Δωρεάν Δοκιμή

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Η σωστή εφαρμογή εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ΜΚΟ

Πλήρως επεκτάσιμο, ευέλικτο και προσαρμόσιμο στις ανάγκες σας.

 • ✓ Χωρίς χρέωση εγκατάστασης    
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7    
 • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα    
 • ✓ Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Χρησιμοποιείται από
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar

30%

Δημιουργήστε περισσότερα έσοδα

Δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες πελατών που αυξάνουν τα έσοδα.

97%

Βελτιώστε την ικανοποίηση

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με αστραπιαίες απαντήσεις.

16×

Ενισχύστε την αξία των πελατών

Κάντε περισσότερες πωλήσεις διατηρώντας τους πελάτες σας πιστούς στην εταιρεία σας.

Business background

Λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης για εκπαιδευτικά ιδρύματα & ΜΚΟ

Επικεντρωθείτε στον θετικό αντίκτυπο του ιδρύματός σας στην κοινωνία ή το περιβάλλον με το LiveAgent, το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης με τις περισσότερες κριτικές και #1 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις το 2020. Μείνετε πιο κοντά στους συνεργάτες σας και κάντε την αλλαγή μαζί.

logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
logo esky color
slido green
Handle many requests at the same time with LiveAgent

Εξοικονομήστε χρόνο με την ενσωμάτωση αυτοματισμού

Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί και οι ΜΚΟ συνήθως ενδιαφέρονται να οικοδομήσουν ισχυρές προσωπικές σχέσεις, γιατί εκεί λειτουργούν. Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να καλύψουν τις προσωπικές τους δραστηριότητες με το LiveAgent για να εξοικονομήσουν λειτουργικούς πόρους. Ο συνδυασμός όλων των επικοινωνιών τους, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των ζωντανών συνομιλιών και των φορμών επικοινωνίας είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της επιχείρησής τους. Επιπλέον, θαυμάζουμε την προσπάθειά τους να κάνουν αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος!

Βελτιστοποιήστε την επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους

Μην χάνετε ποτέ το ίχνος της προηγούμενης συνομιλίας σας με τρέχοντες και πιθανούς ενδιαφερόμενους. Χάρη στα συγκεντρωτικά εισερχόμενα και την ισχυρή αναζήτηση, μπορείτε να βρείτε ακριβώς την κατάλληλη καρτέλα, την οποία χρειάζεστε. Ξεκινήστε τη συζήτηση σε συνομιλία, συνεχίστε στη καρτέλα και ακόμη και πραγματοποιήστε μια κλήση στο τέλος – όλα στο ίδιο μέρος!

Person collecting multiple pieces of paper into one net
Respond to requests quicker and faster

Απαντήστε σε αιτήματα πιο γρήγορα

Λάβετε αμέσως τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και ρίξτε το φράγμα της γλώσσας τώρα. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε μια προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο, η οποία θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τις σωστές απαντήσεις τη σωστή στιγμή. Μετακινείστε συχνά; Κανένα πρόβλημα, το LiveAgent σας προσφέρει εφαρμογές για κινητά για να παραμείνετε σε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε. Οι μαθητές σας θα σοκαριστούν από την ταχύτητά σας! Ξέρετε: E=mc2!

Εκσυγχρονίστε την υποστήριξη πελατών σας

Καθιερώστε το ίδρυμά σας ως έναν σύγχρονο οργανισμό σκέψης, προσιτό και ενημερωτικό για τις επικοινωνίες και δημιουργήστε μια ικανοποιητική, πελατοκεντρική διαδικτυακή παρουσία. Συνδεθείτε με πιθανούς μαθητές και τους γονείς τους ή προσελκύστε νέους δωρητές χρησιμοποιώντας ζωντανή συνομιλία.

Right tools to increase sales

Οι χαρούμενοι πελάτες είναι οι καλύτεροι πελάτες

Προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς από τις περισσότερες από τις δημοφιλείς λύσεις κέντρων εξυπηρέτησης.

badges

Πώς θα ωφεληθεί ο εκπαιδευτικός σας οργανισμός & η ΜΚΟ σας από την ενσωμάτωση του LiveAgent;

thumb

Αυξήστε την ικανοποίηση

Δώστε στους πελάτες σας την ελευθερία να επικοινωνήσουν μαζί σας σε οποιοδήποτε κανάλι τους αρέσει – είτε πρόκειται για ζωντανή συνομιλία, email, τηλέφωνο ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

increase

Βελτιώστε την αποδοτικότητα

Αυτοματοποιήστε τις συνηθισμένες και επαναλαμβανόμενες εργασίες, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες.

crown

Ηγηθείτε δια του παραδείγματος

Γίνετε ηγέτες του κλάδου στην εξυπηρέτηση πελατών βελτιώνοντας την ικανοποίηση των πελατών, τους χρόνους απόκρισης και την παραγωγικότητα.

5 star rating

Τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας

Το LiveAgent προσφέρει σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας με την πιο πρόσφατη συμμόρφωση. Η ιδιωτική σας επικοινωνία είναι ασφαλής και κρυπτογραφημένη, βρίσκεται εντός κέντρων δεδομένων ΕΕ, ΗΠΑ ή Ασίας βάσει των προτιμήσεών σας. Το LiveAgent είναι επίσης πλήρως συμβατό με το GDPR και ακολουθεί τις τελευταίες βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των SaaS.

Αποτελεσματική διαχείριση πόρων

Οι οικονομικοί και ανθρώπινοι πόροι είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη κάθε μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Ποτέ μην σπαταλάτε το χρόνο των εθελοντών ή των συμμετεχόντων σας χειροζόμενοι πολλά εισερχόμενα email ή άλλα κανάλια και επενδύστε μάλλον στο να αυξήσετε τον αντίκτυπο των έργων σας σε μεγαλύτερη κλίμακα. Η εμπιστοσύνη στο LiveAgent μπορεί να φέρει σημαντική ώθηση στην απόδοση και την επιτυχία του οράματός σας.

Woman ordering at the table
Person holding a pen in the hand

Παρέχεται υποστήριξη πελατών 24/7/365

Οι επιχειρηματικοί συνεργάτες και οι πελάτες θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα έργα, την οικονομική συνεισφορά ή τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων σας, ανεξάρτητα από την ώρα, την ημέρα ή την τοποθεσία. Η δημιουργία μιας εύκολης, αλλά εξαιρετικά πολύτιμης πύλης πελατών με συχνές ερωτήσεις, φόρουμ κοινότητας ή πολλές διαφορετικές κατηγορίες και άρθρα μπορεί να τους βοηθήσει να λαμβάνουν τις σωστές πληροφορίες συνεχώς. Αυτό εξοικονομεί επίσης χρόνο από τους αντιπροσώπους σας, καθώς οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν μόνοι τους τις απαντήσεις.

Δείτε γιατί οι εταιρείες επιλέγουν το LiveAgent

 • “Είναι τόσο πλούσιο σε λειτουργίες και υπερτρεί κατά πολύ της πενταετούς συνδρομής μου στο zendesk. Έτσι άλλαξα. Πολύ καλή προσθήκη για μένα ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης.” Albert

 • Δοκίμασα πρώτα το Zendesk, αλλά μετά από ώρες προσπάθειας και κατανοώντας το μοντέλο τιμών, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν για μένα. Αντ ‘αυτού, άρχισα να χρησιμοποιώ το LiveAgent και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το σύστημα διαμορφώθηκε ακριβώς όπως το θέλω και δεν έχω βρει ακόμη κάτι που δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω. Η ίδια η υποστήριξη είναι εξαιρετική και συνήθως απαντά στις ερωτήσεις σας σε λίγα λεπτά. ” Erik

 • “Μετακομίσαμε στο LiveAgent από το ZenDesk … και δεν θα ξαναεπιστρέψουμε … Διαθέτει εκπληκτικά προσιτή τιμή και πάντα εξυπηρετική ομάδα υποστήριξης που είναι εκεί για να μας βοηθήσει 24×7. Δεύτερον, το προηγμένο επίπεδο αυτοματισμού έχει κυριολεκτικά αντικαταστήσει την ανάγκη μας για Zapier, καθώς υπάρχει καλός αριθμός ενσωματώσεων. Επιπλέον, δίνουν τόσα πολλά ψευδώνυμα email για να γίνει η σύνδεση πολύ εύκολα. ” Aaron

 • “Κι εμείς και οι πελάτες μας αντιμετωπίζαμε συχνά προβλήματα με το ZenDesk. Εξετάζοντας τις διαφορετικές επιλογές, επιλέξαμε το LiveAgent με βάση τις κριτικές των χρηστών και την τιμή του.Adam

 • “Χρησιμοποιούσα το ZenDesk για χρόνια και ήμουν κουρασμένος από τα μηνύματα” τύπου αιτήματος ” και ότι δεν μπορούσα να επισυνάψω αρχεία στα email μου, αλλά μόνο να στείλω συνδέσμους. Αυτά που μου αρέσουν στο LiveAgent: στέλνει email (όχι αιτήματα), μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία, να οργανώσετε τη ροή των email πιο εύκολα από ό, τι στο ZenDesk, να συνομιλήσετε και να διαχειριστείτε email από το ίδιο παράθυρο. Επίσης, το LiveAgent υποστηρίζει υπολογιστικά φύλλα στα email του και διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης. ” Vlad

 • “Κάναμε μετάβαση σε αυτό το σύστημα μετά από πολλά χρόνια χρήσης του ZenDesk. Οι λειτουργίες είναι καταπληκτικές: φόρμες επικοινωνίας, live συνομιλία, βάσεις δεδομένων, ενσωμάτωση με κοινωνικά δίκτυα – όλα σε μία υπηρεσία και όλες αυτές οι ενότητες είναι καλά μελετημένες και αλληλεπιδρούν ικανοποιητικά μεταξύ τους. Ένα σημείο που μου άρεσε είναι ότι η υπηρεσία λειτουργεί σταθερά ακόμη και σε πλατφόρμες για κινητά (μετά το ZenDesk αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς). ” Olga

 • “Δοκιμάσαμε διάφορες λύσεις όπως το Zendesk, το Freshdesk και άλλα. Στη συνέχεια, βρήκαμε το LiveAgent. Εξαιρετικό εργαλείο, καλή σχέση ποιότητας-τιμής, ευκολία στη χρήση, εξαιρετική υποστήριξη και βοήθεια στην εφαρμογή. Και τώρα, μετά από αρκετά χρόνια χρήσης, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή ως εργαλείο υποστήριξης που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει.”Michal

 • “Έχω χρησιμοποιήσει πολλά άλλα συστήματα υπηρεσίας βοήθειας στο παρελθόν όπως το LiveZilla, το Zopim, το Zendesk, το Freshdesk, το Desk.com κ.λπ. Το LiveAgent τα έχει κερδίσει με κάθε τρόπο λόγω της τιμολόγησης, των χαρακτηριστικών, της υποστήριξης πελατών και των λειτουργιών για κινητά. ” Harrison

  Harrison

Η πιο προσιτή λύση κέντρου εξυπηρέτησης

Το δωρεάν πρόγραμμα του LiveAgent προσφέρει δωρεάν γνωσιακή βάση μεταξύ άλλων λειτουργιών. Με πρόγραμμα επί πληρωμή, μπορείτε να αποκτήσετε ακόμα περισσότερα σε μια λογική τιμή.

Καρτέλα

Καρτέλα

Εξοικονομήστε περισσότερα με το LiveAgent

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα με τον υπολογιστή μας και επιλέξτε το σωστό σύστημα κέντρου εξυπηρέτησης για την ομάδα υποστήριξης πελατών σας.

Θα είστε σε καλά χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα

FAQ

Πώς μπορεί το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης να βοηθήσει τη ΜΚΟ σας;

Το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης βοηθά στη διαχείριση των αιτημάτων των πελατών. Παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση, την ανάθεση και την προτεραιότητα των καρτελών και την επίλυση του προβλήματος ταχύτερα.

Γιατί ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα πρέπει να χρησιμοποιεί λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης;

Το λογισμικό του κέντρου εξυπηρέτησης για ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα τους βοηθά να λύσουν προβλήματα και ερωτήσεις, δίνοντας ταυτόχρονα στους φοιτητές και τους καθηγητές εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες τους.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×

Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo