 • Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη διαμόρφωση
 • Διαισθητική και φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Εφαρμογή για κινητά Android
 • Διαχείρηση βάσης δεδομένων
 • Καθολικές διαφημίσεις αναζήτησης

Μειονεκτήματα:

 • Το πλήρες σύνολο δυνατοτήτων απαιτεί το πιο ακριβό πρόγραμμα
 • Απαιτεί εκπαίδευση για σωστή χρήση

Τιμή

 • Value: $42/χρήστη/μήνα
 • Vital: $52/χρήστη/μήνα
 • Velocity: $82/χρήστη/μήνα
 • Visionary: $142/χρήστη/μήνα

21. Κέντρο Εξυπηρέτησης Agiloft

21. Κέντρο Εξυπηρέτησης Agiloft - App - Uploads - 2021 - 06 - Image1.png
Υποστήριξη υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο Agiloft

Στον κόσμο των καρτελών και της υποστήριξης μέσω email, δεν δημιουργούνται όλες οι λύσεις ίσες. Οι μεγάλες εταιρείες χρειάζονται προηγμένες λύσεις υποστήριξης πελατών και κέντρων εξυπηρέτησης που μπορούν να κλιμακωθούν καθώς η εταιρεία μεγαλώνει.

Η Agiloft τυχαίνει να είναι μια τέτοια λύση. Αυτό το σύστημα εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών θα βοηθήσει στη βελτίωση των σεναρίων εξυπηρέτησης καταναλωτών και εσωτερικών κέντρων εξυπηρέτησης. Είναι μια ολόκληρη πλατφόρμα με χαρακτηριστικά που επιτρέπουν σε μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν widget για να παρέχουν ευέλικτες υπηρεσίες και υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο στη βάση των καταναλωτών τους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαχείριση πόρων
 • Καρτέλες μέσων κοινωνικής δικτύωσης από το Twitter και το Facebook
 • Βάση δεδομένων
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Widget υποστήριξης
 • Προσαρμοσμένη αναφορά

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής
 • Προκαθορισμένες αναφορές
 • Εξαιρετική ενσωμάτωση
 • Συμβατό με ITIL
 • Καλύτερες ροές εργασίας

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς απομακρυσμένη διαχείριση
 • Χωρίς 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Χωρίς υποστήριξη chatbot

Τιμή

 • Professional: $45
 • Professional Unlimited: $65
 • Enterprise: $75

22. Gorgias

22. Gorgias - App - Uploads - 2021 - 06 - Image2.png
Διεπαφή αντιπροσώπου Gorgias

Το Gorgias σας επιτρέπει να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό το λογισμικό υποστήριξης μέσω email προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και εργαλεία, όπως ο βοηθός ενσωμάτωσης, οι έρευνες πελατών και οι καμπάνιες συνομιλίας, για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε νέους δυνητικούς πελάτες και να τους μετατρέψετε σε αφοσιωμένους καταναλωτές.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Gorgias είναι η απλή ενσωμάτωση με τις τρεις κορυφαίες δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – BigCommerce, Magento και Shopify. Επιπλέον, μέσω του προηγμένου συστήματος καρτελών μέσω email, οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών σας μπορούν επίσης να αποσύρουν αιτήματα, αλληλεπιδράσεις, δεδομένα και ερωτήσεις πελατών απευθείας από την πλατφόρμα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαχείριση καρτελών
 • Απεριόριστοι χρήστες
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Ενσωμάτωση τρίτων
 • Βοήθεια υποδοχής
 • Καμπάνιες συνομιλίας
 • Έρευνες πελατών
 • Μετρήσεις εσόδων
 • Διαχείριση ομάδας
 • Προβολή κοινής χρήσης
 • Αυτοματοποίηση συνήθων εργασιών εξυπηρέτησης πελατών
 • Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης με Facebook, FB Messenger και Instagram
 • Καρτέλες SMS

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών
 • Εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Ευκολία στη χρήση
 • Απλή διεπαφή
 • Πολυκαναλική προσέγγιση

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται έλεγχος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας
 • Είναι δύσκολο να ρυθμίσετε ροές εργασίας

Τιμή

 • Basic: $60/μήνα
 • Pro: $300/μήνα
 • Advanced: $750/μήνα

23. Groove

23. Groove - App - Uploads - 2021 - 06 - Image3.jpg
Εισερχόμενα Groove

Το Groove είναι μια εξαιρετική λύση για επιχειρήσεις που έχουν ξεπεράσει το email για εξυπηρέτηση πελατών και χρειάζονται μια κλιμακούμενη λύση καρτελών μέσω email. Το Groove μπορεί να παρέχει όλες τις απαραίτητες και κλιμακούμενες υπηρεσίες και να υποστηρίξει την ομάδα σας για να χειριστεί ερωτήσεις σε πολλά κανάλια.

Χάρη στα διαισθητικά και αποδοτικά εργαλεία ομαδικής συνεργασίας, μπορείτε να οργανώσετε ολόκληρη την ροή των email, να αναθέσετε συγκεκριμένα αιτήματα βάσει δεξιοτήτων, να βελτιώσετε την ομαδική συνεργασία, να προσθέσετε εσωτερικές ιδιωτικές σημειώσεις σε ιδιωτικές συνομιλίες και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ενοποιημένα εισερχόμενα
 • Βάση δεδομένων
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Διαδικτυακό widget
 • Πρόσβαση API
 • Ενσωματώσεις τρίτων
 • Προηγμένες αναφορές
 • Καρτέλες SMS και WhatsApp
 • SSO/SAML
 • Εργαλείο συνεργασίας ομάδας
 • Κυβερνασφάλεια

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικές δυνατότητες αυτοματισμού
 • Προσιτά μηνιαία προγράμματα
 • Προηγμένα εργαλεία
 • Προσαρμόσιμη βάση δεδομένων
 • Αυτοεξυπηρέτηση πελατών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διαθέτει προσαρμόσιμες διαδικτυακές φόρμες
 • Η καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων χρειάζεται βελτίωση

Τιμή

 • Starter: $9/χρήστη/μήνα
 • Plus: $19/χρήστη/μήνα
 • Pro: $29/χρήστη/μήνα
 • Company: Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

24. Userlike

24. Userlike
Επισκόπηση λειτουργίας webvisitor του Userlike

Το Userlike είναι η καλύτερη λύση για επιχειρήσεις που χρειάζονται συνδυασμό μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας και συνομιλίας ιστοτόπου – τα δύο πιο σημαντικά κανάλια επικοινωνίας για τους καταναλωτές.

Το Userlike μπορεί να βοηθήσει τους διευθυντές και τους αντιπροσώπους πωλήσεων σας, καθώς και τους αντιπροσώπους υποστήριξης και τους πελάτες σας. Θα έχετε την επιλογή να συνομιλήσετε με πελάτες μέσω SMS, Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger ή να χρησιμοποιήσετε ένα chatbot για αυτοματοποίηση συνομιλιών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Συνομιλία και ανταλλαγή μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο
 • Chatbot
 • Διαχείριση καρτελών και επικοινωνίας
 • Υποστήριξη πελατών και ανάλυση εξυπηρέτησης
 • Διαχείριση και διανομή email
 • Συλλογή σχολίων
 • Γεωγραφική στόχευση
 • Προληπτική διαχείριση συνομιλίας και αναμονής
 • Έρευνα πελατών
 • Ενσωματώσεις τρίτων
 • Μηνύματα SMS
 • Ενσωμάτωση με Facebook Messenger, Trello, Mailchimp, Slack, Hubspot και άλλα
 • Μετρήσεις απόδοσης και αναλυτικά στοιχεία
 • Προηγμένες αναφορές

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Πολλαπλοί τρόποι σύνδεσης με πελάτες
 • Μεγάλη γκάμα προηγμένων δυνατοτήτων
 • Ανάπτυξη μέσω διαδικτύου, Saas και cloud
 • Υποστήριξη για κινητά
 • Συχνές ερωτήσεις/φόρουμ
 • Δωρεάν δοκιμή

Μειονεκτήματα:

 • Ελαττωματικό σύστημα ειδοποιήσεων διεπαφής
 • Η λειτουργία φίλτρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας θα μπορούσε να είναι καλύτερη

Τιμή

 • Δωρεάν
 • Team: $90/μήνα
 • Corporate: $290/μήνα

25. HelpOnClick

25. HelpOnClick - App - Uploads - 2021 - 06 - Image5.jpg
Πίνακας χειριστή HelpOnClick

Το HelpOnClick είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης μέσω email για επιχειρήσεις και εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου που χρειάζονται έναν εύκολο τρόπο για να έρθουν σε επαφή με τους πελάτες τους. Αυτό το λογισμικό παρέχει διαισθητικό και απλό κέντρο εξυπηρέτησης και επιλογές ζωντανής συνομιλίας.

Μπορείτε να ενσωματώσετε τις λειτουργίες υποστήριξης πελατών σας με κεντρικό κέντρο εξυπηρέτησης, συστήματα CMS και CRM, να προσθέσετε προσαρμόσιμα εικονίδια, αντιπροσώπους συνομιλίας και παρακολούθηση της κίνησης σε πραγματικό χρόνο για να εξασφαλίσετε κορυφαία εξυπηρέτηση και υποστήριξη για το κοινό-στόχο σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Διαχείριση email
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Κοινή χρήση οθόνης
 • Έρευνες και σχόλια
 • Διαχείριση καρτελών
 • Ενσωμάτωση με Facebook και Twitter
 • ΣΕΥ

Υπέρ και κατά:

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν δοκιμή
 • Προσιτά προγράμματα
 • Υποστήριξη για κινητά
 • Υποστηρίζει 20 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνικής και της Ρωσικής
 • Συμβατό με συσκευές iOS και Android
 • Λειτουργεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Πρόβλημα με την εκκίνησή του στο Google Chrome
 • Περιορισμένος πίνακας ελέγχου
 • Περίπλοκη ρύθμιση

Τιμή

 • Starter: $12/αντιπρόσωπο/μήνα
 • Advanced: $19/αντιπρόσωπο/μήνα

Σύγκριση των 5 κορυφαίων συστημάτων υποστήριξης μέσω email

Δεδομένου ότι αναφέραμε ήδη τα κορυφαία 5 συστήματα υποστήριξης μέσω email προηγουμένως, ας συγκρίνουμε εν συντομία τις πέντε κορυφαίες λύσεις επισημαίνοντας τις δυνατότητες που τις κάνουν να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

1. LiveAgent

Πίνακας ελέγχου LiveAgent
Πίνακας ελέγχου LiveAgent

Με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, υβριδική ροή καρτελών, εξαιρετική υποστήριξη πελατών και πρόσθετα οφέλη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια σειρά ενσωματώσεων εφαρμογών και λογισμικού τρίτων με Facebook, Instagram ή WordPress, το LiveAgent ξεχωρίζει.

Έχετε πρόσβαση σε ένα κέντρου εξυπηρέτησης και λογισμικό γνωσιακής βάσης, μοναδικές δυνατότητες παιχνιδοποίησης με σήματα και ανταμοιβές, ακόμη και widgets προσαρμόσιμα στη γλώσσα. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτό το ισχυρό εργαλείο μέσω μιας επίδειξης ή της δωρεάν έκδοσης πριν ξοδέψετε τίποτα σε αυτό. Μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε αμέσως και να δοκιμάσετε πλήρως τις δυνατότητές του με τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Δεδομένου ότι το LiveAgent διαθέτει 26 βραβεία, είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι μια ασφαλής και απίστευτα αποτελεσματική λύση για επιχειρήσεις που χρειάζονται πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων καρτελών μέσω email.

Είναι μια ισχυρή λύση με πολλές επιλογές τιμολόγησης που ταιριάζουν σε κάθε μπάτζετ, κερδίζοντας έτσι το LiveAgent την πρώτη θέση στη λίστα μας.

Too many options to choose from

LiveAgent is an all-in-one customer service solution that helps companies with customer support and reduce churn.

2. Zendesk

2. Zendesk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image7 1024x640.png
Διεπαφή αντιπρόσωπου Zendesk

Το Zendesk δεν είναι απλώς μια λύση λογισμικού για τις ανάγκες καρτελών μέσω email – είναι ένα κορυφαίο σύστημα υποστήριξης μέσω email. Είναι εύκολο στη χρήση και επιτρέπει στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες καρτελών μέσω email και τις συνομιλίες πελατών.

Παρόλο που παρέχει διάφορες χρήσιμες λειτουργίες, μερικές πιο προσιτές λύσεις προσφέρουν εκτενέστερη υποστήριξη για τον χειρισμό κλιμακούμενης διαχείρισης καρτελών μέσω email.

3. Zoho Desk

3. Zoho Desk
Αλληλεπίδραση πελατών Zoho Desk

Το Zoho Desk βρίσκεται στη λίστα με τις πέντε κορυφαίες λύσεις καρτελών μέσω email, διότι είναι επίσης ένα από τα κορυφαία λογισμικά κέντρου επικοινωνίας. Εκτός από την παροχή όλων των απαραίτητων δυνατοτήτων για υποστήριξη μέσω email, το Zoho Desk είναι μια μοναδική λύση για τη διαχείριση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες καθώς συνοδεύεται από ένα chatbot – μια δυνατότητα που προτιμούν οι περισσότερες σύγχρονες εταιρείες σήμερα.

Ενώ είναι πιο προσιτή από τις περισσότερες παρόμοιες λύσεις, το Zoho Desk στερείται ορισμένων χαρακτηριστικών που θα του έδιναν υψηλότερη θέση στη λίστα μας. Ωστόσο, το Zoho Desk διαθέτει δυνατότητες ανάπτυξης για Windows και Mac, το οποίο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

4. Κέντρο εξυπηρέτησης ProProfs

4. Κέντρο εξυπηρέτησης ProProfs - App - Uploads - 2021 - 06 - Image9.png
Λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης email ProProfs

Το Κέντρο εξυπηρέτησης του ProProfs αξίζει μια θέση στη λίστα μας απλά λόγω του εξαιρετικού εργαλείου ιεράρχησης. Χάρη σε αυτήν τη δυνατότητα, το ProProfs γίνεται ένα κέντρο εξυπηρέτησης μέσω email για όλα τα κανάλια που βοηθά την ομάδα σας να οργανώσει και να δώσει προτεραιότητα στα πιο κρίσιμα email και συνομιλίες.

Το πιο σημαντικό, οι αντιπρόσωποί σας δεν θα χάσουν ποτέ επείγοντες καρτέλες με αυτήν τη λύση λογισμικού. Πέρα από αυτό, αυτό το λογισμικό περιλαμβάνει επίσης πρόσθετες δυνατότητες υποστήριξης και έναν δημιουργό ερευνών. Μπορεί να διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά όπως κάποια άλλα εργαλεία, αλλά θα διασφαλίσει την 24ωρη υπηρεσία που αξίζουν οι πελάτες σας.

5. Freshdesk

Ανοιχτές καρτέλες στο FreshDesk
Ανοιχτές καρτέλες στο FreshDesk

Εκτός από μια εξαιρετική λύση για την αναβάθμιση της υποστήριξης πελατών, το Freshdesk είναι μια λύση διαχείρισης email με ενοποιημένα εισερχόμενα και εντυπωσιακές δυνατότητες ενσωμάτωσης.

Διαθέτει μια αγορά με περισσότερες από 500 επιπλέον εφαρμογές υποστήριξης πελατών και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε συνομιλίες Facebook και Twitter. Ενώ αρκετά άλλα συστήματα στον κατάλογό μας είναι πιο δυνατά στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών, το Freshdesk έχει ένα πλεονέκτημα – μπορεί να αναλύσει τις τελευταίες τάσεις εξυπηρέτησης πελατών.

Σύστημα υποστήριξης μέσω emailΒαθμολογία CapterraΔωρεάν έκδοσηΔωρεάν δοκιμήΑρχική τιμή
LiveAgent4.7/5 (περίπου 1.000 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
ZenDesk4.3/5 (περίπου 2.500 κριτικές)ΟΧΙΝΑΙ$19 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Zoho Desk4.5/5 (περίπου 1.600 αξιολογήσεις)ΝΑΙΝΑΙ$14 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Κέντρο εξυπηρέτησης ProProfs 4.9/5 (8 αξιολογήσεις)ΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Freshdesk4.5/5 (περίπου 2.300 κριτικές)ΟΧΙΝΑΙ$19 ανά λειτουργία /μήνα
Ημερομηνία 14 Ιουνίου

Συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε την καλύτερη λύση συστήματος υποστήριξης μέσω email για την επιχείρησή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε πολλά ερωτήματα και απαντήσεις για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Ποια λύση συστήματος υποστήριξης μέσω email είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας;

Δεδομένου ότι κάθε επιχείρηση έχει συγκεκριμένες ανάγκες υποστήριξης μέσω email, είναι δύσκολο να πούμε ποιο σύστημα είναι το καλύτερο για την εταιρεία σας. Ωστόσο, δεν θα απογοητευτείτε με καμία από τις επιλογές στη λίστα μας. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το LiveAgent καθώς είναι εύκολο στη διαμόρφωση, εγκατάσταση και χρήση καθημερινά.

Η καλύτερη όλα-σε-ένα λύση συστήματος υποστήριξης μέσω email

Η καλύτερη όλα-σε-ένα λύση συστήματος υποστήριξης μέσω email θα πρέπει να περιέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για τη διαχείριση της εισερχόμενης και εξερχόμενης ροής των email σας. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις πρόσθετες επιλογές για να αναβαθμίσετε την υποστήριξη πελατών σας σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών σας. Το LiveAgent και το Zendesk είναι από τις καλύτερες όλα-σε-ένα λύσεις με τις περισσότερες δυνατότητες που απαιτούνται για τη σωστή υποστήριξη μέσω email.

Το καλύτερο σύστημα υποστήριξης μέσω email με ενσωματωμένες καρτέλες και ζωντανή συνομιλία

Το LiveAgent είναι η καλύτερη επιλογή σας όταν πρόκειται για ζωντανή συνομιλία και ενσωματωμένες δυνατότητες καρτελών. Εκτός από την παροχή ενός πλήρους φάσματος λειτουργιών υποστήριξης, σας επιτρέπει επίσης να εξατομικεύσετε την ροή των email, προσεγγίζοντας τους πελάτες σας στα κανάλια επικοινωνίας που προτιμούν.

Το καλύτερο σύστημα υποστήριξης μέσω email ως προς τη λειτουργικότητα

Όσον αφορά το φάσμα των λειτουργιών, το LiveAgent προσφέρει τις περισσότερες λειτουργίες (200+).

Το σύστημα υποστήριξης μέσω email με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής

Ξεκινώντας από μόνο 15$ το μήνα, το LiveAgent παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να διασφαλίσετε ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα υποστήριξης μέσω email. Είναι η καλύτερη λύση λαμβάνοντας υπόψη τη σχέση ποιότητας/τιμής.

Το κορυφαίο σύστημα υποστήριξης μέσω email

Σύμφωνα με το Capterra, το LiveAgent και το ProProfs Help Desk είναι το λογισμικό με την υψηλότερη βαθμολογία, με αντίστοιχη βαθμολογία 4,7 (1.000 κριτικές) και 4,9 (8 κριτικές) στα 5 αστέρια.

Το ευκολότερο σύστημα υποστήριξης μέσω email για ρύθμιση και χρήση

Αν ψάχνετε για ένα σύστημα υποστήριξης μέσω email που μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε, το LiveAgent θα πρέπει να είναι η κορυφαία επιλογή σας. Δεν χρειάζεστε σχεδόν καθόλου προγραμματιστικές ή τεχνικές γνώσεις για να το ρυθμίσετε.

Σημείωση συντάκτη: Εάν οποιαδήποτε από τις πληροφορίες στο άρθρο κριτικής είναι ανακριβής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα το διορθώσουμε ανάλογα.

Still deciding?

Improve your customer service with the award-winning help desk software that combines ticketing, live chat, social media, knowledge base, and customer portal.

FAQ

What is an email support system?

An email support system is one of the most important customer service channels and support for most businesses. Email is still one of the preferable ways for consumers to reach out to brands. An effective email support system allows a company to handle all email traffic while providing each user with an excellent experience.

What is the difference between an email support system and a support ticketing system?

Although an email support system and a support ticketing system software are almost the same, they differ slightly in how they allow your customer service teams to handle email traffic. Some companies prefer using email for support – others rely more on email support ticket systems. Support ticket systems are better in terms of team support and simplicity and offer a unified solution for handling all customer interactions simultaneously. Doing this over email only requires more time, staffing, and resources.

What’s the difference between cloud-based and on-premise email support systems?

Cloud-based email support differs from on-premises systems in one vital way – a cloud environment allows your company to focus on its core mission by hiring a third-party provider to host it for you. With on-premise systems, you need to take care of the hosting yourself. A cloud-based system relies on virtual technology to host your email ticketing needs offsite too.

What is an omnichannel email support system solution?

Omnichannel support is an advanced customer support model that empowers your customers to reach you via the communication channels of their choice. These channels include everything from modern live chat options and social media to traditional options such as email and phone.

What are the benefits of using an email support system?

There are many benefits of using an email support system, but we’re going to mention the key ones: a centralized system allows your customer support agents to organize a high volume of customer inquiries, create a single threat to consolidate all interactions, create customer service and support according to the latest industry standards, allow your agents to tap into previous communications context, improved email communication with your users leads to increased satisfaction, more efficient team collaboration and ticket management, automation of workloads and process management, increased productivity and efficiency of your service agents.

How much does the email support system cost?

If we take all email support systems listed here, we can safely say that the cost of such a system ranges from $7 to $750, depending on the type of pricing plan.

How to choose the best email support system?

Since there’s no one-size-fits-all solution here, we recommend that you choose a system that provides top features that such a system should have: streamlined communication, automation capabilities, knowledge base, reporting tools. LiveAgent includes all this and more.

How does the email support system work?

The email support system works by allowing for asynchronous communication with the customers. They can send their service requests and inquiries conveniently by using the communication channel they prefer, preferably email. The system ensures that the company’s customer service provides a timely response accordingly. The customer doesn’t have to wait to get their answer.

Why is quality assurance necessary for email support system solutions?

Quality assurance is essential because it helps improve your email support solution by removing any bugs or glitches and ensuring your system functions properly. QA also empowers your agents to handle complex tasks with success and improves overall team performance.

What equipment is needed for an email support system?

Email support systems don’t require any special equipment. All it takes is an internet-enabled device, a fast internet connection, and a little bit of tech-savvy. In addition, top-rated systems like LiveAgent have pre-made templates that you can further customize and personalize to better suit your customer support needs.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

^ ^