Σύστημα καρτελών προβλημάτων

Σύστημα καρτελών προβλημάτων

Oliver Stasinszky

Oliver Stasinszky


Τελευταία τροποποίηση την May 4, 2022 σε 9:02 am

Ανεξάρτητα από τον τύπο της επιχείρησής σας, η διασφάλιση ότι οι πελάτες σας λαμβάνουν την υποστήριξη που χρειάζονται είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας. Καθώς η επιχείρησή σας συνεχίζει να αναπτύσσεται, η διατήρηση μιας καλής ροής εργασίας μπορεί να γίνει μια τεράστια πρόκληση και η αποτυχία να αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση μπορεί να ακυρώσει όλη τη δουλειά που κάνατε ως ομάδα για να προχωρήσετε.

Παρόλο που καταφέρατε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες από το συνηθισμένο, η ικανότητά σας να διατηρείτε την ανάπτυξη εξαρτάται πολύ από την αποτελεσματικότητα της υποστήριξης πελατών σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δεδομένου ότι οι νέοι πελάτες ή αγοραστές ενδέχεται αρχικά να χρειάζονται βοήθεια καθώς προσαρμόζονται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Εκεί το σύστημα καρτελών μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Αν και δεν είναι εντελώς νέα τεχνολογία, τα συστήματα καρτελών εξακολουθούν να είναι στην αιχμή όσον αφορά την υποστήριξη πελατών. Οι περισσότερες σύγχρονες επιχειρήσεις, ειδικά οι διαδικτυακές επιχειρήσεις, δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν χωρίς αυτές.

Τι είναι ένα σύστημα καρτελών προβλημάτων;

Το σύστημα καρτελών προβλημάτων είναι μια πλατφόρμα υποστήριξης πελατών που βοηθά στη βελτίωση της συνολικής ροής εργασίας της ομάδας υποστήριξης πελατών σας. Επιτρέπει σε πελάτες και πελάτες με προβλήματα να υποβάλλουν καρτέλες υποστήριξης πελατών, οι οποίες μπορούν να ιεραρχηθούν με βάση τον επείγοντα χαρακτήρα, να επιλυθούν με πρότυπα εάν είναι απλή υπόθεση ή ακόμη και να κατευθυνθούν σε εξειδικευμένα μέλη της ομάδας, εάν πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι πελάτες δεν επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών εάν δεν χρειάζεται, τα συστήματα καρτελών διαθέτουν επιλογές για τους πελάτες που προσπαθούν να επιλύουν τα προβλήματα μόνοι τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνοδεύονται από ενότητες συχνών ερωτήσεων, γνωσιακές βάσεις, άρθρα με οδηγίες χρήσης και chatbots για χρήση από τους πελάτες όταν βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Ένα σύστημα καρτελών προβλημάτων δίνει επίσης στην ομάδα σας μια σαφή εικόνα του τρέχοντος φόρτου εργασίας, τους βοηθά να δώσουν προτεραιότητα στις καρτέλες με βάση τον επείγοντα χαρακτήρα ή τον χρόνο που περίμεναν σε μια απάντηση, να δρομολογήσουν θέματα σε εξειδικευμένο προσωπικό και άλλα ανάλογα με τις δυνατότητές του.

Το σύστημα καρτελών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τον εξορθολογισμό της υποστήριξης των πελατών σας, διασφαλίζοντας ότι ο καθένας θα λύσει το πρόβλημά του το συντομότερο δυνατό. Τα περισσότερα συστήματα καρτελών προβλημάτων χρησιμοποιούν φόρμες επικοινωνίας ως κύρια μέσα επικοινωνίας, οι οποίες μπορούν να τροποποιηθούν επιπλέον για να ταιριάζουν με την εταιρεία σας και να εξασφαλίσουν ευκολότερη υποβολή καρτελών.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε σύστημα καρτελών προβλημάτων στην επιχείρησή σας;

Η φροντίδα των πελατών σας μπορεί να μην φαίνεται πρόβλημα όταν ανοίγετε για πρώτη φορά την επιχείρησή σας, αλλά η παρακολούθηση εκατοντάδων αιτημάτων μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη καθώς συνεχίζετε να μεγαλώνετε. Εξάλλου, η ικανοποίηση των πελατών συνδέεται με μερικές από τις βασικές μετρήσεις επιτυχίας της επιχείρησης, όπως η μετατροπή, η διατήρηση, η αφοσίωση των πελατών. Ωστόσο, επηρεάζει επίσης τη φήμη της εταιρείας με ευρύτερη έννοια, επομένως είναι ένας σημαντικός στόχος για κάθε επιχείρηση.

Ενώ καμία εταιρεία δεν έχει τέλεια εξυπηρέτηση πελατών, αυτό που ξεχωρίζει τη μία από την άλλη είναι ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται τα θέματα. Οι πελάτες είναι συνήθως λογικοί άνθρωποι και κατανοούν ότι οι αποτυχίες είναι μέρος οποιασδήποτε επιχείρησης. Ακόμα, αν δεν μπορείτε να τους κρατήσετε ενήμερους, δώστε τους ένα χρονοδιάγραμμα για να επιλύσουν την καρτέλα τους ή αποτύχετε να απαντήσετε στα ερωτήματά τους. Θα ενοχληθούν και μπορεί ακόμη και να μεταφέρουν τις δουλειές τους αλλού.

Με το κατάλληλο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών σας αντιμετωπίζουν κάθε ζήτημα πελατών εγκαίρως. Ένα σύστημα καρτελών προβλημάτων το επιτυγχάνει μέσω της αυτοματοποίησης, ενός καλά οργανωμένου περιβάλλοντος εργασίας και της παροχής ενοποιημένων εισερχομένων για αιτήματα εξυπηρέτησης, ανεξάρτητα από την πηγή τους. Με άλλα λόγια, η ομάδα υποστήριξης πελατών σας δεν θα χρειαστεί να σκεφτεί πολλά προβλήματα ταυτόχρονα, αλλά να διορθώσει ζητήματα ένα κάθε φορά.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των πλεονεκτημάτων που λαμβάνετε με το κατάλληλο εργαλείο υποστήριξης:

 • Λύση εξυπηρέτησης πελατών

Ο στόχος ενός συστήματος καρτελών είναι να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα των πελατών σας πολύ πιο αποτελεσματικά. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για μικρότερες ομάδες ή ομάδες που αντιμετωπίζουν χιλιάδες αιτήματα καθημερινά. Το σύστημα θα διανείμει κρίσιμες καρτέλες μεταξύ των υπαλλήλων σας, οδηγώντας σε ταχύτερο χρόνο επίλυσης καρτελών καθώς τα αιτήματα θα μεταφέρονται στον πρώτο διαθέσιμο αντιπρόσωπο.

Λειτουργία καρτελών στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Ενώ τα περισσότερα προβλήματα θα είναι συνηθισμένα ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε γρήγορα, ορισμένα μπορεί να απαιτούν πιο σύνθετες λύσεις. Καθώς οι υπάλληλοί σας επιλύουν συνεχώς προβλήματα, η πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών θα παρακολουθεί όλες τις ερωτήσεις πελατών. Αυτό σας επιτρέπει να βελτιώσετε περαιτέρω τη συνολική υποστήριξη πελατών σας δημιουργώντας μια βάση δεδομένων με επιλυμένα ζητήματα στα οποία μπορούν να ανατρέχουν οι αντιπρόσωποι για να παρέχουν γρήγορη επίλυση καρτελών.

 • Διαχείριση σχέσης πελατών

Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για την επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας. Εάν τα αιτήματά τους πέσουν στο κενό, δεν θα τα πάτε και πολύ καλά μαζί τους όσον αφορά την εμπιστοσύνη.

Τα συστήματα καρτελών κέντρων εξυπηρέτησης παρέχουν στους αντιπροσώπους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία συνέχειας συνομιλίας με συγκεκριμένους πελάτες. Με άλλα λόγια, δημιουργεί μια βάση δεδομένων για όλες τις προηγούμενες συνομιλίες και προβλήματα που αντιμετώπισε ο πελάτης. Στη συνέχεια, οποιοσδήποτε αντιπρόσωπος μπορεί να συνεχίσει εκεί που ο προηγούμενος άφησε τα πράγματα και να αποφύγει να ενοχλήσει τον πελάτη και να τον κάνει να αισθανθεί ότι τα ζητήματά του δεν έχουν σημασία για την εταιρεία. Μπορούν επίσης να αποκτήσουν εικόνα για τον χαρακτήρα του πελάτη, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτούς που τείνουν να είναι αυταρχικοί.

Επεξεργαστείτε την εικόνα προφίλ αντιπροσώπου ή πελάτη στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Φυσικά, όλα αυτά τα δεδομένα είναι προσβάσιμα σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι αντιπρόσωποι μπορούν να μπουν γρήγορα, να επιταχύνουν και να παρέχουν εξαιρετική εμπειρία υποστήριξης ανεξάρτητα από το ποιος χειρίστηκε τον πελάτη προηγουμένως. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ιστορικό καρτελών πελατών θα τους δώσει ακόμη και μια άμεση λύση σε ένα πρόβλημα, καθώς ορισμένα ζητήματα είναι επαναλαμβανόμενα.

 • Καρτέλες κέντρου εξυπηρέτησης

Δεν είναι όλα τα θέματα πελατών ίδια, οπότε είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στο ποιον θα βοηθήσετε πρώτα. Ένα σύστημα καρτελών προβλημάτων θα σας βοηθήσει να δώσετε προτεραιότητα σε όλα τα εισερχόμενα email μέσω κανόνων αυτοματισμού, τους οποίους, στις περισσότερες περιπτώσεις, η ομάδα σας μπορεί να ρυθμίσει ώστε να ταιριάζει στις προτεραιότητές τους. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ότι οι προτεραιότητες αλλάζουν με βάση τις τρέχουσες καταστάσεις και είναι σημαντικό πλεονέκτημα να μπορούμε να προσαρμόσουμε αυτό που θεωρείται ότι είναι ένα.

Με την κατάλληλη λύση καρτελών για την εξυπηρέτηση πελατών, παρέχετε έναν γρήγορο τρόπο στους πελάτες να αναζητήσουν βοήθεια για τα προβλήματά τους. Μπορείτε εύκολα να ενοποιήσετε διάφορα κανάλια επικοινωνίας σε ένα μέρος, αφήνοντας τους πελάτες να χρησιμοποιούν τα κανάλια που προτιμούν να αναζητούν βοήθεια, διατηρώντας το ωραίο και προσεγμένο για τους αντιπροσώπους.

Πεδία καρτελών στο λογισμικό καρτελών του κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Μόλις ένας από τους πελάτες σας υποβάλει μια καρτέλα, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα σχετικά με το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Συνήθως, είναι ότι το ζήτημά τους θα λυθεί μόλις ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης χειριστεί την καρτέλα του, αλλά μπορεί να είναι περισσότερα από αυτό. Μπορείτε να τους δώσετε ένα χρονοδιάγραμμα, να τους ειδοποιήσετε όταν επιλυθεί η καρτέλα τους, να ζητήσετε σχόλια, περισσότερες πληροφορίες κ.λπ. Όλα αυτά θα επιταχύνουν τη ροή εργασίας σας και θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.

 • Αναφορές πελατών

Οι αναφορές πελατών έχουν επίσης περισσότερα από ένα οφέλη. Είναι εκεί για να βοηθήσουν τους αντιπροσώπους να παρακολουθούν το ιστορικό καρτελών πελατών και τις προηγούμενες επικοινωνίες, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό αδύναμων σημείων στην προσέγγιση υποστήριξης πελατών σας ή ακόμη και για την επανάληψη ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν. Για παράδειγμα, μπορούμε να παρακολουθούμε σφάλματα λογισμικού μέσω αναφορών πελατών, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να κατανοήσουν την απόδοσή του στην πράξη. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης σας στο σύνολό της, όχι μόνο με την επίλυση μεμονωμένων ζητημάτων.

Αναφορές στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Θα μπορείτε να δείτε αν χρειάζεστε περισσότερο προσωπικό για να λειτουργούν όλα ομαλά. Θα μπορείτε επίσης να δείτε αναφορές απόδοσης για να δείτε ποια θέματα είναι προβληματικά για την ομάδα σας.

 • Αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης

Με ένα σύστημα καρτελών προβλημάτων, οι υπάλληλοί σας θα μπορούν να οργανώνουν τις καθημερινές τους εργασίες πολύ πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά. Σε αντίθεση με την έλξη προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια μιας κανονικής εργάσιμης ημέρας, οι υπάλληλοί σας θα χειριστούν κάθε θέμα με σειρά προτεραιότητας.

Επιπλέον, η παραγωγικότητα των αντιπροσώπων θα αυξηθεί δραστικά, αφού θα είναι σε θέση να παρακολουθούν κάθε μεμονωμένη καρτέλα και να επιλύουν προβλήματα αποτελεσματικά. Η απόδοση του αντιπροσώπου είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας κατά την παροχή υποστήριξης πελατών, καθώς θέλετε όλοι να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί.

Αναφορά απόδοσης στο λογισμικό Υποστήριξης πελατών - LiveAgent

Το σύστημα καρτελών προβλημάτων σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση κάθε εσωτερικού χρήστη και να δημιουργείτε λεπτομερείς αναφορές εξυπηρέτησης πελατών. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να προσδιορίσετε ποιοι εργαζόμενοι απαιτούν πρόσθετη εκπαίδευση και αν πρέπει να προσλάβετε περισσότερους υπαλλήλους. Η άμεση αξιολόγηση της απόδοσής τους θα σας επιτρέψει να δείτε πώς αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.

 • Λογισμικό γνωσιακής βάσης

Οι περισσότερες λύσεις λογισμικού συστήματος καρτελών υψηλών προδιαγραφών συνοδεύονται από μια ενσωματωμένη γνωσιακή βάση δεδομένων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε Συχνές Ερωτήσεις για την αυτοεξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που ένας πελάτης έχει ένα κοινό ζήτημα που συμβαίνει συνεχώς, μπορεί απλά να βρει μια λύση χωρίς να υποβάλει καρτέλα. Μια εξωτερική γνωσιακή βάση προσφέρει μια αμοιβαία επωφελή κατάσταση. Βοηθά τους πελάτες σας να λάβουν τις απαντήσεις που χρειάζονται χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να απαντήσει η υποστήριξη πελατών σας. Μειώνει επίσης το συνολικό σας κόστος καθώς δεν χρειάζεστε έναν αντιπρόσωπο για να χειριστεί κάθε μικρό πράγμα.

Προσαρμογή γνωσιακής βάσης στο λογισμικό πύλης πελατών - LiveAgent

Μια εσωτερική γνωσιακή βάση υποστήριξης πελατών μπορεί επίσης να δημιουργηθεί για την ομάδα σας. Όλα τα μέλη της ομάδας σας IT μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται από έναν πίνακα ελέγχου μόλις το σύστημα είναι έτοιμο.

Μια γνωσιακή βάση δεν περιλαμβάνεται σε κάθε λύση, αλλά μπορείτε πάντα να προσθέσετε ενσωματώσεις τρίτων για να την κάνετε προσβάσιμη.

 • Πύλες πελατών

Η πύλη πελατών είναι συνήθως το κεντρικό κομμάτι στην οργάνωση υποστήριξης πελατών μιας εταιρείας. Περιλαμβάνει ορισμένα πράγματα που ήδη αναφέραμε, όπως την ενότητα συχνές ερωτήσεις και τη γνωσιακή βάση, αλλά συνήθως είναι το μέρος που επισκέπτονται οι χρήστες για να υποβάλουν τις καρτέλες τους. Η πύλη πελατών, στις περισσότερες περιπτώσεις, παρέχει επίσης παρακολούθηση καρτελών που επιτρέπει στους πελάτες να παραμείνουν σε επαφή χωρίς να επικοινωνήσουν πραγματικά με κάποιον.

Λειτουργία πολλαπλής γνωσιακής βάσης στο λογισμικό πύλης πελατών - LiveAgent

Οι πύλες πελατών έχουν ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό – την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας. Σε αντίθεση με άλλες μορφές υποβολής καρτελών, όπως email, κοινωνικά μέσα και τηλεφωνικές κλήσεις, οι πύλες πελατών σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε πλήρως αυτό που βλέπουν οι πελάτες σας. Μέσω αυτού, θα μπορείτε να επιβεβαιώσετε ξανά το μήνυμα της εταιρείας σας και να διασφαλίσετε ότι ταιριάζει με την εικόνα της εταιρείας που προσπαθείτε να προβάλλετε.

Οι πύλες πελατών είναι το σημείο εκκίνησης για τους περισσότερους πελάτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς αποτελεί τον επίσημο πυρήνα της διαδικασίας υποστήριξης πελατών, οπότε πρέπει να είναι επίκαιρη.

 • Επιλογές ενσωμάτωσης

Οι περισσότερες λύσεις λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης υψηλής τεχνολογίας προσφέρουν επίσης πλήρεις ενσωματώσεις με άλλο λογισμικό. Επιπλέον, οι εγγενείς ενσωματώσεις με το υπάρχον CRM σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε το ιστορικό αγορών και τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών σας και να αποφεύγετε τη διπλή εισαγωγή δεδομένων. Συνολικά, αυτό απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία. Μόλις η ομάδα υποστήριξής σας γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για έναν πελάτη, θα μπορεί να παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη.

παράδειγμα ενσωμάτωσης email αυτοματισμού στο LiveAgent

Εκτός από τις ενσωματώσεις CRM, οι πιο δημοφιλείς λύσεις κέντρου εξυπηρέτησης προσφέρουν πληθώρα άλλων επιλογών ενσωμάτωσης τρίτων. Η λίστα θα διαφέρει ανάλογα με το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης που χρησιμοποιείτε, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενσωματώσεις για να παρέχετε συγκεκριμένη βοήθεια στους πελάτες σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει προσθήκη πραγμάτων όπως έρευνες, φόρμες, ενσωματώσεις αυτοματισμού, Google Sheets, chatbots (αν δεν έχει ήδη), ομαδική συνομιλία όπως το Slack, εργαλεία διαχείρισης έργων όπως το Trello κ.ο.κ.

Οι επιλογές ενσωμάτωσης είναι συνήθως αρκετά διαφορετικές και η επιλογή ενός κέντρου εξυπηρέτησης θα εξαρτηθεί εν μέρει από τη διαθεσιμότητα των ενσωματώσεων που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση.

No trouble at all

Improve the efficiency of your customer support and ensure that every issue is dealt with as soon as possible by using LiveAgent.

Οι καλύτερες δυνατότητες συστήματος καρτελών προβλημάτων

Μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες διαφορετικά συστήματα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, οπότε η εύρεση του καλύτερου είναι συχνά ευκολότερη στα λόγια παρά στην πράξη. Πολλές από αυτές τις λύσεις λογισμικού προσφέρουν δεκάδες δυνατότητες, οπότε πρέπει να καταλάβετε ποιες από αυτές είναι κρίσιμες για τη λειτουργία σας. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση όλων των βασικών χαρακτηριστικών που πρέπει πάντα να αναζητάτε όταν επιλέγετε λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για την εταιρεία σας.

Συγκεντρωτικά εισερχόμενα

Τα συγκεντρωτικά εισερχόμενα είναι ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό οποιουδήποτε συστήματος καρτελών, επειδή βοηθά στην ενοποίηση όλων των καναλιών υποστήριξης πελατών σε ένα. Με άλλα λόγια, θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε τις καρτέλες από το email, τα κοινωνικά μέσα, τη ζωντανή συνομιλία, το τηλέφωνο κ.ο.κ. Όλα τα μέλη υποστήριξης πελατών θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα συγκεντρωτικά εισερχόμενα για να ελέγχουν τις έρευνες και να διαχειρίζονται καρτέλες.

Η υβριδική ροή καρτελών θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας της ομάδας σας παρέχοντας στους αντιπροσώπους έναν τρόπο παρακολούθησης όλων των αλληλεπιδράσεων ανεξάρτητα από την πηγή. Έτσι, εάν ο πελάτης επικοινωνήσει αρχικά με την υποστήριξη μέσω συνομιλίας αλλά αλλάξει σε email για την επόμενη αλληλεπίδρασή του, οι αντιπρόσωποι σας θα εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις αλληλεπιδράσεις σε ένα μέρος.

Η αυτοματοποίηση της διανομής καρτελών είναι ένα άλλο κρίσιμο πλεονέκτημα των συγκεντρωτικών εισερχομένων. Ρυθμίζοντας τους δικούς σας κανόνες αυτοματοποίησης για τη διαδικασία έκδοσης καρτελών, αποφεύγετε να ξοδεύουν οι αντιπρόσωποι χρόνο για να δώσουν προτεραιότητα στα αιτήματα και τους επιτρέπετε να επικεντρωθούν στην επίλυση ζητημάτων. Το γεγονός ότι μπορείτε να ορίσετε τους δικούς σας κανόνες χρόνου, κανόνες δράσης, προτεραιότητες, καθορισμό ευθυνών συγκεκριμένων αντιπροσώπων και τμημάτων συνεισφέρει στην ευελιξία αυτής της δυνατότητας.

Λειτουργία πολλαπλών καρτελών στο σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Μαζικές ενέργειες

Το λογισμικό που θα επιλέξετε πρέπει να συνοδεύεται από προηγμένες επιλογές καρτελών που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε σωστά τις καρτέλες σας. Για παράδειγμα, ο προηγμένος αυτοματισμός σάς επιτρέπει να κάνετε τα ακόλουθα μαζικά:

 • Επίλυση καρτελών
 • Μεταφορά καρτελών
 • Διαγραφή καρτελών
 • Επισήμανση καρτελών ως ανεπιθύμητες
 • Επισήμανση καρτελών ως μη ανεπιθύμητες
 • Προσθήκη και αφαίρεση ετικετών
 • Αλλαγή επιπέδων ΣΕΥ
 • Αποστολή email
 • Προσθήκη και αφαίρεση σημειώσεων
 • Κλήση URL(s)
 • Εκκαθάριση καρτελών
 • Αναβολή καρτελών
 • Αποστολή απαντήσεων

Φυσικά, τα μέλη της ομάδας σας θα μπορούν επίσης να αλλάξουν τα πράγματα χειροκίνητα, εάν χρειαστεί.

Το προφανές παράδειγμα χρήσης μαζικών ενεργειών είναι ο χειρισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Τα αυτοματοποιημένα bots συνήθως χειρίζονται email επιχειρήσεων με ανεπιθύμητη αλληλογραφία και κανάλια υποστήριξης πελατών με ψευδή αιτήματα – αν λάβετε ένα σωρό από αυτά, μπορείτε απλά να τα επισημάνετε ως ανεπιθύμητα και να τα στείλετε στον κάδο απορριμμάτων.

Συγχώνευση καρτελών πελατών στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Όλες αυτές οι δυνατότητες θα σας επιτρέψουν να απλοποιήσετε πλήρως την υποστήριξη πελατών σας και να την κλιμακώσετε αν χρειαστεί. Μόλις η ομάδα υποστήριξης πελατών σας δημιουργήσει προσαρμοσμένες κατηγορίες, θα είναι σε θέση να επιλύσει προβλήματα πολύ πιο αποτελεσματικά.

Φίλτρα

Καθώς οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται, οι καρτέλες τείνουν να γίνονται πιο πολλές αλλά και πιο διαφορετικές και ποικίλες. Η κατηγοριοποίηση και το φιλτράρισμα μέσω αιτημάτων είναι απαραίτητη για τις ομάδες υποστήριξης πελατών που στοχεύουν στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης.

Τα φίλτρα θα τους επιτρέψουν να τμηματοποιήσουν τις καρτέλες και να τους δώσουν προτεραιότητα με βάση το σημείο προέλευσής τους, το τρέχον επίπεδο ΣΕΥ, τον χρόνο αναμονής και τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Καταγραφή ΣΕΥ στο λογισμικό Υποστήριξης πελατών - LiveAgent
Παράδειγμα τυποποιημένης απάντησης

Επιπλέον, θα μπορούν να ξεκινήσουν την επίλυση μίας καρτέλας, να πάνε σπίτι και απλά να επιστρέψουν εκεί που ήταν την επόμενη μέρα. Διαχωρίζοντας τις καρτέλες σε σωστές κατηγορίες, η ομάδα υποστήριξης πελατών σας θα μπορεί να απαντήσει γρήγορα σε όλες τις ερωτήσεις, διότι θα είναι προφανές σε αυτούς ποια καρτέλα χρειάζεται την προσοχή τους εκείνη τη στιγμή.

Πρότυπα email

Τα πρότυπα email είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που κάνει τεράστια διαφορά.

Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πρότυπα που περιλαμβάνουν αυτόματες απαντήσεις. Αυτό θα μειώσει σημαντικά τον χρόνο απάντησης σε καρτέλες. Αυτός ο κατάλογος έτοιμων απαντήσεων, γνωστός και ως τυποποιημένες απαντήσεις, επιτρέπει στους αντιπροσώπους να επιλύουν ταχύτερα επαναλαμβανόμενα ζητήματα έχοντας έτοιμη μια απάντηση εκ των προτέρων.

Λειτουργία τυποποιημένων μηνυμάτων λογισμικού ζωντανής συνομιλίας - LiveAgent

Κάθε φορά που εμφανίζεται μία καρτέλα με αυτήν την περιγραφή, ο αντιπρόσωπος μπορεί να αναζητήσει τη βάση δεδομένων του για μια κατάλληλη απάντηση, να την επικολλήσει και στη συνέχεια να κλείσει την καρτέλα μόλις εγκριθεί. Είναι γρήγορο, απαιτεί λίγη έως καθόλου προσπάθεια και λειτουργεί με συνέπεια.

CRM

Κάθε πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη συνολική σχέση με τους πελάτες σας. Τα CRM ή τα εργαλεία διαχείρισης σχέσης πελατών πρέπει να σας επιτρέπουν να οργανώνετε τις επαφές σας, να ελέγχετε το online ιστορικό καρτελών τους και να τμηματοποιείτε πελάτες σύμφωνα με πολλαπλά κριτήρια.

Σύστημα καρτελών CRM - LiveAgent

Τα CRM της ομάδας βελτιστοποιούν τη διαχείριση επαφών, το ιστορικό καρτελών και τις σημειώσεις αντιπροσώπων, βοηθώντας τις ομάδες να διατηρούν την συνεχώς αναπτυσσόμενη βάση δεδομένων τους οργανωμένη, ακριβή και εύκολη στη διαχείριση.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που σας βοηθούν να οργανώσετε πλήρως τους πελάτες σας σε ομάδες επαφών, πεδία επαφών ή εταιρείες, ανάλογα με το τι χρειάζεστε.

Αναφορές

Ανεξάρτητα από τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε, η ομάδα υποστήριξης πελατών σας είναι εξίσου καλή με τους ίδιους τους αντιπροσώπους. Εάν στοχεύετε να δημιουργήσετε μια ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται πραγματικά για τις υπηρεσίες πελατών, θα πρέπει να παρακολουθείτε την απόδοσή τους. Η δυνατότητα αναφοράς είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για αυτό, καθώς το κέντρο εξυπηρέτησης μπορεί να παρακολουθεί την απόδοση των αντιπροσώπων και να σας παρέχει μια αναλυτική αναφορά, ώστε να αποκτήσετε εικόνα για την αποτελεσματικότητά τους. Φυσικά, αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να καταλάβετε εάν η τρέχουσα ομάδα σας έχει φτάσει στο όριο και εάν πρέπει να προσλάβετε επιπλέον βοήθεια.

Προβολή αναφορών καναλιού στο λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Το συμπέρασμα είναι ότι θα έχετε μια πλήρη επισκόπηση αναλυτικών στοιχείων για ολόκληρη τη λειτουργία. Από μεμονωμένες αναφορές αντιπροσώπων μέχρι αναφορές τμημάτων και αναφορές καναλιών, θα μπορείτε να παρακολουθείτε στενά όλα όσα συμβαίνουν. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε πιθανά προβλήματα, αλλά θα βοηθήσει επίσης στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών.

Επισκόπηση χαρακτηριστικών

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συναντήσετε έναν σωρό διαφορετικά εργαλεία υποστήριξης που μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά πολλά από αυτά δεν θα έχουν όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη μόνο τα εργαλεία που διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες, όπως:

 • Πολυκαναλική επικοινωνία
 • Ενσωμάτωση email
 • Ενσωματωμένη λειτουργία συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο
 • Απλή διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου που διανέμει όλες τις κλήσεις σε διαθέσιμους αντιπροσώπους
 • Άμεση ενσωμάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τραβά τα ερωτήματα των πελατών από τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Μια πύλη αυτοεξυπηρέτησης που βοηθά στη μείωση του αριθμού των καρτελών
 • Δρομολόγηση για τη δημιουργία συστήματος διαχείρισης ουρών για γρήγορη ολοκλήρωση καρτελών. Βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζονται όλοι οι τύποι δρομολόγησης
 • Εύκολη παρακολούθηση του χρόνου των εργαζομένων, καθώς και η δυνατότητα βελτιστοποίησης της ροής εργασίας της λειτουργίας σας βρίσκοντας έγκαιρα αδύναμους συνδέσμους
 • Ένα λεπτομερές εργαλείο αναφοράς για εύκολη αξιολόγηση της απόδοσης υποστήριξης πελατών
 • Αυτοματοποίηση για επιτάχυνση των λειτουργιών
 • Δρομολόγηση στα σχετικά τμήματα για συγκεκριμένες εργασίες
 • ΣΕΥ (Δείγματα συμφωνιών επιπέδου υπηρεσίας)
 • Ετικέτες για ευκολότερη κατάτμηση καρτελών
 • Ένας διαχειριστής εργασιών που βοηθά στην ιεράρχηση προτεραιοτήτων
 • Ενσωμάτωση CRM
 • Ώρες λειτουργίας για ειδοποίηση πελατών όταν χειρίζεστε καρτέλες
 • Φόρμες επικοινωνίας για ευκολότερη υποβολή καρτελών και παρακολούθηση
 • Άλλη ενσωμάτωση τρίτων

Ο στόχος σας πρέπει να είναι να επιλέξετε ένα εργαλείο υποστήριξης με όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές τις δυνατότητες. Τώρα, ανάλογα με την κατάστασή σας, μπορεί να μην χρειάζεστε όλες αυτές τις δυνατότητες. Ακόμα, τα περισσότερα από αυτά είναι στάνταρ στη βιομηχανία των κέντρων εξυπηρέτησης και παρόλο που μπορεί να μην τα χρειάζεστε όλα τώρα, πιθανότατα θα αρχίσει να ανεβαίνει ο αριθμός των καρτελών που έρχονται.

Πόσο κοστίζει ένα σύστημα καρτελών προβλημάτων;

Τα περισσότερα συστήματα καρτελών κέντρων εξυπηρέτησης προσφέρουν μερικά διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης για επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών όσον αφορά το συνολικό κόστος. Φυσικά, όλες έχουν διαφορετικές τιμές, ανάλογα με τις δυνατότητες που επιλέγετε, καθώς και το σύστημα καρτελών που επιλέγετε. Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε πώς υπολογίζονται οι τιμές πριν πραγματοποιήσετε μια αγορά.

Η τιμή κάποιου λογισμικού κέντρων εξυπηρέτησης βασίζεται σε πόσους χρήστες έχει το μήνα, ενώ άλλα προσφέρουν ένα προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης, το οποίο είναι ιδανικό για μεγάλες επιχειρήσεις. Εάν διευθύνετε μια μικρότερη επιχείρηση, πιθανότατα θα πρέπει να υπολογίσετε την τιμή σας ανά χρήστη ανά μήνα. Για να διασφαλίσετε ότι έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον πάροχο λογισμικού και να του ζητήσετε να σας στείλει περισσότερες λεπτομέρειες ή απλώς να συγκρίνετε μόνοι σας τις επιλογές.

Κορυφαίοι 25 Πάροχοι

1. LiveAgent

Καρτέλα πύλης υποστήριξης LiveAgent
Καρτέλα πύλης υποστήριξης LiveAgent

Το LiveAgent είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λύσεις κέντρου εξυπηρέτησης εκεί έξω. Είναι μια λύση που βασίζεται πλήρως στο cloud. Διαθέτει πάνω από 180 δυνατότητες και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Εκτός από την εξαιρετική ενσωμάτωση, για παράδειγμα, με το Zapier, το Google Analytics, το MailChimp, το CRM, το CMS, είναι επίσης ιδανικό για την κλιμάκωση της υποστήριξης πελατών σας. Μπορείτε να περιμένετε μια ομαλή απόδοση και μια εξαιρετική πλατφόρμα υποστήριξης πελατών με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απεριόριστος αριθμός αντιπροσώπων
 • Συγκεντρωτικά εισερχόμενα
 • Υβριδικό σύστημα καρτελών
 • Αυτόματη διανομή καρτελών

 • Ετικέτες
 • Ανάθεση και μεταφορά καρτελών μεταξύ αντιπροσώπων και τμημάτων
 • ΣΕΥ
 • Προσαρμοσμένες ομάδες επαφών
 • Φίλτρα, σημειώσεις, πρότυπα email
 • Επικοινωνία σε κάθε κανάλι
 • Φόρμες επικοινωνίας
 • Γνωσιακή βάση
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Τηλεφωνικό κέντρο
 • Αναφορές
 • Gamification
 • Διαχωρισμός και συγχώνευση καρτελών
 • Εφαρμογές κινητού
 • Ανίχνευση “σύγκρουσης” αντιπροσώπων
 • Κατάταξη αντιπροσώπων

Υπέρ:

 • Διαισθητικός πίνακας ελέγχου
 • Πάνω από 180 δυνατότητες
 • Ενσωματωμένο CRM

Κατά:

 • Χωρίς chatbot
 • Περίπλοκο για αρχάριους
 • Χωρίς ενσωμάτωση WhatsUp

Τιμή:

Εκτός από μια δωρεάν έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες, το πρόγραμμα τιμολόγησης καρτελών ξεκινά από 15$ ανά αντιπρόσωπο ανά χρήστη.

A trouble ticket system is just one part of a complex help desk solution

Learn all about LiveAgent by signing up for a 14-day free trial. Just click here to get started now.

2. HubSpot

Σύστημα καρτελών Hubspot
Σύστημα καρτελών Hubspot

Το HubSpot είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λογισμικά εξυπηρέτησης πελατών. Ενώ λειτουργεί καλά ως εργαλείο αυτοεξυπηρέτησης, βοηθά επίσης την ομάδα σας να είναι πιο παραγωγική. Αυτό το σύστημα είναι ιδανικό για τη δημιουργία της δικής σας γνωσιακής βάσης για την αποθήκευση εσωτερικής τεκμηρίωσης και είναι επίσης ιδανικό για τη δημιουργία ερευνών σχολίων πελατών. Με δυνατότητες όπως ένας εύχρηστος αγωγός drag and drop, bots, αυτοματοποίηση και ενσωματώσεις, η ομάδα σας θα φτάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αναλυτική παρακολούθηση ζητημάτων πελατών και οργάνωση καρτελών
 • Αυτοματοποιήστε τις καρτέλες
 • Ζητήστε προτεραιότητα για ταχύτερη επίλυση προβλημάτων
 • Προσαρμοσμένες αναφορές για κάθε αντιπρόσωπο
 • Ενσωμάτωση με το δωρεάν CRM του HubSpot
 • Πολυκάναλη υποστήριξη
 • Εύκολη δρομολόγηση
 • Ανάλυση καρτελών

Υπέρ:

 • Εξαιρετικό CRM
 • Δημοφιλείς δυνατότητες λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών (εισιτήρια, email ομάδας, email και συνομιλία σε καρτέλα, bots δημιουργίας καρτελών)
 • Επιλογές αυτοεξυπηρέτησης
 • Ευκολία στη χρήση

Κατά:

 • Πρέπει να πληρώσετε για τεχνική υποστήριξη
 • Μπορεί να είναι λίγο ακριβό

Τιμές:

Το premium λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών του HubSpot κοστίζει 45,00$ ανά μήνα ανά δύο χρήστες, με την επιλογή αναβάθμισης σε πακέτα Professional και Enterprise. Καθένα διαθέτει επιπλέον δυνατότητες.

3. Κέντρο Εξυπηρέτησης ProProfs

Πίνακας Ελέγχου Κέντρου Εξυπηρέτησης ProProfs
Πίνακας ελέγχου κέντρου εξυπηρέτησης ProProfs

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης ProProfs είναι ένα άλλο εξαιρετικό σύστημα καρτελών με προηγμένες δυνατότητες και εύχρηστη διεπαφή. Χρησιμοποιώντας το, οι αντιπρόσωποι έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστα εισερχόμενα, ώστε να μπορούν εύκολα να παρακολουθούν τι γίνεται. Επιπλέον, οι καρτέλες μπορούν να ταξινομηθούν, να δοθούν προτεραιότητες, να επισημανθούν και να εκχωρηθούν σύμφωνα με τους κανόνες που καθορίζετε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια λεπτομερή εσωτερική και εξωτερική γνωσιακή βάση για να βοηθήσετε τους πελάτες σας όλο το 24ωρο. Οι καρτέλες μπορούν να χωριστούν σε δευτερεύουσες καρτέλες σε περίπτωση που έχετε περισσότερες από δύο ομάδες υποστήριξης πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πρόσβαση και διαχείριση όλων των συνομιλιών μέσω των κοινόχρηστων εισερχομένων
 • Τυποποιημένες απαντήσεις
 • Η λειτουργία ανίχνευσης σύγκρουσης αντιπροσώπων αποτρέπει την κοινή χρήση καρτελών
 • Αυτοματοποιημένες έρευνες για εύκολη δημιουργία ανατροφοδότησης
 • Παρακολουθεί και αναφέρει όλες τις επιδόσεις αντιπροσώπων σε πραγματικό χρόνο

Υπέρ:

 • Κοινόχρηστα εισερχόμενα
 • Εξαιρετικές επιλογές γνωσιακής βάσης
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Παρακολούθηση απόδοσης

Κατά:

 • Δεν υπάρχουν αρκετές ενσωματώσεις
 • Δεν είναι ιδανικό για μεγαλύτερες επιχειρήσεις

Τιμή:

Η τιμολόγηση ξεκινά από 15$ ανά μήνα ανά αντιπρόσωπο.

4. Freshdesk

Δραστηριότητα καρτελών Freshdesk
Δραστηριότητα καρτελών Freshdesk

Το Freshdesk δημιουργήθηκε το 2010 για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν πελάτες που έχουν ανάγκη. Έχει βελτιωθεί και επεκταθεί με την πάροδο των ετών σε ένα πλήρες σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης. Το λογισμικό επικεντρώνεται στην ενίσχυση της αποδοτικότητας της ομάδας σας και τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας. Με δυνατότητες όπως κοινόχρηστα εισερχόμενα ομάδας για εύκολη διαχείριση καρτελών, υποστήριξη παντός καναλιού, τυποποιημένες απαντήσεις και πολλά άλλα, είναι μία από τις αγαπημένες λύσεις κέντρου εξυπηρέτησης στην αγορά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Κλείσιμο καρτέλας και διαχείριση ανάθεσης
 • Αυτόματη δρομολόγηση
 • Λεπτομερής κατάλογος και κατηγοριοποίηση επαφών
 • Ενσωματωμένα εργαλεία συνεργασίας
 • Δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου
 • Παρακολούθηση παραπόνων πελατών και τμηματοποίηση

Υπέρ:

 • Πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα καρτελών
 • Αναλυτική παρακολούθηση όλων των δραστηριοτήτων
 • Πολύ εύκολο στη ρύθμιση και την ενσωμάτωση με άλλα εργαλεία λογισμικού
 • Ομαδική συνεργασία στο υψηλότερο επίπεδο

Κατά:

 • Έλλειψη επιλογών τιμολόγησης για βασικούς χρήστες
 • Μπορεί να είναι δύσκολο να το συνηθίσετε

Τιμή:

 • Η αρχική τιμή είναι 15$ ανά μήνα ανά αντιπρόσωπο.

5. Zendesk Support

Σύστημα καρτελών υποστήριξης Zendesk Support
Σύστημα καρτελών υποστήριξης Zendesk Support

Το Zendesk Support είναι μία από τα πιο αξιόπιστα ονόματα όσον αφορά την υποστήριξη πελατών. Το λογισμικό έρχεται με μια ποικιλία επιλογών υποστήριξης πελατών ενσωματωμένες σωστά σε μία εύκολα προσβάσιμη βάση δεδομένων. Μόλις ρυθμίσετε τα πάντα, θα μπορείτε να διαχειρίζεστε καρτέλες, να παρέχετε προκαθορισμένες απαντήσεις και να δημιουργείτε σχόλια μέσω ενσωματωμένων ερευνών. Εκτός από αυτό, προσφέρει επίσης εξαιρετικές αναφορές απόδοσης και παρακολούθηση εργαζομένων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πλήρης διαχείριση και παρακολούθηση λογαριασμού
 • Διορισμός και διαχείριση εργασιών
 • Καταγραφή, εγγραφή και αναφορά κλήσεων
 • Ενσωματωμένο τηλεφωνικό κέντρο
 • Καρτέλες παντός καναλιού
 • Γνωσιακή βάση
 • Προσαρμόσιμη καρτέλα

Υπέρ:

 • Ευκολία στη χρήση
 • Εξαιρετικές ενσωματώσεις
 • Λειτουργεί καλά σε φορητές συσκευές

Κατά:

 • Ορισμένες λειτουργίες κοστίζουν επιπλέον
 • Η υποστήριξη πελατών τους μπορεί μερικές φορές να αργήσει να απαντήσει και μπορεί να έχει ρομποτική προσέγγιση

Τιμή:

Η τιμή ξεκινά από $19 ανά μήνα.

6. Κέντρο επικοινωνίας RingCentral

Πίνακας ελέγχου RingCentral
Πίνακας ελέγχου RingCentral

Το Κέντρο επικοινωνίας RingCentral είναι μια λύση λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης που βασίζεται σε cloud και προσφέρει ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών που απαιτούνται για την παροχή υποστήριξης πελατών υψηλής ποιότητας. Μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε ερωτήσεις πελατών από πολλά κανάλια, καθώς και την απόδοση των μελών της ομάδας σας. Ο κύριος στόχος του λογισμικού είναι η ομαδική συνεργασία και επιτρέπει στους αντιπροσώπους σας να βρουν γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζονται. Ενσωματώνεται επίσης τέλεια με πλατφόρμες όπως SalesForce, Oracle, Service Now και πολλές άλλες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ειδοποιήσεις / κλιμάκωση
 • Ενσωματωμένο τηλεφωνικό κέντρο, καταγραφή, εγγραφή και κείμενο κλήσεων
 • Αναγνώριση φωνής
 • Πλήρης διαχείριση ουρών
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Αναλυτικά εργαλεία αναφοράς

Υπέρ:

 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά επικοινωνίας ομάδας
 • Πολλές διαφορετικές επιλογές δρομολόγησης και λεπτομερής παρακολούθηση
 • Εύκολη διαχείριση καρτελών
 • Πολλές επιλογές ενσωμάτωσης

Κατά:

 • Έλλειψη ενσωμάτωσης WhatsUp
 • Περιστασιακή καθυστέρηση (αν και αυτό μπορεί να είναι μεμονωμένο πρόβλημα καθώς χρησιμοποιούμε κριτικές χρηστών για αυτές τις πληροφορίες)

Τιμή:

 • Η τιμή ξεκινά από 19,99$ ανά χρήστη ανά μήνα.

7. Κέντρο εξυπηρέτησης SolarWinds

Καρτέλες Κέντρου Εξυπηρέτησης SolarWinds
Καρτέλες Κέντρου Εξυπηρέτησης SolarWinds

Το Κέντρο εξυπηρέτησης SolarWinds είναι μια άλλη εξαιρετική λύση λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης, ιδανική για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Είναι μια λύση που βασίζεται στο cloud και διαθέτει λειτουργίες όπως έξυπνες καρτέλες, αυτοματοποίηση ροής εργασίας και πλήρη διαχείριση υποστήριξης πελατών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την απόδοση της υποδομής και του λογισμικού σε ολόκληρη την εταιρεία σας, διασφαλίζοντας ότι όλα είναι σε άψογη κατάσταση λειτουργίας. Με προηγμένη διαχείριση πόρων και λεπτομερή ανάλυση, θα βελτιώσετε γρήγορα τις επιδόσεις των εργαζομένων σας και θα διατηρήσετε τους πελάτες σας ικανοποιημένους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρακολούθηση και διαχείριση πόρων
 • Αυτόματη δρομολόγηση
 • Καρτέλες παντός καναλιού
 • Προσαρμόσιμη διαφήμιση
 • Τηλεφωνικό κέντρο και διαχείριση συμβάντων
 • Παρακολούθηση εργαζομένων
 • Διαχείριση γνωσιακής βάσης
 • Πλήρως προσαρμόσιμες πρότυπες απαντήσεις

Υπέρ:

 • Χαμηλό κόστος
 • Υποστήριξη σε πολλές γλώσσες
 • Δωρεάν για τρεις αντιπροσώπους

Κατά:

 • Υψηλές απαιτήσεις υλικού
 • Μπορεί να είναι ακριβό για ορισμένους χρήστες

Τιμή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση για έως και τρεις αντιπροσώπους. Το πρόγραμμα επί πληρωμή ξεκινά από $ 20 ανά αντιπρόσωπο.

8. Request Tracker

8. Request Tracker - App - Uploads - 2021 - 08 - Request Tracker Open Source Ticketing Systems.png
Request Tracker συστήματα καρτελών ανοιχτού κώδικα

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν λύση καρτελών για το κέντρο εξυπηρέτησης για τη μικρή σας επιχείρηση, το Request Tracker είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το τροποποιήσετε για να παρακολουθείτε καρτέλες και να βελτιώνετε τη συνολική ροή εργασίας σας. Αυτή η διεπαφή είναι απλή στη χρήση και λειτουργεί τέλεια σε όλες τις συσκευές. Το λογισμικό προσφέρει επίσης πλήρη υποστήριξη PGP για τη διαχείριση αρχείων. Φαίνεται ξεπερασμένο, αλλά κάνει τη δουλειά δωρεάν.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εργαλεία συνεργασίας ομάδας
 • Απλός πίνακας ελέγχου
 • Διαχείριση γνωσιακής βάσης
 • Εργαλεία αναφοράς και ανάλυσης
 • Διαχείριση καρτελών
 • Παρακολούθηση χρόνου όλων των μελών της ομάδας

Υπέρ:

 • Δωρεάν για όλους
 • Καλό για μικρές επιχειρήσεις
 • Καρτέλες παντός καναλιού

Κατά:

 • Ένα περίπλοκο και ξεπερασμένο UI

Τιμή:

 • Το λογισμικό είναι δωρεάν με περιορισμένες δυνατότητες. Η έκδοση PRO ξεκινά από $125 ανά μήνα ανά λειτουργία.

9. Spiceworks 

Δωρεάν υπηρεσία καρτελών Spiceworks
Δωρεάν υπηρεσία καρτελών Spiceworks

Το Spiceworks είναι μια δωρεάν υπηρεσία καρτελών που προσφέρει πολλές δυνατότητες και είναι αρκετά ευέλικτη. Είναι μια λύση λογισμικού υποστήριξης πελατών που προσφέρει πλήρη ενσωμάτωση με πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Το Spiceworks είναι ιδανικό για τη διαχείριση αποθεμάτων και την παρακολούθηση των εργαζομένων. Λειτουργεί ως λύση που βασίζεται στο cloud ή εσωτερικό πρόγραμμα και προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για smartphone. Οι φόρμες επικοινωνίας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των καρτελών που μπορείτε να χειριστείτε ή στις συσκευές που μπορείτε να συνδέσετε σε έναν μόνο λογαριασμό.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν
 • Προσαρμόσιμες φόρμες υποβολής
 • Χωρίς περιορισμούς όσον αφορά τον αριθμό των καρτελών που μπορείτε να χειριστείτε ή τις συσκευές που μπορείτε να συνδέσετε στον λογαριασμό σας
 • Έλεγχος και παρακολούθηση πρόσβασης
 • Αυτόματη δρομολόγηση
 • Προσαρμόσιμη διαφήμιση
 • Διαχείριση χωρητικότητας

Υπέρ:

 • Δωρεάν
 • Εύκολο στη χρήση και ρύθμιση
 • Παρέχει υποστήριξη σε όλες τις συσκευές
 • Εξαιρετική λειτουργικότητα

Κατά:

 • Αντισταθμίζουν το ότι είναι δωρεάν με την προβολή διαφημίσεων
 • Δεν είναι δυνατή η μεταφορά δεδομένων από το cloud σε τοπικούς διακομιστές

Τιμή:

 • Το Spiceworks είναι εντελώς δωρεάν.

10. Samanage

Πλατφόρμα καρτελών Samange
Πλατφόρμα καρτελών Samange

Το Samanage είναι μια πλατφόρμα καρτελών πελατών που διασφαλίζει ότι η ομάδα υποστήριξής σας διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η πύλη υπηρεσιών είναι πλήρως προσαρμόσιμη και επιτρέπει στους υπαλλήλους σας να αντιμετωπίζουν αιτήματα και να δημιουργούν λεπτομερείς αναφορές για κάθε περιστατικό γρήγορα. Σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε τους δικούς σας κανόνες αυτοματισμού για τη δρομολόγηση καρτελών, τη διαχείριση προβλημάτων κ.ο.κ. Τέλος, προσφέρει μια φανταστική γνωσιακή βάση με λεπτομερείς επιλογές υποστήριξης αυτοεξυπηρέτησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Έτοιμο κέντρο εξυπηρέτησης ITIL
 • Εξαιρετικοί πίνακες ελέγχου και λεπτομερείς αναφορές
 • Παρακολούθηση κύκλου ζωής πόρων
 • Αναλυτική πύλη αυτοεξυπηρέτησης, γνωσιακή βάση και κατάλογος υπηρεσιών
 • Επεκτάσιμο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών

Υπέρ:

 • Εύκολο στη χρήση και την οργάνωση
 • Παρακολούθηση καρτελών και εύκολη επικοινωνία
 • Ισχυρές αναφορές
 • Εύκολη εκχώρηση καρτελών
 • Προσαρμόσιμες λειτουργίες για καλύτερη ροή εργασίας

Κατά:

 • Δεν υπάρχουν αυτόματες ενημερώσεις κατάστασης καρτέλας
 • Η δημιουργία ομάδων και δικαιωμάτων μπορεί να είναι δύσκολη

Τιμή:

 • Η τιμή ξεκινά από $19 ανά μήνα ανά αντιπρόσωπο.

Provide a holistic customer service experience

With LiveAgent, you can go beyond of what a standard ticketing system can offer.

11.  osTicket

Σύστημα καρτελών υποστήριξης osTicket
Σύστημα καρτελών υποστήριξης osTicket

Το osTicket είναι ένα σύστημα καρτελών υποστήριξης που διαθέτει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες που μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Εκτός από τις τυπικές δυνατότητες διαχείρισης καρτελών, αυτό το λογισμικό κάνει εξαιρετική δουλειά για τη διαλογή εισερχόμενων αιτημάτων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε προσαρμοσμένα πεδία, ομάδες, φόρμες και ουρές. Το λογισμικό θα αναγνωρίσει την καρτέλα και θα την στείλει αυτόματα στον κατάλληλο αντιπρόσωπο. Η βασική έκδοση είναι δωρεάν, αλλά η έκδοση που βασίζεται στο cloud κοστίζει 9$ ανά μήνα ανά χρήστη.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αυτόματη δρομολόγηση
 • Εξαιρετική πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Διαχείριση ΣΕΥ
 • Βασική διαχείριση καρτελών
 • Διαμόρφωση ροής εργασίας

Υπέρ:

 • Απλό λογισμικό καρτελών ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις
 • Προστίθενται νέες δυνατότητες με κάθε ενημέρωση
 • Επιτρέπει τη δημιουργία διαδικτυακών καρτελών και καρτελών μέσω email
 • Πλήρως προσαρμόσιμο
 • Εύκολο στη ρύθμιση

Κατά:

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • Απαιτεί έμπειρο προγραμματιστή PHP και Apache για ρύθμιση

Τιμή:

 • Το λογισμικό εσωτερικής εγκατάστασης είναι δωρεάν, ενώ η έκδοση που βασίζεται σε cloud κοστίζει 9$ το μήνα.

12. Zoho Desk

Σύστημα καρτελών Zoho Desk
Σύστημα καρτελών Zoho Desk

Το Zoho Desk είναι ένα άλλο πλήρες σύστημα καρτελών που δίνει στην ομάδα υποστήριξης πελατών σας όλα όσα χρειάζονται για να επιλύσουν προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι η τέλεια προσθήκη εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Zoho CRM, καθώς σας επιτρέπει να συγχρονίσετε πλήρως τη βάση δεδομένων, επιτρέποντάς σας να δείτε όλες τις υπάρχουσες δραστηριότητες των χρηστών και το ιστορικό καρτελών. Ορισμένες από τις δυνατότητες περιλαμβάνουν ιεράρχηση καρτελών, λεπτομερή παρακολούθηση και χρήσιμη γνωσιακή βάση. Επιτρέπει επίσης την υποστήριξη εφαρμογών για κινητά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσαρμόσιμες πύλες αυτοεξυπηρέτησης
 • Καρτέλες παντός καναλιού, συμπεριλαμβανομένων των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης
 • Αυτοματοποιημένη επισήμανση καρτελών και ανάλυση συναισθημάτων
 • Εύκολη ενσωμάτωση με το Zoho CRM και άλλα επιχειρηματικά εργαλεία
 • Πολύγλωσση υποστήριξη

Υπέρ:

 • Τρεις αντιπρόσωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό δωρεάν
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Διαχείριση καρτελών

Κατά:

 • Χωρίς εντοπισμό
 • Η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο σε τρεις χρήστες

Τιμή:

Εάν έχετε περισσότερους από τρεις αντιπροσώπους, το πρόγραμμα τιμολόγησης ξεκινά από 12$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα.

13. HappyFox

HappyFox καρτέλες και επαφές
HappyFox καρτέλες και επαφές

Με το HappyFox, οι αντιπρόσωποι σας μπορούν να λαμβάνουν καρτέλες μέσω πολλαπλών καναλιών και να αντιμετωπίζουν προβλήματα από έναν πίνακα ελέγχου. Όλες οι εισερχόμενες καρτέλες εμφανίζονται σε ειδική σελίδα όπου όλοι οι αντιπρόσωποι σας μπορούν να δουν τις τρέχουσες έρευνες. Η premium έκδοση σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλα τα στοιχεία του οργανισμού σας, να δημιουργείτε προσαρμοσμένες καρτέλες και να απαντάτε ταχύτερα σε κάθε καρτέλα με τυποποιημένες ενέργειες. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια γνωσιακή βάση για να βελτιώσετε περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εξαιρετικό σύστημα καρτελών και διαχείριση καρτελών
 • Τυποποιημένες ενέργειες για γρηγορότερες απαντήσεις
 • Εύκολη διαχείριση καρτελών
 • Παρακολούθηση καρτελών, αναλύσεις και αναφορές
 • Προσαρμόσιμες σελίδες αυτοεξυπηρέτησης
 • Αυτοματοποίηση καρτελών
 • Πλήρες εργαλείο διαχείρισης πόρων

Υπέρ:

 • Εύκολη κοινή χρήση καρτελών μεταξύ των τμημάτων
 • Προσαρμόσιμοι έξυπνοι κανόνες
 • Προτεραιότητες ετικετών και αυτόματη ανάθεση ετικετών
 • Παρακολούθηση καρτελών

Κατά:

 • Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι βασικές δυνατότητες κρύβονται πίσω από ένα paywall

Τιμή:

Δεν έχουν παραδοσιακή τιμολόγηση, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να λάβετε μια προσφορά με βάση τις απαιτήσεις σας, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για ορισμένους χρήστες.

14. Κέντρο Εξυπηρέτησης Jira

Πίνακας ελέγχου του Jira για προγραμματισμό και παρακολούθηση
Πίνακας ελέγχου του Jira για προγραμματισμό και παρακολούθηση

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Jira είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να οργανώσετε πολλά έργα ταυτόχρονα. Διευκολύνει την παροχή υποστήριξης για πολλά προϊόντα ή τμήματα, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε συγκεκριμένα έργα για κάθε θέμα. Με τη χρήση του Confluence, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή γνωσιακή βάση για όλη την εσωτερική τεκμηρίωση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαχείριση αιτημάτων & συμβάντων
 • Παρακολούθηση και διαχείριση πόρων
 • Ομαδοποίηση περιστατικών
 • Έξυπνες λειτουργίες για καλύτερη ροή εργασίας
 • Διαχείριση γνώσης με το Confluence

Υπέρ:

 • Δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων πινάκων ελέγχου και φίλτρων
 • Μπορεί να χειριστεί πολλά έργα ταυτόχρονα
 • Εύκολη διαχείριση εργασιών
 • Ευκολία στη χρήση
 • Ενσωμάτωση με το Confluence

Κατά:

 • Αργές ταχύτητες φόρτωσης
 • Η δημιουργία νέων τύπων αιτημάτων είναι πολύ περίπλοκη

Τιμή:

 • Το αρχικό πρόγραμμα τιμολόγησης είναι 19$ το μήνα.

15. Κέντρο εξυπηρέτησης Mojo IT

Εργασίες καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης Mojo IT
Εργασίες καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης Mojo IT

Το Κέντρο εξυπηρέτησης Mojo IT είναι η καλύτερη επιλογή για τους χρήστες του G Suite καθώς προσφέρει τέλεια ενσωμάτωση με την πλατφόρμα. Μπορείτε να το ρυθμίσετε για να εκχωρείτε καρτέλες μέσω πολλαπλών καναλιών και να διαχειρίζεστε τα πάντα από έναν πίνακα ελέγχου. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε το απόθεμά σας, να εκχωρήσετε καρτέλες σε αντιπροσώπους και να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναφορές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύκολη παρακολούθηση καρτελών μέσω πολλαπλών καναλιών
 • Προσαρμόσιμη διαφήμιση
 • Γνωσιακή βάση για εσωτερικά έγγραφα
 • Διαχείριση πόρων και αποθέματος πληροφορικής
 • Παρακολούθηση δικτύου
 • Εξαιρετική πύλη αυτοεξυπηρέτησης

Υπέρ:

 • Εύκολο στη χρήση και ρύθμιση
 • Ενσωματωμένο εργαλείο αναφοράς με μετρήσεις ικανοποίησης πελατών
 • Νέα χαρακτηριστικά προστίθενται συνεχώς
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Κατά:

 • Χωρίς προσαρμόσιμη προτεραιότητα καρτέλας

Τιμή:

 • Το πρόγραμμα τιμολόγησης ξεκινά από $29 το μήνα για δέκα αντιπροσώπους.

16. Freshservice

Λογισμικό συστήματος καρτελών Freshservice
Λογισμικό συστήματος καρτελών Freshservice

Το Freshservice είναι ένα λογισμικό συστήματος καρτελών που δημιουργήθηκε για να βελτιώσει τη συνολική υποστήριξη πελατών σας. Διαθέτει πολλές διαφορετικές επιλογές διαχείρισης καρτελών, αλλά σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε όλα τα στοιχεία και να δημιουργήσετε μια εξωτερική βάση δεδομένων αυτοεξυπηρέτησης. Ο πίνακας ελέγχου παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση κάθε αντιπροσώπου, επιτρέποντάς σας να βρείτε αδύνατα σημεία και να βελτιώσετε την υποστήριξη πελατών σας ακόμη περισσότερο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Καρτέλες παντός καναλιού
 • Εξαιρετική διαχείριση ΣΕΥ βάσει προτεραιότητας
 • Προσαρμόσιμη γνωσιακή βάση και τυποποιημένες απαντήσεις
 • Απλές λειτουργίες αυτοματισμού
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης

Υπέρ:

 • Προσαρμοσμένη πύλη πελατών και σύστημα καρτελών
 • Ενσωμάτωση με τη δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας Freschat
 • Εύκολη παρακολούθηση πόρων και ενσωμάτωση
 • Υποστήριξη εφαρμογών για κινητά και παρακολούθηση καρτελών

Κατά:

 • Ορισμένες λειτουργίες απαιτούν κώδικα για ρύθμιση

Τιμή:

 • Το αρχικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για 19$ το μήνα ανά αντιπρόσωπο.

17. Κέντρο εξυπηρέτησης Vision

Κέντρο εξυπηρέτησης Vision διαχείριση συμβάντων
Κέντρο εξυπηρέτησης Vision διαχείριση συμβάντων

Το κέντρο εξυπηρέτησης Vision είναι μια άλλη αξιόπιστη λύση που έχει δοκιμαστεί από πολλούς χρήστες. Το λογισμικό επιτρέπει στους αντιπροσώπους να συνεργάζονται για να επιλύουν ταχύτερα σύνθετα ζητήματα και επιτρέπει την καθημερινή διαχείριση εργασιών. Είναι απλό στη χρήση και μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα της ομάδας σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχετε πλήρη υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου ή συνομιλίας
 • Προσαρμόσιμοι κανόνες αυτοματοποίησης και κριτήρια
 • Κανόνες ΣΕΥ και κλιμάκωσης για καλύτερη ροή εργασίας
 • Κανόνες ειδοποίησης
 • Αυτοματοποιήστε πολλές λειτουργίες καρτελών
 • Παρακολούθηση καρτελών, ανάθεση και ειδοποιήσεις

Υπέρ:

 • Προσιτό
 • Πολυκαναλικό
 • Διαχείριση εργασιών
 • Εύκολη ομαδική επικοινωνία
 • Ενσωμάτωση με πρόσθετα κοινωνικών μέσων

Κατά:

 • Σύνθετη ενσωμάτωση με άλλες πλατφόρμες
 • Δεν υπάρχουν αρκετές ενσωματώσεις

Τιμή:

 • Το αρχικό πρόγραμμα τιμολόγησης είναι $12 ανά αντιπρόσωπο το μήνα.

18. ManageEngine ServiceDesk Plus

Επισκόπηση του πίνακα ελέγχου ManageEngine ServiceDesk Plus
Επισκόπηση του πίνακα ελέγχου ManageEngine ServiceDesk Plus

Το ManageEngine ServiceDesk Plus είναι ένα προηγμένο σύστημα καρτελών που μπορείτε να εγκαταστήσετε στη συσκευή σας ή να εκτελεστεί από cloud. Είναι μια πολύ ευέλικτη πλατφόρμα ιδανική για μεγάλες ομάδες υποστήριξης πελατών καθώς προσφέρει πρόσθετα όπως ζωντανή συνομιλία, διαχείριση περιστατικών, διαχείριση έργου. Εάν αποφασίσετε να λάβετε το premium πρόγραμμα, θα μπορείτε να διαχειρίζεστε σε πραγματικό χρόνο τα ερωτήματα των πελατών σας μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Βέλτιστες πρακτικές ροές εργασίας ITSM
 • Ενσωματώσεις με εφαρμογές διαχείρισης πληροφορικής
 • Έξυπνος αυτοματισμός
 • Εκτενείς αναφορές
 • Πλήρως προσαρμόσιμο

Υπέρ:

 • Ευκολία στη χρήση
 • Λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης
 • Μπορεί να επεκτείνει τις επιλογές με πρόσθετα
 • Εξαιρετικό για μεγάλες ομάδες υποστήριξης

Κατά:

 • Πολύπλοκη διαχείριση χρηστών
 • Χωρίς αυτόματη εκχώρηση
 • Περιορισμένα εργαλεία αναφοράς

Τιμή:

 • Το αρχικό πρόγραμμα τιμολόγησης είναι $10 ανά χρήστη το μήνα.

19. Jitbit

19. Jitbit
Σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης Jitbit

Το Jitbit είναι μακράν ένα από τα πιο απλά συστήματα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης που μπορείτε να αποκτήσετε. Είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις καρτέλες σε πραγματικό χρόνο. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλη τη δραστηριότητα καρτελών και ακόμη και να ανοίγετε συνημμένα ταυτόχρονα χωρίς να αλλάζετε καρτέλες ή να ζητάτε από τα μέλη της ομάδας σας επιπλέον πληροφορίες. Έρχεται με μια εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες εν κινήσει.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Κέντρο εξυπηρέτησης προσανατολισμένο προς το email
 • Απλή ρύθμιση
 • Ισχυρά εργαλεία διαχείρισης
 • Εφαρμογή για κινητά για εύκολη πρόσβαση
 • Κοινόχρηστα εισερχόμενα
 • Ισχυροί ενεργοποιητές αυτοματισμού
 • Τυποποιημένες απαντήσεις και γνωσιακή βάση

Υπέρ:

 • Εξαιρετικά εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση
 • Απλή διεπαφή
 • Εξαιρετική ανάλυση και παρακολούθηση μετρήσεων
 • Καλό για αρχάριους

Κατά:

 • Χωρίς δωρεάν έκδοση
 • Κολλάει κατά καιρούς

Τιμή:

 • Το αρχικό πρόγραμμα τιμολόγησης είναι 29$ το μήνα ανά αντιπρόσωπο.

20. LiveChat

Διαχείριση παντός καναλιού LiveChat
Διαχείριση παντός καναλιού LiveChat

Το LiveChat είναι μια λύση λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης που βοηθά τους πελάτες σας καθώς και τις ομάδες πωλήσεών σας. Διαθέτει μια ενδιαφέρουσα λειτουργία widget συνομιλίας που μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας για να παρέχετε άμεση υποστήριξη στους πελάτες σας. Εκτός από αυτό, το LiveChat προσφέρει διαχείριση παντός καναλιού από έναν, απλό στη χρήση πίνακα ελέγχου. Διαθέτει πολυάριθμες ενσωματώσεις τρίτων που διευρύνουν σημαντικά τις λειτουργίες του.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Άπειρα χρήσιμα χαρακτηριστικά
 • Ενσωμάτωση με πολλαπλές πλατφόρμες
 • Ευκολία στη χρήση
 • Ενιαίος κοινόχρηστος πίνακας ελέγχου
 • Προσαρμόσιμο
 • Εύκολη δρομολόγηση καρτελών

Υπέρ:

 • Ενσωμάτωση με δίκτυα κοινωνικών μέσων και άλλες πλατφόρμες
 • Εύκολες επιλογές δρομολόγησης
 • Καρτέλες παντός καναλιού
 • Ενιαίος κοινόχρηστος πίνακας ελέγχου

Κατά:

 • Καθυστέρηση στην παρακολούθηση αντιπροσώπων
 • Μπορεί να είναι λίγο ακριβό για κάποιους

Τιμή:

 • Το αρχικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για 16$ το μήνα ανά αντιπρόσωπο.

Σύγκριση των 5 κορυφαίων συστημάτων καρτελών προβλημάτων

Σας δώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα καλύτερα συστήματα καρτελών προβλημάτων παραπάνω. Τώρα ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στις πέντε κορυφαίες επιλογές και τι τις καθιστά εξαιρετική επιλογή.

1. LiveAgent

1. LiveAgent - App - Uploads - 2021 - 08 - LiveAgent.png

Το LiveAgent αξίζει την πρώτη θέση επειδή είναι το σύστημα καρτελών που προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες. Το μόνο λογισμικό που μπορεί να πλησιάσει αυτό που έχει να προσφέρει είναι το LiveChat και το Freshdesk. Το LiveAgent προσφέρει ένα πλήρες σύστημα καρτελών προβλημάτων με υποστήριξη παντός καναλιού, κοινόχρηστο φάκελο εισερχομένων και είναι γνωστό ως σύστημα υποστήριξης όλα-σε-ένα.

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης στο Capterra, και χρησιμοποιείται ευρέως από επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σε προσιτή τιμή.

Provide a holistic customer service experience

With LiveAgent, you can go beyond of what a standard ticketing system can offer.

2. Freshdesk

2. Freshdesk

Το Freshdesk είναι ένα άλλο δημοφιλές λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης που έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εξυπηρέτηση πελατών πιο αποτελεσματική. Προσφέρει πολλά καλά χαρακτηριστικά, αλλά έχει περιορισμένες επιλογές ενσωμάτωσης και δεν λειτουργεί καλά με το SalesForce. Εκτός από το ζήτημα της αδυναμίας φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων, το λογισμικό προσφέρει όλες τις βασικές δυνατότητες για καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Ωστόσο, κατάφερε να μπει στη λίστα των πέντε πρώτων μας, επειδή είναι απλό στη χρήση και είναι ιδανικό για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

3. Zendesk Support

3. Zendesk Support - App - Uploads - 2021 - 08 - Image3 1.png

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το Zendesk Support είναι ο ηγέτης της αγοράς μεταξύ των συστημάτων κέντρου εξυπηρέτησης, αλλά έρχεται με περιορισμένες δυνατότητες. Το Zendesk απαιτεί από εσάς να αγοράσετε πρόσθετα για να λάβετε τις καλύτερες δυνατότητες που μπορεί να είναι καλές για οργανισμούς που αναζητούν μια βασική εγκατάσταση, αλλά δεν είναι ιδανικό για εκείνους που θέλουν να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητές του. Μπορεί να δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών τους, αλλά εκτός από αυτό, είναι πολύ καλό σε αυτό που κάνει.

Επιπλέον, συνοδεύεται από περίπλοκες αναφορές που μπορεί να είναι δύσκολο να ερμηνευτούν και να αντλήσουν πολύτιμες πληροφορίες.

4. LiveChat

4. LiveChat - App - Uploads - 2021 - 08 - Image4 1 1024x587.png

Το LiveChat είναι μια άλλη κορυφαία λύση κέντρου εξυπηρέτησης μεταξύ επιχειρήσεων σε όλο τον πλανήτη. Προσφέρει εξαιρετική ενσωμάτωση με δημοφιλείς πλατφόρμες και συνοδεύεται από δυνατότητες όπως εύκολη δρομολόγηση, προσαρμόσιμους πίνακες εργαλείων και υποστήριξη παντός καναλιού. Ωστόσο, είναι λίγο ακριβότερο και ο πίνακας ελέγχου του είναι πολύ περίπλοκος για νέους χρήστες.

Δεν έχει επίσης έκδοση που βασίζεται στο cloud και πρέπει να εγκατασταθεί στη συσκευή σας.

5. Jira Service Management

5. Jira Service Management - App - Uploads - 2021 - 08 - Image5 1.png

Το Jira Service Management είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεγάλες ομάδες υποστήριξης που πρέπει να αντιμετωπίζουν τεράστια ποσά καρτελών κάθε μέρα. Επικεντρώνεται στην εκτέλεση πολλών έργων ταυτόχρονα από έναν πίνακα ελέγχου. Παρόλο που προσφέρει ορισμένες εξαιρετικές δυνατότητες, είναι ένα εσωτερικό λογισμικό, επομένως οι επιλογές επικοινωνίας σας είναι πιο περιορισμένες.

Αν και δεν είναι ένα σύστημα κέντρου εξυπηρέτησης που βασίζεται στο cloud, εξακολουθεί να προσφέρει μια σειρά από πολύτιμες δυνατότητες στους καταναλωτές.

Σύγκριση των 5 κορυφαίων συστημάτων καρτελών προβλημάτων

Σύστημα υποστήριξης emailΚατάταξη στο RatingΔωρεάν έκδοσηΔωρεάν δοκιμήΑρχική τιμή
LiveAgent4.7/5 (περίπου 1.000 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Freshdesk4.5/5 (περίπου 2.300 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙ$18 /μήνα
Zendesk Support4.4/5 (περίπου 2.600 κριτικές)ΟΧΙΝΑΙ$19 /μήνα
LiveChat 4.6/5 (περίπου 1.100 κριτικές) ΟΧΙΝΑΙ $16 /μήνα
Jira Service Management 4.4/5 (270 κριτικές) ΝΑΙΝΑΙ $16 /μήνα
Ημερομηνία 10 Αυγούστου

Συμπέρασμα

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα καρτελών προβλημάτων για τις ανάγκες σας, πρέπει να λάβετε υπόψη πολλές διαφορετικές δυνατότητες. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για ερωτήσεις και απαντήσεις που θα σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Ποιο σύστημα καρτελών προβλημάτων είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εξαρτάται από τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας. Οι μικρότερες επιχειρήσεις ενδέχεται να λάβουν αυτό που χρειάζονται από δωρεάν λύσεις λογισμικού, ενώ οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις απαιτούν περισσότερες δυνατότητες και ένα πακέτο για πολλούς περισσότερους αντιπροσώπους. Σε γενικές γραμμές, το LiveAgent είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή είναι ιδανικό για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων και είναι εύκολα επεκτάσιμο.

Οι καλύτερες όλα-σε-ένα λύσεις συστήματος καρτελών προβλημάτων

Αν ψάχνετε για ένα παιδί για όλες τις δουλειές μεταξύ συστημάτων καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, η ψήφος μας πρέπει να πάει στα LiveAgent και LiveChat. Και οι δύο αυτές λύσεις προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, πολλές διαφορετικές επιλογές δρομολόγησης και διαχείρισης που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη πελατών.

Το καλύτερο σύστημα καρτελών προβλημάτων με ενσωματωμένη ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνικό κέντρο, κοινωνικά μέσα και πύλη πελατών

Ως το καλύτερο σύστημα καρτελών, το LiveAgent είναι σίγουρα η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση που μπορείτε να βρείτε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσεγγίσετε τους πελάτες σας μέσω πολλαπλών καναλιών και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λεπτομερή προφίλ πελατών για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Το καλύτερο σύστημα καρτελών προβλημάτων από άποψη λειτουργιών

Και πάλι, το LiveAgent παίρνει την πρώτη θέση καθώς προσφέρει περίπου 200 δυνατότητες που στοχεύουν στην παροχή υψηλής ποιότητας υποστήριξης πελατών.

Το καλύτερο σύστημα καρτελών προβλημάτων σε αναλογία ποιότητας / τιμής

Δεδομένου ότι το LiveAgent προσφέρει τόσες πολλές δυνατότητες και κέρδισε το βραβείο καλύτερης αναλογίας ποιότητας / τιμής σε πολλούς ιστότοπους, είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας.

Το σύστημα καρτελών προβλημάτων με την υψηλότερη βαθμολογία

Το LiveAgent έχει συνολική βαθμολογία 4,7 στο Capterra, οπότε είναι σίγουρα το σύστημα καρτελών προβλημάτων με την υψηλότερη βαθμολογία που μπορείτε να αποκτήσετε.

Το ευκολότερο σύστημα καρτελών προβλημάτων για ρύθμιση και χρήση

Υπάρχουν πολλά εύκολα συστήματα καρτελών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά το LiveAgent συνδυάζει την ευκολία χρήσης με τις προηγμένες δυνατότητες.

Experience LiveAgent today

Take a tour or book a demo and explore how LiveAgent works.

FAQ

What is a trouble ticket system?

A trouble ticketing system is a special type of software designed to help manage and maintain customer inquiries. It’s a tool designed to help streamline your customer support team and allow them to provide the highest level of support faster and more efficiently.

What is the difference between a trouble ticket system and an email?

Email support is a popular method of communicating with customers, but it’s not nearly as efficient as a trouble ticketing system. A helpdesk software solution is able to collect user inquiries from multiple platforms, not only emails, making sure that all customers are helped on time. These systems are able to save your organization a lot of time and money while helping build your brand’s identity and relationship with your customers.

What's the difference between cloud-based and on-premise trouble ticket systems?

Some trouble ticketing systems are available in both options, but generally speaking, a cloud-based solution is always a better option. Since both your data and ticketing require you to be online, you can provide full customer support from anywhere in the world in real-time. An on-premise system limits your team member’s options to only one device or location.

What is an omnichannel trouble ticket system solution?

An omnichannel trouble ticketing system solution is a software solution that is able to collect all customer inquiries into a single dashboard. That way, all inquiries will be answered in a timely manner, regardless of where they originate from.

What are the key features of an effective trouble ticket system?

Every effective trouble ticket system offers full integration with other platforms, omnichannel ticketing, easy-to-navigate shared dashboard, automation features, and so on. It also needs an excellent knowledge base that will further improve the efficiency of your support team in the future.

What are the benefits of using a trouble ticket system?

A trouble ticket system provides a lot of benefits, some more visible than others. However, the biggest benefit is making sure that all of your customers get the high-quality support they deserve. It’s an ideal tool for building strong customer relationships as well as your brand’s identity. It can also help you get the most out of your customer support team by organizing tickets. Once your team fixes an issue, the system will remember the solution, allowing you to create a self-service portal.

What is the best trouble ticket system?

Our award for the best trouble ticket system goes to LiveAgent, which offers the most value for the money.

Why is help desk software important?

The software you choose to use when providing customer support is very important. Not all software solutions offer the same features and capabilities. You want to get a system that is able to improve the overall user experience in every way possible. These special software programs are designed to do exactly that.

How do you manage queues in the trouble ticket system?

Managing queues can be very complicated, especially when you have thousands of inquiries every day. However, advanced software systems like LiveAgents are able to help you streamline your entire operation by organizing all tickets into one dashboard. Once you set up your external and internal knowledge databases, you can create a self-service portal to speed things up even further. That way, your customers will be able to sort all minor issues alone, leaving more room for your team to address the more complex issues. With automated workflows and the right monitoring practices, your support team will be able to answer far more inquiries than without using this software.

How does trouble ticket system software work?

A trouble ticket system collects all user inquiries from multiple channels and sorts them according to the rules you choose in one shared dashboard. Your support agents can then resolve one issue at a time, making sure that all customers are answered and helped as soon as possible. Most of these software solutions offer advanced features designed to help you improve the workflow even further. The bottom line is – the same number of people can help far more users than classic email support or phone support team.

How much does the trouble ticket system cost?

The best trouble ticketing system software costs depend on your business’s needs. The final cost depends on its features, how many agents you need, the number of channels it supports, and its flexibility. LiveAgent won the best value award multiple times, so it’s the safest bet.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.