Αξιολόγηση του Quriobot chatbot

Compare Αξιολόγηση του Quriobot chatbot with other in: How Αξιολόγηση του Quriobot chatbot is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
15 reviews

Το Quriobot είναι ένα εργαλείο πλατφόρμας συνομιλίας για τη δημιουργία chatbots. Βοηθά τους χρήστες να προσελκύουν δυνητικούς πελάτες και να αυτοματοποιούν την εξυπηρέτηση πελατών. Συνολικά, το εργαλείο είναι κάπως σταθερό, αλλά έχει ορισμένα μειονεκτήματα που θα μπορούσαν να αποτρέψουν πολλούς συνδρομητές. Περισσότερα…

Pricing
Starting from:
$ 14   το μήνα
Free trial: No
Free version: Yes

Andrej Csizmadia

Editor's rating

Andrej Csizmadia
Overall rating
3.5
Εμπειρία χρήστη
3
Τιμή
5
Ενσωμάτωση
2.5

Key takeaways

Pros

 • Μεγάλη γκάμα προγραμμάτων τιμολόγησης
 • Μεγάλος αριθμός προτύπων
 • Λειτουργία προγραμματιστή με ευρύτερες δυνατότητες

Cons

 • Προβληματική εμπειρία εγγραφής με σφάλματα και διακοπές λειτουργίας διακομιστή
 • Μεγάλη περίοδος φόρτωσης
 • Μακρά διαδικασία ενσωμάτωσης
 • Έλλειψη αυτόματης αποθήκευσης

Ξεκινώντας με τη λειτουργία Quriobot

Το Quriobot είναι ένα δημοφιλές εργαλείο λογισμικού chatbot με δυνατότητες που επιτρέπουν τη χρήση chatbot σε ιστότοπους. Επιπλέον, οι συνδρομητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες του Quriobot σε διάφορες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Facebook και WhatsApp. Θα δούμε τώρα τη δυνατότητα chatbot του Quriobot και θα δούμε πώς λειτουργεί αυτό το λογισμικό σε καθημερινή βάση.

Δεδομένου ότι το Quriobot προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα, θα νομίζατε ότι είναι μάλλον εύκολο να ξεκινήσετε με αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στον ιστότοπό τους και να κάνετε κλικ στο κουμπί “εγγραφή”. Αφού συμφωνήσετε με ορισμένους κανόνες και πολιτικές, έχετε πολλές επιλογές για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, όπως: Google, Facebook, Office 365 και τον παραδοσιακό τρόπο χρησιμοποιώντας το email και το όνομά σας.

Εδώ, αντιμετώπισα κάποια προβλήματα. Όποιο κωδικό πρόσβασης κι αν έγραφα, το Quriobot θα έλεγε ότι δεν ήταν αρκετά ισχυρό. Αυτό συνέβη με τουλάχιστον 5 διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποίησα (συμπεριλαμβανομένων αυτών με αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες, καθώς και κεφαλαία και πεζά γράμματα). Τελικά, έπρεπε να εγγραφώ χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό μου στο Facebook.

Εγγραφή στην αρχική σελίδα του Quriobot
Συμφωνώντας τους κανόνες και τις πολιτικές του Quriobot
Επιλογές δημιουργίας λογαριασμού Quirobot

Μετά την επιτυχή εγγραφή, θα μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα του λογαριασμού σας. Εδώ θα συναντηθείτε με έναν οδηγό 16 βημάτων για το πώς να ξεκινήσετε με το Quriobot. Δεν χρειάζεται να το ακολουθήσετε, αλλά μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμο. Είναι πιθανό να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Quriobot πιο γρήγορα. Το σεμινάριο θα σας διδάξει πράγματα όπως πώς να ονομάζετε τα bot σας, να επιλέγετε πρότυπα, να προσθέτετε βήματα και κανόνες ειδήσεων, να διαμορφώνετε μηνύματα bot, να τα ενσωματώνετε και πολλά άλλα.

Quriobot - οδηγός πώς να ξεκινήσετε
Quriobot - ρυθμίσεις chatbot

Όταν δημιουργήσετε το bot σας, θα είναι καιρός να το τοποθετήσετε στα κανάλια που επιθυμείτε. Εδώ, έχετε μερικές επιλογές για να το κάνετε. Μπορείτε να τοποθετήσετε το chatbot σε μια σελίδα προορισμού, να το ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας ή να το ενσωματώσετε σε μια από τις ενσωματωμένες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως το WhatsApp.

Quriobot - επιλογές ενσωμάτωσης chatbot

Μερικά σημεία:

 • Η διαδικασία εγγραφής είναι κάπως δύσκολη γιατί ο ιστότοπος δίνει την εντύπωση ότι είναι μπερδεμένος και αργός
 • Η διαδικασία εγκατάστασης διαρκεί λίγα λεπτά σε κανονικές συνθήκες, αλλά μπορεί να διαρκέσει περισσότερο σε περίπτωση προβλημάτων
 • Αντιμετώπισα ορισμένα προβλήματα, κυρίως με τη διαδικασία σύνδεσης και αποσύνδεσης, καθώς ήταν αδύνατο να συνδεθώ ξανά μετά την αποσύνδεση – έπρεπε να δημιουργήσω νέο λογαριασμό
 • Ως αρχάριοι, μπορεί να αποθαρρυνθείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής

Quriobot chatbot Δυνατότητες και υλοποίηση

Αναζητώντας τις δυνατότητες του Quriobot και τη διαδικασία ενσωμάτωσης, υπάρχουν πολλά να πούμε. Μόλις αρχίσετε να δημιουργείτε το πρώτο σας πραγματικό chatbot, μπορεί να εκπλαγείτε θετικά με ορισμένες από τις διαθέσιμες επιλογές. Αυτό συμβαίνει επειδή το Quriobot προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Μπορείτε να δημιουργήσετε chatbot για να βοηθήσετε τους πελάτες σας, να ανακτήσετε δυνητικούς πελάτες, να συλλέξετε σχόλια, να συλλέξετε πληροφορίες δυνητικών πελατών και να τις στείλετε στο Zapier, να προγραμματίσετε συναντήσεις, να αυξήσετε τις πωλήσεις και πολλά άλλα.

Δυνατότητες του Quriobot

Πρώτα πρώτα, να δώσουμε τα εύσημα στο Quriobot για την παροχή μιας δυνατότητας “προεπισκόπησης”. Η προεπισκόπηση των chatbot σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας δημιουργίας είναι ένα ισχυρό και χρήσιμο πράγμα. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να δείτε αν δεν κάνετε λάθη.

Quriobot - προεπισκόπηση chatbot

Εάν χρειαστεί να δημιουργήσετε chatbot σε περισσότερες από 1 γλώσσες, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Όλα χάρη σε περισσότερες από 70 γλώσσες bot μαζί με τη δυναμική μετάφραση από το Google Translate. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εταιρείες με διεθνές κοινό.

Quriobot - πολύγλωσσες ρυθμίσεις

Σημειωτέον, δεν υπάρχει νόημα στην εφαρμογή chatbots εάν δεν ασχολείστε με οποιοδήποτε είδος παρακολούθησης και ανάλυσης. Ευτυχώς, μπορείτε να στείλετε όλες τις ενέργειες Quriobot στο Google Analytics ως εικονικές προβολές σελίδας και συμβάντα (επίσης στο Google Tag Manager).

Quriobot - ρυθμίσεις παρακολούθησης και ανάλυσης

Όσον αφορά την ενσωμάτωση των ίδιων των chatbot, υπάρχουν πολλά μέρη για να τα τοποθετήσετε. Περιλαμβάνουν: σελίδα προορισμού, τον ιστότοπό σας, πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων (όπως Facebook, Viber) και ως ξεχωριστή ζωντανή συνομιλία. Κάθε μέρος έχει μια διαφορετική διαδικασία υλοποίησης, η οποία εμφανίζεται στην ενότητα “κανάλια” στον πίνακα ελέγχου Quriobot.

Quriobot - ρυθμίσεις ζωντανής συνομιλίας

Απόδοση και χρησιμότητα

Η συνολική μου εντύπωση είναι ότι το Quriobot δεν είναι το πιο εύκολο λογισμικό chatbot στη χρήση, ειδικά αν δεν έχετε σχεδιάσει ποτέ chatbots στο παρελθόν. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να εξοικειωθείτε με όλες τις δυνατότητες και τον τρόπο λειτουργίας τους, ακόμη και όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός απλού bot.

Ένα ωραίο πλεονέκτημα είναι σίγουρα η λειτουργία “προεπισκόπηση”, η οποία σας επιτρέπει να δείτε πώς μοιάζουν τα chatbot σας στην πράξη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στην πορεία και να προσαρμόζεστε σε όλη τη διαδικασία.

Ωστόσο, μην περιμένετε να ξοδέψετε λίγο χρόνο για να ανακαλύψετε όλες τις λειτουργίες. Το λογισμικό δίνει την εντύπωση ότι είναι πολύπλοκο και όχι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη. Αυτό που είναι ακόμη πιο αρνητικό εδώ είναι οι περιστασιακές διακοπές λειτουργίας του συστήματος και τα σφάλματα.

Συνολικά, το Quriobot έχει σίγουρα κάποιους τομείς για βελτίωση. Δεν θα τους εντοπίσετε όμως αν οι ανάγκες σας δεν είναι πολύ εξεζητημένες.

Τιμολόγηση Quriobot

Πρώτα απ ‘όλα, το Quriobot προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα για τους συνδρομητές του. Αυτά είναι καλά νέα για όλους τους λάτρεις των λύσεων χωρίς πληρωμή. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης προγράμματα επί πληρωμή που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες. Όλα τα διαθέσιμα προγράμματα και οι προδιαγραφές τους εξηγούνται παρακάτω.

Δωρεάν πρόγραμμα

Μέσα σε αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να περιμένετε να έχετε πρόσβαση σε μια αρκετά αξιοπρεπή ποικιλία λειτουργιών.
Παραδείγματα περιλαμβάνουν υποστήριξη μέσω email, απεριόριστα μέλη οργανισμού, τύπους All Step και προσαρμοσμένη εμφάνιση και αίσθηση για κάθε bot.

Επιπλέον, υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε για διάφορες εφαρμογές messenger, όπως: κανάλι Facebook, ενεργοποίηση σχολίων Facebook, κανάλι WhatsApp (Twilio), κανάλι LINE, κανάλι MessageBird, κανάλι Telegram, κανάλι Viber, κανάλι WhatsApp (360Dialog) και ακόμη μια ζωντανή συνομιλία.

Πρόγραμμα Business

Το πρόγραμμα Business ξεκινά από 14$/μήνα και περιλαμβάνει τα πάντα, από το δωρεάν πρόγραμμα με ορισμένα πρόσθετα προνόμια.

Αυτά είναι: η κατάργηση της επωνυμίας Quriobot, το προσαρμοσμένο domain για τη σελίδα προορισμού, το γενικευμένο domain, καθώς και μια πλήρης βάση γνώσεων για εσάς και τους πελάτες σας.

Πρόγραμμα Agency

Στη συνέχεια, έχουμε το πρόγραμμα Agency που ξεκινά από 1062$/μήνα. Μέσα σε αυτό, μπορείτε να δείτε τα πάντα από το πρόγραμμα business. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια έκπτωση υπο-οργανισμού και ένα προσαρμοσμένο domain ανάπτυξης.

Πρόγραμμα Enterprise

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ας μιλήσουμε για το πρόγραμμα Enterprise που ξεκινά από 5127$/μήνα. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα από το πρόγραμμα agency. Ως μπόνους, υπάρχουν επίσης όλες οι άλλες λειτουργίες του Quriobot, προσαρμοσμένη εμφάνιση και αίσθηση, προσαρμοσμένες ενσωματώσεις API, προσαρμοσμένες αναφορές, προσαρμοσμένα bots από προγραμματιστές Quriobot και φυσικά υποστήριξη premium με τηλέφωνο, email και συνομιλία.

Quriobot - τιμολόγηση

Συμπέρασμα

Σε γενικές γραμμές, η λύση Quriobot chatbot είναι ένα μέσο εργαλείο που καλύπτει βασικές ανάγκες. Η συνολική εντύπωση είναι ότι δεν παρέχει καμία εξαιρετική λειτουργία.

Από την άλλη πλευρά, κάνει τη δουλειά του όσον αφορά στη δημιουργία απλών bots, αν και ορισμένα χαρακτηριστικά φαίνονται χαοτικά ή δύσχρηστα, ειδικά αν δεν έχετε γράψει ποτέ πριν κώδικα.

Μερικά από τα σίγουρα μεγάλα πλεονεκτήματα είναι η γκάμα των προγραμμάτων τιμολόγησης, η ποικιλία των προτύπων και η λειτουργία προγραμματιστή. Ωστόσο, ζητήματα όπως μια προβληματική διαδικασία εγγραφής, μια μακρά διαδικασία υλοποίησης και η έλλειψη αυτόματης αποθήκευσης είναι αυτά που φέρνουν αυτό το εργαλείο σε μειονεκτική θέση.

Σημείωση: Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του καλεσμένου συγγραφέα και όχι απαραίτητα του LiveAgent.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Τι πρέπει να κάνω εάν δεν μπορώ να αποθηκεύσω το bot μου;

Σε περίπτωση που η επιλογή αποθήκευσης ενός bot δεν λειτουργεί, υπάρχουν μερικές πιθανές λύσεις. Ένα: ανανεώστε τον ιστότοπό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, μπορεί να χάσετε τις μη αποθηκευμένες αλλαγές. Δεύτερο: Κάντε κλικ στο κουμπί “Επαναφορά των μη αποθηκευμένων αλλαγών σας”. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, θα χάσετε επίσης τις αλλαγές (αλλά τουλάχιστον όχι ολόκληρο το bot). Τρίτο: επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Quriobot για βοήθεια. Τέσσερα: Ελέγξτε την απάντησή τους στο γιατί δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε το bot σας και να κάνετε τις βασικές προσαρμογές ή αλλαγές.

Μπορώ να μάθω αν το Quriobot έχει διακοπή λειτουργίας;

Βεβαίως, είναι δυνατό να ελέγξετε εάν το Quriobot έχει διακοπή λειτουργίας. Για να το κάνετε, μπορείτε για παράδειγμα να μεταβείτε στον ιστότοπο Statusgator και να ελέγξετε την κατάσταση του Quriobot εκεί. Επιπλέον, θα πρέπει να μπορείτε να το δείτε απευθείας στον ιστότοπο του Quriobot: εάν λειτουργεί σωστά χωρίς προβλήματα, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διακοπές.

Πώς μπορώ να βρω λύσεις εάν αντιμετωπίζω προβλήματα με την επεξεργασία του bot;

Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με την επεξεργασία του Quriobot, έχετε 2 επιλογές. Αρχικά, ρίξτε μια ματιά στην Ακαδημία Quriobot με χρήσιμα άρθρα. Εάν αυτό δεν βοηθήσει, επικοινωνήστε με το Quriobot μέσω email εξηγώντας το πρόβλημα.

 

Product reviews

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo