Βελτιώστε την ικανοποίηση με το λογισμικό επανάκλησης

Δείξτε στους πελάτες σας ότι εκτιμάτε τον χρόνο τους με λογισμικό αυτόματης επανάκλησης.

 • ✓ Χωρίς χρέωση ρύθμισης    
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7    
 • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα    
 • ✓ Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Αυτόματη επιστροφή κλήσης για τους πελάτες σας

Δώστε στους πελάτες σας την επιλογή να ζητήσουν αυτόματη επιστροφή κλήσης αν η γραμμή είναι απασχολημένη, αν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι εκπρόσωποι να απαντήσουν στην κλήση τους, ή αν απλά επιθυμούν να κληθούν αργότερα. 
Το σύστημα προτεραιότητας της επιστροφής κλήσης αποθηκεύει τη σειρά του πελάτη και τον καλεί αυτόματα όταν είναι πρώτος στην ουρά. Βελτιώστε την εμπειρία του πελάτη με το λογισμικό επιστροφής κλήσης, σήμερα.
 • Software Advice front runner 2022 award badge
 • Capterra Shortlist badge 2022
 • LiveAgent - G2 award badge leader fall 2022
 • Αυτόματη επιστροφή κλήσης για τους πελάτες σας - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
Youtube video: IVR & CALLBACK FEATURE DEMO | LiveAgent

Λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου με έξυπνη λειτουργία επιστροφής κλήσης

Το λογισμικό για τηλεφωνικό κέντρο του LiveAgent προσφέρει λειτουργία επιστροφής κλήσης σαν τμήμα της δυνατότητας IVR (διαδραστικής φωνητικής απόκρισης) . Αντί να περιμένουν σε αναμονή, οι πελάτες σας μπορούν να ζητούν επιστροφή κλήσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν υπάρχει λόγος αναμονής ή ανησυχίας ότι θα χάσουν τη σειρά τους. Το LiveAgent θα καλέσει αυτόματα τον πελάτη μόλις έρθει η σειρά του.

Τα οφέλη του λογισμικού επανάκλησης

Με την επιστροφή κλήσης κατά προτεραιότητα του LiveAgent, οι εκπρόσωποί σας δεν θα χρειάζεται να παρακολουθούν τα αιτήματα επιστροφής κλήσης χειροκίνητα. Η ενσωματωμένη λειτουργία ACD (αυτόματη κατανομή κλήσεων) λειτουργεί σε συνεργασία με το ισχυρό σύστημα IVR και συγκρατεί τον τηλεφωνικό αριθμό του καλούντα και τη θέση του στη σειρά, εκτός του ότι καλεί τον αριθμό αναθέτοντας την κλήση στον αντίστοιχο εκπρόσωπο.

Δώστε στους πελάτες σας την επιλογή να λάβουν επιστροφή κλήσης από την ομάδα του κέντρου επικοινωνίας σας αντί να περιμένουν στην αναμονή. Με το να σέβεστε το χρόνο τους, μειώσετε τις αναπάντητες κλήσεις και θα δείτε συνολική αύξηση ικανοποίησης των πελατών.

Οι πελάτες περιμένουν μία απρόσκοπτη εμπειρία κάθε φορά που επικοινωνούν με την υποστήριξη πελατών. Δίνοντας τους την επιλογή αυτόματης επιστροφής κλήσης, τους προσφέρετε μία εμπειρία χωρίς προβλήματα. Ελαττώστε την προσπάθεια που καταβάλλει ο πελάτης σήμερα βελτιώνοντας την ικανοποίηση πελάτη και την αφοσίωση στην επωνυμία σας.

Πως λειτουργεί η αυτόματη επιστροφή κλήσης;

Για να ξεκινήσετε τη χρήση της υπηρεσίας επιστροφής κλήσης, απλά δημιουργήστε ένα IVR script που περιλαμβάνει την επιλογή της επιστροφής κλήσης.

Customer support agent chatting live with client

Οικονομικό λογισμικό επιστροφής κλήσης

Το λογισμικό επιστροφής κλήσης είναι μία οικονομική επιλογή για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Με την αυτόματη επιστροφή κλήσης, απαιτούνται λιγότεροι εκπρόσωποι για την απάντηση των κλήσεων, καθώς ο όγκος των κλήσεων δεν θα είναι εξ ίσου μεγάλος.

Η αυτόματη επιστροφή κλήσης δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για πωλήσεις

Μην χάσετε τις ευκαιρίες πιθανών πωλήσεων επειδή δεν μπορούν να επικοινωνήσουν οι πελάτες μαζί σας. Με την αυτόματη επιστροφή κλήσης, οι πελάτες σας είναι λιγότερο πιθανό να εκνευριστούν και να τερματίσουν την κλήση. Δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζητήσουν αυτόματη επιστροφή κλήσης, μπορείτε να κάνετε περισσότερες πωλήσεις και να βελτιώσετε ταυτόχρονα την ικανοποίηση πελατών.

Customer service automated callback by LiveAgent
Unlimited call recordings in LiveAgent's call center software

Περισσότερες πληροφορίες και στατιστικά χρήσης

Συγκεντρώστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία που παρέχετε. Οι ισχυρές δυνατότητες αναφοράς μας σας προσφέρουν στατιστικά για το εικονικό τηλεφωνικό κέντρο σας μεταξύ των οποίων αναπάντητες και απαντημένες κλήσεις, διάρκεια κλήσεων, εκπρόσωποι που ανατέθηκαν, και άλλα.  Με το λογισμικό κέντρου επικοινωνίας του LiveAgent, υπάρχουν ατελείωτες επιλογές αναφορών. Διαχωρίστε τα δεδομένα ανά μέρα, εβδομάδα, μήνα, ή χρονικό διάστημα της επιλογής σας και δημιουργήστε ένα διάγραμμα ή πίνακα που καλύπτει τις ανάγκες σας. Όσο καλύτερα καταρτισμένοι είστε σχετικά με την υπηρεσία που παρέχετε, τόσο περισσότερο μπορείτε να βελτιώσετε ην ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών.

Χαρακτηριστικά λογισμικού επιστροφή κλήσης

Η λειτουργία αυτόματης επιστροφής κλήσης του LiveAgent κρατάει τη θέση του πελάτη σας στη σειρά. Μπορεί να τερματίσει την κλήση γνωρίζοντας ότι ο αριθμός τους κρατήθηκε, η σειρά τους είναι ασφαλής, και η επιστροφή κλήσης θα είναι άμεση.

Το λογισμικό κέντρου επικοινωνίας μας προσφέρει μια ενοποιημένη επιφάνεια εργασίας εκπροσώπου με όλα τα κανάλια. Με το LiveAgent, οι εκπρόσωποί σας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα αιτήματα από τα διαφορετικά κανάλια (κοινωνικά δίκτυα, live chat, email, τηλέφωνο) από το ίδιο περιβάλλον.

Ορίστε κανόνες αυτοματισμού για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και τη ροή εργασίας των εκπροσώπων σας. Οι κανόνες αυτοματισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αυτόματη αποστολή emails, την προσθήκη ετικετών (επιστροφής κλήσης) σε tickets, και άλλα.

Το λογισμικό επιστροφής κλήσεων του LiveAgent είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία ΑΔΚ για να εξασφαλίσει μεταφορές κλήσεων χωρίς προβλήματα και κορυφαία εμπειρία πελάτη. Η λειτουργία ACD δρομολογεί αυτόματα του καλούντες στον κατάλληλο εκπρόσωπο/τμήμα με βάση τη διαθεσιμότητα, την προτεραιότητα ή με τυχαία ανάθεση.

Το διαδικτυακό τηλεφωνικό κέντρο με είναι εξοπλισμένο με ένα ισχυρό σύστημα ΔΦΑ που είναι έτοιμο να εκτελέσει σύνθετες ροές IVR. Το σύστημα IVR είναι εύκολο στη χρήση για τους αρχάριους, αλλά αρκετά ισχυρό για ικανοποιήσει τις ανάγκες ενός επαγγελματικού τηλεφωνικού κέντρου.

Το σύστημα αυτόματης επιστροφής κλήσης του LiveAgent σας απαλλάσσει από τα βάρη, εξασφαλίζοντας ότι οι εκπρόσωποι μπορούν να συνεχίσουν να απαντούν σε κλήσεις χωρίς διακοπή. Όταν ένας πελάτης ζητήσει επιστροφή κλήσης και έρθει η σειρά του, το σύστημα θα καλέσει αυτόματα τον αριθμό του και θα τον συνδέσει με τον κατάλληλο εκπρόσωπο.

Το λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου LiveAgent καταγράφει αυτόματα κάθε εισερχόμενη και εξερχόμενη κλήση. Το σύστημα μπορεί να αποθηκεύσει απεριόριστο αριθμό εγγραφών κλήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διασφάλιση ποιότητας, εκπαίδευση, ομαλή παράδοση εισιτηρίων ή νομικούς σκοπούς.

Η προβολή υβριδικών ticket του LiveAgent εξασφαλίζει ότι οι εκπρόσωποι μπορούν να ακολουθήσουν την πορεία επίλυσης του προβλήματος ενός πελάτη σε πολλά κανάλια ενώ παραμένουν στην ίδια ροή ticket. Οι ροές υβριδικών ticket βοηθούν τους εκπροσώπους να δίνουν χρήσιμες και προσωποποιημένες απαντήσεις που βοηθούν στην βελτίωση της ικανοποίησης και της αφοσίωσης του πελάτη.

Δείτε τι μπορεί να κάνει για εσάς το αυτόματο λογισμικό επιστροφής κλήσεων

Απολαύστε μία δωρεάν δοκιμή 14 ημερών του LiveAgent για να διαπιστώσετε τι μπορεί να κάνει η διαδικτυακή μας λύση για τηλεφωνικό κέντρο για την επιχείρησή σας και την υποστήριξη των πελατών σας, τις πωλήσεις και την ομάδα marketing.

3,000+ αξιολογήσης Trustpilot GetApp G2 Crowd

Προσφέρουμε πολλά περισσότερα από ένα λογισμικό αυτόματης επιστροφής κλήσης

Εκτός από ένα πλήρες λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου, το LiveAgent συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες στην εξυπηρέτηση πελατών.

LiveAgent helpdesk tour

Συνδέστε όλους τους λογαριασμούς των κοινωνικών σας δικτύων με το λογισμικό κέντρου επικοινωνίας μας για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα των εκπροσώπων και να διατηρήσετε ασφαλή τα δεδομένα των πελατών σας. Το λογισμικό για help desk του LiveAgent ενσωματώνεται με το Instagram, το Twitter, το Facebook, το Facebook Messenger, και το Viber.

Proactive chat invitation in LiveAgent

Το λογισμικό για helpdesk του LiveAgent διαθέτει το ταχύτερο live chat της αγοράς.  Απολαύστε προηγμένες δυνατότητες όπως προληπτικές προσκλήσεις chat, φόρμα επικοινωνίας εκτός σύνδεσης, φόρμα προ συνομιλίας, καθώς και προβολή πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο που σας επιτρέπει να βλέπετε τι πληκτρολογεί ο πελάτης στο chat προτού πατήσει αποστολή. Οι δυνατότητες του live chat του LiveAgent θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αφοσίωση του πελάτη, να αυξήσετε τις πωλήσεις, και ταυτόχρονα να ενισχύσετε την υποστήριξη πελατών.

LiveAgent helpdesk tour

Συγκεντρώστε όλα τα αιτήματα πελατών σε ένα κεντρική πολυκάναλη επιφάνεια εργασίας με το λογισμικό ticketing. Αναθέστε tickets σε διαφορετικά τμήματα και εκπροσώπους, και οργανώστε κάθε αίτημα με βάση τις ετικέτες, την προτεραιότητα, ή την ημερομηνία λήψης. Δείτε την πορεία της επίλυσης κάθε προβλήματος πελάτη από την αρχή ως το τέλος, σε διάφορα κανάλια υποστήριξης με πλούσια σε περιεχόμενο μορφή με την ροή υβριδικών ticket.

LiveAgent - What is knowledge base software?

Δημιουργήστε και διαμορφώστε τη δική σας γνωσιακή βάση χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή WYSIWYG (What You See Is What You Get). Βελτιώστε την ικανοποίηση πελατών παρέχοντας στους πελάτες σας εργαλεία αυτοβοήθειας όπως άρθρα οδηγιών, ενότητα Συχνών Ερωτήσεων, ή κοινοτικά forums.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη λύση ουράς επανάκλησης

Το διαδικτυακό λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου του LiveAgent προσφέρει πολλά περισσότερα από επιστροφή κλήσης.

Το λογισμικό LiveAgent helpdesk είναι γεμάτο με περισσότερες από 200 χρήσιμες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε την ροή εργασίας των εκπροσώπων σας και να μην χρειάζεται να κάνετε εικασίες κατά την εξυπηρέτηση πελατών. Βελτιώστε την απόδοση των εκπροσώπων σας σήμερα με το LiveAgent.

Το λογισμικό κέντρου επικοινωνίας μας είναι σχεδιασμένου να λειτουργεί σωστά με άλλες εφαρμογές. Ενσωματώστε τις αγαπημένες σας με το λογισμικό του τηλεφωνικού μας κέντρου για να επιτύχετε την μέγιστη αποτελεσματικότητα από μεριάς των εκπροσώπων, καθώς και να έχετε γενική εικόνα του πλήρους προφίλ κάθε πελάτη με τις προηγούμενες αγορές και επικοινωνίες με την επιχείρησή σας.

Ο βασικός μας στόχος είναι η επιτυχία. Η υποστήριξη πελατών του LiveAgent είναι διαθέσιμη 24/7, 365 το χρόνο σε πολλά κανάλια επικοινωνίας όπως Twitter, Facebook, Instagram, email, live chat, και πύλη πελατών, ή τηλέφωνο. Επικοινωνήστε μαζί μας όποτε μας χρειαστείτε, και θα χαρούμε να βοηθήσουμε. Επίσης προσφέρουμε υποστήριξη σε πολλές γλώσσες, αν τη χρειαστείτε.

Agents building customer support portal

Ατελείωτες επιλογές διαμόρφωσης

Το λογισμικό επιστροφής κλήσης του LiveAgent κατασκευάστηκε με βάση ευελιξία, την δυνατότητα προσαρμογής, και την ομαδική συνεργασία. Επειδή κάθε επιχείρηση (ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου) έχει διαφορετικές ανάγκες, το κέντρο επικοινωνίας μας είναι πλήρως προσαρμόσιμο. Το λογισμικό μας μπορεί να διαμορφωθεί για ενέργειες κάθε μεγέθους και σκοπού, είτε ειδικεύεστε στην εξυπηρέτηση μέσω εισερχόμενων κλήσεων, στις εξερχόμενες πωλήσεις, ή και τα δύο. Οι επαγγελματίες σύμβουλοί μας ή το τεχνικό μας προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την αποτελεσματικότερη, λύση λογισμικού που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.  Είτε είστε στον τομέα της υγείας, της φιλοξενίας, του λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS), της αυτοκίνησης, του e-commerce, ή στον κλάδο της εκπαίδευσης, το LiveAgent μπορεί να διαμορφωθεί για να ταιριάξει στις ανάγκες σας.

LiveAgent προηγμένη, προσιτή και εύκολη στη χρήση λύση ουράς επανάκλησης​

Security lock and badge

Το λογισμικό κέντρου επικοινωνίας του LiveAgent είναι σύμφωνο με το GDPR, Επαληθευμένο από Google OAuth, με HTTPS κρυπτογράφηση, και αποθηκεύει δεδομένα πελατών σε εγκαταστάσεις συμβατές με Tier-III+ ή IV ή PCI DSS, SSAE-16, ή ISO 27001.

Person organizing information into tickets

Το λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου του λειτουργεί σε cloud. Αποκτήστε καθημερινή και εύκολη πρόσβαση στις ισχυρές δυνατότητες επιστροφής κλήσης του κέντρου επικοινωνίας σας.

Woman holding PlayStation gaming controller in hands

Το πολυκάναλο λογισμικό μας για τηλεφωνικό κέντρο έχει κερδίσει περισσότερα από 20 βραβεία μονάχα το 2020, λόγω της πολυκάναλης δυνατότητάς του, το ισχυρό ενσωματωμένο CRM, και τις προηγμένες ενσωματώσεις του CRM. Ανακαλύψτε σήμερα πως το LiveAgent μεταβαίνει ομαλά από το ένα κανάλι στο άλλο.

Customer support agent chatting live with client

Το λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου του LiveAgent προσφέρεται με freemium μοντέλο χρέωσης. Προσφέρουμε δωρεάν λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου και προηγμένη χρεώσιμη έκδοση που περιλαμβάνει αυτόματη επιστροφή κλήσης. Το χρεώσιμο λογισμικό μας προσφέρεται σε προσιτή τιμή. Πληρώστε λιγότερα και αποκτήστε περισσότερα με το LiveAgent σήμερα.

Προσφέρετε εξατομικευμένη εμπειρία

Δώστε στους πελάτες σας την επιλογή να επικοινωνούν μαζί σας στο κανάλι υποστήριξης της επιλογής τους.  Είτε πρόκειται για live chat, email, φωνή, video, κοινωνικά δίκτυα, ή διαδικτυακή συνομιλία, το LiveAgent είναι έτοιμο να προσφέρει την απρόσκοπτη εμπειρία πελατών που αναμένουν οι πελάτες σας. Προσφέρετε εξαιρετικά εξατομικευμένη, καταρτισμένη και πλούσια σε περιεχόμενο υπηρεσία με το σύστημα επιστροφής κλήσης και απολαύστε καλύτερες και μακροβιότερες σχέσεις με τους πελάτες σας, υψηλότερη ικανοποίηση πελατών, βελτιωμένη αφοσίωση και περισσότερες ευκαιρίες για πώληση.

LiveAgent CRM integrations
Live chat for business by LiveAgent

Παρέχετε απαράμιλλη υπηρεσία με το λογισμικό επιστροφής κλήσης LiveAgent

Δοκιμάστε το βραβευμένο λογισμικό επιστροφής κλήσης για πολυκάναλη υποστήριξη πελατών. Δοκιμάστε τις ισχυρές ενσωματώσεις IVR και CRM για να ανακαλύψετε πως μπορείτε να προσφέρετε απρόσκοπτη εμπειρία πελάτη σε όλα τα κανάλια υποστήριξης. Ζητήστε μία επίδειξη, ή ξεκινήστε μία δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να δείτε όσα έχει να προσφέρει το λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου του LiveAgent.

Τι σκέφτονται οι πελάτες μας;

 • Partly

  Roman Bosch

  Partly

  Είναι πολύ ευχάριστο να έχουμε μία εξαιρετική πύλη που βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών μας.

 • HostingAdvice.com

  Christine Preusler

  HostingAdvice

  Το LiveAgent δίνει τη δυνατότητα στους εκπροσώπους μας να παρέχουν καλύτερη, ταχύτερη και ακριβέστερη υποστήριξη.

 • covomo

  Karl Dieterich

  Covomo

  Το LiveAgent μας βοήθησε να πετύχουμε 2 σημαντικούς στόχους: την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και τις πωλήσεις.

 • HEWO

  Hendrik Henze

  Διαδικτυακό μάρκετινγκ HEWO

  Χρησιμοποιούμε το LiveAgent από τον Αύγουστο και είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από αυτό.

 • WebMaster Deals

  Razvan Sava

  Webmaster Deals

  Από τότε που ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε το LiveAgent, ο χρόνος απόκρισης αυξήθηκε κατά 60%.

 • XperienceHR

  Taras Baca

  XperienceHR

  Το ποσοστό μετατροπής πελατών που πληρώνουν αυξήθηκε κατά 325% τον πρώτο μήνα που δημιουργήσαμε και ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε ενεργά το...

 • TAZAR Group

  Andrej Ftomin

  TAZAR Group

  Πρέπει να πως δεν έχω βιώσει ποτέ μια τόσο επαγγελματική προσέγγιση πελατών.

 • The Workplace Depot

  Matt Janaway

  The Workplace Depot

  Θεωρούμε ότι το LiveAgent είναι με διαφορά η καλύτερη λύση ζωντανής συνομιλίας.

 • CSI Products

  Viviane Carter

  CSI Products

  Χρησιμοποιούμε το LiveAgent σε όλες τις ιστοσελίδες μας που ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση...

 • Lucky Bike

  Christian Lange

  Lucky-Bike

  Με το LiveAgent μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υποστήριξη όπου κι αν βρίσκονται.

 • Projure

  Jens Malmqvist

  Projure

  Μπορώ να συστήσω το LiveAgent σε όποιον ενδιαφέρεται να κάνει την εξυπηρέτηση πελατών του καλύτερη και πιο αποτελεσματική.

 • Websignal

  Catana Alexandru

  Websignal

  Είμαι βέβαιος ότι θα ξοδεύαμε το 90% της ημέρας μας τακτοποιώντας τα email εάν δεν είχαμε το LiveAgent.

 • All British Casino

  Jan Wienk

  All British Casino

  Με το LiveAgent μπορούμε να διατηρούμε τους παίκτες μας χαρούμενους προσφέροντας πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά επιστροφής.

 • Norske Automaten

  Allan Bjerkan

  Norske Automaten

  Το LiveAgent είναι αξιόπιστο, έχει λογικές τιμές και είναι απλά μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε online επιχείρηση λειτουργεί με γρήγορους...

 • Study Portals

  Sissy Böttcher

  Study Portals

  Μας αρέσει γιατί είναι εύχρηστο και προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα, όπως χρήσιμες λειτουργίες αναφοράς.

 • TypoAssassin

  Peter Koning

  TypoAssassin

  Λατρεύουμε το LiveAgent - κάνει την υποστήριξη των πελατών μας εύκολη υπόθεση.

 • Factorchic

  Aranzazu F

  Factorchic

  Μας αρέσει να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία υποστήριξης. Γι 'αυτό επιλέξαμε το LiveAgent.

 • MyFutureBusiness

  Rick Nuske

  MyFutureBusiness

  Από την εγκατάσταση μέχρι τη συνεχή υποστήριξη και οτιδήποτε άλλο στο ενδιάμεσο, η ομάδα στο LiveAgent συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

 • 123 Nakup

  Vojtech Kelecsenyi

  123-Nakup

  Το LiveAgent μας εξοικονομεί εκατοντάδες πολύτιμα λεπτά κάθε μέρα, καθιστώντας την εξυπηρέτηση των πελατών ξεκάθαρη και τακτοποιημένη.

 • Betconstruct

  Rafael Kobalyan

  Betconstruct

  Απεριόριστοι υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών, email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενσωμάτωση τηλεφώνου. Όλα αυτά πολύ χαμηλότερα από όσα πληρώναμε με τον...

 • Atomer

  Martin Drugaj

  Atomer

  Χρησιμοποιούμε το LiveAgent από το 2013. Δεν μπορούμε να φανταστούμε να δουλεύουμε χωρίς αυτό.

 • AVMarket

  Ivan Golubović

  AVMarket

  Αποτελεί μια οικονομική λύση που μπορεί να σας βοηθήσει σε μεγάλο αριθμό αιτημάτων υποστήριξης μέσω διαφορετικών καναλιών.

 • Antalya Συμβουλευτικό Κέντρο Γλωσσών

  Rustem Gimaev

  Antalya Συμβουλευτικό Κέντρο Γλωσσών

  Το να απαντάμε σε email από το Outlook ήταν τόσο δύσκολο στη διαχείριση. Με το LiveAgent είμαστε σίγουροι ότι κάθε...

 • tekRESCUE

  Randy Bryan

  tekRESCUE

  Το LiveAgent είναι τόσο εντυπωσιακό. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και με μικρή προσπάθεια το έθεσα σε λειτουργία και λειτούργησε...

 • Marietta Corporation

  Timothy G. Keys

  Marietta Corporation

  Συνιστώ ανεπιφύλακτα το προϊόν LiveAgent, όχι μόνο ως εναλλακτική λύση του Kayako αλλά ως μία πολύ καλύτερη λύση με προστιθέμενη...

 • eFortuna

  Mihaela Teodorescu

  eFortuna

  Η ομάδα υποστήριξης ανταποκρίθηκε πάντα γρήγορα με ταχύτατα εφαρμόσιμες λύσεις.

 • TrustPay

  Hilda Andrejkovičová

  TrustPay

  Μας βοηθά να κατηγοριοποιήσουμε τη φύση των καρτελών και να παρακολουθούμε με βάση στατιστικά στοιχεία τι χρειάζονται περισσότερο οι πελάτες...

 • Nay

  Alexandra Danišová

  Nay

  Βλέπουμε το LiveAgent ως ένα εξαιρετικό εργαλείο για επικοινωνία με πελάτες.

 • m:zone

  Samuel Smahel

  m:zone

  Το LiveAgent επιτάχυνε την επικοινωνία μας με τους πελάτες μας και μας έδωσε την επιλογή να συνομιλήσουμε επίσης μαζί τους.

 • Volterman

  David Chandler

  Volterman

  Με απλά λόγια - το LiveAgent κερδίζει τους πάντες εκεί έξω σε αυτές, ή ακόμα υψηλότερες, τιμές ζήτησης.

Θα Είστε σε Καλά Χέρια!

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huawei, BMW, Yamaha και O2; Μαντέψατε σωστά… το LiveAgent!

Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα

FAQ

Ποια είναι η λειτουργία ενός τηλεφωνικού κέντρου;

Η κύρια λειτουργία ενός τηλεφωνικού κέντρου είναι να επιτρέπει στους πελάτες να καλούν επιχειρήσεις με οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχουν σχετικά με προϊόντα, πολιτικές, επιστροφές, λειτουργικότητα, αντιμετώπιση προβλημάτων ή σχόλια.

Τι είναι η αυτόματη επανάκληση;

Η δυνατότητα αυτόματης επανάκλησης είναι μια λειτουργία τηλεφωνίας υπολογιστή που επιτρέπει στους καλούντες να ζητούν επανάκληση εάν η γραμμή είναι κατειλημμένη, εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι εκπρόσωποι για να λάβουν την κλήση τους ή εάν θέλουν απλώς να τους καλέσουν αργότερα.

Είναι οι αυτόματες επανακλήσεις σημαντική δυνατότητα;

Η εφαρμογή της λειτουργίας αυτόματης επανάκλησης στο λογισμικό εικονικού τηλεφωνικού κέντρου θα σας επιτρέψει να παρέχετε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες σας. Η ενεργή λειτουργία επανάκλησης σημαίνει ότι εκτιμάτε τον χρόνο του πελάτη σας, αυτό που επιθυμούν περισσότερο οι πελάτες.

Πόσο κοστίζει το λογισμικό επανάκλησης;

Το κόστος του λογισμικού επανάκλησης ποικίλλει. Ωστόσο, η λειτουργία επανάκλησης είναι συνήθως μέρος ενός συστήματος all-in-one. Για παράδειγμα, ένα λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου ή κέντρου εξυπηρέτησης. Το LiveAgent είναι ένα λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτει περισσότερες από 180 λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας επανάκλησης. Η τιμή για μια πλήρη λύση κέντρου εξυπηρέτησης είναι 49$ ανά μήνα για κάθε αντιπρόσωπο.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια λειτουργία επανάκλησης;

Η λειτουργία επανάκλησης χρησιμοποιείται κυρίως σε εταιρείες με μεγάλο αριθμό ερωτήσεων πελατών. Εφόσον οι πελάτες θέλουν απαντήσεις αμέσως, η επιχείρησή σας πρέπει να προσαρμοστεί. Η ύπαρξη μιας λειτουργίας επανάκλησης στο τηλεφωνικό σας κέντρο μπορεί να αποτρέψει μια κακή εμπειρία πελάτη. Επιλέγοντας ένα πλούσιο σε δυνατότητες λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου που περιλαμβάνει λειτουργία επανάκλησης μπορεί να βελτιώσει τη ροή εργασιών εκπροσώπων πελατών καθώς και την ικανοποίηση των πελατών.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την αυτόματη επανάκληση στο LiveAgent;

Για να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία επανάκλησης, πρέπει να μεταβείτε στις Διαμορφώσεις -> Κλήση -> Αριθμοί -> Επεξεργασία αριθμού -> IVR -> Εισαγάγετε μια προτιμώμενη λειτουργία επανάκλησης -> Αποθήκευση.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo