25 καλύτερα λογισμικά σχολίων πελατών

25 καλύτερα λογισμικά σχολίων πελατών

Oliver Stasinszky

Oliver Stasinszky


Τελευταία τροποποίηση την March 29, 2022 σε 7:06 am

Τις ημέρες πριν από την έκρηξη του διαδικτύου, οι επιχειρήσεις έστελναν φόρμες έρευνας μέσω mail ή ταχυδρομείου για να μετρήσουν την ικανοποίηση των πελατών και να λάβουν σχόλια.

Γιατί; Επειδή, ακόμη και ελλείψει στατιστικών δεδομένων που να δείχνουν την αξία των σχολίων των πελατών, οι επιχειρήσεις κατάλαβαν ότι η εμπειρία των πελατών είναι απαραίτητη για να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Με πολλά λογισμικά σχολίων πελατών διαθέσιμα για διαφορετικούς σκοπούς, η επιλογή αυτού που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας μπορεί να είναι δύσκολη.

Έτσι, έχουμε συντάξει μια λίστα με 25 από τα καλύτερα λογισμικά σχολίων πελατών για να διαλέξετε.

Πριν ξεκινήσουμε όμως, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο λογισμικό σχολίων πελατών.

Τι είναι το λογισμικό σχολίων πελατών;

Το λογισμικό σχολίων πελατών συγχέεται μερικές φορές με το λογισμικό CRM, αλλά εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς. Το λογισμικό CRM σάς επιτρέπει να συλλέγετε δεδομένα πελατών από πολλές πηγές και στη συνέχεια να αποθηκεύετε, να επεξεργάζεστε και να αναλύετε αυτές τις πληροφορίες. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας το λογισμικό σχολίων πελατών, θα μπορείτε να συλλέξετε τις σκέψεις και τις απόψεις των πελατών σχετικά με το προϊόν, τις υπηρεσίες ή την εταιρεία σας συνολικά.

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν λογισμικό διαχείρισης σχολίων για διάφορες εργασίες, όπως η μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών, η ανάλυση συναισθημάτων, η παρακολούθηση των κοινωνικών δικτύων, η συλλογή σχολίων από την κοινότητα, η διαμόρφωση και η διανομή ερευνών κ.λπ.

Το εξαιρετικό πράγμα για τις πλατφόρμες σχολίων πελατών είναι ότι προσφέρουν διαφορετικές παραλλαγές, όπως λογισμικό ικανοποίησης πελατών, εργαλεία έρευνας πελατών, λογισμικό ανάλυσης σχολίων πελατών.

Έτσι, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας είτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά εργαλεία σε συνδυασμό.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό σχολίων πελατών;

Το λογισμικό σχολίων πελατών μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας με διάφορους τρόπους. Η διευκόλυνση της συλλογής σχολίων για την ανάλυση των σχολίων και η προτεινόμενη δράση βάσει αυτής μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη και να αυξήσετε την κερδοφορία.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους το λογισμικό σχολίων πελατών μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας:

Βοηθά στην ανάλυση των πληροφοριών που συλλέγονται για προϊόντα και υπηρεσίες

Ας υποθέσουμε ότι ασχολείστε με τη δημιουργία δυνητικών πελατών. Πολλοί πελάτες εγγράφονται στις υπηρεσίες σας, αλλά θεωρούν τις υπηρεσίες σας ωφέλιμες;

Έχουν τη δυνατότητα οι πελάτες σας να δημιουργήσουν πολύτιμους δυνητικούς πελάτες για τις επιχειρήσεις τους; Ή στρέφονται στον ανταγωνιστή σας μετά τη λήξη της συνδρομής τους;

Έχοντας λογισμικό σχολίων πελατών, μπορείτε να ανακαλύψετε τα κενά παρακολουθώντας την εμπειρία του πελάτη. Μπορείτε να ζητήσετε σχόλια από τους πελάτες και να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες πελατών.

Για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι πελάτες επισκέπτονται την ενότητα “πόροι” στον ιστότοπο, αλλά δεν τη θεωρούν χρήσιμη.

Η ανάλυση τέτοιων ενεργειών σε πραγματικό χρόνο και τα εισερχόμενα σχόλια με τη βοήθεια του λογισμικού σχολίων πελατών γίνεται πολύ πιο διαχειρίσιμη.

Σας βοηθά να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη

Μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε τους πελάτες σας. Αλλά μόνο όταν περνάτε από πληροφορίες πελατών, μπορείτε να εντοπίσετε τυχόν κενά στο προϊόν σας.

Το να ακούτε τους πελάτες σας σας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Προσδιορίζοντας με σαφήνεια τι πρέπει να αλλάξετε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη και να μετατρέψετε τους πελάτες σας σε πιστούς πελάτες.

Διευκολύνει τη μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών

Οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η ζωτική δύναμη κάθε επιχείρησης. Όχι μόνο παραμένουν πιστοί στην εταιρεία σας, αλλά ενθαρρύνουν και άλλους να εγγραφούν στο προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Το λογισμικό σχολίων πελατών σάς επιτρέπει να μετράτε την ικανοποίηση των πελατών σε άλλους τομείς εκτός των κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων ιστότοπων και διαδικτυακών φόρουμ, μέσω εντύπων έρευνας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προγραμματίσετε τα επόμενά σας βήματα με βάση αυτές τις πληροφορίες.

Αυξάνει τη διατήρηση και την πίστη των πελατών

Σύμφωνα με έκθεση της Bain & Company, η αύξηση των ποσοστών διατήρησης πελατών κατά μόλις 5% μπορεί να αυξήσει το κέρδος μεταξύ 25% και 95%

Συνειδητοποιείτε πόσο ζωτικής σημασίας μπορεί να είναι η διατήρηση πελατών για την επιχείρησή σας όταν καταλάβετε πόσο δαπανηρό είναι να αποκτήσετε νέους πελάτες αντί να διατηρήσετε τους υπάρχοντες.

Το λογισμικό σχολίων πελατών χρησιμοποιεί ενεργή ακρόαση και διασφαλίζει ότι οι πελάτες κατανοούν την αξία των σχολίων τους.

Λειτουργώντας σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που παρέχονται από το λογισμικό, μπορείτε να μειώσετε την απώλεια πελατών και να διατηρήσετε την κερδοφορία σας.

Το λογισμικό σχολίων πελατών, για παράδειγμα, μπορεί να σας επιτρέψει να ανακαλύψετε ένα πρόβλημα που έχουν οι πελάτες σας με μια λειτουργία που είναι αναπόσπαστη στο εργαλείο σας.

Σε απάντηση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια δημοσίευση ιστολογίου ή ένα νέο άρθρο για τη γνωσιακή βάση που θα περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο χρήσης της λειτουργίας. Με αυτόν τον τρόπο, θα διευκολύνετε τους πελάτες σας να χρησιμοποιούν το προϊόν σας, γεγονός που θα αυξήσει την αφοσίωσή τους.

Η αύξηση των πελατών προέρχεται από τη συνεχή καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση που μειώνει την απώλεια πελατείας. Μπορείτε να προσθέσετε περαιτέρω λειτουργικότητα στο λογισμικό σχολίων σας ενσωματώνοντας ένα εργαλείο καταγραφής αλλαγών για να ανακοινώσετε νέες δυνατότητες, ενημερώσεις ή αναφορές ενεργειών. Πράξεις όπως αυτή θα ενθαρρύνουν τους πελάτες σας να μην απευθυνθούν σε έναν ανταγωνιστή.

Συμβάλλει στη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας

Όλη η ομάδα σας πιστεύει ότι το εργαλείο σας είναι κορυφαίο. Αλλά ίσως ο πελάτης σας έχει εύστοχες προτάσεις για το πώς να το βελτιώσετε.

Εάν αποτύχετε να ακούσετε αυτά τα σχόλια, χάνετε μια ανεκτίμητη ευκαιρία να βελτιώσετε την προσφορά σας.

Έχοντας λογισμικό σχολίων πελατών που σας βοηθά να αποκτήσετε πληροφορίες από φόρμες σχολίων, κριτικές χρηστών και σχόλια χρηστών, μπορείτε να λάβετε σοφά τις αποφάσεις για το προϊόν σας.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό σχολίων πελατών;

Πριν αποφασίσετε για ένα λογισμικό σχολίων πελατών, βεβαιωθείτε ότι κάνετε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας:

 • Ποιος είναι ο τελικός στόχος του λογισμικού σχολίων πελατών; Θέλετε να δείτε γιατί οι επισκέπτες εγκαταλείπουν τις φόρμες, βοηθούν στη δημιουργία καίριων εντύπων έρευνας ή έχουν χάρτες θερμότητας;
 • Ποιες είναι οι διάφορες δυνατότητες που πρέπει να έχετε για εσάς;
 • Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας;
 • Αναζητάτε μια λύση με περιορισμένες μόνο δυνατότητες ή αναζητάτε μια προηγμένη λύση;

Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση. Το καλύτερο λογισμικό σχολίων πελατών θα πρέπει να κάνει τη διαδικασία παροχής σχολίων απρόσκοπτη και βολική για τον πελάτη.

Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένες βασικές δυνατότητες που πρέπει να έχει το λογισμικό σχολίων πελατών:

Πόσο κοστίζει το λογισμικό σχολίων πελατών;

Η τιμολόγηση του λογισμικού σχολίων πελατών κυμαίνεται από $0 έως $5000 ανά μήνα, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και το πλάνο που επιλέγετε. Τα προσαρμοσμένα πλάνα ενδέχεται να κοστίζουν ακόμη περισσότερο.

Μπορεί να θέλετε να πορευτείτε με μια δοκιμαστική περίοδο πριν ολοκληρώσετε οποιοδήποτε λογισμικό και πληρώσετε το ποσό. Το LiveAgent προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

25 κορυφαία λογισμικά σχολίων πελατών

1. Το LiveAgent

Πίνακας ελέγχου LiveAgent

Το LiveAgent είναι κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο σχολίων πελατών. Δεν σας επιτρέπει μόνο να συνδεθείτε με τους πελάτες σας σε όλα τα κανάλια, αλλά σας παρέχει λύσεις καρτελών, πληροφορίες πελατών, δυνατότητες ζωντανής συνομιλίας, παρακολούθηση επισκεπτών ιστότοπου και πολλά άλλα.

Μπορείτε ακόμη να διαχειριστείτε τα σχόλιά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να απαντήσετε σε μηνύματα, σχόλια και αναρτήσεις μέσω του LiveAgent. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πρότυπα email για να στείλετε έρευνες στους πελάτες σας. Μπορείτε επίσης να το ενσωματώσετε με εργαλεία έρευνας όπως το Nicereply και το Simplesat.

Επιπλέον, η δημιουργία φόρουμ κοινότητας και ένα κουμπί Σχόλια & Προτάσεις μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα. Ως λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών, το LiveAgent προσφέρει εξελιγμένες δυνατότητες ανάλυσης και αναφοράς που επιτρέπουν την παρακολούθηση μετρήσεων, KPI και διάφορες αναφορές, όπως η αναφορά παρακολούθησης χρόνου, η απόδοση του αντιπροσώπου και η διαθεσιμότητα αντιπροσώπου.

Όλα αυτά μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να μετρήσουν την ικανοποίηση των πελατών και να σας επιτρέψουν να συγκεντρώσετε και να λάβετε αιτημένα και μη σχόλια.

Το LiveAgent είναι γνωστό για την παροχή ευκολίας χρήσης, αξίας και απόδοσης. Έχει βραβευτεί με 26+ βραβεία και είναι ένα από τα λογισμικά με την υψηλότερη βαθμολογία και με τις περισσότερες κριτικές σε πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες αξιολόγησης.

Βασικές δυνατότητες

Διατίθεται στο δωρεάν πλάνο:

 • Πύλη πελατών
 • Φόρμες επικοινωνίας
 • Φόρουμ πελατών
 • Καρτέλες email: 1 διεύθυνση email
 • Ζωντανή συνομιλία: 1 κουμπί συνομιλίας
 • Ιστορικό καρτελών: 7 ημέρες
 • Πίνακες ελέγχου σε πραγματικό χρόνο
 • API
 • Προσαρμογή γραφικών στοιχείων φόρμας επικοινωνίας: περιορίζονται σε 1 φόρμα
 • Προσαρμογή γραφικών στοιχείων συνομιλίας: περιορίζονται σε 1 φόρμα
 • Επισκόπηση αναλυτικών στοιχείων
 • Αναφορά απόδοσης
 • Περιορισμένες ενσωματώσεις

Διατίθεται στο πλάνο καρτελών + συνομιλίας

 • Όλα στο δωρεάν πλάνο
 • Απεριόριστες καρτέλες μέσω email
 • Απεριόριστη ζωντανή συνομιλία
 • Απεριόριστο ιστορικό καρτελών
 • Προσαρμογή γραφικών στοιχείων φόρμας επικοινωνίας
 • Προσαρμογή γραφικών στοιχείων συνομιλίας
 • Προηγμένη αναφορά
 • Όλες οι ενσωματώσεις με εργαλεία

Διατίθεται στο πλάνο all-inclusive:

 • Όλα στο πλάνο καρτελών + συνομιλίας
 • Ενσωμάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Δυνατότητες τηλεφωνικού κέντρου

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Προσφέρει ένα δωρεάν πλάνο, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα το λογισμικό πριν ολοκληρώσετε
 • Πληροί πολλές άλλες απαιτήσεις εκτός από τα σχόλια των πελατών
 • Η τιμή είναι αρκετά οικονομική σε σύγκριση με το άλλο λογισμικό

Κατά:

 • Οι ενσωματώσεις είναι αρκετά περιορισμένες στο δωρεάν πλάνο
 • Χωρίς chatbot

Τιμή

Προσφέρουν τρία πλάνα τιμολόγησης τα οποία μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε δωρεάν.

ΔωρεάνΚαρτέλαΚαρτέλα + συνομιλίαAll-inclusive
Τιμή ανά χρήστη ανά μήνα$0$15$29$39

Gather all customer issues into one interface

Try LiveAgent and enjoy the benefits of a comprehensive customer feedback software.

2. Hubspot

2. Hubspot - App - Uploads - 2021 - 07 - Hubspot 2.png

Με το εργαλείο σχολίων πελατών του Hubspot, μπορείτε να καταγράψετε ποιοτικά και ποσοτικά σχόλια πελατών δημιουργώντας έρευνες που μπορείτε να αποστείλετε μέσω email ή του ιστότοπού σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις έρευνες NPS (Net Promoter Score) για να μετρήσετε την αφοσίωση των πελατών με την πάροδο του χρόνου ή να στείλετε έρευνες μέσω CSAT (Ικανοποίηση Πελατών) για να προσδιορίσετε πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες σε διαφορετικά σημεία της εμπειρίας των χρηστών.

Μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα σχόλια των πελατών σας σε έναν πίνακα ελέγχου, έτσι ώστε όλοι στην ομάδα σας να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο αρχικό πλάνο:

 • Ζωντανή συνομιλία
 • Απλός αυτοματισμός
 • Ουρές εργασιών

Περιλαμβάνονται στο επαγγελματικό πλάνο:

 • Όλα στο αρχικό πλάνο
 • Κατάσταση καρτέλας
 • Δρομολόγηση καρτέλας
 • Αυτοματοποίηση εργασιών
 • Διοχέτευση καρτέλας
 • Φιλοξενία και διαχείριση βίντεο
 • Προσαρμοσμένη αναφορά
 • NPS έρευνες
 • Έρευνες εμπειριών πελατών
 • Έρευνες υποστήριξης πελατών
 • Πίνακας ελέγχου πληροφοριών
 • Πρόβλεψη

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Όλα στο επαγγελματικό πλάνο
 • Προσαρμοσμένα αντικείμενα
 • Ρόλοι χρηστών
 • Ενσωμάτωση Slack
 • Άδειες επιπέδου πεδίου
 • Ιεραρχικές ομάδες

Υπέρ και κατά:

Υπέρ:

 • Ένας μόνο πίνακας ελέγχου βοηθά ολόκληρη την ομάδα σας να παρακολουθεί τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο
 • Διαθεσιμότητα διαφορετικών τύπων έρευνας για να παρέχετε όλα όσα χρειάζεστε για να μετρήσετε τα σχόλια των πελατών

Κατά:

 • Δεν διατίθεται δωρεάν πλάνο
 • Υπάρχουν περιορισμένες δυνατότητες όσον αφορά την εκπλήρωση των απαιτήσεων σχολίων πελατών

Τιμή

Το τιμολογημένο μηνιαίο πρόγραμμα εκκίνησης ξεκινά από $50 το μήνα, το επαγγελματικό πρόγραμμα από $890 το μήνα και το επιχειρηματικό πρόγραμμα από $3200 το μήνα.

ΑρχικόΕπαγγελματικόΕπιχειρηματικό
Τιμή/μήνα (χρεώνεται ετησίως)$45$800$3200

3. SurveyMonkey

3. SurveyMonkey - App - Uploads - 2021 - 07 - Surveymonkey 1.png

Χρειάζεται να έχετε διάφορους τύπους ερωτήσεων (όπως πολλαπλές επιλογές, ανοιχτά σχόλια, κλίμακες Likert) για την έρευνα σχολίων για τον ιστότοπό σας; Το SurveyMonkey σας βοηθά να κάνετε ακριβώς αυτό και πολλά άλλα.

Είναι ένα από τα πιο γνωστά εργαλεία έρευνας που βοηθούν στη συλλογή σχολίων πελατών. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις έρευνές σας και ένα ευρύ φάσμα άλλων λειτουργιών, όπως αυτοματοποιημένες αναφορές, επιλογές διαφήμισης και προσαρμογής, στοιχεία ελέγχου άδειας κ.ά.

Επιτρέπει την ενσωμάτωση με περισσότερες από 100 εφαρμογές και πρόσθετα για τη βελτιστοποίηση της συλλογής και οργάνωσης δεδομένων πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα team advantage:

 • Κοινή χρήση έρευνας με καλό έλεγχο
 • Εξαγωγή αποτελεσμάτων
 • Συγκεντρώστε σχόλια σε ένα μέρος
 • Κοινόχρηστη βιβλιοθήκη στοιχείων για έρευνες εντός της εταιρείας
 • Δωρεάν ενσωμάτωση με δημοφιλείς εφαρμογές συνεργασίας
 • Απεριόριστες έρευνες και ερωτήσεις
 • Προσαρμοσμένο λογότυπο, χρώματα και διεύθυνση URL έρευνας
 • Προηγμένες δυνατότητες ανάλυσης
 • Κουίζ με προσαρμοσμένα σχόλια

Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα team premier:

 • Όλα στο πρόγραμμα team advantage
 • Πολύγλωσσες έρευνες
 • Crosstabs
 • Απεριόριστα φίλτρα και κανόνες σύγκρισης, τάσεις δεδομένων
 • Τυχαιοποίηση τμημάτων
 • Έρευνες με λευκή ετικέτα
 • Προηγμένα λογικά εργαλεία έρευνας

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Όλα στο πρόγραμμα team premier
 • Απεριόριστη πρόσβαση API
 • Προσαρμογή και διαφήμιση
 • Διαχειριστής, πίνακας ελέγχου και διαχείριση χρηστών
 • Έλεγχος λογαριασμού και μεταφορά
 • Παρακολούθηση δραστηριοτήτων
 • Ένας εξειδικευμένος διευθυντής επιτυχίας πελατών

Υπέρ και κατά:

Υπέρ:

 • Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα το λογισμικό και στη συνέχεια να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των δεδομένων της έρευνας, καθώς πρόκειται για μια κρυπτογραφημένη πλατφόρμα έρευνας

Κατά:

 • Μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά του είναι θαμμένα κάτω από πολλή ακαταστασία, καθιστώντας δύσκολη τη λειτουργία
 • Δεν υπάρχουν πολλές προβλέψεις διαφήμισης

Τιμή

Υπάρχουν δύο τομείς: επιχειρηματικά πλάνα και προσωπικά πλάνα. Τα επιχειρηματικά πλάνα που χρεώνονται ετησίως ξεκινούν από το πρόγραμμα team advantage που κοστίζει 20$ ανά χρήστη το μήνα, το πρόγραμμα team premier που κοστίζει 50$ ανά χρήστη το μήνα και το επιχειρησιακό πλάνο για το οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους.

AdvantagePremierEnterprise
Επιχειρηματικά πλάνα (χρεώνονται ετησίως)$20/χρήστη/μήνα$50/χρήστη/μήναΕπικοινωνήστε με τον πωλητή
ΔωρεάνΣτάνταρAdvantagePremier
Προσωπικά πλάνα (χρεώνονται ετησίως)0$12 το μήνα$27 το μήνα$67 το μήνα

4. SurveySparrow

Πίνακας ελέγχου Surveysparrow

Το SurveySparrow υπόσχεται να σας προσφέρει 40% περισσότερα ποσοστά ανταπόκρισης, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε ελκυστικές έρευνες. Έχουν μια διεπαφή συνομιλίας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαδραστικές έρευνες. Μπορείτε ακόμη να προγραμματίσετε και να αυτοματοποιήσετε τη διανομή της έρευνας με τη λειτουργία επαναλαμβανόμενης έρευνας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • 25.000 Απαντήσεις / Μήνα
 • 25.000 Κοινοποιήσεις Email / Μήνα
 • Περιλαμβάνονται 2 χρήστες
 • Λευκή επισήμανση
 • Ανέβασμα Λογότυπου
 • Προσθήκη λογότυπου στις αναφορές
 • Έξυπνη Λίστα Επαφών
 • Διαχείριση Υποθέσεων
 • Κοινή χρήση μέσω Email, Social, Email Embed, Link, QR Code, SMS
 • Ανέβασμα Αρχείου
 • Προσαρμοσμένο Domain Name
 • Εξαγωγή στο SPSS

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Όλα στο επιχειρηματικό πλάνο
 • 100.000 Απαντήσεις / Μήνα
 • 100.000 Κοινοποιήσεις Email / Μήνα
 • Περιλαμβάνονται 10 χρήστες
 • Διοικητικός πίνακας ελέγχου
 • Κατάλογος Έρευνας
 • Απεριόριστες Επαφές
 • Κοινοποίηση μέσω Mobile SDK
 • Διαχείριση Χρηστών
 • Εξειδικευμένος Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών
 • Ιστορικό Υποβολής Επαφών
 • Απεριόριστα Widget
 • Σύννεφο ετικετών
 • Ενσωμάτωση Salesforce
 • Ενσωμάτωση Intercom

Περιλαμβάνονται στο ελίτ πλάνο:

 • Πάνω από 100.000 Απαντήσεις/ Μήνα
 • Περισσότεροι από 10 χρήστες
 • Προσαρμοσμένο κέντρο δεδομένων
 • Λίστα επιτρεπόμενων IP
 • Διαχείριση υπο-λογαριασμού
 • Ενιαία είσοδος (SAML)
 • Προσαρμοσμένα όρια API
 • Προσαρμοσμένη χρέωση
 • Κοινό NDA
 • Εξειδικευμένος Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών
 • Αρχείο ελέγχου

Υπέρ και κατά:

Υπέρ:

 • Έχουν πλούσια αναλυτικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε τις απαντήσεις σε επίπεδο ερωτήσεων και να εντοπίσετε μοτίβα και τάσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το κοινό σας
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε έξυπνες έρευνες προσθέτοντας λογική παράλειψης, διοχέτευση και μεταβλητές

Κατά:

 • Πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για ερωτήσεις NPS ακόμη και αν επιλέξετε το πιο ακριβό πρόγραμμα
 • Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τη φόρτωση

Τιμή

Τα προσωπικά πλάνα ξεκινούν από $9 το μήνα, ενώ το επιχειρηματικό πλάνο ξεκινά από $149 το μήνα. Μπορείτε να δείτε την ανάλυση παρακάτω:

ΕπιχείρησηΕπιχειρηματικόElite
Επιχειρηματικό πλάνο (χρεώνεται ετησίως)$149 το μήνα$449 το μήναΕπικοινωνήστε με τον πωλητή
ΔωρεάνΒασικόPremium
Προσωπικό πλάνο (χρεώνεται ετησίως)Δωρεάν$9$49

5. Qualaroo

5. Qualaroo - App - Uploads - 2021 - 07 - Qualaroo.png

Δεν θέλετε να στείλετε έρευνες μέσω email; Το Qualaroo κατέληξε σε μια φανταστική λειτουργία που ονομάζεται Qualaroo nudges που σας επιτρέπει να προσθέτετε έρευνες σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες και μέσα στις εφαρμογές σας για να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις.

Αυτές οι έρευνες δεν επιβραδύνουν την ταχύτητα και διαταράσσουν τους επισκέπτες καθώς εμφανίζονται με μη παρεμβατικό τρόπο. Παρέχουν επίσης ανάλυση συναισθημάτων που σας βοηθά να κατανοήσετε τα συναισθήματα που νιώθει και βιώνει το κοινό σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο βασικό πλάνο:

 • Ωθήσεις
 • Ένας χρήστης
 • Βασικοί τύποι ερωτήσεων
 • Εξαγωγή δεδομένων
 • Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία
 • Επαγγελματικά πρότυπα
 • Λογική διακλάδωσης & παράλειψης
 • Στόχευση
 • Τοποθέτηση ώθησης

Περιλαμβάνονται στο premium πλάνο:

 • Όλα στο βασικό πλάνο
 • Τρεις χρήστες
 • Προηγμένοι τύποι ερωτήσεων
 • Έρευνα εξόδου
 • Προηγμένη στόχευση
 • NPS
 • Κινητή ώθηση
 • Έξυπνη κριτική απόκρισης
 • Βασικές ενσωματώσεις

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Απεριόριστοι χρήστες
 • Αναφορά και σχεδιασμός API
 • Vault
 • Προηγμένες + προσαρμοσμένες ενσωματώσεις
 • Προσαρμοσμένη άδεια, ασφάλεια επιχείρησης και ιδιοκτησία
 • Διευθυντής υποδοχής και επιτυχίας

Υπέρ και κατά:

Υπέρ:

 • Εκχωρώντας ποιοτικά δεδομένα και αξιολογώντας σχετικές λέξεις -κλειδιά που χρησιμοποιούνται από τους ερωτηθέντες, μπορείτε να καταλάβετε πώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες
 • Έχουν πρότυπα έρευνας, ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινάτε από το μηδέν κάθε φορά

Κατά:

 • Υπάρχουν περιορισμένες επιλογές χρωμάτων και το προεπιλεγμένο σχέδιο χρωμάτων είναι σχετικά σε σίγαση
 • Διάφορα πρόσθετα όπως η ανάλυση συναισθημάτων και οι λευκές ετικέτες μπορούν να κάνουν το εργαλείο αρκετά ακριβό, ειδικά για μικρές επιχειρήσεις

Τιμή

Η βασική τους έκδοση ξεκινά από $80 το μήνα, εάν χρεώνεται ετησίως. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από τα προγράμματα δωρεάν για 15 ημέρες.

ΒασικόPremiumΕπιχειρηματικό
Τιμή ανά μήνα (εάν χρεώνεται ετησίως)$80$160Επικοινωνήστε με τον πωλητή

6. Feedier

6. Feedier - App - Uploads - 2021 - 07 - Feedier.png

Έχετε βαρεθεί να συντάσσετε τις ίδιες παλιές έρευνες κάθε φορά; Το Feedier σάς βοηθά να δημιουργήσετε έρευνες με υψηλή κλίμακα. Οι έρευνες με παιχνίδι μπορούν να έχουν πολλά πράγματα, όπως πίνακες κατάταξης, κινούμενα σχέδια, διαδραστικές ερωτήσεις και εξατομικευμένο περιεχόμενο για κάθε συμμετέχοντα.

Λόγω των ερευνών με παιχνίδι, μπορείτε να προσεγγίσετε ακόμη περισσότερα άτομα και οι πελάτες σας δεν χρειάζεται να σπαταλούν το χρόνο τους συμπληρώνοντας 40 ερωτήσεις τη φορά. Μπορείτε ακόμη να εισαγάγετε δεδομένα από πηγές τρίτων και άλλα εργαλεία ενσωμάτωσης για να σας βοηθήσουμε να αναλύσετε τα σχόλια των πελατών με καλύτερο τρόπο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δημιουργός ερωτηματολογίων με παιχνίδι
 • Εισαγωγέας δεδομένων σχολίων
 • Έξι κανάλια (widget, email, SMS, κ.λπ.)
 • Προσαρμοσμένα πεδία
 • Χαρτογράφηση εμπειρίας πελάτη
 • Οπτική ανάλυση
 • Προσαρμοσμένες αναφορές
 • Ανάλυση κειμένου
 • Γεωγραφική αναφορά
 • Ανάθεση σχολίων
 • Αυτοματοποίηση ενεργειών
 • Διαχείριση πρόσβασης

Υπέρ και κατά:

Υπέρ:

 • Μπορείτε να ρυθμίσετε τον αυτοματισμό για να λαμβάνετε σχόλια σε πραγματικό χρόνο
 • Αυτό το εργαλείο σας βοηθά επίσης να συλλέγετε, να αναλύετε και να ενεργείτε στο VoC (Φωνή του Πελάτη)

Κατά:

 • Χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνηθίσετε τα διάφορα είδη ερωτήσεων και τον τρόπο χρήσης τους
 • Η έλλειψη ενσωματώσεων μπορεί να προβληματίσει ορισμένες επιχειρήσεις

Τιμή

Η τιμολόγησή τους εξαρτάται από τον αριθμό των χρηστών του πίνακα ελέγχου. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τιμές τους, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή.

7. Clarabridge

Πίνακας ελέγχου Clarabridge

Αναρωτιέστε τι λένε οι πελάτες σας για το δημοφιλές ιστολόγιό σας σχετικά με τη δημιουργία ενός προτύπου πρότασης; Το Clarabridge σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης εμπειρίας πελατών (CEM) που θα σας επιτρέψει να ακούσετε και να συνδεθείτε σε κάθε συνομιλία από οποιαδήποτε πηγή.

Σας βοηθά να αναλύσετε το συναίσθημα, να κάνετε ανάλυση συναισθημάτων και να εντοπίσετε την πρόθεση. Μπορείτε επίσης να δρομολογήσετε αυτόματα ζητήματα σε κατάλληλες ομάδες και να ρυθμίσετε αυτοματοποιημένες απαντήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εξατομικευμένοι πίνακες ελέγχου για κάθε τμήμα
 • Προσδιορίστε 21 διαφορετικούς τύπους προθέσεων
 • Εξετάστε και κατανοήστε τα συναισθήματα
 • Εύκολη αναφορά και κατηγοριοποίηση
 • Αποτυπώστε βαθμούς διακύμανσης σε κλίμακα συναισθημάτων 11 σημείων
 • Αξιολογήστε την προσπάθεια των πελατών
 • Συνδεθείτε σε εκατοντάδες πηγές και συλλέξτε σχόλια πελατών σε ένα μέρος
 • Μηχανή ανάλυσης κειμένου
 • Ενσωματώστε συνομιλίες μεταξύ καναλιών
 • Παρακολούθηση ΣΕΥ

Υπέρ και κατά:

Υπέρ:

 • Μπορείτε να αντλήσετε χρήσιμες γνώσεις έχοντας τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά δεδομένα
 • Η πλατφόρμα είναι ευέλικτη για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας

Κατά:

 • Χρειάζεται λίγη καμπύλη μάθησης και χρειάζεται χρόνος για να δημιουργήσετε και να ενσωματώσετε την ομάδα σας
 • Δεν έχει παρουσίαση και ίσως χρειαστεί να εξάγετε δεδομένα στο Excel για να δημιουργήσετε τα διαγράμματα και τα γραφήματά σας

Τιμή

Η τιμή του Clarabridge έρχεται σε τρία επίπεδα και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες.

8. Survicate

8. Survicate - App - Uploads - 2021 - 07 - Survicate.png

Το Survicate είναι ένα εργαλείο σχολίων πελατών που ενσωματώνεται σε διαφορετικές εφαρμογές μάρκετινγκ όπως το Hubspot, το Mailchimp, το Slack κ.λπ. Σας βοηθά να ενεργοποιήσετε στοχευμένες έρευνες σε διάφορες τοποθεσίες ενός ιστότοπου ή να στείλετε ερωτηματολόγια μέσω email.

Προσφέρουν επίσης έρευνες συνομιλίας, επιλογές εξαγωγής CVS και XLS και ανάλυση NPS.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο δωρεάν πλάνο:

 • Απαντήσεις σε έρευνα: 100 κάθε μήνα
 • NPS, CSAT, CES και 12 ακόμη τύποι ερωτήσεων
 • Έρευνες μέσω email, συνδέσμων, ιστού και κινητών συσκευών
 • Απεριόριστοι χρήστες και έρευνες
 • HubSpot, Intercom και περισσότερες ενσωματώσεις
 • Slack και ειδοποιήσεις μέσω email
 • Έρευνες Skip logic
 • Ταυτοποίηση και εμπλουτισμός των ερωτώμενων
 • 125+ επαγγελματικά πρότυπα έρευνας
 • Τμηματικές υποβολές
 • Κουμπί σχολίων
 • Διατήρηση δεδομένων: 1 μήνας

Περιλαμβάνονται στο βασικό πλάνο:

 • Όλα στο δωρεάν πλάνο
 • Απαντήσεις στην έρευνα: 1000 κάθε μήνα
 • Εξαγωγή σε CSV, XLS
 • Ενσωμάτωση Υπολογιστικών φύλλων Google
 • Διοχέτευση απαντήσεων και χαρακτηριστικών
 • Προσαρμοσμένη σελίδα “ευχαριστούμε” και ενέργειες
 • Κέντρο σχολίων
 • Διατήρηση δεδομένων: απεριόριστη

Περιλαμβάνονται στο επαγγελματικό πλάνο:

 • Όλα στο βασικό πλάνο
 • Απαντήσεις σε έρευνα: 10.000 κάθε μήνα
 • Η διαφήμιση Survicate καταργήθηκε
 • Προσαρμοσμένος σχεδιασμός (CSS)
 • Προηγμένη στόχευση
 • Αυτοματοποιημένες επαναλαμβανόμενες έρευνες
 • API εξαγωγής δεδομένων
 • Webhooks
 • Προσαρμοσμένο domain
 • Premium ενσωματώσεις: Marketo, Pardot, Salesforce

Περιλαμβάνονται στο ultimate πλάνο:

 • Όλα στο επαγγελματικό πλάνο
 • Απαντήσεις σε έρευνα: 50.000 κάθε μήνα
 • Προσαρμόσιμος αριθμός απαντήσεων, έως απεριόριστες
 • Πολύ οικονομικά αποδοτικό για μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας και χρηστών
 • Δειγματοληψία έρευνας
 • Έλεγχος ταυτότητας SAML SSO

Υπέρ και κατά:

Υπέρ:

 • Υπάρχουν πολλές επιλογές για μια προκατασκευασμένη έρευνα, οπότε δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε κάθε έρευνα από την αρχή
 • Το περιβάλλον χρήστη είναι διαδραστικό και ο πίνακας ελέγχου σχολίων είναι αρκετά περιεκτικός

Κατά:

 • Δεν λαμβάνετε ένα αναδυόμενο παράθυρο ειδοποίησης για αρνητικά σχόλια, γεγονός που καθυστερεί την ενέργεια παρακολούθησης
 • Η δυνατότητα ανάλυσης δεν διαθέτει επαρκείς λεπτομέρειες

Τιμή

Η τιμή ξεκινά από 129$ το μήνα για το βασικό τους πλάνο. Το Survicate διαθέτει επίσης ένα δωρεάν πλάνο που μπορείτε να ελέγξετε πριν εγγραφείτε στο εργαλείο.

ΔωρεάνΒασικόΕπαγγελματικόUltimate
Τιμή ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως)0$89$159$419

9. Typeform

9. Typeform - App - Uploads - 2021 - 07 - Typeform.png

Η μία ερώτηση της Typeform κατά τη διάρκεια της έρευνας μοιάζει με μια πραγματική συνομιλία στους ερωτηθέντες. Αυτή η δυνατότητα καθιστά ολόκληρη τη διαδικασία έρευνας αβίαστη και προσθέτει μια ανθρώπινη πινελιά σε αυτήν. Διαθέτει μια απλή, φιλική προς το χρήστη διεπαφή που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν έρευνες και εφαρμογές χωρίς να γράφουν κώδικα.

Το εργαλείο βοηθά στην ενσωμάτωση πρόσθετων στοιχείων, όπως βίντεο και εικόνων, για να κάνετε τις έρευνές σας πιο διαδραστικές.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο βασικό πλάνο:

 • 100 απαντήσεις το μήνα
 • Ένας χρήστης
 • Απεριόριστες ερωτήσεις και typeforms
 • Απεριόριστα logic jumps
 • Εξατομικεύστε με κρυμμένα πεδία
 • Webhooks
 • Προσαρμοσμένη προεπισκόπηση συνδέσμου

Περιλαμβάνονται στο σχέδιο Plus:

 • Όλα στο βασικό πλάνο
 • 1000 απαντήσεις το μήνα
 • Τρεις χρήστες
 • Αφαίρεση διαφήμισης typeform
 • Προσαρμοσμένο subdomain
 • Προσαρμοσμένη προεπισκόπηση συνδέσμου
 • Επιλογές ανακατεύθυνσης

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Όλα στο πλάνο plus
 • 10.000 απαντήσεις το μήνα
 • Πέντε χρήστες
 • Πληροφορίες για ερωτήσεις
 • Pixel του Facebook
 • Προηγμένες επιλογές ενσωμάτωσης
 • Υποστήριξη προτεραιότητας
 • Προσαρμοσμένο κλειστό μήνυμα

Υπέρ και κατά:

Υπέρ:

 • Είναι μια εύχρηστη διεπαφή που διασφαλίζει ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το λογισμικό και να δημιουργήσει έρευνες
 • Μεγάλη ποικιλία προτύπων

Κατά:

 • Είναι περίπλοκο να δημιουργηθούν πιο ισχυρές ερωτήσεις έρευνας
 • Το εργαλείο χρειάζεται κάποια βελτιστοποίηση για να γίνει πιο φιλικό προς κινητά

Τιμή

Το Typeform προσφέρει τρία επίπεδα τιμολόγησης για να επιλέξετε:

ΒασικόPlusΕπιχείρηση
Τιμή ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως)$25$50$83

10.UserReport

10.UserReport - App - Uploads - 2021 - 07 - UserReport.png

Το UserReport είναι μια πλατφόρμα γνώμης επισκεπτών που σας λέει ποιοι είναι οι χρήστες σας και τι θέλουν να επιτύχουν. Έχουν δύο widget: ένα widget έρευνας και ένα σχολίων. Μπορείτε να έχετε άμεση αλληλεπίδραση με τους χρήστες σας και μπορούν να σας πουν πώς μπορείτε να βελτιωθείτε.

Αυτά τα widget ενσωματώνονται ως μέρος του ιστότοπου και της εφαρμογής σας και σας παρέχουν τα δημογραφικά στοιχεία, το NPS και άλλους ζωτικούς παράγοντες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Παρέχει δημογραφικά στοιχεία χρηστών
 • Υπολογίζει το NPS
 • Ενσωμάτωση Google analytics
 • Επιλογές προσαρμογής
 • Δυνατότητες προτεραιοποίησης
 • Υπολογίστε την ικανοποίηση των χρηστών

Υπέρ και κατά:

Υπέρ:

 • Μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις ομάδες πελατών σας αναλύοντας τις δημογραφικές πληροφορίες
 • Είναι διαθέσιμο σε 60 γλώσσες, οπότε ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει

Κατά:

 • Δεν έχει πολλές δυνατότητες, οπότε ίσως χρειαστεί να εγγραφείτε σε ένα διαφορετικό εργαλείο παράλληλα με αυτό
 • Το κόστος μπορεί να αυξηθεί εάν χρειάζεστε επίσης πολλά άλλα εργαλεία

Τιμή

Οι λεπτομέρειες τιμολόγησης δεν έχουν γίνει επίσημες και ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το UserReport.

11. Podium

11. Podium - App - Uploads - 2021 - 07 - Podium.png

Θέλετε να μάθετε την αποτελεσματικότητα των δυνατοτήτων πωλήσεών σας στο εργαλείο σας; Αντί να μεταβείτε σε διαφορετικές πλατφόρμες κριτικής και να το αναζητήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Podium. Το Podium είναι ένα εργαλείο σχολίων πελατών που συγκεντρώνει διαδικτυακές κριτικές από διάφορους ιστότοπους σε ένα μέρος.

Εκτός από αυτό, σας βοηθά επίσης να λάβετε περισσότερες κριτικές αυτοματοποιώντας τις προσκλήσεις κριτικών, συγκρίνοντας τον εαυτό σας με ανταγωνιστικά σημεία αναφοράς, παρακολουθώντας την πρόοδό σας και δημιουργώντας έρευνες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δείτε και απαντήστε σε κάθε κριτική από ένα εισερχόμενο
 • Αυτοματοποιήστε τις κριτικές
 • Έλεγχος αναλυτικών στοιχείων
 • Προσαρμόσιμα πρότυπα για εξατομικευμένα μηνύματα
 • Τηλεφωνικό κέντρο
 • Ανταγωνιστικοί δείκτες αναφοράς
 • Αυτόματα μηνύματα για σχόλια
 • Πληροφορίες πελατών
 • Γρήγορη επίλυση για καλύτερη εμπειρία πελάτη

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Έχοντας πληροφορίες πελατών όπως από ποιο κανάλι προήλθαν, με ποιον αλληλεπίδρασαν και πόσο καιρό ήταν πελάτες σας, βοηθά στην κατάρτιση στρατηγικής
 • Το Podium σας στέλνει μια ειδοποίηση όταν οι πελάτες έχουν μια πολύ άσχημη εμπειρία. Πριν απομακρυνθούν, μπορείτε να επιλύσετε ζητήματα μέσω ιδιωτικής συνομιλίας

Κατά:

 • Έχει έλλειψη στο κομμάτι της ενσωμάτωσης
 • Δεν υπάρχει διακλάδωση και skip logic στις έρευνες

Τιμή

Προσφέρουν προσαρμοσμένες τιμές, καθώς πιστεύουν ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, καθώς και οι απαιτήσεις τους. Ανάλογα με τα εργαλεία που χρειάζεστε, θα σχεδιάσουν ένα πακέτο και θα αναφέρουν μια τιμή για αυτό.

12. Qualtrics

Πίνακας ελέγχου Qualtrics

Το Qualtrics Customer XM σάς επιτρέπει να ακούτε τα σχόλια και τις κριτικές των πελατών σας, επειδή έχει πρόσβαση σε 128 πηγές δεδομένων και 27 κανάλια, όλα σε μια πλατφόρμα. Μπορείτε επίσης να αποκαλύψετε τάσεις και πρότυπα στην αφοσίωση πελατών, τα οποία θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τους τομείς που θα μεγιστοποιήσουν την αφοσίωση και τη διατήρηση των πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μηχανή ακρόασης
 • Προγνωστική νοημοσύνη και analytics
 • Πλήρεις δυνατότητες δράσης κλειστού βρόχου
 • Αποκτήστε μοτίβα και τάσεις αφοσίωσης πελατών
 • Ενεργητικές πληροφορίες
 • Στέλνει προτεινόμενες ενέργειες στις κατάλληλες ομάδες
 • Ενσωματώσεις drag-and-drop
 • Αυτοματοποιημένες ενέργειες

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Λόγω των 27 καναλιών και των 128 πηγών δεδομένων τους, μπορείτε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το πώς σκέφτονται και αισθάνονται οι πελάτες
 • Έχοντας πρόσβαση σε ενεργητικές πληροφορίες, μπορείτε να διατηρήσετε καλύτερα τους πελάτες

Κατά:

 • Ο σχεδιασμός της έρευνας είναι αρκετά περιορισμένος
 • Μικρή προσαρμογή για τις αναφορές σας

Τιμή

Το Qualtrics δεν έχει κάνει επίσημες τις τιμές του. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για προσφορά.

13. Mopinion

13. Mopinion - App - Uploads - 2021 - 07 - Mopinion 1.png

Το Mopinion είναι ένα all-in-one εργαλείο σχολίων πελατών που σας βοηθά να συγκεντρώνετε απρόσκοπτα τα σχόλια των πελατών σε όλα τα ψηφιακά σας κανάλια. Μπορείτε να δημιουργήσετε φόρμες σχολίων που καλύπτουν τα πιο κρίσιμα σημεία επαφής στην εμπειρία του χρήστη.

Μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε ενέργειες, να απεικονίσετε την πρόοδο σε ομάδες και να ορίσετε υπενθυμίσεις για καλύτερη συνεργασία και παρακολούθηση.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο growth πλάνο:

 • Πίνακας ελέγχου: 1
 • Προβολές σελίδας ιστότοπου/μήνα: 2.000.000
 • Email/μήνα: 200.000
 • Χρήστες: έως 20
 • Απεριόριστες φόρμες σχολίων
 • Απεριόριστες απαντήσεις σε σχόλια
 • Σχόλια εντός σελίδας
 • Πλήρης πρόσβαση API
 • Πολύγλωσσες έρευνες
 • Υποστήριξη μέσω email
 • Έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων

Περιλαμβάνονται στο turbo πλάνο:

 • Όλα στο growth πλάνο
 • Προβολές σελίδας ιστότοπου/μήνα: 8.000.000
 • Email/μήνα: 1.000.000
 • Χρήστες εντός εφαρμογής/μήνα: 400.000

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Όλα στο turbo πλάνο
 • Πίνακας ελέγχου: απεριόριστοι
 • Προβολές σελίδας ιστότοπου/μήνα: απεριόριστες
 • Email/μήνα: απεριόριστα
 • Χρήστες εντός εφαρμογής/μήνα: απεριόριστοι
 • Χρήστες: 20+
 • Ειδικός διαχειριστής επιτυχίας
 • Ενιαία είσοδος
 • Ειδικό domain και χώρος αποθήκευσης

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Είναι εύκολο στη χρήση και η πολύγλωσση λειτουργία καθιστά τη διεπαφή πιο βολική για επιχειρήσεις και πελάτες
 • Μπορείτε εύκολα να έχετε 20 χρήστες που εργάζονται με το εργαλείο

Κατά:

 • Η τιμή είναι σχετικά υψηλή, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις

Τιμή

Έχουν τρία επίπεδα τιμολόγησης και μπορείτε να ξεκινήσετε για μια δοκιμαστική περίοδο χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

GrowthTurboΕπιχειρηματικό
Τιμή ανά μήνα$229$579Επικοινωνήστε με τον πωλητή

14. Helio

14. Helio - App - Uploads - 2021 - 07 - Helio 3.png

Το Helio είναι μια πλατφόρμα έρευνας που σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε ποσοτικά και συμπεριφορικά χαρακτηριστικά για το κοινό σας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε πολύτιμες γνώσεις. Για να στοχεύσετε καλύτερα τις έρευνές σας, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα κοινό. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε από έντεκα διαφορετικούς τύπους ερωτήσεων μόλις επιλέξετε κοινό.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο ενιαίο σχέδιο έρευνας:

 • 10 Τύποι Ερωτήσεων
 • 100 συμμετέχοντες
 • Απαντήσεις σε λίγα λεπτά
 • Αποστολή δοκιμής σε κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Δοκιμάστε ήχο, βίντεο, εικόνες και κείμενο

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Όλα στο ενιαίο πλάνο έρευνας
 • 11 Τύποι Ερωτήσεων
 • Χωρίς όριο στους συμμετέχοντες
 • Χρησιμοποιήστε συγκεκριμένα είδη κοινού: Προγραμματιστές, Υποστήριξη IT, Ιατρικό προσωπικό …
 • Δοκιμάστε πρωτότυπα στο Figma
 • Ερωτήσεις διακλάδωσης
 • Κάντε ερωτήσεις στους συμμετέχοντες για να μάθετε περισσότερα
 • Δοκιμάστε με τους πελάτες σας
 • Προσαρμόστε με την εταιρεία σας
 • Χρησιμοποιήστε οθόνες για να συγκεντρώσετε τους συμμετέχοντες
 • Εγκαταστήστε έρευνες στον ιστότοπό σας
 • Τμηματοποιήστε το κοινό σας

Περιλαμβάνονται στο πλάνο οργανισμού:

 • Όλα στο επιχειρηματικό πλάνο
 • Χωρίς επιπλέον χρεώσεις για συνεργάτες
 • Διαχειριστείτε πελάτες με ξεχωριστά έργα
 • Χρησιμοποιήστε την επωνυμία συγκεκριμένου πελάτη στις δοκιμές

Υπέρ και κατά:

Υπέρ:

 • Τα φίλτρα συμπεριφοράς τους σας βοηθούν να προσεγγίσετε το επιθυμητό κοινό και να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση της εμπειρίας των πελατών
 • Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες δημιουργικές ιδέες κάνοντας εννοιολογικές ερωτήσεις, προσθέτοντας πρωτότυπα, εικόνες, ήχο ή βίντεο

Κατά:

 • Οι δυνατότητες που παρείχαν ενδέχεται να μην δικαιολογούν την τιμολόγησή τους

Τιμή

Το Helio έχει τρία πλάνα στην έκδοση ενιαίας έρευνας και τα πλάνα επιχειρήσεων και οργανισμών έχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες.

Ανοιχτή έρευναΒασική έρευναΣτοχευμένη έρευνα
Τιμολόγηση ενιαίας έρευνας$49$199$399
ΕπιχειρηματικόΟργανισμός
Τιμολόγηση ανά μήναΞεκινά από $ 1000Ξεκινά από $ 1000

Take it to the next level

Integrate LiveAgent with one of the leading customer feedback software and boost your customer service satisfaction

15. GetFeedback

15. GetFeedback - App - Uploads - 2021 - 07 - Getfeedback.png

Το GetFeedback είναι μια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών που σας βοηθά να δημιουργήσετε οπτικά ελκυστικές έρευνες με εικόνες, χρώματα και γραμματοσειρές που ταιριάζουν στην εταιρεία σας. Μπορείτε να συλλέξετε σχόλια κάθε στιγμή σε όλα τα κανάλια και να εντοπίσετε γρήγορα σημαντικές τάσεις.

Με αυτό το εργαλείο, οι πελάτες μπορούν να συμπληρώσουν τις έρευνες πολύ πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη απόλαυση.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο direct πλάνο:

 • SMS/κείμενο
 • Email
 • Ενσωμάτωση Salesforce
 • Αυτοματοποιήστε και συλλέξτε σχόλια της στιγμής για επιλεγμένα κανάλια
 • Ενεργοποιήστε έρευνες που βασίζονται σε ενέργειες πελατών
 • Στόχευση κοινού χρησιμοποιώντας βασικά χαρακτηριστικά και συμπεριφορές
 • Προσαρμόστε τις έρευνες με λογότυπα, χρώματα και θέματα
 • Εντοπίστε γρήγορα τάσεις με προηγμένα αναλυτικά στοιχεία
 • Εύκολα κατανοητά αποτελέσματα από προσαρμοσμένους πίνακες ελέγχου αναφορών
 • Πρότυπα πρόσβασης για Net Promoter Score® (NPS), Customer Satisfaction Score (CSAT), Customer Effort Score (CES) και άλλα

Περιλαμβάνονται στο digital πλάνο:

 • Ιστοσελίδες
 • Εφαρμογές ιστού
 • Εφαρμογές κινητού
 • Αυτοματοποιήστε και συλλέξτε σχόλια της στιγμής για επιλεγμένα κανάλια
 • Ενεργοποιήστε έρευνες που βασίζονται σε ενέργειες πελατών
 • Στόχευση κοινού χρησιμοποιώντας βασικά χαρακτηριστικά και συμπεριφορές
 • Προσαρμόστε τις έρευνες με λογότυπα, χρώματα και θέματα
 • Εντοπίστε γρήγορα τάσεις με προηγμένα αναλυτικά στοιχεία
 • Κατανοήστε εύκολα τα αποτελέσματα από προσαρμοσμένους πίνακες ελέγχου αναφορών
 • Πρότυπα πρόσβασης για Net Promoter Score® (NPS), Customer Satisfaction Score (CSAT), Customer Effort Score (CES) και άλλα

Περιλαμβάνονται στο πλήρες πλάνο:

 • Όλα στο direct και digital πλάνο

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Το εργαλείο λογικής είναι εύκολο να κατανοηθεί και κάνει τις έρευνές σας πιο επιδραστικές
 • Οι συγκεκριμένες ερωτήσεις για το CX σάς βοηθούν να λάβετε εύκολα τις βαθμολογίες NPS και CSAT

Κατά:

 • Δεν σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε δικαιώματα για έρευνες
 • Δεν μπορεί να έχει διαφορετικά δικαιώματα χρήστη, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη συνεργασία

Τιμή

Βασικά χαρακτηριστικά υπάρχουν σε όλα τα πλάνα τους, χωρισμένα σε άμεσα, ψηφιακά και πλήρη. Η τιμολόγησή τους βασίζεται σε ετήσια βάση και για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσαρμοσμένες προσφορές, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το GetFeedback.

16. UseResponse

16. UseResponse - App - Uploads - 2021 - 07 - UseResponse 5.png

Το UseResponse είναι μια λύση υποστήριξης πελατών all-in-one που διαθέτει μια πύλη σχολίων πελατών όπου μπορείτε να έχετε μια ιδιωτική κοινότητα σχολίων για την εσωτερική σας ομάδα. Μπορείτε να έχετε μια πλήρη προβολή των κορυφαίων προτάσεων.

Μπορείτε να συλλέξετε σχόλια πελατών ενσωματώνοντας το widget στον ιστότοπό σας ή σε οποιαδήποτε σελίδα εξυπηρέτησης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πύλη σχολίων πελατών
 • Επιλογή για ανώνυμες ιδέες ή ψήφους
 • Σύνδεση SSO
 • Ροές εργασίας προσαρμοσμένης διαχείρισης σχολίων
 • Ενιαία διεπαφή για κινητά που επιτρέπει τη διαχείριση σχολίων
 • Ενσωματώσεις με διάφορα εργαλεία τρίτων
 • Έρευνες CSAT
 • Αναλυτικά στοιχεία και τάσεις
 • Υπό όρους πεδία
 • Περιοριστής ψήφων
 • Ένα εισερχόμενο

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Η ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές είναι απρόσκοπτη και εύκολη
 • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε πολλά μέρη του προϊόντος, όπως απαιτείται

Κατά:

 • Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιείτε τις διαφορετικές δυνατότητες που διαθέτουν

Τιμή

Έχουν δύο πλάνα: επιχειρηματικό cloud και εσωτερική λύση. Το εταιρικό cloud διαθέτει τέσσερα επιπλέον πακέτα.

ΠρόγραμμαΤιμή ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως)
Εσωτερικά$400
Επιχειρηματικό cloud:Δείτε παρακάτω:
– Λύση σχολίων$124
– Γνωσιακή βάση$116
– Κέντρο εξυπηρέτησης + Ζωντανή συνομιλία$124

17. Trustpilot

17. Trustpilot - App - Uploads - 2021 - 07 - Trustpilot.png

Το Trustpilot είναι ένα online εργαλείο ανασκόπησης που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις για να χτίσουν εμπιστοσύνη στους καταναλωτές. Με αυτό το εργαλείο σχολίων πελατών, μπορείτε να στείλετε ένα email για να καλέσετε τους πελάτες να μοιραστούν τα σχόλιά τους.

Μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε έτσι ώστε ένας πελάτης να λαμβάνει ένα email αμέσως μετά την αγορά. Αυτές οι κριτικές εμφανίζονται επίσης στις μηχανές αναζήτησης που σας βοηθούν να βελτιώσετε την ορατότητα σε διαδικτυακές διαφημίσεις και μηχανές αναζήτησης.

Βασικά χαρακτηριστικά

Διατίθεται στο δωρεάν πλάνο:

 • Σελίδα προφίλ
 • Πρόσκληση πελατών για αξιολόγηση
 • Λήψη υποστήριξης
 • Βλέπετε τις βασικές αναφορές απόδοσης
 • Χρησιμοποιήστε 2 widget TrustBox
 • Αξιολογήσεις πωλητών Google Drive

Διατίθεται στο στάνταρ πλάνο:

 • Αναβαθμίστε τη σελίδα του προφίλ σας
 • Περισσότερες προσκλήσεις πελατών για αξιολόγηση
 • Πρόσβαση στην ομάδα επιτυχίας πελατών
 • Μάθετε από τα λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία
 • Χρησιμοποιήστε οκτώ widget αξιολόγησης TrustBox
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε εργαλεία μάρκετινγκ
 • Προσαρμόστε με πρόσθετα επί πληρωμή

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Περισσότερες κριτικές εταιρειών δημιουργούν εμπιστοσύνη στην εταιρεία σας
 • Μπορείτε να βελτιώσετε την ορατότητα στη μηχανή αναζήτησης

Κατά:

 • Δεν είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο σχολίων πελατών

Τιμή

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη δωρεάν έκδοση και στη συνέχεια να αναβαθμίσετε όποτε θέλετε. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα προσαρμοσμένο πλάνο με διάφορα πρόσθετα.

ΠρόγραμμαΤιμή ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως)
Δωρεάν$0
Στάνταρ $199

18. Feefo

Πίνακας ελέγχου Feefo

Το Feefo είναι ένα εργαλείο σχολίων πελατών που σας επιτρέπει να στείλετε email για να προσκαλέσετε πελάτες να μοιραστούν τις κριτικές τους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εμφανίζονται αυτές οι κριτικές στον ιστότοπό σας με επιλογές όπως εμφάνιση κειμένου, ποσοστό εμφάνισης και βαθμολογία αστέρων.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έρευνες, να υπολογίσετε το NPS, να έχετε λεπτομερείς πληροφορίες, να συνδέσετε διάφορα εργαλεία κ.ο.κ.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο βασικό πλάνο:

 • Κριτικές προϊόντων και υπηρεσιών
 • Επεξεργαστείτε τα αιτήματα αξιολόγησης σας
 • Κριτικές φωτογραφιών και βίντεο
 • Ικανοποιήστε τις απαιτήσεις για αστέρια Google
 • Ευθεία αναφορά
 • Πολυκαναλική υποστήριξη

Περιλαμβάνονται στο πλήρες πλάνο:

 • Όλα στο βασικό πλάνο
 • Διαχειριστής καμπάνιας για βαθύτερη εικόνα
 • Net Promoter Score ως στάνταρ
 • Προσαρμόσιμες αναφορές
 • Πλήρης υποστήριξη ρύθμισης
 • Προσωπικός Διαχειριστής Επιτυχίας Πελατών
 • Συμβουλές ειδικών για την επίτευξη της απόδοσης επένδυσης

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Όλα στο πλήρες πλάνο
 • Πακέτο σχολίων, προσαρμοσμένο σε εσάς
 • Κορυφαία στη βιομηχανία αναλυτικά στοιχεία με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη
 • Ειδική υπηρεσία ενσωμάτωσης
 • Πλήρης υποστήριξη μεταφοράς
 • Ειδική ομάδα επιτυχίας πελατών

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Μπορείτε να ταξινομήσετε και να μάθετε εύκολα αρνητικές κριτικές και έτσι να τις χειριστείτε σωστά
 • Μπορείτε να ενσωματώσετε τις απαντήσεις και να στείλετε σχόλια στο σύστημα CRM σας εύκολα

Κατά:

 • Η αποστολή εξατομικευμένων email αξιολόγησης είναι δύσκολη καθώς τα email αξιολόγησης προέρχονται απευθείας από το σύστημα Feefo

Τιμή

Το Feefo έχει τρία πλάνα τιμολόγησης: βασικό, πλήρες και επιχειρησιακό. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή για λεπτομέρειες τιμών, καθώς η τιμή δεν δημοσιοποιείται.

19. Bazaarvoice

Bazaarvoice

Το Bazaarvoice είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε τα πάντα, από τη συλλογή αξιολογήσεων και κριτικών από πελάτες, επιτρέποντας στους αγοραστές να κάνουν ερωτήσεις και να δίνουν απαντήσεις, να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις που σχετίζονται με την ανταγωνιστική συγκριτική αξιολόγηση και ανάλυση συναισθημάτων κ.ο.κ.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εμπλουτίστε τη σελίδα του προϊόντος σας με υπάρχουσες κριτικές
 • Κριτικές από την κοινότητα των influencer
 • Συλλέξτε αυθεντικές αξιολογήσεις και άλλο περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες
 • Αυτοματοποιημένα email
 • Ενεργητικές γνώσεις
 • Ενιαία πύλη για παρακολούθηση και διαχείριση όλων των ερωτήσεων και κριτικών
 • Επιτρέψτε στους αγοραστές να κάνουν ερωτήσεις
 • Ανάλυση συναισθημάτων
 • Παρακολούθηση απόδοσης
 • Πληροφορίες ανταγωνιστή
 • Σημεία αναφοράς κατηγορίας
 • Βασικές μετρήσεις απόδοσης

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Οι μετρήσεις όπως το ποσοστό των σελίδων εμφάνισης του προϊόντος σας που έχουν τουλάχιστον μία κριτική, πόσες ερωτήσεις πρέπει να απαντήσετε κ.λπ., μπορεί να είναι στρατηγικής σημασίας
 • Μπορείτε να εντοπίσετε τάσεις γρήγορα με τη βοήθεια όλων των αξιολογήσεων, κριτικών και ερωτήσεων

Κατά:

 • Λείπουν δυνατότητες όπως η πραγματοποίηση ερευνών, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός εργαλείου σχολίων πελατών
 • Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία σε συνδυασμό με αυτό, τα οποία μπορούν να αυξήσουν το κόστος σας

Τιμή

Τα στοιχεία τιμολόγησης του Bazaarvoice δεν δημοσιοποιούνται. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για προσφορά.

20. Hotjar

Hotjar

Θέλετε να μάθετε πόσο καλά πήγε το ιστολόγιό σας στο γράφημα Gantt; Το Hotjar σάς επιτρέπει να έχετε ένα πλαίσιο προτάσεων σε πραγματικό χρόνο στον ιστότοπό σας, όπου οι χρήστες μπορούν να εκφράσουν απογοήτευση ή απόλαυση για μεμονωμένα μέρη του ιστότοπού σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμόσιμες έρευνες και να δημιουργήσετε μία από έτοιμα πρότυπα για τη μέτρηση CES, CSAT και NPS.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Συνεχείς θερμικοί χάρτες και καταγραφές
 • Απεριόριστες έρευνες και widget σχολίων
 • Δοκιμή 15 ημερών
 • Κατάργηση επωνυμίας Hotjar
 • Αναγνώριση API
 • Ενσωματώσεις

Περιλαμβάνονται στο πλάνο κλίμακας:

 • Όλα στο επιχειρηματικό πλάνο
 • Διαχείριση ταυτότητας (SSO)
 • Εκπαίδευση με ειδικό Hotjar

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Οι θερμικοί χάρτες σας επιτρέπουν να απεικονίσετε τη συμπεριφορά των χρηστών και να μάθετε τι προσελκύει την προσοχή του χρήστη
 • Η ρύθμιση ερευνών και δημοσκοπήσεων και σχολίων στον ιστότοπό σας είναι εύκολη

Κατά:

 • Δεν υπάρχουν δυνατότητες όπως η ανάλυση συναισθημάτων
 • Δεν είναι ένα πλήρες εργαλείο σχολίων πελατών

Τιμή

Έχουν διαφορετικά αποσπάσματα ανάλογα με τον αριθμό των ημερήσιων συνεδριών:

ΠρόγραμμαΤιμή ανά μήνα
Business:99$ για 500 ημερήσιες συνεδρίες
189$ για 1500 ημερήσιες συνεδρίες
289$ για 2500 ημερήσιες συνεδρίες
Scale:389$ για 4000 ημερήσιες συνεδρίες
589$ για 8000 ημερήσιες συνεδρίες
989$ για 15000 ημερήσιες συνεδρίες

21. CrazyEgg

Χάρτης θερμότητας CrazyEgg

Όπως το Hotjar, το CrazyEgg είναι άλλο ένα εργαλείο σχολίων πελατών που χρησιμοποιεί θερμικούς χάρτες για την ανάλυση της συμπεριφοράς των πελατών. Παρακολουθεί τμήματα του ιστότοπου που συγκεντρώνουν περισσότερη προσοχή, όπως το κουμπί εγγραφής ή το κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Θερμικοί χάρτες
 • Δοκιμή A/B
 • Ανάλυση επισκεπτών
 • Έλεγχοι UX/UI
 • Ανάλυση πελατών
 • Ενσωματώσεις
 • Συνεργαστείτε με τα μέλη της ομάδας
 • Εξάγετε αναφορές

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Ενώ το Google analytics σας δείχνει τι κάνουν οι άνθρωποι στον ιστότοπό σας, το CrazyEgg σας δείχνει τον λόγο πίσω από αυτό σε δευτερόλεπτα
 • Μπορείτε να μάθετε τομείς στους οποίους θα εργαστείτε για τον ιστότοπό σας και να τους βελτιώσετε

Κατά:

 • Το σύνολο δυνατότητων είναι αρκετά περιορισμένο

Τιμή

Έχουν πέντε επίπεδα τιμολόγησης ανάλογα με τις παρακολουθούμενες προβολές σελίδας, στιγμιότυπα και καταγραφές.

ΒασικόΣτάνταρPlusProΕπιχειρηματικό
Τιμή ανά μήνα$24$49$99$249Επικοινωνήστε με τον πωλητή

22. Usersnap

Πίνακας ελέγχου UserSnap

Το Usersnap είναι ένα εργαλείο σχολίων πελατών που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν ένα κουμπί ή μενού σχολίων στην εφαρμογή ή στον ιστότοπό τους και παρέχει οπτικά σχόλια επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάζουν και να καρφιτσώνουν σχόλια σε στιγμιότυπα οθόνης.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες που ενεργοποιούνται από συμβάντα χρηστών, διαδρομές URL ή χρόνο που αφιερώνεται σε μια συγκεκριμένη σελίδα.

Βασικά χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνονται στο βασικό πλάνο:

 • Ξεκινήστε με δύο μέλη της ομάδας
 • Ξεκινήστε με ένα projectσχολίων
 • Απεριόριστες αναφορές
 • Εγγραφή οθόνης
 • Προσθέστε ένα μέλος ομάδας με 6$
 • Προσθέστε ένα project με $9

Περιλαμβάνονται στο startup πλάνο:

 • Όλα στο βασικό πλάνο
 • Ξεκινήστε με δέκα μέλη της ομάδας
 • Ξεκινήστε με τρία projectσχολίων
 • Ενσωματώστε με 2.000 εφαρμογές

Περιλαμβάνονται στο πλάνο εταιρείας:

 • Όλα στο startup πλάνο
 • Ξεκινήστε με 15 μέλη της ομάδας
 • Ξεκινήστε με δέκα projectσχολίων
 • Καταγραφή σφαλμάτων προγράμματος περιήγησης
 • Απαντήσεις εξυπηρέτησης πελατών
 • Προσαρμοσμένος σχεδιασμός widget

Περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Όλα στο πλάνο της εταιρείας
 • έως ‍∞ μέλη της ομάδας‍
 • έως ‍∞ project
 • έως και ∞ προβολές σελίδας
 • Προσαρμοσμένη πληρωμή συνδρομής
 • Προσαρμοσμένοι όροι υπηρεσίας
 • Κατάργηση επωνυμίας Usersnap
 • Ενσωμάτωση μέσω Webhooks
 • Υποστήριξη και ασφάλεια επιχειρήσεων

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Διάφορες χρήσιμες ενσωματώσεις για εργασία
 • Η διεπαφή είναι απλή και εύκολη στη χρήση

Κατά:

 • Έλλειψη επιλογών για προσαρμογή

Τιμή

Έχουν τέσσερα πλάνα για να διαλέξετε με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών.

ΒασικόStartupΕταιρικόΕπιχειρηματικό
Τιμή ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως)$9$69$129Επικοινωνήστε με τον πωλητή

23. CustomerSure

Πίνακας ελέγχου CustomerSure

Το CustomerSure σάς επιτρέπει να συλλέγετε, να παρακολουθείτε και να απαντάτε στα σχόλια των πελατών. Μπορείτε να στείλετε έρευνες μέσω email, SMS, ιστού ή εφαρμογής, να διακρίνετε την εμπειρία των πελατών και να μετρήσετε την ικανοποίηση σε κάθε βήμα.

Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε και να δώσετε προτεραιότητα σε κοινά ζητήματα σχολίων και να επιλύσετε άμεσα επείγοντα προβλήματα. Είναι επίσης δυνατή η παρακολούθηση βασικών μετρήσεων όπως οι βαθμολογίες NPS, CSAT και προσπάθειας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Διατίθενται στο πλάνο CX starter:

 • Έρευνες: 10.000
 • Συνδέσεις αναλυτών: 5
 • Παρακολουθούμενο προσωπικό: 15
 • Ομάδες: 1
 • Εταιρείες: 1
 • Ενσωμάτωση
 • Premium υποστήριξη

Διατίθενται στο πλάνο CX pro:

 • Όλα στο πλάνο CX starter
 • Έρευνες: 20.000
 • Συνδέσεις αναλυτών: 12
 • Παρακολουθούμενο προσωπικό: 30
 • Ομάδες: 10
 • Εταιρείες: 1

Διατίθενται στο πλάνο CX pro plus:

 • Όλα στο πλάνο CX pro
 • Έρευνες: 100.000
 • Συνδέσεις αναλυτών: 55
 • Παρακολουθούμενο προσωπικό: 150
 • Ομάδες: 50
 • Εταιρείες: 3
 • Εισαγωγή σε έναν χάρτη πορείας προϊόντος

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Μπορείτε να λάβετε συμβουλές από ειδικούς, συμβουλές και υποστήριξη ανάλογα με το πλάνο που θα επιλέξετε
 • Μπορείτε να προβάλετε δεδομένα τάσης για να παρακολουθείτε την απόδοση με την πάροδο του χρόνου
 • Τα προηγμένα φίλτρα σας βοηθούν να αναλύσετε τα δεδομένα αποτελεσματικά

Κατά:

 • Οι λειτουργίες μπορεί αρχικά να φαίνονται περίπλοκες
 • Μπορείτε να εργαστείτε μόνο με μία εταιρεία στις δύο πρώτες εκδόσεις επί πληρωμή

Τιμή

Έχουν τρεις βαθμίδες τιμολόγησης και έχουν επίσης την επιλογή να έχετε ένα προσαρμοσμένο πλάνο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

CX starterCX proCX pro-plus
Τιμή ανά μήνα$199$399$999

24. Wootric

Αναφορές Wootric

Η Wootric, μια εταιρεία InMoment, σας βοηθά να ακούτε σχόλια από άμεσες πηγές όπως έρευνες και φόρμες και έμμεσες πηγές όπως κοινωνικές κριτικές και αναφορές και συμπερασματικές πηγές όπως CRM και πηγές δεδομένων σημείου πώλησης.

Σας επιτρέπει επίσης να υπολογίζετε μετρήσεις όπως NPS, CSAT και CES.

Βασικά χαρακτηριστικά

Διατίθενται στο επαγγελματικό πλάνο:

 • Αυτοεξυπηρετούμενο NPS, CSAT και CES μικρο-έρευνες που αναπτύσσονται εντός εφαρμογής ιστού ή για κινητά ή μέσω email, SMS
 • Αναλύσεις κειμένου και συναισθημάτων
 • Εξερεύνηση δεδομένων για άντληση μη δομημένων σχολίων
 • Αναφορές και πίνακες ελέγχου για τη διευκόλυνση της δράσης και την παρακολούθηση των τάσεων
 • Ενσωμάτωση με κρίσιμα συστήματα καταγραφής

Διατίθενται στο επιχειρηματικό πλάνο:

 • Όλα στο επαγγελματικό πλάνο
 • Έρευνες αυτοεξυπηρέτησης ή διαχείρισης υπηρεσιών για έρευνες συναλλαγών, σχέσεων και αγοράς
 • Μοντέλα ανάλυσης κειμένου και συναισθημάτων ειδικά για κάθε κλάδο
 • Αναφορά επιπέδου πεδίου
 • Προγραμματισμός δράσης βάσει τοποθεσίας
 • Διαχείριση υποθέσεων και κλειστού βρόχου
 • Προηγμένες και εγγενείς ενσωματώσεις με κρίσιμα συστήματα καταγραφής

Διατίθενται στο προσαρμοσμένο πλάνο:

 • Όλα στο επιχειρηματικό πλάνο
 • Ισχυρή έρευνα και συλλογή δεδομένων σε οποιοδήποτε/όλα τα κανάλια
 • Εκτενείς αναφορές που καλύπτουν την επιχείρηση – στην κορυφή της μέχρι την πρώτη γραμμή
 • Προγνωστικά και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία για τη διευκόλυνση των συστάσεων και της ροής εργασίας
 • Ισχυρές ενσωματώσεις με κρίσιμα συστήματα καταγραφής
 • Προγραμματισμός δράσης, συνηγορία, διαχείριση υποθέσεων, κλειστού βρόχου και πολλά άλλα
 • Ένας μοναδικός συνδυασμός εμπειρίας πελατών (CX), εμπειρίας εργαζομένων (EX), εμπειρίας μάρκετινγκ (MX) και εμπειρίας προϊόντος (PX)

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Μπορείτε να παρακολουθείτε τις τάσεις της εμπειρίας των πελατών με την πάροδο του χρόνου και να ενεργείτε σύμφωνα με αυτές τις τάσεις
 • Το ενεργό στούντιο ακρόασης σάς δίνει τον έλεγχο να συλλέγετε σχόλια πελατών σε κάθε σημείο επαφής

Κατά:

 • Είναι λίγο δύσκολο να εγκαταστήσετε ενσωματώσεις εάν θέλετε να ξεπεράσετε τις βασικές μετρήσεις
 • Οι επιλογές ενσωμάτωσης είναι περιορισμένες

Τιμή

Έχουν τρία πλάνα: επαγγελματικό, επιχειρησιακό και προσαρμοσμένο. Μπορείτε να ζητήσετε δοκιμή ή να ζητήσετε προσφορά.

25. KiyOh

Πλατφόρμα αξιολόγησης KiyOh

Είστε συνεχώς περίεργοι για το τι λένε οι πελάτες σας για το περιεχόμενό σας ή τις δυνατότητές σας; Το KiyOh, όπως και το Trustpilot, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολόγησης που είναι λίγο μικρότερη σε κλίμακα από το Trustpilot αλλά προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες.

Το καλύτερο μέρος για αυτό είναι ότι περιλαμβάνει έναν Συναγερμό Κριτικής που θα σας ειδοποιήσει για τυχόν καλές ή κακές κριτικές.

Βασικά χαρακτηριστικά

Διατίθενται στο go πλάνο:

 • 150 προσκλήσεις το μήνα
 • Κριτικές σε Αγορές & Καμπάνιες Διαφημίσεων της Google
 • Βελτιωμένο SEO μέσω κριτικών
 • Εξατομικεύστε τη Σελίδα και το Widget Email Πρόσκλησης Σχολίων
 • Αυτόματη πρόσκληση μετά από κάθε παραγγελία (χρησιμοποιώντας διάφορες προσθήκες webshop)
 • Το δικό σας προσαρμοσμένο ερωτηματολόγιο
 • Απαντήστε σε κριτικές
 • Υποστήριξη πλήρους υπηρεσίας

Διατίθενται στο pro πλάνο:

 • Όλα στο go πλάνο
 • 300 προσκλήσεις το μήνα

Διατίθενται στο premium πλάνο:

 • Όλα στο go πλάνο
 • 3000 προσκλήσεις το μήνα

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:

 • Είναι πιο οικονομικό από άλλες παρόμοιες πλατφόρμες
 • Ο συναγερμός αξιολόγησης διευκολύνει την επίλυση των αρνητικών σχολίων όσο το δυνατόν νωρίτερα

Κατά:

 • Δεν είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό σχολίων πελατών

Τιμή

Έχουν τρία πλάνα τιμολόγησης. Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ο αριθμός των προσκλήσεων ανά μήνα.

GoProPremium
Τιμή ανά μήνα$29.5$34.3$117.2

Σύγκριση των κορυφαίων 5 λογισμικών σχολίων πελατών

1. Το LiveAgent

Κεντρική LiveAgent

Το LiveAgent είναι η νούμερο ένα επιλογή για το λογισμικό σχολίων πελατών. Όχι μόνο σας βοηθά να σχεδιάσετε έρευνες μέσω email, αλλά σας προσφέρει ισχυρές δυνατότητες ανάλυσης και αναφοράς που σας βοηθούν να παρακολουθείτε σημαντικές μετρήσεις και KPI. Αναφορές όπως η χρήση καναλιού, η παρακολούθηση χρόνου, η συμμόρφωση με ΣΕΥ ξεχωρίζει αυτό το εργαλείο από τα υπόλοιπα και μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε την ικανοποίηση των πελατών και να αυτοσχεδιάσετε ανάλογα.

Από το χειρισμό της πλατφόρμας καρτελών έως την παρακολούθηση και την καταγραφή όλων των κλήσεων των πελατών σας, το LiveAgent διαθέτει τα πάντα για να είναι το πιο ολοκληρωμένο λογισμικό σχολίων πελατών.

Get to know your customers better

Track the quality of your customer support and gain a deeper understanding of your customers.

2. Qualtrics

Κεντρική Qualtrics

Το Qualtrics σας βοηθά να ακούτε κάθε πελάτη σε 27 κανάλια και 128 πηγές δεδομένων και βοηθά στην αποκάλυψη μοτίβων και τάσεων μέσω της έξυπνης μηχανής πρόβλεψης που χρησιμοποιείται και εκτιμάται από πολλούς. Λείπουν άλλες δυνατότητες όπως καρτέλες, επικοινωνία πολλαπλών καναλιών και άλλα, και έτσι, κατέχει τη δεύτερη θέση σε αυτήν τη λίστα.

Σας βοηθά επίσης να στείλετε προτεινόμενες ενέργειες στις σωστές ομάδες για να λάβετε περαιτέρω βήματα για να βελτιώσετε την εμπειρία και την ικανοποίηση των πελατών.

3. Trustpilot

Σελίδα Trustpilot

Το Trustpilot είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για την αναζήτηση κριτικών από τους πελάτες σας και την προώθηση της επιχείρησής σας. Κατατάσσεται στην τρίτη θέση σε αυτήν τη λίστα, επειδή το εργαλείο διευκολύνει τους πελάτες να αφήνουν κριτικές και σας βοηθά να αυξήσετε τις μετατροπές με τη βοήθεια καλών κριτικών.

Εκτός από το γεγονός ότι μπορείτε να διαβάζετε και να αναζητάτε κριτικές, δεν έχει τόσες δυνατότητες όπως άλλα παρόμοια προϊόντα και ίσως να διαπιστώσετε ότι είναι λίγο ακριβό αν μόλις ξεκινάτε.

4. Typeform

Σελίδα Typeform

Με το Typeform, μπορείτε να δημιουργήσετε έρευνες που μοιάζουν με συνομιλία και να ενσωματώσετε στοιχεία όπως βίντεο, εικόνες και άλλα στις έρευνες. Επειδή αυτές οι έρευνες είναι εύκολο να συμπληρωθούν και φαίνονται αισθητικά ευχάριστες, οι πελάτες μπορεί να είναι πανέτοιμοι να συμπληρώσουν τις φόρμες.

Ένα πράγμα που κάνει το Typeform ξεχωριστό είναι ότι σας βοηθά επίσης να δημιουργήσετε ένα chatbot χωρίς κώδικα που βοηθά στη λήψη και την επιλογή των δυνητικών πελατών και τη βελτίωση της εμπειρίας και της ικανοποίησης των πελατών. Ο περιορισμός με το Typeform είναι ότι δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες σας όσον αφορά τις καρτέλες, την καταγραφή κλήσεων και τις συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

5. CustomerSure

Κεντρική CustomerSure

Με το CustomerSure, μπορείτε να προσαρμόσετε και να στείλετε έρευνες, να κατηγοριοποιήσετε και να δώσετε προτεραιότητα στα προβλήματα των πελατών, να χρησιμοποιήσετε την παρακολούθηση ροής εργασίας και να λάβετε πολύτιμες πληροφορίες για δεδομένα όπως το NPS, το CSAT και άλλες μετρήσεις.

Το μόνο που λείπει εδώ είναι δυνατότητες όπως καρτέλες, καταγραφή κλήσεων και το εργαλείο μπορεί να είναι αρκετά ακριβό με 199$ το μήνα.

Λογισμικό σχολίων πελατώνΒαθμολογία CapterraΔοκιμαστική περίοδος/Δωρεάν πλάναΑρχική τιμή
LiveAgent4.7/5 (περίπου 1000 κριτικές)Ναι$15/αντιπρόσωπο/μήνα
Qualtrics4.8/5 (περίπου 300 κριτικές)ΝαιΌχι επίσημο
Trustpilotn/aΝαι$199 το μήνα
Typeform4.7/5 (περίπου 400 κριτικές)Ναι$25 το μήνα
CustomerSure4.8/5 (περίπου 40 κριτικές)Ναι$199 το μήνα
Ημερομηνία 23 Ιουλίου

Συμπέρασμα

Η απόκτηση πελατών μπορεί να κοστίσει πέντε φορές περισσότερο από τη διατήρηση υφιστάμενων πελατών. Εν μέσω του αυξανόμενου ανταγωνισμού και των νέων εταιρειών που εμφανίζονται σε κάθε τομέα, η διατήρηση των πελατών γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Επομένως, η κατοχή λογισμικού σχολίων πελατών είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις.

Ακολουθεί μια λίστα με σύντομα ερωτήματα και απαντήσεις για εσάς που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά τα 25 εργαλεία.

Ποιο λογισμικό σχολίων πελατών είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας;

Ένα λογισμικό σχολίων πελατών που σας επιτρέπει να έχετε όλες τις βασικές δυνατότητες και λειτουργίες που πληρούν τις απαιτήσεις σας είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, το LiveAgent δεν εξυπηρετεί μόνο όλες τις απαιτήσεις σχολίων πελατών, αλλά επιπλέον, σας παρέχει πολλές άλλες δυνατότητες, όπως το κέντρο εξυπηρέτησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το κέντρο εξυπηρέτησης για κινητά και άλλα.

Οι καλύτερες all-in-one λύσεις λογισμικού σχολίων πελατών

Με περισσότερες από 200 δυνατότητες που προσφέρει το LiveAgent, είναι το κορυφαίο λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών στην αγορά για σχόλια πελατών και πολλά άλλα. Μπορεί να είναι η κεντρική λύση για όλες τις απαιτήσεις που έχει η επιχείρησή σας.

Το καλύτερο λογισμικό σχολίων πελατών με ενσωματωμένες καρτέλες και ζωντανή συνομιλία

Το LiveAgent σάς επιτρέπει να έχετε αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών, να εκχωρείτε και να μεταφέρετε καρτέλες μεταξύ αντιπροσώπων και τμημάτων, να χρησιμοποιείτε ετικέτες για να διαφοροποιείτε διάφορες καρτέλες και πολλές δυνατότητες ζωντανής συνομιλίας, όπως κουμπιά πρόσκλησης συνομιλίας, ιστορικό συνομιλίας και παρακολούθηση, καθιστώντας το το καλύτερο λογισμικό σχολίων πελατών με ενσωματωμένες καρτέλες και ζωντανή συνομιλία.

Το καλύτερο λογισμικό σχολίων πελατών ως προς τις λειτουργίες

Ο αριθμός των δυνατοτήτων που προσφέρει το LiveAgent φτάνει εύκολα τις 200, καθιστώντας το μια από τις πιο πλούσιες σε δυνατότητες πλατφόρμα για σχόλια πελατών και άλλες λύσεις.

Το καλύτερο λογισμικό σχολίων πελατών με σχέση ποιότητας/τιμής

Με τιμή 15$ ανά χρήστη το μήνα, το LiveAgent προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής, ευκολία στη χρήση, πληθώρα δυνατοτήτων και εξαιρετική ομάδα υποστήριξης, καθιστώντας το το καλύτερο λογισμικό σχολίων πελατών.

Το κορυφαίο λογισμικό σχολίων πελατών

Με περισσότερες από 1000 κριτικές στο Capterra και συνολική βαθμολογία 4,7, το LiveAgent είναι ένα από τα πιο προσιτά και κορυφαία λογισμικά σχολίων πελατών με πλατφόρμα πλούσια σε δυνατότητες και διαισθητική διεπαφή.

Το πιο προσιτό λογισμικό σχολίων πελατών για εγκατάσταση και χρήση

Με εύκολο στη χρήση λογισμικό και μια διαισθητική διεπαφή που καθιστά δυνατή την προσαρμογή της επιχείρησής σας στο λογισμικό και τη χρήση του εργαλείου για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, το LiveAgent βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για το πιο προσιτό λογισμικό σχολίων πελατών για ρύθμιση και χρήση.

Customer satisfaction improves ROI

Discover all of Liveagent's features with a free 14-day trial.

FAQ

What is customer feedback software?

A customer feedback software allows you to track and manage customer feedback from multiple communication channels and improve customer satisfaction and experience.

What’s the difference between cloud-based and on-premise customer feedback software?

Cloud-based customer feedback software is an online solution that allows you to access the software wirelessly using the Internet. In contrast, an on-premise customer feedback software runs on a local network or a physical server with hardware that runs and stores your data.

What is an omnichannel customer feedback software solution?

An omnichannel customer feedback software solution has numerous interaction channels packaged into a single software.

What are the benefits of using customer feedback software?

A customer feedback software allows you to do surveys, gather data, provide insights, and evaluate data to make informed decisions to improve customer experience and customer retention.

How much does customer feedback software cost?

Customer feedback software can cost anywhere from $0 to $5000 per month, depending on your chosen plan.

How does customer feedback software work?

Customer feedback software creates surveys for you, customizes surveys, helps you send surveys, and also helps you fulfill other requirements such as call recording, ticketing, data evaluation, etc.

Why is quality assurance necessary for customer feedback software solutions?

Faulty software may worsen the customer experience, and everybody may have to deal with constant errors, which can be time-consuming to fix.

Dhruv Maheshwari

Σύνταξη Αναρτήσεων από Τρίτους

Dhruv Maheshwari

Dhruv Maheshwari is a Freelance SaaS Content Writer who helps brands get quality leads by designing a winning content strategy and creating outstanding content pieces. In his free time, he is chiseling his fitness goals and traveling around the world.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.