Αναζητάτε μια εναλλακτική για το Outlook;

Ανακαλύψτε γιατί το LiveAgent είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση του Outlook στην αγορά.

 • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
 • ✓ Ακύρωση ανά πάσα στιγμή
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Help desk software comparison
Alternatives background

Βαρεθήκατε με το webmail σας;

Το LiveAgent  είναι μια εκπληκτική επιλογή. Αν και το Outlook έχει πολλές χρήσιμες δυνατότητες για μεμονωμένη διαχείριση email, όσον αφορά τη διαχείριση πολλαπλών διευθύνσεων email και τη συνεργασία με συναδέλφους, υπάρχουν περιορισμοί.

 • Software Advice front runner 2022 award badge
 • Capterra Shortlist badge 2022
 • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022

Σκεφτείτε το LiveAgent

Social customer service templates

130+ ενσωματώσεις

Sales email templates

Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος

Ticketing templates

Περισσότερες λειτουργίες

Help desk templates

Είσοδος πολλαπλών χρηστών

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

Outlook vs LiveAgent με μια ματιά

Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
LiveAgent
Outlook
Κρυπτογράφηση email
LiveAgent
Outlook
Επιλογές προσαρμογής
LiveAgent
Outlook
Είσοδος πολλάπλών χρηστών
LiveAgent
Outlook
Ξεχωριστή προβολή καρτέλας email
LiveAgent
Outlook
Εμπειρία χωρίς διαφημίσεις
LiveAgent
Outlook
Κανόνες αυτοματοποίησης
LiveAgent
Outlook
Προσαρμόσιμα πρότυπα email
LiveAgent
Outlook
Δωρεάν έκδοση
LiveAgent
Outlook
Δωρεάν έκδοση
LiveAgent
Outlook
Tags
LiveAgent
Outlook
Διαχωρισμός / συγχώνευση email
LiveAgent
Outlook
Προσωπικές σημειώσεις
LiveAgent
Outlook
CRM
LiveAgent
Outlook
Ενσωματώσεις
LiveAgent
Outlook
Λειτουργίες
LiveAgent
Outlook
Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
Κρυπτογράφηση email
Επιλογές προσαρμογής
Είσοδος πολλαπλών χρηστών
Ξεχωριστή προβολή καρτέλας email
Εμπειρία χωρίς διαφημίσεις
Κανόνες αυτοματοποίησης
Προσαρμόσιμα πρότυπα email
Δωρεάν έκδοση
Ετικέτες
Διαχωρισμός / συγχώνευση email
Προσωπικές σημειώσεις
CRM
Ενσωματώσεις

Εμπιστοσύνη από 30.000+ εταιρείες και 150 εκατομμύρια χρήστες

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Universal-Inbox-feature-LiveAgent

Παρουσιάζουμε τον καθολικό χώρο εισερχόμενων

Μια πιο έξυπνη έκδοση του Outlook και μια τέλεια εναλλακτική λύση για το Gmail που υποστηρίζει την πρόσβαση από πολλούς χρήστες και προβάλλει τα email από πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κανάλια επικοινωνίας σε ένα ενιαίο χώρο εισερχόμενων.

Χρησιμοποιείτε πολλές καρτέλες email;

Η εναλλακτική λύση του Outlook προσφέρει πολλές καρτέλες αιτημάτων για ταχύτερη επίλυση προβλημάτων και εύκολη είσοδο και έξοδο.

Multiple ticket tabs by LiveAgent
Help desk templates

Προσαρμόσιμα πρότυπα email

Οι εναλλακτικές λύσεις του Outlook όπως το LiveAgent προσφέρουν αμέτρητες επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων προτύπων email.

Δημιουργήστε τα πρότυπά σας με έναν απλό επεξεργαστή WYSIWYG ή γράψτε έναν προσαρμοσμένο κώδικα HTML.

Κάνοντας τη δουλειά πιο γρήγορα

Λάβατε ένα αίτημα που περιέχει πολλά αιτήματα; Χωρίστε το αίτημα στα δύο για να εξασφαλίσετε ταχύτερη επίλυση προβλημάτων.

Εναλλακτικά, συγχωνεύστε δύο ή περισσότερα αιτήματα σε ένα για να διασφαλίσετε ότι δεν χάνεται χρόνος επιλύοντας το ίδιο αίτημα πολλές φορές

Split tickets feature by LiveAgent
Inbound and Outbound Call Center Software by LiveAgent

Νιώθετε κολλημένος;

Η εναλλακτική λύση του Outlook προσφέρει δωρεάν εσωτερικές συνομιλίες και κλήσεις εντός εφαρμογής.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, μοιραστείτε το αναγνωριστικό email με τους συναδέλφους σας, ώστε να μην χρειάζεται να αναζητήσουν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο αναφέρεστε.

Πιο εύχρηστο από ποτέ

Εξοικονομήστε περισσότερες από 15 ώρες εργασίας για τους εκπροσώπους σας κάθε εβδομάδα, δημιουργώντας προκαθορισμένες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις με τη μορφή πρότυπων μηνυμάτων.

Canned-messages-Macros
LiveAgent helpdesk tour

Πλούσιες ενσωματώσεις omnichannel

Η εναλλακτική λύση του Outlook προσφέρει πλούσιες ενσωματώσεις με πάνω από 130 συστήματα τρίτων.

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας σας συνδέοντας το λογαριασμό σας στο LiveAgent με το TwitterFacebook, ήτο  Instagram, αμέτρητους παρόχους VoIP, επεξεργαστές πληρωμών ή λογισμικό διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM) όπως το PipeDrive.

Συνεχής βελτίωση

Οι εναλλακτικές λύσεις του Outlook όπως το LiveAgent παρέχουν βαθιά εικόνα για τις προσπάθειές σας για υποστήριξη.

Μάθετε πόσα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε κάθε μήνα, πόσα απαντήθηκαν εγκαίρως, ποια SLA δεν τηρήθηκαν και ποιος ήταν υπεύθυνος για αυτά.

Performance report by LiveAgent

Λίγοι ακόμη λόγοι για τους οποίους είμαστε η καλύτερη εναλλακτική λύση στο Outlook

Ticketing templates

Δώστε στις εναλλακτικές του Outlook μια δυνατότητα  να βελτιώσουν την υποστήριξή σας με δυνατότητες παρακολούθησης χρόνου. Ανακαλύψτε ποιες εργασίες είναι πιο περίπλοκες ή ποιοι εκπρόσωποι χρειάζονται περισσότερη εκπαίδευση από μία μόνο διεπαφή.

Knowledge base templates

Η εναλλακτική λύση του Outlook προσφέρει εύχρηστες υβριδικές ροές αιτημάτων που διασφαλίζουν ότι δεν θα χαθείτε στην ακαταστασία των επικοινωνιών από πελάτες καθώς φτάνουν από διαφορετικά κανάλια.

Marketing email templates

Το LiveAgent, η τέλεια εναλλακτική λύση του Outlook, διασφαλίζει ότι πολλοί εκπρόσωποι υποστήριξης μπορούν να συνεργαστούν χωρίς να διαγράφονται οι εργασίες του άλλου. Οι εκπρόσωποι ειδοποιούνται καθώς βλέπουν αιτήματα που έχουν ήδη επεξεργαστεί.

Customer service templates

Το LiveAgent διαθέτει τους πλουσιότερους κανόνες αυτοματισμού, καθιστώντας το την τέλεια εναλλακτική λύση στο Outlook. Βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες αυτοματοποιώντας τις καθημερινές εργασίες, όπως αντιστοίχιση ετικετών και ευθυνών ή παρακολούθηση email.

LiveAgent - Powerful WYSIWYG editor

Οι εναλλακτικές λύσεις του Outlook εκχωρούν αυτόματα ετικέτες σε κάθε εισερχόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να διασφαλίσουν ότι μπορείτε να δείτε το περιεχόμενό του με μια ματιά χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε. Αυτό καθιστά την αναζήτηση email πιο γρήγορη και πιο βολική.

Call center templates

Δημιουργήστε φακέλους και υποφακέλους με τη μορφή τμημάτων. Βεβαιωθείτε ότι κάθε email δρομολογείται αυτόματα στο σωστό τμήμα με κανόνες αυτοματοποίησης ή με μη αυτόματες επαναθέσεις.

Live chat templates

Ανάθεση καθορισμένων ευθυνών σε πολλά τμήματα και εκπροσώπους. Βεβαιωθείτε ότι κανένα email δεν περνάει τα κενά και παραμένει αναπάντητο χάρη στη νέα εναλλακτική λύση του Outlook.

Social customer service templates

Προβάλετε, επεξεργαστείτε και προσθέστε πληροφορίες στο ενσωματωμένο CRM μας ενώ απαντάτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μία διεπαφή. Προσθέστε πεδία, όπως μέγεθος παπουτσιού ή ζώνη ώρας για να κάνετε την εξυπηρέτηση πελατών σας πιο εξατομικευμένη.

Business Email Templates

Αποκαλύψτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα email, πελάτη ή διαδικασία επίλυσης. Οι συνάδελφοί σας μπορούν να δουν αυτές τις σημειώσεις ανά πάσα στιγμή καθώς επεξεργάζονται ένα συγκεκριμένο email/ερώτημα.

Τι λένε οι πελάτες μας

  Αφήστε την απογοήτευσή σας πίσω και πείτε αντίο στο Outlook για πάντα

  Το LiveAgent, η καλύτερη εναλλακτική λύση του Outlook στην αγορά, διαθέτει τις περισσότερες κριτικές  και είναι το # 1 λογισμικό help desk για το SMB το 2021. Ενώστε τις δυνάμεις σας με εταιρείες όπως η Yamaha, η BMW και η Huawei παρέχοντας εξυπηρέτηση πελατών παγκόσμιας κλάσης. Με το LiveAgent, είναι εύκολο.

  3,000+ Trustpilot | GetApp | G2 crowd reviews

  Upset man-illustration

  Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

  Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

  Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
  G2 Crowd
  Capterra
  GetApp
  Σχετικά Άρθρα μεΕναλλακτική Outlook
  Το LiveAgent αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση για το SysAid. Μάθετε περισσότερα για το κέντρο εξυπηρέτησης και ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.

  Αναζητάτε την κατάλληλη εναλλακτική λύση για το SysAid;

  Το LiveAgent είναι μια οικονομική λύση που βοηθά στη διαχείριση αιτημάτων υποστήριξης μέσω διαφορετικών καναλιών. Προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη στους πελάτες και βελτιώνει την επικοινωνία με τους πελάτες. Χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες και έχει θετική επίδραση στην ικανοποίηση των πελατών και τις πωλήσεις.

  Ψάχνετε για εναλλακτική λύση του ConnectWise; Ανακαλύψτε το εξαιρετικό σύστημα καρτελών του LiveAgent που υποστηρίζεται από εκπληκτικές δυνατότητες και ενσωματώσεις.

  Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση για το ConnectWise;

  Η εταιρεία παρέχει προσαρμοσμένες πωλήσεις και υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας και CRM. Δίνει επίσης αναλυτικές αναφορές και εξατομικευμένες προτάσεις για τους πελάτες της στους τομείς των ταξιδιών και της φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η εταιρεία επιτρέπει στις εταιρείες να επικοινωνούν με τους πελάτες τους μέσω πολλαπλών καναλιών, όπως email και ζωντανή συνομιλία.

  Το LiveAgent είναι πιο οικονομικό σε σύγκριση με άλλες λύσεις κέντρων εξυπηρέτησης και διαθέτει περισσότερες από 175 δυνατότητες κέντρου εξυπηρέτησης και περισσότερες από 40 ενσωματώσεις. Δείτε περισσότερα.

  Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση για το LiveHelpNow;

  Το LiveAgent προσφέρει λύσεις επιχειρήσεων για αύξηση ικανοποίησης πελατών και μείωση λειτουργικού κόστους, μέσω προσκλήσεων συνομιλίας και διαχείρισης επαφών.

  Μεταφερθείτε από το Hesk στο LiveAgent και αποκτήστε ένα πολυκαναλικό σύστημα έκδοσης καρτελών που διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωησης και ένα εξαιρετικά γρήγορο widget ζωντανής συνομιλίας.

  Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση του Hesk;

  Το LiveAgent είναι μία εξαιρετική λύση για την επικοινωνία με τους πελάτες σε διάφορες επιχειρήσεις. Οι χρήστες αναφέρουν ότι βελτίωσε την εξυπηρέτηση πελατών και αύξησε τον χρόνο απόκρισης και τις πωλήσεις. Επίσης, βοηθά στην κατηγοριοποίηση των καρτελών και την παρακολούθηση των αναγκών των πελατών με βάση στατιστικά στοιχεία.

  Αν ψάχνετε για μια ισχυρή εναλλακτική λύση για το Kayako, σκεφτείτε το LiveAgent. Διαθέτει το ταχύτερο widget συνομιλίας στην αγορά και διαθέτει 179+ χρήσιμες λειτουργίες κέντρου εξυπηρέτησης

  Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση για το Kayako;

  Το LiveAgent προσφέρει αυτοματισμό και διαχείριση ροής εργασιών για επιτάχυνση των διαδικασιών υποστήριξης πελατών. Με πάνω από 179 δυνατότητες κέντρου εξυπηρέτησης, μπορεί να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών και να βελτιώσει την παραγωγικότητα. Αυτά είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι εταιρείες μεταφέρονται στο LiveAgent.

  Ψάχνετε για τη σωστή εναλλακτική του osTicket; Συγκρίνετε τώρα το LiveAgent με το osTicket και αποκτήστε σήμερα το καλύτερο λογισμικό υποστήριξης πελατών.

  Αναζητάτε μια εναλλακτική του osTicket;

  Συγκρίνετε το osTicket με το LiveAgent και ανακαλύψτε αν είμαστε το κατάλληλο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών για την επιχείρησή σας. Το καλό λογισμικό υποστήριξης πελατών πρέπει να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία στον πελάτη και διαθέτουμε 24ωρη υποστήριξη πελατών.

  Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

  ×
  Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

  Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

  Προγραμματίστε ένα demo