Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Flowlu

Compare Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Flowlu with other in: How Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Flowlu is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
771 reviews

Το Flowlu είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό βάσης γνώσεων που προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες της βάσης γνώσεων. Αν και δεν προσφέρει τίποτα επιπλέον όσον αφορά τη λειτουργικότητα, έχει μια ομαλή και απίστευτα καλοσχεδιασμένη διεπαφή που εξασφαλίζει εξαιρετική εμπειρία. Έχει επίσης πολύ προσιτή…

Pricing
Starting from:
$ 39   το μήνα
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Alexander Šípka

Editor's rating

Alexander Šípka
Overall rating
4.8
Εμπειρία χρήστη
5
Τιμή
4.5
Υλοποίηση
5

Key takeaways

Pros

  • Ομαλή και καλά σχεδιασμένη διεπαφή
  • Εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετική τιμή και δωρεάν πρόγραμμα

Cons

  • Τα χαρακτηριστικά δεν φέρνουν τίποτα καινούργιο

Το Flowlu είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό βάσης γνώσεων που προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες της βάσης γνώσεων. Αν και δεν προσφέρει τίποτα επιπλέον όσον αφορά τη λειτουργικότητα, έχει μια ομαλή και απίστευτα καλοσχεδιασμένη διεπαφή που εξασφαλίζει εξαιρετική εμπειρία. Έχει επίσης πολύ προσιτή τιμολόγηση, αλλά πρέπει να εξετάσετε εάν αξίζει να πληρώσετε για πρόσθετες λειτουργίες και αν θα τις χρειαστείτε ή όχι. Ανεξάρτητα από αυτό, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τη βάση γνώσεων Flowlu. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ανασκόπηση και μάθετε περισσότερα για την απόδοσή της.

Ξεκινώντας με το Flowlu

Το Flowlu είναι μια εκτεταμένη λύση που επικεντρώνεται στη διευκόλυνση πολλών επιχειρηματικών διαδικασιών και χρησιμοποιείται συχνά ως αποκλειστικό λογισμικό βάσης γνώσεων. Προσφέρει δυνατότητες και εργαλεία για τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, τη διαχείριση έργου, τη διαχείριση εργασιών και ομάδας, καθώς και οικονομικά, τιμολόγηση, παρακολούθηση ζητημάτων, πύλη πελατών και νοητικούς χάρτες. Ας ρίξουμε μια ματιά στη λειτουργία βάσης γνώσεων Flowlu και ας δούμε πώς αποδίδει.

Χαρακτηριστικά Flowlu

Το Flowlu έχει μια απλή διαδικασία εγγραφής που θα σας κάνει να ξεκινήσετε με τη δωρεάν έκδοση σε χρόνο μηδέν. Το μόνο που χρειάζεται είναι το email σας και βασικές πληροφορίες για εσάς ή την επιχείρησή σας. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, θα μεταφερθείτε αμέσως στον πίνακα ελέγχου του Flowlu και μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης. Η ενσωμάτωση σάς επιτρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία του προφίλ σας και τα στοιχεία του εταιρικού λογαριασμού σας, καθώς και να επιλέξετε τα εργαλεία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στον λογαριασμό σας στο Flowlu.

Flowlu - Διαδικασία ενσωμάτωσης - ενότητα διαχείρισης γνώσης

Η βάση γνώσεων και η διαχείριση γνώσης είναι δύο από αυτές τις επιλογές, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αυτά τα στοιχεία εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Flowlu κυρίως ως λογισμικό βάσης γνώσεων. Το Flowlu προσφέρει επιλογές για εσωτερική και εξωτερική βάση γνώσεων, αλλά είναι ουσιαστικά η ίδια λειτουργία. Χρειάζεται μόνο να επιτρέψετε την ελεύθερη πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις βάσεις γνώσεών σας και να τη δημοσιοποιήσετε για τους διαδικτυακούς επισκέπτες. Πριν ξεκινήσετε, πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τη δυνατότητα. Το Onboarding προσφέρει έναν εύκολο οδηγό που σας δείχνει τα βήματα για τη δημιουργία της πρώτης σας βάσης γνώσεων.

Flowlu - Ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση διαχείρισης γνώσης

Η διεπαφή στο Flowlu φαίνεται πολύ ευχάριστη και μοντέρνα. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το σύνολο εργαλείων στον αριστερό πίνακα μενού και όλα είναι ξεκάθαρα επισημασμένα, επομένως δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Θα σας δείξει έξυπνα ποιες εργασίες πρέπει να ολοκληρώσετε για την ημέρα, καθώς και θα σας επιτρέψει να βλέπετε πρόσφατες ενημερώσεις από τους συναδέλφους σας (ή το bot Flowlu) στον πίνακα ελέγχου της αρχικής σελίδας.

Μήνυμα υποδοχής στο Flowlu

Εμπειρία χρήστη και δυνατότητες

Η διεπαφή λειτουργεί τέλεια και δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα σχετικά με την πρόσβαση στη βάση γνώσεων. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βάση γνώσεων στο Flowlu κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της βάσης γνώσεων στον αριστερό πίνακα μενού. Είναι αρκετά απλό και εύκολο στην πρόσβαση, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για όλες τις λύσεις βάσης γνώσεων. Μερικές φορές πρέπει να εκτιμάς τα μικρά πράγματα, και αυτή είναι μια από αυτές τις φορές. Η λειτουργία δεν ανοίγει ως πλήρες παράθυρο στην αρχή, αλλά ως ξεχωριστή καρτέλα που σύρεται από τη γραμμή μενού. Φαίνεται πολύ ωραίο και προσφέρει πρόσθετη ευελιξία εάν κάνετε λάθος κλικ κατά λάθος. Μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα μια άλλη επιλογή από το μενού.

Flowlu - Επισκόπηση βάσεων γνώσης

Ολόκληρη η διεπαφή φαίνεται και είναι απίστευτα απλή, σαν ένας περίτεχνος, καλά μελετημένος μηχανισμός που όχι μόνο φαίνεται υπέροχος αλλά είναι και λειτουργικός. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Συν για να δημιουργήσετε μια νέα βάση γνώσεων, η οποία θα εμφανίσει ένα άλλο συρόμενο στοιχείο από τη δεξιά πλευρά. Εδώ, μπορείτε να ονομάσετε και να περιγράψετε τη βάση γνώσεών σας, καθώς και να επιλέξετε ένα χρώμα γραμματοσειράς, να προσθέσετε μια εικόνα τίτλου, να επιλέξετε μια διάταξη και να αποφασίσετε εάν θέλετε να επιτρέψετε σχόλια στο άρθρο της βάσης γνώσεών σας. Μέχρι στιγμής, οι επιλογές φαίνονται αρκετά καλές και μπορείτε να τις αλλάξετε ανά πάσα στιγμή.

Flowlu - Ορισμός σχεδίασης βάσης γνώσεων

Μόλις εισαγάγετε τη νέα σας βάση γνώσεων, η διεπαφή θα σας προσκαλέσει γρήγορα να ξεκινήσετε να γράφετε ένα νέο άρθρο. Όταν κάνετε κλικ στο Δημιουργία νέου άρθρου, θα εμφανιστεί ένα άλλο συρόμενο στοιχείο και θα εισαγάγετε τον επεξεργαστή άρθρων της βάσης γνώσεων Flowlu. Το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου φαίνεται εξίσου υπέροχο με την υπόλοιπη διαδικτυακή εφαρμογή Flowlu και προσφέρει μια απλή αλλά εύκολη στην πλοήγηση διεπαφή με όλα τα εργαλεία ορατά αμέσως. Η επιλογή δεν είναι η μεγαλύτερη που έχω δει ποτέ, αλλά περιέχει κάθε απαραίτητο εργαλείο.

Flowlu - Προσθήκη άρθρου γνωσιακής βάσης

Μπορείτε να γράψετε ελεύθερα κείμενο και να χρησιμοποιήσετε κεφαλίδες που βρίσκονται κάτω από την επιλογή μορφοποίησης στη γραμμή εργαλείων. Το πρόγραμμα επεξεργασίας υποστηρίζει την εύκολη προσθήκη εικόνων, βίντεο και συνδέσμων, ώστε να μην υπάρχουν απολύτως κανένα πρόβλημα να κάνετε τα άρθρα σας κορυφαία και γεμάτα με σχετικά μέσα. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, έχετε πρόσθετες επιλογές στο δεξιό πλαίσιο όπου μπορείτε να χειριστείτε το βασικό SEO, τις ετικέτες και την κατάσταση των καρτελών. Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε αρχεία από το Google Drive. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή να επιλέξετε ένα μητρικό άρθρο, το οποίο θα επιτρέπει την εύκολη κατηγοριοποίηση και οργάνωση των άρθρων σας.

Flowlu - Επισκόπηση άρθρων βάσης γνώσεων

Συνολικά, η βάση γνώσεων Flowlu είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα με την πρόσβαση σε όποια χαρακτηριστικά χρειάζεστε. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον λειτουργικότητα που θα προσέφερε κάποια επιπλέον αξία σε σύγκριση με άλλες λύσεις, αλλά και πάλι, δεν τη χρειάζεστε πραγματικά. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η διεπαφή είναι ευχάριστη στην πλοήγηση και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στη βάση γνώσεων και στον επεξεργαστή.

Τιμολόγηση

Το Flowlu προσφέρει πέντε προγράμματα τιμολόγησης με ποικίλα χαρακτηριστικά. Κάθε πρόγραμμα έχει μια βάση γνώσεων. Τα ακριβότερα προγράμματα προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες, ενώ καταργούν τους περιορισμούς λειτουργιών με υψηλότερες μηνιαίες συνδρομές. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα με περιορισμένες διαθέσιμες δυνατότητες, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε μια δοκιμή οποιουδήποτε από τα προγράμματα επί πληρωμή, αν θέλετε. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε πρόγραμμα και τι προσφέρει.

Δωρεάν

Το Δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει 1GB αποθηκευτικού χώρου και έχει όριο δύο χρηστών. Μπορείτε να χειριστείτε απεριόριστα έργα και εργασίες, να αποθηκεύσετε απεριόριστες επαφές και να έχετε επίσης πρόσβαση στον αυτοματισμό CRM. Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν τιμολόγηση και ηλεκτρονικές πληρωμές, παρακολούθηση εξόδων, ένα πρότυπο έργου και μία βάση γνώσεων.

Team

Το πρόγραμμα Team κοστίζει 39$ το μήνα για 8 χρήστες με τη μηνιαία συνδρομή ή 29$ το μήνα για 8 χρήστες με την ετήσια συνδρομή. Προσφέρει 10GB αποθηκευτικού χώρου. Παίρνετε όλες τις δυνατότητες από το Δωρεάν πρόγραμμα, αλλά με 3 πρότυπα έργου και 2 βάσεις γνώσεων. Μπορείτε επίσης να λάβετε αυτοματοποίηση εργασιών, API και webhooks, ενσωμάτωση email και παρακολούθηση χρόνου.

Business

Το πρόγραμμα Business κοστίζει 74$ το μήνα για 16 χρήστες με τη μηνιαία συνδρομή ή 59$ το μήνα για 16 χρήστες με την ετήσια συνδρομή. Παρέχει 50GB αποθηκευτικού χώρου. Λαμβάνετε όλες τις προηγούμενες δυνατότητες με 6 πρότυπα έργων και απεριόριστες βάσεις γνώσεων, καθώς και τη δυνατότητα προσαρμοσμένων πεδίων.

Professional

Το πρόγραμμα Professional κοστίζει 149$ το μήνα για 25 χρήστες με τη μηνιαία συνδρομή ή 119$ για 25 χρήστες με την ετήσια συνδρομή. Παρέχει 100GB αποθηκευτικού χώρου. Η μόνη σημαντική διαφορά σε αυτό το πρόγραμμα είναι ότι λαμβάνετε 20 πρότυπα έργων με όλες τις δυνατότητες από προηγούμενα προγράμματα.

Enterprise

Το πρόγραμμα Enterprise κοστίζει 249$ το μήνα για απεριόριστο αριθμό χρηστών ή μπορείτε να πληρώσετε 199$ εάν επιλέξετε την ετήσια συνδρομή. Λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες από προηγούμενα προγράμματα, χωρίς περιορισμούς στα πρότυπα έργων.

Συμπέρασμα

Το Flowlu είναι ένα καλά ισορροπημένο λογισμικό βάσης γνώσεων σε πολύ προσιτή τιμή που προσφέρει μια απίστευτα όμορφη διεπαφή και μια εύχρηστη λειτουργία βάσης γνώσεων. Αν και μπορεί να μην προσφέρει φαντεζί προηγμένα χαρακτηριστικά, αυτό που προσφέρει είναι υπεραρκετό για οποιονδήποτε να δημιουργήσει εκπληκτικές βάσεις γνώσεων και εκτενή άρθρα. Είναι περισσότερο από προσιτό για ομάδες οποιουδήποτε μεγέθους και έχετε εκπληκτικές δυνατότητες σε οποιοδήποτε από τα πακέτα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι πόσο χρήσιμες θα είναι αυτές οι δυνατότητες για την επιχείρησή σας.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Πώς μπορώ να αλλάξω την πρόσβαση χρήστη στη γνωσιακή βάση Flowlu;

Μπορείτε να αλλάξετε την πρόσβαση για χρήστες σε επίπεδο εφαρμογής και σε επίπεδο βάσης γνώσεων. Για να το αλλάξετε σε επίπεδο εφαρμογής, μεταβείτε στο Marketplace > Γνωσιακή Βάση > Ρυθμίσεις πρόσβασης χρήστη. Μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδο πρόσβασης για κάθε χρήστη ξεχωριστά σε αυτήν την ενότητα. Αν θέλετε να αλλάξετε ποιος μπορεί να επεξεργάζεται άρθρα και να εμβαθύνετε στα επίπεδα πρόσβασης, μεταβείτε στις ρυθμίσεις οποιασδήποτε από τις βάσεις γνώσεών σας και μεταβείτε στην επιλογή Πρόσβαση. Μπορείτε να αλλάξετε τα δικαιώματα χρήστη σε αυτήν την ενότητα.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα προσαρμοσμένο domain με βάση γνώσεων Flowlu;

Μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του domain σας και βρείτε τη ρύθμιση όπου μπορείτε να αλλάξετε τις εγγραφές DNS. Στη συνέχεια, εντοπίστε την εγγραφή CNAME για τον τομέα σας και τοποθετήστε την εγγραφή από το domain σας στο “hc.flowlu.com”. Στη συνέχεια, ανοίξτε τις ρυθμίσεις της βάσης γνώσεών σας και μεταβείτε στην Εξωτερική σελίδα. Επιλέξτε το πλαίσιο αλλαγή ονόματος domain και εισαγάγετε το προσαρμοσμένο όνομα domain σας χωρίς https://.

Product reviews

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo