Η τέλεια ζωντανή συνομιλία για ιστότοπους WordPress.

Πλήρως προσαρμόσιμη, πλούσια σε δυνατότητες και εύκολη ενσωμάτωση σε οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress.

  • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης
  • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
  • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
  • ✓ Ακύρωση ανά πάσα στιγμή
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Γεια, είμαι ο John, πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Θα ήθελα να ελέγξω την κατάσταση της παραγγελίας μου.

Κανένα πρόβλημα, δώστε μου τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Ο κωδικός της παραγγελίας μου είναι GQ34566

Πλούσιο σε δυνατότητες, ταχύτατο live chat για WordPress

Οι σημερινοί καταναλωτές θέλουν απαντήσεις άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να καλέσουν την εξυπηρέτηση πελατών, να περιμένουν ώρες για μια απάντηση μέσω email , ή να αναζητήσουν πόρους αυτοεξυπηρέτησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ζωντανή συνομιλία δεν είναι πλέον ένα «ωραίο» κανάλι υπηρεσίας, αλλά μάλλον ένα απαραίτητο.

Με τη ζωντανή συνομιλία του WordPress του LiveAgent, μπορείτε να παρέχετε άμεση υποστήριξη πελατών, να βελτιώσετε την αφοσίωση με προληπτικούς παράγοντες ενεργοποίησης και να ενισχύσετε την ικανοποίηση των πελατών.

  • Software Advice front runner 2022 award badge
  • Capterra Shortlist badge 2022
  • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022

Πλεονεκτήματα του λογισμικού live chat που δεν μπορείτε να αγνοήσετε

Αναμένεται και προτιμάται από τους καταναλωτές

Το 60% των καταναλωτών ηλικίας 18 – 34 ετών χρησιμοποιούν τακτικά live chat για εξυπηρέτηση πελατών. Το 53% θα προτιμούσε να χρησιμοποιεί διαδικτυακό chat πριν καλέσει μια εταιρεία για υποστήριξη.

Όχι μόνο για την υποστήριξη πελατών

Το 85% των B2B και το 74% των εταιρειών B2C χρησιμοποιούν live chat για πωλήσεις, το 54% των επιχειρήσεων στο B2B και το 31% στον τομέα B2C χρησιμοποιούν live chat για λόγους μάρκετινγκ.

Περισσότερες πωλήσεις από επαναλαμβανόμενους πελάτες

Οι καταναλωτές αγοράζουν περισσότερα από επωνυμίες που προσφέρουν live chat. Το 52% των πελατών είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ξανά από μια εταιρεία που παρέχει υποστήριξη μέσω live chat.

Είναι το LiveAgent το κατάλληλο live chat plugin για τον WordPress ιστότοπό μου;

Αναζητάτε το καλύτερο live chat για τον ιστότοπό σας στο WordPress; Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες πρόσθετα συνομιλίας διαθέσιμα, πιστεύουμε ότι το live chat του LiveAgent για το WordPress μπορεί να είναι η τέλεια λύση για την επιχείρησή σας, την ομάδα υποστήριξης και τους πελάτες σας. Να γιατί:

real-time typing view

Εντυπωσιάστε με το ταχύτερο chat widget στην αγορά

Οι σύγχρονοι καταναλωτές είναι ανυπόμονοι και δεν τους αρέσει η αναμονή. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το ταχύτερο live chat widget στην αγορά που εμφανίζεται στον ιστότοπό σας σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο και δείξτε τους ότι εκτιμάτε τον χρόνο τους.

cleverness of LiveAgent

Βελτιώστε την αφοσίωση και το ποσοστό μετατροπές με προληπτικό chat

Αυξήστε τα ποσοστά αφοσίωσης, προσκαλώντας τους πελάτες ή τους υποψήφιους πελάτες σε μια γρήγορη συνομιλία μαζί σας μόλις βρεθούν στον ιστότοπό σας. Η ενεργοποίηση προληπτικής συνομιλίας στις σελίδες τιμών και ολοκλήρωσης αγοράς έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις και να μετατρέψετε περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες που πληρώνουν.

personalization features of LiveAgent

Ενεργοποίηση κατανομής έξυπνης συνομιλίας μεταξύ των διαθέσιμων εκπροσώπων

Επωφεληθείτε από την ευελιξία των προηγμένων επιλογών δρομολόγησης και κατανομής συνομιλίας. Ρυθμίστε τις προτεραιότητες του εκπροσώπου και καθορίστε τα μέγιστα φορτία συνομιλίας για τους εκπροσώπους σας. Το καλύτερο κομμάτι; Το LiveAgent αναθέτει συνομιλίες σε εκπροσώπους που είχαν προηγούμενες αλληλεπιδράσεις με πελάτες για να διασφαλίσουν γρήγορη, ακριβή και ενημερωμένη υποστήριξη.

provide help with LiveAgent

Συνδεθείτε και συνομιλήστε με τους συναδέλφους σας

Το εργαλείο συνομιλίας του LiveAgent προάγει την αποτελεσματική ομαδική συνεργασία. Δεν είστε σίγουροι πώς να βοηθήσετε τον πελάτη με τον οποίο συνομιλείτε; Μεταφέρετε τη συνομιλία σε έναν εκπρόσωπο που είναι καταλληλότερα εξοπλισμένος για βοήθεια ή συνδεθείτε αμέσως με τους συναδέλφους σας μέσω εσωτερικής συνομιλίας για να λάβετε βοήθεια. Δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο με σύνδεση σε τρίτες εφαρμογές.  

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά των επισκεπτών σας και επέμβετε τη σωστή στιγμή

Βελτιώστε την υποστήριξή σας με παρακολούθηση ιστοτόπου σε πραγματικό χρόνο: δείτε όλους τους διαδικτυακούς επισκέπτες σας, ελέγξτε τον τρόπο με τον οποίο κινούνται στον ιστότοπό σας και παρακολουθήστε τον χρόνο που αφιερώνουν σε κάθε σελίδα. Έχοντας αυτόν τον είδος πληροφοριών – όπως την πηγή παραπομπής του επισκέπτη, τη χώρα ή την τρέχουσα ζώνη ώρας – μπορείτε να κάνετε τις προληπτικές σας προσκλήσεις συνομιλίας πιο εξατομικευμένες.

Live chat - Proactive chat invitations

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που πληκτρολογούν οι πελάτες σας

Με προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε πραγματικά να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας με την εκπληκτικά γρήγορη υποστήριξη και να τους κάνετε να νιώσουν σαν να διαβάζετε κυριολεκτικά το μυαλό τους. Δείτε τι πληκτρολογούν οι πελάτες στο chat πριν ακόμη πατήσουν την αποστολή, προβλέψτε τις ανάγκες των πελατών και προετοιμάστε τις απαντήσεις σας πριν τεθούν πραγματικά οι ερωτήσεις.

Ενσωμάτωση με το WordPress σε δευτερόλεπτα

Το LiveAgent δημιουργήθηκε για να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο. Μια απλή (αντιγραφή & επικόλληση) ενσωμάτωση σας συνδέει με τους πελάτες σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το LiveAgent δρομολογεί νέες εισερχόμενες συνομιλίες στα κατάλληλα μέλη της ομάδας σας και προσαρμόζει δυναμικά τη διαθεσιμότητα συνομιλίας καθώς οι εκπρόσωποι συνδέονται και αποσυνδέονται κατά τη διάρκεια της αλλαγής των βαρδιών τους.

Περισσότερο από απλό live chat

Το LiveAgent δεν είναι απλώς ένα widget ζωντανής συνομιλίας, αλλά είναι μια πολυκάναλη λύση help desk γεμάτη με 180+ λειτουργίες, 40+ ενσωματώσεις, και σχεδόν ατελείωτες επιλογές προσαρμογής.  Χρειάζεστε ένα ισχυρό σύστημα ticketing με αυτοματισμό, εικονικό τηλεφωνικό κέντρο, εργαλείο υποστήριξης κοινωνικών δικτύων ή λογισμικό πύλης αυτοεξυπηρέτησης πελατών; Τα LiveAgent τα έχει όλα.

LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Ανεβάστε το επίπεδο της υποστήριξης πελατών σας με το λογισμικό live chat του LiveAgent

Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο ζωντανής συνομιλίας για τον ιστότοπό σας στο WordPress; Ξεκινήστε την πλήρως λειτουργική δοκιμή 30 ημερών, χωρίς προβλήματα και ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς λειτουργούν όλα και πως μπορεί να ωφεληθεί η επιχείρησή σας Δεν απαιτείται κάποια περίπλοκη λήψη, το λογισμικό βασίζεται πλήρως στο cloud. Εναλλακτικά, ζητήστε μια προσωπική επίδειξη από κάποιον από την ομάδα μας για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το γιατί το LiveAgent ήταν το πιο αξιολογημένο και # 1 λογισμικό live chat για μικρές επιχειρήσεις το 2020.

LiveAgent rating live chat agent - gif

Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Σχετικά Άρθρα μεLive chat για WordPress
Επισυνάψτε αρχεία στα άρθρα της γνωσιακής σας βάσης. Δοκιμάστε τη δυνατότητα του LiveAgent - Επισυνάψεις σε άρθρα. Διαβάστε περισσότερα γι' αυτό στο άρθρο τώρα.

Επισυνάψεις σε άρθρα

Το LiveAgent προσφέρει διάφορες λειτουργίες για βελτίωση της επικοινωνίας με τους πελάτες στον ιστότοπό σας. Με τα κουμπιά Συνομιλίας, Πρόσκλησης και Φόρμας, μπορούν να στείλουν μηνύματα email και να συνομιλήσουν ζωντανά με τους αντιπροσώπους σας. Επιπλέον, με τη λειτουργία Επισκόπησης Αναλυτικών Στοιχείων, μπορείτε να φέρετε βελτιώσεις στην επιχείρησή σας. Υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών με όλα τα πακέτα του LiveAgent.

Προσδιορίστε τα επίπεδα δεξιοτήτων των αντιπροσώπων σας με το Επίπεδο Πρόσβασης Αντιπροσώπου. Τα επίπεδα αποτελούν μέρος της παιχνιδοποίησης και μπορούν να παρακινήσουν τους αντιπροσώπους σας να κάνουν ένα επιπλέον βήμα.

Επίπεδα

Η πρόκληση είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών μέσω προσανατολισμού και δημιουργίας περιεχομένου που θα ικανοποιεί τις ανάγκες τους. Μέσω της παιχνιδοποίησης, οι αντιπρόσωποι μπορούν να ξεχωρίσουν και να ανατρέψουν προσδοκίες.

Ψάχνετε για μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα στον ιστότοπο LiveAgent; Ρίξτε μια ματιά στο χάρτη του ιστότοπού μας για να βρείτε γρήγορα τις πληροφορίες που αναζητάτε.

Χάρτης ιστοτόπου

Το LiveAgent παρέχει λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης και λύσεις επικοινωνίας με πελάτες. Αποτελεί εναλλακτική επιλογή για την αυτοεξυπηρέτηση και τις καρτέλες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το κόστος μετατροπής. Κατανοήστε σε βάθος με εξηγήσεις από επαγγελματίες.

Κόστος μετατροπής

Παρακολούθηση και αξιολόγηση κόστους μετατροπής σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και διαχείριση διαφημίσεων για βελτίωση επενδύσεων και μείωση εξόδων.

Μάθετε περισσότερα για την επίλυση κλήσεων. Κατανοήστε σε βάθος τις έννοιες της υποστήριξης πελατών με απλές εξηγήσεις από επαγγελματίες.

Επίλυση κλήσεων

Η Διαχείριση Προσδοκιών και η Εκπαίδευση Εξυπηρέτησης Πελατών είναι κρίσιμες για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων.

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων; Ελέγξτε την έρευνά μας όπου συγκρίναμε τις καλύτερες 25 λύσεις λογισμικού παρακολούθησης προβλημάτων.

Το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης προβλημάτων

Η εξατομίκευση στο μάρκετινγκ είναι σημαντική για να στοχεύετε πελάτες και να παρέχετε προσωπικό περιεχόμενο. Η οικοδόμηση σχέσεων με πελάτες είναι σημαντική, καθώς και η ακρόαση των πελατών για τη δημιουργία σχέσεων και καλή υποστήριξη. Οι τυποποιημένες απαντήσεις και οι λύσεις αυτοεξυπηρέτησης εξοικονομούν χρόνο στους υπαλλήλους, ενώ ένα κατάλληλο εργαλείο καρτελών μπορεί να παρέχει πλήρη προβολή του ιστορικού αλληλεπίδρασης ενός πελάτη. Τέλος, υπάρχουν πολλές συμβουλές για πρώτους προσανατολισμούς στις πωλήσεις.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo