Αξιολόγηση Whitepages

Compare Αξιολόγηση Whitepages with other in: How Αξιολόγηση Whitepages is doing on review portals
1.5
Average rating based on data from trusted review portals
1079 reviews

Το Whitepages είναι μια υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφωνικών αριθμών με έδρα τις ΗΠΑ. Οι υπηρεσίες του Whitepages είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό τους ιστότοπο ή μπορείτε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής για κινητά.

Pricing
Starting from:
$ 4.99   το μήνα
Free trial: No
Free version: Yes

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
2.7
Εμπειρία χρήστη
2
Τιμή
3
Ενσωμάτωση
3

Key takeaways

Pros

  • Ο ιστότοπος είναι εύκολος στην πλοήγηση
  • Εφαρμογή διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS
  • Προσφέρει μια ευρεία γκάμα δεδομένων και αναφορών

Cons

  • Διατίθεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες
  • Ορισμένα τμήματα του ιστότοπου είναι προσβάσιμα μόνο από τις ΗΠΑ
  • Η δωρεάν έκδοση προσφέρει περιορισμένες πληροφορίες
  • Προβλήματα με τις συνδρομές και τη διαδικασία χρέωσης

Ξεκινώντας με το Whitepages

Το Whitepages είναι μια δωρεάν υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου που σας επιτρέπει να μάθετε γρήγορα ποιος κάλεσε από έναν άγνωστο αριθμό εισάγοντας τον αριθμό στη γραμμή αναζήτησης. Μπορείτε να βρείτε ένα πλήρες όνομα, διεύθυνση και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον κάτοχο ενός αριθμού τηλεφώνου.

Γραμμή αναζήτησης Whitepages

Μπορείτε να αναζητήσετε δωρεάν αριθμούς κινητών τηλεφώνων, κατοικιών και επιχειρήσεων στον ιστότοπο του Whitepages. Οι πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του αριθμού που αναζητάτε. Για έναν αριθμό κατοικίας ή επιχείρησης, μπορείτε να βρείτε το όνομα, τη διεύθυνση ή τις σχετικές επιχειρήσεις του καλούντος δωρεάν. Εάν αναζητάτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, θα πρέπει να περιμένετε λιγότερα δεδομένα δωρεάν. Θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες όπως η πολιτεία ή η πόλη που σχετίζεται με τον αριθμό και έναν τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες, όπως όνομα, διεύθυνση, συγγενείς και άλλα, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα επί πληρωμή premium πρόγραμμα.

Το Whitepages είναι μια ιδιωτική εταιρεία, επομένως λαμβάνουν τα δεδομένα τους από πηγές που είναι διαθέσιμες στο κοινό και τρίτους προμηθευτές δεδομένων. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την αξιοπιστία των παρεχόμενων πληροφοριών. Ενθαρρύνουν τους χρήστες τους να έχουν αυτό το γεγονός υπόψη και να επαληθεύουν όλες τις πληροφορίες.

Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι εύκολη και μπορείτε να βρείτε πολλές συχνές ερωτήσεις για κάθε κατηγορία. Η πρόσβαση σε ορισμένα μέρη του ιστότοπου είναι περιορισμένη εάν δεν είστε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δυνατότητες

Το Whitepages προσφέρει διαφορετικές πρόσθετες λειτουργίες μαζί με την αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε μια δωρεάν αναζήτηση ατόμων που σας επιτρέπει να εισάγετε ένα όνομα στη γραμμή αναζήτησης. Θα βρει γρήγορα αριθμούς, διευθύνσεις, συγγενείς και άλλα δημόσια αρχεία που σχετίζονται με το όνομα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση διεύθυνσης, έλεγχο ιστορικού, αναζήτηση ποινικού μητρώου, έλεγχο ιστορικού κατόχων και πολλά άλλα.

Το μειονέκτημα είναι ότι πολλά από αυτά απαιτούν πληρωμή και είναι διαθέσιμα μόνο για πολίτες των ΗΠΑ.

Αναζήτηση ελέγχου ιστορικού Whitepages

Το Whitepages είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή για κινητά για iOS και Android, αλλά όπως και ο ιστότοπος, είναι διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ.

Μπορείτε να συνδεθείτε με την υποστήριξη πελατών του Whitepages συμπληρώνοντας μια φόρμα αιτήματος στον ιστότοπό του. Δεν προσφέρουν ζωντανή συνομιλία ή άμεση υποστήριξη πελατών.

Πώς μπορούν τα τηλεφωνικά κέντρα να χρησιμοποιούν το Whitepages;

Οι ιστότοποι αντίστροφης αναζήτησης αριθμών τηλεφώνου και οι εφαρμογές για κινητά μπορούν να παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με έναν καλούντα, όπως τη διεύθυνσή του και άλλα στοιχεία επικοινωνίας που μπορεί να είναι χρήσιμα για πωλήσεις και μάρκετινγκ.

Τα τηλεφωνικά κέντρα μπορούν να χρησιμοποιούν ιστότοπους όπως το Whitepages για να βοηθήσουν τους αντιπροσώπους να αναγνωρίζουν γρήγορα τον άγνωστο καλούντα και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες με βάση τον αριθμό τηλεφώνου τους. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τα τηλεφωνικά κέντρα να παρακολουθούν πελάτες που κάλεσαν με μια ερώτηση ή πρόβλημα και δεν άφησαν τα στοιχεία επικοινωνίας τους ή εάν τα στοιχεία επικοινωνίας χάθηκαν. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν τους αντιπροσώπους να παρέχουν πιο εξατομικευμένη και χρονικά αποδοτική υποστήριξη πελατών.

Η νομιμότητα αυτών των υπηρεσιών για τηλεφωνικά κέντρα και υποστήριξη πελατών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τους νόμους και τους κανονισμούς σε μια συγκεκριμένη χώρα ή δικαιοδοσία. Είναι συνήθως νόμιμο για μια επιχείρηση να χρησιμοποιεί αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση, εφόσον τη χρησιμοποιεί για νόμιμους σκοπούς και δεν την πωλεί ή την κοινοποιεί σε τρίτους. Είναι πάντα καλή ιδέα να ενημερώνετε τους πελάτες ότι οι πληροφορίες που παρέχουν κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν περαιτέρω για την αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας τους και να λάβουν την άδειά τους προτού το κάνουν.

Απόδοση και εμπειρία χρήστη

Αφού εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου στη γραμμή αναζήτησης, χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα. Μπορείτε να δείτε τον τύπο του αριθμού (αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου) και τον κωδικό περιοχής.

Αποτέλεσμα αναζήτησης Whitepages

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιστότοπος/η εφαρμογή μπορεί να παράγει πιο λεπτομερή αποτελέσματα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δείτε ένα όνομα που σχετίζεται με τον αριθμό και λεπτομέρειες, όπως διεύθυνση, ηλικία του ατόμου, άλλους αριθμούς τηλεφώνου που μπορεί να σχετίζονται με το ίδιο άτομο, συγγενείς και άλλα. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ποινικές και ιστορικές αναφορές τους, αυτές είναι διαθέσιμες μετά την καταβολή πρόσθετης χρέωσης.

Επειδή οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο στις ΗΠΑ, είναι επίσης αδύνατο να βρείτε και να κατεβάσετε την εφαρμογή εκτός των ΗΠΑ.

Τιμολόγηση

Για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τις συνδρομές του Whitepages, πρέπει να περιηγηθείτε στον ιστότοπο καθώς δεν είναι εύκολο να το βρείτε.

Μόλις βρείτε την τιμολόγηση, μπορείτε να δείτε ότι το μεγαλύτερο μέρος της βασίζεται σε μια συνδρομή προγράμματος Premium.

Ακολουθούν οι ακόλουθες επιλογές τιμολόγησης που προσφέρει το Whitepages στους χρήστες του:

Στοιχεία επικοινωνίας Premium

Με 4,99$/μήνα, είναι η φθηνότερη επιλογή που προσφέρουν. Αυτή η συνδρομή περιλαμβάνει πλήρη στοιχεία επικοινωνίας συν όλους τους αριθμούς τηλεφώνου και τις διευθύνσεις. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε και να εξαγάγετε επαφές. Ωστόσο, περιορίζεται σε 20 αναζητήσεις το μήνα. Όταν κάνετε αυτήν την επιλογή, σας δίνει δύο κύκλους χρέωσης από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να πληρώσετε 4,99$/μήνα ή να πληρώσετε προκαταβολικά για 12 μήνες που ανέρχεται σε 29,99$, που ισούται με 2,50$ το μήνα.

Χρέωση στοιχείων επικοινωνίας premium Whitepages

Premium Business Essentials

Η δεύτερη επιλογή προσφέρει λειτουργίες όπως πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και ορισμένα εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε και να εξαγάγετε επαφές, να αναζητήσετε δεδομένα ιδιοκτησίας και να χρησιμοποιήσετε την γρήγορη αναζήτηση. Περιορίζεται επίσης σε 20 αναζητήσεις το μήνα και μπορεί να κοστίσει έως και 9,99$/μήνα. Και πάλι, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να πληρώσετε 9,99$/μήνα ή να πληρώσετε για 12 μήνες που φτάνει τα 59,88$ και ισούται με 4,99$/μήνα.

Whitepages Χρέωση βασικών επαγγελματικών προϊόντων Premium

Premium Business All-Access

Το τρίτο πρόγραμμα συνδρομής κοστίζει 29,99$/μήνα και περιλαμβάνει έως και 200 ​​αναζητήσεις το μήνα, 20 ποινικές και δημόσιες αναφορές και όλες τις άλλες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο Premium Business Essentials. Όπως και τα άλλα, μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία ή ετήσια, που ανέρχεται σε 179,88$ και ισούται με 14,99$/μήνα.

Whitepages Premium business all-access χρέωση
Premium Business All-Access - App - Uploads - 2023 - 01 - Whitepages Premium Pricing.jpg

Εκτός από αυτά τα τρία προγράμματα συνδρομής, υπάρχουν δύο ακόμη επιλογές.

Προγράμματα τιμολόγησης Whitepages

Premium Business Plus

Αυτό είναι επίσης ένα πρόγραμμα συνδρομής που προσφέρει πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου και σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε έως και 200 ​​αναζητήσεις το μήνα. Αυτό το πακέτο κοστίζει 19,99$/μήνα. Όπως συμβαίνει με όλες τις άλλες συνδρομές, μπορείτε είτε να πληρώνετε μηνιαία είτε να πληρώνετε για 12 μήνες εκ των προτέρων στα 119,99$.

Whitepages Premium business plus χρέωση

Αναφορά ιστορικού

Η τελευταία επιλογή δεν βασίζεται σε συνδρομή. Υπάρχει μια εφάπαξ χρέωση για μία μόνο αναφορά. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και σε δημόσια, ποινικά ή περιουσιακά αρχεία. Το κόστος κάθε αναφοράς είναι 9,99$.

Το Whitepages προσφέρει επίσης μια δοκιμαστική συνδρομή 5 ημερών με 1$, η οποία σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε πληροφορίες όπως η τρέχουσα διεύθυνση και οι πληροφορίες σταθερού τηλεφώνου. Η δοκιμαστική συνδρομή δεν περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες. Περιλαμβάνει μόνο 5 αντίστροφες αναζητήσεις κινητών τηλεφώνων, κάτι που δεν σας δίνει πολύ ελευθερία για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους.

Whitepages δοκιμή 5 ημερών

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πολλές κριτικές πελατών επισημαίνουν ζητήματα σχετικά με τις συνδρομές και τη διαδικασία χρέωσής τους. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα περιλαμβάνουν την ακύρωση των συνδρομών των χρηστών, τη χρέωση των ατόμων για διαφορετικές συνδρομές από αυτές που ήθελαν αρχικά και τη μη επιστροφή χρημάτων στους χρήστες μετά την ακύρωση.

Συμπέρασμα

Συμπερασματικά, το Whitepages είναι ένας πάροχος αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης με έδρα τις ΗΠΑ που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και λειτουργιών με επιπλέον χρέωση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες δωρεάν, αλλά είναι πολύ περιορισμένες. Η τιμολόγησή τους είναι ασαφής και οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν προβλήματα με τη διαδικασία χρέωσής τους.

Παρόμοια με άλλες λύσεις αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου, το Whitepages δεν είναι 100% ακριβές. Αυτό οφείλεται στις πηγές δεδομένων και στην αξιοπιστία τους.

Θα πρέπει να τα λάβετε υπόψη όλα αυτά όταν αποφασίζετε αν θέλετε να γίνετε πελάτης τους.

Κοινά προβλήματα και ζητήματα

Δεν μπορώ να βρω τη δωρεάν έκδοση του Whitepages.

Το Whitepages προσφέρει επίσης μια δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μέσω της δωρεάν έκδοσης είναι πολύ περιορισμένες και ότι τυχόν πρόσθετες λειτουργίες απαιτούν χρέωση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγησή τους κάνοντας κλικ στην “Εγγραφή” στην αρχική σελίδα τους.

Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Whitepages εκτός των ΗΠΑ.

Δυστυχώς, το Whitepages περιορίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και λειτουργεί μόνο με αριθμούς τηλεφώνου των ΗΠΑ.

Product reviews

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo