Κριτική για το Manychat bot

Κριτική για το Manychat bot
Compare Κριτική για το Manychat bot with other in: How Κριτική για το Manychat bot is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
133 reviews

Το Manychat chatbot είναι μια λύση για την αυτοματοποίηση διαδραστικών συνομιλιών στο Instagram, το Facebook και τα SMS. Είναι εύκολο στη χρήση με ορισμένα περιστασιακά σφάλματα ταχύτητας. Διαβάστε αυτήν την κριτική για να μάθετε αν το Manychat θα σας ενδιαφέρει.

Pricing
Starting from:
$ 0 ή 15   το μήνα
Free trial: Yes
Free version: Yes

Andrej Csizmadia

Editor's rating

Andrej Csizmadia
Overall rating
4.7
Εμπειρία χρήστη
5
Τιμή
5
Ενσωμάτωση
4

Key takeaways

Pros

  • Δωρεάν για χρήση
  • Πολύ φιλικό UI
  • Ελκυστικά χαρακτηριστικά δεδομένου ότι είναι ένα δωρεάν εργαλείο

Cons

  • Μικρή διαφοροποίηση στα προγράμματα τιμολόγησης
  • Περιστασιακά σφάλματα που προκαλούνται από προβλήματα με το API του Facebook
  • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο ημερολόγιο

Ξεκινώντας με τη λειτουργία Manychat bot

Το Manychat είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας chatbot που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία διαδραστικών chatbots σε Instagram Direct Messages, Facebook Messenger και SMS. Παρέχει μια οπτική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης που επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν και να προσαρμόζουν τα chatbot τους χωρίς να χρειάζεται να γράψουν κανέναν κώδικα. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης μια σειρά από ελκυστικά χαρακτηριστικά. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν προκατασκευασμένα πρότυπα, τμηματοποίηση κοινού, μετάδοση και αναλυτικά στοιχεία.

Αρχική σελίδα Manychat

Για μένα, η διαδικασία εγκατάστασης του Manychat ξεκίνησε επισκεπτόμενος τον ιστότοπο Manychat και κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ξεκινήστε δωρεάν“. Από εκεί, μου ζητήθηκε να επιλέξω ένα από τα 4 κανάλια για να πάω: Instagram, Facebook, Telegram και WhatsApp. Επειδή ήθελα να δοκιμάσω το chatbot στο Facebook Messenger, έκανα κλικ σε αυτήν την επιλογή και προχώρησα στη σύνδεση χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό μου στο Facebook, όπως μου ζητήθηκε.

Manychat - επιλέξτε το κανάλι σας για να συνεχίσετε

Το Manychat ζήτησε πρόσβαση σε ένα σύνολο διαφορετικών στοιχείων για εμένα και τις σελίδες που κατέχω, όπως όνομα, εικόνα προφίλ, διεύθυνση e-mail, διαχείριση και πρόσβαση σε σελίδες και πολλά άλλα. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να συμφωνήσω και μετά μπόρεσα να προχωρήσω περισσότερο.

Το Manychat ζητά πρόσβαση στο Facebook

Κατά τη διαδικασία εγγραφής, το Manychat προσφέρει μια εύκολη εμπειρία που βοηθά τους χρήστες να ρυθμίσουν το chatbot τους. Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να εγγραφείτε στο Manychat εξαρτάται από την εξοικείωση του χρήστη με διαδικασίες εγγραφής όπως αυτή, θα έλεγα. Γενικά, η διαδικασία εγκατάστασης μπορεί να διαρκέσει από μερικά έως πολλά λεπτά.

Διαδικασία εγγραφής Manychat

Συνολικά, πιστεύω ότι το Manychat προσπαθεί να κάνει τη διαδικασία εγκατάστασης όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τους αρχάριους. Το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το χρήστη και διαισθητικό. Κατά τη γνώμη μου, η εταιρεία παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη και πόρους για να βοηθήσει τους χρήστες να ξεκινήσουν και να λειτουργήσουν γρήγορα.

Manychat - επιλέξτε τη λύση της επιχείρησής σας

Λειτουργίες Manychat bot και εφαρμογή

Γενικά, θεωρώ ότι το Manychat έχει ένα απλό και διαισθητικό περιβάλλον χρήστη. Η πλατφόρμα έχει οπτική σχεδίαση φιλική προς τα μάτια που την καθιστά εύκολη την πλοήγηση και τη χρήση. Μπόρεσα να βρω αβίαστα αυτό που χρειαζόμουν στην εφαρμογή και να αρχίσω να φτιάχνω τους αυτοματισμούς μου στο chatbot χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Μου αρέσει το γεγονός ότι το Manychat προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και επιλογών για τη δημιουργία chatbot και αυτοματισμών.

Manychat - ρυθμίστε τον αυτοματισμό σας

Εκτιμώ ιδιαίτερα τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: ρύθμιση λέξεων-κλειδιών, εργαλεία ανάπτυξης και το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Υπάρχουν επίσης πολλά προκατασκευασμένα πρότυπα και ακολουθίες αυτοματισμού διαθέσιμα που βρήκα χρήσιμα για να ξεκινήσετε γρήγορα. Τα αγαπημένα μου παραδείγματα περιλαμβάνουν περιπτώσεις χρήσης όπως “αύξηση αφοσίωσης”, “καταγραφή αριθμών τηλεφώνου” και “ενημέρωση για προϊόντα”.

Manychat - ξεκινήστε με ένα πρότυπο

Έχω την αίσθηση ότι μπορεί να βρείτε την πλατφόρμα μπερδεμένη αρχικά, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία chatbot. Ωστόσο, το Manychat παρέχει μια ποικιλία πόρων υποστήριξης και εκμάθησης για να βοηθήσει τους χρήστες να ξεκινήσουν. Αυτό περιλαμβάνει μια εκτενή βάση γνώσεων, εκπαιδευτικά βίντεο και ένα φόρουμ κοινότητας όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να λαμβάνουν καθοδήγηση από άλλους. Συνολικά, γενικά θεωρώ ότι το Manychat έχει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών για τη δημιουργία chatbot και αυτοματισμών εντός του δωρεάν προγράμματος.

Απόδοση και χρησιμότητα

Για να αξιολογήσω την απόδοση και τη χρησιμότητα του chatbot, αποφάσισα να το συνδέσω σε μια από τις δοκιμαστικές σελίδες μου στο Facebook. Όσο για τη ρύθμιση των ροών chatbot, βρήκα τη διαδικασία σχετικά απλή. Υπάρχουν διαθέσιμα ελκυστικά πρότυπα, τα οποία φυσικά εκμεταλλεύτηκα. Κοιτάζοντας την απόδοση του chatbot σε διάφορες εισόδους χρηστών, δεν μπορώ πραγματικά να πω αρνητικές λέξεις εδώ. Το Manychat ανταποκρινόταν ακριβώς όπως εγκατέστησα όλες τις εντολές. Το μόνο πράγμα για το οποίο μπορούσα να παραπονεθώ εδώ ήταν η ταχύτητα των απαντήσεων. Αλλά, ίσως εξαρτάται από παράγοντες όπως η ταχύτητα του Διαδικτύου για παράδειγμα. Συνολικά, το chatbot έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.

Τιμολόγηση Manychat bot

Αυτή είναι μια δωρεάν λύση, με ένα πρόγραμμα επί πληρωμή διαθέσιμο εάν θέλετε να κλιμακώσετε τις δυνατότητές σας. Ας δούμε τις επιλογές συνδρομής με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Δωρεάν πρόγραμμα

Το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει διάφορες δυνατότητες που μπορεί να είναι αρκετά για τις ανάγκες σας, ανάλογα με το μέγεθός τους. Μερικές από τις λειτουργίες που έχετε σε αυτήν την επιλογή περιλαμβάνουν απεριόριστες ροές chatbot, 10 ετικέτες, 2 ακολουθίες και 3 λέξεις-κλειδιά. Το μειονέκτημα αυτού του προγράμματος είναι ότι περιλαμβάνει την επωνυμία Manychat, κάτι που προσωπικά το βρίσκω άβολο.

Πρόγραμμα Pro

Όσο για το πρόγραμμα επί πληρωμή, κοστίζει 15$ το μήνα. Πρόκειται για μια σχετικά μικρή χρέωση για να δούμε ποιες δυνατότητες προσφέρει. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν απεριόριστες ροές chatbot, απεριόριστες ετικέτες και ακολουθίες, καμία επωνυμία Manychat και ακόμη και συλλογή δεδομένων επαφής με ένα πάτημα.

Συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσω την κριτική, μου άρεσε πολύ να δοκιμάζω το λογισμικό Manychat chatbot. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για μικρές επιχειρήσεις με βασικές ανάγκες όταν πρόκειται να έχουν chatbots. Το chatbot είναι εύκολο στη ρύθμιση και χρήση και η τιμολόγηση δεν θα μπορούσε να είναι πιο οικονομική. Θα έλεγα ότι σε οποιονδήποτε αρχάριο θα αρέσει σε κάποιο βαθμό αυτό το chatbot. Αν και τα χαρακτηριστικά μπορεί να μην είναι πολύ πλούσια (σε σύγκριση με εναλλακτικές λύσεις), δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε από αυτό το γεγονός.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Γιατί το bot μου στέλνει λάθος μηνύματα;

Το bot σας ενδέχεται να στέλνει λανθασμένα μηνύματα για διάφορους λόγους. Για να βρείτε αυτούς τους λόγους, θα πρέπει να επαληθεύσετε 4 πράγματα. Πρώτα, ελέγξτε εάν η “Άμεση απάντηση” είναι ενεργοποιημένη. Η ενεργοποίηση του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Δεύτερον, ρίξτε μια ματιά στα προσαρμοσμένα πρότυπα στη Διαχείριση διαφημίσεων. Εάν δεν συνδέσατε την καμπάνια σας με το εργαλείο JSON στο Manychat, τα μηνύματα bot μπορεί επίσης να είναι λανθασμένα. Προχωρώντας, είναι σημαντικό να επαληθεύσετε ότι δεν χρησιμοποιείτε άλλα chatbot την ίδια στιγμή. Αυτά θα μπορούσαν επίσης να επηρεάσουν την ακρίβεια των μηνυμάτων bot. Τέλος, το πρόβλημα θα μπορούσε να έγκειται στις ενεργοποιήσεις ζωντανής συνομιλίας – ρίξτε μια ματιά σε αυτές για να επαληθεύσετε εάν λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Τι να κάνω εάν δεν μπορώ να προσθέσω μια σελίδα στο Manychat;

Για να συνδέσετε νέες σελίδες στο Manychat, πρέπει να είστε ο διαχειριστής αυτών των σελίδων στο Facebook. Εάν αυτό ισχύει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “δημιουργία νέου λογαριασμού” στην εφαρμογή Manychat και να δημιουργήσετε τον λογαριασμό. Στη συνέχεια, θα δείτε την επιλογή σύνδεσης μιας σελίδας στο Facebook – κάντε κλικ στο κουμπί και ακολουθήστε τα βήματα. Εάν δεν βλέπετε τις σελίδες που θέλετε να προσθέσετε, θα πρέπει να ελέγξετε τις ενσωματώσεις της επιχείρησής σας στο Facebook. Μπορεί να μην είναι ενεργοποιημένες οι σωστές ρυθμίσεις για το Manychat. Η προσαρμογή τους θα διορθώσει το πρόβλημα.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω μια σελίδα Facebook από το Manychat;

Για να αφαιρέσετε μια σελίδα Facebook από το Manychat, μεταβείτε στον λογαριασμό σας Manychat, μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις” και στη συνέχεια στις “Συνδεδεμένες Σελίδες“. Από εκεί, κάντε κλικ στο κουμπί “Κατάργηση” δίπλα στη σελίδα που θέλετε να καταργήσετε. Επιβεβαιώστε την ενέργεια και η σελίδα θα αποσυνδεθεί από το Manychat.

Product reviews

Ενδιαφέρεστε για μια λύση chatbot για την εταιρεία σας; Εξοικειωθείτε με την κριτική μας για το Intercom chatbot για να δείτε εάν αυτό είναι ένα εργαλείο που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας.

Αξιολόγηση Intercom chatbot

Το Intercom chatbot είναι μια λύση λογισμικού που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο με τους πελάτες τους μέσω αυτοματοποιημένων συνομιλιών. Το chatbot μπορεί να αντιμετωπίσει μια σειρά από ερωτήματα πελατών και να παρέχει υποστήριξη. Προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής, αλλά είναι ακριβό για μικρές εταιρείες. Το Intercom chatbot προτείνεται για εταιρείες πρώιμου σταδίου.

Αναζητάτε ένα εργαλείο chatbot για την εταιρεία σας; Ελάτε μαζί μας για μια λεπτομερή κριτική του Freshchat chatbot για να δείτε αν είναι ένα εργαλείο για τις ανάγκες σας.

Αξιολόγηση Freshchat chatbot

Το εργαλείο Freshchat βελτιώνει την εμπειρία των πελατών προσφέροντας άμεση βοήθεια και εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω chatbot, τυποποιημένων απαντήσεων και λεπτομερών αναλυτικών στοιχείων. Στον ιστότοπο του Freshchat μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και η διαδικασία είναι φιλική προς το χρήστη και γρήγορη. Η εξερεύνηση του εργαλείου μπορεί να ξεκινήσει μετά την εγγραφή.

Σκέφτεστε το Freshdesk για την υποστήριξη πελατών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Freshdesk

Η πλατφόρμα Freshdesk παρέχει πρόσβαση σε άρθρα βάσης γνώσεων και πληροφορίες πελατών και καρτελών. Η ενσωμάτωση του Twitter δίνει πρόσβαση σε διαχείριση tweets και απαντήσεις σε tweets στην καρτέλα "Μέσα κοινωνικής δικτύωσης". Το Freshdesk είναι εύκολο να ενσωματωθεί και παρέχει μία ενδιαφέρουσα επιλογή για διαχωρισμό του Twitter, αλλά δεν υποστηρίζει ενσωμάτωση Instagram. Το Freshdesk είναι δωρεάν και περιλαμβάνει ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε κάθε πρόγραμμα.

Σκέφτεστε το Chatra για τις ανάγκες σας σε ζωντανή συνομιλία; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και μάθετε πώς απέδωσε κατά τη διάρκεια των γενικών δοκιμών μας.

Αξιολόγηση ζωντανής συνομιλίας Chatra

Το Chatra είναι λογισμικό ζωντανής συνομιλίας που προσφέρει αρκετές δυνατότητες και δωρεάν πρόγραμμα για εξοικείωση. Οι κριτικές είναι θετικές και η τιμή του ξεκινά από δωρεάν το μήνα, όπως και της LiveAgent. Προσφέρει εύχρηστα χαρακτηριστικά για τους χρήστες του.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo