Αξιολόγηση καρτελών SolarWinds

Αξιολόγηση καρτελών SolarWinds
Compare Αξιολόγηση καρτελών SolarWinds with other in: How Αξιολόγηση καρτελών SolarWinds is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
1294 reviews

Το SolarWinds είναι μια λύση κέντρου υποστήριξης πληροφορικής με ένα εστιασμένο σύστημα καρτελών που στοχεύει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τα τμήματα πληροφορικής να βελτιώσουν τη διαχείριση συμβάντων. Μάθετε εάν έχει επιτυχία σε αυτήν την εργασία στην αξιολόγηση μας.

Pricing
Starting from:
$ 19   το μήνα
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Εμπειρία χρήστη
4
Τιμή
4
Ενσωμάτωση
4

Key takeaways

Pros

  • Σύστημα καρτελών με έμφαση στην υποστήριξη πληροφορικής
  • Εξαιρετική σχεδίαση και εμπειρία χρήστη
  • Ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης

Cons

  • Περιορίζεται κυρίως στην υποστήριξη IT
  • Μπορεί να γίνει ακριβό

Ξεκινώντας με τις καρτέλες του SolarWinds

Το SolarWinds είναι μια πολύ γνωστή λύση υποστήριξης πληροφορικής που εστιάζει στη δημιουργία μιας καλής εμπειρίας λογισμικού κέντρου υποστήριξης πληροφορικής για επιχειρήσεις. Αυτή η εστίαση αντικατοπτρίζεται στη διεπαφή και στις διαθέσιμες λειτουργίες. Ωστόσο, το SolarWinds δεν εστιάζει μόνο σε παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής, μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από αυτό. Ο κατάλογος προϊόντων του μπορεί να προσφέρει λύσεις για σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με τη διαχείριση πληροφορικής.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε με το SolarWinds χωρίς να πληρώσετε πρώτα, φροντίστε να μπείτε στη δωρεάν δοκιμή μέσω μιας απλής εγγραφής στον ιστότοπο του SolarWinds. Μόλις μπείτε στον λογαριασμό σας, θα σας καλωσορίσει μια οθόνη που θα σας ρωτά τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια. Παρουσιάζει πολλαπλές επιλογές για να συνεχίσετε το ταξίδι εκκίνησης. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας δείξει τα βασικά μέσω μιας γρήγορης περιήγησης.

SolarWinds - περιήγηση καλωσορίσματος

Μόλις κάνετε κλικ στο «Πήγαινε με στο κέντρο εξυπηρέτησης μου», θα μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχείρισης περιστατικών, που είναι το σύστημα καρτελών στο SolarWinds. Η εφαρμογή Ιστού θα σας δώσει μια γρήγορη εισαγωγή στη διαχείριση περιστατικών και θα σας δώσει την επιλογή να κάνετε μια πλήρη περιήγηση ή να παρακολουθήσετε το εισαγωγικό βίντεο. Εάν θέλετε να παραλείψετε αυτές τις επιλογές, απλώς κλείστε το παράθυρο και συνεχίστε στο σύστημα καρτελών.

SolarWinds - περιήγηση διαχείρισης περιστατικών

Η διεπαφή του SolarWinds είναι ευχάριστη στη χρήση. Ο σχεδιασμός εκτελείται πολύ καλά, με όλα τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Το μενού στα αριστερά μπορεί να σας μεταφέρει σε διαφορετικές ενότητες του SolarWinds και να αποκαλύψει τη λειτουργικότητα εργασιών, τη διαχείριση συσκευών, τις προμήθειες, τη διαχείριση κινδύνου, τα αναλυτικά στοιχεία, τις ρυθμίσεις και άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές. Μπορείτε επίσης να βρείτε το σύστημα καρτελών εδώ. Πριν φτάσουμε στη δοκιμή, ας δούμε τι είδους δυνατότητες προσφέρει το SolarWinds.

Λειτουργίες συστήματος καρτελών SolarWinds

Το SolarWinds προσφέρει ένα σύνολο χαρακτηριστικών που επικεντρώνεται κυρίως σε επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής. Ενώ το σύστημα καρτελών, πιο γνωστό ως διαχείριση περιστατικών, είναι ένα χαρακτηριστικό από μόνο του, καθώς αποτελεί μόνο ένα μέρος ολόκληρου του λογισμικού SolarWinds. Ωστόσο, έρχεται με το δικό του σύνολο δευτερευόντων δυνατοτήτων που διευκολύνουν τη διαχείριση των καρτελών σας. Το σύστημα καρτελών του SolarWinds είναι πολυκαναλικό και μπορεί να υποστηρίξει τη διαχείριση καρτελών μέσω email, τηλεφώνου, πύλης υπηρεσιών, εφαρμογής για κινητά ή συνομιλίας.

Η διαχείριση συμβάντων υποστηρίζει επίσης αυτοματοποιημένους κανόνες και διαχείριση εργασιών, δρομολόγηση καρτελών, αυτοματοποιημένη παρακολούθηση περιστατικών ή εξαγωγή καρτελών σε πολλαπλές μορφές. Το SolarWinds χρησιμοποιεί επίσης τεχνητή νοημοσύνη για να αυξήσει την παραγωγικότητα των αντιπροσώπων. Αυτό αφορά κυρίως την κατηγοριοποίηση καρτελών και τη δρομολόγηση αντιπροσώπων, όπου η τεχνητή νοημοσύνη επιλέγει αυτόματα τον καλύτερο συνδυασμό για την εξειδίκευση των αντιπροσώπων και την κατηγορία καρτελών.

Απόδοση συστήματος καρτελών και εμπειρία χρήστη

Τώρα, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στην απόδοση του συστήματος διαχείρισης συμβάντων SolarWinds. Έστειλα στον εαυτό μου μερικά δοκιμαστικά email για να μιμηθεί την εμπειρία της συνομιλίας με έναν υπάλληλο ή έναν πελάτη που ζητά υποστήριξη πελατών. Χρειάστηκε λίγο περισσότερος χρόνος για να εμφανιστεί η καρτέλα στο σύστημα διαχείρισης συμβάντων SolarWinds.

SolarWinds - σύστημα διαχείρισης συμβάντων

Αν και δεν χρειάστηκε περισσότερο από ένα λεπτό, εξακολουθεί να δείχνει ότι αυτό το σύστημα καρτελών είναι λίγο πιο αργό από τα περισσότερα. Ανεξάρτητα από αυτό, δεν είναι κακό. Το email έφτασε και μετατράπηκε σε καρτέλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Η αυτόματη εκχώρηση καρτελών και η κατηγοριοποίηση καρτελών δεν είναι έτοιμα διαθέσιμα, αλλά λειτουργούν αφού τα ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις. Η διεπαφή στο εσωτερικό των καρτελών είναι αρκετά ικανοποιητική, παρουσιάζοντας πληροφορίες και εργαλεία με σαφή τρόπο.

SolarWinds - διεπαφή καρτελών

Αν και το πεδίο για απάντηση μπορεί να φαίνεται αρκετά συμπαγές, εκτείνεται ανάλογα όταν το κείμενό σας φτάσει στο κατάλληλο μήκος. Αυτό είναι καλό για εξοικονόμηση χώρου στην οθόνη. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία για επεξεργασία κειμένου μέσα στο πεδίο απάντησης. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε άλλες επιλογές στην καρτέλα – λεπτομέρειες καρτέλας, σχετικά στοιχεία, εργασίες και αρχείο καταγραφής ελέγχου. Όλα έχουν μερικές πολύ καλές περιπτώσεις χρήσης σε διάφορα σενάρια.

SolarWinds - δοκιμή απάντησης καρτέλας

Συνολικά, το σύστημα καρτελών του SolarWinds είναι ένας αρκετά καλός υποψήφιος. Η διεπαφή και η πρόσβαση σε λειτουργίες δεν ανταποκρίνονται στις τυπικές λύσεις εξυπηρέτησης πελατών, αλλά πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η SolarWinds εστιάζει στην υποστήριξη πληροφορικής. Αυτό σημαίνει ότι παρέχει ένα εξαιρετικό σύνολο εργαλείων και διεπαφή με έμφαση στην παροχή μιας καλής εμπειρίας χρήστη για συγκεκριμένους τύπους τμημάτων κέντρων υποστήριξης.

Τιμολόγηση SolarWinds

Το SolarWinds προσφέρει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης που διαφέρουν ως προς τις λειτουργίες του Κέντρου Εξυπηρέτησης. Κάθε πρόγραμμα στοχεύει σε διαφορετικό τύπο ομάδας ή οργανισμού. Ας δούμε τι είδους αξία για τα χρήματα σας μπορείτε να πάρετε με το SolarWinds.

Team

Το πρόγραμμα Team επικεντρώνεται στην παροχή όλων των απαραίτητων εργαλείων για μικρότερες ομάδες. Ξεκινά από 19$ το μήνα ανά χρήστη. Περιλαμβάνει διαχείριση περιστατικών (σύστημα καρτελών), πύλη εξυπηρέτησης και απεριόριστους αιτούντες.

Business

Το πρόγραμμα Business εστιάζει σε αναπτυσσόμενες ομάδες, με την τιμή να είναι 39$ το μήνα ανά χρήστη. Περιλαμβάνει τα πάντα, από το πρόγραμμα Team, καθώς και κατάλογο υπηρεσιών, διαχείριση αλλαγών, SLA, ομάδες, προσαρμοσμένους ρόλους, διεθνοποίηση και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο 24/7.

Professional

Το πρόγραμμα Professional προορίζεται για οργανισμούς πληροφορικής σε πλήρη ισχύ. Κοστίζει 69$ το μήνα ανά χρήστη. Λαμβάνετε τα πάντα από τα δύο προηγούμενα προγράμματα, και επιπλέον προσαρμοσμένα πεδία και φόρμες, προηγμένους αυτοματισμούς, ανακάλυψη δικτύου, διαχείριση επαφών, συμμόρφωση με άδεια χρήσης, προγραμματισμένες αναφορές, πρόσβαση API και περισσότερες επιλογές υποστήριξης.

Enterprise

Το πρόγραμμα Enterprise προσφέρει πλήρη δυνατότητα προσαρμογής με 89$ το μήνα ανά χρήστη. Περιλαμβάνονται τα πάντα από τα τρία προηγούμενα προγράμματα. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε οπτική αντιστοίχιση CMDB και εξαρτήσεων, επιλογές ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων και έως και 1500 κλήσεις API ανά χρήστη το λεπτό.

Συμπέρασμα

Το SolarWinds μπορεί να προσφέρει μια πολύ αποτελεσματική και οικονομικά προσιτή λύση καρτελών για κάθε τύπο τμήματος πληροφορικής ή επιχείρησης. Το σύνολο εργαλείων του είναι πολύ καλά προσαρμοσμένο για αυτόν τον τύπο χρήσης και καθιστά το SolarWinds μία από τις πιο περιζήτητες λύσεις. Το SolarWinds μπορεί να γίνει λίγο ακριβό με τα προγράμματα υψηλότερης τιμολόγησης, αλλά θα έχετε πάντα τα εργαλεία που ταιριάζουν με την αξία αναλόγως.

Κοινά θέματα και προβλήματα

Πώς μπορώ να ρυθμίσω κανόνες αυτοματισμού στο SolarWinds;

Στο SolarWinds, μεταβείτε στην επιλογή Ρύθμιση > Κέντρο εξυπηρέτησης > Κανόνες αυτοματισμού και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. Επιλέξτε το έναυσμα και το εύρος του κανόνα και, στη συνέχεια, προσδιορίστε εάν ο κανόνας σας χρειάζεται πολλαπλές συνθήκες ή μία μεμονωμένη συνθήκη. Πρέπει επίσης να καθορίσετε εάν θα χρησιμοποιήσετε συνθήκες βάσει χρόνου για τον κανόνα αυτοματοποίησής σας. Κάντε κλικ στο Προσθήκη συνθήκης και επιλέξτε το πεδίο και την τιμή. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη ενέργειας και επιλέξτε μια ενέργεια από τη λίστα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερες ενέργειες στον κανόνα σας. Συμπληρώστε τα υπόλοιπα πεδία, όπως περιγραφή και κάντε κλικ στην Αποθήκευση όταν τελειώσετε.

 

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την αυτόματη εκχώρηση καρτελών στο SolarWinds;

Εάν θέλετε το SolarWinds να εκχωρεί αυτόματα τις καρτέλες σας, συνδεθείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης του SolarWinds ως διαχειριστής και μεταβείτε στη Ρύθμιση. Ανοίξτε το Τεχνολογίες > Ομάδες τεχνολογίας και κάντε κλικ σε ένα όνομα ομάδας στη στήλη ονόματος ομάδας. Κάντε κλικ στην καρτέλα Επίπεδα ομάδας τεχνολογίας και κάντε κλικ σε έναν αριθμό επιπέδου στη στήλη επιπέδου. Βρείτε τις καρτέλες αυτόματης εκχώρησης και επιλέξτε μια επιλογή.

Product reviews

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη βάση γνώσεων του Guru; Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για να μάθετε πώς λειτουργεί και πώς απέδωσε στις δοκιμές μας.

Αξιολόγηση βάσης γνώσεων Guru

Το Guru παρέχει μια καλά ολοκληρωμένη λειτουργικότητα βάσης γνώσεων και μια εξαιρετική διεπαφή χρήστη. Προβλήματα όπως η εμφάνιση σφαλμάτων εικόνων και η παράδοση προσκλήσεων μπορούν να λυθούν με βοήθεια της ομάδας υποστήριξης. Η τιμολόγηση είναι προσιτή και μπορεί να επεκταθεί όταν χρειαστεί. Συνολικά, το Guru είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό βάσης γνώσεων που δεν θα σας απογοητεύσει.

Σκέφτεστε το Zoho Desk για την υποστήριξη πελατών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Zoho Desk

Το Zoho Desk προσφέρει πέντε επίπεδα τιμολόγησης, με διαφορετικές λειτουργίες και ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα πακέτα στοιχίζουν ανάλογα με την πληροφόρηση που παρέχουν, ενώ το πιο οικονομικό είναι σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις. Όλα τα επίπεδα περιλαμβάνουν σύνδεση στο Facebook, το Instagram και το Twitter, με ορισμένα να προσφέρουν επιπλέον ενσωματώσεις όπως το Whatsapp, το Line, το WeChat και το Telegram. Η υψηλότερη βαθμίδα παρέχει πρόσθετες λειτουργίες, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης δύο επωνυμιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σκέφτεστε το Dialfire για την υποστήριξη πελατών του τηλεφωνικού σας κέντρου; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας και δείτε πώς απέδωσε κατά τη γενική μας δοκιμή.

Αξιολόγηση λογισμικού τηλεφωνικού κέντρου Dialfire

Το τηλεφωνικό κέντρο Dialfire έχει ξεκάθαρη διεπαφή, αλλά μπορεί να προκύψουν προβλήματα με τη συνδεσιμότητα. Ο αριθμός τηλεφώνου πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Dialfire για να εμφανίζεται. Η τιμολόγηση εξαρτάται από την χρήση του υλικού.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo