Αξιολόγηση ζωντανής συνομιλίας Chatra

Compare Αξιολόγηση ζωντανής συνομιλίας Chatra with other in: How Αξιολόγηση ζωντανής συνομιλίας Chatra is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
456 reviews

Το Chatra είναι ένα ωραία φτιαγμένο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που προσφέρει όλες τις δυνατότητες που θα περιμένατε, μαζί με ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με αυτό πριν το αγοράσετε. Ενώ λειτουργεί πολύ καλά, το σύνολο χαρακτηριστικών μπορεί να…

Pricing
Starting from:
$ δωρεάν   το μήνα
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Alexander Šípka

Editor's rating

Alexander Šípka
Overall rating
4.2
Εμπειρία χρήστη
4.5
Τιμή
3
Ενσωμάτωση
5

Key takeaways

Pros

  • Καλά ισορροπημένη λύση ζωντανής συνομιλίας
  • Εξαιρετικά γρήγορη ενσωμάτωση
  • Επαρκείς δυνατότητες στο δωρεάν πρόγραμμα

Cons

  • Απότομη αλλαγή τιμής για αυτό που παίρνετε στα προγράμματα
  • Βασικές ρυθμίσεις και προσαρμογή
  • Η επωνυμία στο widget συνομιλίας δεν μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα

Ξεκινώντας με τη ζωντανή συνομιλία Chatra

Το Chatra είναι ένα λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που στοχεύει να παρέχει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και στους λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου μια οικονομικά προσιτή λύση ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό εντελώς δωρεάν χάρη στο δωρεάν πρόγραμμα του. Προσφέρει μερικά προγράμματα επί πληρωμή που μπορούν να σας φέρουν μερικές νέες ενδιαφέρουσες λειτουργίες εάν τις χρειάζεστε. Ας ρίξουμε μια ματιά στο Chatra και ας δούμε πώς αποδίδει.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα μεταφερθείτε αμέσως στον πίνακα ελέγχου Chatra. Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η ταχύτερη διαδικασία εγγραφής που έχω δει ποτέ σε λογισμικό ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε να αρχίσετε να εξοικειώνεστε με τη διεπαφή και, παρόλο που δεν υπάρχει κανένα σεμινάριο εκκίνησης, θα είναι αρκετά εύκολη η πλοήγηση για τους περισσότερους τύπους χρηστών. Δεν φαίνεται πολύ περίπλοκο ή γεμάτο με περιττά κουμπιά και εργαλεία.

Επισκόπηση της διεπαφής Chatra

Μπορείτε να βρείτε τις επιλογές ζωντανής συνομιλίας στον αριστερό πίνακα μενού. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι να ενσωματώσετε τη ζωντανή συνομιλία. Μόλις κάνετε κλικ στην επιλογή widget συνομιλίας, θα έχετε απευθείας πρόσβαση στον κώδικα ζωντανής συνομιλίας, ο οποίος μπορεί να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας. Εάν θέλετε να προσαρμόσετε τη συνομιλία, πρέπει απλώς να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα και να τη ρυθμίσετε με όποιον τρόπο θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιο και τα χρώματά σας, να προσαρμόσετε το καλωσόρισμα και άλλα μηνύματα ή να επιλέξετε από άλλες επιλογές.

Προσαρμογή widget ζωντανής συνομιλίας Chatra

Το Chatra υποστηρίζει επίσης μια μεγάλη ποικιλία ενσωματώσεων με δημοφιλείς κατασκευαστές ιστοτόπων και άλλες υπηρεσίες όπως το Google Tag Manager, το Shopify, το WordPress, το Wix, το WooCommerce, το SquareSpace και πολλές άλλες. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές εάν χρησιμοποιείτε μία από τις υπηρεσίες ή απλά δεν θέλετε να μπλέξετε με τους κώδικες ιστότοπων. Δεν έχω δοκιμάσει καμία από αυτές τις ενσωματώσεις, αλλά συνήθως λειτουργούν πολύ καλά και αναμένω το ίδιο με το Chatra.

Ενσωμάτωση ζωντανής συνομιλίας Chatra

Επέλεξα την κλασική ενσωμάτωση αντιγράφοντας και επικολλώντας έναν κώδικα στον δοκιμαστικό μου ιστότοπο. Ήταν ακριβώς όπως το κάνω συνήθως και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Άφησα τις ρυθμίσεις κυρίως ανέπαφες για να αποκτήσω την εμπειρία μιας προκαθορισμένης ζωντανής συνομιλίας Chatra. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά διαθέσιμα από την αρχή. Πριν μπούμε στη δοκιμή, ας ρίξουμε μια ματιά στο σύνολο χαρακτηριστικών και τι μπορείτε να περιμένετε από το Chatra.

Δυνατότητες και διεπαφή χρήστη

Η διεπαφή Chatra είναι καλά σχεδιασμένη και απλή με πολύ καλό τρόπο. Δεν χρειάζεται να ψάξετε μόνοι σας περιττές λειτουργίες και μπορείτε να προχωρήσετε κατευθείαν σε οποιαδήποτε ενέργεια σκοπεύετε να κάνετε. Κάνει την εφαρμογή εξαιρετικά εύκολη ακόμη και για εντελώς νέους χρήστες και μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο μακροπρόθεσμα. Όλα τα εργαλεία είναι διαθέσιμα στην αριστερή γραμμή μενού, επομένως η πλοήγηση είναι απλή.

Παράδειγμα συνομιλίας στο Chatra

Το σύνολο χαρακτηριστικών είναι αρκετά τυπικό, αλλά η διαθεσιμότητα ορισμένων λειτουργιών εξαρτάται από τον τύπο του προγράμματος που επιλέγετε. Το Chatra προσφέρει bots και λειτουργίες αυτοματισμού, εάν προτιμάτε να αφήσετε την επικοινωνία στο σύστημα. Μπορείτε να λάβετε βασικές και λεπτομερείς πληροφορίες για τους πελάτες σας, καθώς και παρακολούθηση επισκεπτών σε πραγματικό χρόνο και προεπισκόπηση περιεχομένου καλαθιού αγορών. Οι τυπικές δυνατότητες παραγωγικότητας αντιπροσώπων περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις, σημειώσεις, αποθηκευμένες απαντήσεις, συνομιλίες ομάδας, αόρατη λειτουργία, ώρες εργασίας και ομάδες αντιπροσώπων.

Επισκόπηση συνομιλίας της ομάδας Chatra

Οι λειτουργίες συνομιλίας επαρκούν ακόμη και στο δωρεάν πρόγραμμα. Λαμβάνετε πλήρες ιστορικό συνομιλιών, μεταγραφές συνομιλιών, αποδείξεις ανάγνωσης, ονόματα αντιπροσώπων και ενδείξεις πληκτρολόγησης. Ειλικρινά, αυτή είναι μια καλή επιλογή για μια δωρεάν λύση. Εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ομαδικές συνομιλίες, πληροφορίες πληκτρολόγησης, μεταφορά αρχείων, απαγόρευση επισκεπτών, αξιολόγηση συνομιλίας και πολλά άλλα. Το Chatra προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες αναφοράς που είναι πάντα χρήσιμες σε οποιοδήποτε σενάριο.

Επισκόπηση αναλυτικών στοιχείων Chatra

Απόδοση ζωντανής συνομιλίας και εμπειρία χρήστη

Επέλεξα την κλασική ενσωμάτωση για το Chatra και μπορώ να πω ότι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Η ίδια η δοκιμή δείχνει την εμπειρία του αντιπροσώπου και του πελάτη ταυτόχρονα. Μόλις άνοιξα τη ζωντανή συνομιλία, έλαβα αμέσως ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα καλωσορίσματος. Έγραψα ένα μήνυμα, το έστειλα και η συνομιλία μου εμφάνισε ένα άλλο αυτοματοποιημένο μήνυμα για να χαλαρώσω και να περιμένω μέχρι κάποιος (ο εαυτός μου) να αναλάβει τη συνομιλία. Η ειδοποίηση στον πίνακα ελέγχου του αντιπροσώπου έφτασε αμέσως.

Νέα ειδοποίηση συνομιλίας στο Chatra

Οι ταχύτητες συνομιλίας είναι αρκετά γρήγορες, επομένως δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με αργές απαντήσεις σε κανένα σημείο. Οι δυνατότητες συνομιλίας από την πλευρά των πελατών είναι επαρκείς – μπορείτε να βαθμολογήσετε τη συνομιλία, να χρησιμοποιήσετε emojis ή να μοιραστείτε διάφορα αρχεία. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σε αυτό το σημείο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Oυκ εν τω πολλώ το ευ, και επιτρέπει στους πελάτες να έχουν καλύτερη σαφήνεια στη διεπαφή του widget.

Προβολή πελάτη και αντιπροσώπου ζωντανής συνομιλίας Chatra

Ωστόσο, οι δυνατότητες συνομιλίας από την πλευρά του αντιπροσώπου δεν είναι πολύ πιο πλούσιες, κάτι που είναι λίγο απογοητευτικό, αλλά δεν είναι επίσης λόγος ανησυχίας. Χρησιμοποιώ το δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει μόνο βασικές λειτουργίες. Εξακολουθούν να επαρκούν για αποτελεσματική επικοινωνία και οι αντιπρόσωποι σπάνια χρειάζονται κάτι άλλο για να κάνουν τη δουλειά σωστά. Το σύνολο χαρακτηριστικών είναι ιδανικό για μικρότερες επιχειρήσεις, ενώ οι μεγαλύτερες θα χρειαστεί πιθανώς να κάνουν αναβάθμιση αργά ή γρήγορα.

Λειτουργίες συνομιλίας Chatra

Συνολικά, η ζωντανή συνομιλία του Chatra είναι αρκετά καλή. Δεν είναι και η καλύτερη ζωντανή συνομιλία, αλλά είναι επαρκής και αξιόπιστη, που είναι σημαντικό. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτή εκτός και αν χρειάζεστε κάποιες επιπλέον δυνατότητες, αλλά ακόμη και το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα με μικρούς περιορισμούς που οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν θα βρουν απαραίτητους στην αρχή.

Τιμολόγηση

Το Chatra προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα και δύο επιπλέον προγράμματα επί πληρωμή που προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες που μπορεί να είναι απαραίτητες για μεγαλύτερες ομάδες ή επιχειρήσεις. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε πρόγραμμα.

Δωρεάν

Το δωρεάν πρόγραμμα είναι μόνο για έναν αντιπρόσωπο και είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς δεσμεύσεις. Προσφέρει μόνο τα απαραίτητα, όπως βασικές πληροφορίες επισκεπτών, εφαρμογές υπολογιστή και τηλεφώνου, ιστορικό συνομιλιών, αποδείξεις ανάγνωσης, αναφορές Google Analytics και ενσωματώσεις με δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων.

Essential

Το πρόγραμμα Essential κοστίζει 21$ το μήνα ανά αντιπρόσωπο με τη μηνιαία συνδρομή ή 17$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα με την ετήσια συνδρομή. Λαμβάνετε τα πάντα από το Δωρεάν πρόγραμμα, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες επισκεπτών, email, Messenger και Instagram ως πρόσθετα κανάλια, λίστα επισκεπτών σε πραγματικό χρόνο, σημειώσεις συνομιλίας, αποθηκευμένες απαντήσεις, αόρατη λειτουργία, συνομιλίες ομάδας, δείκτες πληκτρολόγησης και πολλά άλλα.

Pro

Το πρόγραμμα Pro κοστίζει 29$ το μήνα ανά αντιπρόσωπο με τη μηνιαία συνδρομή ή 23$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα με την ετήσια συνδρομή. Παίρνετε τα πάντα από τα δύο προηγούμενα προγράμματα, καθώς και πρόσβαση σε αξιολογήσεις συνομιλιών, προηγμένες αναφορές συνομιλίας και εξαγωγή δεδομένων, ομάδες αντιπροσώπων, ώρες λειτουργίας, περισσότερες ενσωματώσεις και μερικά ακόμη.

Συμπέρασμα

Το Chatra είναι ένα λογισμικό ζωντανής συνομιλίας με καλή απόδοση που προσφέρει καλές, τυπικές δυνατότητες. Μην περιμένετε θαύματα ή ακραίες διαφορές από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας. Αυτό που πρέπει να περιμένετε είναι μια εξαιρετικά γρήγορη διαδικασία ενσωμάτωσης, μια από τις πιο εύκολες διεπαφές για πλοήγηση και αξιοπιστία. Το Chatra είναι μια καλά ισορροπημένη λύση που δεν θα σας απογοητεύσει, ωστόσο, η τιμή μπορεί να γίνει πιο ακριβή από ό,τι θα περίμενε κανείς για μια ζωντανή συνομιλία.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Η ζωντανή συνομιλία μου στο Chatra δεν λειτουργεί.

Μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες και λύσεις για αυτό το ζήτημα, όλες τους είναι εύκολο να τις εκτελέσετε μόνοι σας. Πρώτα, ελέγξτε τον κώδικα ζωντανής συνομιλίας Chatra και βεβαιωθείτε ότι ενσωματώθηκε σωστά στον ιστότοπό σας. Μπορεί να λείπει ένας χαρακτήρας ή ο κώδικας συνομιλίας να βρίσκεται σε λάθος μέρος. Δεύτερον, φροντίστε να ανανεώσετε τον ιστότοπό σας ή να αφαιρέσετε την προσωρινή μνήμη, καθώς ενδέχεται να εμφανίζουν μια παλαιότερη έκδοση του ιστότοπού σας όπου η ζωντανή συνομιλία δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω την επωνυμία Chatra από το widget ζωντανής συνομιλίας;

Η επωνυμία Chatra στο widget ζωντανής συνομιλίας δεν μπορεί να αφαιρεθεί χειροκίνητα. Πρέπει να ζητήσετε την υποστήριξή τους για να την αφαιρέσουν για εσάς. Η ετικέτα “Εργαζόμαστε μέσω Chatra” στο widget ζωντανής συνομιλίας μπορεί να καταργηθεί μόνο για χρήστες που έχουν εγγραφεί στο ετήσιο πρόγραμμα τιμολόγησης ή για όσους έχουν πληρώσει για 6μηνη συνδρομή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταργήσετε την επωνυμία μόνοι σας.

Product reviews

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo