Αξιολόγηση Chatfuel Chatbot

Αξιολόγηση Chatfuel Chatbot
Compare Αξιολόγηση Chatfuel Chatbot with other in: How Αξιολόγηση Chatfuel Chatbot is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
93 reviews

Η λύση chatbot του Chatfuel κάνει τις εξατομικευμένες συνομιλίες παιχνιδάκι, επιτρέποντάς σας να αλληλεπιδράτε με το κοινό σας με τρόπο αποτελεσματικό και αποτελεσματικό. Και το καλύτερο; Είναι απίστευτα εύκολο να ξεκινήσετε.

Pricing
Starting from:
$   το μήνα
Free trial: No
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.7
Εμπειρία χρήστη
4
Τιμή
3
Ενσωμάτωση
4

Key takeaways

Pros

  • Δωρεάν έκδοση διαθέσιμη
  • Εύκολη διαδικασία εγγραφής
  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Cons

  • Μερικά περιστασιακά σφάλματα ενδέχεται να παρουσιαστούν
  • Η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο μέσω Facebook
  • Εξαιρετικά συγκεχυμένη και μη διαισθητική στρατηγική τιμολόγησης

Ξεκινώντας με τη δυνατότητα Chatfuel Chatbot

Το Chatfuel είναι μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα δημιουργίας chatbot για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Με το Chatfuel, μπορείτε να ρυθμίσετε chatbot για το Facebook Messenger, το WhatsApp, το Instagram και άλλους ιστότοπους χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού. Η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης καθιστά εύκολη τη δημιουργία και την προσαρμογή των chatbot που μπορούν να χειριστούν μια ποικιλία αλληλεπιδράσεων. Αυτό περιλαμβάνει την απάντηση σε ερωτήσεις πελατών, τον προγραμματισμό συναντήσεων και την επεξεργασία παραγγελιών.

Καταρχάς, για να δοκιμάσω σωστά το Chatfuel, έπρεπε να εγγραφώ σε έναν λογαριασμό. Το έκανα πηγαίνοντας στον ιστότοπο του λογισμικού.

Κατά τη γνώμη μου, η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και φιλική προς το χρήστη. Όταν πήγα στον ιστότοπο του Chatfuel, είδα αμέσως το κουμπί Έναρξη δωρεάν δοκιμής. Έκανα κλικ σε αυτό για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.

Μόλις έγινε αυτό, ανακατευθύνθηκα στη σελίδα εγγραφής στο Chatfuel, όπου μου ζητήθηκε να συνδεθώ χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό μου στο Facebook – δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Δημιουργία λογαριασμού Chatfuel

Μου φάνηκε ότι ήταν ένας καλός τρόπος για να απλοποιήσω τη διαδικασία εγγραφής. Από την άλλη πλευρά, θα εκτιμούσα εναλλακτικές επιλογές εγγραφής.

Chatfuel που ζητά πρόσβαση στο Facebook

Δεν χρειαζόταν να παρέχετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή να κάνετε πληρωμές. Αυτό συμβαίνει επειδή το Chatfuel προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα στους χρήστες να δημιουργήσουν και να δοκιμάσουν τα chatbot τους χωρίς καμία οικονομική δέσμευση.

Αφού συμπλήρωσα τη φόρμα εγγραφής μέσω Facebook, οδηγήθηκα στον πίνακα ελέγχου του Chatfuel, όπου έπρεπε να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις:

Chatfuel - πληροφορίες για την επιχείρησή σας

Μόλις απάντησα σε όλα, μου ζητήθηκε να συνδέσω τη σελίδα μου στο Facebook με το chatbot.

Chatfuel - συνδέστε τη σελίδα σας στο Facebook

Γενικά, η διαδικασία εγγραφής κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Δεν υπήρξε επιβεβαίωση ή επαλήθευση μέσω email ή κάτι παρόμοιο. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, νομίζω ότι το Chatfuel παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή που επιτρέπει ακόμη και στους αρχάριους να ξεκινήσουν εύκολα με το chatbot.

Λειτουργίες και ενσωμάτωση Chatfuel Chatbot

Μόλις τελείωσα με την εγγραφή, ήρθε η ώρα να δοκιμάσω σωστά τις δυνατότητες του bot και να το ενσωματώσω – το πιο συναρπαστικό μέρος.

Κατά τη γνώμη μου, το Chatfuel προσφέρει μια οπτικά ελκυστική διεπαφή χρήστη με κομψή σχεδίαση που είναι εύκολη στην πλοήγηση, ακόμη και για αρχάριους.

Η πλατφόρμα έχει μια φιλική εμφάνιση που καθιστά εύκολη τη δημιουργία και τη διαχείριση των chatbot.

Chatfuel - επισκόπηση chatbot

Το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης μου επέτρεψε να προσαρμόσω την εμφάνιση και την αίσθηση του chatbot και να προσθέσω λειτουργίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου.

Το Chatfuel παρέχει μια ποικιλία λειτουργιών στους χρήστες του. Αυτές περιλαμβάνουν πρόσβαση σε άμεση υποστήριξη, έως και 50 ενεργές συνομιλίες με χρήστες και τη δυνατότητα δημιουργίας bots για το Facebook Messenger και το Instagram. Επιπλέον, το chatbot χρησιμοποιεί επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP), η οποία επιτρέπει στο chatbot να κατανοεί και να ανταποκρίνεται στις εισαγωγές φυσικής γλώσσας από τους χρήστες.

Chatfuel - επιλέξτε πρότυπο chatbot

Η πλατφόρμα ενσωματώνεται επίσης με υπηρεσίες τρίτων όπως το Zapier, το Calendly και το Stripe. Αυτά επιτρέπουν στους χρήστες να αυτοματοποιούν εργασίες όπως η επεξεργασία παραγγελιών και ο προγραμματισμός ραντεβού.

Κατά τη χρήση του Chatfuel, δεν αντιμετώπισα προβλήματα με τη δοκιμή του chatbot. Ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλματα κατά τη ρύθμιση μιας νέας δυνατότητας ή την ενσωμάτωση με μια υπηρεσία τρίτου κατασκευαστή – όπως και με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο. Σε αυτήν την περίπτωση, το Chatfuel προσφέρει ένα ολοκληρωμένο κέντρο βοήθειας και ένα φόρουμ κοινότητας όπου μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Chatfuel - Ρύθμιση chatbot
Chatfuel - Ρύθμιση του chatbot του Facebook

Επιπλέον, το Chatfuel παρέχει μια σειρά πόρων υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων των σεμιναρίων, της τεκμηρίωσης και της υποστήριξης μέσω email.

Συνολικά, το Chatfuel προσφέρει μια απλή και διαισθητική διεπαφή που είναι εύκολη στην πλοήγηση. Αν και μπορεί να υπάρχουν περιστασιακά ζητήματα ή σύγχυση, η υποστήριξη πελατών της πλατφόρμας διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να επιλύσουν γρήγορα τυχόν προβλήματα.

Απόδοση και χρησιμότητα

Ως κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει και δοκιμάσει το chatbot Chatfuel σε μια σελίδα στο Facebook, είμαι απόλυτα εντυπωσιασμένος με την απόδοσή του. Το bot είναι απίστευτα φιλικό προς το χρήστη και διαισθητικό, καθιστώντας το εύκολο για οποιονδήποτε να πλοηγηθεί και να το χρησιμοποιήσει. Εκτίμησα ιδιαίτερα την εξατομικευμένη εμπειρία που παρείχε, προσαρμόζοντας τις απαντήσεις της στις συγκεκριμένες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά μου. Η ικανότητα του ρομπότ να παρέχει γρήγορα σχετικές πληροφορίες και να απαντά σε ερωτήσεις μου εξοικονόμησε πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Συνολικά, θεωρώ ότι το chatbot Chatfuel είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για όποιον θέλει να ασχοληθεί πιο αποτελεσματικά με μια σελίδα στο Facebook.

Τιμολόγηση Chatbot Chatfuel

Το Chatfuel έχει μερικές πραγματικά συγκεχυμένες στρατηγικές τιμολόγησης. Κοιτάζοντας τον ιστότοπό τους, βρήκα 3 διαφορετικές σελίδες τιμολόγησης, καθεμία από τις οποίες προτείνει διαφορετικές χρεώσεις. Για να ξεκαθαρίσω αυτή τη σύγχυση, επικοινώνησα με την υποστήριξη πελατών τους. Η απάντησή τους ήταν άμεση και εύστοχη. Από όσα εξήγησαν, η τιμολόγηση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία του χρήστη και τη διεύθυνση IP.

Εάν είστε νέος χρήστης της πλατφόρμας του όπως εγώ, υπάρχει ένας συγκεκριμένος πίνακας τιμών που μπορεί να ισχύει για εσάς. Το εξηγώ παρακάτω πιο αναλυτικά. Οι τιμές εξαρτώνται επίσης από τη γεωγραφική σας θέση. Επομένως, έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι 100% σίγουρο ότι αυτή η τιμολόγηση θα ισχύει για εσάς.

Δοκιμαστικό πρόγραμμα

Παρόλο που είναι μάλλον περιορισμένο, οι χρήστες του Chatfuel μπορούν να επωφεληθούν από ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε chatbot για το Facebook Messenger και το Instagram, να έχετε έως και 50 ενεργές συνομιλίες με χρήστες και να έχετε πρόσβαση σε άμεση υποστήριξη. Επιπλέον, παρέχει επίσης στους χρήστες πρόσβαση σε διάφορα πρότυπα, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ροής και ενσωματώσεις.

Επιχειρηματικό πρόγραμμα

Προχωρώντας, με 12$ το μήνα, μπορείτε να αποκτήσετε το Επιχειρηματικό πρόγραμμα. Εκτός από τις δυνατότητες του δωρεάν προγράμματος, μπορείτε να απολαύσετε έως και 500 συνομιλίες. Αυτή είναι μια αρκετά σημαντική διαφορά από το προηγούμενο πρόγραμμα.

Πρόγραμμα για νεοσύστατες επιχειρήσεις

Αυξάνοντας τον προϋπολογισμό σας κατά μόλις 8$ το μήνα, μπορείτε να λαμβάνετε διπλάσιες συνομιλίες (σε σύγκριση με το προηγούμενο πρόγραμμα). Όλα χάρη στο πρόγραμμα για νεοσύστατες επιχειρήσεις που κοστίζει 20$ το μήνα, όταν χρεώνεται ετησίως.

Πρόγραμμα Μικρών Επιχειρήσεων

Το επόμενο πρόγραμμα που προσφέρεται από το Chatfuel είναι το πρόγραμμα Μικρών Επιχειρήσεων για λίγο περισσότερο – 48$ το μήνα σε ετήσια χρέωση. Αυτό προσφέρει 3000 συνομιλίες.

Πρόγραμμα Αναπτυσσόμενων Επιχειρήσεων

Τέλος, η επιλογή Αναπτυσσόμενων Επιχειρήσεων. Αυτό είναι το πιο προηγμένο από όλα. Αυτό συμβαίνει επειδή σας δίνει ένα όριο έως και 10.000 συνομιλιών το μήνα. Μπορείτε να λάβετε αυτό το πρόγραμμα για λίγο λιγότερο από 100$ το μήνα.

Παραδείγματα λειτουργιών που είναι διαθέσιμες στους χρήστες με κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνουν το πρόγραμμα δημιουργίας ροής, τα πρότυπα, την αυτοματοποίηση επικοινωνίας, τη διαχείριση δυνητικών πελατών, τη ζωντανή συνομιλία, την υποστήριξη και τις ενσωματώσεις.

Σε περίπτωση που υπερβείτε το όριο του προγράμματος σας, ενδέχεται να ισχύουν ορισμένες επιπλέον χρεώσεις.

Συμπέρασμα

Συνολικά, εντυπωσιάστηκα με την πλατφόρμα chatbot του Chatfuel. Η ευκολία χρήσης, οι επιλογές προσαρμογής και η γκάμα χαρακτηριστικών του το καθιστούν μια σταθερή επιλογή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Αν και μπορεί να υπάρχουν περιστασιακά ζητήματα ή σύγχυση, το ολοκληρωμένο κέντρο βοήθειας και το φόρουμ κοινότητας της πλατφόρμας παρέχουν άφθονη υποστήριξη στους χρήστες. Επιπλέον, τα προγράμματα τιμολόγησης του Chatfuel το καθιστούν προσβάσιμο σε επιχειρήσεις με διαφορετικούς προϋπολογισμούς. Συνολικά, αν ψάχνετε για μια φιλική προς το χρήστη, πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα chatbot, σίγουρα θα συνιστούσα να δοκιμάσετε το Chatfuel.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Έχω προβλήματα με τη σύνδεση του Chatfuel σε μια Σελίδα Facebook.

Για να αποφύγετε προβλήματα με τη σύνδεση του Chatfuel chatbot με μια σελίδα Facebook, μεταβείτε στην καρτέλα Αρχική σελίδα στο Chatfuel και επιλέξτε Σύνδεση στο την επιλογή Σελίδα Facebook. Επιλέξτε τη σελίδα που θέλετε να συνδεθείτε και κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση. Επιλέξτε Τέλος και θα είστε έτοιμοι. Αν κατά λάθος συνδέσατε λάθος σελίδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αποσυνδέσετε και, στη συνέχεια, να προσθέσετε αυτήν που θέλατε αρχικά.

Το Chatfuel bot μου δεν ανταποκρίνεται.

Πρώτα απ ‘όλα, ελέγξτε εάν το bot είναι ενεργοποιημένο. Δεύτερον, δοκιμάστε το bot στην πλατφόρμα του Chatfuel για να δείτε εάν έχει ρυθμιστεί σωστά. Στη συνέχεια, επαληθεύστε εάν το bot είναι σωστά ενσωματωμένο με την πλατφόρμα ή τον ιστότοπό σας. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι στον αριθμό των διαθέσιμων πιστώσεων.

Product reviews

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη βάση γνώσεων του monday.com; Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για να μάθετε πώς λειτουργεί και πώς απέδωσε στις δοκιμές μας.

Αξιολόγηση βάσης γνώσεων monday.com

Το monday.com είναι ένα λογισμικό ροής εργασιών και συνεργασίας που βοηθά τις ομάδες να συνεργαστούν αποτελεσματικά σε προτζεκτς. Παρότι δεν είναι λογισμικό βάσης γνώσεων, έχει κριθεί με 4,4 μέσο όρο βάσει αξιολογήσεων από αξιόπιστες πηγές. Η τιμολόγηση του είναι δωρεάν, με δυνατότητα δοκιμής και υποστήριξης. Διαθέτει επίσης εργαλεία δημιουργίας και κοινής χρήσης πληροφοριών στον τομέα της γνωσιακής βάσης.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Spokeo; Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για να μάθετε πώς λειτουργεί και πώς απέδωσε στις δοκιμές μας.

Αξιολόγηση Spokeo

Το Spokeo είναι μια υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου, ονόματος, διεύθυνσης κατοικίας και email που παρέχεται μέσω διαδικτυακού ιστότοπου και εφαρμογής για Android. Η τιμή ξεκινά από $19,95 τον μήνα, υπάρχει δωρεάν δοκιμή αλλά όχι δωρεάν έκδοση. Έχει πάνω από 2206 κριτικές, βαθμολογία 2,3 σε αξιόπιστα πόρταλ αξιολογήσεων. Προσφέρει δυνατότητες αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου, αναζήτησης με όνομα, επιπλέον χαρακτηριστικά και επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Αναζητάτε ένα εργαλείο chatbot για την εταιρεία σας; Ελάτε μαζί μας για μια λεπτομερή κριτική του Freshchat chatbot για να δείτε αν είναι ένα εργαλείο για τις ανάγκες σας.

Αξιολόγηση Freshchat chatbot

Το εργαλείο Freshchat βελτιώνει την εμπειρία των πελατών προσφέροντας άμεση βοήθεια και εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω chatbot, τυποποιημένων απαντήσεων και λεπτομερών αναλυτικών στοιχείων. Στον ιστότοπο του Freshchat μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και η διαδικασία είναι φιλική προς το χρήστη και γρήγορη. Η εξερεύνηση του εργαλείου μπορεί να ξεκινήσει μετά την εγγραφή.

Σκέφτεστε το Chatra για τις ανάγκες σας σε ζωντανή συνομιλία; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και μάθετε πώς απέδωσε κατά τη διάρκεια των γενικών δοκιμών μας.

Αξιολόγηση ζωντανής συνομιλίας Chatra

Το Chatra είναι λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που προσφέρει αρκετές δυνατότητες και δωρεάν πρόγραμμα για εξοικείωση. Οι κριτικές είναι θετικές και η τιμή του ξεκινά από δωρεάν το μήνα, όπως και της LiveAgent. Προσφέρει εύχρηστα χαρακτηριστικά για τους χρήστες του.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo