Το καλύτερο λογισμικό κέντρου επικοινωνίας

Το καλύτερο λογισμικό κέντρου επικοινωνίας

Oliver Stasinszky

Oliver Stasinszky


Τελευταία τροποποίηση την May 2, 2022 σε 2:05 pm

Ορισμένες τεχνολογικές λύσεις είναι βέβαιο ότι θα διαταράξουν συγκεκριμένες διαδικασίες σε όλες τις βιομηχανίες. Το λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας είναι μία από τις λίγες εξαιρέσεις. Ενώ ανοίγει τις πόρτες για διάφορες βελτιώσεις, δεν συνοδεύεται από μια μακρά λίστα απαιτήσεων και μια μακρά περίοδο εφαρμογής.

Δεδομένου ότι η βιομηχανία λογισμικού του κέντρου επικοινωνίας ανθεί, η αγορά πλημμυρίζει από κάθε λογής λύσεις από διαφορετικές εταιρείες.

Οπότε, πώς επιλέγετε το σωστό;

Το λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας μπορεί να βελτιώσει και να απλοποιήσει την εισερχόμενη και την εξερχόμενη επικοινωνία. Για να λάβετε μια τόσο σημαντική επιχειρηματική απόφαση, χρειάζεστε πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας, τις καλύτερες λύσεις στην αγορά και τι κάνει κάθε λύση μοναδική ως προς το τι έχει να προσφέρει στην επιχείρησή σας.

Τι είναι το κέντρο επικοινωνίας;

Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων ασχολείται με μεγάλο όγκο τηλεφωνικών ερωτήσεων σε καθημερινή βάση. Για να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο των τηλεφωνικών ερωτήσεων και την βελτιστοποίηση αυτών των διαδικασιών, οι εταιρείες αναπτύσσουν συχνά ένα κεντρικό γραφείο. Αυτό μας φέρνει στον ορισμό του κέντρου επικοινωνίας:

“Το κέντρο επικοινωνίας είναι ένα επιχειρηματικό γραφείο που ειδικεύεται στη λήψη και τη μετάδοση τηλεφωνικών ερωτήσεων.”

Ένα κέντρο επικοινωνίας περιλαμβάνει συχνά πολλά τηλεφωνικά κέντρα. Ενώ χειρίζονται τη λήψη και τη μετάδοση τηλεφωνικών ερωτήσεων πελατών, μπορούν επίσης να διαχειρίζονται και να επεξεργάζονται άλλους τύπους κέντρο επικοινωνίας που έχουν δημιουργηθεί από πελάτες. Αυτά περιλαμβάνουν αλληλεπιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζωντανή συνομιλία, φόρουμ, βιντεοκλήσεις και email.

Όταν πρόκειται για τηλεφωνικά κέντρα, υπάρχουν δύο επιλογές για να διαλέξετε: εισερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο και εξερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο.

Ο σκοπός ενός εισερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου είναι να λαμβάνει εισερχόμενες κλήσεις από πελάτες. Οι ομάδες υποστήριξης πελατών συνήθως χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο τηλεφωνικού κέντρου. Η δουλειά τους είναι να παρακολουθούν την κατάσταση και να αναλαμβάνουν τυχόν κλήσεις από πελάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα προϊόντων ή υπηρεσιών ή έχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Ένα εξερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο είναι αφιερωμένο στη διαχείριση εξερχόμενων κλήσεων προς τους καταναλωτές. Σε αντίθεση με τα εισερχόμενα τηλεφωνικά κέντρα που ενδιαφέρουν τις ομάδες υποστήριξης, τα εξερχόμενα βοηθούν τις ομάδες πωλήσεων. Οι διαχειριστές πωλήσεων χρησιμοποιούν κέντρα εξερχόμενων κλήσεων για να ενημερώσουν δυνητικούς και υφιστάμενους πελάτες για νέες προσφορές και άλλες σημαντικές πληροφορίες. Αυτά τα κέντρα χρησιμοποιούνται επίσης για την βελτιστοποίηση της έρευνας αγοράς και την έρευνα καταναλωτών.

Λόγω του τεράστιου όγκου των τηλεφωνικών ερωτήσεων, πολλές εταιρείες αποφασίζουν να ενσωματώσουν λογισμικό κέντρου επικοινωνίας. Είναι μια λύση κέντρου επικοινωνίας που δημιουργήθηκε για να επιτρέψει στις εταιρείες να συμβαδίζουν με έναν μεγάλο όγκο τόσο των εισερχόμενων όσο και των εξερχόμενων επικοινωνιών με τους πελάτες. Συχνά έχουν υποστήριξη για διάφορα κανάλια επικοινωνίας για να βοηθήσουν τις εταιρείες να συγκεντρώσουν την εισερχόμενη και την εξερχόμενη επικοινωνία.

Τέλος, το λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας μπορεί να είναι μια λύση κέντρου επικοινωνίας φιλοξενούμενη ή στο cloud. Το λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας που φιλοξενείται εγκαθίσταται στους διακομιστές της εταιρείας. Το λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας στο cloud βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο σύμπλεγμα διακομιστών, που ονομάζεται ευρέως “cloud”.

Οι λύσεις των κέντρων επικοινωνίας στο cloud έχουν γίνει δημοφιλείς, διότι προσφέρουν καλύτερη δυνατότητα κλιμάκωσης και αυξημένη ευελιξία σε σύγκριση με τις φιλοξενούμενες λύσεις. Αξίζει επίσης να αναφερθούν οι αυτοματοποιημένες ενημερώσεις που είναι άμεσα διαθέσιμες στους τελικούς χρήστες και η συντήρηση λογισμικού που χειρίζεται η εταιρεία λογισμικού.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα κέντρο επικοινωνίας στην επιχείρησή σας;

Δεδομένου ότι η ενσωμάτωση ενός κέντρου επικοινωνίας απαιτεί προγραμματισμό, χρόνο, προσπάθεια και πρόσθετους πόρους και επένδυση, οι επιχειρήσεις πρέπει να προγραμματίσουν πριν από την εφαρμογή ενός. Αν αναρωτιέστε γιατί είναι απαραίτητο για μια εταιρεία να έχει ένα κέντρο επικοινωνίας, τα παρακάτω οφέλη μπορεί να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη σημασία του.

 • Βελτιωμένη ικανοποίηση πελατών

Ένα επαρκώς διαχειριζόμενο κέντρο επικοινωνίας οδηγεί στη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών. Ανεξάρτητα από το πόσο καλές είναι οι περιγραφές, οι οδηγίες και οι συχνές ερωτήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, οι πελάτες θα έχουν πάντα ερωτήσεις. Για ορισμένους από αυτούς, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως προβλέπεται. Άλλοι μπορεί να παρερμηνεύσουν τις οδηγίες. Ένα κέντρο πελατών παίζει ζωτικό ρόλο στην αποτελεσματική επίλυση αυτών των ζητημάτων.

Παρέχει στις επιχειρήσεις όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για τη βελτιστοποίηση της επικοινωνίας με τους πελάτες. Με άψογες αλληλεπιδράσεις πελατών, μπορείτε να βελτιώσετε την ικανοποίηση του πελάτη, τη διατήρησή του και να φτάσετε στην καρδιά των αναγκών του πελάτη σας. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν δυνατότητες ανάλυσης στο λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας έχουν κατά μέσο όρο ποσοστά διατήρησης πελατών 89%.

Οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την πρόσβαση σε ένα ισχυρό τηλεφωνικό κέντρο. Είτε χρειάζεται να πραγματοποιήσουν εισερχόμενες είτε εξερχόμενες κλήσεις, μπορούν να το κάνουν με ένα απλό κλικ ενός κουμπιού.

 • Βελτιωμένη διαχείριση σχέσης πελατών

Στην πελατοκεντρική εποχή, η εμπειρία των πελατών παίζει ζωτικό ρόλο στη διασφάλιση της επιστροφής των πελατών και στη δημιουργία μιας σταθερής ροής εσόδων για την επιχείρησή σας. Τα τηλεφωνικά κέντρα με λειτουργίες σχέσης πελατών μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να διασφαλίσουν την επιστροφή των πελατών αποθηκεύοντας κρίσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με τους πελάτες τους. Οι εταιρείες μπορούν να έχουν άμεση εικόνα για ολόκληρο το ιστορικό αλληλεπίδρασης μεταξύ της εταιρείας και του πελάτη, παρέχοντας εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Στην πραγματικότητα, λόγω της ικανότητάς τους να αποθηκεύουν ολόκληρο το ιστορικό πελατών, τα χαρακτηριστικά CRM των κέντρων επικοινωνίας παίζουν το ρόλο ενός εργαλείου διαχείρισης υποθέσεων. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για αναζήτηση στο λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας.

Το να επιτρέπεται στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών να έχουν άμεση πρόσβαση σε σχετικά δεδομένα πελατών όταν αρχίζουν να μιλούν με πελάτες είναι επωφελές.

Στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στους πελάτες ότι η εταιρεία σας νοιάζεται για αυτούς. Σε αυτό το σενάριο, οι αντιπρόσωποι σε κλήση δεν χρειάζεται να επικεντρωθούν στην εισαγωγή δεδομένων. Αντίθετα, μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο να βοηθήσουν τους πελάτες το συντομότερο δυνατό. Με πρόσβαση σε προηγούμενες αλληλεπιδράσεις και προηγούμενες αγορές, οι ομάδες μάρκετινγκ μπορούν να εξατομικεύσουν την προσφορά για να προωθήσουν περαιτέρω την αφοσίωση των πελατών.

 • Διαχείριση ποιότητας ανώτερου επιπέδου

Οι επιχειρήσεις που επικεντρώνονται στη βελτίωση των διαδικασιών σχέσης με τον πελάτη έχουν συχνά την παρακολούθηση της ποιότητας. Τους επιτρέπει να διασφαλίζουν ότι κάθε αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε πελάτη. Ωστόσο, με τον αυξανόμενο όγκο των ερευνών και των διαύλων επικοινωνίας, η διαχείριση της ποιότητας καθίσταται αδύνατη.

Χάρη στο λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας, οι εταιρείες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση της ποιότητας. Οι σύγχρονες λύσεις κέντρου επικοινωνίας διαθέτουν δυνατότητες καταγραφής κλήσεων. Οι διευθυντές τμημάτων μπορούν να ελέγχουν τακτικά τις καταγραφές κλήσεων για να διασφαλίζουν ότι όλοι οι αντιπρόσωποι του κέντρου επικοινωνίας είναι ενημερωμένοι όταν πρόκειται για βέλτιστες πρακτικές.

Με ένα τόσο ισχυρό εργαλείο κέντρου επικοινωνίας στη διάθεσή τους, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχύσουν το παιχνίδι διασφάλισης ποιότητας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν εγγραφές αλληλεπίδρασης για να εντοπίσουν τα λάθη από νωρίς και να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους. Με υποστήριξη για την παρακολούθηση, την παρακολούθηση και την καταγραφή της επικοινωνίας σε όλα τα κανάλια, οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση της ποιότητας πολλαπλών καναλιών από μία τοποθεσία.

 • Βελτιωμένη επικοινωνία σε όλα τα κανάλια

Ο αριθμός των καναλιών επικοινωνίας που προτιμούν οι καταναλωτές να αλληλεπιδρούν με τις επιχειρήσεις αυξάνεται. Για την ακρίβεια, το 62% των πελατών προτιμά το email, το 48% προτιμά το τηλέφωνο, το 42% προτιμά τη ζωντανή συνομιλία και το 36% προτιμά τις φόρμες επικοινωνίας ως το προτιμώμενο κανάλι επιλογής τους.

Προσθέστε τα εσωτερικά κανάλια επικοινωνίας στο μείγμα και καθίσταται δύσκολο να τυποποιηθεί η επικοινωνία. Η διατήρηση της συμμόρφωσης παραμένει η νούμερο ένα προτεραιότητα, ειδικά για τις πολυεθνικές εταιρείες που εξυπηρετούν διεθνείς αγορές.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις επιχειρηματικές επικοινωνίες είτε να εστιάσετε στη βελτίωση της εξερχόμενης επικοινωνίας, το σύγχρονο λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα για την ομάδα σας. Μην ξεχνάτε ότι είναι μια κεντρική λύση που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω μιας πλατφόρμας. Οι αντιπρόσωποι μπορούν να επισημάνουν άλλους κατά την επικοινωνία για να τους εγκλιματίσουν γρήγορα.

Τέλος, οι υπερσύγχρονες λύσεις κέντρου επικοινωνίας έρχονται με την εξαιρετική λειτουργία της Castel Communications. Θα βοηθήσει το κέντρο επικοινωνίας σας να επιτύχει γρήγορα τους στόχους, ενώ θα χειριστεί προληπτικά τη συμμόρφωση. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε βέλτιστες πρακτικές που προέρχονται από άφθονο όγκο δεδομένων που θα ήταν αδύνατο να αποκρυπτογραφηθούν χωρίς κατάλληλα εργαλεία. Τα δεδομένα συλλέγονται από άλλα κέντρα επικοινωνίας και αναλύονται για επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

Δυνατότητες του καλύτερου κέντρου επικοινωνίας

Με τόσες πολλές λύσεις κέντρου επικοινωνίας, μερικές με περισσότερες από 200 δυνατότητες, καθίσταται μάλλον επίπονη η πλοήγηση στη συγκεκριμένη βιομηχανία λογισμικού. Για να σας βοηθήσουμε, παραθέτουμε τις καλύτερες δυνατότητες του κέντρου επικοινωνίας που πρέπει να αναζητήσετε όταν επιλέγετε μια λύση για την επιχείρησή σας.

 • Υποστηριζόμενες συσκευές κλήσεων

Κάθε λύση κέντρου επικοινωνίας είναι συμβατή με ένα συγκεκριμένο σύνολο συσκευών κλήσης. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσετε προσοχή τόσο στις συσκευές που χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας αυτήν τη στιγμή όσο και στα προτιμώμενα κανάλια επικοινωνίας του πελάτη σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις υποστηριζόμενες συσκευές, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν ακουστικά, φορητές συσκευές και συσκευές που βασίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Ενώ έχετε τελειώσει με αυτό, ελέγξτε την απαίτηση υλικού για υποστηριζόμενες συσκευές στις προδιαγραφές λογισμικού του κέντρου επικοινωνίας.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε softphones, ελέγξτε τα υποστηριζόμενα προγράμματα -πελάτες και τους περιορισμούς. Το καλύτερο λογισμικό θα υποστηρίζει πολλά προγράμματα softphone και συσκευές iOS και Android με λειτουργικότητα SIP. Οι καλύτερες πλατφόρμες θα έχουν υποστήριξη τόσο για φυσικές όσο και για εικονικές συσκευές κλήσεων.

 • Υποστηριζόμενοι πάροχοι VoIP

Το VoIP έχει γίνει μια τυπική λειτουργία για λύσεις κέντρου επικοινωνίας. Ωστόσο, δεν διαθέτουν όλα τα εργαλεία στην αγορά το ακριβές εύρος υποστήριξης για παρόχους από διαφορετικές χώρες και τον αριθμό των παρόχων που προσφέρονται.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την τεκμηρίωση λογισμικού του κέντρου επικοινωνίας. Διασταυρώστε τη λίστα των παρόχων χωρών και τον αριθμό των διαθέσιμων παρόχων με τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας ανάγκες. Μπορείτε ακόμη να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναζητήσετε λύσεις που υποστηρίζουν περιοχές που δεν έχετε ακόμη επιχειρηματικές δραστηριότητες, εάν σκοπεύετε να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε.

 • Χαρακτηριστικά πλατφόρμας

Κάθε πλατφόρμα κέντρου επικοινωνίας έχει συγκεκριμένες δυνατότητες που προσφέρει: αποθήκευση, καταγραφή/εγγραφή κλήσεων, διαχείριση κλιμάκωσης και αναφορές & αναλυτικά στοιχεία.

Επικεντρωθείτε σε αυτές τις δυνατότητες για να μάθετε αν αντανακλούν τις λειτουργικές ανάγκες του κέντρου επικοινωνίας σας. Ορισμένες πλατφόρμες έχουν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, ενώ άλλες έχουν περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο που προσαρμόζεται στα πλάνα τιμολόγησης.

Ελέγξτε πώς η πλατφόρμα χειρίζεται την καταγραφή και την εγγραφή κλήσεων και για πόσο χρονικό διάστημα μπορείτε να τις αποθηκεύσετε. Η διαχείριση κλιμάκωσης είναι επίσης απαραίτητη. Οι καλύτερες πλατφόρμες διαθέτουν τη δυνατότητα χαρτογράφησης αντιπροσώπων και κλιμάκωσης καρτελών με ένα απλό κλικ σε ένα κουμπί.

Τέλος, όταν πρόκειται για απαραίτητες λειτουργίες, οι αναφορές & τα αναλυτικά στοιχεία είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας. Με αυτές τις δυνατότητες, θα μπορείτε να παρακολουθείτε, να καταγράφετε και να αναλύετε την απόδοση των υπηρεσιών σας και της υποστήριξης των αντιπροσώπων σας, να εντοπίζετε σημεία συμφόρησης και να βελτιώνετε τις διαδικασίες σας εν κινήσει.

 • Μικτό τηλεφωνικό κέντρο

“Μικτό τηλεφωνικό κέντρο” είναι ένας όρος που αναφέρεται σε ένα τηλεφωνικό κέντρο που χειρίζεται τόσο την εισερχόμενη όσο και την εξερχόμενη επικοινωνία. Εάν διαχειρίζεστε ένα τέτοιο κέντρο, είναι υψίστης σημασίας να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε λογισμικό κέντρου επικοινωνίας που υποστηρίζει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.

Δεν χρειάζεται να κάνετε την τεχνολογική σας λίστα ακόμη πιο πολύπλοκη εφαρμόζοντας δύο διαφορετικές λύσεις λογισμικού για διαχείριση εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

 • Εσωτερικές κλήσεις

Η “εσωτερική κλήση” είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει στο προσωπικό σας να επικοινωνεί μεταξύ τους. Οι πιο πρόσφατες λύσεις κέντρου επικοινωνίας διαθέτουν επιλογή φωνητικής συνομιλίας για εσωτερικές κλήσεις, για να κάνουν την επικοινωνία πιο βολική. Μπορεί να είναι χρήσιμο όταν ένας αντιπρόσωπος χρειάζεται να πάρει γρήγορα τη σωστή απάντηση από πιο έμπειρους συναδέλφους.

 • Βιντεοκλήσεις

Οι “Βιντεοκλήσεις” θεωρούνται η καλύτερη δυνατότητα διότι εισάγουν δυνατότητες συνομιλίας μέσω βίντεο. Οι αντιπρόσωποι σας θα μπορούν να χρησιμοποιούν την επιλογή βιντεοκλήσης για συνομιλία με πελάτες ή συναδέλφους. Μπορεί να είναι ένας ανεκτίμητος πόρος εάν ο πελάτης σας πρέπει να δείξει στους αντιπροσώπους σας κάτι ώστε να μπορούν να τους κατανοήσουν και να παρέχουν τη σωστή λύση αποτελεσματικά.

 • Μεταφορές κλήσεων

Οι μεταφορές κλήσεων μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες – ψυχρές και παρακολουθούμενες μεταφορές. Οι παρακολουθούμενες μεταφορές κλήσεων είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή διότι σας επιτρέπουν να συμπεριφέρεστε ευγενικά στους πελάτες σας. Με τις παρακολουθούμενες μεταφορές κλήσεων, το λογισμικό περιμένει να τερματίσει την κλήση έως ότου ικανοποιηθεί μία από τις τρεις προϋποθέσεις – η κλήση να παραληφθεί, να απορριφθεί ή να μην απαντηθεί.

 • ΔΦΑ

Η Διαδραστική Φωνητική Απόκριση ή ΔΦΑ σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα πλήρως προσαρμοσμένο δέντρο ΔΦΑ, ώστε να μπορείτε να δρομολογείτε κλήσεις σε αντιπροσώπους και τμήματα. Οι καλύτερες λύσεις έρχονται με ένα διαδικτυακό εργαλείο σχεδιασμού ΔΦΑ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς τεχνικές γνώσεις για να δημιουργήσετε ένα δέντρο ΔΦΑ που αντικατοπτρίζει την ακριβή υπηρεσία σας και υποστηρίζει τη δομή του τμήματος.

 • Δρομολόγηση

Η δρομολόγηση ή η δρομολόγηση κλήσεων είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό κάθε λογισμικού κέντρου επικοινωνίας. Η ΔΦΑ, για την οποία μόλις μιλήσαμε, είναι μόνο ένα από αυτά. Επιτρέπει σε έναν πελάτη να επιλέξει το πιο σχετικό τμήμα ή άτομο για να λύσει το ή τα ζητήματά του. Άλλοι τύποι δρομολόγησης περιλαμβάνουν τυχαία και κατά προτεραιότητα ανάθεση.

Η τυχαία ανάθεση κάνει αυτό που υποδηλώνει το όνομα της – αναθέτει καλούντες σε τυχαίους αντιπροσώπους που είναι διαθέσιμοι να λάβουν μια κλήση εκείνη τη στιγμή. Οι εργασίες προτεραιότητας κατευθύνουν μια κλήση σε έναν αντιπρόσωπο με το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την τελευταία παρέμβασή τους και με βάση την υψηλότερη προτεραιότητα.

Τέλος, ο πιο πρόσφατος τύπος δρομολόγησης είναι η δρομολόγηση σε μια προσωπική συσκευή. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να δρομολογήσετε κλήσεις στην προσωπική συσκευή του αντιπροσώπου για να είναι πιο βολικό για τους αντιπροσώπους εν κινήσει.

Εάν η ουρά υπερβαίνει τα όρια των δυνατοτήτων του κέντρου επικοινωνίας σας, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες διαχείρισης ουρών. Για παράδειγμα, ένα μέγιστο μέγεθος ουράς θα σας βοηθήσει να περιορίσετε προσωρινά την πρόσβαση στους αντιπροσώπους σας. Εξοικονομεί χρόνο για τους πελάτες σας, βελτιώνει την ικανοποίηση των πελατών και προστατεύει τους αντιπροσώπους σας από την εξουθένωση.

Τύποι κλήσης

Τέλος, θα πρέπει να διερευνήσετε ποιοι τύποι κλήσης υποστηρίζονται ως μέρος της λύσης του κέντρου επικοινωνίας. Ο χειροκίνητος τηλεφωνητής είναι ένα πρότυπο στη βιομηχανία και εμφανίζεται στις περισσότερες λύσεις λογισμικού του κέντρου επικοινωνίας.

Ένας προγνωστικός τηλεφωνητής έχει σχεδιαστεί για να καλεί αυτόματα αριθμούς. Αφού εντοπίσει μια σύνδεση, δρομολογεί την κλήση σε έναν αντιπρόσωπο. Ο προοδευτικός τηλεφωνητής είναι ένα σύστημα αυτόματης κλήσης ιδανικό για κέντρα επικοινωνίας με μεγάλο όγκο κλήσεων. Πριν καλέσετε τον αριθμό του πελάτη, εμφανίζει τα στοιχεία επικοινωνίας σε έναν αντιπρόσωπο.

Αφού εγκρίνει ο αντιπρόσωπος, το σύστημα προχωρά στην κλήση. Είναι ο καλύτερος τύπος συστήματος κλήσης διότι διασφαλίζει ότι ο αντιπρόσωπος είναι διαθέσιμος για να πραγματοποιήσει μια κλήση, εμποδίζοντας έτσι τους πελάτες να περιμένουν.

Πόσο κοστίζει ένα κέντρο επικοινωνίας;

Τέλος, θα πρέπει να λάβετε υπόψη πόσο κοστίζει μια συγκεκριμένη λύση κέντρου επικοινωνίας. Δεν διαθέτουν όλα τα λογισμικά του κέντρου επικοινωνίας τα ίδια σχέδια τιμολόγησης και μοντέλα τιμολόγησης. Τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε είναι το κόστος του αντιπροσώπου ή του χρήστη ανά μήνα και αν υπάρχουν όρια λεπτών ανά χρήστη. Ορισμένοι πάροχοι λογισμικού προσφέρουν ένα προσαρμοσμένο μοντέλο τιμολόγησης, το οποίο είναι εξαιρετικό για εταιρείες με συγκεκριμένες ανάγκες.

Σύγκριση των 5 κορυφαίων κέντρων επικοινωνίας

Κέντρο επικοινωνίαςΒαθμολογία CapterraΒασισμένο σε ιστόΔωρεάν έκδοσηΔωρεάν δοκιμήΑρχική τιμή
LiveAgent4.7/5 (περίπου 1.000 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Zendesk4.3/5 (περίπου 2.500 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙΟΧΙ$19 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Zoho Desk4.5/5 (περίπου 1.600 αξιολογήσεις)ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$14 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Talkdesk 4.6/5 (περίπου 660 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΟΧΙ$65 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
GoToConnect4.5/5 (περίπου 570 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΝΑΙ19,95$ /μήνα
Ημερομηνία 6 Μαΐου

25 Κορυφαίες λύσεις κέντρου επικοινωνίας

1. Το LiveAgent

call-center-overview-liveagent
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας LiveAgent

Το LiveAgent είναι μία από τις καλύτερες λύσεις λογισμικού κέντρου επικοινωνίας που βασίζονται στο cloud στην αγορά. Βρίσκεται στην απόλυτη κορυφή της λίστας μας λόγω της ευελιξίας του, της αφθονίας των χαρακτηριστικών και των πολλών υποστηριζόμενων καναλιών. Είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Με πάνω από 26 βραβεία σε διάφορες κατηγορίες, το LiveAgent είναι μια επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να παρέχετε υποστήριξη πελατών σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Μικτό τηλεφωνικό κέντρο.
 • Softphone (MicroSIP, X-Lite, Ekiga, Jitsi, Linphone, Icanbulk και περισσότερα προγράμματα).
 • Καταγραφή κλήσεων, παρακολούθηση, καταγραφή, αναφορά, δρομολόγηση και πρότυπα απάντησης:
 • Αυτόματη δρομολόγηση.
 • Ειδοποιήσεις και κλιμάκωση σε πραγματικό χρόνο.
 • Διαχείριση ανάθεσης.
 • Αρχειοθέτηση και διατήρηση.
 • Επισκόπηση αναλυτικών στοιχείων.
 • Διαδραστική φωνητική απόκριση.
 • Κουμπί για κλήση.
 • CRM.
 • Αυτόματες επιστροφές κλήσεων.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική υποστήριξη και τεκμηρίωση.
 • Υποστήριξη για πολλά ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας (Facebook, Slack, Twitter, Viber, Mail, Chat, Κλήσεις, Βιντεοκλήσεις, Φόρουμ, Φόρμες επικοινωνίας και Σχόλια).
 • Λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το συνηθισμένο για να ρυθμιστεί.
 • Μια πληθώρα χαρακτηριστικών έρχεται με μια ημι-απότομη καμπύλη μάθησης.
 • Χωρίς ενσωμάτωση WhatsApp.

Τιμή

Τα σχέδια τιμολόγησης ξεκινούν από 15 $ ανά αντιπρόσωπο το μήνα, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε τη δωρεάν έκδοση.

Engage with the customers from a single interface

Discover all contact center features that LiveAgent has to offer.

2. Zendesk

2. Zendesk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image12.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Zendesk

Όντας μια πρώτη εταιρεία εξυπηρέτησης CRM, διευκόλυνε τη Zendesk να αναπτύξει μια υπερσύγχρονη λύση κέντρου επικοινωνίας. Το Zendesk είναι εύκολο στη χρήση, λειτουργεί απευθείας και συνοδεύεται από πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την παραγωγικότητα του αντιπροσώπου αυξάνοντας παράλληλα την ικανοποίηση των πελατών. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι καθαρό και οι λειτουργίες του είναι εύχρηστες.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • ΔΦΑ / Αναγνώριση φωνής.
 • Εργαλεία συνεργασίας.
 • Υποστήριξη Softphones.
 • Διαχείριση ουρών.
 • Ανάλυση συναισθημάτων.
 • Αναφορά & αναλυτικά στοιχεία.
 • Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Διαχείριση εργασιών.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη ενσωμάτωση με εφαρμογές από την αγορά Zendesk.
 • Αξιόπιστη και γρήγορη πλατφόρμα.
 • Εύκολη παρακολούθηση χάρη σε προκαθορισμένους κανόνες ενεργοποίησης.

Μειονεκτήματα

 • Πάρα πολλές επιλογές στη σελίδα ρυθμίσεων, δεν είναι φιλικές για αρχάριους.
 • Η συγχώνευση των καρτελών μπορεί να είναι δύσκολη.
 • Οι τιμές είναι πάνω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

Τιμή

Η τιμή ξεκινά από $19 ανά χρήστη ανά μήνα.

3. Zoho Desk

3. Zoho Desk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image8.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Zoho Desk

Το Zoho Desk είναι άλλο ένα λογισμικό κέντρου επικοινωνίας που βασίζεται στον ιστό με όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε ποτέ για να παραδώσετε αυτό που απαιτούν οι πελάτες σας. Το Zoho Desk είναι πλήρως προσαρμόσιμο έτσι ώστε να μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να αντικατοπτρίζει τις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους σας. Ο αριθμός των επιλογών μπορεί να είναι τεράστιος για έναν άπειρο χρήστη, αλλά η εταιρεία έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσει την ευκολία χρήσης όσο το δυνατόν περισσότερο.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση ουρών κέντρου επικοινωνίας.
 • Αναφορά & αναλυτικά στοιχεία.
 • Εργαλεία συνεργασίας.
 • Chatbot.
 • Αυτόματη δρομολόγηση.
 • Υποστήριξη Softphone.
 • Διαχείριση ΣΕΥ.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά χρήσιμη κατηγοριοποίηση θεμάτων πελατών.
 • Μεγάλες δυνατότητες απεικόνισης.
 • Υποστηρίζει ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές Zoho.

Μειονεκτήματα

 • Η ρύθμιση αυτοματισμού απαιτεί τεχνική εμπειρία.
 • Οι προεπιλεγμένες αναφορές δεν συνοδεύονται από ένα πλήρες σύνολο δεδομένων.
 • Περίπλοκο στη ρύθμιση.

Τιμή

Ξεκινά από $20 ανά χρήστη ανά μήνα.

4. Talkdesk

4. Talkdesk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image14.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Talkdesk

Το Talkdesk είναι μια ευέλικτη αλλά απλή πλατφόρμα κέντρου επικοινωνίας που βασίζεται στο cloud. Έρχεται με δυνατότητες εξατομίκευσης για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν την πελατοκεντρική τους προσέγγιση. Διαθέτει απλή διεπαφή χρήστη και δεκάδες δυνατότητες που έχουν δημιουργηθεί για την βελτιστοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών. Με υποστήριξη για διάφορες ενσωματώσεις τρίτων, το Talkdesk μπορεί να γίνει ένα πραγματικά ισχυρό σύστημα.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη ΔΦΑ.
 • Μικτό τηλεφωνικό κέντρο.
 • Εξερχόμενος τηλεφωνητής.
 • Διαχείριση ποιότητας και απόδοσης.
 • Καταγραφή κλήσεων.
 • Εκπαιδευτής AI.
 • Αναλυτικά στοιχεία & πληροφορίες.
 • Ενσωματώσεις (Salesforce, Zendesk, Slack και άλλα).
 • Κινητός αντιπρόσωπος.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ εύκολο να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις.
 • Εξαιρετικός ζωντανός πίνακας ελέγχου για βασικές πληροφορίες.
 • Ο εξαιρετικός σχεδιασμός εφαρμογών προωθεί την ευκολία χρήσης.

Μειονεκτήματα

 • Χρειάζεται περισσότερη διαφάνεια χρέωσης.
 • Οι ροές στούντιο είναι δύσκολο να ρυθμιστούν.
 • Ζητήματα ποιότητας τυχαίων κλήσεων.

Τιμή

Η τιμή για όλα τα πλάνα τιμολόγησης διατίθεται μόνο κατόπιν αιτήματος.

5. GoToConnect

5. GoToConnect - App - Uploads - 2021 - 05 - Image13.jpg
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας GoToConnect

Η πλατφόρμα GoToConnect αξιοποιεί το τηλέφωνο VoIP που βασίζεται στο cloud του GoToMeeting και του Jive. Έχει μια μοναδική προσέγγιση για την επίλυση κοινών προκλήσεων του κέντρου επικοινωνίας, συνδυάζοντας αξιόπιστα τηλεφωνικά συστήματα με ένα ευέλικτο διαδικτυακό σύστημα διάσκεψης ήχου και βίντεο. Η εστίαση είναι στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών πελατών, ενώ παράλληλα καθίσταται δυνατή η εσωτερική συνεργασία χωρίς προβλήματα.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση ουρών.
 • Αναφορά & Αναλυτικά στοιχεία.
 • Εργαλεία συνεργασίας.
 • Ενσωματώσεις CRM και πολλά άλλα.
 • Απλοποιημένη ροή εργασίας.
 • Δρομολόγηση κλήσεων και αναγνωριστικό καλούντος.
 • Απεριόριστες ουρές κλήσεων.
 • Προηγμένες στρατηγικές κλήσεων.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά αξιόπιστη πλατφόρμα.
 • Εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση.
 • Βελτιώνει τη συνεργασία για απομακρυσμένες ομάδες.

Μειονεκτήματα

 • Η εφαρμογή για κινητά μπορεί να είναι δύσχρηστη.
 • Περιορισμένη πολυκαναλική υποστήριξη.
 • Απαιτεί σταθερό εύρος ζώνης διαδικτύου.

Τιμή

Τα πλάνα τιμολόγησης ξεκινούν από 24,00$ ανά 1 χρήστη ανά μήνα.

6. Salesforce Service Cloud

6. Salesforce Service Cloud - App - Uploads - 2021 - 05 - Image16.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Salesforce Service Cloud

Το Salesforce Service Cloud είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα. Είναι φτιαγμένο για να ενδυναμώνει κάθε αντιπρόσωπο υπηρεσιών ή υποστήριξης, είτε εσωτερικού είτε απομακρυσμένου. Επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση ομάδων και διευθυντών να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων και να παρέχουν ενημερωμένες απαντήσεις στους πελάτες. Η πλατφόρμα βρίσκεται υπό συνεχή ανάπτυξη και νέες δυνατότητες έρχονται κάθε δύο μήνες.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση υπόθεσης.
 • Μεταφέρετε και αποθέστε τη διαδικασία υπηρεσίας Lightning Flow και επεξεργαστή αυτοματισμού.
 • Δρομολόγηση όλων των καναλιών.
 • Υπηρεσία αναλυτικών στοιχείων.
 • Ενσωμάτωση τηλεφωνίας.
 • Υπηρεσία Cloud Voice.
 • Συστάσεις με υποστήριξη AI Einstein.
 • Διαχείρισης ποιότητας.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη ενσωμάτωση για νέους χρήστες.
 • Εξαιρετική ενσωμάτωση λογισμικού με το Salesforce CRM.
 • Εξαιρετική υποστήριξη για κινητά.

Μειονεκτήματα

 • Οι προηγμένες διαμορφώσεις είναι πολύ περίπλοκες για τους μέσους χρήστες.
 • Καμία πρόσβαση σε μια ενοποιημένη επισκόπηση όλων των λυμένων και ανοιγμένων καρτελών.
 • Θέματα απόδοσης με μεγάλες βάσεις δεδομένων πελατών.

Τιμή

Τα πλάνα τιμών ξεκινούν από $25 ανά χρήστη ανά μήνα.

7. Bitrix24

7. Bitrix24 - App - Uploads - 2021 - 05 - Image15.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Bitrix24

Το Bitrix24 είναι μια πλατφόρμα cloud που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της συνεργασίας και της επικοινωνίας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ωστόσο, μπορεί να εγκατασταθεί και επί τόπου. Διαθέτει ένα εργαλείο τηλεφωνίας που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ροή εργασίας στο κέντρο επικοινωνίας σας. Με ένα εξειδικευμένο επαγγελματικό τηλεφωνικό σύστημα Bitrix24, οι αντιπρόσωποι υπηρεσιών και υποστήριξης θα μπορούν να εξυπηρετούν περισσότερους πελάτες και να παρέχουν εξατομικευμένη υποστήριξη σε καθένα από αυτούς.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • CRM διαδικτυακές φόρμες.
 • Bots και AI.
 • Instant Messenger.
 • Ενσωματωμένα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Παρακολούθηση κλήσεων.
 • Αποθήκευση δεδομένων καλούντος στο CRM.
 • Υποστήριξη τηλεφώνου SIP και Softphone.
 • Widget επανάκλησης.

Πλεονεκτήματα

 • Επικοινωνήστε απευθείας με πελάτες από το CRM.
 • Εξαιρετικό για τη διαχείριση ομάδων εξυπηρέτησης και υποστήριξης.
 • Εξαιρετικές δυνατότητες αυτοματισμού.

Μειονεκτήματα

 • Οι λειτουργίες είναι ομαδοποιημένες και ο χρήστης μπορεί να καταλήξει σε ένα εργαλείο που δεν θα χρησιμοποιήσει.
 • Η εφαρμογή για κινητά δεν διαθέτει κάποια λειτουργικότητα που διαθέτει η εφαρμογή ιστού.
 • Η τιμολόγηση μπορεί να είναι προκλητική για τις μικρές εταιρείες.

Τιμή

Το κέντρο επικοινωνίας Bitrix24 είναι διαθέσιμο στο πρόγραμμα τιμολόγησης Start +, το οποίο ξεκινά από $24 ανά χρήστη ανά μήνα.

8. NICE inContact

8. NICE inContact - App - Uploads - 2021 - 05 - Image18.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας NICE inContact

Το NICE inContact είναι μια άλλη εξαιρετική λύση κέντρου επικοινωνίας. Έρχεται με μια απλή διεπαφή χρήστη και υποστήριξη για διάφορες διαδικασίες του κέντρου επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας όλων των καναλιών, της δρομολόγησης, της ανάλυσης και της αυτοματοποίησης. Χάρη στις καλά σχεδιασμένες επιλογές κλιμάκωσης, το Nice inContact μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του κέντρου επικοινωνίας σε μικρούς, μεσαίους και επιχειρηματικούς οργανισμούς.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Προγνωστικός τηλεφωνητής.
 • Αυτόματη διανομή κλήσεων.
 • Υποστήριξη ΔΦΑ.
 • Απόδοση και διαχείριση ποιότητας.
 • Έλεγχος ταυτότητας φωνής.
 • Πολυκαναλική υποστήριξη.
 • Διαχείριση εργατικού δυναμικού.
 • Εγγραφή κλήσεων και οθόνης.

Πλεονεκτήματα

 • Απαράμιλλη επεκτασιμότητα.
 • Οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους τεχνολογική λίστα κέντρου επικοινωνίας.
 • Εύκολο στη χρήση CXOne και inContact Central χαρακτηριστικά.

Μειονεκτήματα

 • Η κατάρτιση συγκεκριμένων αναφορών μπορεί να είναι δύσκολη για αρχάριους.
 • Καμία ανάλυση συναισθημάτων για ορισμένα κανάλια επικοινωνίας.
 • Γίνεται δυσκολότερο να ρυθμιστούν οι περισσότερες δυνατότητες που εισάγουν οι χρήστες.

Τιμή

Τιμή διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

9. Dialpad

9. Dialpad - App - Uploads - 2021 - 05 - Image17 1024x442.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Dialpad

Το Dialpad αναπτύσσεται με γνώμονα τις μικρές επιχειρήσεις. Από την άλλη πλευρά, δεν κάνει συμβιβασμούς όταν πρόκειται για τον αριθμό των διαθέσιμων χαρακτηριστικών. Είναι μια λύση τηλεφωνικού κέντρου που βασίζεται σε cloud, με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε και να εκπαιδεύετε αντιπροσώπους σε πραγματικό χρόνο. Με ολοκληρωμένη ανάλυση και αναφορά, είναι μια λύση-πηγή για πολλές επιχειρήσεις σε βιομηχανίες.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • AI Φωνής.
 • Πολυκαναλική υποστήριξη.
 • Αυτόματη έρευνα πελατών.
 • Ανάλυση ομιλίας.
 • Εφαρμογή Dialpad.
 • Αυτόματος διανομέας κλήσεων και καταγραφή κλήσεων.
 • Υποστήριξη για τηλέφωνα συνεδρίων.
 • Υποστήριξη βιντεοκλήσεων.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολος προσδιορισμός του θέματος μιας κλήσης.
 • Ικανότητα ανάλυσης κάθε αλληλεπίδρασης.
 • Βελτιωμένη ανάπτυξη και εύκολη στη χρήση.

Μειονεκτήματα

 • Η εφαρμογή iPhone δεν εμφανίζει σωστά τις ειδοποιήσεις.
 • Μόνο το στάνταρ πλάνο είναι προσιτό.
 • Έλλειψη ρυθμίσεων ομάδας χρηστών.

Τιμή

Τα πλάνα τιμολόγησης ξεκινούν από $20 ανά χρήστη ανά μήνα.

10. Agile CRM

10. Agile CRM - App - Uploads - 2021 - 05 - Image21.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Agile CRM

Εάν ψάχνετε για ένα λογισμικό CRM όλα σε ένα, το Agile CRM διατηρεί τις απαντήσεις σε όλες τις ανάγκες σας λόγω των ευέλικτων δυνατοτήτων του. Είναι μια συναρπαστική πλατφόρμα CRM με εκατοντάδες δυνατότητες, όπως CRM, τηλεφωνία, κέντρο εξυπηρέτησης και διαχείριση περιεχομένου. Η πλατφόρμα βασίζεται στο cloud και προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα τιμολόγησης που χρεώνει τους πελάτες τους ανά δυνατότητα.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Αυτόματος τηλεφωνητής.
 • Κλήση με ένα κλικ.
 • Καταγραφή & αναπαραγωγή κλήσεων.
 • Αρχεία καταγραφής κλήσεων.
 • Ανάλυση προσέγγισης.
 • Αναφορά.
 • Εισερχόμενο και εξερχόμενο κέντρο επικοινωνίας.
 • Ετικέτες κλήσεων.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα δημιουργίας της μοναδικής σας λίστας εφαρμογών.
 • Εμπλουτισμένα προφίλ πελατών.
 • Βελτιωμένη πρόσβαση σε πληροφορίες με δυνατότητα δράσης.

Μειονεκτήματα

 • Η έλλειψη λεπτομερούς τεκμηρίωσης λογισμικού.
 • Η διεπαφή χρήστη δεν είναι διαισθητική.
 • Η αποκλειστική εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη μέσω του WebView αντί για μια προσαρμοσμένη εφαρμογή.

Τιμή

Η αμφίδρομη τηλεφωνία είναι μια δυνατότητα κέντρου επικοινωνίας διαθέσιμη σε ένα πλάνο τιμολόγησης “Κλασικό”, το οποίο ξεκινά από 29,99$ ανά χρήστη ανά μήνα.

Improve your communication with customers

Be there for your customers 24/7 and help them on their journey.

11. Five9

11. Five9 - App - Uploads - 2021 - 05 - Image19.jpg
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Five9

Το Five9 είναι μια ολοκληρωμένη λύση κέντρου επικοινωνίας cloud με μεγάλη υποστήριξη και μια ολοκληρωμένη λίστα χαρακτηριστικών. Βασίζεται στις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης. Χρησιμοποιεί AI για να ξεκλειδώσει νέα επίπεδα αποτελεσματικότητας για τις ομάδες εξυπηρέτησης και υποστήριξης. Το λογισμικό εκτελεί τόσο εισερχόμενες όσο και εξερχόμενες κλήσεις, εξοπλίζοντας τους αντιπροσώπους με δεδομένα που προορίζονται από τον πελάτη για καλύτερη λήψη αποφάσεων.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Βοηθός αντιπροσώπου.
 • Υποστήριξη φωνητικών και άλλων ψηφιακών καναλιών επικοινωνίας.
 • Ευφυής πολυκαναλική δρομολόγηση.
 • Υποστήριξη ΔΦΑ και CTI.
 • Προγνωστικός, ισχυρός, προοδευτικός και τηλεφωνητής προεπισκόπησης.
 • Αναφορά & Αναλυτικά στοιχεία.
 • Διαχείρισης ποιότητας.
 • Εμπειρία πελατών και εργαλεία CRM.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικός χρόνος διαθεσιμότητας και αναμφισβήτητη αξιοπιστία.
 • Προσαρμόσιμες αναφορές.
 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά κλήσης.

Μειονεκτήματα

 • Ο διαχειριστής δεν είναι διαδικτυακός και χρειάζεται Java για να τρέξει.
 • Η ενσωμάτωση απαιτεί περισσότερο χρόνο από άλλες λύσεις.
 • Ο αποκλεισμός των ανεπιθύμητων μηνυμάτων είναι δύσκολος.

Τιμή

Η τιμή του προϊόντος διατίθεται κατόπιν αιτήματος.

12. CallHippo

12. CallHippo - App - Uploads - 2021 - 05 - Image20.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας CallHippo

Το CallHippo φέρνει την απλότητα στον κόσμο του λογισμικού του κέντρου επικοινωνίας. Ωστόσο, παρόλο που είναι εύκολο στη χρήση, παρέχει ορισμένες δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας, όπως η αυτόματη διανομή κλήσεων. Με τα αναλυτικά στοιχεία και τις αναφορές, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη ροή εργασίας των αντιπροσώπων σας, παρέχοντάς τους όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Δυναμικός τηλεφωνητής.
 • Μεταφορά κλήσεων, διάσκεψη, ουρά, διακοπή, εγγραφή.
 • Αναλυτικά στοιχεία & αναφορές.
 • Μουσική εν αναμονή.
 • Τηλεφωνητής
 • Έξυπνη προώθηση και εναλλαγή κλήσεων.
 • Ανάθεση αριθμού ομάδας.
 • Υποστήριξη για εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Πλεονεκτήματα

 • Πρακτική και διαισθητική διεπαφή αντιπροσώπων.
 • Προσιτό κόστος σε σύγκριση με άλλες λύσεις.
 • Οι επιλογές εναλλαγής δύο καναλιών ενισχύουν τη συνδεσιμότητα δικτύου.

Μειονεκτήματα

 • Υπάρχουν σφάλματα εφαρμογών υπολογιστή.
 • Δεν υπάρχουν πλάνα με απεριόριστες κλήσεις.
 • Οι ηχογραφήσεις είναι κακής ποιότητας.

Τιμή

Τα πλάνα τιμολόγησης ξεκινούν από $20 ανά χρήστη ανά μήνα.

13. VICIdial

13. VICIdial - App - Uploads - 2021 - 05 - Image22.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας VICIdial

Οι λύσεις κέντρου επικοινωνίας ανοιχτού κώδικα είναι δύσκολο να βρεθούν. Το VICIdial είναι μία από τις λίγες εξαιρέσεις όταν πρόκειται για αυτό. Μην αφήσετε το τμήμα ανοιχτού κώδικα να σας παραπλανήσει στο συμπέρασμα ότι δεν διαθέτει λειτουργίες. Το VICIdial έρχεται με πολλά εργαλεία που μπορείτε να βρείτε σε premium λύσεις, όπως εισερχόμενες και εξερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις, προγνωστικό τηλεφωνητή και ζωντανή συνομιλία ιστότοπου.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Κλήσεις εντός της εταιρίας ή μέσω cloud.
 • Καμπάνιες αυτόματης κλήσης.
 • Αυτόματη δρομολόγηση κλήσεων.
 • Πρόβλεψη κλήσης με αλγόριθμο προσαρμογής κλήσης.
 • Υποστήριξη ΔΦΑ.
 • Αυτόματη συλλογή CallerID.
 • Οθόνες προβολής καμπάνιας σε πραγματικό χρόνο.
 • Πολυγλωσσική υποστήριξη.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι εντελώς δωρεάν.
 • Πλούσιο σε δυνατότητες.
 • Αναφορά 1 οθόνης για άμεσες πληροφορίες.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να διαμορφώσετε κάθε δυνατότητα.
 • Έλλειψη ενσωματώσεων.
 • Ξεπερασμένη διεπαφή χρήστη.

Τιμή

Το VICIdial είναι δωρεάν για χρήση.

14. MiCloud Connect

14. MiCloud Connect - App - Uploads - 2021 - 05 - Image23.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας και εξοπλισμός MiCloud Connect

Το MiCloud Connect έχει δημιουργηθεί για τη βελτιστοποίση της διαχείρισης του τηλεφωνικού κέντρου. Παρέχει πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες για να επιτρέψει στους αντιπροσώπους υπηρεσιών και υποστήριξης να εξοικονομήσουν χρόνο και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα. Το λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας MiCloud Connect καλύπτει τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων. Έρχεται με προεπιλεγμένες δυνατότητες του κέντρου εξυπηρέτησης και προσφέρει δυνατότητες του κέντρου επικοινωνίας στην κορυφή.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Πάροχος δικτύου και Softphone
 • Τηλέφωνα γραφείου IP.
 • Ενσωματωμένο κέντρο επικοινωνίας.
 • Ενσωματωμένο VPN.
 • Διατίθεται σε όλες τις πλατφόρμες.
 • Ενσωμάτωση CRM και επιχειρηματικών διαδικασιών.
 • Αποκατάσταση βλάβης για 24/7/365 συνεχόμενες ώρες.
 • Λειτουργίες ελέγχου κλήσεων.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικές δυνατότητες ενσωμάτωσης.
 • Χαμηλή καθημερινή συντήρηση.
 • Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση ακόμη και χωρίς τεχνικό υπόβαθρο.

Μειονεκτήματα

 • Οι αναφορές και τα αναλυτικά στοιχεία συνοδεύονται από ορισμένους περιορισμούς.
 • Χαμηλή ποιότητα εγγραφής κλήσεων.
 • Τεχνική υποστήριξη διαθέσιμη μόνο μέσω ακριβών προγραμμάτων.

Τιμή

Η τιμή του MiCloud Connect είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν αιτήματος.

15. Twilio

15. Twilio - App - Uploads - 2021 - 05 - Image24.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Twilio

Το Twilio είναι μια πλατφόρμα κέντρου επικοινωνίας πλήρους λίστας. Είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη πλατφόρμα που την καθιστά ιδανική για εταιρείες με μοναδικές ανάγκες κέντρου επικοινωνίας. Το Twilio επιτρέπει στις εταιρείες να βελτιστοποιούν κάθε πτυχή της υποστήριξης και των υπηρεσιών τους με αντίστοιχες δυνατότητες. Οι επιλογές βελτιστοποίησης ξεκινούν με τη διεπαφή χρήστη και φτάνουν μέχρι τη δρομολόγηση αναφορών και αλληλεπίδρασης.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Πλήρως προσαρμόσιμες λειτουργίες.
 • Έξυπνη ΔΦΑ και chatbot.
 • Υποστήριξη για πολλά κανάλια.
 • Ευφυής δρομολόγηση.
 • Ροές εργασίας δέσμευσης.
 • Ισχυρές ενσωματώσεις.
 • Προσαρμοσμένη ανάλυση και αναφορά.
 • Ευέλικτη τιμολόγηση.

Πλεονεκτήματα

 • Πλήρως προσαρμόσιμο.
 • Προσιτή τιμή για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων.
 • Οδηγίες δράσης και πλούσια τεκμηρίωση.

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι κατάλληλο για εντελώς αρχάριους.
 • Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο μέσω email.
 • Προφανώς στοχεύει καταναλωτές που έχουν τεχνογνωσία.

Τιμή

1$ ανά ενεργή ώρα χρήστη.

150$ σταθερά για κάθε χρήστη ανά μήνα.

16. 3CX

16. 3CX - App - Uploads - 2021 - 05 - Image25.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας 3CX

Το 3CX είναι μια λύση που συνοδεύεται από σύνθετες δυνατότητες κέντρου επικοινωνίας. Η πλατφόρμα επιτρέπει ενοποιημένες επικοινωνίες από μία διεπαφή χρήστη. Είναι κατασκευασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες επιχειρήσεων όλων των μεγεθών ανεξάρτητα από τον κλάδο. Ουσιαστικά, είναι ένα ανοιχτό πρότυπο IP PBX που μπορείτε να αναπτύξετε επί τόπου, σε ιδιωτικό cloud ή να αναθέσετε εξωτερική ανάθεση στο 3CX.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Εργαλεία απομακρυσμένης βοήθειας.
 • Ζωντανή συνομιλία για τον ιστότοπο.
 • Εξαιρετική επεκτασιμότητα.
 • Ουρές κλήσεων σε ομάδες ή άτομα.
 • Υποστήριξη για προηγμένες στρατηγικές αναμονής.
 • Υποστήριξη επιλογών επανάκλησης.
 • Καταγραφή κλήσεων.
 • Διασφάλιση ποιότητας.

Πλεονεκτήματα

 • Έρχεται με ένα δωρεάν πλάνο ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις.
 • Προσιτή επιλογή σε σύγκριση με άλλες λύσεις VoIP.
 • Εύκολη εγκατάσταση και διαμόρφωση για γρήγορη ανάπτυξη.

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένες επιλογές προσαρμογής.
 • Ο ξεπερασμένος σχεδιασμός καθιστά τη διεπαφή χρήστη λιγότερο διαισθητική.
 • Μικρές καθυστερήσεις κατά την πρόσβαση σε λειτουργίες.

Τιμή

Τα πλάνα τιμολόγησης ξεκινούν από $20,83 ανά χρήστη ανά μήνα.

17. Front

17. Front - App - Uploads - 2021 - 05 - Image26.png
Πλατφόρμα κέντρου επικοινωνίας Front

Το Front προσφέρει μια ενιαία λύση στις περισσότερες προκλήσεις του κέντρου επικοινωνίας. Με μια προσέγγιση από άκρο σε άκρο, το Front παρέχει μια πλατφόρμα όπου οι πωλήσεις, οι υπηρεσίες και οι αντιπρόσωποι υποστήριξης μπορούν να επιτύχουν τη μέγιστη παραγωγικότητα. Ωστόσο, το Front εξειδικεύεται στην επικοινωνία μέσω email και προσφέρει δυνατότητες που έχουν αναπτυχθεί για τη βελτιστοποίηση της. Βοηθά τις εταιρείες να εγκαταλείψουν ένα γενικό σύστημα έκδοσης καρτελών και να προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία πελατών.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση της ομάδας.
 • Συνεργασία μέσω του αιτήματος υποστήριξης.
 • Όλα τα εργαλεία και τα δεδομένα σε ένα εισερχόμενο.
 • Δημιουργήστε αυτόματες ροές εργασιών και διαχειριστείτε ΣΕΥ.
 • Αναλυτικά στοιχεία για δραστηριότητες υποστήριξης και χρόνο απόκρισης.
 • Υποστήριξη για ενσωμάτωση CRM.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλές επιλογές ενσωμάτωσης.
 • Δυνατότητα κοινής χρήσης email χωρίς την προώθησή τους.
 • Εσωτερική ομαδική συνομιλία μέσω email.

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένες ενσωματώσεις εξακολουθούν να έχουν σφάλματα.
 • Ζητήματα μορφοποίησης κειμένου και πίνακα στην εφαρμογή.
 • Περιορισμένη λειτουργικότητα ημερολογίου.

Τιμή

Τα πλάνα τιμολόγησης του Front ξεκινούν από 19$ ανά χρήστη ανά μήνα που χρεώνονται ετησίως.

18. CloudTalk

18. CloudTalk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image27.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας CloudTalk

Το λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας CloudTalk καλύπτει την υποστήριξη τόσου του εισερχόμενου όσο και του εξερχόμενου τηλεφωνικού κέντρου. Η πλατφόρμα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για εξαιρετικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις. Το σύστημα υποστηρίζει δεκάδες εφαρμογές τρίτων για να διευκολύνει τη ζωή των υπηρεσιών σας και των αντιπροσώπων υποστήριξης.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Ουρά κλήσεων, εγγραφή και κάλυψη.
 • Εσωτερικές κλήσεις.
 • Τηλεφωνητής.
 • ΔΦΑ.
 • Αυτόματη διανομή κλήσεων.
 • Δρομολόγηση βάσει δεξιοτήτων.
 • Προτιμώμενος αντιπρόσωπος.
 • Έξυπνος τηλεφωνητής.
 • Στατιστικά και παρακολούθηση.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά εύκολο και έτοιμο για χρήση.
 • Απλή και διαισθητική διεπαφή.
 • Διαδραστικές φωνητικές απαντήσεις.

Μειονεκτήματα

 • Τυχαία ζητήματα καταγραφής κλήσεων και SMS.
 • Οι προϊστάμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήση, αλλά ο καταναλωτής πρέπει να το γνωρίζει.

Τιμή

Τα πλάνα τιμολόγησης του CloudTalk ξεκινούν από $25 ανά χρήστη ανά μήνα.

19. 8×8 Virtual Office

19. 8×8 Virtual Office
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας και εξοπλισμός 8×8 Virtual Office

Το 8X8 Virtual Office είναι γεμάτο με δυνατότητες. Αυτό το λογισμικό κέντρου επικοινωνίας προσφέρει πρόσβαση σε εργαλεία συνεργασίας, εσωτερική συνομιλία και softphones. Διαθέτει επίσης ειδικές εφαρμογές για κινητά τόσο για Android όσο και για iOS. Δεν υπολείπεται του ανταγωνισμού στο κομμάτι της ενσωμάτωσης. Υποστηρίζει την ενσωμάτωση με δημοφιλείς επιχειρηματικές λύσεις που βασίζονται σε cloud.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Πολυκαναλική υποστήριξη.
 • Δρομολόγηση καναλιών.
 • ΔΦΑ και ΑΔΚ.
 • Προγνωστικός τηλεφωνητής.
 • Αναλύσεις ομιλίας και εμπειρίας πελατών.
 • Εργατικό δυναμικό και διαχείριση ποιότητας.
 • CRM.
 • Εικονικός αντιπρόσωπος.

Πλεονεκτήματα

 • Αφθονία ρυθμίσεων για βελτιστοποίηση προσαρμογών.
 • Εξαιρετική επεκτασιμότητα.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Μειονεκτήματα

 • Πλάνα τιμολόγησης σημαντικά υψηλότερα από τον μέσο όρο του κλάδου.
 • Ξεπερασμένη σχεδίαση σε ορισμένες οθόνες εφαρμογών.
 • Ανεπαρκή φίλτρα spam.

Τιμή

Τα πλάνα τιμολόγησης ξεκινούν από 113$ ανά χρήστη ανά μήνα.

20. Aircall

20. Aircall
Πλατφόρμα κέντρου επικοινωνίας Aircall

Εάν έχετε ήδη τη δική σας τεχνολογική λίστα αλλά χρειάζεστε μόνο μια καθαρή πλατφόρμα κέντρου επικοινωνίας από άκρη σε άκρη, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Aircall. Έρχεται με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες του κέντρου επικοινωνίας, όπως ΔΦΑ, προηγμένη δρομολόγηση κλήσεων και προσθήκη ετικετών κλήσεων. Ωστόσο, οι δυνατότητες απρόσκοπτης ενσωμάτωσής του είναι εκεί που υπερέχει το Aircall. Υποστηρίζει ενσωμάτωση με πάνω από 70 ευρέως χρησιμοποιούμενα επιχειρηματικά εργαλεία.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Διάσκεψη και δρομολόγηση κλήσεων.
 • Τοποθέτηση αριθμών σε μαύρη λίστα.
 • Αριθμοί και επεκτάσεις χωρίς χρέωση.
 • Κοινόχρηστες επαφές και εισερχόμενα κλήσεων.
 • Σχολιασμός κλήσης και ανάθεση.
 • Δυναμικός τηλεφωνητής.
 • Ουρά και κωδικοποίηση κλήσεων (παύση/συνέχιση).
 • Προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και αναφορές.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη εγκατάσταση και ευκολία στη χρήση.
 • Εμφανίζει αυτόματα τα στοιχεία επικοινωνίας τη στιγμή της κλήσης.
 • Εφαρμογές για όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα.

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει υποστήριξη για SMS και MMS.
 • Δεν ενημερώνεται τακτικά.
 • Προβλήματα με την αυτόματη ανανέωση του πίνακα ελέγχου.

Τιμή

Τα σχέδια τιμολόγησης ξεκινούν από $30 ανά χρήστη ανά μήνα, που χρεώνονται ετησίως.

21. RingCentral Contact Center

21. RingCentral Contact Center
Διεπαφή λογισμικού RingCentral Contact Center

Το λογισμικό RingCentral Contact Center καλύπτει τις ανάγκες των μεγάλων κέντρων επικοινωνίας. Είναι μια πλατφόρμα γεμάτη με μια ποικιλία δυνατοτήτων και έχει σχεδιαστεί για να είναι πελατοκεντρική. Επιτρέπει στους αντιπροσώπους να επικοινωνήσουν με τους πελάτες ακριβώς εκεί που θέλουν να επικοινωνήσουν. Με προηγμένες ουρές και διανομή, είναι ιδανικό για κέντρα που αντιμετωπίζουν μεγάλο όγκο κλήσεων σε καθημερινή βάση.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Μικτό τηλεφωνικό κέντρο.
 • Πολυκαναλική υποστήριξη.
 • Πολυκαναλική, βασισμένη σε δεξιότητες, AI, φωνητικό ταχυδρομείο και δρομολόγηση βάσει δεδομένων.
 • Αυτοεξυπηρέτηση ΔΦΑ.
 • Εικονική αναμονή.
 • Chatbots.
 • Εκτροπή κλήσης.
 • Προγνωστικός, προληπτικός και προοδευτικός τηλεφωνητής.
 • Διασφάλιση ποιότητας.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλές επιλογές προσαρμογής.
 • Υποστηρίζει διαφορετικές ροές κλήσεων για μεμονωμένους αντιπροσώπους.
 • Ειδική εφαρμογή για κινητά.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να είναι δύσκολο να διαμορφώσετε τη δρομολόγηση κλήσεων.
 • Τυχαίες καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.
 • Τιμή άνω του μέσου όρου.

Τιμή

Η τιμή διατίθεται μόνο κατόπιν αιτήματος.

22. TenFold

22. TenFold - App - Uploads - 2021 - 05 - Image2.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας TenFold

Το TenFold είναι μια άλλη λύση κέντρου επικοινωνίας που δημιουργήθηκε για μεγαλύτερες ομάδες. Είναι μια πλατφόρμα κατάλληλη για ομάδες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον δέκα αντιπροσώπους. Το TenFold είναι μια ισχυρή λύση με εκτεταμένες δυνατότητες ενσωμάτωσης. Από άποψη δυνατοτήτων δεν υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η πλατφόρμα διαθέτει αυτόματη καταγραφή κλήσεων, κουμπί για κλήση και άλλες δυνατότητες που κάνουν τις συνομιλίες με τους πελάτες πολύ εύκολες.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Εισερχόμενο και εξερχόμενο τηλεφωνικό κέντρο.
 • Αυτόματη καταγραφή κλήσεων.
 • Διαχείριση εργατικού δυναμικού.
 • Κουμπί για κλήση.
 • Εφαρμογές επιφάνειας εργασίας για Mac και PC.
 • Ισχυρές ενσωματώσεις (CISCO, Salesforce, Genesys, MS Dynamics και άλλα).
 • NLP.
 • Σύστημα ειδοποιήσεων.

Πλεονεκτήματα

 • Πληροφορίες αναφοράς σε πραγματικό χρόνο για την απόδοση της ομάδας.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
 • Πληροφορίες πελατών αναδύονται τη στιγμή που χτυπά το τηλέφωνο.

Μειονεκτήματα

 • Έλλειψη επιλογών προσαρμογής.
 • Υπάρχουν ακόμα κάποια σφάλματα.
 • Οι σημειώσεις κλήσεων μεταβαίνουν στην ενότητα σχολίων χωρίς προφανή λόγο.

Τιμή

Η τιμή διατίθεται μόνο κατόπιν αιτήματος.

23. Kixie PowerCall

23. Kixie PowerCall
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Kixie PowerCall

Το Kixie PowerCall είναι μια εξαιρετική επέκταση σε μια ήδη ανώτερη πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση και το προσωπικό υποστήριξης. Στον πυρήνα του, είναι μια πλατφόρμα αφοσίωσης πωλήσεων, αλλά έρχεται με αυτοματοποιημένα μηνύματα, δυνατότητες κλήσεων και ενσωματώσεις που επεκτείνουν σημαντικά τη λειτουργικότητά του. Με πρόσθετες δυνατότητες συνεργασίας και παρακολούθησης, οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Kixie PowerCall για να βελτιώσουν τις διαδικασίες του κέντρου επικοινωνίας τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Κουμπί για κλήση.
 • Καταγραφή κλήσεων.
 • Αναδυόμενες πληροφορίες στην οθόνη.
 • Τοπική παρουσία με δυνατότητα AI.
 • Προσαρμοσμένες διαθέσεις κλήσεων.
 • Αναφορές μετρήσεων κλήσεων.
 • Εκπαίδευση ζωντανών κλήσεων.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ εύκολο στη χρήση.
 • Μεγάλη κάλυψη softphone για τη Βόρεια Αμερική.
 • Ενσωματώνεται εύκολα με άλλα εργαλεία όπως το HubSpot.

Μειονεκτήματα

 • Τα προηγμένα χαρακτηριστικά απαιτούν ενσωματώσεις.
 • Έχει ακόμα μερικά σφάλματα.
 • Καμία αναζήτηση για το ιστορικό κλήσεων.

Τιμή

Τα πλάνα τιμολόγησης ξεκινούν από $35 το μήνα ανά 3 χρήστες που χρεώνονται ανά τρίμηνο.

24. PhoneBurner

24. PhoneBurner
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας PhoneBurner

Με το σύστημα ισχύος κλήσης του PhoneBurner, οι επιχειρήσεις μπορούν να συνεργαστούν με τους πελάτες τους πιο αποτελεσματικά. Ενώ είναι μια αυτόνομη πλατφόρμα, το PhoneBurner υποστηρίζει επίσης ενσωματώσεις με άλλο επιχειρηματικό λογισμικό. Επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την πλατφόρμα μέχρι την αλλαγή των κουμπιών κλήσης. Με τα πάντα να βρίσκονται στο cloud, οι εταιρείες μπορούν επίσης να ενισχύσουν τους αντιπροσώπους εν κινήσει.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Δυναμικός τηλεφωνητής.
 • Κέντρο εξερχόμενης επικοινωνίας.
 • Τοπικό αναγνωριστικό καλούντος.
 • Αυτοματοποίηση διαδικασίας μετά την κλήση.
 • Αυτόματη παρακολούθηση κλήσεων.
 • Έξυπνη διανομή πελατών.
 • Καταγραφή κλήσεων.
 • Πίνακες βαθμολογίας σε πραγματικό χρόνο.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτοματισμού.
 • Πλήρως προσαρμόσιμο.
 • Ειδική υποστήριξη πελατών.

Μειονεκτήματα

 • Η ανάλυση πωλήσεων απαιτεί ενσωμάτωση με άλλο λογισμικό.
 • Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση αριθμών φαξ.
 • Έλλειψη επιλογών αναφοράς.

Τιμή

Η τιμή ξεκινά από $149 ανά χρήστη ανά μήνα.

25. ChaseData CCaaS

25. ChaseData CCaaS
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας ChaseData CCaaS

Τέλος, έχουμε το ChaseData CCaaS, το οποίο είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλές επιχειρήσεις. Χτισμένο σε τεχνολογίες αιχμής, αυτό το λογισμικό κέντρου επικοινωνίας προσφέρει σταθερή απόδοση και μεγάλη εμπειρία χρήστη. Η πλατφόρμα διαθέτει πολλές επιλογές κλήσης, αναφορές και υποστήριξη για ενσωματώσεις. Διαθέτει μια όμορφη διεπαφή χρήστη που προωθεί την ευκολία χρήσης.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Μικτό κέντρο επικοινωνίας.
 • Προγνωστική κλήση.
 • Ουρά προοδευτικής κλήσης.
 • Διαχειριζόμενη προεπισκόπηση κλήσης.
 • Τηλεφωνητής χωρίς αντιπρόσωπο.
 • Τηλεφωνητής βασισμένος σε δεξιότητες.
 • Υποστήριξη ΔΦΑ.
 • Αυτόματη διανομή κλήσεων.

Πλεονεκτήματα

 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
 • Εκτενείς προσαρμογές (αποτελέσματα κλήσεων, αυτόματοι χαιρετισμοί & άλλα).
 • Πολύ ισχυρός τηλεφωνητής.

Μειονεκτήματα

 • Η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλες λύσεις.
 • Περιορισμένη διαθεσιμότητα υποστήριξης πελατών.
 • Τιμή πάνω από τον μέσο όρο του κλάδου.

Τιμή

Τα πλάνα τιμολόγησης ξεκινούν από 89$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα.

Decisions, decisions, decisions.

Choosing the right software can be challenging. Put your mind at ease and trust LiveAgent to meet your expectations.

Σύγκριση των 5 κορυφαίων κέντρων επικοινωνίας

Έχουμε ήδη αγγίξει καθένα από τα 5 κορυφαία κέντρα επικοινωνίας στις προηγούμενες ενότητες. Ας τα συγκρίνουμε εν συντομία και να αναφέρουμε μόνο τι κάνει το λογισμικό κάθε κέντρου επικοινωνίας μοναδικό.

Κέντρο επικοινωνίαςΒαθμολογία CapterraΒασισμένο σε ιστόΔωρεάν έκδοσηΔωρεάν δοκιμήΑρχική τιμή
LiveAgent4.7/5 (περίπου 1.000 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Zendesk4.3/5 (περίπου 2.500 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙΟΧΙ$19 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Zoho Desk4.5/5 (περίπου 1.600 αξιολογήσεις)ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$14 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Talkdesk 4.6/5 (περίπου 660 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΟΧΙ$65 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
GoToConnect4.5/5 (περίπου 570 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΝΑΙ19,95$ /μήνα
Ημερομηνία 6 Μαΐου

1. Το LiveAgent

Πίνακας ελέγχου LiveAgent
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας LiveAgent

Το LiveAgent βρίσκεται στην κορυφή της λίστας διότι είναι η πιο αξιόπιστη και πλούσια σε δυνατότητες λύση κέντρου επικοινωνίας στην αγορά. Από αυτά τα 5 κορυφαία κέντρα επικοινωνίας, είναι το μόνο που διαθέτει Διεπαφή Αντιπροσώπου, το οποίο είναι απαραίτητο για τις εταιρείες που θέλουν να δίνουν στους αντιπροσώπους τους πλήρη έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την εργασία τους. Είναι το λογισμικό κέντρου επικοινωνίας με την υψηλότερη βαθμολογία στο Capterra και διαθέτει εντυπωσιακή βαθμολογία “89,2% πιθανότητα να προταθεί”.

Όσον αφορά την αναγνώριση, το LiveAgent έλαβε σημαντικά περισσότερα βραβεία από οποιαδήποτε άλλη λύση στη λίστα. Προσφέρει πάνω από 200 δυνατότητες καθιστώντας την την πιο ευέλικτη λύση που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη κέντρου επικοινωνίας, ανεξάρτητα από το πόσο συγκεκριμένες είναι. Τέλος, αν λάβετε υπόψη την τιμή για το LiveAgent, θα είναι δύσκολο να βρείτε μια πλατφόρμα που μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη αξία από αυτήν.

2. Zendesk

2. Zendesk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image7.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Zendesk

Το Zendesk βρίσκεται επίσης στην κορυφή της λίστας μας. Είναι απλώς και μόνο διότι η πλατφόρμα προωθεί την ευκολία στη χρήση, ενώ παρέχει πολλές δυνατότητες για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες του κέντρου επικοινωνίας. Ωστόσο, προσφέρεται με πολύ λιγότερες δυνατότητες από το LiveAgent και δεν διαθέτει την εκτεταμένη υποστήριξη του LiveAgent για VoIP και softphones.

Είναι επίσης λιγότερο προσιτό από το LiveAgent και δεν μπορεί να εγκατασταθεί εσωτερικά. Είναι βέβαια μια πρωτοποριακή πλατφόρμα και πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν να τη χρησιμοποιήσουν.

3. Zoho Desk

3. Zoho Desk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image8 1.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Zoho Desk

Το Zoho Desk είναι ένα άλλο εξαιρετικό λογισμικό κέντρου επικοινωνίας. Παρόλο που δεν έχει τόσες δυνατότητες όπως το Zendesk και το LiveAgent, προσφέρεται με ένα chatbot, το οποίο ορισμένες επιχειρήσεις μπορεί να εκτιμήσουν. Είναι πιο προσιτό από το Zendesk και το LiveAgent, αλλά προσφέρεται στα πιο προηγμένα πλάνα τιμολόγησης.

Σε αντίθεση με το LiveAgent, μπορεί να εγκατασταθεί σε επιτραπέζιους υπολογιστές Mac και Windows, αλλά δεν υποστηρίζει εγκατάσταση για επιχειρήσεις που διαθέτουν διακομιστή Linux ή Windows.

4. Talkdesk

4. Talkdesk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image9.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας Talkdesk

Με συνολική βαθμολογία 4,6 στο Capterra, το Talkdesk είναι το δεύτερο λογισμικό κέντρου επικοινωνίας με την καλύτερη βαθμολογία στην αγορά. Διατίθεται με πολλές χρήσιμες δυνατότητες και είναι το μόνο στην ενότητα κορυφαίων λύσεων με τις λειτουργίες αυτόματης κλήσης.

Το μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή και οι επιχειρήσεις πρέπει να ζητήσουν προσφορά για να μάθουν την τιμή. Επικεντρώνεται περισσότερο στην βελτιστοποίηση της διαδικασίας του κέντρου επικοινωνίας για μεσαίες επιχειρήσεις και εταιρείες.

5. GoToConnect

5. GoToConnect - App - Uploads - 2021 - 05 - Image10.png
Πίνακας ελέγχου κέντρου επικοινωνίας GoToConnect

Τέλος, έχουμε το GoToConnect. Σε αντίθεση με το LiveAgent και το Zoho Desk, δεν διαθέτει αυτόματη δρομολόγηση, κάτι που μπορεί να είναι πρόβλημα για τις επιχειρήσεις με μεγάλο όγκο ημερήσιων κλήσεων. Είναι πιο ακριβό από οποιαδήποτε άλλη λύση στις κορυφαίες 5 κατηγορίες μας.

Ωστόσο, λόγω της αξιοπιστίας και της σταθερότητας της πλατφόρμας, είναι μία από τις πιο περιζήτητες λύσεις κέντρου επικοινωνίας στην αγορά, με πιθανότητα 85,2% να προταθεί στο Capterra.

Συμπέρασμα

Όταν επιλέγετε ένα κέντρο επικοινωνίας για την εταιρεία σας, πρέπει να δώσετε προσοχή σε πολλές λεπτομέρειες. Ως αποχαιρετιστήριο δώρο, σας προσφέρουμε διάφορα ερωτήματα και απαντήσεις για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση.

 • Ποια λύση κέντρου επικοινωνίας είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας;

Δεν υπάρχει άμεση απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, διότι κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές ανάγκες και στόχους. Ωστόσο, η επιλογή μιας κλιμακούμενης λύσης που είναι πλούσια σε δυνατότητες, εύκολη στην εγκατάσταση και στη χρήση, όπως το LiveAgent, είναι κάτι που πρέπει γενικά να επιδιώξετε να επιτύχετε.

 • Ποιες είναι οι καλύτερες all-in-one λύσεις κέντρου επικοινωνίας;

Οι καλύτερες all-in-one λύσεις κέντρου επικοινωνίας είναι αυτές που επιτρέπουν τις λειτουργίες τόσο του εισερχόμενου όσο και του εξερχόμενου κέντρου επικοινωνίας. Θα πρέπει επίσης να έχουν προηγμένες επιλογές κλήσης και δρομολόγησης. Μερικές από τις καλύτερες all-in-one λύσεις κέντρου επικοινωνίας περιλαμβάνουν το LiveAgent και το Five9.

 • Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό του κέντρου επικοινωνίας με ενσωματωμένες καρτέλες και ζωντανή συνομιλία;

Το καλύτερο κέντρο επικοινωνίας με ενσωματωμένες δυνατότητες καρτελών και ζωντανής συνομιλίας είναι το LiveAgent. Παρέχει ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι υπηρεσίες και οι αντιπρόσωποι υποστήριξης για να αλληλεπιδράσουν με πελάτες σε πολλά ψηφιακά κανάλια.

 • Ποιο είναι το καλύτερο κέντρο επικοινωνίας βάσει δυνατοτήτων;

Από άποψη δυνατοτήτων, το καλύτερο κέντρο επικοινωνίας είναι το LiveAgent διότι διαθέτει σχεδόν 200 λειτουργίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως.

 • Ποιο κέντρο επικοινωνίας έχει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πλάνα τιμολόγησης του LiveAgent ξεκινούν από 15$ ανά χρήστη ανά μήνα, την πληθώρα δυνατοτήτων και την εύκολη εγκατάσταση, το κέντρο επικοινωνίας του LiveAgent προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

 • Ποιο είναι το κορυφαίο λογισμικό κέντρου επικοινωνίας βάση βαθμολογίας;

Το κορυφαίο κέντρο επικοινωνίας στην αγορά είναι το LiveAgent, με συνολική βαθμολογία 4,7 στο Capterra.

 • Ποιο είναι το πιο εύκολο κέντρο επικοινωνίας για ρύθμιση & χρήση;

Και πάλι, το πιο εύκολο κέντρο επικοινωνίας για ρύθμιση και χρήση είναι το LiveAgent. Απαιτεί ελάχιστο έως καθόλου τεχνολογικό υπόβαθρο για να το ρυθμίσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

Still looking for the right contact center software?

Leverage the full power of LiveAgent and provide the best customer service on the market.

FAQ

What is contact center software?

A contact center software is a solution built to help contact centers streamline all relevant processes. It can help them manage customer communications, both inbound and outbound ones. Contact center software comes with support for telephone communications and helps manage communications across a range of channels such as social media, webchat, messaging apps, and email.

What is the difference between a contact center and a call center?

A modern call center and contact center share one thing - they are both used to handle outbound and inbound calls. Unlike call centers, which are focused only on telephone communications, contact centers use VoIP and contact center software to enable consumers to reach out to businesses via their preferred channel. Digital service channels encompass everything ranging from texts to social media messaging, and they are a part of the one integrated contact center system.

What's the difference between cloud-based and on-premise contact center software?

The on-premise contact center software is installed on the company servers. It uses the internal IT and communications infrastructure. Therefore, the company is in charge of its maintenance. On the other hand, cloud-based contact center software operates on a remote server. The company doesn’t have to invest in internal infrastructure and maintenance. To use it, the company’s service and support agents need internet access and sufficient bandwidth.

What is an omnichannel contact center solution?

An omnichannel contact center solution is able to support inbound and outbound customer communication across a variety of digital communication channels. It integrates all communication channels in one system, allowing customers to choose their favorite channel or switch from one to another without disrupting the experience.

What are the benefits of using contact center software?

There are many benefits of using contact center software. First, with a powerful CRM integration, companies can use contact center software to improve customer journey management and personalize the experience for every customer. With access to internal communication tools, companies can also facilitate internal collaboration and strengthen customer service teamwork. Finally, it will improve customer satisfaction, streamline quality management, and speed up the issue resolution process.

How much does call center software cost?

The call center software cost depends on the number of available features and the number of supported agents. Every call center software provider has a unique pricing plan. The cost of using a call center solution varies between $59 and $119 per service or support agent. This price includes access to a comprehensive list of features and a solution that supports both inbound and outbound call management.

How does call center software work?

Here is how call center software works: it identifies the customer > if the customer is not in the database it automatically adds a record > it ques the call according to the agent mapping > agents take a call and immediately have access to customer record > agents either resolves the issue, invite more experienced agents, escalate the ticket, or do follow up to track the status > upon resolution the system sends an automated survey.

Why is quality assurance important for contact center solutions?

Quality assurance should be one of the main pillars of any contact center solution or strategy. The consistency of services and support provided by a team can vary. Quality assurance is a strategy that enables businesses to provide dependable service and support to customers consistently. On the other hand, quality assurance for contact center solutions increases team efficiency and reduces the time agents spend in idle mode.

What equipment is needed for a contact center?

Given that the modern contact center solutions are predominantly cloud-based, the equipment requirements are very low. The basic requirements encompass a computer that meets the contact center solution’s system requirements, a stable internet connection, and a headset. A browser-based contact center doesn’t even require a VoIP connection or telephone line. It reduces infrastructure expenses while improving efficiency and productivity.

Do contact centers use VoIP?

Modern contact center solutions enable businesses to leverage multiple digital service channels. VoIP has become the standard in the industry. It allows companies to make phone calls over the internet, which makes contacting significantly easier. The most common method contact center solutions enable VoIP communication is through a softphone - a specialized software solution that acts like a regular phone.

What is the best contact center software?

The best contact center software is the one that reflects your unique business goals. Given the number of available features, automation capabilities, support for multiple communication channels, and affordability, LiveAgent is the best contact center software.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.