Δημιουργήστε ευημερία με το λογισμικό επιτυχίας πελατών

Κρατήστε τους πελάτες σας ευχαριστημένους παρέχοντας άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε κανάλι.

  • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης
  • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
  • ✓Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
  • ✓Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Play Wow button
Tour

Λογισμικό επιτυχίας πελατών για καλύτερη εμπειρία πελάτη

Ένα αξιόλογο λογισμικό επιτυχίας πελατών σας δίνει τη δυνατότητα να παρέχετε εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Η λύση όλα σε ένα σας επιτρέπει να εστιάσετε στην οικοδόμηση νέων σχέσεων με τους πελάτες σας επειδή επικεντρώνετε στην εξατομίκευση, την ταχύτητα και τη χρησιμότητα.

Το LiveAgent σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε όλα τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες σας σε ένα ενιαίο φάκελο εισερχομένων, στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι στην εταιρεία σας. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μέλος του προσωπικού να βλέπει όλες τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες σε ένα μέρος και δίνει τη δυνατότητα στους εκπροσώπους να ξεκινήσουν να δημιουργούν σχέσεις με τους πελάτες σας.

  • Software Advice front runner 2022 award badge
  • Capterra Shortlist badge 2022
  • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022
  • Λογισμικό επιτυχίας πελατών για καλύτερη εμπειρία πελάτη - LiveAgent boasts the fastest chat widget on the market and has over 150M end-users worldwide. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center and a robust customer service portal.

Γιατί χρειάζεστε λογισμικό επιτυχίας πελατών

Το κλειδί για την επιτυχία στην εξυπηρέτηση πελατών είναι η καλή σχέση με τους πελάτες σας. Για να επιτευχθεί αυτό, είναι σημαντικό να συνηθίσετε να απαντάτε στα ερωτήματα των πελατών γρήγορα, αποτελεσματικά και με προσωποποιημένο τρόπο. Ωστόσο, πολλές online επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προκλήσεις όταν πρόκειται να διαχειριστούν τα αιτήματα του γραφείου βοήθειας, που με τη σειρά του τους εμποδίζει να παρέχουν αποτελεσματικές απαντήσεις.

questions illustration

Τα ακόλουθα προβλήματα είναι τα πιο συχνά αναφερόμενα κατά τη διαχείριση ερωτημάτων κέντρου εξυπηρέτησης

inbox cleanup - illustration

Χαμένα email

Τα περισσότερα προγράμματα-πελάτες email δυσκολεύουν να λειτουργήσουν σε ένα κοινόχρηστο φάκελο εισερχομένων, καθώς δεν δημιουργήθηκαν με γνώμονα τη συνεργασία. Για παράδειγμα, όταν εργάζεστε με το Outlook, θα μπορούσατε να διαγράψετε τη δουλειά ενός συνεργάτη χωρίς καν να το γνωρίζει και το αντίστροφο. Συνεπώς, τα σημαντικά email μπορούν εύκολα να χαθούν, να αγνοηθούν ή ακόμη και να διαγραφούν. Με το LiveAgent, όλο το προσωπικό σας θα έχει πρόσβαση σε κοινόχρηστα εισερχόμενα, διευκολύνοντας τη συνεργασία των ομάδων.

Καθυστερημένες απαντήσεις

Δεν είναι καλή πολιτική να κρατάτε τους πελάτες σας σε αναμονή καθώς μπορεί να απογοητευτούν. Ωστόσο, αυτή είναι συνήθως η πραγματικότητα της εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για οργανισμούς με μεγάλες ομάδες υποστήριξης, καθώς είναι εύκολο να παραβλέψετε σημαντικά email μέχρι να είναι πλέον πολύ αργά.

Ωστόσο, με το LiveAgent μπορείτε να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις για την παρακολούθηση email υψηλής προτεραιότητας. Συνήθως, η ομάδα σας θα λαμβάνει πάντα σημαντικά email πριν να είναι πολύ αργά.

woman sitting down in office at her desk working on laptop and taking notes
Test email campaigns

Δυσκολίες συνεργασίας

Εάν έχετε μια μεγάλη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, μπορεί να είναι δύσκολο για όλους να συνεργαστούν χρησιμοποιώντας παραδοσιακά εισερχόμενα email. Για παράδειγμα, εάν τα μέλη της ομάδας φύγουν για διακοπές και λάβουν σημαντικά μηνύματα, μπορεί να χαθούν ή να ξεχαστούν.

Η λύση; Το LiveAgent σας παρέχει κοινόχρηστα εισερχόμενα της εταιρείας που δίνουν τη δυνατότητα στο προσωπικό σας να μοιράζεται τον φόρτο εργασίας των μη διαθέσιμων εκπροσώπων.

Διαχείριση επιδόσεων

Χωρίς κοινό σύστημα διαχείρισης της επικοινωνίας με τους πελάτες, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αξιολογήσετε την απόδοση της υποστήριξης πελατών σας. Με το LiveAgent, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα μηνύματα που στέλνονται μεταξύ της ομάδας σας και των πελατών σας. Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε προβλήματα ή να ανταμείψετε τα μέλη της ομάδας που παρέχουν στους πελάτες σας εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Cartoon woman looking at graph

Γνωρίστε το LiveAgent - Η πλατφόρμα επιτυχίας πελατών

Γνωρίστε το LiveAgent - Η πλατφόρμα επιτυχίας πελατών

Παρακολουθήστε ερωτήματα και απαντήστε σε αυτά

Το LiveAgent δίνει σε όλα τα μέλη της ομάδας σας έναν εύκολο τρόπο να παρακολουθήσουν τα ερωτήματα πελατών και να απαντήσουν σε αυτά. Ενσωματώνει όλες τις μορφές επικοινωνίας με τους πελάτες σε ένα κομμάτι λογισμικού που λειτουργεί απρόσκοπτα.

Παρακολουθήστε ερωτήματα και απαντήστε σε αυτά

Λύση πολλών καναλιών για την επιχείρησή σας

Είτε οι πελάτες σας επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω τηλεφωνικού κέντρου, ζωντανής συνομιλίας, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ή μέσω email, Το LiveAgent σας καλύπτει, ώστε το προσωπικό σας να μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς τις επικοινωνίες με τους πελάτες.

Λύση πολλών καναλιών για την επιχείρησή σας

Επικοινωνήστε αποτελεσματικά με το LiveAgent

Το κλειδί για την επιτυχία των πελατών είναι η επικοινωνία και το LiveAgent παρέχει σε εσάς και στην ομάδα σας τα εργαλεία που χρειάζεστε για αποτελεσματική επικοινωνία.

Peter Komornik

Το LiveAgent συνδυάζει εξαιρετική ζωντανή συνομιλία, καρτέλες και αυτοματοποίηση που μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας.

Peter Komornik, CEO
black Slido logo

Προηγμένα χαρακτηριστικά

Το LiveAgent παρέχει πολλά εργαλεία που μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας σας και στην επιτυχία της εξυπηρέτησης πελατών σας. Μαζί αυτά τα εργαλεία δίνουν τη δυνατότητα στο προσωπικό σας να επικοινωνεί απρόσκοπτα με τους πελάτες σας σε πολλά κανάλια.

email ticketing - illustration
Savings illustration

Δώστε μεγαλύτερη αξία στα χρήματά σας

Το λογισμικό επιτυχίας πελατών μας έχει τις υψηλότερες βαθμολογίες στον τομέα και υπερτερεί των άλλων λογισμικών εξυπηρέτησης πελατών που είναι πιο ακριβά και παρέχουν πολύ λιγότερες δυνατότητες.

Εφαρμογή κινητού του γραφείου βοήθειας

Η διασφάλιση της επιτυχίας των πελατών σημαίνει ότι προσφέρετε στους πελάτες σας μια εμπειρία πολλών καναλιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αναπτύξει μια ειδική, εγγενή εφαρμογή τόσο για Android όσο και για iOS που ενσωματώνεται άψογα με το διαδικτυακό πρόγραμμα-πελάτη σας.

Ακόμα κι αν το προσωπικό σας βρίσκεται μακριά από το γραφείο του, μπορεί να συνεχίσει να αλληλεπιδρά με τους πελάτες σας μέσω email, τηλεφώνου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όλα από την εφαρμογή τους. Το αποτέλεσμα; Όλα τα σημαντικά μηνύματα θα λαμβάνουν μια γρήγορη απάντηση.

Mobile application - illustration
connected world map

Σε όλες τις γλώσσες

Το λογισμικό επιτυχίας πελατών μας χρησιμοποιείται παγκοσμίως και διατίθεται με πλήρη έως μερική πολύγλωσση υποστήριξη. Προσφέρει 40+ γλώσσες εφαρμογής και σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε πλήρως κάθε ειδικό γράμμα ή προφορά γράμματος στην εφαρμογή.

Αυτό δίνει στο προσωπικό σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τη μητρική του γλώσσα όταν απαντά σε ερωτήματα και αιτήματα πελατών, που σημαίνει ότι οι πελάτες σας μπορούν να ζητήσουν βοήθεια στη γλώσσα τους.

Λειτουργίες που χρειάζεστε

Το εύχρηστο σύστημα καρτελών σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε όλες τις αλληλεπιδράσεις των πελατών σας με μια ματιά και σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε πολλές κοινές εργασίες εξυπηρέτησης πελατών. Το προσωπικό σας μπορεί να εναλλάσσεται άμεσα μεταξύ διαφορετικών μορφών επικοινωνίας και μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία των πελατών σας στις συγκεκριμένες ανάγκες του τομέα σας δημιουργώντας φόρμες επικοινωνίας και κέντρα υποστήριξης κατά παραγγελία.

Το LiveAgent βελτιώνεται συνεχώς και αναπτύσσει νέες δυνατότητες. Το LiveAgent παρέχει ήδη περισσότερες από 179+ λειτουργίες γραφείου βοήθειας και πάνω από 40 ενσωματώσεις.

features overview - integration

Πάνω από 21.000 επιχειρήσεις δεν μπορούν να κάνουν λάθος

Το LiveAgent το εμπιστεύονται μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες εταιρείες στον κόσμο. Διαβάστε τις ιστορίες επιτυχίας και τις μαρτυρίες μας για να μάθετε πώς το LiveAgent μπορεί να σας βοηθήσει να κατορθώσετε την επιτυχία των πελατών, να διασφαλίσετε την αφοσίωση των πελατών και να ανεβάσετε την υποστήριξη των πελατών σας στο επόμενο επίπεδο.

app installation - illustration

Το LiveAgent προσαρμόζεται στην επιχείρησή σας

Το LiveAgent παρέχει ένα ισχυρό εργαλείο επιτυχίας πελατών τόσο για νέες όσο και για υπάρχουσες εταιρείες. Εάν μόλις ξεκινάτε μια επιχείρηση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε γρήγορα μια πελατειακή βάση και να δημιουργήσετε στενές σχέσεις με τους πελάτες σας. Εάν είστε μια καταξιωμένη εταιρεία που θέλει να ανεβάσει την εμπειρία των πελατών της στο επόμενο επίπεδο, η ενσωμάτωση όλων των καναλιών επικοινωνίας με τους πελάτες σας σε ένα κεντρικό σύστημα θα δώσει τη δυνατότητα στο προσωπικό σας να επικοινωνεί με τους πελάτες σας πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά.

Έχουμε σχεδιάσει το LiveAgent ως μια ευέλικτη λύση εξυπηρέτησης πελατών και το λογισμικό μας είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Ανεξάρτητα από τον τομέα που βρίσκεστε ή πόσο μεγάλη είναι η εταιρεία σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Τι είναι το λογισμικό επιτυχίας πελατών;

Το λογισμικό επιτυχίας πελατών θα βοηθήσει εσάς και την ομάδα σας να διαχειριστείτε τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες σας. Το LiveAgent είναι μια λύση SaaS που φέρνει όλες τις επικοινωνίες σας σε ένα απρόσκοπτο σύστημα.

Οι πελάτες σας χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να επικοινωνήσουν, όπως το email, το τηλέφωνο, τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων ή τη ζωντανή συνομιλία. Έτσι, η διατήρηση όλης της επικοινωνίας σε ένα μέρος βοηθά τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών να κατανοήσουν καλύτερα τα ζητήματα των πελατών και να απαντήσουν γρηγορότερα. Το LiveAgent διασφαλίζει επίσης τις εσωτερικές επικοινωνίες σας, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε ασφαλή τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών.

Η επιτυχία της εξυπηρέτησης πελατών είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης και μιας ισχυρής κοινότητας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το λογισμικό επιτυχίας πελατών μπορεί να βελτιώσει δραματικά τον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Το προσωπικό σας θα μπορεί πλέον να προσεγγίζει πελάτες σε πολλά κανάλια, αλλά κι εσείς θα μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση της εξυπηρέτησης πελατών.

customer FAQ - illustration
to do list - illustration

Πώς να επιλέξετε το σωστό λογισμικό επιτυχίας πελατών

Η αγορά για το λογισμικό επιτυχίας των πελατών είναι πλήρης. Ωστόσο, κάθε πάροχος θα σας προσφέρει ένα διαφορετικό σετ εργαλείων. Όπως σε κάθε απόφαση αγοράς, οι ανάγκες σας για το λογισμικό επιτυχίας πελατών θα εξαρτηθούν από τον κλάδο της βιομηχανίας σας, το μέγεθος της επιχείρησής σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Οι περισσότεροι πάροχοι λογισμικού προσφέρουν βασικές δυνατότητες που περιλαμβάνουν καρτέλες, ζωντανή συνομιλία ή αναλυτικό πίνακα χειρισμού. Αυτά που είναι πιο προηγμένα έχουν αυτοματοποίηση, συστήματα υποστήριξης πολλών γνωσιακών βάσεων ή διαφορετική εργαλειοθήκη συνεργασίας.

Με το LiveAgent προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα. Χτίσαμε το λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου στην πλατφόρμα μας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εναλλάσσεστε αβίαστα μεταξύ τηλεφωνικών κλήσεων και άλλων μορφών επικοινωνίας. Το LiveAgent υποστηρίζει επίσης μηνύματα μέσων κοινωνικής δικτύωσης απευθείας από τον εγγενή πίνακα χειρισμού, όπου μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε μηνύματα μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το μοναδικό μας σύστημα καρτελών φέρνει κάθε μορφή επικοινωνίας σε ένα μέρος.

Σύγκριση λογισμικού επιτυχίας πελατών

Με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά, η επιλογή ενός λογισμικού επιτυχίας πελατών μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική διαδικασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το LiveAgent, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι. Εάν έχετε μόνο ένα μέλος στην ομάδα υποστήριξης πελατών, κανένα πρόβλημα: Το LiveAgent θα διατηρήσει όλα τα μηνύματά οργανωμένα. Εάν έχετε μια μεγάλη ομάδα που ασχολείται με ερωτήματα πελατών, το LiveAgent θα τους δώσει τη δυνατότητα να συνεργαστούν και να προσφέρουν στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το LiveAgent προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος χρήστη που είναι εύκολο να το μάθετε και από το οποίο μπορείτε να δείτε βασικές μετρήσεις που δείχνουν πόσο καλά εξυπηρετείτε τους πελάτες σας. Η χρήση του LiveAgent είναι μια ευκαιρία, καθώς παίρνετε όλες αυτές τις χρήσιμες λειτουργίες στην τιμή ενός μέσου δείπνου για δύο άτομα.

Mobile testing illustration

Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα

FAQ

Τι είναι το λογισμικό επιτυχίας πελατών;

Το λογισμικό επιτυχίας πελατών βοηθά τις εταιρείες να διασφαλίσουν ότι η πλειονότητα των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες είναι ικανοποιητική. Πώς; Παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία στους αντιπροσώπους σας καθημερινά.

Γιατί χρειάζομαι λογισμικό επιτυχίας πελατών;

Η πλατφόρμα επιτυχίας πελατών διευκολύνει την αντιμετώπιση τεράστιου όγκου ερωτημάτων πελατών με λειτουργίες όπως ΣΕΥ, Κανόνες χρόνου και Αυτόματη διανομή καρτελών.

Πώς ορίζεται η επιτυχία των πελατών;

Επιτυχία πελατών σημαίνει ότι η εταιρεία σας μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και αποδοτικά τα ερωτήματα των πελατών. Ως αποτέλεσμα, προωθείται η διατήρηση των πελατών, η αφοσίωση και η αύξηση της κερδοφορίας της εταιρείας.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo