Το καλύτερο πρόσθετο εσωτερικής σύνδεσης του WordPress

Ανακαλύψτε πώς το πρόσθετο βελτιώνει τις προσπάθειές σας στο SEO.

  • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης
  • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
Industry background

Τι μπορεί να κάνει το εργαλείο εσωτερικής σύνδεσης WP;

Η προσθήκη εσωτερικών συνδέσμων μπορεί να είναι χρονοβόρα και κουραστική εάν πρέπει να δημιουργήσετε κάθε σύνδεσμο χειροκίνητα. Ευτυχώς, υπάρχει μια εύκολη λύση: το πρόσθετο Εσωτερικών συνδέσμων από την Quality Unit. Μάθετε για τις παρακάτω δυνατότητες.

cleverness of LiveAgent

Διαφοροποιήστε τα κείμενα αγκύρωσης

Ανησυχείτε για τα επαναλαμβανόμενα κείμενα αγκύρωσης; Δεν χρειάζεται. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εισάγετε φράσεις, συνώνυμα και σχετικές φράσεις που θέλετε να συσχετίζονται με κάθε λέξη-κλειδί για φυσική και ευέλικτη εσωτερική σύνδεση.

personalization features of LiveAgent

Αυτόματη σύνδεση

Η αυτόματη σύνδεση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του πρόσθετου, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε σε άλλες δραστηριότητες SEO και μάρκετινγκ αντί να προσθέτετε χειροκίνητα εσωτερικούς συνδέσμους σε κάθε άρθρο σας. Τι μπορείτε να περιμένετε; Απλώς πληκτρολογήστε ή εισαγάγετε λέξεις-κλειδιά και ορίστε την προτιμώμενη διεύθυνση URL.

provide help with LiveAgent

Μπλοκάρισμα συγκεκριμένων διευθύνσεων URL

Το μπλοκάρισμα σάς επιτρέπει να καταχωρίσετε διευθύνσεις URL που δεν θέλετε να συμπεριλάβετε στη διαδικασία αυτοματισμού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παραθέσετε διευθύνσεις URL όπως σελίδες σύνδεσης και σελίδες ολοκλήρωσης αγοράς και το πρόσθετο θα τις αποφύγει στον ιστότοπό σας WP.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Μαζική εισαγωγή των λέξεων-κλειδιών-στόχων σας

Θέλετε να αποφύγετε την προσθήκη κάθε λέξης-κλειδιού μία προς μία; Η δυνατότητα μαζικής εισαγωγής σάς επιτρέπει να ανεβάσετε λέξεις-κλειδιά μέσω ενός αρχείου CSV μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Ενεργοποιημένες ταξινομίες

Κατά τη διασύνδεση του περιεχομένου σας, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η επίκαιρη συνάφεια. Χρησιμοποιώντας το πρόσθετο αυτοματοποίησης διασύνδεσης, μπορείτε να προσδιορίσετε πώς θέλετε να διασυνδέεται το περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας τις ταξινομίες του WordPress. Έτσι, συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά μπορούν να περιοριστούν. Για παράδειγμα, εάν θέλετε ο σύνδεσμος ebook σας να εμφανίζεται μόνο στην ενότητα Κριτικές βιβλίων με την ετικέτα “μυθιστόρημα”, μπορείτε εύκολα να το κάνετε με το πρόσθετο μας.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Google Search Console API

Εάν δεν έχετε ένα φύλλο Excel λέξεων-κλειδιών που θέλετε να στοχεύσετε με εσωτερικούς συνδέσμους, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Με το Google Search Console API, μπορείτε να εισάγετε αυτόματα σχετικές λέξεις-κλειδιά για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Συγκεκριμένος αριθμός συνδέσμων για κάθε άρθρο/παράγραφο

Καθώς τα άρθρα ποικίλλουν σε έκταση, ίσως θελήσετε να ορίσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό συνδέσμων με βάση τον αριθμό των λέξεων, ώστε να αποφύγετε πάρα πολλούς ή πολύ λίγους συνδέσμους. Αυτό μπορεί να γίνει ανά παράγραφο ή για ολόκληρο το άρθρο.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Αυτόματη εισαγωγή λέξεων-κλειδιών από το Yoast SEO/RankMath

Έχετε εγκαταστήσει τα πρόσθετα Yoast SEO ή RankMath; Εισαγάγετε όλες τις λέξεις-κλειδιά εστίασης από τη βάση δεδομένων σας και εξοικονομήστε χρόνο.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Προσαρμοσμένοι στόχοι συνδέσμων

Είναι δυνατό να ορίσετε προσαρμοσμένους στόχους συνδέσμων, όπως: ανοίξτε σε νέο παράθυρο, στην ίδια καρτέλα ή σε ένα αναδυόμενο παράθυρο.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Δεν τροποποιεί παλιούς εσωτερικούς συνδέσμους

Οι σύνδεσμοι που προστέθηκαν χειροκίνητα δεν θα αλλάξουν, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Λόγοι για την προσθήκη εσωτερικών συνδέσμων

Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι, γνωστοί και ως σύνδεσμοι εντός του ιστότοπου ή backlinks, είναι υπερσύνδεσμοι που συνδέουν σελίδες σε έναν μόνο ιστότοπο. Μπορούν να βρεθούν μέσα στο σώμα του κειμένου σε μια σελίδα. Αυτό είναι διαφορετικό από τους εξωτερικούς συνδέσμους, οι οποίοι συνδέονται με άλλους ιστότοπους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη των εσωτερικών συνδέσμων παρακάτω.

Integrations pricing-icon

Μειωμένο ποσοστό εγκατάλειψης και αυξημένη διατήρηση χρηστών

Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κρατήσετε τους αναγνώστες αφοσιωμένους και ενεργούς στη σελίδα. Ως εκ τούτου, έχετε περισσότερες πιθανότητες να τους μετατρέψετε σε πελάτες ή να τους κάνετε να ολοκληρώσουν την επιθυμητή ενέργεια.

Integrations pricing-icon

Βελτιωμένη κατάταξη SEO

Η σημασία των εσωτερικών συνδέσμων επεκτείνεται όχι μόνο στους αναγνώστες αλλά και στις μηχανές αναζήτησης. Η σωστή χρήση των εσωτερικών συνδέσμων μπορεί να βοηθήσει την Google να κατανοήσει τη δομή του ιστότοπού σας, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της επισκεψιμότητας/κατάταξης SEO.

Integrations pricing-icon

Μεταφερόμενη αξία συνδέσμων

Η ύπαρξη εσωτερικών συνδέσμων είναι επίσης σημαντική επειδή σας βοηθούν να διαδώσετε την ίδια αξία συνδέσμων ή, με άλλα λόγια, να συνδέσετε το περιεχόμενο από τη μια σελίδα στην άλλη. Βασικά, η ιδέα είναι ότι περισσότερες σελίδες μπορούν να περάσουν αξία και εξουσία μεταξύ τους και κατά συνέπεια να βελτιώσουν την κατάταξη και την ορατότητα της σελίδας, αποτρέποντας τις ορφανές σελίδες.

LiveAgent - What is help desk software

Μπορεί η αυτόματη εσωτερική σύνδεση να βλάψει το SEO σας;

Υπάρχει ένα στίγμα που περιβάλλει τα πρόσθετα αυτόματων εσωτερικών συνδέσμων, καθώς πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι επιβλαβή λόγω επαναλαμβανόμενων κειμένων αγκύρωσης και άσχετων εσωτερικών συνδέσμων. Αυτοί είναι και οι δύο εύλογοι λόγοι για να ανησυχείτε, καθώς δεν θέλετε να προκαλέσετε την Google να σας τιμωρήσει ή να παρέχετε στους χρήστες σας μια κακή εμπειρία. Έχουμε λάβει υπόψη όλες αυτές τις ανησυχίες κατά την ανάπτυξη του πρόσθετου μας εσωτερικής σύνδεσης. Τούτου λεχθέντος, το πρόσθετο σάς επιτρέπει να προσθέσετε πολλές επιλογές κειμένου αγκύρωσης για κάθε λέξη-κλειδί και να ορίσετε σχετικούς συνδέσμους με βάση συγκεκριμένους τύπους αναρτήσεων, κατηγορίες και ετικέτες. Με αυτές τις δύο δυνατότητες, μπορείτε να αποτρέψετε τυχόν προβλήματα σχετικά με τη συνάφεια και τα επαναλαμβανόμενα κείμενα αγκύρωσης. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε με σαφήνεια πόσους συνδέσμους θέλετε ανά άρθρο/παράγραφο.

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από την εσωτερική σύνδεση;

Integrations pricing-icon

Bloggers

Η αυτοματοποιημένη εσωτερική σύνδεση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε το ιστολόγιό σας, καθώς δεν χρειάζεται να προσθέτετε χειροκίνητα συνδέσμους, κάτι που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο εάν έχετε πολύ περιεχόμενο. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, το πρόσθετο θα προσθέσει εσωτερικούς συνδέσμους σε όλα τα ιστολόγιά σας χωρίς να αντικαταστήσει τους συνδέσμους που προσθέσατε χειροκίνητα. Αποτρέπει επίσης το ορφανό περιεχόμενο, το οποίο, με τη σειρά του, αποτρέπει προβλήματα SEO, όπως η χαμηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Συνολικά, μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο για τους bloggers.

Integrations pricing-icon

Οργανισμοί

Τα πρόσθετα εσωτερικής σύνδεσης είναι ουσιαστικά πρόσθετα SEO. Έτσι, είναι επωφελές όχι μόνο για ιδιώτες και εταιρείες αλλά και για οργανισμούς που παρέχουν υπηρεσίες SEO. Κατά συνέπεια, μπορείτε να ενσωματώσετε μια εσωτερική στρατηγική δημιουργίας συνδέσμων για τεράστιους πελάτες χωρίς να χρειάζεται να ορίσετε συνδέσμους για κάθε σελίδα στον ιστότοπό τους.

Integrations pricing-icon

Επιχειρήσεις

Διατηρήστε μια θετική εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό σας και κρατήστε τους δυνητικούς πελάτες σας αφοσιωμένους περισσότερο χρόνο, ώστε να μπορούν να βρίσκουν εύκολα πληροφορίες. Διασυνδέστε τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε, εισάγοντας συγκεκριμένες κατηγορίες ή διευθύνσεις URL στη λίστα επιτρεπόμενων και μπλοκάροντας εκείνες που δεν θέλετε να διασυνδεθούν.

Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τη στρατηγική εσωτερικής σύνδεσης;

Οι χρήστες του WP μπορούν να κατεβάσουν και να χρησιμοποιήσουν το πρόσθετο εσωτερικής σύνδεσης δωρεάν. Μεταμορφώστε την εμπειρία χρήστη σας και ενισχύστε αμέσως τις προσπάθειές σας στο SEO.

Πρόσθετα WP που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα

Θέλετε να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας με περισσότερες επεκτάσεις WP; Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε επιπλέον πρόσθετα που θα βελτιώσουν το UX σας και την εξυπηρέτηση πελατών.

Πρόσθετο ζωντανής συνομιλίας

Η ικανότητά σας να ανταποκρίνεστε γρήγορα στους επισκέπτες του ιστότοπού σας επηρεάζει σημαντικά την εμπειρία χρήστη και τη φήμη της επωνυμίας σας. Ο καλύτερος τρόπος για να είστε άμεσα διαθέσιμοι είναι να έχετε ένα widget ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό σας.

Integrations pricing-icon

Πρόσθετο λίστας ελέγχου

Προσφέρετε στους αναγνώστες διαδραστικές λίστες ελέγχου που είναι απλές αλλά μοντέρνες. Οι λίστες ελέγχου μπορούν να αποθηκευτούν, να μοιραστούν και να εκτυπωθούν. Επίσης, παρακολουθήστε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας να αυξάνεται, καθώς η λίστα ελέγχου είναι συμβατή με το Schema Markup.

Σχετικά Άρθρα μεΠρόσθετο εσωτερικής σύνδεσης WordPress
Δεν θα αποκαλύψουμε τα δεδομένα σας, εκτός εάν επιβληθεί από το νόμο ή εάν επιτραπεί από εσάς. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του LiveAgent της Quality Unit.

Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική απορρήτου της Quality Unit περιλαμβάνει τη συλλογή δεδομένων επικοινωνίας και αγοράς, τη διατήρηση δεδομένων πελατών και την παρακολούθηση των επισκεπτών. Το LiveAgent διαθέτει πολιτική ασφαλείας και αρχειοθέτησης δεδομένων.

Αυξήστε την αφοσίωση των πελατών με εξατομικευμένη υποστήριξη σε όλα τα κανάλια. Αφήστε τους πελάτες σας με μια υπέροχη αίσθηση κάθε φορά που αλληλεπιδρούν με την επιχείρησή σας.

Αυξήστε την αφοσίωση με το LiveAgent

Η εξατομίκευση του περιεχομένου και των μηνυμάτων είναι ουσιαστική για την αύξηση της αφοσίωσης των πελατών. Οι πελάτες επιθυμούν εξατομικευμένες εμπειρίες και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο γι' αυτές.

Αυτή η λίστα ελέγχου κέντρου εξυπηρέτησης θα διασφαλίσει ότι οι πελάτες σας λαμβάνουν πάντα κορυφαία εξυπηρέτηση.

Λίστα ελέγχου κέντρου εξυπηρέτησης

Η δημιουργία προτύπων email μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και να παρέχει συνέπεια στις επικοινωνίες μιας εταιρείας. Η ρύθμιση ειδοποιήσεων πελατών μπορεί να βελτιώσει την ικανοποίηση των πελατών και να διατηρήσει τους πελάτες ενημερωμένους σχετικά με την πρόοδο των ερωτημάτων τους. Εργαλεία όπως το LiveAgent μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη ρύθμιση ειδοποιήσεων πελατών.

Αναζητάτε έναν καλύτερο τρόπο αλληλεπίδρασης με τους πελάτες; Ανακαλύψτε τη δύναμη της στρατηγικής της προληπτικής συνομιλίας και φέρτε επανάσταση στην υποστήριξη πελατών σας.

Πρότυπα προληπτικής συνομιλίας + πλήρης οδηγός επιτυχίας

Στον επαγγελματικό χώρο, η αλληλεπίδραση με τους πελάτες είναι κρίσιμη και απαιτεί προσοχή στη χρήση της γλώσσας και του τόνου. Στα τηλεφωνήματα και τα email, πρέπει να αποφεύγονται γενικές και ρομποτικές φράσεις και να τελειώνει δυναμικά. Η ζωντανή συνομιλία είναι το δημοφιλέστερο κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες και μπορεί να βελτιώσει την υποστήριξη και τις πωλήσεις, χρησιμοποιώντας έτοιμα σενάρια και χαιρετισμούς για επαναλαμβανόμενους και λάθος πελάτες.

Οι σημαντικές πωλήσεις έρχονται; Ετοιμαστείτε με το πρότυπο προγραμματισμού πριν από την κλήση και κλείστε τη συμφωνία.

Πρότυπο προγραμματισμού πριν από την κλήση

Η συμβουλή είναι να δημιουργήσετε πρότυπα προγραμματισμού πριν από την κλήση και να συμπεριλάβετε τον τίτλο της συνάντησης στη γραμμή θέματος των σημειώσεων, ώστε όλοι να μπορούν να τα βρουν εύκολα. Προτείνεται να δημιουργήσετε μια λίστα βασικών ερωτήσεων για κάθε συνάντηση και να δημιουργήσετε μια ατζέντα για να είστε εστιασμένοι.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Spy Dialer; Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για να μάθετε πώς λειτουργεί και πώς απέδωσε στις δοκιμές μας.

Αξιολόγηση Spy Dialer

Το Spy Dialer είναι ένας ιστότοπος που παρέχει υπηρεσίες αντίστροφης αναζήτησης τηλεφωνικών αριθμών για επαγγελματικούς σκοπούς. Αλληλεπιδράσεις όπως κλήσεις φάρσας ή άλλων ακατάλληλων τύπων μπορούν να επιλυθούν από τους αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών, ενώ η συμμόρφωση με τους νόμους γίνεται απαραίτητη. Ο ιστότοπος Function βρίσκει το όνομα που σχετίζεται με έναν αριθμό τηλεφώνου και παρέχει πληροφορίες για την πιθανή τοποθεσία και τον τύπο του τηλεφώνου. Παρόλο που τα δεδομένα του σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μην είναι ακριβή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την επιλογή εξαίρεσης.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

Start Free Trial x