Τι είναι ένας καλών VoIP;

Τι είναι ένας καλών VoIP;

Η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων με voice over Internet protocol (VoIP) διαφέρει από τη χρήση παραδοσιακών τηλεφωνικών εταιρειών. Ένας καλών VoIP χρησιμοποιεί ένα ψηφιακό σήμα για να μεταδώσει τη συνομιλία του μέσω μιας σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Όταν μια επιχείρηση χρησιμοποιεί κλήσεις VoIP, είναι ζωτικής σημασίας να ρυθμίσετε το αναγνωριστικό καλούντος και άλλες λειτουργίες ώστε να θεωρείται νόμιμος καλών.

Είναι ύποπτο αν πρόκειται για καλών VOIP;

Ο τρόπος με τον οποίο μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την τεχνολογία VoIP μπορεί να προκαλέσει υποψίες. Μπείτε στη θέση ενός ατόμου που δέχεται μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων καθημερινά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι κλήσεις από παραδοσιακά τηλέφωνα και κινητά τηλέφωνα θα έχουν αναγνώριση κλήσης. Αυτές οι πληροφορίες αναγνώρισης καλούντος διευκολύνουν το άτομο να αποφασίσει αν θα αποδεχτεί ή όχι την κλήση. Δυστυχώς, ορισμένοι καλούντες VoIP κάνουν κατάχρηση της τεχνολογίας για να πραγματοποιήσουν κλήσεις χειραγωγώντας το αναγνωριστικό καλούντος και κάνοντας άλλες αλλαγές. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για αυτές τις πρακτικές.

Αναγνωριστικό καλούντος με πιθανό spam

Πώς να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις VoIP;

Η λήψη ανεπιθύμητων κλήσεων μπορεί να είναι πολύ απογοητευτική, ειδικά όταν επικεντρώνεστε στο να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Ευτυχώς, ο αποκλεισμός κλήσεων ή η αποφυγή ύποπτων καλούντων είναι πολύ εφικτά.

  • Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών VoIP. Ρωτήστε τον πάροχο σας σχετικά με τον αποκλεισμό κλήσεων, το φιλτράρισμα και τις σχετικές λειτουργίες.

  • Απαντάτε μόνο σε κλήσεις με αναγνωρισμένο αναγνωριστικό καλούντος. Η επόμενη επιλογή σας είναι να απαντάτε μόνο σε κλήσεις από αριθμούς τηλεφώνου που αναγνωρίζετε. Για όλους τους άλλους, αφήστε τους να αφήσουν ένα φωνητικό μήνυμα. Ένας συνεπής καλών με νόμιμο σκοπό (π.χ. μια κλήση από τον γιατρό ή τον οδοντίατρό σας) δεν θα ανησυχεί να αφήσει φωνητικό μήνυμα.

  • Αναφέρετε παράνομους καλούντες. Οι ανεπιθύμητοι καλούντες ενδέχεται να είναι παράνομοι, εάν έχετε προσθέσει τον αριθμό τηλεφώνου σας στο μητρώο μη κλήσεων. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο donotcall.gov για πρόσθετες πληροφορίες.

Πώς να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις VoIP; - App - Uploads - 2021 - 09 - Research 10 5 8percent.svg

Πώς να κάνετε μια αναζήτηση αναγνωριστικού καλούντος VoIP;

Η αναζήτηση του αριθμού τηλεφώνου μιας κλήσης VoIP είναι ένας τρόπος αναγνώρισης νόμιμων κλήσεων. Πραγματοποιήστε αναζήτηση στο Google για τον αριθμό τηλεφώνου. Ελέγξτε εάν ο αριθμός τηλεφώνου σχετίζεται με μια νόμιμη εταιρεία ή αν έχει αναφερθεί ως ανεπιθύμητος καλών. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες αντίστροφης αναζήτησης αριθμού τηλεφώνου όπως το USPhoneBook.com για να ελέγξετε έναν αριθμό τηλεφώνου.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα άτομα ενδέχεται να χρησιμοποιούν έναν μη σταθερό αριθμό VoIP, ο οποίος δεν είναι συνδεδεμένος με μια φυσική διεύθυνση. Για παράδειγμα, οι συχνοί ταξιδιώτες μπορεί να χρησιμοποιούν έναν μη σταθερό αριθμό VoIP επειδή μετακινούνται πολύ. Η επαλήθευση ενός μη σταθερού αριθμού VoIP είναι πιο δύσκολη, επειδή αυτοί οι αριθμοί τηλεφώνου ενδέχεται να μην εμφανίζουν τίποτα στις υπηρεσίες αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου.

Εάν ανησυχείτε για ανεπιθύμητες κλήσεις και ανεπιθύμητες εισερχόμενες κλήσεις, βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός τηλεφώνου σας αναφέρεται στο Μητρώο Απαγόρευσης Κλήσεων που είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση donotcall.gov.

Ιστότοπος του Εθνικού Μητρώου Απαγόρευσης Κλήσεων

Η αναγνώριση κλήσης λειτουργεί στο VoIP;

Το αναγνωριστικό καλούντος μερικές φορές λειτουργεί στο VoIP. Όταν οι πελάτες εγγράφονται για τηλέφωνα VoIP, έχουν επιλογές σχετικά με το τι εμφανίζεται στο αναγνωριστικό καλούντος. Για παράδειγμα, ένας καλών VoIP που χρησιμοποιεί έναν αριθμό Google Voice μπορεί να χρησιμοποιήσει μια λειτουργία που ονομάζεται “ανώνυμο αναγνωριστικό καλούντος” για να κρύψει το αναγνωριστικό του καλούντος για όλες τις κλήσεις. Επιπλέον, οποιοσδήποτε πραγματοποιεί τηλεφωνική κλήση στις ΗΠΑ μπορεί να εισαγάγει ένα πρόθεμα “*67” πριν πραγματοποιήσει μια κλήση για να αποκρύψει το αναγνωριστικό καλούντος.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορεί να θέλουν να ορίσουν μια πολιτική για την εταιρεία τους σχετικά με τη χρήση αναγνώρισης κλήσης. Για παράδειγμα, η ομάδα πωλήσεών σας ενδέχεται να δυσκολεύεται να κάνει τους ανθρώπους να απαντούν στις εξερχόμενες κλήσεις τους όταν καλούν χωρίς αναγνώριση κλήσης. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να πειραματιστείτε με την απαίτηση αναγνώρισης καλούντος για τη βελτίωση της παραγωγικότητας του αντιπροσώπου πωλήσεων (π.χ. να πραγματοποιείτε πιο επιτυχημένες εξερχόμενες κλήσεις).

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από την ύπαρξη αναγνωριστικού καλούντος VoIP;

Η εγκατάσταση αναγνώρισης κλήσης VoIP είναι επωφελής για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με πολλούς τρόπους, χωρίς να εγκαταλείπουν την πιθανή εξοικονόμηση κόστους του VoIP.

  • βελτιώστε την εξυπηρέτηση πελατών – Συμπεριλάβετε αναγνωριστικό καλούντος στις εξερχόμενες κλήσεις για εξυπηρέτηση πελατών, επειδή θα σας βλέπουν ως νόμιμο καλούντα.

  • αποτελεσματικότητα προσωπικού γραφείου – Το προσωπικό του γραφείου σας πρέπει να έχει τηλεφωνικές κλήσεις με βασικούς προμηθευτές. Χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό καλούντος σε εξερχόμενες κλήσεις προς προμηθευτές, η κλήση σας είναι απίθανο να αποκλειστεί από μέτρα ανίχνευσης spam.

  • αποφύγετε την έρευνα από τις αστυνομικές αρχές – Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν αναγνώριση κλήσης είναι λιγότερο πιθανό να πραγματοποιούν κλήσεις spam. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να εστιάσετε την παραγωγικότητά σας στην πραγματοποίηση πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών αντί να ανταποκρίνεστε σε έρευνες από τις αστυνομικές αρχές.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από την ύπαρξη αναγνωριστικού καλούντος VoIP; - App - Uploads - 2021 - 10 - Research 13 84percent.svg

Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να ρυθμίσετε το αναγνωριστικό καλούντος, ρωτήστε τον πάροχο VoIP για συμβουλές σχετικά με τη χρήση του λογισμικού του καλούντος VoIP.

Πώς να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ώστε να εμφανίζει το όνομα αναγνώρισης κλήσης VoIP;

Η ρύθμιση της τηλεφωνικής υπηρεσίας VoIP ώστε να περιλαμβάνει αναγνώριση κλήσης είναι απλή. Χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ξεκινήστε δοκιμάζοντας τη ρύθμιση αναγνώρισης καλούντος VoIP καλώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορεί να έχετε ήδη εγκατεστημένη την αναγνώριση καλούντος. Σε αυτήν την περίπτωση, ζητήστε από άλλους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας πωλήσεων, να επαληθεύσουν το αναγνωριστικό καλούντος καλώντας το κινητό τους τηλέφωνο.

  • Συγκρίνετε το κανονικό σας τηλέφωνο με το αναγνωριστικό κλήσης VoIP. Το επόμενο βήμα είναι να πραγματοποιήσετε μια άλλη δοκιμαστική κλήση χρησιμοποιώντας το κανονικό σας τηλέφωνο ή το αναλογικό σας τηλέφωνο, εάν έχετε. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε το αναγνωριστικό καλούντος στο τηλέφωνο VoIP και το κανονικό σας τηλέφωνο να ταιριάζουν.

  • Υιοθετήστε μια συνεπή πολιτική αναγνώρισης καλούντων. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ορίσετε μια πολιτική για κάθε εργαζόμενο και ανάδοχο της εταιρείας σας. Για παράδειγμα, όλα τα αναγνωριστικά καλούντος θα πρέπει να εμφανίζουν το όνομα της εταιρείας σας με τον ίδιο τρόπο.

Set up your call center

LiveAgent offers many useful features and integrations not only for call centers, but for live chat as well. Curious about all the opportunities?

Frequently asked questions

Τι είναι ένας καλών VoIP;

Ένας καλών VoIP πραγματοποιεί φωνητικές κλήσεις χρησιμοποιώντας Voice Over Internet Protocol (VoIP) αντί να χρησιμοποιεί παραδοσιακές αναλογικές συσκευές. Τα τηλεφωνικά συστήματα VoIP χρησιμοποιούν ευρυζωνική σύνδεση για την ολοκλήρωση κλήσεων αντί για αναλογικές τηλεφωνικές γραμμές.

Είναι ύποπτο αν πρόκειται για καλών VOIP;

Εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες διαχείρισης αναγνώρισης κλήσης. Η πραγματοποίηση κλήσεων από μη αναγνωρισμένη υπηρεσία VoIP μπορεί να θεωρηθεί ύποπτη. Για να αποφύγετε να εκληφθείτε ως ύποπτοι, ορίστε ένα αναγνωριστικό καλούντος για όλα τα τηλεφωνικά σας συστήματα VoIP.

Πώς να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις VoIP;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποφύγετε ανεπιθύμητες κλήσεις VoIP. Μπορείτε να ξεκινήσετε προσθέτοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας στο μητρώο απαγόρευσης κλήσεων. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνου σε μια λίστα αποκλεισμού. Επιπλέον, ο πάροχος τηλεφωνικών υπηρεσιών σας ενδέχεται να διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες για τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων κλήσεων.

Πώς να κάνετε μια αναζήτηση αναγνωριστικού καλούντος VoIP;

Μπορείτε να αναζητήσετε ένα αναγνωριστικό κλήσης VoIP με διάφορους τρόπους. Ξεκινήστε πραγματοποιώντας μια αναζήτηση στο Google για τον αριθμό τηλεφώνου και δείτε τι βρίσκετε. Εάν δεν βρείτε τίποτα στο διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου. Εάν καμία από αυτές τις μεθόδους δεν εμφανίσει πληροφορίες, ο αριθμός τηλεφώνου μπορεί να είναι ολοκαίνουργιος ή μπορεί να είναι ύποπτος. Σε αυτήν την περίπτωση, αφήστε την κλήση να μεταβεί στον αυτόματο τηλεφωνητή και, στη συνέχεια, αποφασίστε εάν θέλετε να καλέσετε ξανά.

Η αναγνώριση κλήσης λειτουργεί στο VoIP;

Ναι, το αναγνωριστικό κλήσης λειτουργεί σε VoIP. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να επιλέξουν πώς και πότε θα το χρησιμοποιήσουν. Για παράδειγμα, ορισμένες υπηρεσίες επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις ανώνυμα. Για να αποφύγετε τα παράπονα και τη σύγχυση των καταναλωτών, ρυθμίστε τη διαχείριση αναγνώρισης κλήσης σε όλες τις κλήσεις VoIP.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από την ύπαρξη αναγνωριστικού καλούντος VoIP;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση της δυνατότητας αναγνώρισης κλήσης στο τηλέφωνό σας VoIP. Για παράδειγμα, η ομάδα πωλήσεών σας μπορεί να λάβει απαντήσεις σε περισσότερες από τις εξερχόμενες κλήσεις της. Επιπλέον, το προσωπικό του γραφείου είναι πιο πιθανό να έχει συνομιλίες με πελάτες. Η προσθήκη αναγνωριστικού καλούντος σε όλα τα τηλέφωνά σας σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να κατηγορηθείτε για ανεπιθύμητη αλληλογραφία VoIP.

Πώς να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ώστε να εμφανίζει το όνομα αναγνώρισης κλήσης VoIP;

Τα συγκεκριμένα βήματα για τη ρύθμιση ενός ονόματος αναγνώρισης κλήσης VoIP διαφέρουν ανάλογα με την υπηρεσία σας. Το πρώτο βήμα είναι να πραγματοποιήσετε μια κλήση VoIP στο κινητό σας τηλέφωνο και να δείτε εάν η δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης είναι ενεργή. Εάν είναι ενεργό, επικοινωνήστε με άλλα άτομα για να βεβαιωθείτε ότι το αναγνωριστικό κλήσης της εταιρείας σας εμφανίζεται με συνέπεια. Εάν θέλετε βοήθεια για τη ρύθμιση του αναγνωριστικού κλήσης VoIP, επικοινωνήστε με τον πάροχο VoIP για πρόσθετη βοήθεια.

Πίσω στο Γλωσσάρι Δημιουργία ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμού

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo