Αμέτρητοι τρόποι βελτίωσης με
ένα εργαλείο

Χρησιμοποιήστε την κοινωνική ακρόαση με τη βοήθεια του LiveAgent.

 • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης    
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7    
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
helpdesk software animation
Use case scenarios

Αναζητάτε εργαλεία κοινωνικής ακρόασης;

Εάν εξακολουθείτε να μην χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο κοινωνικής ακρόασης ως μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ και υποστήριξης πελατών, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα. Η κοινωνική ακρόαση έχει να κάνει με την παρακολούθηση όσων λέγονται για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Δείτε τι σκέφτονται οι πελάτες σας, ελέγξτε τους ανταγωνιστές σας αν σας βλάπτουν ή απαντήστε σε ερωτήσεις που ενδέχεται να έχουν οι δυνητικοί πελάτες. Η κοινωνική ακρόαση είναι απαραίτητη!

 • Software Advice front runner 2022 award badge
 • Capterra Shortlist badge 2022
 • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022
 • Αναζητάτε εργαλεία κοινωνικής ακρόασης; - LiveAgent boasts the fastest chat widget on the market and has over 150M end-users worldwide. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center and a robust customer service portal.
Definition of social listening tools

Τι είναι η κοινωνική ακρόαση;

Η κοινωνική ακρόαση, γνωστή και ως κοινωνική παρακολούθηση, είναι η διαδικασία παρακολούθησης ψηφιακών συνομιλιών ή διαδικτυακών αναφορών της εταιρείας σας. Είναι μια αποτελεσματική στρατηγική για τη συλλογή σχολίων και την παρακολούθηση της σκέψης των πελατών σας για την εταιρεία, την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Το LiveAgent ως εργαλείο κοινωνικής ακρόασης

Το LiveAgent συνδέεται με όλα τα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης και λαμβάνει όλα τα σχόλια, τα μηνύματα και τις αναφορές της εταιρείας σας απευθείας στο LiveAgent. Το LiveAgent συνδέεται με:

LiveAgent suitable tool for social listening

Γιατί είναι σημαντικά τα εργαλεία κοινωνικής ακρόασης;

Woman on phone in shopping cart

Επιλύστε ενεργητικά τα προβλήματα

Τα εργαλεία κοινωνικής ακρόασης είναι ιδανικά για ενεργητική επίλυση προβλημάτων. Αναγνωρίστε τους απογοητευμένους πελάτες σας πριν η κακή εμπειρία τους γίνει ευρέως γνωστή και βλάψει την επιχείρησή σας.

Feedback & suggestions

Χρησιμοποιήστε θετικές αναφορές ως μαρτυρίες

Η κοινωνική ακρόαση δεν αφορά μόνο τις κακές εμπειρίες. Δείξτε τα θετικά πράγματα που έχουν να πουν οι πελάτες σας για την επιχείρησή σας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια αυθεντική μαρτυρία!

Learn from customer analytics and insights

Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών

Η κοινωνική ακρόαση είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας δώσει μια γενική επισκόπηση του τι λέγεται για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Παρακολουθήστε τι λένε οι πελάτες σας, καθώς και oι ανταγωνιστές σας.

Real-time customer support

Αλληλεπιδράστε εύκολα με τους πελάτες

Απαντήστε σε Tweets πελατών, μηνύματα Facebook ή σχόλια Instagram απευθείας από το εργαλείο κοινωνικής ακρόασης. Μην σπαταλάτε χρόνο για να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε από διαφορετικούς λογαριασμούς.

Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works

Κοινωνική ακρόαση στο Facebook

Το εργαλείο κοινωνικής ακρόασης του LiveAgent βελτιστοποιεί όλα τα μηνύματα και τα σχόλια του Facebook στις αναρτήσεις σας και τα ωθεί απευθείας στον πίνακα ελέγχου του LiveAgent. Από εκεί, μπορείτε εύκολα να απαντήσετε, καθώς ακόμη και να δημιουργήσετε νέες δημοσιεύσεις στη σελίδα σας στο Facebook.

Κοινωνική ακρόαση στο Twitter

Παρακολουθήστε λέξεις-κλειδιά και απαντήστε σε Tweets που αναφέρουν τον λογαριασμό σας. Με το εργαλείο κοινωνικής ακρόασης του LiveAgent στο Twitter, δεν θα χάσετε ποτέ ξανά ούτε ένα Tweet για την εταιρεία σας. Απλώς ρυθμίστε λέξεις-κλειδιά που θέλετε να παρακολουθείτε και όλα τα Tweets που περιέχουν αυτήν τη λέξη-κλειδί θα μεταφερθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας στο LiveAgent με τη μορφή καρτέλας.

Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent

Κοινωνική ακρόαση στο Instagram

Όλα τα σχόλια που έγιναν στις αναρτήσεις ή οι αναρτήσεις σας που αναφέρουν τον λογαριασμό σας θα προωθηθούν αυτόματα στο LiveAgent. Απαντήστε απευθείας από το LiveAgent χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξετε χιλιάδες ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας. Το LiveAgent οργανώνει όλα τα ερωτήματα ανάλογα με τη σημασία και τον χρόνο που λαμβάνονται.

Κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο κοινωνικής ακρόασης

Κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο κοινωνικής ακρόασης

Καρτέλες

Βελτιστοποιήστε όλα τα ερωτήματα από πολλά κανάλια επικοινωνίας σε ένα κοινόχρηστο εισερχόμενο.

Καρτέλες

Ζωντανή Συνομιλία

Συνομιλήστε με πελάτες και επισκέπτες ιστότοπων σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιήστε προσκλήσεις ενεργητικής συνομιλίας και άλλα.

Ζωντανή Συνομιλία

Πύλη υποστήριξης

Δημιουργήστε εντυπωσιακές πύλες πελατών και γνωσιακές βάσεις ως λύσεις αυτοεξυπηρέτησης για τους πελάτες σας.

Peter Komornik

Το LiveAgent συνδυάζει εξαιρετική ζωντανή συνομιλία, καρτέλες και αυτοματισμό που μας επιτρέπουν να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας.

Peter Komornik, CEO
black Slido logo

Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent

 • Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent

  “Είναι τόσο πλούσιο σε λειτουργίες και υπερτρεί κατά πολύ της πενταετούς συνδρομής μου στο zendesk. Έτσι άλλαξα. Πολύ καλή προσθήκη για μένα ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης.” Albert

 • Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent

  Δοκίμασα πρώτα το Zendesk, αλλά μετά από ώρες προσπάθειας και κατανοώντας το μοντέλο τιμών, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν για μένα. Αντ ‘αυτού, άρχισα να χρησιμοποιώ το LiveAgent και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το σύστημα διαμορφώθηκε ακριβώς όπως το θέλω και δεν έχω βρει ακόμη κάτι που δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω. Η ίδια η υποστήριξη είναι εξαιρετική και συνήθως απαντά στις ερωτήσεις σας σε λίγα λεπτά. ” Erik

 • Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent

  “Μετακομίσαμε στο LiveAgent από το ZenDesk … και δεν θα ξαναεπιστρέψουμε … Διαθέτει εκπληκτικά προσιτή τιμή και πάντα εξυπηρετική ομάδα υποστήριξης που είναι εκεί για να μας βοηθήσει 24×7. Δεύτερον, το προηγμένο επίπεδο αυτοματισμού έχει κυριολεκτικά αντικαταστήσει την ανάγκη μας για Zapier, καθώς υπάρχει καλός αριθμός ενσωματώσεων. Επιπλέον, δίνουν τόσα πολλά ψευδώνυμα email για να γίνει η σύνδεση πολύ εύκολα. ” Aaron

 • Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent

  “Κι εμείς και οι πελάτες μας αντιμετωπίζαμε συχνά προβλήματα με το ZenDesk. Εξετάζοντας τις διαφορετικές επιλογές, επιλέξαμε το LiveAgent με βάση τις κριτικές των χρηστών και την τιμή του.Adam

 • Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent

  “Χρησιμοποιούσα το ZenDesk για χρόνια και ήμουν κουρασμένος από τα μηνύματα” τύπου αιτήματος ” και ότι δεν μπορούσα να επισυνάψω αρχεία στα email μου, αλλά μόνο να στείλω συνδέσμους. Αυτά που μου αρέσουν στο LiveAgent: στέλνει email (όχι αιτήματα), μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία, να οργανώσετε τη ροή των email πιο εύκολα από ό, τι στο ZenDesk, να συνομιλήσετε και να διαχειριστείτε email από το ίδιο παράθυρο. Επίσης, το LiveAgent υποστηρίζει υπολογιστικά φύλλα στα email του και διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης. ” Vlad

 • Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent

  “Κάναμε μετάβαση σε αυτό το σύστημα μετά από πολλά χρόνια χρήσης του ZenDesk. Οι λειτουργίες είναι καταπληκτικές: φόρμες επικοινωνίας, live συνομιλία, βάσεις δεδομένων, ενσωμάτωση με κοινωνικά δίκτυα – όλα σε μία υπηρεσία και όλες αυτές οι ενότητες είναι καλά μελετημένες και αλληλεπιδρούν ικανοποιητικά μεταξύ τους. Ένα σημείο που μου άρεσε είναι ότι η υπηρεσία λειτουργεί σταθερά ακόμη και σε πλατφόρμες για κινητά (μετά το ZenDesk αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς). ” Olga

 • Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent

  “Δοκιμάσαμε διάφορες λύσεις όπως το Zendesk, το Freshdesk και άλλα. Στη συνέχεια, βρήκαμε το LiveAgent. Εξαιρετικό εργαλείο, καλή σχέση ποιότητας-τιμής, ευκολία στη χρήση, εξαιρετική υποστήριξη και βοήθεια στην εφαρμογή. Και τώρα, μετά από αρκετά χρόνια χρήσης, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή ως εργαλείο υποστήριξης που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει.”Michal

 • Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent

  “Έχω χρησιμοποιήσει πολλά άλλα συστήματα υπηρεσίας βοήθειας στο παρελθόν όπως το LiveZilla, το Zopim, το Zendesk, το Freshdesk, το Desk.com κ.λπ. Το LiveAgent τα έχει κερδίσει με κάθε τρόπο λόγω της τιμολόγησης, των χαρακτηριστικών, της υποστήριξης πελατών και των λειτουργιών για κινητά. ” Harrison

  Harrison

Γιατί το LiveAgent είναι το σωστό εργαλείο κοινωνικής ακρόασης για εσάς;

Most reviewed and number 1

Με τις περισσότερες αξιολογήσεις και #1 στην κατάταξη

Το LiveAgent ήταν το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης με τις περισσότερες κριτικές και #1 για τις μικρές επιχειρήσεις το 2019-2020.

Preferred by 21k businesses

Προτιμάται από 21.000 επιχειρήσεις

Πάνω από 21.000 επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους έχουν επιλέξει το LiveAgent για τις ανάγκες υποστήριξης των πελατών τους.

Packed with features

Με 180+ δυνατότητες, 40+ ενσωματώσεις και ατελείωτες προσαρμογές, το εργαλείο προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Cloud based and secure help desk

Βασισμένο στο cloud και ασφαλές

Πλήρως βασισμένο στο cloud, ασφαλές, εύκολο στη ρύθμιση και χρήση. Ξεκινήστε με το LiveAgent μέσα σε λίγα λεπτά.

Διαφανείς και προσιτές τιμές

Αποκτήστε την επαγγελματική λύση κοινωνικής ακρόασης μας σε σταθερή μηνιαία τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Εγγραφείτε σε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες. Τι περιμένετε; Ξεκινήστε την κοινωνική ακρόαση σήμερα!

Δοκιμή 14 ημερών
Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
και πολλά άλλα
$15 μήνας

Τίκετ

 • Απεριόριστο ιστορικό καρτελών
 • Απεριόριστες διευθύνσεις email
 • Προηγμένες αναφορές
 • Πύλη πελατών + φόρουμ
$29 μήνας

Ticket+chat

 • Όλα στις Καρτέλες, με επιπλέον:
 • Απεριόριστα κουμπιά συνομιλίας
 • Διαχείριση σχολίων
 • Παρακολούθηση επισκεπτών σε πραγματικό χρόνο
$0 μήνας

Δωρεάν

 • Ιστορικό καρτελών 7 ημερών
 • 1 κουμπί συνομιλίας
 • 1 αριθμός τηλεφώνου
 • 1 διεύθυνση email

Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα

FAQ

Τι είναι τα εργαλεία κοινωνικής ακρόασης;

Τα εργαλεία κοινωνικής ακρόασης παρακολουθούν τις διαδικτυακές συνομιλίες γύρω από την εταιρεία σας και λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή σας και στη συνέχεια παρακολουθούν αναφορές και λέξεις-κλειδιά για να σας παρέχουν ειδοποιήσεις.

Είναι το LiveAgent ένα εργαλείο κοινωνικής ακρόασης;

Το LiveAgent παρακολουθεί και συλλέγει σχόλια, αναφορές και μηνύματα σε πολλές πλατφόρμες, όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter και το Viber. Ως αποτέλεσμα, οι αντιπρόσωποι σας μπορούν να παραμένουν ενημερωμένοι και να αντιμετωπίζουν όλα τα απαραίτητα ζητήματα από έναν πίνακα ελέγχου.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε εργαλεία ακρόασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Η παρακολούθηση της διαδικτυακής παρουσίας της εταιρείας σας και των συνομιλιών που έχουν οι υποψήφιοι ή πελάτες σας στα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τον εντοπισμό και την άμεση επίλυση ζητημάτων.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo