Σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και αυξήστε την ικανοποίησή τους.
 • ✓ Χωρίς χρέωση εγκατάστασης   
 • ✓ Εξυπηρέτηση πελατών 24/7    
 • ✓ Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα    
 • ✓ Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή
Χρησιμοποιείται από
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Κινούμενα Σχέδια Επικεφαλίδας
Λογισμικό Κέντρου Εξυπηρέτησης

Η εξαιρετική υποστήριξη πελατών είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που περιμένουν όλοι σήμερα από μια επιχείρηση. Εάν το κάνετε καλά, μπορεί να δημιουργήσει αφοσίωση ανάμεσα σε έναν πελάτη και την εταιρεία σας. Ωστόσο, εάν το κάνετε λάθος, μπορεί να σημάνει καταστροφή και με τόσες πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες για τους καταναλωτές, δεν είναι πιθανό να επιστρέψουν εάν τους απογοητεύσετε. Έτσι, αυτό θέτει το ερώτημα: πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι παρέχω στους πελάτες μου τις καλύτερες υπηρεσίες υποστήριξης που μπορώ για να τους διατηρήσω;

Ο τρόπος για να ξεκινήσετε να απαντάτε σε αυτήν την ερώτηση είναι να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για έναν πελάτη. Αυτά είναι άυλα αγαθά, όπως ο χρόνος και η ικανοποίηση. Ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε αυτές τις πτυχές της εξυπηρέτησης πελατών για τους πελάτες σας είναι να εφαρμόσετε ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη επίλυση προβλημάτων.

Τι είναι ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης;

Ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης είναι ένα κεντρικό σύστημα που καταγράφει τα ερωτήματα, τα αιτήματα και τις αλληλεπιδράσεις των πελατών ως καρτέλες για το προσωπικό υποστήριξης για οργάνωση, απάντηση και επίλυση. Αυτός ο τύπος λογισμικού κέντρου εξυπηρέτησης βοηθά στον εξορθολογισμό της διαδικασίας επίλυσης ερωτημάτων πελατών. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, εκχωρεί την καρτέλα σε έναν αντιπρόσωπο που είναι καλύτερα εξοπλισμένος για να τη χειριστεί μέσω μιας αυτοματοποιημένης διανομής καρτελών. Αυτό το παράδειγμα αγγίζει μια από τις πιο σημαντικές πτυχές ενός συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης: την αυτοματοποίηση.

Πώς λειτουργεί το σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης;

Αυτό το σύστημα λειτουργεί δημιουργώντας καρτέλες, οι οποίες είναι έγγραφα και τρέχουν αρχεία καταγραφής αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες. Για παράδειγμα, ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών δημιουργεί μία καρτέλα σε ζωντανή κλήση ή μέσω email. Οι καρτέλες υποστήριξης αποθηκεύονται σε ενοποιημένα εισερχόμενα, προσβάσιμα σε όλα τα μέλη του προσωπικού. Μόλις δημιουργηθεί η καρτέλα, το σύστημα ειδοποιεί τους αντιπροσώπους είτε με ηχητική ειδοποίηση είτε μέσω email.

Το συγκεντρωτικό κέντρο εξυπηρέτησης διευκολύνει τη δημιουργία προσαρμοσμένων αναφορών για την παρακολούθηση βασικών επιχειρηματικών μετρήσεων και KPI. Για παράδειγμα, η βελτίωση της υποστήριξης πελατών είναι σημαντική επειδή αποτελεί μέρος της βάσης βάσει της οποίας η εταιρεία συνολικά θα κριθεί από ορισμένους πελάτες.

Επιπλέον, ο καθορισμός κανόνων αυτοματισμού μπορεί να βελτιώσει τη συνολική ροή εργασίας της ομάδας υποστήριξης και να μειώσει τον χρόνο απόκρισης. Η φροντίδα των πελατών σας και η υποστήριξή τους προσθέτει αξία στην εταιρεία σας. Όπως αναφέρει η Dimension Data, «το 84% των οργανισμών που εργάζονται για καλύτερο CX αναφέρουν αυξημένα έσοδα».

Στοιχεία του συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης

Ένα αποτελεσματικό σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης περιέχει στοιχεία που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας και παρέχουν διάφορες επιλογές στους πελάτες για να συνεργαστούν με εταιρείες. Ενώ οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν εργαλεία όπως ένα bot τεχνητής νοημοσύνης σε ορισμένες περιπτώσεις, η Microsoft διαπίστωσε ότι “η αποτελεσματικότητα των bot στην επίλυση προβλημάτων έχει πέσει στο 28%. Επιπλέον, οι Αμερικανοί καταναλωτές δεν βρίσκουν αποτελεσματικά τα bot, με το 40% να βασίζεται σε άλλα κανάλια για να επικοινωνήσουν με τις ομάδες εξυπηρέτησης”.

Οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη ή μια εταιρεία μέσω τηλεφώνου, επειδή αναζητούν μια γρήγορη απάντηση ή ένα πραγματικό άτομο για να μιλήσουν. Επομένως, κατά την αξιολόγηση των κύριων στοιχείων ενός συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι το καλύτερο λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις διαδικασίες πιο αποτελεσματικές και να επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλύουν κοινά ζητήματα πιο γρήγορα.

Τα συστήματα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης επιτρέπουν τη βελτιστοποιημένη επικοινωνία σε όλες τις τυπικές πλατφόρμες. Η ανταπόκριση στα προτιμώμενα κανάλια των πελατών χτίζει την αφοσίωση στην εταιρεία και τη διατήρηση των πελατών. Μετά από μια κακή εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών, οι καταναλωτές θα προχωρήσουν. Η νέα γενιά είναι ακόμη πιο πιθανό να αλλάξει εταιρεία, με πάνω από τα τρία τέταρτα να αναφέρουν ότι το κάνουν.

Email

Η πιο κοινή μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας είναι το email. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία, χρειάζεστε μια διεύθυνση email. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να υπάρχει ένα σύστημα για τη διαχείριση των εισερχόμενων email.

Το σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης δημιουργεί αναγνωριστικά καρτελών για κάθε email και τις εκχωρεί σε κατάλληλους χρήστες ή σε μια ομάδα σύμφωνα με τους κανόνες αυτοματισμού. Ο κάτοχος της καρτέλας μπορεί στη συνέχεια να μεταφέρει, να προσθέσει ετικέτες, να φιλτράρει και άλλα.

Προωθήστε emails στο LiveAgent σας

Ζωντανή συνομιλία

Όπως μια τηλεφωνική κλήση, αλλά με μεγαλύτερη έμφαση στην πολυδιεργασία, η ζωντανή συνομιλία επιτρέπει στον πελάτη να επικοινωνήσει με έναν υπάλληλο συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο. Ως αποτέλεσμα, θεωρείται ένας από τους πιο ικανοποιητικούς τρόπους επικοινωνίας. Οι καταναλωτές εκτιμούν ότι γνωρίζουν ότι κάποιος περιμένει στην άλλη πλευρά της οθόνης για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Τους κάνει να νιώθουν σημαντικοί και εκτιμημένοι. Σύμφωνα με το 99firms: “Περίπου το 69% των αγοραστών στις ΗΠΑ απαιτούν λειτουργίες ζωντανής συνομιλίας.”

Η ζωντανή συνομιλία είναι ένα λογισμικό που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται σχεδόν καμία προσπάθεια από τον πελάτη σας, επειδή το κουμπί συνομιλίας είναι ενσωματωμένο σε έναν ιστότοπο ή σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Μέσω ζωντανών συνομιλιών, οι πελάτες συνδέονται αμέσως με κάποιον που μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων τους. Η διαδικασία υποβοηθάται περαιτέρω από το πλαίσιο παρακολούθησης της συμπεριφοράς του πελάτη στον ιστότοπο. Αυτό το επίπεδο στιγμιαίας συμμετοχής οδηγεί σε μια θετική εμπειρία πελάτη.

Λειτουργία συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο στο σύστημα καρτελών του κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Τηλεφωνικό κέντρο

Όταν ο πελάτης σας έχει μια ερώτηση που δεν μπορεί να εξηγήσει ακριβώς σε μια συνομιλία ή χρησιμοποιώντας ένα email, πιθανότατα θα καλέσει. Το τηλεφωνικό κέντρο είναι ένα κεντρικό γραφείο που έχει δημιουργηθεί για να λαμβάνει εισερχόμενες κλήσεις και να χειρίζεται υποστήριξη μέσω τηλεφώνου . Το λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου είναι μια εικονική λύση που μπορείτε να ενσωματώσετε με έναν πάροχο VoIP. Τα πιο κοινά χαρακτηριστικά είναι η διαδραστική φωνητική απόκριση (ΔΦΑ), η αυτόματη επανάκληση, οι μεταφορές κλήσεων και η απεριόριστη εγγραφή κλήσεων.

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι «πάνω από τα τρία τέταρτα όλων των καταναλωτών προτιμούν να επικοινωνούν με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου». Είναι πολύ πιο γρήγορο να εξηγήσετε ένα πρόβλημα στο τηλέφωνο παρά να το πληκτρολογήσετε. Αν και είναι απαραίτητο να υπάρχουν άλλα σημεία επαφής, είναι σημαντικό να έχετε ένα μέρος για να καλέσετε.

Συνδέστε τον πάροχο VoIP με το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια άλλη πτυχή υποστήριξης πελατών που απαιτεί προσοχή. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν μια πλατφόρμα για τους πελάτες ώστε να στέλνουν απευθείας μηνύματα σε εταιρείες εκτός των τυπικών επιλογών επικοινωνίας τους. Εξαιτίας αυτού, η παρακολούθηση των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ικανοποίησης των πελατών. Σύμφωνα με μια μελέτη της Social Habit, “42% των καταναλωτών αναμένουν απάντηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα σε 60 λεπτά. Όσον αφορά επιλεγμένα κανάλια όπως το Facebook, το 85% των καταναλωτών αναμένει απάντηση στις ερωτήσεις τους εντός έξι ωρών, ενώ το 64% οι χρήστες του Twitter περιμένουν μια απάντηση μέσα σε μια ώρα”.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πάροχοι συστημάτων καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, όπως το LiveAgent, προσφέρουν ενοποίηση με τις μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να διευρύνουν το δίκτυο των ικανοτήτων εξυπηρέτησης πελατών σας. Για να εκτιμήσετε τη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην εξυπηρέτηση πελατών, πρέπει να γνωρίζετε ότι περίπου ένα δισεκατομμύριο μηνύματα ανταλλάσσονται μέσω του Facebook messenger κάθε μήνα μεταξύ χρηστών και επιχειρήσεων.

Συνδέστε το Facebook με το λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης - LiveAgent

Πύλη πελατών

Οι πύλες πελατών είναι ένας τρόπος για τους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε πόρους 24/7. Οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν για να προβάλουν λεπτομέρειες σχετικά με τις παραγγελίες τους, να συνομιλήσουν με μέλη της ομάδας υποστήριξης και να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιλογές βοήθειας αυτοεξυπηρέτησης για γρήγορη εύρεση πληροφοριών. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να παρέχετε στους πελάτες, καθώς τους επιτρέπει να λύνουν τα προβλήματά τους ανεξάρτητα χωρίς να ζητούν την εξυπηρέτηση πελατών.

Τα τυπικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν γνωσιακές βάσεις, φόρουμ, σχόλια και προτάσεις, υποβολή καρτελών και widgets αναζήτησης. Αυτές οι δυνατότητες διασφαλίζουν ότι η πύλη πελατών έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας πελάτης και διευκολύνουν την εύρεση αυτού που αναζητούν. Αυτό μειώνει τον αριθμό των ερωτημάτων που πρέπει να αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών σας και βελτιώνει τη συνολική ικανοποίηση που θα νιώσει ένας πελάτης στο τέλος της αλληλεπίδρασής του με την επιχείρησή σας. Είναι ένα σενάριο win-win για εσάς, τους υπαλλήλους σας και τους πελάτες σας.

Προσαρμογή γνωσιακής βάσης στο λογισμικό Πύλης πελατών - LiveAgent

Γνωσιακή βάση

Οι γνωσιακές βάσεις είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σε μια πύλη πελατών. Παρέχουν πόρους και άρθρα στους πελάτες για να αναζητήσουν λύσεις σε κοινές ερωτήσεις. Η προσφορά αυτής της υπηρεσίας έχει τα πλεονεκτήματα της παροχής βοήθειας στους πελάτες μετά τις εργάσιμες ώρες, ενώ παράλληλα μειώνει τα ερωτήματα και αυξάνει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Μια εσωτερική γνωσιακή βάση παρέχει στις ομάδες υποστήριξης γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες για την επιτάχυνση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες και τον εξορθολογισμό των επικοινωνιών. Οι αντιπρόσωποι θα έχουν ένα αποθετήριο πληροφοριών για να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα χωρίς να χρειάζονται άλλο αντιπρόσωπο, μειώνοντας το χρόνο τους για να βοηθήσουν έναν πελάτη. Δεδομένου ότι η γνωσιακή βάση γίνεται απίστευτα προσβάσιμη μέσω μιας δυνατότητας αναζήτησης, οι αντιπρόσωποι μπορούν να αναζητήσουν γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λύσουν το πρόβλημα ενός πελάτη ενώ βρίσκονται στο τηλέφωνο ή σε μια συνομιλία. Κατά τη δημιουργία μιας γνωσιακής βάσης, τα μέλη από όλα τα τμήματα θα πρέπει να συνεργάζονται για να δημιουργήσουν έναν πόρο που να καλύπτει τις περίπλοκες ανάγκες των αιτημάτων εξυπηρέτησης πελατών.

Πιστότητα και διατήρηση πελατών - Γνωσιακή βάση - LiveAgent

Βασικά χαρακτηριστικά ενός αποτελεσματικού συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης

Τα χαρακτηριστικά λένε ένα μέρος της ιστορίας για ένα αποτελεσματικό σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης. Το άλλο μέρος αυτής της ιστορίας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα, αν και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μια διασταύρωση μεταξύ των δύο.

Είναι επίσης σημαντικό για ένα εργαλείο λύσης εξυπηρέτησης πελατών, όπως ένα αποτελεσματικό σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, να κλιμακώνεται με την επιχείρησή σας ενώ αναπτύσσεστε. Τίποτα δεν επιβραδύνει την ανάπτυξη όσο η εφαρμογή μιας νέας διαδικασίας, καθώς θα χρειαστεί χρόνος, χρήμα και προσπάθεια για την επανεκπαίδευση των εργαζομένων ώστε να χρησιμοποιούν ένα νέο σύστημα. Έτσι, η επεκτασιμότητα είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό σε αυτά τα συστήματα. Οι πιο προηγμένες δυνατότητες που θα πρέπει να εξετάζετε όταν προσπαθείτε να βρείτε αυτόν τον τύπο λύσης είναι η αυτοματοποίηση, οι αναφορές και η ενοποίηση.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της αυτοματοποίησης είναι ότι αναλαμβάνει την ευθύνη οποιωνδήποτε επαναλαμβανόμενων ή απλών εργασιών και τις ολοκληρώνει. Η αυτοματοποίηση εφαρμόζεται στην αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών του LiveAgent, η οποία προσθέτει ετικέτες και εκχωρεί καρτέλες χωρίς ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Τα τυποποιημένα μηνύματα αποτελούν επίσης μέρος αυτής της ιδέας.

Τα τυποποιημένα μηνύματα είναι σαν ένα προηχογραφημένο μήνυμα που θα ακούσατε σε έναν τηλεφωνικό κατάλογο. Μόνο που ο αντιπρόσωπος επιλέγει γρήγορα το προκατασκευασμένο μήνυμα για αυξημένο χρόνο απόκρισης. Ανάλογα με το μήνυμα του πελάτη, τα τυποποιημένα μηνύματα μπορεί να είναι τόσο απλά όσο να τον ενημερώσετε ότι χρειάζεστε λίγα λεπτά για να δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού του. Επομένως, γνωρίζουν ότι εργάζεστε για το αίτημά τους, αλλά δεν θα λάβουν απαραίτητα απάντηση αμέσως. Μια ταχύτερη απόκριση είναι πάντα καλύτερη, ακόμα κι αν είναι απλώς για να πείτε ότι καταλαβαίνετε την απογοήτευση του πελάτη και ότι εργάζεστε για μια λύση.

Λειτουργία τυποποιημένων μηνυμάτων στο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας - LiveAgent

Οι αναφορές διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο σε κάθε οργανισμό και μπορεί να επικυρώσουν την αποτελεσματικότητα των αλληλεπιδράσεων εξυπηρέτησης πελατών. Οι άριστες αναφορές εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να δώσουν στον οργανισμό σας σημαντικά αναλυτικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στον καθορισμό των ΣΕΥ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προώθηση της εταιρείας σας.

Χρησιμοποιώντας το σωστό λογισμικό, μπορείτε να ενσωματώσετε και άλλες εφαρμογές για να εξορθολογίσετε τις ροές εργασίας των εργαζομένων και να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητα. Για παράδειγμα, το LiveAgent επιτρέπει την ενσωμάτωση με άλλο λογισμικό παραγωγικότητας, όπως το Slack, έτσι λιγότερος χρόνος αφιερώνεται στην εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών εσωτερικής επικοινωνίας και λογισμικού παραγωγικότητας για την ολοκλήρωση καθημερινών εργασιών. Ως πολυκαναλικό σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, το LiveAgent λειτουργεί ως το κεντρικό μέρος ενός οργανισμού για την εξυπηρέτηση πελατών με ισχυρά χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της εξυπηρέτησης πελατών.

Find the best solution for you

LiveAgent offers plenty of useful integrations and features, making customer service easier than ever before. Curious about all the opportunities?

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης

Η επιλογή του καλύτερου συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς το καθένα έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Τα παρακάτω κριτήρια μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο είναι καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι ακόμα κι αν ορισμένα συστήματα φαίνονται να είναι τα καλύτερα συνολικά, μπορεί να μην είναι τα καταλληλότερα για τη συγκεκριμένη περίπτωσή σας.

Δεσμεύσεις

Όταν εξετάζετε μια συγκεκριμένη λύση εξυπηρέτησης πελατών, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε το χρόνο που θα είστε συμβατικά υποχρεωμένος να πληρώσετε για το σύστημά τους. Ορισμένοι πάροχοι λύσεων, όπως το LiveAgent, χρεώνουν από μήνα σε μήνα χωρίς συμβόλαιο, ώστε να μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Άλλοι, αντίθετα, μπορεί να έχουν συμβόλαια που απαιτούν από εσάς να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Αυτός ο παράγοντας είναι κρίσιμος για να ληφθεί υπόψη προτού αποφασίσετε και έχετε κολλήσει σε ένα συμβόλαιο σε μερικές εβδομάδες με κάτι που δεν σας ταιριάζει.

Τιμολόγηση

Επιφανειακά, η τιμολόγηση είναι απλή, καθώς μπορείτε να καθορίσετε το κόστος ανά μήνα με οποιονδήποτε πάροχο που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες. Αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα έξοδα που συνεπάγεται ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, επειδή υπερβαίνουν απλώς την τιμή του λογισμικού. Πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος της εκπαίδευσης, τις ενημερώσεις και τη συνεχή υποστήριξη.

Οι εταιρείες θα πρέπει επίσης να σταθμίσουν αυτό το κόστος έναντι του τρέχοντος κόστους ανά καρτέλα έναντι του εκτιμώμενου κόστους ανά καρτέλα με τη νέα λύση. Σύμφωνα με το BMCblogs, “το μέσο κόστος καρτέλας (στις ΗΠΑ) ήταν 15,56 $, με χαμηλό 2,93 $ και υψηλό 46,69 $.” Όσο πιο αποτελεσματικά το σύστημά σας επιτρέπει στους αντιπροσώπους σας να έχουν μια συγκεκριμένη καρτέλα, τόσο πιο οικονομικό είναι το σύστημα. Εάν υπάρχει εξοικονόμηση κόστους ανά καρτέλα, η απόσβεση της αγοράς λύσης μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφασή.

Παρεχόμενες επιλογές επικοινωνίας

Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου και πώς μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί του. Οι εταιρείες μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης του LiveAgent μέσω μιας γνωσιακής βάσης, ζωντανής συνομιλίας, email ή τηλεφώνου. Η αποτυχία του συστήματός σας μπορεί να σας κάνει να χάσετε χρόνο ανταποκρινόμενοι στους πελάτες σας, πράγμα που σημαίνει απώλεια χρημάτων. Επομένως, η δυνατότητα επικοινωνίας με τον πάροχο του συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης είναι επιτακτική.

Ευκολία κλιμάκωσης προς τα πάνω ή προς τα κάτω

Διαφορετικοί οργανισμοί έχουν διαφορετικές προτεραιότητες ανάλογα με το πού βρίσκεται η επιχείρησή τους. Η συνεργασία με έναν πάροχο λύσεων εξυπηρέτησης πελατών που σας δίνει την ευελιξία να αυξάνετε και να μειώνετε είναι απαραίτητη. Καθώς αναπτύσσεστε, η ικανότητα να προσθέτετε περισσότερους αντιπροσώπους με την πάροδο του χρόνου ή να κλιμακώνετε τον αριθμό των δυνατοτήτων που έχετε είναι μια σοβαρή αλλαγή μεταξύ των συστημάτων καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης. Είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με ένα σύστημα πριν δεσμευτείτε. Η διατήρηση του ίδιου συστήματος για όσο το δυνατόν περισσότερο είναι η πιο οικονομική πορεία προς τα εμπρός.

Περιορισμοί λογισμικού

Ορισμένες λύσεις λογισμικού μπορεί να έχουν όλα όσα χρειάζεστε, ενώ δεν διαθέτουν όλες τις δυνατότητες σε ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης. Αυτό είναι αποδεκτό, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη τους περιορισμούς του λογισμικού όσον αφορά τη μελλοντική προστασία και όχι μια άμεση απόφαση. Σίγουρα, μπορεί να μην χρειάζεστε όλες τις λειτουργίες που προσφέρει το λογισμικό, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας στο μέλλον.

Η ενσωμάτωση είναι ένα σημαντικό μέρος οποιουδήποτε λογισμικού, καθώς σας επιτρέπει να συνδυάζετε διαδικασίες σε μια διαισθητική διεπαφή και να εξοικονομείτε χρόνο. Εάν η λύση all-in-one που εξετάζετε δεν έχει όλες τις δυνατότητες που αναζητάτε, ελέγξτε για να δείτε με ποια προγράμματα ενσωματώνονται, καθώς μπορεί να βοηθήσουν στην εκμετάλλευση των διαθέσιμων πόρων αποδοτικό τρόπο. Ταυτόχρονα, το λογισμικό που βασίζεται σε cloud θα πρέπει να είναι ικανό να χειρίζεται απροσδόκητες διακοπές στο Διαδίκτυο. Τέλος, η έλλειψη δωρεάν δοκιμής ή δωρεάν έκδοσης μπορεί επίσης να καταστήσει δύσκολο να προσδιορίσετε εάν το λογισμικό θα λειτουργήσει για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Περιορισμοί λογισμικού - App - Uploads - 2020 - 11 - Group 586.png

Επιλογές συνεργασίας

Το προσωπικό υποστήριξης έχει συζητηθεί μέχρι στιγμής ως μοναδικός αντιπρόσωπος, αλλά σε πολλές επιχειρήσεις αυτό δεν συμβαίνει. Τα συστήματα κέντρου εξυπηρέτησης θα πρέπει να υποστηρίζουν ομάδες και να τους επιτρέπουν να συνεργάζονται σε θέματα. Η επιτυχία και η αποτυχία ενός οργανισμού σπάνια στηρίζονται σε ένα άτομο. Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να ευδοκιμήσει με αυτόν τον τρόπο. Δίνοντας στην ομάδα σας τη δυνατότητα να συνεργαστεί μέσω εσωτερικής συνομιλίας, εσωτερικής γνωσιακής βάσης, συνημμένων ή σημειώσεων στην καρτέλα προσθέτει αξία και αποτελεσματικότητα.

Σημειώσεις λογισμικού ζωντανής συνομιλίας στη συνομιλία - LiveAgent

Επίδειξη έκδοσης απλού συστήματος καρτελών

Το να μπορείς να δεις κάτι μόνος σου είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος να αξιολογήσεις κάτι. Για παράδειγμα, σκεφτείτε τη διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που σας περιγράφει έναν πίνακα και εσείς μπορείτε να τον δείτε μόνοι σας.

Τα δύο σενάρια θα έχουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα για την κατανόηση του πίνακα. Το ίδιο πράγμα λειτουργεί για την έκδοση επίδειξης οποιουδήποτε λογισμικού. Μπορείτε να κατανοήσετε την ιδέα των εφαρμογών του ενώ παρακολουθείτε μια επίδειξη του τρόπου λειτουργίας του, σε αντίθεση με το να διαβάζετε απλώς για αυτό. Η δοκιμαστική έκδοση σάς επιτρέπει να εξοικειωθείτε με τη διάταξη και να δείτε εάν το προϊόν λειτουργεί για εσάς.

Επίδειξη έκδοσης απλού συστήματος καρτελών - App - Uploads - 2021 - 12 - LiveAgent Demo.png
Stand out from your competitors with a strong
customer service culture​

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης;

Το καλύτερο σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης είναι αυτό που κάνει τη λειτουργία σας πιο αποτελεσματική και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να μειώσουν τον φόρτο εργασίας του υπαλλήλου σας σε επιλογές αυτοεξυπηρέτησης. Λύσεις όπως το LiveAgent έχουν ισχυρές επιλογές προσαρμογής για τη δημιουργία ροών εργασιών που είναι ειδικά για την επιχείρησή σας. Το καλύτερο σύστημα είναι αυτό που ταιριάζει στις μοναδικές σας απαιτήσεις.

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης για τις μικρές επιχειρήσεις;

Όταν είστε μια μικρή επιχείρηση, ο στόχος της επιλογής σας πρέπει να είναι η απόδοση επένδυσης (ROI), η αξία και η επεκτασιμότητα. Επομένως, η εύρεση ενός συστήματος που να καλύπτει τις ανάγκες σας σε λογική τιμή είναι το ιδανικό σενάριο.

Οι πάροχοι απλών συστημάτων καρτελών προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση του λογισμικού τους με περιορισμένες δυνατότητες. Το LiveAgent προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει τα βασικά για όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, όπως ένα κουμπί συνομιλίας, βασικές αναφορές και η πύλη πελατών. Μια άλλη επιλογή σε λογικές τιμές είναι το Zoho Desk, το οποίο προσφέρει επίσης μια δωρεάν έκδοση. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης για μεσαίες επιχειρήσεις;

Καθώς η επιχείρησή σας συνεχίζει να αναπτύσσεται, υπάρχουν περισσότερες επιλογές στην αγορά μεσαίου επιπέδου συστημάτων καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, καθώς περισσότερα χρήματα σημαίνουν περισσότερες δυνατότητες. Σε αυτό το σημείο, πιθανότατα έχετε μια αυξανόμενη ομάδα αντιπροσώπων και θα πρέπει να εστιάσετε στο να τους συγκεντρώσετε με συστήματα που ενισχύουν τη συνεργασία και μπορούν να ενσωματωθούν με τις διάφορες εφαρμογές που έχετε ήδη και με αυτές που σκοπεύετε να αναπτύξετε. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχει ακόμα εστίαση στην αξία, καθώς πιθανότατα δεν θέλετε να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό για πάρα πολλά χαρακτηριστικά.

Το LiveAgent μπορεί να ενσωματώσει πάνω από 190 προγράμματα σε αυτό το επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύτιμα για τις καμπάνιες μάρκετινγκ, ειδικά αν είστε μια ανερχόμενη εταιρεία. Η απάντηση σε ερωτήσεις και ανησυχίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα βοηθήσει στην επέκταση της εταιρείας σας και στη δημιουργία αξέχαστων αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες. Όπως και άλλα συστήματα καρτελών κέντρων εξυπηρέτησης, ενσωματώνεται επίσης με το Slack για να διατηρεί τα μέλη της ομάδας συνδεδεμένα. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι το Jira Service Desk επειδή διαθέτει επίσης μια τεράστια ποικιλία επιλογών ενοποίησης.

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης για μεγάλες επιχειρήσεις;

Οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν τα πάντα. Τώρα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά όλες τις φιοριτούρες, ήρθε η ώρα να εξετάσετε όλα τα χαρακτηριστικά που θέλετε και χρειάζεστε. Όμως, η αναζήτηση αξίας εξακολουθεί να είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος δράσης, ανεξάρτητα από το με πόσα χρήματα πρέπει να δουλέψετε.

Τα βαριά χαρτιά του χώρου, το Zendesk και το Jira Service Desk, προσφέρουν ορισμένες ιδιότητες που δεν έχουν άλλοι, όπως η ενιαία σύνδεση. Η ενιαία σύνδεση επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο λογισμικό χρησιμοποιώντας υπάρχοντα διαπιστευτήρια, όπως η σύνδεση με λογαριασμό Google.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι οι μόνες επιλογές. Ανάλογα με το τι χρειάζεστε ως μεγάλη επιχείρηση με τη μορφή υποστήριξης πελατών, μπορεί να προτιμήσετε μια πιο οικονομική επιλογή που έχει αυτό που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, το LiveAgent έχει μια πληθώρα δυνατοτήτων, ενώ η υψηλότερη βαθμίδα υπηρεσιών του είναι σε λογικές τιμές, με παρόμοια αξία με ορισμένα συστήματα κέντρων υποστήριξης που κοστίζουν πολύ περισσότερο.

Looking for great ticketing system?

LiveAgent can help you rapidly improve your customer service. Curious about all the opportunities?

Οφέλη από τη χρήση ενός συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης

Ενώ μπορείτε να διαχειριστείτε την υποστήριξη πελατών χωρίς κέντρο υποστήριξης, ο χρόνος και η προσπάθεια που απαιτείται θα κοστίσουν περισσότερο σε κόστος εργασίας από τη χρήση ενός συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης. Η αποτελεσματικότητα είναι ένα από τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου συστήματος.

Αυτός ο τύπος υπηρεσίας όχι μόνο θα δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό περιβάλλον εργασίας για να βοηθήσει τους υπαλλήλους να μην χρειάζονται πολλές πλατφόρμες για να αντιμετωπίσουν διαφορετικά ζητήματα με μη αυτόματο τρόπο, αλλά θα τους συγκεντρώσει επίσης επιτρέποντάς τους να συνεργαστούν σε θέματα. Επιπλέον, θα μειώσει τον φόρτο εργασίας τους δημιουργώντας επιλογές αυτοεξυπηρέτησης για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Μπορείτε να δημιουργήσετε ροές εργασιών για να βελτιστοποιήσετε τον χρόνο που απαιτείται για την επίλυση ενός προβλήματος, γεγονός που θα αυξήσει τον όγκο των καρτελών που μπορείτε να επιλύσετε, ώστε να μπορείτε να a href=”/academy/customer-satisfaction/”>κρατάτε τους πελάτες σας ικανοποιημένους.

Επιτρέπουν επίσης την ενοποίηση πολλαπλών τρόπων αλληλεπίδρασης με τον πελάτη σε ένα μέρος και την καταχώρηση σε έναν εύχρηστο, λειτουργικό χώρο. Η δυνατότητα να έχετε email, ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνικές κλήσεις και ερωτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρωμένες σε ένα μέρος δεν είναι κάτι που πρέπει να αγνοήσετε. Αυτή είναι μια αποτελεσματική χρήση του λειτουργικού κόστους. Όλα αυτά τα δεδομένα, καταγεγραμμένα και έτοιμα με πληροφορίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες, μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην ενημέρωση άλλων αποφάσεων εκτός της εξυπηρέτησης πελατών.

Παράδειγμα συστήματος καρτελών sk - LiveAgent

Για το κόστος ενός συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, μπορείτε να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών, να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων και να προσθέσετε στην αξία της εταιρείας σας δημιουργώντας μια θετική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών που θα ενισχύσει την αφοσίωση των πελατών. Η διατήρηση πελατών είναι φθηνότερη από την απόκτηση πελατών και οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Σύμφωνα με το Hubspot, «το 68 τοις εκατό των καταναλωτών είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για προϊόντα και υπηρεσίες από μια εταιρεία που εμπιστεύονται για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών».

Μια καλή εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών είναι το παν στον σημερινό κόσμο και ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης θα σας βοηθήσει να την προσφέρετε.

Εφαρμογή συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης

Η εφαρμογή ενός συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης είναι απλή, καθώς πολλά βασίζονται στο διαδίκτυο. Γενικά, επιλέγετε ένα από τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα από τον πάροχο λογισμικού, δημιουργείτε έναν λογαριασμό, εγκαθιστάτε το λογισμικό, προσαρμόζετε τον πίνακα ελέγχου και την πύλη πελατών, βάζετε πρόσθετα και πολλά άλλα. Στην περίπτωση του LiveAgent, πράγματα όπως η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας είναι τόσο απλά όσο η αντιγραφή και η επικόλληση κώδικα στον ιστότοπό σας.

Κόστος συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης

Το κόστος ενός συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης εξαρτάται από τον πάροχο, αλλά γενικά εμπίπτει σε μηνιαία χρέωση ανάλογα με τον αριθμό των αντιπροσώπων που έχετε πρόσβαση στο σύστημα. Συνολικά, έχετε τις δυνατότητες του συστήματος, αλλά πληρώνετε για περισσότερη πρόσβαση. Ορισμένοι έχουν μια μηνιαία χρέωση που επιτρέπει σε έναν ορισμένο αριθμό αντιπροσώπων ή τη δυνατότητα να έχετε περισσότερους, ενώ άλλοι προσφέρουν μια ετήσια χρέωση για τη μείωση του κόστους.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν εξετάζετε το κόστος ενός συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης είναι η αξία που αποκτάτε για αυτήν τη μηνιαία χρέωση. Η τιμή ενός συστήματος πρέπει να σταθμίζεται έναντι της εξοικονόμησης που θα λάβετε από την εφαρμογή του, η οποία θα αποζημιωθεί γρήγορα. Αυτό συμβαίνει επειδή το κόστος ανά καρτέλα μειώνεται με βάση το κόστος εργασίας, καθώς ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης θα πρέπει να κάνει τις λειτουργίες σας πιο αποτελεσματικές.

Μοντέλα τιμολόγησης συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης

Καθώς εξετάζετε τις δομές τιμολόγησης των παρόχων συστημάτων καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, θα διαπιστώσετε συχνά ότι οι μηνιαίες χρεώσεις υπολογίζονται ανά αντιπρόσωπο. Κάθε άτομο στην ομάδα που είναι συνδεδεμένο στο σύστημα θα προσθέσει στη μηνιαία πληρωμή. Το LiveAgent ακολουθεί αυτό το μοντέλο τιμολόγησης. Η SolarWinds προσθέτει επίσης πρόσθετο κόστος ανά συσκευή ανά μήνα.

Το άλλο διαδεδομένο μοντέλο τιμολόγησης που θα δείτε στην αγορά συστημάτων καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης είναι ένα πρόγραμμα ανά άδεια χρήσης, το οποίο επιτρέπει έναν ορισμένο αριθμό αντιπροσώπων. Το JitBit είναι ένας από αυτούς τους τύπους παρόχων και επιτρέπουν επίσης μια ετήσια πληρωμή για μείωση του κόστους.

Our employees have easily gotten used to LiveAgent. Working with LiveAgent is easy and intuitive.

Atomer

Τι πιστεύουν οι πελάτες για το all-in-one IT σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης του LiveAgent;

Το Sli.do είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που επιτρέπει στους παρουσιαστές να προσελκύουν το κοινό με δημοσκοπήσεις και να συνομιλούν μαζί τους απευθείας καθώς κάνουν ερωτήσεις. Δείτε τι έχουν να πουν για το LiveAgent:

“Οι εκδηλώσεις και οι συναντήσεις είναι ένα πολύ δυναμικό περιβάλλον. Όλα αλλάζουν συνεχώς, γι’ αυτό η ζωντανή συνομιλία και οι τηλεφωνικές κλήσεις μας βοηθούν να παραμένουμε κοντά στους πελάτες μας και τα email, από την άλλη πλευρά, μας βοηθούν να δίνουμε προτεραιότητα στις βασικές συνομιλίες που κάνουμε μαζί τους . Έτσι, επισημαίνουμε email, δημιουργούμε ετικέτες για συγκεκριμένα email και εκχωρούμε διαφορετικές προτεραιότητες. Το καλύτερο πράγμα για το LiveAgent είναι ότι μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα από ένα μέρος, είτε πρόκειται για τηλεφωνική κλήση, συνομιλία ή email. Ως αποτέλεσμα , είναι πολύ εύκολο να μιλήσουμε με τους πελάτες μας ακόμα και την πιο φορτωμένη χρονική περίοδο. Επομένως, το LiveAgent μας επιτρέπει να προσεγγίζουμε γρηγορότερα και να εξασφαλίσουμε μια ομαλή και επιτυχημένη εκδήλωση για τον πελάτη μας.”

Μια άλλη κριτική είναι από την Atomer, μια εταιρεία που επιτρέπει στους πελάτες να μισθώνουν ένα πλήρως διαδικτυακό σύστημα για να δημιουργούν εύκολα ηλεκτρονικά καταστήματα ή ιστότοπους. Αυτό το εγχείρημα απαιτούσε ένα ισχυρό σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης και μετά από δοκιμές αρκετών, καταστάλαξαν στο LiveAgent επειδή τους ταιριάζει καλύτερα. Ανέφεραν το εξής:

«Οι υπάλληλοί μας εξοικειώθηκαν εύκολα με το LiveAgent. Η εργασία με το LiveAgent είναι εύκολη και διαισθητική. Το LiveAgent είναι το εργαλείο που χρησιμοποιούμε για να βοηθάμε τους πελάτες καθημερινά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Παρέχει το τέλειο επίπεδο διαφάνειας μεταξύ εμάς και του πελάτη».

Οι κορυφαίοι 20 πάροχοι συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης

1. LiveAgent

Αρχική σελίδα LiveAgent

Το 2006, το LiveAgent ξεκίνησε επειδή οι ιδρυτές δεν μπόρεσαν να βρουν ένα εξαιρετικό εργαλείο υποστήριξης πελατών που να επέτρεπε τη ζωντανή συνομιλία, έτσι τα κατάφεραν. Το 2011, επέκτειναν τις δυνατότητες του λογισμικού για να συμπεριλάβουν ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης. Τώρα το LiveAgent διαθέτει περισσότερες από 45 λειτουργίες καρτελών και περισσότερες από 190 ενσωματώσεις, καθώς και υποστήριξη ενσωματώσεων τρίτων, ενώ είναι εύκολο στη χρήση και στη ρύθμιση. Οι δυνατότητες καρτελών του κέντρου εξυπηρέτησης βελτιώνουν την παραγωγικότητα ενώ αυξάνουν τη διατήρηση και τις μετατροπές πελατών. Μια προαιρετική εφαρμογή για κινητά περιλαμβάνεται σε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Το LiveAgent είναι μια εξαιρετικά επεκτάσιμη επιλογή με ισχυρό επίπεδο προσαρμογής και επιλογές για ενσωμάτωση σε μια ενιαία πλατφόρμα. Με το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και ενσωματώσεων του, είναι προσαρμόσιμο για να ταιριάζει στις ανάγκες τόσο μικρών όσο και μεγάλων εταιρειών που καλύπτουν όλους τους κλάδους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Τυποποιημένα Μηνύματα
 • Αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών
 • Εκατοντάδες ενσωματώσεις
 • Πύλη και φόρουμ αυτοεξυπηρέτησης

Υπέρ και κατά

Το LiveAgent είναι μια ισχυρή επιλογή για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό, καθώς η τιμή του είναι λογική, ακόμη και στην υψηλότερη βαθμίδα του. Ωστόσο, δεν υποστηρίζει SAML single sign-on για επιχειρήσεις με εκατοντάδες υπαλλήλους, όπως άλλα συστήματα για επιχειρήσεις.

Τιμή

Δωρεάν Καρτέλες – $15/αντιπρόσωπο/μήνα Καρτέλες + Συνομιλία – $29/αντιπρόσωπο/μήνα All-inclusive – $49/αντιπρόσωπο/μήνα

2. Zoho Desk

2. Zoho Desk - App - Uploads - 2021 - 12 - Zoho Desk Homepage.png

Ξεκίνησαν ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης το 2016 που ενσωματώνεται άψογα με πολλές εφαρμογές που έχει αναπτύξει η Zoho. Συνολικά, ανάμεσα στο πλήθος των εφαρμογών του για κάθε επίπεδο επιχείρησης, το οποίο εξακολουθεί να μειώνεται κάθε λίγους μήνες, έχουν φτάσει πάνω από 60 εκατομμύρια χρήστες. Επιπλέον, διαθέτουν ολοκληρωμένο και σε λογικές τιμές λογισμικό που βασίζεται σε cloud.

Το Zoho Desk είναι ένα επεκτάσιμο σύστημα από έναν υπάλληλο σε εκατοντάδες. Οι χρήστες του Zoho έχουν επίσης την επιπρόσθετη βιβλιοθήκη προϊόντων Zoho που ενσωματώνονται με το Zoho Desk.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πολυκαναλικό
 • Αυτοματισμός ροής εργασιών
 • Ενσωμάτωση πλατφόρμας
 • Γνωσιακή βάση αυτοεξυπηρέτησης
 • Τεχνητή νοημοσύνη

Υπέρ και κατά

Αν και σε λογικές τιμές, με τη δυνατότητα προσθήκης αντιπροσώπου είναι επιπλέον 6$ το μήνα (και 50 δωρεάν αντιπροσώπους στην υψηλότερη βαθμίδα). Οι αντιπρόσωποι έχουν περιορισμένα δικαιώματα κέντρου εξυπηρέτησης, καθώς δεν ανήκουν στην ομάδα υποστήριξης πελατών, αλλά μπορούν να υποστηρίξουν τις αλληλεπιδράσεις εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης, δεν διαθέτει ενιαία σύνδεση SAML και η ενσωμάτωση CRM είναι με διαφορετικό προϊόν από το Zoho. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζει είναι το AI Zia, το οποίο είναι μια ισχυρή προσθήκη στο προσωπικό υποστήριξης, αλλά που είναι διαθέσιμο μόνο στην υψηλότερη βαθμίδα. Επιπλέον, έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της μειωμένης τιμής εάν χρεώνονται ετησίως.

Τιμή

Δωρεάν Standard – $20/αντιπρόσωπο/μήνα ($14/αντιπρόσωπο/ετησίως) Professional – $35/αντιπρόσωπο/μήνα ($23/αντιπρόσωπο/ετησίως) Enterprise – $50/αντιπρόσωπο/μήνα ($40/αντιπρόσωπο/ετησίως)

3. HappyFox

Αρχική σελίδα HappyFox

Ένα κέντρο εξυπηρέτησης που ρυθμίζεται γρήγορα και βασίζεται στον ιστό, το HappyFox προσφέρει τεράστιες επιλογές προσαρμογής, διαχείριση διαχείρισης και λειτουργίες ασφαλείας που θα ωφελήσουν μια μεγάλη επιχείρηση. Επιπλέον, είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει πολλές δυνατότητες που επιτρέπουν στην αυτοεξυπηρέτηση πελατών να μειώσει τον φόρτο εργασίας των αντιπροσώπων σας.

Επειδή δεν υπάρχει δωρεάν επιλογή και η τιμολόγησή τους ξεκινά από 29$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα, δεν είναι εύκολη πώληση για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό. Το θετικό είναι ότι προσφέρουν απεριόριστη εξυπηρέτηση αντιπροσώπου αλλά περιορίζουν τις καρτέλες ανά έτος για πιο εκτεταμένες λειτουργίες. Η εταιρεία παρέχει ενιαία σύνδεση και εργαλεία για τη διατήρηση της διαχείρισης και της ασφάλειας για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πολυκαναλικό
 • Ευκολία στη χρήση
 • Εσωτερική και εξωτερική γνωσιακή βάση
 • Προσαρμογή
 • Λειτουργίες διαχείρισης και ασφάλειας

Υπέρ και κατά

Απαιτούνται 5 αντιπρόσωποι για όλα τα προγράμματα, αλλά είναι δύσκολο να αξιολογηθεί αν αυτό είναι καλό ή κακό χωρίς να γνωρίζουμε τη δομή τιμολόγησης.

Τιμή

Οι τιμές δεν είναι άμεσα διαθέσιμες, αλλά προσφέρουν τέσσερις βαθμίδες τιμολόγησης με βάση τους αντιπροσώπους που ξεκινούν από 29$/αντιπρόσωπο/μήνα. Υπάρχουν επίσης τέσσερις βαθμίδες απεριόριστων αντιπροσώπων με όρια καρτελών και προσαρμοσμένων πεδίων. Τα όρια ξεκινούν από 10.000 καρτέλες ετησίως και δέκα προσαρμοσμένα πεδία και η υψηλότερη βαθμίδα έχει 250.000 καρτέλες ετησίως και 200 ​​προσαρμοσμένα πεδία.

4. Help Scout

4. Help Scout - App - Uploads - 2021 - 12 - Help Scout Homepage.png

Το Help Scout, το οποίο εμπιστεύονται περισσότερες από 12.000 επιχειρήσεις σε 140 χώρες, είναι μια πλατφόρμα υποστήριξης πελατών που έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Ως αποτέλεσμα της εστίασης του Help Scout στους πελάτες, διευκολύνει επίσης τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας, κάτι που έχει καθιερωθεί μέσα από δέκα χρόνια εμπειρίας.

Το Help Scout έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται με την επιχείρησή σας και υποστηρίζει όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων. Τα χαμηλότερα επίπεδα ξεκινούν με ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών. Η υπηρεσία περιλαμβάνει πιο προηγμένη ασφάλεια, όπως λειτουργίες συμβατές με το HIPAA και δυνατότητες μονής σύνδεσης με τα μεσαία και υψηλότερα προγράμματα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Κοινόχρηστα εισερχόμενα
 • Γνωσιακή βάση
 • Διαχείριση πελατών
 • Συμμόρφωση
 • SSO/SAML
 • Ασφάλεια

Υπέρ και κατά

Προσφέρουν μια δοκιμή 15 ημερών των δύο χαμηλότερων επιπέδων τους, αλλά η υψηλότερη βαθμίδα, ενώ παρουσιάζει ισχυρά χαρακτηριστικά που θα αναζητούσε κάθε επιχείρηση, δεν έχει αναγραφόμενη τιμή. Το Help Scout είναι μια επιλογή που επιτρέπει στις εταιρείες να αναβαθμίζουν το πρόγραμμα τους όσο κλιμακώνεται η εταιρεία τους. Δεν προσφέρει δωρεάν έκδοση.

Τιμή

Standard – $25/αντιπρόσωπο/μήνα ($20/αντιπρόσωπο/ετησίως) Plus – $40/αντιπρόσωπο/μήνα ($35/αντιπρόσωπο/ετησίως) Enterprise – Πρέπει να επικοινωνήσετε

5. KB Support

Αρχική σελίδα KB Support

Αν και δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο άλλα συστήματα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης σε αυτήν τη λίστα, το KB Support εστιάζει στο να είναι η καλύτερη προσθήκη εργαλείου υποστήριξης για ιστότοπους WordPress και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό το προϊόν είναι σχεδιασμένο για νέες επιχειρήσεις στον Ιστό, με πρόσθετα ειδικά για ενσωμάτωση στο WordPress και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Φόρμες υποβολής
 • Καρτέλες επισκεπτών
 • Γνωσιακή βάση με δυνατότητα περιορισμού άρθρων
 • Δικαιώματα αντιπροσώπων
 • Αυτόματη ανάθεση
 • Παρακολούθηση ΣΕΥ

Υπέρ και κατά

Ενώ η υποστήριξη KB έχει χαμηλό ετήσιο κόστος χρέωσης, απαιτεί δέσμευση ενός έτους μετά την πληρωμή της. Έχουν την επιλογή να αγοράσετε συγκεκριμένα πρόσθετα που περιλαμβάνονται σε κάθε επίπεδο του προγράμματος, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε τι χρειάζεστε και τι δεν χρειάζεστε, αν και τα πακέτα έχουν σημαντική έκπτωση. Εκτός από το κόστος, το μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει τεχνολογία έξυπνης ανάθεσης στην εργασία. Εκχωρεί απλώς τυχαία ή βάσει ενεργών καρτελών ανά χρήστη.

Τιμή

Για έναν μεμονωμένο ιστότοπο, που χρεώνεται ετησίως (η τιμή αυξάνεται ανά ιστότοπο σε απεριόριστο πρόγραμμα): Starter – $74 Professional – $102 Enterprise – $150

6. Zendesk

Αρχική σελίδα Zendesk

Ένα από τα πιο γνωστά συστήματα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, το Zendesk έχει πολλές επιλογές που ξεκινούν από 19$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα με τα βασικά και το πρόγραμμα έτοιμο για επιχειρήσεις να ξεκινά από 215$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα. Αυτή η υπηρεσία ανώτερης ποιότητας εμπιστεύονται εταιρείες όπως η Uber και το Netflix, καθώς και περισσότερες από 160.000 παγκόσμιες εταιρείες.

Το Zendesk προσφέρει προγράμματα για κάθε μέγεθος επιχείρησης και δωρεάν δοκιμή για κάθε επίπεδο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ζωντανή συνομιλία
 • Κοινοτικά φόρουμ
 • Bot απάντησης
 • Γνωσιακή βάση
 • Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Δοκιμή Sandbox
 • Άδειες πρόσβασης

Υπέρ και κατά

Τα χαρακτηριστικά του Zendesk είναι εκτεταμένα, με προγράμματα που κυμαίνονται από μικρές επιχειρήσεις μέχρι εταιρικά επίπεδα. Με χρέωση ετησίως ή από μήνα σε μήνα, δεν υπάρχει καμία δέσμευση για το Zendesk εκτός αυτών των όρων (δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων για ακύρωση ή υποβάθμιση).

Τιμή

Support Team – $19 ανά αντιπρόσωπο/μήνα που χρεώνεται ετησίως Support Professional – $49 ανά αντιπρόσωπο/μήνα που χρεώνεται ετησίως Support enterprise – $99 pανά αντιπρόσωπο/μήνα που χρεώνεται ετησίως Suite Team – $49 ανά αντιπρόσωπο/μήνα που χρεώνεται ετησίως Suite growth – $79 ανά αντιπρόσωπο/μήνα που χρεώνεται ετησίως Suite Professional– $99 ανά αντιπρόσωπο/μήνα που χρεώνεται ετησίως Suite Enterprise – $150 ανά αντιπρόσωπο/μήνα που χρεώνεται ετησίως Υψηλότερο επίπεδο – $215 ανά αντιπρόσωπο/μήνα που χρεώνεται ετησίως

7. Vision Helpdesk

Αρχική σελίδα Vision Helpdesk

Παρόλο που προσφέρει πολλές επιλογές κέντρου εξυπηρέτησης, από εξυπηρέτηση πελατών μέχρι υποστήριξη πληροφορικής, το Vision Helpdesk είναι ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης που εστιάζει στους υπαλλήλους σας με επιλογές gamification και δυνατότητες συνεργασίας που υποστηρίζουν ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνουν από τα μάτια τους τον πελάτη, κάτι που προσφέρει στους πελάτες μια προσέγγιση πολλαπλών καναλιών ώστε να αλληλεπιδρούν με την υποστήριξη.

Αυτό το σύστημα θα δημιουργήσει ένα συγκεντρωτικό κέντρο εξυπηρέτησης για την επιχείρησή σας με προσαρμόσιμες ροές εργασίας. Αν και είναι σε λογικές τιμές, δεν έχει το βάθος των χαρακτηριστικών που χρειάζονται ορισμένες μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτοματισμός
 • Gamification
 • Τιμολόγηση
 • Πολυκαναλικό

Υπέρ και κατά

Ενώ είναι διαθέσιμο τόσο σε άδειες cloud SaaS όσο και σε άδειες λήψης, η άδεια cloud SaaS είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και την Ινδία. Ωστόσο, έχουν μια δωρεάν δοκιμή λογισμικού 30 ημερών χωρίς δέσμευση.

Αυτό το σύστημα είναι προσανατολισμένο περισσότερο στις χρεώσιμες ώρες εξυπηρέτησης πελατών παρά στη γενική εξυπηρέτηση πελατών και η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας είναι μια ξεχωριστή αγορά.

Τιμή

Starter – $ 12 ανά αντιπρόσωπο το μήνα, που χρεώνεται ετησίως / $15 ανά αντιπρόσωπο το μήνα, που χρεώνεται μήνα με το μήνα Pro – $ 20 ανά αντιπρόσωπο ανά μήνα, που χρεώνεται ετησίως / $25 ανά αντιπρόσωπο το μήνα, που χρεώνεται μήνα με το μήνα

8. HubSpot

8. HubSpot - App - Uploads - 2021 - 12 - Hubspot Homepage.png

Όπως και άλλοι σε αυτήν τη λίστα, το HubSpot έχει ρυθμιστεί για να αναπτύσσεται μαζί σας και είναι ένα αναγνωρίσιμο όνομα, καθώς χρησιμοποιούνται συχνά πολλά άλλα προϊόντα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα δωρεάν πρόγραμμα από ένα αξιόπιστο όνομα στο διαδίκτυο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ευέλικτη υποστήριξη και την εύκολη ενσωμάτωση για να κατανοήσετε καλύτερα τους πελάτες σας.

Το σύστημα HubSpot είναι μια επιλογή που θα κλιμακωθεί με την επιχείρησή σας τόσο με δωρεάν όσο και με επί πληρωμή εκδόσεις ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας σας. Τα υψηλότερα επίπεδα προσφέρουν βασικά χαρακτηριστικά για μια μεγάλη επιχείρηση καθώς αναπτύσσεται.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δρομολόγηση καρτελών
 • Έρευνες NPS
 • Ενιαία σύνδεση
 • Ενσωμάτωση Slack
 • Δικαιώματα σε επίπεδο πεδίου

Υπέρ και κατά

Προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση με πολλές από τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, η αυτοματοποίηση καρτελών δεν ξεκινά πριν από το πρόγραμμα 50$ το μήνα, το οποίο περιλαμβάνει δύο αντιπροσώπους και τη δυνατότητα προσθήκης περισσότερων για 25$ ο καθένας στο αρχικό επίπεδο. Στο υψηλότερο επίπεδο, είναι μια ετήσια δέσμευση.

Τιμή

Starter – Ξεκινά από 50$/μήνα με μηνιαία χρέωση (Ξεκινά από δύο χρήστες επί πληρωμή) Professional – Ξεκινά από 400$/μήνα με μηνιαία χρέωση (Ξεκινά από πέντε χρήστες επί πληρωμή) Enterprise – Ξεκινά από 1.200$/μήνα με χρέωση 14.400 $/έτος (Ξεκινά από 10 χρήστες επί πληρωμή)

9. Front

9. Front - App - Uploads - 2021 - 12 - Front Homepage.png

Διατίθεται στην αγορά ως λύση κέντρου εξυπηρέτησης που δημιουργεί μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία για τους πελάτες, το Front αφαιρεί τους αριθμούς καρτελών για να δώσει στον πελάτη μια προσωπική απάντηση. Είναι εύκολο και διαισθητικό και η αυτοματοποίηση παρακολουθεί την ανάθεση ερωτήσεων στο σωστό μέλος της ομάδας υποστήριξης.

Το Front είναι ένα σύστημα υψηλής κλιμάκωσης με έως και δέκα συναδέλφους στο κατώτερο επίπεδο, 50 στο δεύτερο και απεριόριστους στο πιο ψηλό.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εισερχόμενα ομάδας
 • Αναλύσεις
 • Πρότυπα μηνυμάτων
 • Κανόνες
 • Αναθέσεις

Υπέρ και κατά

Δεν υπάρχει σύστημα καρτελών, αλλά λειτουργεί οργανώνοντας υποστήριξη μέσω κοινόχρηστων εισερχομένων και εκχωρώντας τα μέσω αυτόματης εξισορρόπησης φόρτου. Ενώ το σύστημα καρτελών δεν αυτοματοποιεί τις αναθέσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε κανόνες που θα το κάνουν αυτό (οι προσαρμοσμένοι κανόνες είναι διαθέσιμοι μόνο στο επίπεδο των $49).

Υπάρχει επίσης δέσμευση διάρκειας ενός έτους.

Τιμή

Starter – 19$ ανά άτομο, το μήνα, με χρέωση ετησίως Prime – $49 ανά άτομο, το μήνα, με χρέωση ετησίως

10. AzureDesk

Αρχική σελίδα AzureDesk

Αυτό το σύστημα είναι μια προσιτή επιλογή για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, το οποίο επιδιώκει να απλοποιήσει την εμπειρία χρήσης ενός συστήματος κέντρου υποστήριξης. Προσφέρει επιλογές προσαρμογής και ενσωμάτωση εφαρμογών τρίτων.

Ενώ η αξία για το κόστος είναι υψηλή με το Azure desk, το γεγονός ότι έχουν μόνο ένα πρόγραμμα που δεν διαθέτει χαρακτηριστικά σε επίπεδο επιχείρησης περιορίζει τη χρηστικότητά του σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση καρτελών
 • Απεριόριστα εισερχόμενα
 • Ενσωματώσεις εφαρμογών
 • Αναφορές
 • Συνεργασία
 • Γνωσιακή βάση

Υπέρ και κατά

Διατίθεται δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Ωστόσο, μόνο μία επιλογή προγράμματος είναι διαθέσιμη. Το πρόγραμμα έχει πολλά χαρακτηριστικά, αλλά το εύρος της επεκτασιμότητας είναι περιορισμένο. Δεν υπάρχουν προηγμένες λειτουργίες για επιχειρήσεις, όπως ασφάλεια ή διαχείριση.

Τιμή

Ένα πρόγραμμα – 33$ ανά χρήστη το μήνα που χρεώνονται ετησίως και 50$ ανά χρήστη το μήνα με μηνιαία χρέωση.

11. SupportBee

Αρχική σελίδα SupportBee

Το SupportBee είναι ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης που στοχεύει στη δημιουργία ενός συνεργατικού εργασιακού περιβάλλοντος, έτσι ώστε τα μέλη της ομάδας υποστήριξης πελατών να μπορούν να βοηθούν το ένα το άλλο για την επίλυση προβλημάτων πελατών. Μέσω ενός κοινόχρηστου εισερχομένου που είναι εύκολο να ρυθμιστεί και είναι βελτιστοποιημένο για κινητά, το SupportBee είναι ένα ευέλικτο σύστημα που βασίζεται σε ομάδες.

Αυτό το σύστημα προσφέρει όλα τα βασικά που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Ωστόσο, δεν παρέχει την υποστήριξη που μπορεί να χρειάζονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Κοινόχρηστα εισερχόμενα
 • Γνωσιακή Βάση
 • Πύλη πελατών
 • Ενσωμάτωση εφαρμογών

Υπέρ και κατά

Αν και είναι πολύ προσιτές, οι δυνατότητες και η λειτουργικότητα του SupportBee δεν είναι τόσο εκτεταμένες ή ολοκληρωμένες όσο εκείνες που προσφέρονται από άλλες εταιρείες στην ίδια τιμή. Επίσης, το λογισμικό της πύλης πελατών είναι διαθέσιμο μόνο στην υψηλότερη βαθμίδα. Αλλά, συνολικά, είναι ένα απλοποιημένο σύστημα καρτελών που θα λειτουργήσει καλά για μικρότερες εταιρείες.

Τιμή

Startup – 15$ /χρήστη/μήνα ή 13 $/χρήστη/μήνα που χρεώνονται ετησίως Enterprise – 20$ /χρήστη/μήνα ή 17$/χρήστη/μήνα που χρεώνονται ετησίως

12. Freshdesk

Αρχική σελίδα Freshdesk

Το Freshdesk το οποίο εμπιστεύονται 40.000+ επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των HP, Pearson και American Express, είναι μια πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών all-in-one. Με την επεκτάσιμη πλατφόρμα του Freshdesk, την εγγενή υποστήριξη παντός καναλιού και τις δυνατότητες συνεργασίας, η επιχείρησή σας μπορεί να βελτιώσει την εργασία σας και να ικανοποιήσει τους πελάτες σας.

Αυτό το σύστημα είναι κατασκευασμένο για να προσαρμόζεται σε προσιτές επιλογές σε διαφορετικές επιχειρηματικές συνθήκες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ενσωμάτωση υπηρεσίας μηνυμάτων
 • Αυτοεξυπηρέτηση με bots και AI
 • Αυτοματισμός
 • Συνεργατικό
 • Δυνατότητες διαχείρισης και ασφάλειας
 • Διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης

Υπέρ και κατά

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση με τα βασικά που χρειάζεται μια εταιρεία για να ξεκινήσει, καθώς και απεριόριστους αντιπροσώπους. Μετά από αυτό, κάθε επίπεδο συνεχίζει για να περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε καθώς επεκτείνεστε. Ωστόσο, η δρομολόγηση βάσει δεξιοτήτων δεν ξεκινά παρά μόνο στο υψηλότερο επίπεδο.

Τιμή

Blossom– $15 /αντιπρόσωπο/μήνα, με ετήσια χρέωση – $19/αντιπρόσωπο/μήνα, με μηνιαία χρέωση Garden – $35 /αντιπρόσωπο/μήνα, με ετήσια χρέωση – $45/αντιπρόσωπο/μήνα, με μηνιαία χρέωση Estate – $49 /αντιπρόσωπο/μήνα, με ετήσια χρέωση – $69/αντιπρόσωπο/μήνα, με μηνιαία χρέωση Forest – $99/αντιπρόσωπο/μήνα, με ετήσια χρέωση – $125/αντιπρόσωπο/μήνα, με μηνιαία χρέωση

13. Awesome Support

Αρχική σελίδα Awesome Support

Ως πρόσθετο υποστήριξης για το WordPress, το Awesome Support είναι απλό και εύκολο στη ρύθμιση και περιλαμβάνει πολλά πρόσθετα σε κάθε επίπεδο προγράμματος. Προσφέρουν το “πιο φοβερό” κέντρο εξυπηρέτησης και το πρόσθετο υποστήριξης για WordPress, με περισσότερες από 10.000 ενεργές εγκαταστάσεις.

Ενώ υπάρχουν μεγάλοι ιστότοποι που βασίζονται σε WordPress, όπως το Microsoft news και το BBC America, αυτό είναι καλύτερο για μια μικρότερη εταιρεία, καθώς πρέπει να περιλαμβάνει περισσότερες δυνατότητες ασφάλειας και διαχείρισης για να είναι πιο χρήσιμο στο υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο, ακόμα κι αν αυτά είναι περιττά για μια μεγαλύτερη εταιρεία, οι απεριόριστοι αντιπρόσωποι είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χωρίς χρεώσεις ανά αντιπρόσωπο
 • Προσαρμόσιμο
 • Ιστορικό καρτελών
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Αυτόματες αναθέσεις καρτελών

Υπέρ και κατά

Παρόλο που προσφέρουν απεριόριστους αντιπροσώπους και απεριόριστες καρτέλες, θα πρέπει να δεσμευτείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν για ένα χρόνο. Το θετικό είναι ότι κάθε επίπεδο είναι πολύ προσιτό για οποιοδήποτε επιχειρηματικό επίπεδο, αλλά δεν έχουν τις επιλογές που θα χρειαζόταν μια μεγάλη επιχείρηση.

Τιμή

Standard – $149 το χρόνο Pro – $229 το χρόνο Enterprise – $289 το χρόνο Agency – $409 το χρόνο

14. TeamSupport

Αρχική σελίδα TeamSupport

Το TeamSupport που εμπιστεύεται η Fujifilm, η Comcast και το NBA, είναι ένα διαδικτυακό σύστημα υποστήριξης πελατών business-to-business με υποστήριξη παντός καναλιού που διευκολύνει τη συνεργασία και βελτιστοποιεί τα ζητήματα υποστήριξης πελατών ενσωματώνοντας λογισμικό που βρίσκεται ήδη στο τεχνολογικό σας κατάστημα.

Η υπηρεσία υποστήριξης αυτού του συστήματος έχει πολλά να προσφέρει, αλλά το αρχικό κόστος ανά αντιπρόσωπο το μήνα είναι υψηλό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι απρόσιτο για ορισμένες μικρότερες εταιρείες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Κατασκευασμένο για B2B
 • Διαχείριση Καρτελών
 • Διαχείριση Πελατών
 • Ενσωματώσεις
 • Πύλη Εξυπηρέτησης Πελατών

Υπέρ και κατά

Πολλές λειτουργίες επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση πελατών B2B και στην υποστήριξη IT. Το μειονέκτημα είναι ότι το χαμηλότερο επίπεδο κοστίζει 50$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα, σχετικά δαπανηρό σε σύγκριση με ορισμένα άλλα συστήματα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης με παρόμοια χαρακτηριστικά και χαμηλότερη τιμή.

Τιμή

Οι τιμές αντικατοπτρίζουν τις εκπτώσεις για την ετήσια χρέωση. Support Desk – $50 Ανά αντιπρόσωπο το μήνα Enterprise– $69 Ανά αντιπρόσωπο το μήνα

15. Freshservice

Αρχική σελίδα Freshservice

Το Freshservice είναι μια λύση διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής που βασίζεται στο cloud. Όπως και το αντίστοιχο του κέντρο εξυπηρέτησης, είναι ένα εύχρηστο σύστημα all-inclusive με μια σοβαρή σειρά λειτουργιών.

Η επεκτασιμότητα αυτής της πλατφόρμας της δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί για οποιοδήποτε μέγεθος επιχείρησης καθώς αναπτύσσονται.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτοματισμός
 • AI chatbots
 • Ενσωματώσεις
 • Γρήγορη υλοποίηση
 • Πλατφόρμα χωρίς κώδικα

Υπέρ και κατά

Προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 21 ημερών με όλες τις λειτουργίες ενεργοποιημένες. Υποστηρίζουν τη συνεργασία μέσα στις λειτουργίες τους. Παρέχουν λειτουργίες ασφαλείας που προστατεύουν τα δεδομένα στο cloud με διαχείριση πρόσβασης και κρυπτογράφηση για δεδομένα κατά τη μεταφορά. Δυστυχώς, δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση.

Τιμή

Κάθε επίπεδο έχει μια επιλογή από μήνα σε μήνα, η οποία είναι 10$ επιπλέον για Starter and Growth και 20$ επιπλέον για Pro και Enterprise.

Starter: $19 ανά αντιπρόσωπο το μήνα που χρεώνεται ετησίως. Growth: $49 ανά αντιπρόσωπο το μήνα που χρεώνεται ετησίως. Pro: $89 ανά αντιπρόσωπο το μήνα που χρεώνεται ετησίως. Enterprise: $109 ανά αντιπρόσωπο το μήνα που χρεώνεται ετησίως.

16. ManageEngine Service Desk Plus

Αρχική σελίδα ManageEngine Service Desk Plus

Πάνω από 100.000 οργανισμοί, όπως η Disney και η Honda, εμπιστεύονται τη ManageEngine για τη διαχείριση του τμήματος IT τους. Το σύστημα Service desk Plus τους είναι μια λύση πληροφορικής που βασίζεται στο cloud που έχει κάνει τους πελάτες και τους επαγγελματίες πληροφορικής χαρούμενους για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Αν και το ManageEngine Service Desk Plus έχει μια πληθώρα δυνατοτήτων, χωρίς να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες κόστους είναι δύσκολο να το προτείνουμε σε επιχειρήσεις συγκεκριμένου μεγέθους. Τα προγράμματα τιμολόγησης φαίνεται να κλιμακώνονται καλά με κάθε επίπεδο επιχείρησης. Συνεργάζονται επίσης με το Zoho για να χρησιμοποιήσουν τον βοηθό Zia AI ως πιθανό πρώτο σημείο επαφής για τους πελάτες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Βέλτιστες πρακτικές ροές εργασίας ITSM
 • Έξυπνος αυτοματισμός
 • Ενσωμάτωση
 • Προσαρμογή χωρίς κώδικα
 • Αναφορές

Υπέρ και κατά

Δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση. Υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος, αλλά η διάρκεια είναι άγνωστη. Υπάρχει επίσης ένα demo διαθέσιμο. Οι τιμές είναι απροσδιόριστες, αλλά υπάρχει επιλογή να λάβετε προσφορά.

Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία IT με ισχυρές δυνατότητες για τη βελτίωση των υπηρεσιών του οργανισμού σας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης πελατών και προβλημάτων.

Τιμή

Έχουν τρία προγράμματα τιμολόγησης, Standard, Professional και Enterprise, αλλά αυτά τα κόστη δεν αποκαλύπτονται στον ιστότοπο. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί τους για πληροφορίες τιμολόγησης.

17. Kayako

Αρχική σελίδα Kayako

Πάνω από 131.000 αντιπρόσωποι παρέχουν υποστήριξη χρησιμοποιώντας το Kayako, από τη Sega μέχρι το MTV και την Acer. Το σύστημα έχει κατασκευαστεί για να είναι προσωπικό και απλό. Είναι γρήγορο στην εφαρμογή και εύκολο στη χρήση και έχει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το SingleView, τα οποία εφαρμόζονται για να εξατομικεύσουν την εμπειρία του πελάτη.

Αυτό είναι ένα σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα επίπεδα επιχειρήσεων, καθώς τα χαρακτηριστικά του σάς επιτρέπουν να κατανοήσετε καλύτερα τους πελάτες σας, κάτι που είναι μοναδικό για την Kayako. Είναι επίσης πολύ προσιτό για οποιοδήποτε επιχειρηματικό επίπεδο, ξεκινώντας από 15$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • SingleView
 • Ζωντανή συνομιλία
 • Αυτοεξυπηρέτηση
 • Συνεργασία
 • Ενσωματώσεις

Υπέρ και κατά

Το σύστημα SingleView, το οποίο παρακολουθεί τη διαδρομή ενός πελάτη στον ιστότοπό σας, επιτρέπει στον αντιπρόσωπό σας να παρέχει εξυπηρέτηση πελατών με βάση την εμπειρία του πελάτη σας. Τα εισερχόμενα πολλαπλών καναλιών και το SingleView είναι διαθέσιμα στη χαμηλότερη βαθμίδα των προγραμμάτων τιμολόγησης.

Δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση, αλλά υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και ένα demo. Δυστυχώς, στερείται μιας μοναδικής δυνατότητας σύνδεσης.

Τιμή

Inbox – $15 ανά αντιπρόσωπο το μήνα Growth – $30 ανά αντιπρόσωπο το μήνα Scale – $60 ανά αντιπρόσωπο το μήνα

18. SolarWinds

Αρχική σελίδα SolarWinds

Το SolarWinds είναι μια σύγχρονη λύση διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής (ITSM) που περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες μιας υπηρεσίας καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, η οποία είναι μοναδική σε αυτό το σύστημα.

Αυτό το σύστημα έχει δομές τιμολόγησης για κάθε επιχειρηματικό επίπεδο και είναι εύκολο να κλιμακωθεί καθώς αναπτύσσεστε.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση συμβάντων
 • Διαχείριση IT
 • Πύλη εξυπηρέτησης εργαζομένων
 • Γνωσιακή βάση
 • Διαχείριση αλλαγών
 • Έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων

Υπέρ και κατά

Πλήρης δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Επίδειξη κατόπιν αιτήματος. Λογικές τιμές. Αυτό το σύστημα διαθέτει εργαλεία αυτοματισμού που βοηθούν να τεθεί η κατάλληλη καρτέλα στα χέρια του κατάλληλου μέλους της ομάδας. Ωστόσο, δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση.

Τιμή

Όταν χρεώνεται ετησίως:

Team – 19$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα, επιπλέον 0,10$ ανά συσκευή ανά μήνα Business – 39$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα, επιπλέον 0,30$ ανά συσκευή ανά μήνα Professional – 69$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα, επιπλέον 0,50$ ανά συσκευή ανά μήνα Enterprise – 89$ ανά αντιπρόσωπο το μήνα, επιπλέον 0,70$ ανά συσκευή ανά μήνα.

19. JitBit

Αρχική σελίδα JitBit

Με το λογισμικό τους που χρησιμοποιείται στην Adobe και τη Microsoft, το JitBit είναι μια υπηρεσία που βασίζεται στο cloud SaaS με μία μόνο σύνδεση και συμμόρφωση με το GDPR και το HIPAA. Με κανόνες αυτοματισμού, το JitBit βοηθά στην οργάνωση των καρτελών σας και στην εξοικονόμηση χρόνου της ομάδας σας.

Με την επεκτασιμότητα και την ασφάλεια αυτού του συστήματος, μπορείτε να επεκτείνετε και να λαμβάνετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε καθώς η εταιρεία σας μεγαλώνει.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ενιαία σύνδεση
 • Συμμόρφωση HIPAA
 • Πλέγμα Καρτελών
 • Γνωσιακή βάση
 • Τυποποιημένες απαντήσεις

Υπέρ και κατά

Η δωρεάν δοκιμή 21 ημερών μπορεί να παραταθεί εάν χρειαστεί. Χρειάζονται δευτερόλεπτα για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να εργαστείτε και να τον δοκιμάσετε. Έχει μια σταθερή τιμή το μήνα, αλλά περιορίζει τον αριθμό των αντιπροσώπων σε κάθε επίπεδο εκτός από το υψηλότερο.

Το “Powered by Jitbit” δεν είναι κρυφό μέχρι το υψηλότερο επίπεδο. Δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση.

Τιμή

Freelancer: κοστίζει 29$ και μόνο 1 αντιπρόσωπος. Startup: κοστίζει 69$ για έως και 4 αντιπροσώπους. Company: κοστίζει 129$ για έως και 7 αντιπροσώπους. Enterprise: κοστίζει 249$ για έως και 9 αντιπροσώπους, με 29$ ανά επιπλέον αντιπρόσωπο.

20. Jira Service Desk

Αρχική σελίδα JIRA Service Management

Όπως το Zoho, έτσι και το Jira είναι μέρος ενός δικτύου εφαρμογών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ενσωματωθεί με όλες τις εφαρμογές κάτω από αυτήν την ομπρέλα. Το προϊόν Jira σε αυτόν τον κλάδο είναι κατασκευασμένο για ταχύτητα για να σας βοηθά να απαντάτε σε ερωτήσεις πιο γρήγορα και να αυξάνετε την ικανοποίηση των πελατών. Η υπηρεσία τους χρησιμοποιείται από τα Domino, Square και Twitter, για να αναφέρουμε μερικά.

Αυτό το σύστημα λειτουργεί καλά για όλα τα επίπεδα επιχειρήσεων, προσφέροντας μια δωρεάν επιλογή και προσιτές βαθμίδες που κλιμακώνονται μέχρι τις επιχειρήσεις. Κάθε επίπεδο παρέχει κρυπτογράφηση σε κατάσταση αδράνειας και κατά τη μεταφορά.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση αλλαγών
 • Διαχείριση διαμόρφωσης
 • Διαχείριση προβλημάτων
 • Διαχείριση πελατών
 • Διαχείριση γνώσης
 • Ασφάλεια και συμμόρφωση

Υπέρ και κατά

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση με πολλές δυνατότητες και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να κάνουν κράτηση για ένα live demo.

Ωστόσο, το κόστος είναι κλειδωμένο πίσω από μια φόρμα επικοινωνίας.

Τιμή

Standard – 20$ ανά αντιπρόσωπο (μέσος όρος) 60$ το μήνα Premium – 40$ ανά αντιπρόσωπο (μέσος όρος) 120$ το μήνα

Συστήματα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης σε σύγκριση

Κατά τη σύγκριση συστημάτων καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης, είναι σημαντικό να εξετάζετε τις λειτουργίες της πλατφόρμας και τις κριτικές τους. Συγκρίνοντας τις πέντε κορυφαίες λύσεις, LiveAgent, Zendesk, Freshdesk, Front και Zoho Desk, μπορείτε να δείτε πώς συγκρίνονται.

LiveAgent

Το LiveAgent είναι προσιτό και προσφέρει μια δωρεάν έκδοση του λογισμικού καθώς και ισχυρές δυνατότητες. Υπάρχουν εκατοντάδες δυνατότητες και ενσωματώσεις που πρέπει να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τυποποιημένα μηνύματα, αυτοματοποιημένη διανομή καρτελών, πύλη πελατών και φόρουμ. Το LiveAgent κατατάσσεται σταθερά στην κορυφή των λύσεων κέντρου εξυπηρέτησης με υψηλή βαθμολογία, με μέση βαθμολογία χρηστών 4,7 στα 5.

Zendesk

Πολλές μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό. Προσφέρει πολλές λειτουργίες που θα βρουν χρήσιμες οι εταιρείες, όπως ζωντανή συνομιλία, ασφάλεια, φόρουμ κοινότητας, bot απαντήσεων, γνωσιακή βάση, ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δοκιμή sandbox και άδειες πρόσβασης. Κατά μέσο όρο, οι χρήστες βαθμολογούν το λογισμικό με 4,3 στα 5 αστέρια.

Freshdesk

Χιλιάδες επιχειρήσεις εμπιστεύονται το Freshdesk για τη διαχείριση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες. Προσφέρουν πολλές δυνατότητες, όπως ενσωμάτωση υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων, αυτοεξυπηρέτηση με bots και τεχνητή νοημοσύνη, διαχείριση και ασφάλεια και διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης. Το Freshdesk έχει μέση βαθμολογία 4,4 αστέρια.

Front

Το Front προσφέρει ένα μοναδικό λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης, εξαλείφοντας την παραδοσιακή καρτέλα. Αντίθετα, έχουν σχεδιάσει το λογισμικό τους έτσι ώστε οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών να μπορούν να παρέχουν πιο εξατομικευμένες απαντήσεις στους πελάτες τους. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν εισερχόμενα ομάδας, αναλυτικά στοιχεία, πρότυπα μηνυμάτων, κανόνες και αναθέσεις. Το Front έλαβε 4,6 αστέρια κατά μέσο όρο από τους χρήστες του.

Zoho Desk

Το Zoho Desk είναι ένα λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησης παντός καναλιού σε λογικές τιμές που μπορεί να κλιμακωθεί ανάλογα με τις εταιρείες καθώς αναπτύσσονται. Διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά όπως αυτοματοποίηση ροής εργασιών, ενοποίηση πλατφόρμας, γνωσιακή βάση αυτοεξυπηρέτησης και τεχνητή νοημοσύνη. Το λογισμικό έχει κατά μέσο όρο 4,4 αστέρια από πελάτες.

Λογισμικό κέντρου εξυπηρέτησηςΒαθμολογία CapterraΒασισμένο στο WebΔωρεάν έκδοσηΔωρεάν δοκιμήΑρχική τιμή
LiveAgent4.7/5 (περίπου 1.000 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$15 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Zendesk4.3/5 (περίπου 2.700 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΝΑΙ$19 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Freshdesk4.4/5 (περίπου 2.300 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$18 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Front4.6/5 (περίπου 210 κριτικές)ΝΑΙΟΧΙΝΑΙ$19 ανά αντιπρόσωπο/μήνα
Zoho Desk4.4/5 (περίπου 1.600 κριτικές)ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ$14 ανά αντιπρόσωπο/μήνα

Είναι χρήσιμη μια δοκιμαστική έκδοση του συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης;

Μια δοκιμαστική έκδοση είναι πάντα χρήσιμη όταν αποφασίζετε μεταξύ συστημάτων καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης. Προτού δεσμευτείτε για μια υπηρεσία, θα πρέπει να βιώσετε πώς θα είναι να τη χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Η υπηρεσία θα μπορούσε να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε και να μην είναι κατάλληλη για εσάς. Μερικές φορές η αίσθηση ενός συστήματος δεν είναι σωστή και πρέπει να το δοκιμάσετε για να δείτε. Είναι σαν πουκάμισο. Μπορεί να φαίνεται καλό στη βιτρίνα αλλά να μην είναι το κατάλληλο για εσάς.

Το ίδιο ισχύει για οποιονδήποτε από τους πελάτες σας. Επέλεξαν την εταιρεία σας επειδή λειτουργεί για αυτούς. Επομένως, θα πρέπει να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε.

Still not decided which software is best for you?

Get a trial version of the help desk ticketing system

Αυτήν τη στιγμή, το LiveAgent είναι διαθέσιμο για μια δοκιμή 14 ημερών του προγράμματος all inclusive χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα. Θα χρειαστεί λιγότερο από ένα λεπτό για να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε τη δοκιμή σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Συμπέρασμα

Έχουμε συζητήσει τα πολλά οφέλη ενός συστήματος καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης και πώς αυτό εφαρμόζεται για την επιχείρησή σας. Με έναν αυξανόμενο αριθμό διαδικτυακών χρηστών, όλοι περιμένουν εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών υψηλής ποιότητας. Αυτή η πτυχή είναι η διαφορά μεταξύ της διατήρησης και της απώλειας ενός πελάτη. Ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης υποστηρίζει εσάς και την επιχείρησή σας ώστε να δημιουργήσετε την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών βελτιώνοντας τις ροές εργασίας σας με αυτοματοποίηση. Δημιουργεί επίσης δεδομένα με δυνατότητα δράσης από κάθε καταγεγραμμένη συναλλαγή πελατών και μειώνει τον χρόνο σας ανά καρτέλα, τοποθετώντας τισ στα χέρια που ταιριάζουν καλύτερα για τη δουλειά.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ένα σύστημα καρτελών κέντρου εξυπηρέτησης μπορεί να ωφελήσει τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών τοποθετώντας όλα όσα χρειάζονται σε ένα εύχρηστο μέρος. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε, αλλά μόνο εσείς γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

FAQ

What is a help desk ticketing system?

A help desk ticketing system is a centralized system that logs customer queries, customer requests, and customer interactions for cost-effective and speedy access for support staff to sort and resolve. This type of helpdesk software helps streamline the process performed by support staff through automated workflows.

How does the help desk ticketing system work?

This system works by creating tickets, which are logs of customer service interactions with a customer. The system creates a ticket once communication from any platform is sent. Tickets are assigned to customer service agents manually or automatically. For the best customer service experience, a help desk ticket system organizes and catalogs tickets based on the pre-set rules.

What are the key features of an effective help desk ticketing system?

Standard features include a hybrid ticketing system, mass actions, filters, tags, contact fields, and more. These features work together to simplify the tasks of customer service agents to make them more efficient, which increases customer satisfaction.

How to choose a help desk ticketing system?

Choosing the right help desk software can be challenging because many have similar features but distinct strengths or weaknesses. The criteria to help you decide which is best for you as you access each system you consider are commitments, pricing, support, provided contact options, ability to scale up or down, software limitations, collaboration options. While some may be the best overall, they may not be the best for whatever your particular circumstances may be, so consider these aspects of each provider alongside the features they offer that you may need.

What are the top providers of help desk ticketing systems?

These options have been chosen as the top help desk ticketing options because of their robust features, scalability, and cost-effectiveness for businesses of all sizes: 1. LiveAgent; 2. Zendesk; 3. Freshdesk; 4. Zoho desk

What is the best help desk ticketing system?

The best help desk ticketing system is one that makes your operation more efficient. Whether it helps by empowering self-serve options for customers to reduce your employee's workload daily, like LiveAgent, or it has robust customization options that allow you to create workflows specific to your business, like HappyFox, choosing depends on what you need. The best system is the one that you see working best for your unique circumstances.

What are the benefits of using a help desk ticketing system?

This service creates an effective work environment that will keep your employees from manually sorting through several platforms to address different issues and facilitate collaboration. It will reduce their workload by self-service options that will enhance the user experience. It will help you develop workflows that will optimize the time it takes to solve an issue, which will increase the volume of tickets you can resolve, organize them into groups, and ultimately keep the customers happy.

How to implement a help desk ticketing system?

Implementing a help desk ticketing solution is often relatively straightforward. You create an account with the software provider, choose an appropriate plan, and configure the system to your needs. In the case of LiveAgent, integrating things like the live chat function are as simple as copying and pasting code into your website to include that functionality.

What is the cost of the help desk ticketing system?

The cost of a help desk ticketing system depends on the provider, but it generally falls under a monthly billing by the number of agents you have accessing the system. Overall, you get the features, but you are paying for more access. Some have a monthly fee that allows a certain number of agents or the ability to have more, while others offer an annual fee to lower costs.

Is a trial version of the help desk ticketing system useful?

A trial version is always helpful when deciding between help desk ticketing systems, as it gives you the power to experience what it will be like to use it every day. This is important before committing to a service because it could have all the features you are looking for and still not be suitable for you. Sometimes the feel of a system is not right, and you need to try it on to see. It is like a shirt; it can look good on the mannequin and be objectively nice but still not feel right for you.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας ΄μας δίνετε την άδειά σας να χρησιμοποιούμε cookies όπως περιγράφεται από πολιτική απορήττου και cookies.

×
Προγραμματίστε μία ατομική κλήση και ανακαλύψτε πως μπορει το LiveAgent να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Είμαστε διαθέσιμοι σε πολλές ημερομηνίες

Προγραμματίστε ένα demo