Αξιολόγηση καρτελών EngageBay

Αξιολόγηση καρτελών EngageBay
Compare Αξιολόγηση καρτελών EngageBay with other in: How Αξιολόγηση καρτελών EngageBay is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
927 reviews

Το EngageBay προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο εργαλείων με λειτουργικότητα λογισμικού καρτελών. Αν και οι καρτέλες δεν είναι η κύρια εστίασή του, έχει ό,τι χρειάζεται για να ανταγωνιστεί τις καλύτερες λύσεις καρτελών. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας.

Pricing
Starting from:
$ 12.74   το μήνα
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Εμπειρία χρήστη
3.5
Τιμή
4
Ενσωμάτωση
4.5

Key takeaways

Pros

  • Λογικές τιμές στα φθηνότερα πακέτα
  • Πολλές πρόσθετες λειτουργίες σε ένα πακέτο
  • Καλό σύστημα καρτελών χωρίς σημαντικά προβλήματα

Cons

  • Ένα ή δύο περιστασιακά σφάλματα
  • Οι καρτέλες δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος του EngageBay
  • Δύσκολες λειτουργίες συνημμένων

Ξεκινώντας με τις καρτέλες στο EngageBay

Το EngageBay σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε δωρεάν με μια εύκολη εγγραφή που διατίθεται απευθείας μέσω του ιστότοπού του. Χρειάζεται μόνο να δώσετε βασικές πληροφορίες, καθώς και τον αριθμό τηλεφώνου σας και έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό σας. Αφού αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο σας σύστημα, μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε μια δωρεάν συνεδρία ενσωμάτωσης αμέσως.

EngageBay - δωρεάν προσφορά υποδοχής

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο τμήμα Υπηρεσίας του συνόλου εργαλείων EngageBay, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί μάρκετινγκ επάνω αριστερά και να μεταβείτε στην ενότητα Υπηρεσία. Το EngageBay θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε έναν αποκλειστικό domain εξυπηρέτησης πελατών για τη λήψη καρτελών. Αφού το κάνετε, μπορείτε να αρχίσετε να εξοικειώνεστε με τη διεπαφή καρτελών του EngageBay.

EngageBay - δημιουργήστε το domain σας

Η διεπαφή του EngageBay μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμη για νέους χρήστες. Παρέχει επεξηγήσεις και σύντομους οδηγούς για σχεδόν όλα όσα προσπαθείτε να κάνετε για πρώτη φορά, γεγονός που σας διευκολύνει πολύ να εξοικειωθείτε με τη ροή εργασίας. Ο σχεδιασμός της διεπαφής φαίνεται αρκετά μοντέρνος και δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα με την πλοήγηση ακόμα κι αν αποφασίσετε να αγνοήσετε τους οδηγούς.

EngageBay - ρύθμιση λογαριασμού υπηρεσίας

Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Υπηρεσίας, μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στη διεπαφή καρτελών. Θα σας παρουσιαστεί ένας εύχρηστος πίνακας εργαλείων που σας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες. Ο οδηγός Ξεκινώντας καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της οθόνης επάνω αριστερά, ενώ τα υπόλοιπα παράθυρα σάς δίνουν πληροφορίες μέσω βασικών αναλυτικών στοιχείων και αναφορών. Μπορείτε να δείτε αριθμούς καρτελών, χρόνους πρώτης απόκρισης, ώρα κλεισίματος και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Διεπαφή EngageBay

Χαρακτηριστικά του συστήματος καρτελών EngageBay

Ενώ το EngageBay προσφέρει πολύ ευρύτερη λειτουργικότητα, θα ρίξουμε μια ματιά μόνο στις λειτουργίες του ServiceBay που σχετίζονται με τις καρτέλες. Το ServiceBay είναι το όνομα του συνόλου δυνατοτήτων υπηρεσίας και καρτελών και προσφέρει αρκετά τυπική λειτουργικότητα. Έχετε πρόσβαση σε μακροεντολές, SLA, αναφορές καρτελών, αυτοματισμούς, τυποποιημένες απαντήσεις, ομάδες υποστήριξης και προσαρμοσμένες προβολές καρτελών. Αυτά τα χαρακτηριστικά παρατίθενται στον επίσημο ιστότοπο του EngageBay, ωστόσο, το ίδιο το σύστημα καρτελών παρέχει μεγαλύτερη ποικιλία λειτουργιών. Μπορείτε να τα ανακαλύψετε μόλις ξεκινήσετε την εξερεύνηση της εφαρμογής Ιστού.

Απόδοση συστήματος καρτελών και εμπειρία χρήστη

Τώρα ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στις δοκιμές και να δείτε πώς αποδίδει το σύστημα καρτελών του EngageBay σε ένα τυπικό σενάριο. Έστειλα στον εαυτό μου μερικά email για να δω πόσο γρήγορα εμφανίζονται στο σύστημα καρτελών. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι δεν υπήρχαν μεγάλες περίοδοι αναμονής και όλα έδειχναν να λειτουργούν πολύ ομαλά.

EngageBay - επισκόπηση καρτελών

Αφού ανοίξετε μια καρτέλα, το EngageBay αποκαλύπτει περισσότερες δυνατότητες που δεν αναφέρονται απαραίτητα στη σελίδα τιμολόγησης. Αυτά περιλαμβάνουν ένα πολύ καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου με όλες τις απαραίτητες επιλογές επεξεργασίας και μορφοποίησης. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε εσωτερικές σημειώσεις και να ασχοληθείτε με τις πληροφορίες καρτελών στο αριστερό πλαίσιο. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα πεδία για τη συμπλήρωση ζωτικών δεδομένων σχετικά με οποιαδήποτε ανοιχτή καρτέλα. Το κουμπί αποστολής του EngageBay χρησιμεύει ως αλλαγή κατάστασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές κλεισίματος, εκκρεμότητας, ανοίγματος, επίλυσης και άλλες επιλογές κατάστασης.

EngageBay - αλλάξτε την κατάσταση της καρτέλας

Η προβολή καρτελών αποκαλύπτει ένα μικρό σχεδιαστικό πρόβλημα με την κύρια γραμμή εργαλείων στην κορυφή. Κυλάει προς τα κάτω καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, συχνά καλύπτοντας σημαντικά κουμπιά εργαλείων και δυνατοτήτων. Αν και αυτό το ζήτημα δεν είναι σημαντικό, σίγουρα αξίζει να το αναφέρουμε. Εκτός αυτού, το σύστημα καρτελών λειτουργεί πολύ καλά και χωρίς κανένα σημαντικό πρόβλημα. Το πεδίο απάντησης είναι αρκετά μεγάλο και έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία χωρίς καμία δύσκολη πλοήγηση.

EngageBay - παράδειγμα απάντησης καρτέλας

Η χρήση ορισμένων χαρακτηριστικών μπορεί να είναι λίγο άβολη. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε εικόνες απευθείας στις καρτέλες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία συνημμένων. Για κάποιο λόγο, δεν σας επιτρέπει να περιηγηθείτε αυτόματα για συνημμένα στον υπολογιστή σας, αλλά μάλλον στην εφαρμογή EngageBay. Εάν βγείτε από τις καρτέλες χωρίς να στείλετε τα μηνύματά σας, δεν θα αποθηκευτούν ούτε ως πρόχειρα. Και πάλι, δεν είναι ένα σημαντικό ζήτημα, αλλά σίγουρα μπορεί να περιπλέξει ελαφρώς τα πράγματα. Εκτός αυτού, το σύστημα καρτελών του EngageBay λειτουργεί καλά και η ροή εργασίας σας δεν κινδυνεύει ακόμη και με μερικά δευτερεύοντα ζητήματα.

Τιμολόγηση EngageBay

Το EngageBay προσφέρει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης με πολλά διαφορετικά σύνολα δυνατοτήτων διαθέσιμα. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν όχι μόνο τη λειτουργικότητα του ServiceBay, αλλά και άλλα ζωτικά μέρη ολόκληρου του συνόλου εργαλείων EngageBay. Λάβετε αυτό υπόψη όταν επιλέγετε το πρόγραμμα σας, ποτέ δεν ξέρετε ποια πρόσθετη λειτουργικότητα μπορεί να χρειάζεστε από τη λύση σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες καρτελών που είναι διαθέσιμες σε κάθε πρόγραμμα.

Δωρεάν

Το δωρεάν πρόγραμμα δεν σας κοστίζει τίποτα. Έχετε πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες διαχείρισης επαφών, διαχείρισης καρτελών και προβολών καρτελών.

Basic

Το πρόγραμμα Basic κοστίζει 12,74$ ανά χρήστη το μήνα. Έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες από το προηγούμενο πρόγραμμα, και επιπλέον μακροεντολές καρτελών, ομάδες, διαχείριση ομάδας, τυποποιημένες απαντήσεις, προσωπική σημείωση, προβολή 360 μοιρών πελάτη και ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας.

Growth

Το πρόγραμμα Growth κοστίζει 42,49$ ανά χρήστη το μήνα. Σας παρέχει τα πάντα από τα δύο προηγούμενα προγράμματα και επιπλέον – ειδοποιήσεις push, αυτοματισμούς και ροές εργασίας και κόμβους.

Pro

Το πρόγραμμα Pro κοστίζει 84,99$ ανά χρήστη το μήνα. Παίρνετε τα πάντα από τα προηγούμενα προγράμματα. Έχετε επίσης τη διαχείριση κανόνων ως πρόσθετη δυνατότητα υπηρεσίας.

Συμπέρασμα

Το EngageBay προσφέρει ένα καλό σύστημα καρτελών που συμπληρώνει πολύ καλά την υπόλοιπη λύση. Το σύστημα καρτελών σίγουρα δεν είναι η κύρια εστίαση αυτού του λογισμικού, αλλά παρόλα αυτά είναι επαρκές για τις περισσότερες εργασίες. Ενώ όσοι αναζητούν ένα πιο προηγμένο σύστημα καρτελών μπορεί να πάνε να ψάξουν κάπου αλλού για να καλύψουν τις ανάγκες τους, οι περισσότεροι χρήστες θα είναι περισσότερο από ικανοποιημένοι με την πολυλειτουργική λύση του EngageBay.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τις τυποποιημένες απαντήσεις στο EngageBay;

Όταν βρίσκεστε στην ενότητα υπηρεσιών του EngageBay, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ενότητα Τυποποιημένες απαντήσεις. Δημιουργήστε τις απαντήσεις σας και αποθηκεύστε τις στο σύστημα. Όταν τελειώσετε, μεταβείτε στην ενότητα Καρτέλες και ανοίξτε μια καρτέλα στην οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια τυποποιημένη απάντηση. Μπορείτε να βρείτε τις έτοιμες απαντήσεις στο πεδίο απάντησης, κάτω από τα εργαλεία μορφοποίησης κειμένου. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε την απάντηση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Πώς να ρυθμίσετε την προώθηση email στο σύστημα καρτελών EngageBay

Εάν θέλετε να προωθήσετε το email σας από διαφορετικό λογαριασμό email στο σύστημα καρτελών του EngageBay, ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου Υπηρεσίας στο EngageBay και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Όλες οι ρυθμίσεις. Βρείτε την προώθηση στην περιοχή POP/IMAP και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη διεύθυνσης προώθησης. Στη συνέχεια, απλώς εισάγετε τη διεύθυνση email που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κάντε κλικ στο επόμενο. Αποθηκεύστε τις αλλαγές και είστε έτοιμοι.

Product reviews

Σκέφτεστε το Dialfire για την υποστήριξη πελατών του τηλεφωνικού σας κέντρου; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού τηλεφωνικού κέντρου Dialfire

Το τηλεφωνικό κέντρο Dialfire έχει ξεκάθαρη διεπαφή, αλλά μπορεί να προκύψουν προβλήματα με τη συνδεσιμότητα. Ο αριθμός τηλεφώνου πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Dialfire για να εμφανίζεται. Η τιμολόγηση εξαρτάται από την χρήση του υλικού.

Σκέφτεστε το Sprout Social για την υποστήριξη πελατών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών κοινωνικής δικτύωσης Sprout

Το Sprout Social είναι μια υπηρεσία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις και άτομα για την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Προσφέρει εξαιρετικές λειτουργίες, όπως ο μετα-προγραμματισμός και η αναφορά θεμάτων. Η πλοήγηση σε αυτή την υπηρεσία είναι εύκολη και η τεκμηρίωση καλή, αλλά δεν διαθέτει ορισμένες δυνατότητες κέντρου εξυπηρέτησης. Επιπλέον, ορισμένες φορές παρουσιάζονται προβλήματα όπως σφάλματα API του Facebook και αδυναμία αποστολής μηνυμάτων στο Twitter. Συνολικά, εάν ο στόχος σας είναι η αποτελεσματική διαχείριση των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Sprout Social μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για εσάς.

Σκέφτεστε το 3CX για την υποστήριξη πελατών του τηλεφωνικού σας κέντρου; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού τηλεφωνικού κέντρου 3CX

Το τηλεφωνικό κέντρο 3CX δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη, με πιθανά προβλήματα συνδεσιμότητας και κακή ποιότητα κλήσης. Ωστόσο, προσφέρει άνετες κλήσεις και είναι προσβάσιμο σε μικρές επιχειρήσεις. Για να ξεκινήσετε με τη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 3CX, πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπό του.

Αποθηκεύστε τα πρότυπα απάντησης σε θετικά μηνύματα ανατροφοδότησης για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως τυποποιημένα μηνύματα και απαντήστε στα σχόλια των πελατών σας με αυτοπεποίθηση.

Πρότυπα απάντησης σε θετικά μηνύματα ανατροφοδότησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ανατροφοδότηση από τους πελάτες είναι σημαντική για μια επιχείρηση καθώς παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ικανοποίησή τους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας. Επιπλέον, αυτή η ανατροφοδότηση μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών, με βάση τα αδύνατα σημεία που ενδέχεται να προκύψουν από τα σχόλια των πελατών.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo